Nadal klopýtl, set však nepustil ani agresivnímu Tomicovi

22. 1. 2011, 14:18
Aktuality 93
AUSTRALIAN OPEN MUŽI - Osmnáctiletý Bernard Tomic nastřílel proti světové jedničce 50 vítězných úderů, vedl 4-0 na gamy. Nic z toho však nevykolejilo Rafaela Nadala na cestě za ziskem čtvrtého grandslamového titulu v řadě.
Rafael Nadal

Rafael Nadal zatím suverénně kráčí za druhým triumfem z Australian Open. Poté, co ho v úvodních kolech nedokázali prověřit Brazilec Daniel a Američan Sweeting, však absolvoval první těžší test proti australské naději Bernardu Tomicovi.

Domácího osmnáctiletého tenistu hnalo ve vyprodané Rod Laver Areně publikum, první set se však Tomic potýkal hlavně s nervozitou a prohrál 2-6.

Druhé dějství ale začal výborně. Využil krátkodobého výpadku Španěla, který se přestal rvát o každý míček, a díky agresivní hře se ujal vedení 4-0. "V tu chvíli jsem si už říkal, že prostě musím vyhrát třetí set," přiznal po utkání Nadal. Jenže mladý Australan, jemuž je předpovídána velká budoucnost, se nadějného náskoku zalekl a zanedlouho bylo vyrovnáno 4-4. Nadal nakonec špatně rozehranou sadu získal a vrátil se zpět k přesné hře.

Sobota v Melbourne:

Clijstersová spáchala 41 chyb, přes Cornetovou se dostala silou vůle

Hernychův životní grandslam ukončil suverénní Söderling

Benešová i Kvitová jsou na Australian Open mezi nejlepší šestnáctkou!

Třetí set už probíhal pod taktovkou čtyřiadvacetiletého rodáka z Mallorky. Hned v úvodu soupeři sebral podání, a když to zopakoval v utkání celkově posedmé i v devátém gamu, slavil po dvou hodinách vítězství 6-2 7-5 6-3.

"Dlouho jsem si hledal cestu, jak proti němu hrát. Nezačal jsem zápas vůbec špatně, ale ve druhém setu jsem nedokázal zastavit sérii jeho přesných úderů. Je velmi mladý a pokud bude tvrdě trénovat, může se dostat hodně vysoko," řekl Nadal na adresu Tomice, který dnes zaznamenal 50 vítězných úderů. Nadal 'pouhých' 32, stejně jako nevynucených chyb.

"Pokud chci pomýšlet na vítězství na tomto turnaji, musím hrát mnohem lépe. Stále nejsem tak agresivní a přesný, jak bych si představoval," uvědomuje si první hráč světa, jenž na grandslamech vyhrál už 24. utkání v řadě.

V osmifinále Nadala čeká Marin Čilič, se kterým předloni v Pekingu uhrál pouhé čtyři gamy. Ovšem Chorvat bude mít v nohách pětisetový zápas s Johnem Isnerem, kterého dnes zdolal po čtyřech a půlhodinách 4-6 6-2 6-7 7-6 9-7.

Pouhých sedmnáct fiftýnů ve třech zápasech ztratil loňský finalista Andy Murray. Dnes pátý hráč světa smetl Guillerma Garcíu-Lópeze, který se v úvodu blýskl krásným úderem

"Bylo to mnohem jednodušší, než skóre naznačuje," řekl v rozhovoru na kurtu Murray, aby se okamžitě opravil. "Ne, ne, chtěl jsem říct že to bylo těžší, než to vypadá!" 

"Odehrál jsem dobrý zápas. Dobře jsem podával, hrál jsem čistě od základní čáry. Nebylo to to nejlepší co umím, ale bylo to rychlé a neztratil jsem zbytečně moc sil," pochvaloval si britský tenista. 

Nyní ho čeká Rakušan Jürgen Melzer, který je v Melbourne ve 4. kole poprvé. Dnes mu k postupu pomohlo zranění finalisty z roku 2006 Marcose Baghdatise, který v závěru vzdal kvůli zranění pravé ruky.

Melzer se díky dnešní výhře poprvé v kariéře posune do první světové desítky. 

Nejpřekvapivějším osmifinalistou je Milos Raonic. DVacetiletý Kanaďan s minimem zkušeností z turnajů ATP po Llodrovi vyřadil i světovou desítku Michaila Južného a pokračuje v senzačním tažení. 

V žebříčku Raonicovi patří 152. místo, ale po Australian Open pronikne do první stovky. Rodák z Černé Hory vysoký 196 centimetrů si přitom účast v hlavní soutěži musel vydřít v tříkolové kvalifikaci. Grandslam přitom hraje teprve podruhé v kariéře.

"S tímhle jsem opravdu nepočítal," řekl Kanaďan po postupu do osmifinále. "Ale vím, že mohu hrát dobře na takovéto úrovni. Dřel jsem tvrdě a tady se to všechno sešlo dohromady," dodal sebevědomě.

Rusa Južného porazil ve čtyřech setech za dvě hodiny a 46 minut. Soupeři přitom nasázel 31 es, celkově jich na turnaji nastřílel už 79. Hráče elitní desítky zdolal poprvé v kariéře. V dalším kole ho čeká Španěl David Ferrer.

Postup do osmifinále grandslamu se kanadskému tenistovi podařil naposledy v roce 1999, kdy si Daniel Nestor zahrál stejnou fázi ve Wimbledonu. 

Turnaj skončil i pro finalistu z roku 2008 Jo-Wilfrieda Tsongu, jenž neudržel vedení 2-1 na sety s jednadvacetiletý Ukrajincem Alexanderem Dolgopolovem

Tsonga, který v loňském roce pět měsíců léčil zraněné koleno, přiznal, že mu v duelu chyběla potřebná kondice. "Myslím, že dnešní zápas jsem prohrál proto, že mi chybí větší zápasové zatížení," řekl Francouz.

- AUSTRALIAN OPEN MUŽI (Austrálie - Melburne, tv. povrch) -
sobotní výsledky (22. 01. 2011)

Dvouhra - 3. kolo:
Söderling (4-Švéd.) - Hernych (ČR) 6-3 6-1 6-4
Nadal (1-Šp.) - Tomic (Austr.) 6-2 7-5 6-3
A. Murray (5-Brit.) - García-López (32-Šp.) 6-1 6-1 6-2
Ferrer (7-Šp.) - Berankis (Lit.) 6-2 6-2 6-1
Raonic (Kan.) - Južnyj (10-Rus.) 6-4 7-5 4-6 6-4
Melzer (11-Rak.) - Baghdatis (21-Kypr) 6-7(5) 6-2 6-1 4-3 skreč B.
Dolgopolov (Ukr.) - Tsonga (13-Fr.) 3-6 6-3 3-6 6-1 6-1
Čilič (15-Chorv.) - Isner (20-USA) 4-6 6-2 6-7(5) 7-6(2) 9-7

Čtyřhra - 2. kolo:
Granollers/Robredo (13-Šp.) - Dolgopolov/Hájek (Ukr./ČR) 7-5 6-3

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

93
Přidat komentář
smazaný uživatel
Armstrongu, proč vlastně na ty chudáky reaguješ?
Reagovat
smazaný uživatel
přesne tak, šlechta jedna elegantní....
Reagovat
smazaný uživatel
Ty trubko, co to ma společnjeho s tim jestli Online jsi či nejsi, čumet do toho snad muzes !? i bez toho tveho světoveho a v tvem podani smešneho Nicku.Ta veta zni.... Zpravce my navíšyl IQ na 99.9 !!!! Prej za realne a pusobyvé komentare.....(9.1.).Kreetene, neexistuje duvod k blokaci, byla to ma zmena, kterou jsem oznamil!V te diskuzi byl i tvuj fekalni partak pep123, tak porovnej uroven.Blokuje se snad adresa a ne pouze jmeno ? Jaky by to melo smysl ??? ale nevim, protoze mi nikdo nic nerusil.Proc ja idiot jsem ji hned totalne rušil !!!! Jsi Extremista, ktere ho potreba eliminovat
Reagovat
smazaný uživatel
Ty retarde, uz podvacate opakuji, ze pep123 neni muj partak do debaty. Jelikoz to ale neni nejvetsi problem tve mentalni poruchy, budu pokracovat dal. To, ze pro zmenu nicku ses rozhodl ty sam, tedy ze te admin nezablokoval, vykladej hadum v lese, trulante. Jinak ses i docela vystihl v tom, ze jsi idiot a skvele na tebe plati na veta:

"Jsi Extremista, ktere ho potreba eliminovat"
Reagovat
smazaný uživatel
dobre, pouziju tvuj nastroj k overeni....zjisti si to u admina, pokud mas pravdu-uz sem nikdy NEPŘILEZU !!!!!! Chceš valku ?! mas jí mít
Reagovat
smazaný uživatel
Blbecku, tak to uz muzes rovnou jit a na vyjadreni admina necekat. :-)))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Zjisti si to a nemel...
Reagovat
smazaný uživatel
Jak uz jsem psal, muzes vypadnout hned, protoze je pravda, ze ti byl nick zablokovan.
Reagovat
smazaný uživatel
hmm,Tak to je neodiskutovatelny dukaz, si schopnej a dobrej ! Bohuzel, rad bych slovo dodrzel, ale jaksi......
Reagovat
smazaný uživatel
Slibils, ze vypadnes, pokud zjistim pravdu, tak uz muzes jit.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud si schopny ? vysvetli, jakej ma smysl blokovat Nick a né adresu ??????????
Reagovat
smazaný uživatel
Ale proc ja idiot se o tom s tebou vubec dohaduju....
Reagovat
smazaný uživatel
Nechtels uz vypadnout?
Reagovat
smazaný uživatel
Armstrongu, evidentne te zajima uspech Berdych...tam se snad nevyjadril jediny fanatik. Ja sem tu od toho, abych tu zlikvidoval extremismus....
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to bys mel ze vseho nejdrive zrusit tvuj ucet. Ale on brzo to admin udela, o to se neboj.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli zruší, vyhrals !!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem vitez uz ted.
Reagovat
smazaný uživatel
21.05.2010 07:03 Od: Maped
Koňská hlava si to vítězství nezaslouží
Hergot, jak mohl Hájek prohrát s koňskou hlavou z Ameriky, co bydlí ve stáji a žere seno. Kdyby aspoň vyhrál druhý set, tak by se ještě dalo říct, že trochu zabojoval, jenže on nehrál ani tie-break.

Šanci Čechů na postup nevidím moc reálně, protože koňská hlava Querrey se teď bude neskutečně snažit, ačkoliv to nijak nezmění jeho vzhled.

Pamatuji si, jak arogantně se choval k Odesnikovi, když hráli v Houstonu těsně po té dopingové aféře. Podle mne neměli potrestat chudáka Odesnika, ale koňskou hlavu za to, že si tajně dováží seno na každý turnaj, avšak jelikož je celá tenisová asociace banda fašistů, potrestali Wayna zejména za to, že je Žid.

08.07.2010 11:28 Od: p.e.t.r.
I když Querrey, který žere seno, je schopen prohrát s looserem jako je zhulený Jamajčan Brown, McEnroa II. by zaručeně smetl z kurtu. Egoista Bulík totiž už letos prohrál s nýmandy jako Baghdatis nebo Montanes, což jsou průměrní tenisté, a i potom, co prohrál, si našel kupu výmluv, třeba špatné publikum, nebo rozvod rodičů, které svědčí o tom, jaký je Elegán arogantní sráč, když nedokáže ocenit ani kvality soupeře. Navíc Querrey je ve formě, vyhrál na trávě v Queensu, zatímco Elegán rupl ve finále v Halle s Hewittem a později ve Wimbledonu s Berdychem. Takže Querrey - Elegoš 6:0 6:0.

Velmi podobé že jo?

Později se p.e.t.r. poté co se velice trapně prozradil přiznal.
Přiznávám se, jsem Sample, ale rozhodně nejsem Petr! Napsal jsem tady tento týden jenom tři komentáře abych se Barneymu pomstil za jeho vyhrožování přes soukromou poštu. A k tomu BjornuBorgovi a Andrewovi, mistr Barney tady už v minulosti označil za BjornaBorga a Andrewa několik lidí, dá se říct, že si označuje, jak se mu to hodí. Když prostě někdo nesdílí jiný názor než on, hned ho označí za největší individua tohoto webu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ted ses pekne odkopal a vytahl sve komentare z minulosti. Ty jsi i sebekriticky, vazne? :-)))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně nezkoušej zas tvrdit, že nejsi sample.
Reagovat
smazaný uživatel
To nejsem.
Reagovat
smazaný uživatel
potrefená husička..... :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
To tě to tak baví takhle pořád lhát a přetvařovat se?
Přiznej to. Uleví se ti. :-D
Reagovat
smazaný uživatel
A proc bych se mel priznavat, kdyz s tim nemam vubec nic spolecneho? Tyhle estebacke manyry si strc za klobouk.
Reagovat
smazaný uživatel
i když se snažil měnit styl psaní, tak pod každým z jeho nicků nezapomněl o Davyděnkovi psát jako o KOLENOVI! .)))
Reagovat
smazaný uživatel
Mas tam chybu. Melo tam byt, zes psal o Davydenkovi takhle pod kazdym ze svojich nicku. :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
S Pe3kem se dá občas celkem normálně bavit, ale ten kre*én armstrong je naprosto beznadějný případ.
Reagovat
smazaný uživatel
Velice zvlastni, ze si to myslis jen ty a skupinka zdejsich retardovanych fanousku Nadala.
Reagovat
smazaný uživatel
Já si právě myslim, nebo jsem spíš přesvědčený o tom, že ty nejsi Pe3k.
Reagovat
smazaný uživatel
Blbec Mutademus zase nic nepochopil, jako obvykle...
Reagovat
smazaný uživatel
chyba, protože on je Pe3k! Všimni si "náhodnou" podobnost jmén Pe3k a P.e.t.r a petr, za který tenkrát vypisoval ty blitky!

Mění styl psaní (hlavně interpunkci a chyby), je to prostě duševní mrzák .)))
Reagovat
smazaný uživatel
To ses celkem vystihl. :-))))))
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.tenisportal.cz/zpravy/nadal-si-kousnul-i-do-trofeje-pro-viteze-fotbaloveho-ms-6239/pridat-komentar/#add

Zde je jasný důkaz, že armstrong, Pe3k + tisíc dalších nicků je jedna a ta samá duševně chorá osoba .))))
Reagovat
smazaný uživatel
Budu se sice opakovat, ale kdyz to jednou nestacilo...

Vsichni vi (uz jsem to tady vysvetloval), ze nick sample mas na svedomi taky ty, tak zalez odkud jsi prilezl.
Reagovat
smazaný uživatel
hh, a proto si sám sobě nadávám, ne? :DD

Promiň, ale já netrpím duševní poruchou, abych si v diskuzích psal sám se sebou, jako ty v níže uvedeném odkazu :DDDDD

Skončils psychouši, ciao .)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, nadavas sam sobe, ty jsi na to totiz blby dost.
Reagovat
Pe3k
Mohl bych tě požádat o to, aby jsi mě z toho vybechal?Jetli má armstrong více niků, je to jeho věc.Já se jmenuje Petr a proto mám nick Pe3k, tak mi říká moje přítelkyně a opravdu se mi nelíbí, že mě vtahuješ do těch vašich žabo-myších válek s kterýma nemám nic společného!
Reagovat
smazaný uživatel
Takze nejdrive pro 99.9:
1) Hovado jsi leda tak ty a vylizanej taktez
2) Vsichni si tvuj koment muzou dohledat, proc bych ho sem mel kopirovat, kdyz je hned o par stranek dal?
3) Existuje zde sekce, kde se dozvis, kdo je nebo neni online. Kdybys byl bystry, zjistil bys, ze jsem nebyl prihlasen, takze jsem ti nemohl odpovedet.

A nyni neco pro reckeho trulanta Mutadema:
1) Nikdo nepochybuje o tom, ze ses Barney a dalsi skupinka jeho (tedy tvojich) nicku. Tento problem se snazis resit tak, ze sve plody hruzy hazis po ostatnich uzivatelich a jde videt, jak moc chces, abys mel pravdu.
2) Mel jsem zde vzdy jen jeden nick a to armstrong, klonovani sve osoby do dvou nicku je pro magory jako jsi ty.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Vsichni davno vi (uz jsem to tady vysvetloval), ze nick sample mas na svedomi taky ty, tak zalez odkud jsi prilezl.
Reagovat
smazaný uživatel
No jasně. Každý, kdo nemá rád Federera je Barney. To tě nenapadlo, že ho nemá rádo víc lidí? Ale to je pro tebe asi nemyslitelné. Jeho přece musí, každý zbožňovat.

Jo a jestli tvrdíš, že nejsi sample tak to pěkně kecáš.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo a ještě něco. Neházim to po ostatních uživatelích, ale jen po tobě, protože ty za tím stojíš.
Reagovat
smazaný uživatel
Evidentne nechapes, o co tady jde. Tve prispevky, ve kterych se vyjadrujes o Federerovi, jsou psany ve stejnem stylu, jako prispevky Barneyho. Navic tvuj "argument", ze Rogera nema rado vice lidi, takze proto mu nadavas, me jeste vice utvrzuje v tom, ze jsi Barney.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi zoufalec, kdyz to neustale opakujes dokola. Z toho jde videt, jak moc chces, aby byl tenhle blabol pravda.
Reagovat
smazaný uživatel
Víš co mysli si co chceš. Barney nejsem, ale když ti to udělá dobře mysli si to. Názor takovýho dementního idiota mě fakt nezajímá.
Reagovat
smazaný uživatel
Napodobne, ma*ore.
Reagovat
smazaný uživatel
To si jenom dva retardovani ubozacci ajeje a Mutademus mysleli, ze jsou nejak zvlast zajimavi, kdyz nekoho bez dukazu obvini. U blbce Mutadema to bylo jeste horsi, protoze nick Aaron byl on sam.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já už, jsem i Aaron?
Kolik se toho ještě o sobě dozvim? :-D
Reagovat
Pe3k
Každý má právo na svůj názor a každý si může fandit komu chce.To, že vy si tady měníte přezdívky není moje starost, takže si mě nepleť s armstrongem ani s nikým jiným.Pokud odmítáš chápat, že Federer má nejvíce fanoušků na světě, tím pádem jich má dost i v naší republice, pak je diskuze s tebou jen ztráta času.Grow up you silly boy.
Reagovat
smazaný uživatel
No tak já myslím, že Nadalovi nebude dělat problém dostat se do finále... teď je na vrcholu a s tím se nedá nic dělat:), ale starej dobrej Fedex to ještě dokáže rozbalit! Go Roger Go!
Reagovat
smazaný uživatel
Přituhuje
Reagovat
smazaný uživatel
Snad zítra Federer neklopýtne :)
Reagovat
smazaný uživatel
ach jo ten 99.9 je tak hloupej.....
Reagovat
smazaný uživatel
tebe sem tenkrat odzbrojil, tak zalez ty špíno
Reagovat
smazaný uživatel
Ja ČEKAM ! umis kopirovat i komenty roky stare, tak to koukej dohledat.Me rozhodnuti zmenit označení bylo v tom-ze jsem usoudil, nez te pronasledovat ...24 hodin, tak je lepší napsat z 99.9 procent trefny a pravdivy koment.Jsi nefer hrac, ktery nevi kudy kam.
Reagovat
smazaný uživatel
Postradam smysl-blokovani uzivatelskeho jmena a né adresy !
Reagovat
smazaný uživatel
Presne ako som cakal obaja nie len z epotrapili aj postupili dalej, hoci v dalsich kolach ich postup necakam. Raonic s Juznym zas vyborne podaval, komentatori ho porovnavali s Isnerom na zaciatku zapasu ze jeho servis a forehand ale ze ma lepsi pohyb a vidia v nom vacsi potencial ako v Isnerovi a ana konci zapasu uz vraveli ze porovnanie s Isnerom nebolo n amieste lebo tento chlapec ma aj beckhand a ked zlepsi voleje- ktore dost kazil tak ma velku buducnost. Je pravda ze Juzny hral dost slabo a urcite bol zufaly- Juzny je znamy nervak a to ze dostaval esa jedno za druhym urcite jeho psychike neprospelo aj tam vidim dovod preco sa nekoncentroval ale celkovo toto AO ho zastihlo v zlej forme. V zapase s Ferrerom Raonic moc sanci uz asi nema lebo v dlhych vymenach David ho unavi a vyhra to dako mozno 3:1. Co sa tyka Dolgopolova tak ukazuje ze tiez skvely hrac, Tsonga naopak tiez nebol v dobrej forme, ale tak isto dalsie kolo Dolgopolovi velke sance nedavam, max. 1 set urve proti Soderingovi. Kazdopadne tento turnaj je dost zaujimavy z toho hladiska ze kopa mladych hracov si urobila meno- Tomic, Berankis, Raonic, Nishikori, Dimitrov tiez dal 1. kolo, toto su hraci co do buducnosti budu vsetci v top 50 na 100% a daktory aj top 10, cize dobry turnaj z toho hladiska ze dake tie kola tito mladici presli a uvidime po zvysok roka ako sa budu prezentovat. Co sa tyka Melzer- Bagdatis- co som kukal cely zapas tak Melzer po prehratom 1. sete sa nakopol a zacal hrat na inom leveli a Bagdatis proste nestihal a Melzer bol lepsi cim sa stal 10tym hracom sveta predbehol o par bodov Juzneho gratulujem mu a nechapem prec Bagdatis skrecoval ked este poslednu vymenu tam normal hral a behal... al enebudem ho komentovat ak daco mal mal skrecovat skor alebo uz tie 2 gamy vydrzat a ne ked sa necha breaknut tak dojst a podat ruku bolo to nanajvys necakane.
Reagovat
smazaný uživatel
Čím je tvůj výplod delší, tím větší je pravděpodobnost, že to vůbec nebudu číst! Chybějící diakritika a ještě takový slitý román. Napadlo tě někdy tam hodit enter?
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim si ze som dobre zhrnul zapasy ktore som sledoval. Nikto ti nekaze co citat.
http://www.australianopen.com/en_AU/news/interviews/2011-01-22/201101221295670922541.html
tu je rozhovor s Raonicom po zapase s Juznym velmi zaujimavy a ze jeho stryko je Vice prezident Ciernej Hory je tiez zaujimave:D
Reagovat
smazaný uživatel
Já se naopak na tyhle hodnocení těším. Je to vždy zajímavý a na rozdíl od většíny příspěvků smysluplný text. Místo aby se haněl, by se měl pochválit a případně rozebrat s čím nesouhlasíš a ne se zaobírat formou příspěvku...Jen houšť takových diskutujích a méně výkřiků typu Federer (Nadal) je nejlepší nebo naopak... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Diky moc ze aspon dakto s normalnym nazorom - ja sledujem dost zapasov a vzdy sa snazim napisat dojmy, viem ze mam vela chyb ale to preto ze nemam cas 20minut na prispevok ako vela ludi proste robim aj ine veci a nestiham. Preto tie chyby a ze nedavam ciarky dlzne atd,,tak preto lebo mam anglicku klavesnicu co ma vela ludi... cize nie som jediny.
Reagovat
Matti
přesně tak. Romismak se snaží psát k své postřehy, tak jak to vidí a to se cení.
Reagovat
smazaný uživatel
Pamatuju si loni po Tomicově vypadnutí s Cilicem, jak jsem tu byl v diskuzi proti skottovi a někom, kdo tvrdil, že připomíná úděrově/stylem hry Murrayho a jsem fakt rád, že jsem byl v opozici a zastal se ho. Tomic má ohromnej potenciál na ofenzivní hru a vůbec se nebojí výměny zrychlit. Loni dělal hodně defenzivních úderů, letos jen když to bylo nutný. Neříkám, že bude top 10, protože ho může potkat počet zranění jako Haase (speciálně pokud už letos zkusí naplno naskočit do ATP). Ale bavit bude určitě, o tom žádná.
Reagovat
smazaný uživatel
Tuším, že to bylo se mnou...ale dneska musím uznat, že úderově se hodně zlepšil a vůbec se nebojí přitlačit.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, buďme rádi, snad ten potenciál naplní. Austrálie musí mít top hráče a Hewitt brzo skončí.
Reagovat
smazaný uživatel
Stejně je to zajímavé. Evropa vládne tenisovému světu. Někde jsem teď viděl článek právě o tom, že američané i australané jsou spíše na ústupu a vyhlídka no budoucna není příliš optimistická. Uvidíme no. Jsem zvědavý, jak bude vypadat světový žebříček tak za 10 let.
Reagovat
smazaný uživatel
Američani to maj v pohodě, na univerzitách se ujmou, ale mladej talentovanej Australan to má fakt blbý. Pokud nemá peníze, tak objíždět challangery, sbírat zkušenosti a body, to je pro něj dost dobře nemožný.
Reagovat
smazaný uživatel
A co teprve Britové. Tam je Murray a dlouho, dlouho nic.
Reagovat
smazaný uživatel
No Britové maj ten sport zase až moc daleko v pořadí zájmů. Fotbal, kriket, motorismus a až pak fotbal, nevím jestli vůbec někdy nějak výrazně vládli tenisu.
Reagovat
smazaný uživatel
* až pak tenis
Reagovat
smazaný uživatel
To je pravda, asi soudím podle toho, že se tam hraje Wimbledon
Reagovat
smazaný uživatel
No k tomu se hodí jen podotknout, jak dlouho ho žádnej Brit nevyhrál :-D..
Reagovat
Pe3k
Rafa nehrál dobře.Už při jeho prvním servisu měl Tomic breakbol.Mladý Australan má potenciál, chce to aby se jej ujal nějaký schopný trenér a vedl ho nahoru.Pokud se nezlepší tak bych jako favorita na celkové vítězství viděl Murryho.
Reagovat
smazaný uživatel
Murraymu bych to přál, ale obávám, že ho zase položí jeho labilita.
Reagovat
Pe3k
Pokud se dostane do finále s Djokerem, tak vyhraje.Pokud se dostane do finále s Federerem vidím to na 5 ti seťák.Samozřejmě stát se může cokoliv.Nejdřív má těžký zápas s Robinem a pak ještě těžší s Nadalem.Každopádně pokud chce vyhrát GS nebude to z pozice 5. hráče světa nikdy jednoduché...Přál bych mu to hlavně proto, že Nadal a Federer vyhrávají co se dá a ikdyž nás (fanoušky) to baví, tenisový svět ochuzují o dramatičnost a pestrost, která je tím pravým vzrušujícím koření sportovního fanouška.
Reagovat
smazaný uživatel
Viděl jsem jen 3.set, ale Nadal mi nepřidal moc svěží. Na to, že první 2 kola měl prakticky volný los...
Myslím, že byl rád, že zápas co nejrychleji ukončil.
Reagovat
smazaný uživatel
Skoda Marcose. Ale bylo evidentni, ze ma nejaky problem.
Reagovat
misoSK
Uplne suhlasim, Marcos je moj oblubenec a velmi som si prial jeho zapas s Murayom v dalsom kole :/...V prvom sete predviedol skvely obrat, druhy zacal perfektne avsak potom nastal zlom, neviem ci mu dosli sily alebo je to naozaj nejaky zdravotny problem, ale dufam ze nic vazne, a ze v tejto sezone zaznamena progres
Reagovat
smazaný uživatel
Měl pravděpodobně něco s prstem. Nejdřív si ho nechával ošetřit, a když odcházel z kurtu tak se za něj držel.

Jinak konec 1. a začátek 2.setu byl parádní výkon. Pak se to bohužel naprosto otočilo.
Reagovat
misoSK
No v tom druhom sete sa to lamalo na jednej-dvoch loptickach, skoda ze Marcos uz druhy rok po sebe musel skrecovat 3. kolo :/
Reagovat
smazaný uživatel
Tomic byl neskutečný, ještě s věkem ustálit hru, aby nedělal zbytečné chyby, zlepšit chopovaný backhand a hlavně - nepoužívat chop z forehandu, to je něco otřesného. Dneska to zkusil třikrát a vždycky tím úplně zkazil celou výměnu. Bude to určitě hráč top 10, potenciál tam je ohromný. Tím nápřahem a odehráváním úderů mi trochu připomněl Del Potra.
Reagovat
smazaný uživatel
Tomic mi pripomina Delpa trochu i vzhledem.
Reagovat
smazaný uživatel
Co to placas za nesmysl !!!! ...24 existuje, zmena jmena byla moje Volba !!!!!!!!!!!!! Jen jsem ji zrusil a mohu (to nevim jiste )ji obnovit. Ale narozdil od tebe, jsem jiny jmeno veřejne oznamil. Kam ty na to chodis ? !
Reagovat
smazaný uživatel
Jeste si neodpustim: Tou tvoji lží sme vytočil dokonale, gratulace.Ale je videt co si za pomatence kterymu vec ani nedochazi ! Myslis si, ze tu mam 3 adresy nebo co?! Muj ukol je jasny-Boj proti fanatismu a Ty jsi jejich Fuhrer.Jste v celku nebezpečna rasa.Uz konečne zveřejni sve uživatel. jmena !
Reagovat
Pe3k
Ty jsi pyj :D Sám ses přiznal, že jsi rom s výučním listem a oháníš se tady nějakou rasou :D Struktura tvých přízpěvků navozuje dojemn mentální retardace...Být tebou, jdu se zesměšňovat někam jinam.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim, ze s neznalosti rozdilu mezi Nekaledarnim a Kariernim Grand (viz tve koment.) bych na tvem miste usoudil, ze sem nepatrim. Ze nelezes treba do diskuzi o anatomii lidskych hyzdi(kdyz te ten..Nadaluv tak imponuje), nebo tak neak...Jsou ruzne portaly, kde uplatnis svoji vsimavost
Reagovat
smazaný uživatel
Klaun s nickem 99.9 je buď nějaký polovzdělanec nebo emigrant. Jeho komické patvary, vyšinutá slovní spojení a nesmyslné používání velkých písmen jsou fascinující.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi dobrej : )))))
Reagovat
smazaný uživatel
Z toho se nevykroutis. Napsals, ze ti admin zablokoval nick ...24, coz si vsichni muzou dohledat.
Navic me rozesmalo to, ze bojujes proti fanatikum, z cehoz vyplyva, ze se asi hodne nemas rad. .-))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Kde sem to napsal ty hovado ????? !!!!! si uplne vylizanej
Reagovat
smazaný uživatel
A kolik nicků už zablokovali tobě ty šašku? Já si myslím, že už to ani nepočítáš. :-D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist