Plíšková dostala od Kontaveitové i kanára. Estonka je první semifinalistkou

12. 11. 2021, 22:12
Aktuality 146
TURNAJ MISTRYŇ - Ani Karolína Plíšková nestačila na v životní formě hrající Anett Kontaveitovou. Na Turnaji mistryň neuspěla poprvé ve čtvrtém vzájemném duelu a navíc utrpěla jednoznačnou porážku 4-6 0-6. Pětadvacetiletá Estonka, jež před dvěma dny přehrála ve dvou setech i Barboru Krejčíkovou a z posledních 30 zápasů má bilanci 28-2, je při debutu v soutěži první jistou semifinalistkou.
Karolína Plíšková (© AFP)

Karolína Plíšková zahájila Turnaj mistryň ve středu večerním zápasem a třísetovou výhrou nad Garbiñe Muguruzaovou. Dnes v odpoledním programu ale další oblíbenou soupeřku neporazila. 

S Anett Kontaveitovou, se kterou vyhrála všechny tři vzájemné duely, držela krok jen v úvodu. Od stavu 4-4 už nezískala ani game po necelé hodině hry prohrála 4-6 0-6.

"Já hrála normálně a ona extrémně dobře. První set rozhodl a druhý nemá cenu hodnotit. Hrála výborně a nedala mi v podstatě šanci," hodnotila Plíšková utkání.

Statistiky zápasu
Plíšková - Kontaveitová
4 esa 6
2 dvojchyby 3
59 %
1. podání 'in' 63 %
63 %
úsp. 1. podání 83 %
37 %
úsp. 2. podání 59 %
9 winnery 20
18 nevyn. chyby 16
0/3 brejkboly 4/6
36 celkem bodů 56
čas: 0:57

Česká tenistka, v 29 letech nejstarší a se čtyřmi starty nejzkušenější účastnice letošního ročníku, měla ve třetím gamu tři šance na brejk, ale ani jednou neuspěla. První brejkbol soupeřce nabídla až za stavu 4-5, ovšem Estonka hned svou první šanci využila a zároveň uzavřela úvodní set. "Byl to nešťastný game," řekla Plíšková.

Ve druhém setu už Plíšková vypadla zcela z rytmu a na Kontaveitovou nestačila. Uhrála jen devět výměn a do šatny zamířila po 57 minutách hry.

"Nebyla jsem po prvním setu zklamaná, ale nevyvinulo se to pro mě dobře," pronesla zklamaná rodačka z Loun



Plíšková si letos třikrát zahrála finále. V květnu na antuce v Římě, v červenci ve Wimbledonu ani v srpnu v Montréalu ale nezvítězila a hrozí, že poprvé od roku 2012 nezakončí sezonu se ziskem alespoň jednoho titulu.

Poslední šanci má právě nyní na Turnaji mistryň, na který se kvalifikovala popáté v řadě. Poslední tři starty (2017, 2018 a 2019) proměnila v postup ze skupiny, ovšem v následném semifinále ani jednou neuspěla.

Letos se Plíšková o postup do semifinále utká v neděli ve svém závěrečném zápase ve skupině s krajankou Barborou Krejčíkovou. Ta ve večerním utkání podlehla Garbiñe Muguruzaové, ani navzdory druhé porážce ale ještě nemá dveře ze skupiny Teotihuacán zabouchnuté.

"Chci hrát svoji hru, agresivně, a buď projdu dál, nebo to bude můj poslední zápas sezony. Pokusím se dát stranou nervy, že jsme ze stejný republiky, a odehrát dobrý zápas," řekla Plíšková, jež vyhrála oba vzájemné duely na profi úrovni.

Plíškové v neděli teoreticky může k postupu stačit vyhrát jeden set, ale zároveň nemusí stačit ani výhra 2-0. 

Krejčíková by k postupu měla v neděli porazit Plíškovou ve dvou setech a doufat, že Muguruzaová nezíská set s Kontaveitovou. Teoreticky k postupu povede i výhra 2-1 na sety a prohra Muguruzaové 0-2, pak by rozhodoval poměr vyhraných gamů.


To rozjetá Kontaveitová má při svém debutu na Turnaji mistryň semifinále po dvou dvousetových výhrách nad českými tenistkami už jisté. 25letá Estonka od konce srpna odehrála 30 zápasů a 28 z nich vyhrála. Během této doby ovládla turnaje v Clevelandu, Ostravě, Moskvě a Kluži. 

"Především dobře servíruje, i když nemá podání nejrychlejší, tak míče dobře umísťuje a má kvalitní druhý servis. Je vidět, že si věří," všimla si Plíšková.

Turnaj mistryň se letos koná po roční pauze a mexická Guadalajara zřejmě jen jednorázově nahradila na poslední chvíli čínský Shenzhen. Hraje se v nadmořské výšce přes 1500 metrů a poprvé po 11 letech pod širým nebem.

• TURNAJ MISTRYŇ 2021 •
Guadalajara / Mexiko, tv. povrch, 5.000.000 dolarů
páteční výsledky (12. 11. 2021)
• Dvouhra •
Skupina Teotihuacán
Kontaveitová (8-Est.) - Kar. Plíšková (3-ČR) 6-4 6-0
Muguruzaová (6-Šp.) - Krejčíková (2-ČR) 2-6 6-3 6-4
Pořadí skupin
• Čtyřhra •
Skupina Tenochtitlán
Aojamaová/Šibaharaová (2-Jap.) - Melicharová/Schuursová (4-USA/Niz.) 6-4 7-6(5)
Juraková/Klepačová (7-Chorv./Slovin.) - Stosurová/Shuai Zhang (5-Austr./Čína) 7-6(10) 6-7(4) 10-5
Pořadí skupin
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

146
Přidat komentář
vojta91
To musí být dnes ve Fulneku a Ivančicích slávasmilesmilesmile
Reagovat
EllNino
Přesto se tu na ně hází akorát špína, je mi smutno
Reagovat
cabuna
smile
Reagovat
aligo
smilesmile
Reagovat
vladka
smilesmile
Reagovat
Jan
smile
Reagovat
Boomcap
smilesmile
Reagovat
Alien
smile
Reagovat
com
smile takze priste musi rozjeta Kontaveit porazit Mugu a Karolina porazit Krejcikovou, jinak je to v smilesmile
Reagovat
FulnekUltras
provozní a technický náměstek ředitele všeobecné vzdělávací instituce je šulda

smilesmilesmile
Reagovat
blixa
Šmarjá, snad po tobě nechce abys pracoval ?!! Ó hrůzo !!! smilesmilesmile
Reagovat
Dobry-den
Garbiňe hezký obrat, po tom hrůzostrašném 1. setu se postupně zlepšovala a ve třetím setu už Báru vůbec k ničemu nepustila.

Bára dělala hodně chyb, jak už jsme u ní v poslední době zvyklí, ale připadá mi, že se tady vůbec nechytá na returnu, který mívá jinak velmi dobrý. V minulém zápase ani dnes se ke konci na příjmu vůbec nedostávala do hry, ani trochu nedokázala soupeřky dostat pod tlak...

Upřímně, nečekal jsem, že by mohla Bára s Garbiňe prohrát, ale prostě už to nejde a pro Báru bude konec sezóny spíš vysvobozením. Sice si ještě může spravit náladu v deblu, ale to je jen slabá útěcha.

V posledních zápasech ve skupině nevím, komu mám fandit. Pokud obě naše hráčky vypadnou ve skupině, tak to bude obří zklamání, na druhou stranu, po těch předvedených výkonech si asi ani nic jiného nezaslouží...
Reagovat
tommr
komu v posledních zápasech fandit? Pro všechny s výjímkou Fulneka je to jednoduchý: musí vyhrát Karolína a Kontaveitová jinak žádná z našich nepostoupí ...
Reagovat
smazaný uživatel
smileasi tak
Reagovat
FulnekUltras
plech to s myšulinem přes hlavu dá - a uvidíte ho pak ještě jednou v sf - na finále je ovšem potřeba úplně jiný level
Reagovat
Dobry-den
Pokud vyhraje Anett ve dvou a Bára ve dvou, tak postupuje Bára, ne? smile
Reagovat
tommr
i to je možnost i když velmi nepravděpodobná ...
Reagovat
Fandina
Početně je to možné. Takže je o co hrát. Druhou postupující může být jedna z těch tří.
Reagovat
smazaný uživatel
budeme se těšitsmile
Reagovat
tommr
po dnešku jsou šance našich hráček mizivé a hlavně to nemají ve svých rukou. Muguruza bude v posledním zápase hrát proti demotivované Kontaveitové a pokud vyhraje 2:0 na sety tak postoupí ze skupiny společně s ní. Jedna z našich by mohla postoupit jen v případě že to Kontaveitová nevypustí a vyhraje ... smile
Reagovat
smazaný uživatel
myslim že postoupí jedna z našich a Gábi prohraje 0:2 s Konta.
Reagovat
tommr
Kontaveitová se bude šetřit na semifinále ...
Reagovat
Jan
Já bych řekl, že to Kontaveitová nevypustí. Proč by si kazila dojem ? Mohlo by ji to poznamenat do semifinále.
Reagovat
Holahej
110 000 dolarů plus bonus,.. jentak?, pustí..?
Reagovat
Jan
smile
Reagovat
Holahej
..nebude to správný údaj, odměny jsou vyšší, jsou za výhry i prohry, nenásobí se pravidelně, jedna prohra 70tis, tři ale nejsou za 3x, ale 110tis.,je na to tabulka na str. WTA, viz.odkaz

https://www.wtatennis.com/news/2346777/wta-finals-2021-schedule-draws-prize-money-and-everything-you-need-to-know
Reagovat
vrabejka
Hraje se o 250 bodů za vítězství a Kontaveit to vypustí určitě. Ještě když tahá vítěznou šňůru a může celý turnaj vyhrát. Anett je úplně jinej level než Mugu. Naše holky si to rozdají o postup.
Reagovat
PetaM
Nevím, je těžké mluvit o taktickém vypuštění zápasu. To si můžeme říkat leda tak tady za monitorem, ale ve skutečnosti to může mít pro Anett fatální důsledky - vypustí duel s Mugu a ztratí vítěznou vlnu. Jasně, může si říct, že to vypustila, ale v hlavě prostě bude mít, že prohrála. A další zápas už bude úplně jiný. I z pohledu soupeřky - už nebude mít takový respekt s Anett, když jí viděla prohrát s Mugu, bude cítit větší šanci, když vidí, že je Anett k poražení.

Úmyslná prohra je velmi záludná a pokud to Anett udělá, v SF končí, protože jí to vleze do hlavy. :) Takže pokud je chytrá, prostě to neudělá.
Reagovat
Alien
Ale to je jenom tvé přání, no!
Reagovat
PetaM
Moje přání? Je mi to úplně jedno. Miliardářky hrajou o miliony, to mě fakt trápí no. :D :D
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
Jan
Také to tak vidím.
Reagovat
FulnekUltras
že Mugu nešťastně ztratila koncovku s plechem - i když stát se ještě může samozřejmě leccos...
Reagovat
lars
mel bys radsi resit aktualni problemy na hranicich EU a Beloruska, nez tam vznikne velka skoda.
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
FulnekUltras
na hranicích Řecka, Itálie nebo Španělska se pokud vím taky nic neřešilo - a "neziskoví" úchylové tam šest let vesele pašovali parazity ve stovkách tisíc kusů
Reagovat
Fandina
Myslíš že je tam někdo vyslal, nebo šli sami.
Reagovat
FulnekUltras
byli zorganizovaní a nezaplatili svým pašerákům rozhodně málo - mainstreamové báchorky o jejich "záchraně z moře" jsou srovnatelné se lživou propagandou o "jediné možné cestě" z kovidu - a v posledních letech už se pravda provalila stejně - za organizovanou migrací do Evropy stojí tentýž šmejd jako za greendealem a kovidhysterií
Reagovat
Fandina
Nebavím se o tom, kdo na migrantech parazituje, ptala jsem se na to, jestli ty migranty někdo na ty hranice poslal, nebo šli sami. Typický křivák, neodpoví přímo.
Reagovat
FulnekUltras
po zaplacení šmejdům byli sváženi afrikou až na pobřeží k připraveným lodím - tak je to jednoduché
Reagovat
Fandina
Nemusíš mi vysvětlovat podrobnosti, to není podstatné, jak to dělali. Já se ptala, jestli ti migranti šli sami nebo je někdo na hranice poslal.
Reagovat
Jan
Samozřejmě že šli sami, když vidí ten ráj v Evropě. bohaté dávky a pracovat nemusí, bílých žen kolem plno ...
Reagovat
lars
tam se ale nevydavaly viza a bylo tam tepleji
Reagovat
smazaný uživatel
EU je velkorysá. Máme na to.
Reagovat
FulnekUltras
otázka času
Reagovat
zfloyd
byl to masakr Bára bojovala , zaslouží uznání , škoda že v poslední době začala dělat tolik chyb
to dřív neměla ,potlesk pro obě byl to krásný , bojovný zápas ,už jsem myslel že budou hrát až do východu sluncesmilesmilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Gábismile Tak zase jindy. Sportu zdar!!!!
Reagovat
Fandina
Bohužel, Mugu byla od koncovky druhé setu lepší.
Reagovat
Fandina
Když už nic jiného, tak to bylo vzrůšo, jak se Mugu snažila a její tým ji burcoval. Škoda, že Báru nikdo tak nehnal.
Reagovat
smazaný uživatel
tak. Zápas byl vyrovnaný a Bára se nemá za co stydět.smile
Reagovat
FulnekUltras
v hispánském prostředí není divu - a vlastně ani na TP - každopádně je vždy příjemné, když ve WTA zvítězí ŽENA smile
Reagovat
Fandina
Ve WTA vždycky vítězí žena, to jen blb jako ty to neví.
Reagovat
FulnekUltras
nerozrušuj se těsně před spaním
Reagovat
Fandina
nevím, proč bych se měla rozrušovat, nejsem ty, abych to dělala
Reagovat
FulnekUltras
tak dobrou noc
Reagovat
smazaný uživatel
brou, velmi brousmile
Reagovat
Fandina
respektive to zpochybňuje, dělá narážky, jako ubožáček
Reagovat
FulnekUltras
příští týden mi zas budeš chybět smile
Reagovat
Fandina
výborně, zase o jednoho blba méně
Reagovat
smazaný uživatel
no jo no. Odloučení. Je potřeba se těšit na další shledání.
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
FulnekUltras
a teď ji doraž na returnu, Gaby
Reagovat
Fandina
ubožáček
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
FulnekUltras
tak aspoň doservírovat, no
Reagovat
FulnekUltras
gešaft
Reagovat
bIbec
Ježiš snad ta Krejčíková neprohrá s Muguruzou. To by byla ostuda!
Reagovat
smazaný uživatel
a nebude
Reagovat
lars
blbost :)
Reagovat
smazaný uživatel
A Gáby jaký má pěkný nasrávačky
Reagovat
FulnekUltras
tohle už myšulin nevydérží
Reagovat
Fandina
Ty jsi fakt ubožák. Když měla Bára navrch, tak si ani nepípl. V okamžiku, když ztratí půdu pod nohama, začneš hnát soupeřku a je ti jedno, jaká to je. Proč ji neženeš hned ze začátku, proč až když se jí daří. Ubožáku.
Reagovat
FulnekUltras
vyndejte si nervy z kýblu, soudružko smile
Reagovat
Fandina
Soudružku si nech na stranickou schůzi, typické řeči o nervech, když to nejde jinak.
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile
Reagovat
FulnekUltras
jde - ale ne s tebou smile
Reagovat
Fandina
takže nejde
Reagovat
FulnekUltras
to má logiku
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Mony
Bára teď hraje 2.housle
Reagovat
tommr
Bára si zápas prohrála ve druhým setu. Ted už je Muguruza lepší ... smile
Reagovat
Dobry-den
Tak Garbiňe má navrch. A to ji ještě slepí rozhodčí málem okradli o brejk. smile
Reagovat
FulnekUltras
panděros vidí naštěstí jako vostřiž
Reagovat
lvicek
Možná že ji rozhodčí sebrali break ve třetím, ale ten špatně zahlaseny out ve druhém setu ji moc pomohl - jinak by Bára ten míč snadno uklidila a srovnala na 5:5. Ale s tím už se nic neudělá...
Reagovat
zfloyd
Podání Koťátka je momentálně fantastické , no ale nemuselo by to vydržet
Reagovat
Fandina
Mugu jde s hrou nahoru. Čistý game na podání ve třetím, jde do tuhého, Báro pojď!!!
Reagovat
Fandina
Podle čísílek jsou winery a US ve druhém úplně vyrovnané.
V prvním byly ve prospěch Báry, tak doufám, že ve třetím to bude zase tak. Báro pojď!!!!
Reagovat
Mony
Hra alespoň do 3.setu dostala úroven
Reagovat
Fandina
Tak to je škoda, že Bára nepotvrdila zpět získaný brejk v osmém game a zase přišla o podání. Mugu moc chce vyhrát a ve druhém setu značně přitvrdila hru. Snad Bára ve třetím setu nepodlehne.
Reagovat
lars
replay point pri gameball ??
Reagovat
FulnekUltras
a skautský oddíl za lužánkami 2 je v problémech
Reagovat
smazaný uživatel
Caracassmile
Reagovat
zfloyd
moc důležitej gam smile
Reagovat
Mony
Bára sice 3*neprehodi síť, ale na Mugu by to dnes mohlo stačit. Na Kaju by se potřebovala trochu vyhrat
Reagovat
Mony
Tak ne, těch UE je priliz!
Reagovat
tommr
ale šestej konečně proměnila i když jen s odřenejma ušima ... smile
Reagovat
Fandina
Krejča super. Ještě jeden set. Báro pojď!!!
Reagovat
zfloyd
chyb je sice dost , ale zatím super ,jen vydržet

smile
Reagovat
tommr
nechci to zakřiknout, ale zatím docela dobrý ... smile
Bára sice dělá dost chyb, ale Muguruza je na tom naštěstí ještě hůř ...
Reagovat
asgard33
Garbinka je pro naše hráčky nebezpečná asi jako Barcelona bez Messiho pro Bayern.Dostat něco takového do skupiny je pro každou hráčku požehnáním.
Reagovat
tommr
Bára ovšem zdaleka není Bayern a začíná to docela konit ... smile
Reagovat
Fandina
Zase ji není potřeba podceňovat, zatím je to o brejk a i když Mugu chytila slinu, tak Bára dneska hraje s rozvahou. Údajně to tam večer méně lítá.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ano, tak takhle vypadá opak tommrovánísmile
Reagovat
smazaný uživatel
Proč jste na ní tak hnusný, česká povaha, prostě odporná.

Karolíně přitom stačilo ve 2. setu vyhrál jen o 7 gamů víc jak soupeřka a ten set by vyhrála vy hnusný hateři!
Reagovat
paddy
Kontaveit je sice v laufu, ale pomáhá jí k tomu slabé pole. A není tím, že pole je vyrovnané, je jen výmluva i ze strany hráček. Výkony nejlepších jsou v některých zápasech tragické po celý rok. Není pak divu, že GS vyhrávají no name či ty průměrné.

Letos mají dobré průběžné výsledky pouze dvě - Barty a Sabalenka, přičemž ta druhá nemá hlavu na velké turnaje. Jediné kvalitativní srovnání s historií snese Barty.
Na rankingu je to krásně vidět. Top3 7600, 6100, 4700. Průměr 6000b
2011 7000b, 2012 10000b, 2013 9000b atd

Špičkový sport vyžaduje sebeobětování, což v kombinaci se sebeprezentací na sociálních sítích nejde dohromady. I Jágr říká, že dnešní mladí nehodlají trénovat 5 hodin denně, a proto stará generace se dokáže stále prosadit.
Blahobyt ničí svět. smile
Reagovat
Fandina
Mně fascinuje, že někdo potřebuje neustále popisovat, jak něco je špatně, jak mladá generace je špatně, jaké to je slabé pole, ne, že je to vyrovnané, je to slabé. Tragické a jediné srovnání prý snese jedna. Fakt kecy na entou.
Reagovat
Fandina
A blahobyt ničí svět. Fakt úsměvné.
Reagovat
FulnekUltras
že jsme prý moc rozmazlení a potřebujem zpátky na stromy, to už pod nátlakem ekofašistů tvrdí i hirošima drábová smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
To není úsměvné, to je smutná pravda.
Reagovat
Fandina
Jsou to populistické kecy na entou.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
co je na té hlášce populistického? Stačí se na to podívat jinak - třeba si projít historii vzestupu a pádu civilizací. To není žádná utopie ani populismus. Z blahobytu plyne zaslepenost úspěchy a neschopnost reagovat na varovné signály/poučení z historie.
Nevím, kde se v tobě bere ta potřeba za každou cenu komentovat věci, o kterých toho příliš nevíš.smile
Reagovat
Fandina
Populistické je vzít frázi a dát jí na konci příspěvku jako varování. A navíc směšné.
Reagovat
Fandina
Ale pobavil si mě, prý nechápu, kde se bere v tobě potřeba komentovat věci, o kterých nic nevíš. Směšné.
Reagovat
hanz
Podepisuju se, avšak i Barty má kliku na slabé soupeřky, ani jedna ze současné světové špičky podle mě nesahá minulé generaci ani po kotníky.
Reagovat
lars
A proto Azarenka prohrala v IW s Badosou :)
Reagovat
FulnekUltras
pokud starochy zrovna něco nebolí, holátka jsou bez šance smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Kolík že titulů vyhrály letos stařenky?smile
Reagovat
Blondie
Tak jasne.
O pristupu k zivotu a praci si nechame kazat od pana, co ma v padesati letech v hlave jen hokej, maminciny knedliky, o tricet let mladsi modelky a vodnanske kure. To je vzor!

Ja se teda fakt nedivim, ze dnesni mladi nechteji silene drit, drilovat v jednom jedinem oboru, kde kdyz si v 21 letech zlomi nohu, tak jde veskere usili do haje. Pro me je treba Jagr prikladem skveleho sportovce, ale naprosto nepouzitelneho chlapa.
Reagovat
patriks
Anett může porazit jedně Sakkariová, ale pokud to bude ve finále, tak tam ne.
Reagovat
turista
Anett to může vyhrát celé a získat 5.letosni titul a ještě tak velký. A to měla před touto sezónou mizernou finálovou bilanci neodpovídající jejím velkým možnostem. Naše holky bych nezatracoval. V době kdy jim to šlo vyhrály co se dalo. Teď holt nejsou ve formě. Nic víc.
Reagovat
paddy
Reagovat
Teo
smilesmilesmile
Reagovat
NoletheBest
Plechovka doplnila do své sbírky zaslouženě dalšího kanára. To, že Sascha zůstává pozitivní je fajn, ale asi jediné, co může dělat. S technikou FH už nic neudělá, stejně tak jak s pohybem i přístupem. Otázka je, jak dlouho mu jeho optimismus vydrží.
Reagovat
paddy
Dokud přicházejí dolary na účet, tak to jde vydržet dlouho smile smile smile
Reagovat
FulnekUltras
hlavně zbytečně neutrácet za pičoviny
Reagovat
NoletheBest
Sascha nouzí o nabídky trpět nebude. Dávám tomu max. rok.
Reagovat
FulnekUltras
jsou dané jasně a i laici o nich dobře vědí - na tradiční semi to stačit bude
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Tipnul bych si, že ses nedívalsmile
Reagovat
FulnekUltras
výsledek říká vše smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ušetříš za obraz a zvuksmile
Ale výsledky dokážou být zavádějícísmile
Reagovat
paddy
Dívali se jen pěšáci, fajnšmekři sledují hlavně skupinu favoritek, mezi kterými se rozhodne o titulu smile
Reagovat
lars
nerika , protoze nema usta :)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Vidím to podobně, jak píše tommr - smolný konec prvního setu, kdy Kája musela podávat na udržení se v něm. Do té doby byla možná o fous lepší hráčkou a řekl bych, že uhrála i víc fiftýnů. Nicméně, od Anett přistálo na Kájinu stranu nehorázně nesportovní prase - myslím, že by s tím měly hráčské odbory zatočit, protože kdo poctivě pracuje, nesmí být okrádánsmile
Pak Anett riskla dva balony, Kája nezvládla lob a bylo vymalováno, nejen v prvním setu, ale i ve druhém, který se hrál neuvěřitelných 21minut. Jak správně píše Fandina "se setem v zádech" Anett ztratila poslední zábrany a začala exhibiční demolici. Vyhrát první set Kája, kanár by zůstal kdesi v pralese a kdoví, jak by zápas vypadal a dopadl. Docela mě mrzí, že se to nedozvím.
První set byl oboustranně velmi kvalitní, snajperky se nešetřily a i přes krátké výměny bylo na co se dívat.
Druhý set byl už jen Óda na Anett, které tímto blahopřeji k postupu do SF. Ale příště prosím nechat prasátka pěkně za plotemsmile
Reagovat
paddy
Kde to bylo, když Plíškové pomohlo prase a ještě se potutelně usmívala
Wimbledon? smile

Na hrubý (Bajinův) pytel,... smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
To vona se tak usmívá pořádsmile
Reagovat
PetaM
Za stavu 4:4 si obě vyhrály stejný počet míčků, bylo to 24:24. Takže ne, Karolína opravdu nevyhrála více fiftýnů. :)

A Kája mohla vyhrát set. Jenže jí zradila hlava, jako vždy. Takže jak by to dopadlo, kdyby ho vyhrála? To se nikdy nedozvíme. Protože kdyby ho vyhrála, nezradila by jí hlava jako vždy, tudíž už by teď byla GS vítězkou. A vlastně by se do stavu 4:4 s Anett vůbec nedostala. :D
Reagovat
PetaM
Resp. do stavu 4:4. :)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Takže vyhrála set přesně o to prasesmile
A možná max jeden dva míče navíc.
Prostě se to sešlo, Anett začala na podání, prase přišlo ve vhodnou chvíli, protože 0:40 nebo 15:30 je prostě rozdíl, takže si mohla dovolit zariskovat a vyšlo jí to.
Reagovat
Holahej
..total points 1.set 27:32, celkem zápas 36:56 !

tenis nejsou skoky na lyžích, kde je jeden pokus, max dva na závod...hrály ...o 92 bodů..
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ale jasně, já na čísla nekoukal, spíš jsem chtěl vypíchnout to prase, následný takticky dokonalý tlak ve zbytku gemu a tím pádem ovládnutí zápasu.
Reagovat
paddy
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
tommr
porážku Karolíny jsem sice čekal, ale překvapilo mě jak byla jednoznačná. Dnešní výkon Karolíny mě hodně zklamal ... smile
Přitom až do stavu 4:5 30:0 v prvním setu byl zápas naprosto vyrovnanej a Karolína měla dokonce víc šancí, který ovšem trestuhodně zahodila. Pak ovšem Kontaveitová zahrála z returnu jedno mimořádně ošklivý prase a hra Karolíny se jako mávnutím kouzelnýho proutku sesypala jako domeček z karet. Hodně mi to připomnělo včerejší zápas Sabalenky která byla taky dlouho lepší hráčkou a nakonec taky skončila po nepochopitelným kolapsu s kanárem ... smile
Reagovat
Fandina
Ten první set skončil nešťastně a Kontav hraje hodně rychle a na nic nečeká a tím Káju rozebrala, s setem v zádech. Káje rychlou hrou nedala šanci. Navíc odpoledno to podle mě víc lítá, bohužel hrála s rychlou hráčkou odpoledne.
Reagovat
FulnekUltras
ještě budete všichni špendlíčkem hrabat po fulneckém ječidle smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist