Otec Djokoviče: Federer nechce skončit, protože se nedokáže smířit s tím, že Nadal a Djokovič budou úspěšnější

19. 6. 2020, 12:35
Aktuality 111
Srdjan Djokovič opět prostřednictvím médií vyjádřil svůj názor na Rogera Federera. Otec světové jedničky Novaka Djokoviče si myslí, že Federer svůj tenisový důchod oddaluje, protože se nedokáže smířit s tím, že švýcarského veterána v rekordech překonají Rafael Nadal i jeho syn. Rekordmanovi v počtu grandslamových trofejí navíc vzkázal, že jsou důležitější věci než tenisový svět, z něhož už by měl konečně odejít.
Srdjan Djokovič

Federer v srpnu oslaví již 39. narozeniny. Zatímco letošní sezona pro něj kvůli druhé operaci kolene skončila, příští rok se chce švýcarský veterán na kurty vrátit a ještě minimálně jednu sezonu odehrát.

Rodák z Basileje momentálně drží dva velmi cenné rekordy. Na kontě má nejvíce grandslamových titulů (20) a také týdnů strávených na postu světové jedničky (310). Nadal (19) s Djokovičem (17) mu však dýchají na záda a jsou o několik let mladší, Djokovič navíc může Federera překonat i v počtu týdnů na tenisovém trůnu, momentálně jich má 282.

Pokud bude Djokovič zdravý, očekává se, že oba Federerovy rekordy překoná. Federer se dle svých posledních slov s tímto smířil a očekává, že ho v počtu grandslamových triumfů předčí i Nadal.

Srdjan Djokovič však slovům švýcarské tenisové ikony nevěří. "Federer je zatím nejlepším hráčem všech dob, ale nebude to dlouho trvat. S Novakem si k sobě za ta léta vybudovali respekt, ale teď mi přijde, že Federer je vůči Novakovi čím dál tím víc nepřátelský," uvedl v rozhovoru pro Sport Klub.

"Proč myslíte, že pořád hraje, i když mu příští rok bude 40 let? Je to kvůli tomu, že mu Nadal a Novak dýchají na záda a on se jednoduše nedokáže smířit s tím, že budou lepší než on. Proto pořád hraje, i když by mohl dělat jiné zajímavé věci."

"Běž dělat něco jiného, vychovávej děti, zkus si zalyžovat... cokoli. Tenis přece není celý život. Pro mého syna je to jen koníček, nebude hrát napořád," vzkázal Federerovi. Pro svého syna má naopak jen slova chvály. "Novak je kombinací toho nejlepšího ze mě a mojí ženy, naše špatné vlastnosti se do něj nepromítly, jen to dobré."

Není to poprvé, co rodiče Djokoviče vyjádřili svůj názor na Federera. Srdjan v únoru v jednom z rozhovorů uvedl, že Federer na jeho syna žárlí, protože hned jak Djokovič prorazil, tak bylo Federerovi jasné, že Srb bude lepším hráčem. Matka Dijana v květnovém rozhovoru zavzpomínala na finále loňského Wimbledonu, v němž její syn odvrátil dva mečboly Federera a vyhrál, Švýcara označila za trochu arogantního.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

111
Přidat komentář
rybicka
A teď ještě Roger dokázal nakazit Djokiho nákazou...
Tatínek by s tím měl něco udělat :-))
Reagovat
panzer.dragon
na jakym turnaji djok startoval a nemá z něj žádný titul?
Reagovat
a.magerova
Tak rozhodně chybí v těchto výsledkových tabulkách... slovy Kyrgiose avotomtoje... ;-)

https://ibb.co/Vpdhcs4

https://ibb.co/CVdV6jp
Reagovat
Patik
Neuveritelné ako ho ľudia majú radi..
Reagovat
Kozoroh
Cena Stefana Edberga se bohužel stala druhou anketou popularity, jen s tím rozdílem, že v ní hlasují hráči. Popularita je primární důvod, proč Federer a Nadal ovládli posledních 16 ročníků. Jinými slovy, pro mě je ta cena v dnešní době nevěrohodná.
Reagovat
sojka1
pokud to i prijmu.... ani ta popularita z nebe nepada a hraci nesedi jen na tribune a u netu, v satnach, na kurtech, ale i jinych spolecnych akcich k sobe maji prece jenom trochu bliz... ;-) Okolo spicky je sice ohromna "bublina" vsude, ale neboj se, ze kdyz je cim, tak ze ji s chuti nepropichnou.... a ta Djokovicova proste uz rupla, podle me.... :-)

Neznam vsechny dily koronarozhovoru Strycove "U Baru", ale zaujal me hned (tusim) prvni s Belindou. Krome ocekavaneho mladi a s nim spojeneho plasanstvi vcetne peprnych sporu s tatinkem me prekvapilo, jak je chytra, vnimava a opravdova. Jeji postrehy z Hopmanu, kde hrala s Fedexem, me velmi zahraly, presne takoveho (uzasneho a pritom normalniho a lidskeho) ho totiz ocekavame a takhle ho vidime i "MY" (osobne jsem se rochnala predevsim v jeho radach, jak ma ona v mixu zahrat, vychrlil na ni asi 4 tahy dopredu, jeji snaha a cil byl ovsem vubec nejak ten volej trefit) :-))).... pro tebe jiste ovsem dalsi tendencni a nic nerikajici blabol, samozrejme..... :-)
Reagovat
Kozoroh
Problém je, že cena Stefana Edberga by vůbec neměla být o popularitě, o vztazích v zákulisí. Sportovní chování je o chování na kurtech a prokazování dobrých skutku (např. přiznání sporného míče soupeři), nic víc. Rogerovo sportovní chování je sice velmi dobré, ale ne tak moc, aby Edbergovu cenu získal 13x, víckrát než ten, po kom je cena pojmenována a který představuje ideál sportovního chování v tenise.
Reagovat
sojka1
dobre, ale kazdy podnet je svym zpusobem nahodily nebo tendencni, pak by zrejme meli podle nejakeho manualu rozhodovat rozhodci a davat hracum po ukonceni kazdeho zapasu nejake body, aby se nikomu nic a hlavne nikdy nezapomnelo... :-))
Reagovat
a.magerova
Dejme tomu, že pro Tebe ta ocenění nemaj žádnou hodnotu, ale... o Nolem a jeho otci to určitě neplatí. Nole dělá co může, aby ho lidé milovali, děkuje nejvyššímu, "rozdává" divákům srdíčko po vítězném zápase, na konci sezony (pokud je jednička) rozdává novinářům bonbony a jiné atraktivní akce pro lidi.... jeho tatík zvolil jinou taktiku čili háže špínu na ty, kteří Noleho v oblíbenosti porážejí, proto posílá Rogera z kurtů pryč, aby zafungovala myšlenka "sejde z očí sejde z mysli"...

Jen tak v rychlosti jsem koukla na posledních pár let a... Nole se neumisťuje v oblíbenosti mezi hráči ani do čtvrtého místa...
Reagovat
sojka1
cena Stafana Edberga je prezentovana jako cena za sportovni chovani... poplacani soupere u site evidentne nestaci... ;-)
Reagovat
Kozoroh
Hráči nemohou hlasovat pro Novaka, protože No1e není nominován. Tenisté totiž hlasují pouze ve finálové fázi, nominační výběr provádí komise jmenovaná ATP, která je složená ze žurnalistů. Část novinářů je vůči No1emu negativně zaujatá, Ben Rothenberg z New York Times je jen špička ledovce. Zato Federer je miláčkem médií, proto má nominaci vždy jistou, ať už udělá cokoliv.

Už ten samotný nominační výběr je zaujatý a pokřivený, komise kvůli PR preferuje velká jména, hráče TOP 10. Přitom v minulosti cenu získávali tenisti, co nedosahovali velkých výsledků, nikdy nepostoupili do ČF na grandslamech, ale to byla jiná doba, kdy cena byla autentická a o jejím zisku rozhodovalo sportovní chování. Dnes rozhoduje popularita, dosažené úspěchy a veřejný obraz. A tímto se dostávám k finálové fázi, v níž o držiteli ceny rozhodují hráči. Podle mě hráči nechápou pravý význam ocenění a hlasují dle svých sympatií. Proto cenu nikdy nemohli vyhrát James Blake nebo Grigor Dimitrov, tenisté se skvělým sportovním chováním, ale v popularitě nikdy nemohli konkurovat Federerovi. Federerovu hegemonii dokázal narušit pouze Nadal, o němž platí to samé v bleděmodrém. V roce 2010 vyhrál díky svým 3 GS triumfům, ne kvůli sportovnímu chování, které mimochodem bylo právě v tom roce párkrát podrobeno kritice.
Reagovat
Pedronegro
no nevím jak Nolemu prospívá to podbízení se divákům, ale co mu oblibu určitě nezvýší jsou trapné řeči jeho už na první pohled přiblblého papínka ...
Reagovat
paddy
zleva 0,17,0,0 :)

https://www.reddit.com/r/tennis/comments/h8j64p/17_grand_slams_in_one_photo/
Reagovat
paddy
https://www.reddit.com/r/tennis/comments/hbx636/djokovics_father_is_back_at_it/
Reagovat
paddy
Vysílá SK Dvojka, ale asi je přestávka nebo prší
V 16h F muži
Reagovat
Nola
v BA prsi skoro od rana.... pusti si Eurosport :D
Reagovat
annah
Na puntodebreak měli na toto téma článek s trefným názvem: Nole má nepřítele doma.
Otec mu ubližuje, protože image hráče a náklonnost fanouškůl se nezískává jen kurtu, ale i mimo něj. Měli tam vzkaz pro Srdjana, že hněv je kyselina, která může víc poškodit nádobu, v níž je uložena, než to, na co je nalita.
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovic je na scéne 15r.

Image je uz davno vybudovaný a jedno vyjadrenie hore-dole, nic na tom nezmení.

Tí ktori ho mali radi pred tyzdnom ho budu mat stále radi a ti co ho hejtovali, ho budu hejtovat.
Reagovat
a.magerova
Jedno vyjádření?!!!!
A co těch nepočítaně vyjádření (nejen o Rogerovi) během Noleho kariéry.
Tys fakt ťululum.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápeš.

Chcem tym povedat, ze nech má Djokovic otca aj pápeža Františka, jeho oblubu to ovplyvni len kozmeticky a stále bude o svetelné roky za Nadalom a spol.
Reagovat
Nola
nepaci sa mi vyjadrenie tatika, a uz vobec neschvalujem, aby sa rodicia vyjadrovali v mediach, ich ulohou je podporovat svoje deti trebars na tribunach, riesi sa tu stale tatik, ale Novak asi nema tu moc zatvorit mu pusu, nezije v Srbsku, vacsinou je v Monaku alebo v Spanielsku...

nechapem, preco by mal stratit fanusikov, ked on ako osoba, nikdy ani slovkom nenapadol ziadneho s hracov, nikdy ziadneho neponizoval, mozne sa pobavit, kto vystupoval v zaciatkoch jeho kariery presne opacne.....
Reagovat
sojka1
a je vubec vedecky dokazane, ze Djokovicovi podobna vyjadreni vadi? Co kdyz si mne ruce, jak se tatik zase o starouse paradne oprel... ;-)
Reagovat
a.magerova
Tak tak... ale samozřejmě by to vyžadovalo minimálně dva nezávislé vědecké týmy (složené samozřejmě ze VŠECH ras, pohlaví, jakýchkoli handicapů ať už zdravotních, finančních, sociálních či intelektuálních, atd.), které by TOTO dokázaly.
Reagovat
Nola
jj, vcera mu volal a pochvalil ho, ze poriadne prilial olej do ohna a FFF army moze zacat novu kampan proti jeho osobe.....
Reagovat
dappe
Asi to Djokovičovi úplně nevadí, když se proti tomu zatím nikdy neohradil, že?

Je to snad už podesáté, co ze srbské strany přichází jedna urážka za druhou, reakce ze strany Federera či jeho rodiny? Zatím žádná. Tohle těm primitivům musí tak lézt na nervy :)
Reagovat
JCFerrero
Rogi moze byt GOAT nech aj je GOAT ale Nadal a Djokovic su lepsi tenisti a o chvilu to bude zurocene aj v pocte GS ktora je posledna slamka co sa vsetkymi zubami nechtami z poslednych sil Rogi drzi.
Reagovat
sojka1
je na tom ale mizerne, ten Rogi... :-( ... :-/ ... :-)))
Reagovat
a.magerova
https://sport.tn.nova.cz/clanek/kyrgios-se-opet-pustil-do-djokovice-tentokrat-jeho-vystrelek-odnesl-fanousek.html
Reagovat
annah
Přesně to Gyros vystihl. Pojmenoval důvod, proč pomateny tatík Fedexe tak nenávidí.
Reagovat
Patik
hovoríš akoby to malo byť už zajtra..o ôsmej ..exkluzívne na markíze..
Reagovat
sojka1
komedie.... uz to tu pise Vlk, jako by bylo ve sportu nejak z cesty chtit vyhravat.... taky bych si hajila svou kost... zuby nehty..... :-)))
Reagovat
a.magerova
Ale fuj, Tys též nepřející povaha?!
Reagovat
sojka1
jj, do padesati bych tam strasila.... kdyby panbu dal..... :-)))
Reagovat
a.magerova
Ale znáš to, mohla bys taky dopadnout jako pan Jágr... :-))))
Reagovat
sojka1
:-)))
Reagovat
peggy
To co rika otec Djokovice je naprostá pravda.Pan Federera pri Své povaze by nedokázal prekousat,že Djokovic a Rafa by dosáhli na více gradslamu a tak bude hrát dokud Ti dva neskončí.To je neprejici povaha.
Reagovat
a.magerova
Naopak... pan Federer je velice přející povaha, protože chce miliardu lidí stále obšťastňovat svým tenisovým uměním.
Reagovat
smazaný uživatel
Z toho si jediná žena, ktorú dokáže muž obšťastniť tenisom.
Reagovat
Frantz
LOOOOOOOL
Reagovat
annah
Hlásím se k té miliardě.. Až Roger skončí. bude mě tenisové dění zajímat o dost méně. Rekordy mu téměř jistě nezůstanou, ale zůstane symbolem tohoto sportu. O tom není pochyb.
Reagovat
Kozoroh
Způsob, jakým Srdjan svůj názor prezentoval, se mi samozřejmě nelíbí, je to opět agresivní výpad vůči Fedovi, považuji za nehorázné, aby mu Srdjan přes média vzkazoval, že už by neměl hrát a dělat jiné věci v životě.

Důvodů, proč Federer stále hraje, je víc. Láska k tenisu, stále je konkurenceschopný, dosahuje vrcholných fází GS turnajů a loni byl jen krůček od triumfu ve Wimbledonu. Tuto herní úroveň si udržuje díky pokroku v kondiční a regenerační medicíně. Ale co k jeho motivaci stále hrát tenis přispívá je i to, že mu Rafa s Djokerem dýchají na záda. Kdyby Rafa s Novakem měli 'jen' kolem 10 GS titulů, Fedex by nepomýšlel na to, že profesionální tenis bude hrát ještě v 40 a dnes už by možná byl v tenisovém důchodu. Byl by přesvědčen, ze jeho rekord je v bezpečí, příliš vzdálený od jeho dvou největších rivalů. Takhle nějak uvažoval Sampras po USO 2002, na němž dosáhl posledního 14. GS titulu, Agassi měl tehdy 7 GS titulů (na AO 2003 přidal poslední 8. triumf) a byl hodně daleko od Peta. Jsem toho názoru, že kdyby Andre měl 11/12 grandslamů ke konci roku 2002, Pete by pokračoval v hraní tenisu, protože blízkost Agassiho k jeho rekordu by ho k tomu nutila.
Reagovat
George_Renel
než zahořklý otec D.
https://www.idnes.cz/sport/tenis/gussie-moranova-sokovala-wimbledon-kratka-sukne.A200619_123336_tenis_mt2
Reagovat
FulnekUltras
pusťme to tam rovnou a pod tlakem... ;-)

https://media.gettyimages.com/photos/9th-july-1979-chris-evert-of-the-usa-serves-so-powerfully-that-her-picture-id3262239?s=2048x2048
Reagovat
Hypertac
Opět ty srbské fašounské ho.... Ti by neměli mít vůbec právo cokoli říkat.
Reagovat
Vlk-v-trave
Kdyz si clovek odfiltruje z te vypovedit ten cely zbytecny povyk kolem B3, tak nam z toho vychazi, ze tenhle Srdjan kritizuje sportovce, ze chce byt uspesny :D)

Je videt, ze pandemie zanechava v nekterych hluboke stopy. Na obranu tohoto povedeneho typka snad jen treba dodat, ze nekteri fans B3 jsou schopni ze sebe vytahnou mnohem vetsi blbiny...nez tohle.
Reagovat
Marduch
Ta averze Fotrika vůči Svycarovi měla vzniknout, nebo spíš se poprvé projevila:) při DC v 2006. Srdjan prý tehdy těžce nesl, že po tom, co se Novak během zápasu s Rogerem nějak zranil, tomu Roger udajne radikalne přizpůsobil hru tak, aby z toho zranění Nováka co nejvíc vytezil. Před několika lety o tom Fotrik někde mluvil, včetně apelu na odchod Rogera do důchodu. Ano už tehdy:) Pak však Nole stravil puldruhou sezónu v lese i díky tomu lokti a ulehcil tak Federerovi vyhrát 2x AO a W:) Fotrik se ale zjevne nepoucil:) No nic, Srdjan sebestredne bláboli, ale karavana Djokolandu se nenechá znechutit a jede dal:)
Reagovat
Patik
Ešte že Roger nepremenil tie Championship pointy na Wimbledone...Srdjan by to nezvládol..to by boli ostré slová po zápase..
Reagovat
smazaný uživatel
Srdjan je úlne v klude a v zásade má pravdu.

Federer by uz dávno nehral, keby sa neho Nadal s Djokovicom nelepili. To vie aj kazdá menej zdatná opička.

Ale holt, opička nerovná sa ovečka.
Reagovat
Patik
Vy si môžte ruky podať..
Reagovat
RFanousek
Srdjan je úplně mimo, Federer hraje protože miluje tenis, kvůli fanouškům a kvůli toho, že má pořád šanci vyhrát velké trofeje. Určitě nehraje proto, že Nadal a Djokovic ohrožují nějaké rekordy. To je nesmysl.
Reagovat
Patik
veď jasné predsa..aj taký 42 ročný Karlovič hrá už len preto aby ho Isner nedobehol s esami..tam neni o čom..rekordy sú rekordy..
Reagovat
Kozoroh
K Rogerově motivaci stále hrát profi-tenis určitě přispívá to, že mu Serbinátor s Býkem šlapou na paty, ale není to jediný důvod.
Reagovat
smazaný uživatel
Sancu na velké trofeje má aj Jojo Kovalik, teoreticky.

Ale posledné dva roky Jojo vyhral rovnaký pocet GS ako Federer.

Srdjan chce Rogerovi len dobre. Zahradka, hrabličky, a vyložené nohy pri sledovaní velkých triumfov Big2.
Reagovat
ttopi
Já jsem stejně dobrý jako CR7, protože jsem vyhrál stejně MS jako on :-))
Reagovat
paddy
nejsou tak produktivní jako v případě vítězky 2 GS

https://www.sport.cz/tenis/clanek/1470896-zabij-tu-devu-rval-na-ni-otec-nenavidela-jsem-ho-popisuje-sve-zivotni-drama-grandslamova-sampionka.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=null#hp-sez
Reagovat
paddy
protože v inkriminované době s námi nebyl :)

https://www.sport.cz/tenis/clanek/1466520-byvale-tenistce-cibulkove-vybilili-zlodeji-chatu-kdyz-rodila-ve-vidni.html
Reagovat
a.magerova
Spíš to vidím na Forehanda... ten klidně mohl vykrádat chatu a zároveň chatovat na TP, aby si zajistil alibi... ;-)

Nevím, jak je to na Slovensku, ale v Česku může záběry z bezpečnostních kamer pustit ven jen Policie, obyčejný okradený jen se souhlasem zloděje, pokud souhlas nedostane, riskuje opletačky se soudy a pokutu, protože: "Zloděje si nahrát můžete, ale zveřejnit s ním video nesmíte!"
Reagovat
a.magerova
Já frflala nad míň vzhlednou mincí Rogera, ale koukám, že jsou na tom jiní daleko hůř... :-/

https://www.minceazlato.cz/eshop/zlata-ctvrtuncova-mince-ceske-tenisove-legendy-petra-kvitova-proof.html
Reagovat
FulnekUltras
něco vydržíme ;-)))

současným umělcům se daří spíš takové ty abstraktní věci, kdy se pak musí na vernisáži půl hodiny vysvětlovat, oč vlastně jde ;-)))
Reagovat
a.magerova
Je to hnus a basta !!!
Žádné okecávání o výdrži... no i když... zamyslím-li se... a z jiného úhlu pohledu... tvá odpověď je uspokojivá... ;-)
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
Ereinion
"Pro mého syna je to jen koníček"...a proto chce hrát taky do 40 a mít nejvíc GS...
Reagovat
Fransoas
Možná se chce tento rádobyotec něčím zviditelnit.Teď je ale otázka,komu by toto " prohlášení" mělo prospět.Neboť - komu není z hůry dáno v apatyce nekoupí.
Reagovat
brixner
Váš JEDINÝ/JEDINÁ nejoblíbenější TOP hráč od vzniku Země???

Connors / Justine
Reagovat
FulnekUltras
Honza Kodeš / Petra Kvitová
Reagovat
a.magerova
https://www.minceazlato.cz/eshop/zlata-ctvrtuncova-mince-ceske-tenisove-legendy-jan-kodes-proof.html
Reagovat
FulnekUltras
tak Honzu ještě celkem trefili ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Roger, Petra
Reagovat
Mayo
Rafael Nadal/Justine Henin
Reagovat
Mayo
Čo už, Roger večny fackovací panák.
Reagovat
smazaný uživatel
Roger, zbitý pes.
Reagovat
brixner
Vždycky jsem nejvíce litoval toho, že Roger nikdy nedal Rafu ve finále Roland Garros...Dneska mě zdaleka nejvíc serou ty dva mečboly z loňského Wimbledonu...
Začíná mi připadat, že tyhle kydy pantáty, tedy pokud nejsou naprosto zcestně vytrženy z kontextu či ztraceny v překladu, jsou nějaká PR, něco, čím by chtěl(i) Rogera ještě nasrat, proto, aby ještě nekončil a Srb mu mohl znovu a znovu dávat na budku! Jinak se v tom už opravdu ztrácím, fakt!
Zajímal by mě názor p. Srba st., kdyby najednou Roger vyhlásil konec kariéry!!!
Reagovat
fazil
Smarja nebrec porad ty chudacku...
Reagovat
Amputace
A tohle znáte? :) https://www.youtube.com/watch?v=T7CMB0w6Bfc

Ale jako říct o 33 hráči, že to má jako koníček, a o 39 letém, že by mohl zkusit dělat něco jiného, je vážně topka :)
Reagovat
a.magerova
Proč vyhání Rogera z kurtů... měl by být rád, že si na něm Nole zvyšuje ego... opravdu rodiče Nolemu dělaj už roky hlavně ostudu, není divu, že byli kdysi zvoleni za nejotravnější obsazení hráčského boxu... opravdu právem.
Reagovat
annah
Mě by ještě zajímalo, kde ten blb pobral dojem, že "Federer je vůči Novakovi čím dál tím víc nepřátelský."
Z čeho tak asi usoudil?
Musí to být úplně vypatlaný mozek.
Reagovat
paddy
Novak to bude muset probrat doma s Jelenou :)
https://www.youtube.com/watch?v=3HD4v-YYxBE
Reagovat
a.magerova
Tak nějak... však to není poprvé, co by toto musel Nole řešit... ;-)
Reagovat
RFanousek
Tak na půl bych si přál aby Roger nějak peprně na tohoto blba zareagoval. Ale je mi jasné, že je nad věcí a že toto individum mu za reakci nestojí.
Novakovi doporučuji aby se od těchto vyjádření distancoval, jestli chce mít ještě někdy aspoň malou podporu na stadionech.
Reagovat
paddy
možná zareaguje Rogerův otec :)
https://www.youtube.com/watch?v=Gv1oMg8f76E
Reagovat
rybicka
:-D. A bim ho :-)
Reagovat
Fransoas
Otec Rogera se s tímto "šikulou" nemůže vůbec zabývat.Bylo by to pod jeho úroveň.
Reagovat
Grape
Haha. Jen jestli to není přesně naopak - jestli Novakův otec nemá strach, že Novak Rogerovi rekordy kvůli jeho tenisové dlouhověkosti nepřekoná.
Ono i kdyby už Roger žádný GS nepřidal (což i jako jeho fanda považuju za poměrně pravděpodobné), pořád se může stát, že pokud by se s Novakem střetl, může jej vyřadit nebo alespoň vzít mu hodně sil a připravit jej o nějaký GS nepřímo.
Jinak už jsem to dnes jednou psal - nevím proč má v poslední době kdekdo potřebu kecat jiným do toho, co by měli dělat. Ať Roger hraje třeba do 80, když bude chtít. Jeho věc.
Novakův otec dělá synovi jen ostudu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Pat Cash bol za judáša, teraz nim bude starý Djokovic.

Ovečky maju v čase pandémie o hejt postarané.

Nebude trvat dlho a o chvilu sa táto vízia stane faktom a ovce budú nenávidiet celý celučičký svet.
Reagovat
Fandina
Lidi nemají potřebu nenávidět někoho, kdo se chová jako blb.
Reagovat
FulnekUltras
a po pádné reakci brněnského hokejového trenéra Stloukala na jeho korektní bláboly už raději zatahuje

https://www.sport.cz/hokej/ostatni/clanek/1470224-dominator-couva-prisel-se-zasadnim-vyjadrenim.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=null#hp-sez
Reagovat
FulnekUltras
rozhodnutí ve vteřině mohlo být klidně i opačné - ale nakonec zvítězil dobrý základ...

https://www.sport.cz/fotbal/ostatni/clanek/1470248-mladsi-ze-synu-teplicke-legendy-vachouska-opravil-rozhodciho-tleskali-mu-i-spartane.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=null#hp-sez
Reagovat
paddy
nebo na koho padne pešek :)
https://www.youtube.com/watch?v=AJnHP2RBjsc
Reagovat
Patik
Neuvedomuje si ako týmto škodí svojmu synovi..škoda..

Myslím si že je to ako niektoré tie situácie zo života kedy možno opitý otec prezrádza niečo čo by nemal..niečo čo by malo ostať v rodine alebo niečo čo sa nemá nikto dozvedieť..a ten malý syn ho zo zadu ťahá za ruku..a hovorí mu otec niee..poď domou..len mi robíš hanbu..nie synček ja to musím povedať..Federer by už nemal hrať tenis..bože oco..ďakujem..teraz sa mi budú v škole smiať..
Reagovat
Krisboy
Jsem zvědavej, jestli se k tomu Novak vyjádří. Jasně, že za fotra nezodpovídá, ale tohle už je prostě moc. Jestli se od toho jasně nedistancuje, část fotrovy špíny na něm zůstane už navěky. A celý ty věky může škemrat a žebrat o přízeň jak chce.
Reagovat
smazaný uživatel
Lol
Reagovat
annah
Ježíšmarja to je deb.l!
Že má zapotřebí se takhle znemoznovat...
To snad není možné.
Reagovat
peRFect
Dnes je to o Novakovi jeden lepší článek než druhý.Všechny mě baví.Ještě bych k tomu dal opáčko,jak starý brečej,že celej stadion fandí soupeři :-))
Mmch proč hraje Novak?Má všechny GS,má všechny Masters,tak proč hraje?
Reagovat
ttopi
Aby měl nejvíc GS. V podstatě totéž, co tatík vyčítá Rogerovi. Prostě hloupej no :-))
Reagovat
George_Renel
Když se spojí dvě lepší půlky z nekvality neznamená, že výsledkem bude kvalita.... :-)
Reagovat
Krisboy
Vyhlašuju soutěž!

Kdo najde zamindrákovanějšího a hloupějšího člověka z tenisového prostředí než je tenhle uplakanej nácíček?

Je to vůbec Novakův otec???
Reagovat
RF46
bere se tenisove prostredi i TP ? Pak bych o jednom saskovi vedel...:)
Reagovat
peRFect
:-))))))
Reagovat
RF46
Tak Rafaelovi je 34let...to ma taky koncit?
Reagovat
Frantz
Tak zrovna tohle trefil přesně! +1
Reagovat
ttopi
Podle mě ne. Kdyby nebyl schopný i v tomto věku hrát finále GS, už by dávno nehrál. Dneska ja doba taková, že se nehhledí moc na věk, ale spíš na výkonnost.
Reagovat
steve79
Prostě blbec.
Reagovat
ttopi
Rodinu si nevybíráš :-))
Reagovat
safi1313
Další lichotivy článek pro fanoušky Djokovice :D :D jen tak dal :D
Reagovat
turista
Nám je to šumák.
Reagovat
Krisboy
Chudák Nolda :(
Reagovat
annah
Pro něj chudáka je ten tenis jen koníček a ti ostatní mu ho tak komplikují...:-))
Reagovat
Krisboy
Já to myslel trochu jinak :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist