Pavljučenkovová nedostala víza pro vstup do USA a nestihne turnaj v Cincinnati

17. 8. 2021, 06:42
Aktuality 10
Kvůli problémům s vízy přišla Ruska Anastasija Pavljučenkovová o turnaj v Cincinnati. Finalistka letošního Roland Garros, kde podlehla Barboře Krejčíkové, nedostala včas povolení ke vstupu do USA po předchozím turnaji v Montrealu.
Profily hráčů
Anastasia Pavljučenkovová (© AFP)

"Bohužel, musím z Western and Southern Open odstoupit. Jsem pořád v Kanadě a čekám na americká víza. Snad je brzy dostanu a budu včas na US Open," napsala na twitteru Pavljučenkovová. Newyorský grandslam začne za dva týdny.

Pavljučenkovová měla v Cincinnati plnit roli nasazené šestnáctky, v úterý měla hrát s domácí Bernardou Peraovou. V soutěži ji nahradila Švédka Rebecca Petersonová.

30letá Ruska na začátku srpna získala olymypijské zlato, když v Tokiu vyhrála s Andrejem Rubljovem smíšenou čtyřhru. Ve dvouhře vypadla ve čtvrtfinále s pozdější šampionkou Belindou Bencicovou. Minulý týden v Montréalu skončila ve druhém kole.

Před dvěma lety nestihla začátek US Open Series kvůli stejnému problému s vízy také bývalá světová dvojka Světlana Kuzněcovová. Letos má potíže dostat se do USA i hráčka druhé světové stovky Anastasia Gasanovová.

Přesun z Montrealu nestihla včas ani Kateřina Siniaková kvůli komplikacím na letišti. Olympijská vítězka ve čtyřhře měla hrát od soboty v Cincinnati kvalifikaci dvouhry. Nastoupí alespoň do čtyřhry po boku Krejčíkové.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

10
Přidat komentář
tommr
Američani jsou čím dál tím větší trapáci. Na ruskou tenistku si vyskakujou, ale že se jim tam každej den valí tisíce ilegálů to jim nevadí ... smile
Reagovat
Pe3k
To prosím neházej na Američany, ale na demokraty. Jen levičáci jsou natolik stupidní, že si sami dobrovolně zničí svojí vlastní zem. A my v EU to tu máme taky díky liberální (sebevražedné) politice.
Reagovat
vladka
Nedali vízum..to je fakt ubohost
Reagovat
Mony
USA immigration je na celou knihu. Ani nevím, jestli drama nebo komedie.
Reagovat
Mony
A to neplatí jen pro východní blok. Z letiště v New Yorku vrátili zpět do Evropy i mého bohatého kamaráda že Švýcarska. Další kamarádi z Česka dostali zákaz vstupu na 10 let, protože kvůli pocasi nebo podobně letadlo nemohlo odletět, tak letěli 2.den, kdy už neplatila viza..
Ale proti Rusům futr pohoda.
Náš zpožděny vlak prejizdel z Ruska na Ukrajinu asi 2 hod po půlnoci a kamaráda vyhodili z vlaku do polí, protože už 2 hod. neplatily viza... Vždy Vízová reserva!!
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Dost států vízovou rezervu vyžaduje.
Reagovat
turista
Prostě úřední siml blbne všude na světě i v té Americe.
Reagovat
Frick
Určitě už měla připravený mini mikrofony, mikrofilmy, aby dělala spionage pro Voloďu...
Reagovat
Nenela
Kdovico tam bylo s Katkou, beztak to same, jen to nechtela rozebirat. Usaci trapacismile
Reagovat
Mony
Ta se tvářila, jako by to byla její chyba.. Možná se někde zakecala nebo zapopijela a letadlo bylo fuc
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist