Naočkovaná Halepová znovu na marodce. Letos už počtvrté

19. 8. 2021, 10:52
Aktuality 50
Záda, rameno a dvakrát natržený sval. Simona Halepová je letos už počtvrté kvůli zdravotním problémům ze hry. Včera odstoupila ze svého teprve druhého turnaje po tříměsíční pauze zaviněné zraněním levého lýtka, v Cincinnati nenastoupila k utkání druhého kola kvůli trhlině v přitahovači pravé nohy. V zimě naočkovaná Rumunka nicméně doufá, že stihne start na US Open.
Profily hráčů
Simona Halepová (© AFP)

Simona Halepová se letos představila na devíti turnajích a tři z nich kvůli zranění nedohrála. V březnu z Miami odstoupila kvůli zranění ramena, v květnu v Římě vzdala kvůli natrženému lýtkovému svalu na levé noze a včera v Cincinnati nenastoupila k utkání 2. kola kvůli drobné trhlině v přitahovači pravé nohy.

Halepová, který navíc na začátku sezony přišla o turnaje v Dauhá a Dubaji kvůli bolestem zad, se zranila v úterním třísetovém utkání prvního kola s Polkou Magdou Linetteovou. 

"Ucítila jsem v pravém přitahovači ostrou bolest, zavolala jsem si fyzio a s pevným tejpem jsem dokázala pokračovat a vyhrát," uvedla. Do dalšího zápasu už ji ale zranění nepustilo.

"Vyšetření bohužel odhalilo, že mám v pravém přitahovači malou trhlinu, takže by bylo příliš riskantní hrát," doplnila Halepová, jež se teprve minulý týden vrátila po tříměsíční pauze.


Bývalá světová jednička Halepová loni na podzim prodělala Covid-19, v zimě se proti viru nechala očkovat a nyní vyzývá tenisty k naočkování. V dalších dnech se bude snažit zotavit ze svalového zranění, aby od 30. srpna stihla US Open.

V Cincinnati postoupila do osmifinále bez boje Američanka Jessica Pegulaová, která si o čtvrtfinále zahraje s Karolínou Plíškovou.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

50
Přidat komentář
George_Renel
Pan Zabloudil tedy změnil titulek a vymazal inkriminovanou část, ale aby se k tomu postavil čelem a řekl "Udělal jsem botu, sorry", na to asi nemá odvahu.....smile
Reagovat
Fandina
Také si to myslím, že to tak bylo, v krátkém rozmezí dva články o Halep a vzniklo z toho toto.
Reagovat
lukassb
Ano, zaznělo to tu už 100x ale přidávám se. Naprosto de*ilní titulek, kterej akorát přilejvá do ohně konspirátorům a podobnejm lidem, který takovej článek zasdílej s tím, že na marodce je určitě kvůli očkování a už si nepřečtou, co je skutečně za problém. TP je moje oblíbená stránka, ale tohle je fakt dno. Sorry;)
Reagovat
Nola
takto sa manipuluje s uzivatelmi, ak nieco zverejnim, ja ako uzivatel nemam moznost to mazat, preco? redaktor uverejni clanocek a nasledne zmeni obsah, prilohy..... tenisovy portal uz nie je o tenise, ale stava sa z neho bulvarny platok... este budeme spominat na casy, kedy sa tu hadali tabory, nadavali si uzivatelia, velebili toho ktoreho tenistu/tenistku..... tie GOAT debaty boli aspon o tenise, tato tema nema s tenisom nic spolocne smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile Já jsem zmanipulovanej z BLESKU, mě to přijde normální. Jinak jako vše ostatní co lidé tvoří, no je to otázka důvěry. Tenis portál považuji za lepší průměr.
Reagovat
brixner
TP je vysoko nad průměrem!
Ja odťalto nikdy něodstůpim!
smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
smilesprávně
Reagovat
Blondie
Hanebný titulek a snaha o manipulaci.
Reagovat
Fandina
Třeba si jen autor popletl články a chtěl napsat, že naočkovaná Halep vyzývá k očkování.
Reagovat
Fandina
A dát pod to článek s tím tématem.
Reagovat
Blondie
Ne.
Reagovat
smazaný uživatel
smile je to tak. Titulek ve stylu Blesku. Ale nechápu proč po prodělaném covidu se nechala očkovat. Doporučuje se nechat si otestovat protilátky a když jsou, tak až za půl roku očkovat.. I když tělo sportovce očkování asi nevyžaduje. Konečně to potvrdila.
Reagovat
Dobry-den
Přišel jsem až teď. Co se tady dělo za novinářskou ostudu? smile
Reagovat
brixner
Blbě tě vopíchali? Teda né, že bych se nabízel, to zas né! Ale lituju tě, fakt, páč za todlencto můžou voni, páč to asi byli amatéři, co tě amatérsky vopíchali, páč to neuměli, páč to byli ti amatéři a tydlencty amatéři vopíchávaj dost blbě! A nakonec ti z toho povolil sval...Ale nevěš hlavu, já šel tudle s bolavym hrbem k doktorce, která mě už dááávno nechává chladnym, páč taky moc dobře nepíchá, ale přišouram se do vordinace a ha - nová sestřička! Byla jako vobrázek, hezký dvojčičky a kvůli přetopený vordinaci hezky navostro, což mě jako fakt nevadilo, nohy jako Dementěvová a úsměv jako Karlička a já už si plánoval, jak se vod ní necham pozvat na dobrou véču a pak...kdo ví! Jenže vona ti najednou vyndala vodněkud jehlu jako štangli gothaje a že prej mi léčiva teda píchne do toho hrbu a já se vokamžitě vopotil a vtom mi zvesela povolil svěrač no a já se tam krásně po ránu...No, heleďse, z anatomickýho hlediska to je taky sval a trénovaný svaly se hojej, takže klídek! Asi pomůže další vakcinální vopich, ale vod profíka! Holka, nech si už konečně poradit vod znalce, qurva fix!
smile

smile

smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile smile
Reagovat
peek
Co všichni blbnete? Je to naopak článek na podporu očkování. Asi jste to nedočetli do konce: "...v zimě se proti viru nechala očkovat a nyní vyzývá tenisty k naočkování." smile
Reagovat
sojka1
:-) jenze Lubos tu jeste vytvoril tzv. "Forehandovu paralelu" mezi dvema jim (Lubosem) vymezenymi podmnozinami hracu a oznacil ji (on sam) za zajimavou... ntvl...
Reagovat
Grape
I když pominu ten smazaný tweet, tak dost lidí čte pouze nadpisy. A zde ten nadpis opravdu svádí k myšlence, že je Simona neustále na marodce kvůli tomu, že je očkovaná.
Reagovat
Titan
Jasně, potřebuje nějak přejít tu třetí a čtvrtou injekci. Hrát rozsekaná po očkování nemůže...smile
Reagovat
miraben99
Snažit se za každou cenu uměle vytvořit souvislost mezi očkováním a svalovým zraněním, to už musí být člověk fakt antivax fanatik.
Reagovat
SydneyOpen
Takže tenisté co se nenechají očkovat tak se ani nemůžou zranit?
Reagovat
Jardus
Upřímně - to jste se v redakci posrali, ne?
Reagovat
Vlk-v-trave
Slusny vyplod, a jeste zdrojovany vlastnim cvrlikacem. Asi psane po litru vodky.

To uz muze tady psat clanky Forehand, ...jako co ten dokaze za kombinace s cisly a statistikami, a dat to do famoznich souvislosti a paralel, se hned tak jen nevidi:)
Reagovat
Vlk-v-trave
Kazdopadne za mne s TP konec.
Reagovat
Nola
kto tu bude podporovat Pellu a Isnera? rozmysli si to este ...Isner tu ma aspon sojku... pamatam, ze par fanusikov si zrusilo ucty kvoli agresivnym blaznom z inych taborov, ale rusit si ucet kvoli redaktorovi, ktory si uletel je za mna uplne zbytocne, a to plati aj na ostatnych, ktori zbytocne precitlivelo reaguju
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Souhlas, já čtu většinou stejně jen nadpisy...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
I11yho podpořím určitě a Pellu nejspíš taky, teda proti Sašovi určitěsmile
Reagovat
annah
Taky to tak vidím. Trochu přehnané krupobití kvůli jednomu (byť značnému) úletu.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
A Ondra mezitím na dovolené...
Reagovat
Kozoroh
A tweet už je pryč. smile

Zabloudil se tímto článkem pořádně ztrapnil. smile
Reagovat
EllNino
Dlouho mi za nejakeho novinare nebylo takhle trapne :(
Reagovat
darek.vrana
Bože, to u mě teda TP hodně klesnul, dělat takovouhle politickou agitku.
Reagovat
blax
U mě naprosto skončil. Ještě jak si tady pan Zabloudil dá odkaz na vlastní tweet. Ubožák.
Reagovat
blax
Pan Zabloudil se dnes zařadil po bok Volného. Bože, jestli to tady čtete, tak jste totální blázen. Očkování může za svalové zranění? Zasloužil byste flákanec.
Reagovat
Esgalnor
Jezis to si snad delate srandu. Proc je vubec v clanku potreba jakkoliv zminovat, ze je ockovana, kdyz je duvodem pro odstoupeni trhlina ve svalu (stejne jako slo v predchozim zranění)? Timhle vytvarite jen souvislosti mezi naprosto nesmyslnymi vecmi. Osobni nazory do zpravodajstvi nepatri, at uz jste proti nebo pro ockovani, tohle je totalne neprofesionalni. smile

Btw, linkovat do clanku svuj vlastni tweet (bez jakekoliv hodnoty a odezvy) je dost zoufaly. Skladat veci do souvislosti aniz byste tu souvislost prokazal je smesny.
Reagovat
EllNino
Zrovna jsem chtěl napsat vlastně úplně totéž smile To je jako když si někdo sám lajkne fotku na IG nebo na kterékoli soc. síti
Reagovat
soloo
pretoze mame demokracii! ci to ze napisu ze dvojicky znicili letadla , ktore nemaju sancu znicit takuto budovu pri tychto fyzikalnych zakonoch a to ze to bola detonoce budovy ktora to realne sposobila tak umlcia a to vam uz nevadi vy farizeji co
Reagovat
Grape
O čem to mluvíš? smile
Reagovat
soloo
o tom ze nech si kazdy pise co chce lebo je demokrace inac by to bola totalita smile
Reagovat
Grape
Jistě, každý ať si píše co chce, ale ať je také za to co píše odpovědný. Právě ten nový trend, kdy by každý chtěl všechna práva bez jakékoliv odpovědnosti, je nejkratší cesta k totalitě.
Reagovat
annah
smile
Reagovat
annah
Nejkratší teda není, ale celkem schudna je. Nejkratší je ta, jakou zvolili ti magori v Afghánistánu.
Reagovat
brixner
No, ten muj taky patří mezi ty kratší a sem v klidu...
smilesmile
Reagovat
annah
Vo.e! smilesmile
Reagovat
Boomcap
Naprosto souhlasím
Reagovat
Nenela
Souvislost s ockovanim zde opravdu neni a bulo zbytecne o tom takto psat, zcela souhlasim
Reagovat
sojka1
tak jista souvislost tu je nesporne, rostouci pocet ockovanych hracu se nutne statisticky promitne i do poctu zranenych hracu... ;-)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
zase se ale zvýší úroveň hendikepovaných tenistů přílivem čerstvé krvesmile
Reagovat
cabuna
smile
Reagovat
cabuna
smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist