Několik favoritů dnes v Šanghaji padlo, Berdych prolétl do dalšího kola

8. 10. 2014, 12:59
Aktuality 474
Tomáši Berdychovi vyšla na jedničku odveta za semifinále Davis Cupu proti Richardu Gasquetovi. Český tenista dnes v Šanghaji Francouze jasně přehrál, za pouhých 51 minut zvítězil 6-3 6-1 a postoupil do osmifinále. Do něj po dnešním vyřazení neprošlo několik nasazených hráčů, mezi nimi i druhý hráč světa Rafael Nadal. Namále měl i Roger Federer.
Tomáš Berdych

Když se Tomáš Berdych utkal s Richardem Gasquetem naposledy, neměl v pařížském areálu Rolanda Garrose svůj den a proti domácímu tenistovi uhrál ve třech setech dohromady jen osm gamů. Zápas pak označil za nejhorší, co kdy v Davis Cupu odehrál.

Dnes viděli diváci v Šanghaji úplně jiný zápas. Sedmý hráč světa měl od začátku vývoj pevně ve svých rukou. Vítězné údery mu vycházely a první sadu získal po 26 minutách s pomocí pěti es a po brejku ve čtvrtém gamu 6-3. Francouzský soupeř nebyl ani pak schopen Berdycha zastavit a z kurtu odešel s debaklem po 51 minutách.

Berdych si pomohl celkem deseti esy a 25 vítěznými míčky, na síti byl stoprocentní a nečelil žádnému brejkbolu. Vzájemnou bilanci s Gasquetem díky dnešní výhře zmírnil na 4-6.

Českého tenistu, který si spravil náladu po debaklu s Novakem Djokovičem v pekingském finále, čeká i v dalším kole soupeř, na něhož nemá nejlepší vzpomínky. Chorvatský ranař Ivo Karlovič se s Berdychem utkal zatím šestkrát a čtyřikrát ho dokázal porazit.

Konec pro Nadala, Wawrinku, Nišikoriho, Raonice i Dimitrova
Pokud Berdych neoblíbeného soka skolí, utká se ve čtvrtfinále s vítězem zápasu mezi Tunisanem Malekem Jazírím a Gillesem Simonem. Francouzský tenista se dnes postaral o jedno z mnoha překvapení na úkor favoritů, včetně těch, kteří s českým tenistou bojují o účast na Turnaji mistrů.

Stan WawrinkaSimon už ve druhém kole vyřadil světovou čtyřku a vítěze letošního Australian Open Stana Wawrinku. Švýcar vyhrál první set, hned na začátku dalšího ale Simon udělal první krok k cennému vítězství. Wawrinka dokázal srovnat, ovšem za stavu 5-5 znovu přišel o servis a Francouz poslal utkání do rozhodujícího setu.

V něm favoritovi nestačilo ani vedení 3-0: z dalších sedmi her už uhrál jen jednu a houževnatému soupeři podlehl po dvou a půl hodinách 7-5 5-7 a 4-6. "Dvakrát v prvním kole, to rozhodně není nic jednoduchého," komentoval Wawrinka svá rychlá vyřazení v Tokiu a Šanghaji.

"Dva týdny jsem nevyhrál zápas, ale s tím se člověk musí smířit a přijít na to, v čem je problém. Musím se vrátit domů a soustředit se na zbytek sezony, protože je přede mnou ještě spousta výzev. Chci být čerstvý a psychicky se na ně připravit," kterému by navzdory mizerným výsledkům v Asii neměl uniknout start na Turnaji mistrů a navíc ho čeká finále Davisova poháru ve Francii.

Kei NišikoriDruhé kolo znamenalo konečnou také vítěz nedávných dvou turnajů v Tokiu a Kuala Lumpuru Keie Nišikoriho, který nestačil na Američana Jacka Socka. Nišikori, který si za celé utkání nedokázal vypracovat brejkbol, prohrál úvodní set v tie-breaku. Ve druhé sadě se Japonec, jehož minulý týden trápily svalové problémy, za stavu 3-4 nechal ošetřovat, krátce nato ztratil poprvé servis a tím i celý zápas.

Nišikoriho přemožitel Sock, jenž letos vyhrál wimbledonskou čtyřhru, se v osmifinále utká s Julienem Benneteauem. Francouzský tenista se dnes rovněž postaral o vyřazení jednoho z adeptů na postup na Turnaj mistrů Grigora Dimitrova. S desátým nasazeným Bulharem sice po čtyřech gamech prohrával 1-3, pak už ale nečelil žádnému brejkbolu a vyhrál 7-5 6-3.

Čtvrtým Berdychovým konkurentem v boji o Turnaj mistrů, jenž dnes nezvládl vstup do soutěže, byl Milos Raonic. Kanadský tenista už v průběhu prvního setu vzdal za stavu 2-5 kvůli nemoci utkání s Argentincem Juanem Mónakem.

"Jsem zklamaný, že jsem dnes nebyl schopný dohrát svůj zápas. Ale několik dní jsem bojoval s horečkou a nedokázal jsem se včas uzdravit," řekl osmý hráč světa Raonic, který v neděli prohrál finále v Tokiu. "Budu teď tvrdě pracovat na tom, abych se uzdravil na sérii halových turnajů v Evropě," dodal Kanaďan, který v pořadí o Londýn drží osmou postupovou příčku těsně za Berdychem, ale po Šanghaji se před něj může dostat se Andy Murray, jenž dnes zvládl souboj s Polákem Jerzym Janowiczem.

Rafael NadalSvůj první zápas na turnaji prohrál i Rafael Nadal, jehož start ohrožoval zánět slepého střeva. Druhý nasazený Španěl se sice po intenzivní léčbě antibiotiky rozhodl nastoupit, ale krajanovi Felicianu Lópezovi podlehl 3-6 a 6-7. Ve druhém setu měl čtrnáctinásobný grandslamový šampion šanci na zvrat, ale nevyužil vedení 5-3 a poté ani setbol za stavu 6-5 v tie-breaku.

"Samozřejmě se necítím nijak skvěle. Trochu se mi motá hlava. Ale tak to prostě je a není to nic, kvůli čemu bych si měl dělat starosti. Prohrál jsem, protože Feli hrál lépe než já," uvedl Nadal, jenž doufá, že na operaci se slepým střevem půjde případně až po Turnaji mistrů na konci sezony. "Můj plán je stále takový, že budu startovat v Basileji, Paříži a Londýně," dodal Španěl, který v pondělí přijde o post světové dvojky,

Federer odvracel mečboly. namále měl i Ferrer
Černý den favoritů málem korunoval i Roger Federer. Švýcarský tenista na svém prvním turnaji od US Open musel hned v úvodním zápase proti Argentinci Leonardu Mayerovi odvracet celkem pět mečbolů, než nakonec po 2 hodinách a 41 minutách zvítězil i 7-5 3-6 7-6.

Roger FedererFederer měl v prvním zápase po téměř měsíční pauze potíže s optimálním rytmem úderů. V prvním setu prohrával 3-5 a v desáté hře čelil dvěma setbolům, ale s oběma si poradil a úvodní dějství získal. Jenže v druhé sadě přišel dvakrát o podání a 25. hráč světa Mayer poslal první vzájemný zápas tenistů hrajících bekhend jednoruč do třetího setu.

V něm si oba tenisté bez problémů hlídali své servisy, než přišly dvě Argentincovy šance na brejk a zároveň první dva mečboly za stavu 5-4 a 40-15. Hned při prvním mečbolu stáli nad Federerem snad všichni svatí, když Mayerův bekhend po lajně zastavila páska, od které se míček odrazil do vzduchu a arena na chvíli stihla. Zmražený Švýcar u sítě neměl šanci zareagovat, ovšem míček k jeho štěstí dopadl zpět na Argentincovu stranu.

Třiatřicetiletý rodák z Basileje následně aktivní a odvážnou hrou odvrátil i druhý mečbol a rozhodnout musel tie-break. Ani v něm si favorit neodpustil drama. Prohrával už 2-5 a Mayer měl dva servisy. Z 'bláta' se však k nadšení publika vyhrabal, odvrátil další tři mečboly a sám využil hned svou první příležitost na ukončení zápasu lobem přesně na čáru.

Pět mečbolů Federer odvrátil teprve podruhé v kariéře. Víc jich zlikvidoval pouze v roce 2003 v Cincinnati proti Scottu Draperovi. Dnes spáchal celkem 57 nevynucených chyb a pomohl si 50 winnery, zatímco Mayer, který má proti hráčům Top 10 bilanci už 1-17, byl v plusových číslech: 41 vítězných úderů a 39 zbytečných chyb.

"Myslím, že jsem dnes atakoval rekord v počtu pokažených volejů," řekl sebekriticky bývalý vládce tenisového žebříčku, který u sítě získal 25 bodů ze 47 pokusů.

"Nebylo to vůbec snadné utkání, Leonardo hrál opravdu velmi dobře a já měl určité rezervy ve své hře. Musím říct, že jsem měl neskutečné štěstí, že jsem zůstal ve hře. Buďme upřímní, on si to zasloužil (vyhrát). Tohle byl možná můj největší únik," komentoval Federer, který se v pondělí posune poprvé od loňského května na druhé místo světového žebříčku před Rafaela Nadala.

Ve třetím kole, v němž loni vypadl s Monfilsem, se finalista z roku 2010 Federer utká se čtrnáctým nasazeným Španělem Robertem Bautistou-Agutem.

Namále měl i pátý nasazený David Ferrer, který do Šanghaje přiletěl se třemi porážkami v zádech. Po prohraném prvním setu jeho duelu s Martinem Kližanem se zdálo, že si sérii proher prodlouží, a za stavu 5-6 ve druhé sadě dělily Ferrera při podání slovenského tenisty jen dva míče od vyřazení z turnaje.

Španěl si ale vynutil tie-break a v něm poslal zápas do rozhodujícího setu. I ve třetí sadě Kližan favorita trápil, neproměnil ale žádný z pěti brejkbolů, za což přišel trest v deváté hře. Ferrer už žádné drama nepřipustil a po dvou a půl hodinách zápas doservíroval. Stále tak drží šanci dostat se na Turnaj mistrů, aktuálně je desátý.

Výsledky - Šanghaj (tvrdý povrch, dotace 6.521.695 dolarů):
Dvouhra - 2. kolo:
Berdych (6-ČR) - Gasquet (Fr.) 6:3, 6:1
Djokovič (1-Srb.) - Thiem (Rak.) 6:3, 6:4
F. López (Šp.) - Nadal (2-Šp.) 6:3, 7:6 (8:6)
Federer (3-Švýc.) - Mayer (Arg.) 7:5, 3:6, 7:6 (9:7)
Simon (Fr.) - Wawrinka (4-Švýc.) 5:7, 7:5, 6:4
Ferrer (5-Šp.) - Kližan (SR) 4:6, 7:6 (7:4), 6:4
Sock (USA) - Nišikori (7-Jap.) 7:6 (7:5), 6:4
Mónaco (Arg.) - Raonic (8-Kan.) 5:2 skreč
Benneteau (Fr.) - Dimitrov (10-Bulh.) 7:5, 6:3
Murray (11-Brit.) - Janowicz (Pol.) 7:5, 6:2
Isner (13-USA) - Johnson (USA) 7:6 (8:6), 7:6 (9:7)
Bautista (14-Šp.) - Pospisil (Kan.) 7:6 (7:1), 3:6, 6:4
Južnyj (Rus.) - Dodig (Chorv.) 7:6 (9:7), 6:7 (4:7), 6:3
Jazírí (Tun.) - Wang (Čína) 6:0, 6:4
Čtyřhra - 2. kolo:
Rosol/Južnyj (ČR/Rus.) - Nestor/Zimonjič (2-Kan./Srb.) 7-6(6) 6-2
pva, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

474
Přidat komentář
tommr
a Tomáš to zvládnul! Dneska Karlovice jasně přehrál a nedovolil mu vůbec nic. Doufám, že tímto zápasem už jednou provždy zlomil ten komplex, kterej z Karlovice měl ... :)
Dnešní vítězství je pro Tomáše velmi důležitý i z hlediska Race to London ve který se zase o kousek posunul směrem k TM ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Bitva se super obranarem Gillem Simonem. Sance je pres returny na jeho slaba podani
Reagovat
tommr
jj zítra to sice bude úplně jinej typ soupeře ale nebude o nic méně nebezpečnej. I se Simonem má zatím Tomáš nepříznivou bilanci (3:5). Doufejme, že to i proti Simonovi zlomí ... :)
Reagovat
kada.tom
nejdřív Gasquet, pak Karlovič a teď Simon :-D a to dost dobře může stát, že v SF to bude Lopez ... aneb jak Tomáš přes své strašáky do Londýna prošel (doufejme) :-)))
Reagovat
pockerface
Gratulace Tomášovi.Dneska moc pěkný výkon.
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska byla radost se na Tomovu hru koukat :)
Reagovat
tommr
Tomáš bude podávat na vítězství v zápase. Zatím byl na podání naprosto suverénní a nedovolil Karlovicovi ani jeden BP ... :)
Reagovat
pockerface
to procento vítězných míčů po 1.servisu je na Toma ohromný (89%)
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak velmi záživný tenis teda :D
Reagovat
pockerface
jo dneska hraje opravdu dobře.Hezký tenis z Tomovi strany.
Reagovat
smazaný uživatel
Wow, pěkný poslední míček na lajně, Tomíku, rychle, stručně, bez nervů. Jooo, jsi borec. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Je to Rebel :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, ta přezdívka se mi fakt líbí. Já jdu fandit Samičce, zase má nějaké trable, tak se jdu někam vecpat :)
Reagovat
smazaný uživatel
To už dotáhneš :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak zlobrovi nejde servis, tak je herne nekde kolem 1000
Reagovat
tommr
Tomáš pokračuje v dobrým výkonu i ve druhým setu a v sedmý hře získal první brejk čistou hrou! To už by moh dotáhnout ... :)
Reagovat
pockerface
je to tam!brejk.Tenhle game Tomáš zahrál parádně.Tak teď už do servírovat.Dneska Tomáš působí strašně klidně,koncentrovaně,je v pohodě.
Reagovat
smazaný uživatel
Rebel působí herně tak v pohodě, jak skoro celou sezonu ne. Doufám, že využitě vymetený pavučiny :)
Reagovat
smazaný uživatel
Viď? Hraje dobře, v pohodě, jakoby mu ten kanár od Djoka pomohl :D
Reagovat
pockerface
hlavně to nezakřiknout.Snad brzy prolomí servis Karloviče a dotáhne to do zdárného konce.Já mu věřím a fandím.
Reagovat
smazaný uživatel
Když se mu podaří zreturnovat Ivův servis a dostane se do hry, tak bývá úspěšný, jenže to je prostě ono, dávat jen dělový podání je vopruz :D Pro Toma i pro mě, coby jeho fanynku. Samozřejmě, když ho dává Berďa, to je jiná :D
Reagovat
pockerface
hm,jsme na tom stejně.Když můj oblíbenec bude sázet eso,za esem tak je to OK :-),jakmile to sází soupeř jsem otrávený :-)
Reagovat
pockerface
tak Tomáš zatím velice dobrý.Držím palce do druhého setu.Věřím,že dneska Iva porazí.
Reagovat
tommr
Karlovicova esa se skoro nedají vrátit, ale jinak je úplně marnej. Je prostě třeba využívat každou šanci, která se naskytne po jeho druhým servisu a držet si vlastní servis. V prvním setu to Tomáš zvládnul na 1- (to mínus má za neproměněný setboly při podání Karlovice za stavu 5:2) ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Boha, ten Karlovic má prakticky jen servis.. On od zadu se s Tomášem rovnat nemůže, ale to podání je bohužel obrovská výhoda.. Kolik má es za tuhle sezonu??
Reagovat
George_Renel
Ukazovali statistiku a tuším za stavu 2:2 to bylo 1003, Tom pod pěti sty.
Reagovat
smazaný uživatel
wow :)
Reagovat
tommr
v prvním setu ale Tomáš s Karlovicem na esa prohrál jen 8:10 ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo to je možný, ale celkově mám dojem, že je to tenista založen jen na ace.. :-D
Reagovat
smazaný uživatel
když už jsem kvůli tobě vstala, tak doufám, že to bude stát za to. :)
Reagovat
pockerface
nemáš prosím tě stream? na Berdycha?Děkuji.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.hahabar.com/20141006/v-haha_sport_4_name-911577-5431c0f6051605.21718427.html
Reagovat
pockerface
díky moc.
Reagovat
smazaný uživatel
Není zač :-)
Reagovat
smazaný uživatel
nebo tady http://live.drakulastream.eu/static/popups/245284872367660.html.

on už Ivan Toma trénuje? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Oni se už setkalo? :O :D
Reagovat
VlS
Myslím, že to má být teď po Šanghaji
Reagovat
panzer.dragon
Doufam, že má už Djoker bobky z tý štěstěny co má Roger sebou..
Reagovat
smazaný uživatel
Djoker a bobky..Z Rogera, čo odvracia MB s L. Mayerom...Good one :)
Reagovat
panzer.dragon
jak chutná kanárek od Rogera, ale Djoker zná :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Roger zase od Rafy,chut bude asi podobna
Reagovat
panzer.dragon
Kanár:

3x Rafa od Rogera
1x Novak od Rogera
1x Roger od Rafy
0x Nadal od Djokovice
0x Djokovic od Nadala

Když to shrnu, tak Rafa s Djokerem to prostě neumí, Roger je king co si je oba povodil (Rafu několikrát :-) )
Reagovat
panzer.dragon
Roger od Novaka 0x
Reagovat
gigin
Jj, hlavně H2H ukazují jak si Roger Rafu šíleně povodil.
Reagovat
gigin
A jak to Rafa s Djokerem neumí.
Reagovat
panzer.dragon
zajímal by mě kolik kanárů za kariéru dostali tihle tři na okruzích ATP, podle mě největší břídil bude Nadal, pak Djoker a poslední bude Federer i přesto že odehrál nejvíc zápasů.. Nenapadá vás kde tohle zjistit?
Reagovat
a.magerova
Teda jak jsem velká fanynka Rogera..... přesto mi vadí Tvé pojmenování Rafy :-/

Svým příspěvkem tady zbytečně vyvoláš spory a zvýšíš nenávist vůči Rogerovi.... říká se tomu Medvědí služba....
Reagovat
panzer.dragon
ok, beru to zpět, bylo to jenom takový rejpnutí, možná to vyznělo ostřejc než sem zamýšlel
Reagovat
babolat.cz
vy federerovci máte asi schízu,ne? kdo se dnes bojí federera?
Reagovat
a.magerova
No jak kteří..... vím, že Roger už není co býval a že už nebudí ten respekt, ale za dnešní nevzdání se pochvalu zaslouží, i když jak se píše dobře v článku, potřeboval k tomu, aby u něj stáli všichni svatí :-))

Mimochodem, kolik je vlastně svatých, je to nějaké konkrétní číslo?
Reagovat
spaniel
Forehandovi a babolatovi nejak uniklo, ze se nejedna o bobky z Rogera, ale ze štěstěny.
Reagovat
smazaný uživatel
Není to sice v HD, ale zatím nejlepší, na co jsem narazila a celé :) https://www.youtube.com/watch?v=cIRTF4YUT_s
Reagovat
pockerface
Tady jsou krásně sestříhané ty nejlepší výměny,ale nemůže to vystihnout ty nervy,které jsme u toho měli :-) To bylo dnes šílený :-).Takhle to vypadá,že to Roger vyhrál stylem pohoda,klídek,ale kdo koukal živě a je fanda Rogera,tak musel mít párkrát náběh na infarkt :-)
Reagovat
smazaný uživatel
hezky řečeno, je to sestříhané dobře, ale bez emocí :D ty nervy a radost při odvracení mečbolů stály za to :))
Reagovat
pockerface
pár dní se tím budu kochat.Moc hezký zápas,samozřejmě taky díky velice dobré hře Leonarda a že se nezalekl (až na ty koncovky 1. a 3-setu),že proti němu hraje big Roger.
Reagovat
smazaný uživatel
No dnes jsem se díval na zápas Roger a Mayer
I přes to , že je mi Roger sympatičtější tak dnes si to zasloužil Mayer hrál skvěle.
Reagovat
rib
jj, Roger předváděl strašný výkon, to Mayer hrál pěkně, útočně, šel do toho...
Reagovat
pockerface
i Roger to přiznal,že by si zasloužil vyhrát Mayer a že to byl asi jeho největší únik z mečbolů.Ale v tomhle je právě tenis tak krásný a zároveň "nesparvedlivý".Ale pro mně to dopadlo nejlépe jak mohlo.Snad to Rogera nakopne a dojde do finále.
Reagovat
spaniel
http://youtu.be/K97QnuxNT3Y
Reagovat
smazaný uživatel
a masakr v 1. setu chybí :(
Reagovat
pockerface
tenhle odkaz je kvalitnější,ale právě,že tam není vůbec 1.set,tak jsem ho sem nedával a dal jsem sem ten méně obrazově kvalitní,ale jsou tam všechny 3.sety
Reagovat
smazaný uživatel
Wow, to musel být zápas.. Ale je super, že Roger už podruhé letos utekl z mečbolů. Že by se z něho na stará kolena stával především mentální titán?
Reagovat
rib
vypadá to tak, že dnes lépe hrál Leonard, ale bohužel mentální titán byl na konci úspěšnější... a to je ten nepatrný rozdíl, že ti nejlepší hrají naplno a bez jakéhokoliv zaváhání, i když jsou proti nim 3 matchbally. Je mi ale Leonarda líto, i když jsem velká Rožérkova fanynka
Reagovat
smazaný uživatel
v poslední době si všímám, že Roger když vidí, že na někoho nestačí, tak ke konci pomalu ale jistě zvadl, zatímco tady až na ty mega chyby hlavně na síti ze sebe pokaždý v důležitej moment vymáčkl všechno a urval to do posledního míčku, a ano, mental titan na mečbolech :))
Reagovat
a.magerova
Nejvíc mě děsí Simon, jak si vyšlápl na Wawroše :-/

Mé obavy z finále DC se zvyšují :-(((
Reagovat
pockerface
no hlavně,když vidím poslední dobou ty bídné výkony Stana.No kdyby prohrával,no budiž,ale já tam prostě nevidím to zapálení,tu radost ze hry.Tak snad jí Stan najde,až bude celý DC tým pohromadě.
Reagovat
tommr
mě naopak štve jak se francouzskej tým po semifinále DC rozložil: Tsonga a Monfils jsou zraněný, Gasquet z formy. Hrát s nima ted tak máme finále jistý ... :(
Reagovat
a.magerova
Na regeneraci zatím dost času..... no uvidíme, ale nervy budou.....
Reagovat
smazaný uživatel
Můžeš být v klidu. To nebylo vyšlápnutím Simona. Dneska by tam mohl stát třebars opilý Gomboš a stejně by Stana porazil.
Reagovat
rod_laver
No, já už mám vyřízenou dopravu a ubytování + vstupenky by snad měly být, a docela se děsím toho, že nakonec uvidím, jak Rogerovi uteče DC. Stan je teď vážně mimo..
Reagovat
VlS
Kdo dneska přiletěl do Prostějova?
Reagovat
smazaný uživatel
že by Lendl?
Reagovat
VlS
Jo jo
Reagovat
slacker
V Prostejove je mezinarodni letiste?
Reagovat
VlS
Není, proč? Viděl jsem ho v Ruzyni sedat do malýho letadla a pak ti stači aplikace Flightradar, abys viděl, kam letadlo letí.
Reagovat
pockerface
Reagovat
smazaný uživatel
jsi rychlejší, ale já si počkám na kvalitnější ;)
Reagovat
a.magerova
Zde je TB, ale kvalita FUJ...
http://www.youtube.com/watch?v=renpGKfYWBg
Reagovat
steve79
Uvod turnaje a sama prekvapeni. Ze prohraje nadal me prekvapilo, ale asi je to tim strevem. Podle me by mel jit na operaci a soustredit se na dalsi sezonu! Nadal mi pripada v posledni dobe, jako z jioeho sveta.
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal je střevo, nevím zda to pochází z jeho hlavy, že chce hrát, ale obávám se toho, aby se mu to nevymstilo, podle mě nerozumné.
Reagovat
VlS
Neblbni, slepák je rychlej, ten jeden den začne a nejpozděj druhej jsi pod kudlou. Kdyby to vyl slepák, tak by dneska nehrál. Kolena jsou jiná story, ale pokud půjde na kudlu s kolenem po TM, tak m?že na AO zapomenout.
Reagovat
pockerface
a co to zápěstí?Myslíš,že už je OK?Moc o něm už nemluvil,ale dlouho kvůli němu taky nehrál.Měl být jako Novak a přijet za Kolářem :-) Ten Novaka dal pěkně do kupy a jak pak Novak válel.
Reagovat
smazaný uživatel
tak tak slepak to nebude, ved keby to neoperovali okamzite, tak uz nie je medzi nami...neviem co je nadalovi, ale vyzera nezdravo...
Reagovat
smazaný uživatel
utrapene
Reagovat
smazaný uživatel
Asi to s těmi zdravotními problémy nebude tak horké, jak se přetřásá v médiích. Takový idi*t, aby riskoval vážné problémy, není (a Toni, který má rozhodující slovo, taky ne).
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal mě štvě, mohl by uvolnit jedno místo na TM.
Reagovat
skott
14. Fedexův vyhraný zápas po odvráceném mečbolu/ech soupeře (vyjma skreče Vesselse na US Open 2000 poté co nevyužil mečbol)

1999 Raoux Rotterdam
2000 Hewitt Basilej
2000 Ljubičič Marseille
2001 T. Johansson Miami
2001 Massu Vídeň
2003 Agassi Turnaj mistrů
2003 Verkerk Paříž - Bercy
2003 Draper Cincinnati
2005 Ferrero Dubaj
2006 Roddick Turnaj mistrů
2006 O. Rochus Halle
2011 Lopez Madrid
2014 Monfils US Open
2014 L. Mayer Šanghaj
Reagovat
pockerface
dobře ty! :-) No má s tím zkušenosti a proto to dneska otočil :-)
Reagovat
Padme
hustá statistika :-P
Reagovat
Vojtiik
mě trochu mrzí že tam není Nadal - Wimby 08 :(
Reagovat
Vojtiik
anebo Djoko - wimby 14
Reagovat
smazaný uživatel
Je tohle možný? http://www.atpworldtour.com/News/Tennis/2014/10/41/Shanghai-Wednesday-Nadal-To-Finish-Season.aspx
Reagovat
pockerface
já neumím anglicky,můžeš ve zkratce napsat o co tam jde.Já rozumím každému desátému slovu.Díky moc.
Reagovat
Denis92
Na operaciu pojde po sezone cize po TM. Predtym ma v plane odohrat Bazilej, Pariz a prave TM v Londyne.
Reagovat
smazaný uživatel
No... Jsem pro to, aby nehrál. Hm...
Reagovat
pockerface
dík.Na operaci toho slepáku nebo kolena.Nebo obojí :-( no hlavně,aby se mu koleno,zápěstí a slepák nezhoršily.Není to můj top hráč,ale nepřál bych mu nějaké další problémy.
Reagovat
slacker
A jakou cizi reci umis?
Reagovat
pockerface
na střední jsem měl angličtinu,ruštinu.Bohužel protože jsem z ní nematuroval,tak jsem se na ní vykašlal (tenkrát to byla dobrá zašívárna-místo angličtiny dělat jiný blbosti) no a dneska mně to samozřejmě štve.Ale ve finále je to přece jedno kdo jaký umí jazyk ne?Tady se najde dost ochotných lidí,kteří podají důležité informace.
Reagovat
slacker
Myslel jsem si to.
Problem ktery si neuvedomujes ze jsi tak totalne zavisly na zprostredkovanych informacich (nemluvim jen o tenisu) a to vede k snadnemu podlehnuti manipulaci a medialni masazi
Reagovat
blixa
No když už to bereš takhle, není to jinak ? Kolik jazyků znáš, v tolika můžeš být masírován ? :D
Reagovat
slacker
Nechtel bych si dnes tvorit nazory a moci cist jen idnes a CT s Novou
Reagovat
pockerface
a co Právo? na to si zapomněl :-).Tím pádem je nejlepší nečíst,nekoukat na TV.Ne dělám si srandu.
Reagovat
slacker
Nejlepsi je cist ruzne zdroje (a nejenom stejnojazycne) a byt si vedom zakladnich principu nejbeznejsich manipulacnich technik (napriklad prace s titulky nebo pouzivani podobobnych ale citove zabarvenych slov pro stejne ciny podle toho o kom je zprava).
Za vsechny loni podprahove podsouvane Zeman neustale sproste lze zatimco Knize se tu a tam jen roztomile myli :-))
Reagovat
a.magerova
A poznáš i nechutné manipulativní techniky tady na TP (a nemyslím tím články)....
Reagovat
darek.vrana
Že Zeman lže jako když tiskne není třeba podsouvat podprahově, to snad každý soudný člověk vidí. Nemyslím "třicetikorunového obyčejného člověka".
Reagovat
slacker
Ani netusis co vsechno uz jsi za tech par let podprahove sezral i s navijakem a bezmyslenkovite prevzal za pravdu.
Paroubek = novy stalin.
VV = nejvetsi korupnici za 20 let
Zeman = velelhar a rusky agent
Knize = dobrak od kosti
Kalousek = nejlepsi ministr financi v galaxii a blizkem okoli
Rusko = Ti zly
USA = Ti hodni
Reagovat
FulnekUltras
jooo...mainstreamové (dez)informační šablony fungují ve stádě (zatím) dokonale.
Reagovat
blixa
No vidíš, někdo možná "žere" davové bludy, někdo to zase vidí optikou svých pomatených dogmat. Tipuji, že ty to máš takhle :

Paroubek = príma kluk
VV = mysleli to dobře
Zeman = velký myslitel a izraelský agent
Knize = hnusná cizácká šlechta co chce všechno ukrást
Kalousek = arciďábel
Rusko = Ti hodní
USA = sídlo satanovo

Že jsem se moc nespletl ? :D
Reagovat
gedzitka
Do těchto diskuzí se většinou nezapojuju, ale teď mi to nedá:
Co takhle "všichni jsou jedna pakáž"? :-)
Reagovat
slacker
No ta ideologicka predpojatost je na tve strane. Ja nemam potrebu jedny podprahove implantaty nahrazovat jinymi
Reagovat
blixa
No to si myslím že teda sakra máš ! To co jsem tipoval u tebe je pochopitelně sranda, ale soudím podle toho, jak si myslíš že u lidí funguje podprahové vnímání, tedy dle toho co jsi napsal ty.
Reagovat
blixa
;-) dělám si srandu ..
Reagovat
pockerface
jo to jsem chtěl původně napsat,že to trochu vyznívá jako když co není psáno anglicky je špatné,zmanipulovatelné a anglicky píšící novináři a anglicky mluvící TV tě nemůžou masírovat a manipulovat.Ale nechci tady rozjet nějakou zapálenou diskuzi na toto téma.Nemám na to ani náladu a ani se to sem nehodí.
Reagovat
FulnekUltras
Stoprocentně věrohodná není ani anglojazyčná Al Džazíra...proti osobní zkušenosti úplnej prd... ;-)))
Reagovat
slacker
Jsou i jine jazyky nez Anglictina. Ale na internetu prevlada zrovna ona a je pomerne jednoducha na uceni, aspon na cteni.

Pokud si nekdo tvori nazory napriklad na aktualni situaci v Rusku a Ukrajine podle toho jak infomuji ceska media v poslednim roce tak ho trpce lituji. To ji BBC nebo nemecka media informuji o 2 rady mene histericky. precist si neco primo od Ukrajincu nebo Rusu take nezaskodi.

Ceska mainstremova media jsem prokoukl uz od doby televizni "krize" a akce Dekujeme odejdete. Kazdym rokem se vice a vice blizi do zumpy Rudeho prava z 80 let
Reagovat
FulnekUltras
Přesně. Od doby, kdy Jolana Voldánová zaplnila Václavák, je už v českém stádě (to d není překlep) možné zřejmě úplně všechno. ;-)))
Reagovat
VlS
Nevím kolik ti je, ale anglinu se nauč, svět se ti otevře neuvěřitelně.
Reagovat
pockerface
20 mi už není,ale 40 ještě taky ne.Jenže já jsem na ty jazyky levej.Teď mi určitě napíšeš-výmluvy,ale fakt mi nejdou.Ještě tak ta ruština,ta by šla,ale ta je tak dobrá do Karlových Varů :-)
Reagovat
VlS
Já jsem na tom ve 40 byl asi jako ty, ale nějak jsem se jí naučil, protože jsem to potřeboval. Jen rada - chodit tady na nějaký kurzy 2 hodiny týdně není cesta. Chce to vyrazit na intenzivní kurz do Británie nebo do států ( státy jsou levnější, doprava dražší) na 4 -6 týdnů a budeš se divit, jak se to zlomí. Oni to totiž umí učit, nebudou do tebe rvát kolik oken má parlament, ale naučej tě třeba jak se řekne zapni světlo, nebo zavaž si tkaničky. A pak, když už seš tam, tak prostě musíš.
Reagovat
smazaný uživatel
Si říkám, jestli byl pro moje srdce horší zážitek tenhle zápas nebo ten proti Monfilsovi na US Open, vlastně tenhle, protože Mayerovi nedošly síly, hrál od začátku do konce jako kombinace Del Potra a Wawrinky, jejichž skvělý výkony mi už dlouho na tour chybí :(
Reagovat
pockerface
jj a to bylo teprve 2.kolo.Tenhle zápas byl hodný finále.
Reagovat
smazaný uživatel
no a ten proměněnej mečbol byl ukázkovej jako z finále TM 2010 :D
Reagovat
pockerface
Roger ani v první chvíli nevěděl,že to byl dobrý míček.Až když začali ječet diváci,tak zvedl ruce nad hlavu.
Reagovat
Mayo
DelPo aj mne chýba, ale neboj sa nič, príde a bude valec (:
Reagovat
smazaný uživatel
ale hlavně ne válec v Basileji, jako poslední ročníky, nevíš, jestli je tam nahlášenej?
Reagovat
pockerface
no nevím,to jeho zápěstí se nějak nechce léčit.Jestli by taky neměl navštívit docenta Koláře.Novak ho využil při svém zranění na jaře před FO a jak pak válel.Možná ho měl navštívit i Rafa.
Reagovat
Mayo
RFtheGOAT ... neviem ale podľa mňa on až v novej sezóne nastúpi (:
Reagovat
smazaný uživatel
já mám poslední zprávy, že vynechá asijské turnaje a měl by se objevit na těch evropských, ale netuším kde :)
Reagovat
smazaný uživatel
Je otázka, jak bude po návratu vypadat. Po té první pauze to bylo hodně dlouho, než se zase dostal do formy (a své top formě z roku 2009 se už nepřiblížil). V pavouku AO to určitě nebude takový strašák, jak si řada lidí myslí, i když bych se rád pletl.
Reagovat
pockerface
http://www.youtube.com/watch?v=zsxlkGMznEU tak tady měl Roger z p**ele kliku.Tenhle míček podle mně rozhodl,tady se štěstí překulilo na Rogerovu stranu a už tam zůstalo.
Reagovat
smazaný uživatel
za tohle se naopak pásce klaním, já už v tu chvíli málem odpadla :D
Reagovat
pockerface
to bylo za všechny ty pásky,které byly do té chvíle na straně Mayera a že jich dnes bylo.
Reagovat
darek.vrana
Podle tebe rozhodl? To je jasná věc, když to byl mečbol.
Reagovat
kada.tom
Leo :-(
Reagovat
a.magerova
Tvl.... už jsem myslela, že Leo Federer něco..... nestraš !!!
Reagovat
kada.tom
Leo Federer je mi u pr....
Reagovat
a.magerova
No právě, to jsem si taky říkala, proto mi ta informace od Tebe přišla o to horší, jakože fakt hodně děsivá :-P
Reagovat
Cico93
U prdele si aj ty nám!!!
Reagovat
spaniel
Holt Kadlec ;)
Reagovat
Mayo
Fedex už tú 1000. výhru v kariére nestihne túto sezónu či ? ale bude to tesné
Reagovat
a.magerova
No.... na ofi stránkách má 979 výher, nevím jestli tam už má započtenou tu dnešní, ale letos tisícovka určitě nebude....
Reagovat
smazaný uživatel
s dnesnou ma 980
Reagovat
smazaný uživatel
20 vyhier uz neprida, ale v australii to doklepe :)
Reagovat
Kozoroh
Kde jinde by měl Roger vyhrát 1000. zápas než na GS turnaji?
Reagovat
smazaný uživatel
Musím říct že Mayera mi bylo na konci zápasu tak líto, že mi to ani neumožnilo radovat se naplno. To že se rozbrečel chápu, já bych to taky tak neunesl kdybych prohrál takový zápas po tak úžasném výkonu.
Na druhou stranu Roger takových zápasů projel za poslední období až-až. Teď se ty misky váh překulily po dlouhé době na jeho stranu.
Teď jen doufám , že to nebylo jen Pyrrhovo vítězství a že ho tenhle zápas nestál moc sil, které by mohly na turnaji scházet.

Jinak až na pár chyb z obou stran moc dobrý tenis.
Reagovat
pockerface
byl to nádherný zápas.Ti co jsou fandové Rogera a neviděli ho,tak věřte,že jste o hodně přišli.Až to bude na youtube,tak se mrkněte na konec 1. a 3.setu. od stavů 5:5.Já si to taky znovu budu muset prohlídnout a teď už v klidu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
tak tak, hodím sem hajlajty, jen co budou ;)
Reagovat
pockerface
jj,ale byly to nervy,ale se šťastným koncem pro Rogera.Ale Leo hrál dobře,ale jeho chvíle ještě přijdou.Jestli bude hrát,tak jako dneska,tak příští rok může být v top20
Reagovat
a.magerova
První set jsem viděla i začátek druhého, no a pak jsem musela pryč a jen s velkou obavou jsem před chvílí nakukovala, jak to vlastně dopadlo..... teda to musely být nervy jak sviňa :-/
Jsem si i nějakou tu šedinu a vrásku ušetřila ;-)
Reagovat
pockerface
to si piš,že jo.Já měl ke konci snad tep 200.Těch 5 metčbolů bylo infarkových.Ten první máš tady http://www.youtube.com/watch?v=zsxlkGMznEU
Reagovat
a.magerova
No tvl..... to by u nás bouchal infarkt na dveře :-/
Reagovat
pockerface
jo,jo stačilo přehodit síť,Roger by to neměl,šel na druhou stranu.Ale páska chtěla ještě větší drama.To byla snad jediná páska,která šla za Rogerem,jinak několik pásek si připsal do + Leonardo.
Reagovat
a.magerova
Tak jsem koukla na TB, teda hnusná kvalita, ale udělala jsem si obrázek, no že promění Roger jediný MB je u něj v poslední době i vzácnost, ale super :-))

Jo Leo hrál fantasticky !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Magu, vydrž až sem hodím pořádný hajlajty, to si užiješ ;))
Reagovat
a.magerova
Jj umím si počkat, ale zvědavost byla nezvladatelná, takže i ten hnus jsem zkoukla :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
tak pokud to nemůžeš vydržet, tak koukni ještě na Novaka s Thiemem, tam se taky povedly parádní míče ;) Dominic důstojně :) https://www.youtube.com/watch?v=F84JIBAxRLs
Reagovat
smazaný uživatel
Jeden z nejzahozenějších skoro vyhraných zápasů vůbec za tento rok. Můžeme jen doufat, že první věc, na kterou Mayer v šatně narazil, nebyla živá bytost.
Reagovat
smazaný uživatel
Neskutečně. To jak naložil s matchpointy ho bude pár dní strašit. Bylo mi ho líto.
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba naopak potřeboval jen kapesníky, naprosto to chápu, velká šance, emoce, třeba nelítaly šatnou rakety a sprostá slova :)
Reagovat
smazaný uživatel
třeba, záleží na tom, jestli je víc naštvanej, nebo smutnej
Reagovat
Kozoroh
Tak Fedex bude příští týden dvojkou za Djokerem... Kdo by to byl před rokem řekl?
Reagovat
Padme
bylo by to hezké umístění na konci sezóny, ale není všem dnům ještě konec... Ale valím bulvy, je to super. V lednu jsem oplakávala to jeho zpackané finále s Hewittem a bála se, jestli není poslední. Jsem ráda, za ty tři letošní tituly... aspoň budou hezké obrázky v kalendáří :D
Reagovat
smazaný uživatel
Roger sice bude dvojka ale pocitově je pro mě v letošní sezóně až za Rafou a Stanem. Mnohem šťastnější bych byl kdyby si to místo vybojoval cennými výhrami a tituly, ne prohrami svých konkurentů.
Reagovat
spaniel
Lol
Reagovat
smazaný uživatel
Neloluj a raději pravdivě napiš, jestli bys nevyměnil letošní úspěchy Rogera za ty Stanovy.
Reagovat
spaniel
To ano, ale GS je jiny zavod nez umístěni v zebricku nebo race. Tam je důležitější vyrovnanost vykonu. A davat zrovna Stana za priklad...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak v tom máš pravdu, že žebř je hlavně o vyrovnanosti výkonů za celý rok a proto je Roger tam kde je.
Možná ale proto, že bych Rogerovi ještě alespoň jeden obrovský úspěch v podobě velkého titulu přál zažít, tak si prostě nedokážu to druhé místo v letošní sezóně pořádně užít.
Proto je pro mě Stando letos (i přes obrovské výkyvy) díki životnímu triumfu na grandslamu v žebříčku před RF.
Reagovat
Padme
ty si měl z p*dele kliku, Mayer brečel, bylo mi ho líto. Ale hrál teda výborně. Roger chvílema tragický, hlavně ta síť, ale když koukám na průběžný žebříček, tak to začínám chápat ... http://live-tennis.eu/
Reagovat
Denis92
Gratulacia Roger! Stale je to velky bojovnik! Mayera mi bolo na konci luto, sa mi zdalo ze takmer plakal..
Roger dnes vobec nehral dobre - 57UE. Na sieti to bola katastrofa, ale dokazal sa z toho vyhrabat. Odvratit 5MB neni lahke, pri tom prvom mal velke stastie.
Za stavu 2-5 v TB sa nakopol, hoci spravil este jednu velku UE ked bolo 4-5 ale napokon to vsetko zvratil na svoju stranu paradnym lobom.
Reagovat
Fandina
už jsem nevěřila. Gratulka. A koukám i posun na druhé místo. Tak jen tak dál Rogere go go go!
Reagovat
spaniel
Nevim jestli se radovat z vyhry nebo vztekat z predvedene hry. Posledni dobou časté dilema.
Reagovat
Pe3k
zápas dne, ale nejspíš zápas turnaje. Mayera je mi fakt líto, byl lepší měl i kupu štěstí, teda až na ty nejdůležitější momenty. Masakrální zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
zápas turnaje a turnaj sotva začal. Kam ty na to chodíš :)))
Reagovat
smazaný uživatel
pochybuju, že to jinej záps překoná ;)
Reagovat
Mayo
zápas roka
Reagovat
Kozoroh
Zápasem roku bylo wimbledonské finále Djokovič-Federer!
Reagovat
Mayo
to už skôr Nadal vs Djokovič RG ...
Reagovat
Kozoroh
Tak zrovna letošní finále RG byl propadák :-P
Reagovat
Mayo
Podľa mňa to bolo krásne finále :P
Reagovat
smazaný uživatel
jedině to finále WB bylo lepší, finále RG mě hodně zklamalo a hlavně Djokovičův kolaps, teď nám ale Novak ošklivě nakládá
Reagovat
smazaný uživatel
Může poděkovat neschopnosti Mayera udělat ten poslední krok, ty míčky na matchpointy byly neskutečně ustrašené a odbyté. Ty zkušenosti je třeba nasbírat. Hratelně na něj měl.

Gratulace vítězi.
Reagovat
spaniel
Rika se herně.
Reagovat
smazaný uživatel
Příště se polepším. Moc to slovo nepoužívám :)
Reagovat
pockerface
no,ale ty gamy,kdy Mayerl prorazil Rogerovi podání nebyly díky vítězným míčkům Lea,ale chybám Rogera.Ale musím uznat jako fanda Rogera,že Leo dnes hrál výborně.Ale opravdu rozhodli zkušenosti a nevydrželi to Leovo nervy.
Reagovat
smazaný uživatel
Chybovali oba, ale to, jak s příležitostmi naložil Mayer, to rozhodlo. Federer zkušeně využil jeho slabé hlavy. Ale to jsou ty zkušenosti, za které může být rád.
Reagovat
smazaný uživatel
aj, tak tohle zabolelo.
Reagovat
smazaný uživatel
Fedex měl štěstí, že Leonardo na konci chyboval v důležitých momentech, ale otočil to jako šampión, sice mu nefandím, ale gratulace :)
Reagovat
Hypertac
Tak tomu rikam haluzak. Mayer to obreci.
Reagovat
smazaný uživatel
už brečel u sítě
Reagovat
smazaný uživatel
Jaké nezávislé fanynce je mi Lea líto, hrál velmi dobře, ten jeho BH hodně dobrej, nicméně vyhrát může jeden. Pěkný match, oba vystřihli skvělé údery a výměny. Takže Rogerovci gratulka, ale Féďa mi přišel dneska jak přejetý parním válcem. :)
Reagovat
pockerface
jj nebyl ve své kůži.Ale Lea zradili nervy.Neunesl ten pocit,že by mohl velkého Rogera porazit.
Reagovat
spaniel
Uz ho porazil loni, ne?
Reagovat
Denis92
Dnes hrali spolu prvykrat.
Reagovat
smazaný uživatel
TY VOLE TO BYLO NĚCO NESKUTEČNÝHO, ROGERE, PROČ TOHLE DĚLÁŠ, JÁ MÁM ZVÝŠENEJ TLAK, JDU SI DÁT PANÁKA, TO ANI JINAK NEJDE :D :D
Reagovat
Cico93
Ne že sa spiješ
Reagovat
pockerface
mně tluče srdce jako splašený.Můj tep je šílenej,tak jako byl šílenej celej zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
přesně tak, odteď už to bude paráda, tohle by snad nepředvedl ani Djokovič a Roger to dokázal, nevzdal to a zahrál to nejlepší ke konci v infarktových výměnách, tohle si zaslouží potlesk a jdu se ožrat, zdar :D
Reagovat
pockerface
nádhernej zápas.Díky Leo,díky Rogere,ale ty nervy ... Snad příští zápas bude pro Rogera snadnější.
Reagovat
blixa
No Fedex teda o prsa korejské sprinterky ! ;-)
Reagovat
Cico93
:)))))))))))
Reagovat
Mayo
:D
Reagovat
Mayo
ale L. Mayer aka Ratón životný zápas.
Reagovat
Roger_Federer
komoooooon dedku.
Reagovat
smazaný uživatel
9:7 v tie-breaku 3. setu. Mazec! Gratulace Rogerovi!
Reagovat
pockerface
jooooooooooooooooooo to byly kurňa nervy.Rogere gratulka.Ale dneska ti to vyhrály Mayerovo nervy.
Reagovat
Mayo
Roger vyhral. Kks ajkeď sa nedarilo zvlládol to, šampión.
Reagovat
smazaný uživatel
jooooooooooooooooo roger
Reagovat
UnrealTom
je to tam Roger!!!!
Reagovat
pockerface
tak že by teď.Já už opravdu potřebuji pracovat :-).Mám tep 200,tlak 300
Reagovat
pockerface
Tak pojď Rogere,já chci abys měl taky matchball.
Reagovat
Mayo
A ja taký zápas nesledujem, hanba mi :(
Reagovat
pockerface
krása.Roger to musí obrátit.Taky bych tam chtěl sedět,ale tam by mě fakt asi kleplo.
Reagovat
PetaM
Krásné odvrácené MB :D Come on!
Reagovat
smazaný uživatel
Dejte titul Rogerovi, na tohle ani Djokovič nemá! :D
Reagovat
pockerface
tak to snad není možný.Roger se rozhodl,že nechce na 2.místo.
Reagovat
pockerface
a hororový příběh pokračuje.Tak teď Roger musí!! dát dvě podání.Tak pojď!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Já zírám a pořád věřím, na tohle bych chtěla lístky
Reagovat
Cico93
a teraz sakra malo byť 5:5
Reagovat
Cico93
Roger nechce predbehnúť Rafu v rebríčku:)
Reagovat
pockerface
nedáš,dostaneš.Rogere,Rogere...dneska to není ono.
Reagovat
Cico93
2 čuňatka :)
Reagovat
smazaný uživatel
To už si ale ta páska fakt dělá prdel neeee???
Reagovat
smazaný uživatel
omlouvám se pásce, vlastně nakonec v pravou chvíli zachránila Rogerovu zadnici :D
Reagovat
pockerface
tak TB pravdy.Rogere musíš!Protože myslím si,že kdyby Mayer dnes vyhrát,tak zítra vylítne s Bautistou Agutem.
Reagovat
pockerface
snad bude TB.A v něm Roger znovu vytáhne svoje nejlepší údery.Ach jo 0:30 takový slibný náskok a zase lehce zkažené míčky a je po naději.
Reagovat
smazaný uživatel
kolko ma roger nevynutenych, tak 60 urcite, je to katastrofa dneska...
Reagovat
Cico93
šak číňania už chcú isť spať:(
Reagovat
pockerface
tak teď to byla nádherná výměna a ten koncový míč-lahůdka.
Reagovat
smazaný uživatel
Roger se musí daleko víc nadřít na fiftýn, teď vedení 30:0 na riternu a nic z toho :-(
Reagovat
pockerface
no právě.Věřím v TB a tam snad ukáže svůj top tenis.Chvilkama to předvádí,ale co občas dneska dokáže zahrát,to je na infarkt.Kazí lehký míčky,sám už z toho musí být otrávenej.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechci bejt sprostá, ale TY VOLEEE :D
Reagovat
smazaný uživatel
Teď Fedex jak za starých časů.
Reagovat
smazaný uživatel
a teď ještě víc, já sem z něj na prášky, co to tam předvádí :D
Reagovat
pockerface
to je druhý kolo?to je jak finále :-)
Reagovat
smazaný uživatel
dyť to říkám, nejlepší zápas turnaje, to je síla toto, nastává další infarktový gem ://
Reagovat
pockerface
no tak já už jsem se neudržel o 2 gamy dřív :-).Jestli tohle dotáhne do konce,tak mu spadne velkej balvan ze srdce.Teď to snad nepustí i kdyby to mělo dojít do TB.Teď by mohl Mayera dorazit.
Reagovat
smazaný uživatel
jestli tohle fakt přežije, tak Autista bude hračka
Reagovat
Mayo
Autista :D
Reagovat
pockerface
jestli to prohraje,tak si to prohrál vlastníma chybama,kterých dneska dělá spoustu.Spoustu bodů získal Mayer ne vítězným míčem,ale chybou Rogera.
Reagovat
smazaný uživatel
Fedex znovu prohra po 1. vyhraném setu... Něco je prostě špatně.
Reagovat
smazaný uživatel
Zavírám oči!!!!! Mám srdeční příhodu
Reagovat
Cico93
aké šťastie mal teraz.
Reagovat
pockerface
mám též infarkt.To jsou nervy,to je děsný.
Reagovat
Mayo
jak Roger prehrá, tak Andriš si môže ísť pre trofej
Reagovat
zpilat
jako andré agassi? :-)
Reagovat
Mayo
to bol hráčik veru (:
Reagovat
pockerface
no tak ještě může Roger projet své podání a je vymalováno.Bože,jestli Roger prohraje,tak musím říct,že Mayer hrál dobře,ale Roger mu to daruje.Snad to nedopustí.Rooooooogere!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Roger taky???!!!
Reagovat
Cico93
Reagovat
pockerface
ty vole to není možný.Dneska to Rogerovi lítá všude okolo.Mohl to být brejkbol a on to zahraje rámem.Mám nervy nadranc.
Reagovat
Cico93
Roger ta ne baseball :)
Reagovat
smazaný uživatel
Rebel má vymetenou cestu minimálně do SF. Kéž by se mu podařilo si to nepo....
Reagovat
zpilat
až do finále!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak v SF může narazit na Isnera a u toho hodně záleží, jak se zrovna vyspí.
Reagovat
zpilat
no poslední zápas s isnerem mě celkem uklidňuje, oproti posledním zápasům s esovičem :-)
Reagovat
Kozoroh
Já bych Tomovi přál postup do F a tam repete proti Djokerovi :-)
Reagovat
zpilat
že by těch 6:0 6:0 konečně klaplo? :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Copak vo to, já bych mu to přála taky, ale známe svý lidi. Kdykoli Rebel dostane takovouhle šanci, tak ji strašně snadno zahodí.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď jsem se vrátila a není to o moc lepší, teď do toho prašť, Rogi, už žádný nervy!
Reagovat
Kozoroh
Kdo v zápase mezi Fedexem a Mayerem vyhraje sedmý gem, ten vyhraje...
Reagovat
pockerface
nestraš!
Reagovat
smazaný uživatel
Pro Rogera hodně špatná pozice, Mayer podává jako první v setu a navíc je na servisu absolutně suverénní.
Reagovat
pockerface
jsem z toho nervozní.Chtělo by to v příštím gamu vzít Mayerovi podání a pak to udržet svá a je hotovo :-).Ale teď se mi Roger zdá trochu zklidněný,koncentrovaný.
Reagovat
Kozoroh
Jestlipak Mayer ví, že se bije nejen sám za sebe, ale i za Rafu?! :D
Reagovat
pockerface
ne Roger mi prostě přijde,že není ve své kůži.Prostě mu to tam dneska nepadá a Mayer zase přestal chybovat.
Reagovat
Mayo
Nišikori prehral :O fíha, až teraz sledujem šport
Reagovat
pockerface
tak snad teď Roger ukáže svojí sílu a tenhle zápas dotáhne do vítězného konce.Rogere zaber!
Reagovat
Mayo
TM je nuda
Reagovat
Kozoroh
Nadal TM ještě nevyhrál (což tě nepochybně štve). Rafa tamní nudu neumí unést a proto ještě netriumfoval ;-)
Reagovat
Mayo
Si zabeu kozoroh :D ty tak trefne okomentuješ vždy :D
Reagovat
pockerface
Zdá se mi to nebo ne?Roger nějak zvadl.Kde je ta energie a agresivita z koncovky prvního setu.Tak pokud se půjde do 3.setu,tak snad to Roger nepustí.
Reagovat
Pe3k
Kližanovi jsem držel pěsti ze všech nejvíc, ale nakonec to nedopadlo. Každopádně mohl poratit Nadala a Ferera v řadě a oba mohl prakticky zrušit 2:0, škoda no, ale ten jeho forehand je fakt krása. Wawrinka ten mě se.e, doufám, že ve finále DC zahraje dobře, jinak ho Roger skalpuje. Dimitrova raději nekomentuju, to je parodie na Federera. Ninja kei už toho měl asi dost, každopádně by se měl na TM dostat a narozdíl, třeba od Berdycha tam může i něco zahrát. Miloš pravděpodobně přišel o turnaj mistrů, škoda viděl bych ho tam raději než např Ferera.

Nadal odešel o5 poražen, bylo prakticky jedno jestli ho domů pošle Lopez nebo Isner, alespoň má zase čas se dát do kupy. I když ty jeho zdravotní problémy jsou už dost mimo. Jaká je šance, že při tolika zdravotních problémech nešel nikdy pod kudlu? Asi tak 0%. Jeho problémy se vždy záhadně objeví a ještě záhadněji zmizí...

Mayer hrál v prvním setu životní tenis, ale na Federera to nestačilo, snad to Roger už dotáhne, ale dělá neobvyklé chyby a výkon soupeře ho už dost frustruje. Zítra se těším na Můru vs Feru.
Reagovat
Kozoroh
Miloš ještě o TM nepřišel, zítra sice Andy pravděpodobně postoupí (a odskočí Kanaďanovi na rozdíl 10 bodů v Race), ale ve QF bude Nole. Nole Milošovi pomůže ;-)
Reagovat
Padme
vlastně nehrají to první kolo? Nepřijde mi, že by jim to nějak pomohlo, spíš naopak, jsou nerozehraní a narazí rovnou na kvalitního soupeře...
Reagovat
tommr
zdání klame - volnej los je obrovská výhoda a někdy i naprostá nezbytnost (třeba Tomáš hrál finále s Djokovicem v Pekingu ještě v době kdy už byla Shanghai dávno rozehraná) ...
Reagovat
zpilat
tak berdychovi se vyčistila jeho polovina pavouka opravdu důkladně, už je tam z nasazených jenom isner! a karolína plíšková to stejné, ta je ve své polovině jediná nasazená, tak snad toho využije!
Reagovat
tommr
Tomášův los se zdál před začátkem turnaje příšerně těžkej, ted se naopak změnil na relativně snadnej. To slovíčko relativně je tam ale důležitý, protože na hráče jako Karlovic nebo Simon Tomáš bohužel neumí zahrát ...
Reagovat
zpilat
to je pravda, ale na čiliče a wawrinku už vůbec ne!
Reagovat
tommr
s Cilicem se mu nepovedly jen poslední dva zápasy jinak s ním má aktivní bilanci ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím to vypadá, že TM bude mít pouze jednoho favorita a pak s velkým odstupem zbytek
Reagovat
Cico93
súhlas ešte Andy, bude silný keď sa tam dostane.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím že pro Andyho je letošní TM již passé, i když bych si ho tam přál.
Reagovat
Cico93
Raonicov skreč mu zahral do karát.Má ešte veľkú šancu sa tam dostať.
Reagovat
Kozoroh
Kdysi by se řeklo, že mono-favoritem TM je Fedex, dnes však jím je Djoker ;-)
Reagovat
pockerface
ach jo,Roger Mayera zase vrátil do zápasu.Ty neproměněné brejkboly ho ještě můžou mrzet.Chce to zabrat,na té síti to je dnes strašný.
Reagovat
pockerface
chtělo by to rychle vzít zpět ztracené podání.Ale přijde mi,že se prostě Roger nemůže nějak rozjet.Stále to není ono a nejde mu moc podání.
Reagovat
pockerface
Takže Roger chce jít spát asi až k ránu.On si to prostě neurychlí.A bohužel si první game prohrál svýma chybama.Ach jo,Rogere zaber.
Reagovat
smazaný uživatel
ta páska taky moc nepomáhá :(
Reagovat
pockerface
Dneska by snad bylo lepší,kdyby na tu síť vůbec nechodil :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No je na něm hodně vidět to zápasové manku, příliš mnoho laciných chyb
Reagovat
smazaný uživatel
zajímavý, že tolik chyb na síti nechává Severina chladným :D
Reagovat
Mayo
Leonardo Mayer je veľký tenista.
Reagovat
Cico93
jeto pánes na hrad?
Reagovat
Mayo
Až tak zase ne.
Reagovat
pockerface
bože Roger to zase dramatizuje.Já na to dneska nemám nervy.
Reagovat
smazaný uživatel
dem se vožrat?
Reagovat
pockerface
s abstinentem to půjde těžko.Já nepiju :-).Ale tak,když se vypije hodně vody,tak je z toho taky dost blbě :-)Takže ty alkohol,já vodu.
Reagovat
smazaný uživatel
já jsem polo-abstinent, když je dobrej důvod, tak se nebráním :D
Reagovat
smazaný uživatel
Fedex si zahrává... Nepoučil se z chyb v prvním setu.
Reagovat
pockerface
přijde mi,že chvílema strašně spěchá.Mayer teď prostě nehraje líp,ale Roger mu dává body zadarmo.Dělá zbytečné chyby a nejde mu moc podání.Nikde není psáno,že mu zase Mayer nechá set.Už to vidím jak se půjde do tří setů.
Reagovat
smazaný uživatel
Mayer již setřásl nervozitu. Už to vypadá, že se poučil z chyb v prvním setu a že tenhle náskok už si vzít nenechá.
Reagovat
Denis92
Roger Federer better than free wifi :) Tak to ma pobavilo.
Reagovat
pockerface
tak koncovka setu ukázala ty zkušenosti.A jak říká komentátor na Nova sport,tenis je převážně o hlavě.Mayer byl o trochu lepší a stejně prohrál,věřím,že kdyby stál proti jinému hráči(kromě Rogera,Novaka),tak by asi 1.set vyhrál.
Reagovat
smazaný uživatel
No tvle, to je hukot, že by nejlepší set/zápas turnaje? Roger ho už teď doufám doždíme, po tomhle už přežije všecko :D
Reagovat
pockerface
jo a teď by to už chtělo pohodičku,klídek rychlý spád.Líbilo by se mi třeba 6:1.Já potřebuji pracovat,ale takhle to vůbec nejde,takže rychlý konec by se mi velice hodil.Tak Rogere pooojď do toho.
Reagovat
smazaný uživatel
Leo zase zlobí, to ti klid na práci moc neusnadní :P
Reagovat
Frick
Už si na tebe brousej kudlu...
Reagovat
pockerface
jooooooooooo Roger pooooojď.Tak teď by to mohlo být rychlý.Mayer by mohl být na kolenou.
Reagovat
pockerface
to přece nemůže Mayerovi vydržet celý zápas,takhle přesně a agresívně hrát.Dnes už stačili ty výpadky favoritů,tak snad Roger to dotáhne do vítězného konce.
Reagovat
smazaný uživatel
Mayer dnes hraje opravdu krásně, vymetá růžky s milimetrovou přesností. Nebýt nervozity už by měl dávno set v kapse.
Reagovat
pockerface
jo hraje dobře,asi by si zasloužil jiného hráče do 1.kola.No škoda,že neměl los s Milošem,to by Mayer postoupil bez boje.Nebo kdyby byl s Monakem,tak to mohl být taky dobrý zápas.Má pech no,hned v 1.kole Rogera.
Reagovat
pockerface
tak Rogere teď ho doraž.Pokud Roger vyhraje 1.set,druhý bude podle mně rychlý :-) a Roger Mayera pochválí za první set.Ale ještě není konec.Tak Rogere do toho!!
Reagovat
pockerface
tvl to jsou nervy!!! pro nezaujatého krásná podívaná,pro mně jako fandu Rogera infarktový průběh zápasu.
Reagovat
smazaný uživatel
to jsme dva zralý na infarkt, lepší přípravu na Djokoviče si Roger nemohl přát, otázka je, jestli takovou smršť čekal už v prvním zápase, maká tam jak horník, tvl, to je síla :D
Reagovat
smazaný uživatel
Proč mu to Leo neposlal na druhou stranu, když má prázdný kurt? Ach jo..
Reagovat
pockerface
tak teď ho musí dorazit.TB je ošidný.Jak získá 1.set,tak už Mayer podle mně nebude tolik zlobit a zlomí se.
Reagovat
smazaný uživatel
Doraženo, i když s velkou pomocí soupeře.
Reagovat
smazaný uživatel
Poslední gemy co jsou obadva schopní na síti zazdit, to se jen tak nevidí.
Reagovat
Mayo
Neskutočný Roger, 5-5.
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle už je na facku, sakra Rogere, propal ho skrz naskrz!! Dneska na to už nemám nervy :D
Reagovat
smazaný uživatel
Breeeeejk!!!! Sláva!!!
Reagovat
smazaný uživatel
já normálně nasednu na tryskáč a poletim mu jednu vlepit!!
Reagovat
smazaný uživatel
Mayer hraje dnes jako tenisový bůh, s takovou hrou tam vypráská všechny :-/
Reagovat
Kozoroh
Ale kdepak, Djokera zlobit nebude ;-)
Reagovat
Mayo
Mayer na titul !
Reagovat
smazaný uživatel
Kuuur** teď čop těsně za lajnu na brejkbol :-/
Reagovat
gigin
Reagovat
smazaný uživatel
Leo se chce vytáhnout a Roger nestíhačky, to je záhul hned na úvod
Reagovat
gigin
Hmm, Tak Poldík to dojebal :((
Reagovat
Cico93
Roger tiež nic moc:(
Reagovat
smazaný uživatel
Roger se ještě nerozpodával pořádně
Reagovat
gigin
No podávat si už může jak chce, do konce setu.
Reagovat
gigin
3:6, 4:6 against Novak Djokovic. I am absolutely satisfied with my performance today as soon as the ball was in play. Of course there were more unforced errors than necessary. But this is what happens when you play aggressive. And there were some noble points as well. Not good at all was my serve. Much too inconsistent. This is the part of my game where the most work is ahead of me. It will take me some time until I have reached a level on which I can put a player like Novak Djokovic under pressure with my serve. And I'm also a bit angry that I didn't convert the second break point I had.
But it is important to point out that Novak Djokovic' tennis is simply noble. As a young player you can learn so much from him. Such a high percentage of really good first serves. Such a high pace from the baseline and no errors. The match was a mega experience for me. Although I was very nervous in the beginning. I have seen that the way to the top is still very far. But I was so much closer today than in Paris against Rafael Nadal. So the direction is right. I am on my way to Vienna already. That means the preparation for my home tournament has already started. Thank you very much for the support. I hope you liked the match and I would love to see you all in Vienna. Bamos!
Reagovat
Kozoroh
Nadal - Vzhledem k tomu, že se krátce před Šanghají u něj ozvaly zdravotní problémy (apendix) a že se před pouhým týdnem vrátil po tříměsíční pauze, tak není tato porážka až tak překvapivá. Svým způsobem může být Rafa rád, že prohrál dnes a nikoliv ve finále, kde by schytal výprask od Djokera...
Wawrinka - Kvitová ATP Tour nyní prožívá negativní období, kdy porážka je střídána porážkou. Z posledních čtyř utkání vyhrál jen jedno. Stanovi však na postup na TM stačí pokud vím 100/200 bodů, kvalifikační hranice se k tomu všemu snižuje, týden za týdnem, tudíž mu Londýn neunikne...
Reagovat
Kozoroh
Nishikori - Už v Tokiu na tom nebyl Samuraj nejlépe, neodstoupil jen kvůli tomu, že hrál doma, což se mu nakonec vyplatilo (titul). Krom toho za poslední měsíc toho uhrál dost (finále US Open, titul z Kuala Lumpur a Tokia), tudíž lze dnešní krach přičítat únavě.
Raonič - Pro mě osobně největší překvapení dne. Raonič měl v Šanghaji obrovskou šanci si nahrabat body tak potřebné pro Londýn a on místo toho skrečoval v druhém kole :-( Má štěstí jen v tom, že Můra je v Djokerově čtvrtce...
Dimitrov - Souboj seniora a juniora v Londýně se pro letošek vzdaluje realitě. Bohužel :-(
Závěr dopíšu po zápase Fedexe.
Naopak Djoker a Berďa mi udělali radost, doufám, že v Šanghaji bude pekingské repete ;-)
Reagovat
Mayo
:D
Reagovat
smazaný uživatel
je v tuhle chvíli 3. nejvýš nasazený. Tak to je na úvod pěkný masakr.
Reagovat
pockerface
tak tenisový nadšenci,já odcházím koukat na Nova sport na HD.Po zápase se sem vrátím.No možná mezi sety :-),abych se podíval jak kdo hodnotí průběh zápasu.Zatím se mějte.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teď se Roger může zase pěkně uvolnit, když je Bejk z kola venku, a zahájit tažení proti Djokerovi, Mayer ať ani nezkouší porazit svého idola, come on, my sweat(er)heart :))
Reagovat
pockerface
:-) souhlasím
Reagovat
smazaný uživatel
červená mu tak sluší :)) no ale teda myslela jsem, že Mayer bude z prvního utkání nervózní a on tam střílí bekhendy jak z kanónu :/
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba to bude turnaj vyřazených topek (kromě Berdi teda) :D To je stejně hrozný, žádný respekt k elitnímu hráči :D
Reagovat
smazaný uživatel
no toto, co to má bejt??!! další namotivovanej týpek, co další den zhasne? Rogere, dej mu pořádnou lekci, když si o ni řekl, hergot
Reagovat
smazaný uživatel
Souboj jednoručáků, jak Mayera nesleduju, tak ani nevím, že tam patří. Nesleduju moc Féďu, ale občas mi přijde, jakoby se bál víc útočit a jít do toho naplno, aby neudělal chybu, protože ví, že se od něj stále čekají super výkony. Není lehké být hvězdou, když její záře není tak intenzívní jako před lety. Tím ale jeho hru nesnižuju, jen píšu názor. :)
Reagovat
smazaný uživatel
to už dlouho nehraje tak hvězdně jako před lety, ale to co dneska předvádí Mayer, to mě teda vytáčí, Roger se snaží jak nejlíp může :D
Reagovat
smazaný uživatel
Musíš to vzít z té druhé stránky, víš jakou musí mít Mayer zatím radost, že mu to jde? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mayer byl hlavně natěšenej, že se poprvé potká se svým idolem a že od něj dostane lekci, a ono to zatím vypadá, že ho vyučí sám :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se líbil předloni Goffin, když hrál s Féďou coby svým idolem, to musí být pro toho hráče velký zážitek, navíc pokud je mu vyrovnaným soupeřem. No koukám, že to nabírá obrátky :)
Reagovat
Mayo
Je to zaujímavé, že Šanghaj nikdy RF nevyhral.
Reagovat
smazaný uživatel
v cestě měl vždy Můru v rozletu a loni ztroskotal na Monfilsovi, ještě že si to letos rozmyslel :)
Reagovat
Kozoroh
Šanghaj nemá především dlouhou historii, letos se koná teprve 6. ročník této 1000.
Reagovat
kada.tom
kéž by Mayer měl jeden ze svých parádních dní a vyřadil Švýcara :-) když dneska padaj favoriti, tak ještě jeden by padnout mohl :-)
Reagovat
Mayo
neexist (:
Reagovat
Vojtiik
přáni otce myšlenky
Reagovat
smazaný uživatel
tys to zakřiknul, koukej zalízt! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Je bez ohledu na výsledek v turnaji světová dvojka že?
Reagovat
Denis92
Dnes musi vyhrat aby to bolo oficialne.
Reagovat
PetaM
Bohužel zatím ne. Potřebuje dnes vyhrát.
Reagovat
tommr
Federer musí k posunu na druhou pozici dneska vyhrát ...
Reagovat
svetova.dvojka
Nadal má v plánu ještě Basel,Paříž a turnaj mistrů, takže fanoušci Rafy se ještě mají na co těšit...
Reagovat
smazaný uživatel
to isto, jeden zapas v Bazileji, jeden v Parizi a tri na turnaji majstrov :)
Reagovat
smazaný uživatel
jen za předpokladu, že nepude pod skalpel, ne?
Reagovat
George_Renel
Že by měl Tomáš brzy šanci na odvetu:-)?
Reagovat
tommr
ta odveta by nejspíš dopadla stejně jako v Pekingu, ale už sám postup do finále by byl pro Tomáše obrovskej úspěch ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
pěkně se to Tomovi otevírá až do finále.. tak toho hlavně využít..
Reagovat
pockerface
nevím jestli je to možný(nekoukal jsem podrobně na pavouka turnaje),ale líbilo by se mi finále Roger X Tomáš a výhra Rogera.Nemusel by Toma tak smáznout jako Novak,ale 6:3,6:3 by se mi líbilo :-)
Reagovat
gigin
může :)

http://www.atpworldtour.com/share/event-draws.aspx?year=2014&eventid=5014&draw=ms
Reagovat
pockerface
dík
Reagovat
pockerface
asi Rafa bral Shangai jako zahřívací turnaj před TM.Aby tam nejel bez jediného zápasu za posledních pár měsíců.Určitě si myslel,že si zahraje víc,no tak mu nezbývá než se doléčit a vrhnout se na trénink.A to píšu jako nezaujatý fanoušek,Rafa mně nechává klidným,ale nepřál bych mu nějaké velké trable.To se asi nestane,ale aby nedopadl jako Li Na.Vypadalo to na chvilkovou léčbu a byl z toho konec kariéry což ale vůbec nemyslím,že Rafa skončí.U něj to vidím tak ještě na 5 let max.U něj obzvlášť bude záležet co mu tělo dovolí.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dnes je prehra drobným víťazstvom..Naozaj to nemá cenu siliť..Dnes zrejme najslabší zápas od jesene 2009..

Na druhej strane tento výpadok padne v sezóne 2015 vhod, kedy nebude čo obhajovať, čo može byt v kontexte koncoročnej jednotky rozhodujúce..Samozrejme prvoradou podmienkou je zdravie, ktoré a herná prax, ktorá pokryvkáva..
Reagovat
Roger_Federer
Resis jednicku na konci roku 2015? vzdyt Rafa je na konec kariery..Trochu soudnosti..;)
Reagovat
smazaný uživatel
Samozrejme, pretože v kontexte týchto výkonov vidím širšie súvislosti..Alebo si myslíš, že takto hrá štandardne?
Reagovat
smazaný uživatel
este stale im nedochadza, ze mu tiahne na 30 a to uz aj roger v nadalovom veku zacinal pomaly odchadzat :)
Reagovat
smazaný uživatel
nadalovci pretavia aj prehru vo vitazstvo :D
Reagovat
Hypertac
Zase provokujes, demente?
Reagovat
Alois_Mlok
Lopez ho zařízl jak podsvinče.
Reagovat
Mayo
Vamos Rafa, fandíme v dobrom i v zlom.
Reagovat
smazaný uživatel
No proto, ještě že ho dorazil už teď, tak Rafo, alou zpátky na ostrov.
Reagovat
kada.tom
Hmm ... tak a teď jsem zvědav co Rafa podnikne ... půjde na operaci? nebo jak? ...
Reagovat
Roger_Federer
Ja myslim ze by to mel letos uz zabalit, soustredit se na novou sezonu.Telo mu vraci to mnohalete huntovani.
Reagovat
Cico93
to ani inak nemohlo dopadnúť.
Reagovat
smazaný uživatel
Mělo to pro Nadala nějaký smysl tam lézt, možná si chtěl jen zatrénovat, protože delší dobu nehrál
Reagovat
Cico93
ach Bože :(
Reagovat
smazaný uživatel
čemu se divíš, Cico, na chvíli se kousl a zabral, ale nemůže to vydržet až do konce
Reagovat
smazaný uživatel
spíš ach bože, Lopez je takový kopyto :D to jsou ale padáčky :D
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, na Gasqueta jsem spoléhal. Takhle furt Andy ztrácí 200 bodů na Tomáše. Bohužel pomohlo zranění Miloše (snad bude ok, chci pořádný boj). Andyho čeká ale zítra hodně důležitý zápas. Davida prostě musí porazit, trošku mu bodově utéct, nepustit ho před sebe a dostat se před Miloše.
Reagovat
Roger_Federer
na Finale..dva nejlepsi hraci tohoto roku..Nole, Roger.
Reagovat
gigin
To ale jaksi nepůjde, Dominiku.
Reagovat
Roger_Federer
aha..to me necvaklo.
Reagovat
smazaný uživatel
No pokud vypadne Nadal, tak je asi 99% šance, že titul vyhraje jeden ze dvojice Federer-Djokovič. V Paříži pak bude vše jinak, jelikož Roger bude světová 2ka a Rafa se potká s Djokerem v semi. :)

Nicméně to může ještě otočit, takže bych moc nepredikoval.
Reagovat
gigin
No hlavně se Nole x Roger nemůžou tady v Shanghai potkat ve finále. Tak jsem to myslel.
Reagovat
smazaný uživatel
Najlepší sú vždy víťazi Grandslamov.
Reagovat
Denis92
Lol. Tak to snad nemozes mysliet vazne..
Reagovat
smazaný uživatel
A vari bol niekedy hráčom roka tenista bez GS triumfu?
Reagovat
Denis92
Teraz si vsak zatal do uplne inej temy. Najlepsi hraci sezony a tenista roka su uplne rozdielne veci.
Ked sa bavime o najlepsich hracoch sezony, tak berieme do uvahy celu sezonu a nie len GS. Myslim, ze najobjektivnejsie je Race rebricek, v ktorom su Novak a Roger na cele (vzhladom nato ze Rafa vynechal urcitu cast sezony je az treti, ale fakty nepustia), takze sa da sa z urcite pohladu suhlasit ze su to hraci ktori boli v tejto sezone najlepsi. Rogerovi sice usiel tesne GS, ale dosiahol slusne a konzistentne vysledky po celu sezonu.
Ak vsak chceme hovorit o najlepsom tenistovi sezony tak nim bude DJokovic. O tom niet pochyb.
Reagovat
Denis92
*Ak chceme hovorit o hracovi roka tak nim bude Djokovic.
Reagovat
Roger_Federer
Sam vis ze to neni pravda..a RG uz neni ani granslem :)..muzou to dat Rafovi hned v pondeli a ostatni hraci posetri syli do sezony..A treba pak Rafa kdyz nebude tak vystaveny dokaze zahrat neco i na trave.
Reagovat
smazaný uživatel
Zdá se, že čistka bude první den vskutku velmi důkladná.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak že by to ještě otočil? No... z hlediska boje o postupová místa na TM by bylo mnohem zajímavější, kdyby se Rafa odklidil.
Reagovat
smazaný uživatel
pořá to není on a Lopez je jelito, že ho nechává otáčet
Reagovat
Cico93
smutný to pohľad na Nadala:(
Reagovat
smazaný uživatel
stejně smutný, jako když to nejde Rogerovi, to mě z toho až bolí oči, ale u Rafy je okamžitě znát, že něco není v pořádný, pak netrefí nic, a mám dojem, že právě teď nastává krize, stačí sledovat jeho grimasy
Reagovat
smazaný uživatel
oprava: v pořádku
Reagovat
Cico93
ma brejk tak som zvedavý.
Reagovat
pockerface
Nadal teče.Bylo tu dnes napsáno,že Nadal živí celý tým.Dotyčný napsal,že tým by snad Nadala nepustil do zápasu,kdyby to nebylo OK,a tady je právě to ALE.Ale za účast jsou taky peníze a ty se Nadalovi a týmu hodí.Ano,Nadal má peněz,že možná neví co s nima,ale jak se říká člověk chce pořád víc a víc.....
Reagovat
smazaný uživatel
podle mě Rafa nepatří k těm, kterým jde o peníze, jde mu o svoji pověst, o čest, že to prostě nevzdá, pokud to není k nevydržení, nedivila bych se, kdyby hrál se zaťatýma zubama, takovej prostě je, ale že tu možná hazarduje se zdravím, mi nejde na rozum
Reagovat
pockerface
no právě k čemu to je.Mně Rafa nevadí,ale nejsem ani jeho velký fanda.Takže ani nevím jaký má vztah k penězům atd.Ale na co mu je bojovnost,když právě tímto může o tu svou pověst přijít.Když dnes prohraje,to zase tady na něj bude kydáno.Ale jen on sám musí vědět co si může dovolit nebo co chce a kde chce hrát.Je to jeho svobodná vůle a případné následky si ponese sám.
Reagovat
smazaný uživatel
naopak já si myslím, že i kdyby dnes prohrál, tak si ještě vylepší pověst bojovníka, ale za jakou cenu, že zbytek sezony může zahodit? teď to vypadá, že se kousl, protože nesnese, když prohrává
Reagovat
pockerface
myslíš,že pokud dneska prohraje,že to někdo ocení,že nastoupil?Škarohlídi se mu budou posmívat a jeho věrní fanoušci určitě nebudou nadšení,že riskoval a že zase zavdal možnost se do něj strefovat.
Reagovat
smazaný uživatel
jeho věrná garda mu za to trauma, kdy trne hrůzou při každým úderu, asi nepoděkuje, ale pořád to podle mě nepoškodí jeho pověst, stejně je to ale divný, Rafa většinou ani nenastupuje, pokud nemůže hrát stoprocentně, kdyby vyhrál, právě proto bude za bojovníka
Reagovat
Alois_Mlok
Rafa zřejmě před zápasem dostal dvojitý klystýr. A třetí asi dostane přímo na kurtu.
Reagovat
smazaný uživatel
Teda dneska mě zas nas.ali Grigor a Standa, u Nišikoriho to chápu, ale to si Stan vážně myslí, že to má tak jistý a nemusí už ukázat nic? To samý Grigor, takhle se asi na TM nedostane že, třeba takovej Raonic nebo Ferru mi tam chybět nebude, a teď ještě další Nadalovo bizarní představení, aspoň Roger ať mi udělá radost :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal už snad pochopil že i marného Lopeze neporazí... Snad to po prvním setu skrečne... je to magor :)
Reagovat
Cico93
úplne bez šťavy:(
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal při výměně 3 krát po sobě otevřený kurt měl to na FH a pokaždé to byl strašný ploužák.
Reagovat
kada.tom
Milos retired :-(

Noo, tak ale alespoň se otevírá cesta Tomášovi a Andymu :-)
Reagovat
tommr
ještě by to chtělo aby Lopez porazil Nadala ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
s takovým podle očekávání vlažným výkonem se k tomu i schyluje, že se do toho vůbec pouštěl, když jsem to zapla, jakoby ho Lopez šetřil, ale teď už ho doufám s přehledem pošle domů se léčit
Reagovat
smazaný uživatel
To jsou hned na úvod jatka. Rebel a Andy. Kluci, koukejte to nezvorat.
Reagovat
Cico93
skreč Miloš:(
Andyho šanca.
Reagovat
smazaný uživatel
Raonic dnes hraje hrozně :-) Vidím to tak že finalisté z Tokya dnes oba konec :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Raonic skreč!!! Murray má cestu otevřenou!!!
Reagovat
Cico93
ahaaa Raonic:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě včera jsem si myslela, že Wáwru a Nišikoriho by z TM mohla vyřadit jen naprosto tragická shoda náhod. Po dnešku si skoro říkám, jestli se k ní neschyluje.
Reagovat
smazaný uživatel
Wáwra to má jistý.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi právě ještě nemá. I když po dnešním dni už si nejsem jistá vůbec ničím.
Reagovat
zpilat
dle této stránky už ano: http://live-tennis.eu/race
Reagovat
smazaný uživatel
Ale to není oficiální stránka. Někdo to tu už psal, že oficiálně tam ještě není.
Reagovat
smazaný uživatel
Mrkej tady (asi uprostřed stránky v modrém poli: http://www.atpworldtour.com/
Reagovat
smazaný uživatel
Jistotu by měl až při postupu do SF v Shanghai, což už se určitě nestane.
Reagovat
smazaný uživatel
Skoda ze Klizan dnes nedal Ferru, měl na to, moc nechybělo
Reagovat
tommr
jj to byla velká škoda. Dorazit tu motorovou myš ale není nic jednoduchýho ... :(
Reagovat
Padme
zvědavá na Nadala... pořád se mi nechce věřit, že riskuje život pro pár bodů.. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak život určitě neriskuje, podobný neurotik jako Nadal by si stokrát rozmyslel, kdyby šlo o zdraví. ;)
Reagovat
Padme
jestli je to doopravdy appendicitida, tak to vůbec nemusí skončit dobře. To je vážná věc :-/
Reagovat
rib
souhlas s Padme, při troše smůly lze na komplikovanou appendicitidu zemřít. A to i v dnešní době
Reagovat
smazaný uživatel
Taky tomu nerozumím, stejně po dlouhé pauze a s tímto zdravotním problémem nic moc neuhraje. Asi jak dlouho pauziroval, tak už to bez tenisu nemůže vydržet, jinak to nechápu
Reagovat
rib
No třeba zemřít na kurtu může být pro profi tenistu docela pěkná alternativa...
Reagovat
Padme
celé divné a nepochopitelné... no.1 už nebude, proti tomu je nějaké bolavé koleno prkotina
Reagovat
smazaný uživatel
Jak už se psalo, Nadal má kolem sebe tým, který živi, takže pochybuju, že by ho nechali hrát když by to bylo tak nebezpečné a hlavně strýček Toni si to pohlídá a pochybuju, že by Rafan dělal něco proti jeho vůli.
Reagovat
Padme
Prasklý appendix je o kejhák všude, nejen v Číně... dokonce i u nás, v Německu nebo USA...
Reagovat
gigin
Důstojný výkon. Hrál jak musel, střílečka na riziko. Čutat s Nolem od BL je prostě nemožné. Nole vrátí neskutečné věci a ještě dlouhýma balonama...
Reagovat
Fandina
super gratulka, mám radost z postupu. Ríšu mám ráda, ale jsem ráda, že Berďa zase vyhrává a moc držím palce proti Karlovičovi a moc přeji další postup. Berďo ... pojď pojď pojď
Reagovat
tommr
dneska zvládnul možná nejdůležitější zápas sezóny proti neoblíbenýmu soupeři na jedničku a udržel si tak naději na účast na letošním TM ... :)
Tomášovi nahrávají i ostatní výsledky - nečekaný vypadnutí Cilice, Nishikoriho a Dimitrova jeho šanci na TM ještě dál zvyšují. Ještě by to chtělo, aby Monaco zaskočil Raonice ... :)
Reagovat
kodkar
Slovo skutkem učiněno jest,
Reagovat
smazaný uživatel
Zlá správa pre Andyho..Berdych má teraz celkom ľahkú cestu, myslím, že ak dá najbližších dvoch súperov, tak ho už na 90% Andy pred TM nepredbehne..Cesta teda vedie cez Raonica a to nie je moc dobrá východisková pozícia..S Dimitrovom už moc nerátam, ani s Davidom.
Reagovat
smazaný uživatel
Karlovič je lehká cesta?
Reagovat
tommr
určitě je to pro Toma momentálně lehčí soupeř než by byl Cilic. Věřím tomu, že po třetí za sebou Karlovic Tomáše neporazí ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Servis - síť... To Tomovi nevyhovuje. Ale tak snad ho dá.
Reagovat
tommr
musí ho dát. Přece není možný, aby s takovým přerostlým nemehlem pořád prohrával. A pokud by se mu to ani tentokrát nepovedlo tak asi opravdu nemá na tom TM co pohledávat ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak znáš ho... Je to Rebel!
Reagovat
smazaný uživatel
Nemehlem, jak se to vezme, já koukala chvílema na jeho hru s Čiličem a když mu jde podání + maká k síti a tam stojí jak Golem, to se těžko přehrává. Tipuju, že to bude tenis hlavně o podání a pokud Ivo bude Berďu honit na kurtu jako minule a nepustí ho ke hře, tak nevím. Ale nejsem takový odborník, jen píšu svůj názor. Ivo vypadá jako slon v porcelánu, ale zdání klame. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vidím to úplně stejně. Karlovič umí být nedobytná zeď.
Reagovat
tommr
zdání v tomhle případě neklame - kdyby byl Karlovic opravdu tak dobrej tak by byl přinejmenším v desítce a vyhrával by velký turnaje. To ale samozřejmě neznamená, že je lehko k poražení. Je třeba na něj hrát hlavou a využívat šance. Nechápu proč to Tomášovi proti němu pořád nejde když třeba s Isnerem žádný problémy nemá ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak je přece logický, že každý hráč má někoho, s kým se mu hraje hůř a s kým, když si Karlovič otevře dvorec podáním a pak maká k síti, to se dost těžko něco vymýšlí. A Tomášův return taky občas žádná sláva a hlavně aby šlo první podání. Ale ono se to dobře radí, když na tom kurtu nestojíme..
Reagovat
smazaný uživatel
Kludne si to možu s Andym vymenit :)

Karlovic za Ferrera a potom Djokovic za Simona..
Reagovat
Cico93
Snád sa tam daako vopchá, jednoznačne tam patrí. Len mu teraz nehraju do karát iné veci:(((
Reagovat
smazaný uživatel
Já to víc přeji Berdychovi a pokud jde o zásluhy za letošní sezonu, více si to zaslouží Raonič než Murray. Andy vyhrál jediný malý turnaj za celý rok, letošek mu nevyšel. Aspoň pak bude mít větší motivaci příště se kvalifikovat na Turnaj mistrů a ani britští fanoušci to nebudou brát automaticky a budou si toho víc vážit.
Reagovat
Cico93
Berdych je OK jeho tam chcem, ale Andy tam proste patrí, najlepšie by bolo ak by tam šiel na úkor Cillica, ale to už asi neklapne.
Reagovat
pockerface
no já myslím,že Andy postoupí na TM na úkor Čiliče.Když Andy zahraje v Paříži a Čilič vyletí,tak by se před něj mohl dostat.Ale to jen odhaduji,já přesné body neznám a nechce se mi to hledat :-).Ale podle mně pokud už nic pořádného neuhraje Ferrer,Čilič,tak Andy tam bude.Bohužel pro Andyho to Ferrer dnes ubojoval,kdyby prohrál měl větší šanci.Bude to podle mě mezi trojicí Andy,David,Marin.
Reagovat
Padme
http://live-tennis.eu/race
Reagovat
pockerface
dík,hm tak to by musel Andy vyhrát Paříš a Shangai.Ale v Shangai narazí na Novaka.Tak to bude o kousek.Miloš to podle mně taky nepustí.Ale Andy asi bude náhradník.
Reagovat
Cico93
na úkor Cillica by to šlo, ale to by sa musel Andy vybýbať vo 4 finále Nolemu, Andy potrebuje aspon jedno semi na Masters. V Bercy snáď.
Reagovat
Cico93
vyhýbať.
Reagovat
Padme
reakce těch, co si myslí, že Tom na TM nebude... šance se snad zase zvýšily... :)
Reagovat
pockerface
hlavně tam podle mně patří.Sice letos měl malou krizi,ale pokud se nemýlím,tak snad nevypadl na žádném turnaji v prvním kole.Myslím tím,ty větší turnaje jako Master a GS.A určitě hraje lepší tenis než David a Wawroš poslední půl roku je taky marný.Tak Tome držím palce.
Reagovat
smazaný uživatel
Standa má ohromnou kliku, že na začátku sezony vyhrál GS, jinak by si TM možná ani nezahrál.
Reagovat
smazaný uživatel
Šance samozřejmě stoupá s každým dalším kolem :)
Reagovat
pockerface
dobře ty!Za 50.min.bylo hotovo.Rychlé,snadné,úsporné.To se může hodit,takhle rychlý a snadný zápas.
Reagovat
VlS
pěkně, jen tak dál
Reagovat
rib
jj, tam kde nemá Tomáš psychoblok, jde mu to moc pěkně :-) Kéž by se naučil hrát s těmmi z úplné špičky se stejným postojem jako s těmi, na které zjevně má...
Reagovat
tommr
s Gasquetem ale Tomáš taky nehraje moc rád. Totéž se dá říct i o jeho dalších soupeřích Karlovicovi a Simonovi. Pokud bude chtít v Šanghaji uspět tak se prostě bude muset hecnout a na ty neoblíbený soupeře najít nějakej recept ... :)
Reagovat
rib
no já v tom mám malý rozdíl "nehraje rád" a "jde na kurt pos...ý"
Reagovat
tommr
blbý je, že v tý první kategorii je čím dál tím víc lidí a stále se rozrůstá - s tím by měl Tomáš něco udělat jinak brzy příjde o svoje teplý místečko v první desítce. Ta druhá kategorie čítá jen dva hráče a Tomáš s tím už asi nikdy nic neudělá ...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist