Plíšková postoupila do finále Wimbledonu! O první grandslamový titul si zahraje s Bartyovou

8. 7. 2021, 16:15
Aktuality 731
WIMBLEDON - Karolína Plíšková v semifinále Wimbledonu zdolala 5-7 6-4 6-4 Bělorusku Arynu Sabalenkovou a podruhé v kariéře postoupila do finále grandslamu. O premiérový titul z turnajů velké čtyřky si 29letá Češka zahraje se světovou jedničkou Ashleigh Bartyovou, která ve dvou setech přehrála šampionku ročníku 2018 Angelique Kerberovou.
Karolína Plíšková (© AFP)

Úspěch Karolíny Plíškové se ve Wimbledonu nečekal. Na londýnském grandslamu nebyla nikdy dál, než v osmifinále, v přípravě prohrála oba zápasy na trávě a výsledkově se dlouhodobě trápila.

V trénincích se však 29letá Češka cítila dobře a nyní ve Wimbledonu to konečně prodává i v zápasech. Bez ztráty setu postoupila do semifinále, které si tak zahrála už na všech grandslamech, a dnes v něm po obratu zdolala 5-7 6-4 6-4 světovou čtyřku Arynu Sabalenkovou.

Plíšková od začátku zápasu výborně podávala a získávala gamy jistě. Při servisu Sabalenkové si postupně vypracovala v úvodní sadě osm brejkbolů, ale Běloruska pokaždé pod tlakem zahrála skvěle. Za stavu 5-5 vedla česká tenistka 40-0 a měla ještě jednu šanci získat podání soupeřky, ale ani jednou neuspěla. "Byla jsem frustrovaná, ona vždycky dala neuvěřitelný servis a zahrála (při brejkbolu) výborně," řekla Plíšková.

Statistiky zápasu
Plíšková - Sabalenková
14 esa 18
4 dvojchyby 4
65 %
1. podání 'in' 67 %
78 %
úsp. 1. podání 75 %
69 %
úsp. 2. podání 48 %
32 winnery 38
17 nevyn. chyby 20
3/11 hra na síti 14/21
2/10 brejkboly 1/1
96 celkem bodů 87
čas: 1:53

První set rozhodla dvanáctá hra při podání Plíškové. Bývalá světová jednička mimo jiné zkazila smeč, poprvé čelila brejkbolu, který byl zároveň setbolem, a udělala dvojchybu.

Plíškovou mohla nevydařená koncovka první sady rozhodit, ale udržela koncentraci a dál se mohla opřít o svoji největší zbraň - o servis. A konečně prorazila podání Bělorusky, čistou hrou zvýšila na 3-2 a brejk vzápětí potvrdila suverénně v gamu, v kterém dala tři esa. Sabalenková více chybovala a Plíšková nekompromisním forhendem druhý set uzavřela.

Do rozhodující sady vstoupila klidně a jistě působící Plíšková dalším brejkem. "Plíšková krásně drží nervy," chválila ji Navrátilová při komentování v televizi. Česká hráčka už si nepřipustila Bělorusku k tělu. Před svým podáním při mečbolu se lehce usmála a utkání uzavřela třináctým esem. Celkem zaznamenala 31 vítězných míčů a jen 17 nevynucených chyb.

"Jsem ve finále a to je samozřejmě skvělé, úžasný úspěch," řekla Plíšková v rozhovoru na kurtu. "Byl to skvělý tenis z obou stran. Ona hrála tak rychle, že je těžké přemýšlet, co se děje. Vydržela jsem soustředěná a jsem přešťastná, že jsem prošla do finále."

Plíšková je první Češkou ve finále Wimbledonu po sedmi letech. Navázala na Petru Kvitovou, vítězku londýnského turnaje z let 2011 a 2014. Slavný travnatý grandslam vyhrály i Jana Novotná (1998) a devětkrát rekordmanka Martina Navrátilová, ale ta získala všechny tituly pod americkou vlajkou.

Karolína Plíšková (© AFP)

Grandslamový turnaj může mít podruhé za sebou českou vítězku. Na pařížské antuce v červnu senzačně triumfovala Barbora Krejčíková. Plíšková je ve finále na turnaji velké čtyřky podruhé v kariéře. Poprvé se do něj dostala v roce 2016 na US Open, kde prohrála s Angelique Kerberovou.

Právě na německou tenistku mohla narazit i v Londýně, šampionka z roku 2018 ale v dnešním semifinále nestačila na Ashleigh Bartyovou. Australance podlehla 3-6 6-7.

V nervózní první hře zápasu Bartyová odvrátila brejkbol a pak šla díky aktivnímu tenisu rychle do vedení 3-0. Brejk do konce sady udržela. Ve druhém setu naopak 0-3 prohrávala, ale nedovolila Němce set za stavu 3-5 dopodávat. V tie-breaku rychle vedla 6-0 a proměnila třetí mečbol.

25letá Bartyová, která měla díky postupu do semifinále jisté, že zůstane světovou jedničkou, si zahraje o druhý grandslamový titul. Poprvé uspěla předloni na Roland Garros. Ve Wimbledonu může navázat na svůj úspěch z juniorek, mezi kterými zde zvítězila před deseti lety.

"Je to neuvěřitelné a jsem blízko naplnění svého dětského snu. Mám za sebou vzestupy a pády a lidi, kteří mě sem dovedli. Hrát finále Wimbledonu je nejvíc ze všeho," radovala se pětadvacetiletá Bartyová, která je první Australankou ve finále turnaje po 41 letech. Navázala na Evonne Goolagongovou, která v roce 1980 získala svůj druhý wimbledonský titul.

Plíšková se s Bartyovou utká poosmé, ve vzájemné bilanci prohrává 2-5.

• WIMBLEDON •
Londýn, Velká Británie, tráva, 35.016.000 liber
čtvrteční výsledky (8. 7. 2021)
• Dvouhra - semifinále •
Kar. Plíšková (8-ČR) - Sabalenková (2-Běl.) 5-7 6-4 6-4
Bartyová (1-Austr.) - Kerberová (25-Něm.) 6-3 7-6(3)
• Smíšená čtyřhra - čtvrtfinále •
Peschkeová/Krawietz (9-ČR/Něm.) - Dabrowská/Pavič (2-Kan./Chorv.) 6-3 6-7(3) 9-7
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

731
Přidat komentář
lvicek
Gratuluju Karolíně k postupu, upřímně proti Sabalence jsem ji moc nevěřila, ale evidentně servis ji šlapal fakt dobře. Když bude příležitost, tak si to pustím. Jsem ráda, že máme zase Češku ve finále, i když já bych tam samozřejmě nejraději viděla Petu - no tam víme, jak to dopadlo, snad vyjdou OH! Proti ní ve finále bych teda radši viděla jednu z našich, kterou Bárty vyřadila - obě měly svoje šance, ale nedokazaly je využít. Tak snad Kája podrží servis i v tom posledním zápase na vysoké úrovni a pak to třeba nějak půjde!
Reagovat
Tomas_Smid_fan
717 příspěvků, to tu dost dlouho nebylosmile Takže Káje ještě jednou smile
Reagovat
COMEON
za oných čias, keď petra vyhrala (alebo aj prehrala) tu bolo minimalne 1000 komentov
Reagovat
Carter
Myslím, že nikomu nechýba tých 300 komentov od Kveša smile
Reagovat
turista
Výborně! Tak teď už stačí umlátit slajzbabu s vyhrát to finále.
Reagovat
paddy
For the first time since 1977, the ladies' singles final will be contested by two players who have never reached the final before smile smile smile

https://www.youtube.com/post/Ugz4IVccyZcVnjhDl-t4AaABCQ
Reagovat
COMEON
"fila will be at profit" :DDD
Reagovat
tommr
Karolína už ale finále GS hrála (USO) ... smile
Reagovat
blixa
A Ash samozřejmě také, když vyhrála RG. Prostě stupidní hejt.
Reagovat
COMEON
podla mna myslia, že ktore nikdy nepostupili do finale na wimbledone ale ok
Reagovat
blixa
To nemůže myslet, takových bylo hodně. Namátkou Martina Navrátilová hned v roce 1978, Conchita Martínez 1994, Martina Hingis 1997, Lindsay Davenport 1999, Venus Williams 2000, Serena Williams 2002, Maria Šarapovová 2004 a další a další.
Reagovat
Jan
Ale on myslí, že obě finalistky nebyly předtím ve finále W.
Reagovat
blixa
Jakože obě současně ? No to asi nebyly ale jako co ? Na druhý straně byla spousta vítězek, co nikdy před tím nebyly ve finále. Prostě někdo má potřebu hejtovat.
Reagovat
FerrariF50
Jak jako hejtovat ? Oficiální youtube stránka wimbledonu má tu potřebu ?
Reagovat
Carter
Aký hejt? Je to proste "fun fact" kde hovoria, že prvý krát za vyše 40 rokov sú vo finále dve debutantky, ktoré ešte vo wimbledonskom finále neboli. Keby postúpila Sabalenka, tak by písali to isté plus by mohli napríklad pridať, že prvý krát za 20 rokov je vo finále prvá a druhá nasadená. Fakt neskutočné hejty smile
Reagovat
smazaný uživatel
Je to oficiální informace. Zajímavost. Proč za vším vidíš hejt?
Reagovat
paddy
Jsme lidi, když se někomu znelíbíš, tak nevidí, neslyší ani nerozklikne link smile
Reagovat
blixa
I oficiální informace tvoří jen lidi. Já za tímhle cítím rejpanec, podívejte se na ty dvě ubožačky, ani jedna zatím nebyla ve finále ! To se tu nestalo víc jak 40 let !!! Jiný důvod takového postu se mi jen těžko hledá. Za vším hejt rozhodně nevidím. Za celou dobu co píšu na TP je to snad úplně poprvé, co hejt zmiňuju. Prostě tady ho cítím.
Reagovat
smazaný uživatel
Přečti si níže uvedený příspěvek, který napsal rusedski.
Prostě od r. 1977 wimbledonské finalistky - debutantky, to je kuriozita, ne rejpanec :-)
Reagovat
blixa
To není vůbec žádná kuriozita, protože spousta holek, co před tím nikdy nebyly ve finále ten Wimbledon vyhrály. Tohle je jasnej rejpanec, kterej využil jediný zvláštnosti, že tentokrát jsou ty "nefinalistky" obě.
Reagovat
dunphy
Vzdej to.
Reagovat
rusedski
Za mě je to teda docela velká kuriozita. Už jen z toho pohledu, že každá hráčka, která se do wimbledonského finále dostane, ho logicky někdy hraje poprvé. Od toho roku 1977 bylo takových hráček 27, tedy cca ve dvou finále ze tří někdo debutoval. Pokaždé ale stála na druhé straně kurtu soupeřka, která už předtím ve finále byla.

Jen pro porovnání, na French Open stejná situace nastala v posledních třech ročnících, na Australian Open dvakrát z posledních čtyř let a na US Open sice poslední tři ročníky ne, ale předtím třikrát po sobě (2015-2017). Takže je skoro zázrak, že ve Wimbledonu se to nestalo přes 40 let smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
lvicek
Jj, taky mi to přijde jako kuriozita :). Debutantky ve Wimbledonu to evidentně mají těžké, když proti nim skoro pořád stojí už zkušená finalistka/vítězka.
Reagovat
blixa
A přesto vyhrávají a ne zrovna zřídka.
Reagovat
Serpens
Prožíváme neuvěřitelnou éru našeho ženského tenisu... jen si to spočítejte, za posledních deset let je to osmá účast v GS finále, a zdaleka to tím nemusí končit. všichni si to patřičně užívejte, jednou se budeme ohlížet zpátky a vzdychat, kde jsou tyhle zlaté časy, podobně jako teď u hokeje. Velká gratulace a snad i Karolína za sebou nechá zlatou grandslamovou stopu :)
Reagovat
Jan
Hokej zadrbali ti, co zničili, co fungovalo a vedou ho dále od 10 k 5. A také kapitalismus. chudí na hokej nemají peníze. I Petr Čech říkal, že chtěl hrát hokej, ale neměl na výstroj, tak se dal na fotbal. Až po kariéře si splnil sen a hrál jako hokejový brankář v nějaké tamní soutěži pár zápasů.
Reagovat
Jan
v Británii
Reagovat
Tomas_Smid_fan
kam by dřív mohl tak maximálně utéctsmilesmile
Reagovat
lars
Ceskemu hokeji "kraluje" spatny kral, ktery nedela ani cest svemu prijmeni
Reagovat
COMEON
úžasná éra, milujem český ženský tenis.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smilesmile
Reagovat
Fransoas
Dnes jsem si přečetl rozhovory na Idnes.cz s mentálním koučem - Jelínkem a Bajinem.Tam vysvětlovali jakým způsobem se Karolína jakoby znovuzrodila.Tam byla zmínka o pohybu,o mentálním nastavením.Vždy jsem ji kritizoval za pohyb.Ona se zlepšila celkově a proto je ve F GS.Zápas v sobotu bude taky hodně těžký.Oběma hráčkám jde o hodně.Zajlmavé je,že ment.kouč Jelínek tam zmiňoval - i kdyby ten talíř nezískala,tak se jí svět nezhrouti.Karollno pojď pro titul.
Reagovat
cabuna
Prosím tě nemohl by jsi mi sem dát tvůj odkaz na rozhovor s Jelínkem? já nemám premium a nechci si ho kupovat kvůli jednomu článku.
Reagovat
Marduch
https://www.idnes.cz/sport/tenis/sascha-bajin-trener-karolina-pliskova-rozhovor-wimbledon-semifinale.A210707_233426_tenis_rou&h=E893DF904E57F08C0303437B6E004792
Reagovat
cabuna
smileDěkuji moc
Reagovat
Marduch
https://www.idnes.cz/sport/tenis/marian-jelinek-mentalni-kouc-rozhovor-karolina-pliskova.A210707_184922_tenis_rou&h=BE6E58A1FD9E238FFCF6B2724062B628
Reagovat
brixner
Budu chtít přestat hulit - přestanu!
Budu chtít přestat chlastat - přestanu!
Budu chtít přestat řvát na kurtu jako přiblblá děvka - přestanu! Tyhle kecy o součástech osobnosti jsou jen ubohý žvásty, něco, jako když si někdo nechá vykérovat přes celý záda stupidní klikyháky a nakonec to je součást osobnosti, kdy ostatní vůbec nechápou, vo co gou! Ona a jí podobné si neuvědomují v zápalu boje(?), že řvou hůř, než špatně placený kurvičky? No tak mají prostě v palicích nasráno, tohle mi nikdo nikdy nevymluví!
Reagovat
majkl005
smile ty jsi borec smile od teď k tobě chovám respekt, ikdyž bych si to ještě před pěti minutama ani nepomyslel smile
Reagovat
brixner
Ani nevím, jestli v tom je ironie, ale to neva! Taková Šarapka...Vždycky jsem u ní obdivoval její bojovnost, myslím, že to byla největší bojovnice, co kdy lítala po kurtech! Ale jen díky tomu odpornýmu řevu, kdy si neuvědomuje, že řve jako píchlý prase, přesto, že to slyší celý stadión, ale ona ze záhadného důvodu ne...no, zkrátím to - sere mě to a přísahám, že nejméně zápasů i blbých highlightů jsem viděl u Šarapky, VVV, Rumunky, Mugu a je fakt jen můj problém, že s tím prostě nic nenadělám. Já tohle prostě nedokážu vůbec pochopit a to si myslím, že jsem dost empatický člověk! Čenda se mi v lese "utrhne", já na něj 3x hodně silně zařvu a pak nemůžu půl hodiny skoro ani mluvit - no jak to tyhle nány vlastně dělají?? No nic, seru na to, v sobotu se rozhodně podívám, ty dvě dámy ve finále prostě nepotřebují kdoví jak veliké osobnosti...
Reagovat
majkl005
naprosto bez ironie...a pohlaď za mne Čendu! :) :D
Reagovat
brixner
Jasně, že pohladím, ale až za dva tejdny! Jenže von ten chcípák má raději kopance do žeber, že prej pak snáz v koupelně pokládá kabely! Posral bych se z něj...smilesmile
Reagovat
blixa
Seš prostě dobrej ! smile S chlastem jsem nikdy problém neměl, ale s kouřením jsem bojoval asi 4 roky a šlo to špatně, hodně špatně ... smile
Reagovat
brixner
No jo, Blixa, taky to byly boje, nemysli si! S chlastem jsem míval kdysi opravdu veliký problém, představ si, že nemůžeš přežít den bez min. půl litru koňaku nebo whisky...byla to zkurvenina 1. stupně, to mi věř! Ale šlo to, dneska už to je přes 25 let, kdy jsem neměl v ústech ani jedinou kapku alkoholu, vč. piva, já bych tohle odnaučování mohl snad i vyučovat! S hulením pořád ještě bojuju, ale už se blížím k mečbolu...A tohle všechno proto, že jsem asi už nechtěl mít v tý palici nasráno...
Reagovat
EllNino
Super :) Stejne jako KrejSi mely s Krawietzem walkovery, ale dneska vyradili dvojky pavouka 9:7 ve tretim :)
Reagovat
paddy
Reagovat
paddy
Reagovat
smazaný uživatel
Sabalenka bola velmi slabá, tym kurzom som nerozumel a vyčítam si, ze som hral len Karolína set,
Reagovat
Titan
Sabalenka je zatím labilka, slabá určitě není. Nezvládla to psychicky...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Slabá Aryna s 18ti esy a 8 nebo kolika odvrácenými BBsmile A byla tak slabá, že využila jediný break, který ji Kája nabídla. Psal jsem tu, že nemá plán B, to ji můžeš vyčítat. Prostě bezhlavá jatka. Kája odolala a Arynu to zaskočilo...
Reagovat
smazaný uživatel
To sa stále nevylučuje s tým, ze bola slabá.

O triedu horšiu ako súperka po celý zápas, na returne úplne marná, vo výmenách to uz vobec nesplnalo sf standardy. Ale chápem, ze je to ze tenis, tam tazko ocakavat standardy :)
Reagovat
smazaný uživatel
*zensky tenis :)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
neříkám, že hrála svůj top tenis, ale zas ho v podstatě hrála Kája a moc jí toho nedovolila.
A ty returny máš tady, moc velký rozdíl tam není:
Body po 1. pod. soupeře
Kája: 25% (17/67)

Aryna: 22% (12/54)
zdroj: Livesport
Reagovat
smazaný uživatel
No vidíš, jedna servovala 67krát a druhá 54. Pri párnom počte gemov. Čiže jedna musela byť na returne výrazne lepšia/horšia.

Áno, Plíšková hrala dobre, ja som jej držal palce a nechcel som povedať, že to bol zápas, ktorý vyhrala vďaka zlému výkonu súperky. Ale Sabalenka u mňa proste nie je kompletná hráčka a tušil som to už pred zápasom, že zahučí. Škoda, že som to nenaložil.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Shapovalov je sice komplexnější, ale úspěchy a psychickou labilitou jsou na tom obdobně. Zítra bude mít Shapo šanci zvrátit bilanci ve svůj prospěch.
Reagovat
Titan
Karolína vyhraje jen pokud jí řeknou, že jinak, než sanitkou po zápase nepojede. Má neopakovatelnou šanci vyhrát nejprestižnější turnaj na světě, tak na kurtu musí létat jak v "Klanu létajících dýk"....
Reagovat
Tomas_Smid_fan
myslím, že to má na hákusmile
Reagovat
Titan
Mít doma na háku trofej a mít tam tácek na chlebíčky je docela rozdíl.... smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Tak nejlepší je pohár na šampaň a tác na chlebíčky k tomu. Teď jen co bude dřívsmile
Reagovat
Jan
Karolína asi ví, že by měla létat. Ale o dýkách jí nikdo nic neřekl. Teď ještě, jak jí tuto informaci před zápasem dopravit smile
Reagovat
com
highlights Karolina smile Misto vecernicka https://www.youtube.com/watch?v=qyQcgdtd4xc
Reagovat
d@ve
Naozaj pekná rozprávka. smilesmilesmile
Reagovat
d@ve
Snad bude v sobotu pokračování. smile
Reagovat
paddy
a new record for the most aces in a ladies' singles match at Wimbledon since records began in 1977!

je to hnus velebnosti smile

https://www.youtube.com/watch?v=9NhyStMjf00
Reagovat
GaelM
Mně to přijde fajn, že konečně taky jednou vidím na WTA zápas kde se prodávají tvrdě natrénované skilly a není to jen o tom, které hráčce jebne víc a naseká víc chyb smile Samozřejmě by se to rychle přejedlo, kdyby takové zápasy byly pravidlem, ale jak sám píšeš, nikdy v historii takový k vidění nebyl, takže asi ani v dohledné době znovu nebude...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Jako servisy brutální, ale jak píše GaelM, mně taky nebaví koukat na holky, který jdou podávat ve strachu, jestli přehodí síť. Já se pak bojím s nima a to je fakt na h*vno taková prácesmilesmile Servis má být výhoda, jako u většiny sportů je výhoda pro toho, kdo začíná. Samozřejmě jsou servismani a serviswomanky, s tím je třeba se smířitsmile
Reagovat
paddy
(ironie) asi tam měl být jiný emotikon

ještě jsem koukal, že Aryna měla jen 20 UE, 2 na každé 3 gemy, já tomu nevěřím, chyba za chybou, divně to asi počítají
z toho ve 2. a 3. setu jen 4 UE ???
Ms. Error

32/17 vs 38/20
Reagovat
Tomas_Smid_fan
odkud máš ten poměr?
Reagovat
Tomas_Smid_fan
aha, to je ten oficiální... No nevím, 20UE za zápas mít mohla. Něco jim možná sklouzlo do vynucených. Nehrálo se moc výměn, chyby na returnech...
Reagovat
Mr.Pink
ja jsme chybu za chybou nevidel, z obou stran velmi kvalitni zapas. nemuzes pocitat za nevynucenou chybu netrefeny mic z tvrde vymeny
Reagovat
Vlk-v-trave
Podle mne jak je SF ve Wimbledonu (WTA) zacina novy turnaj, ta magie je silna...az neskutecna...a nekdy to hracky dokaze slusne semlit. Vse co bylo driv, vsechny stats odpadaji, zustava jen pomerit styly z cekat, ktera to ustoji mentalne vic.

Casto jsou jen dva sety, a nejde jen o to, ze dva, ale profrci to jak hokajdo...nez se jedna vzpamatuje je nekde v satne.

Za posledni dekadu jsme mohli v SF videt pouze 3 zapasy na 3 sety, 2x Agnieszka, 1x Petra...
Ovsem to neni nic proti tomu, co je Wimbledonske finale...tam se to zdvojnasobi...a tam jsme mohli uz videt i slzy behem zapasu...

Za posledni dekadu ve finale pouze 1 zapas byl na tri sety, a opet neskutecna Agnieszka... zbytek profrcel jeste rychleji nez to hokajdo.

Dnesni SF Karoliny x Aryny bylo v tomhle vyjimecne. Se proste nestava jen tak...dokonce jsme cekali vic jak 10 let na hracku, ktera otoci v SF ve Wimbledonu zapas. Tou se stala Karolina, a muzeme ji vyhlasit za mentalniho titana dekady ve WTA, uplne vklidu...

V tohle stoleti zname pouze 5 trisetovych zapasu ve finale Wimbledonu.

V tomto stoleti vyhralo finale 17 servismanek...
pouze 3 hracky, ktere nejsou servismanky vyhraly finale, ale proti dvoum z nich nestala ve finale servismanka:) Pouze 1 hracka Halep - v tomto stoleti byla schopna ve finale porazit klasickou silu servisu, jenze jaksi byla to Serena v black-outovem hororo honeni rekordu.

Pokud finale vyhraje Ash Barty, zapise se do historie ZLATYM PISMEM nejen pro to, ze vyhraje Wimbledon, ale proto, ze jako jedina pokori dobre servujici damu turnaje...v tomhle stoleti.

Wimbledon je proste jiny...Welcome on the grass and WTA.
Servis Karoliny ma ve WTA stale cenu zlata, pokud je schopna ho vykonavat, dneska potvrdila, ze ano.

Tip: Karolina
Pocet setu: 2

Jedine co ji muze zradit je, ze ji Wimbledonske finale totalne semele...ale na oplatku se dockame famozniho vykonu, ktery tu nebyl da se rict k videni 21 let...
Takze si myslim, ze je se na co tesit:))) A sobota bude velkym svatkem tenisu:)
Reagovat
gigin
Dobře ty! No já sa na tu sobotu třepu jak slépka na sopel.
Reagovat
Vlk-v-trave
:D
Reagovat
cabuna
smile Díky
Reagovat
tommr
Barty je sice malá, ale na její výšku má neskutečnej servis. Takže ani její výhra nebude znamenat porušení pravidla že Wimbledon vyhrávají hlavně servismanky ...
Reagovat
bIbec
Jj, chvilku sem i váhal, která z nich má asi ten lepší servis. Asi spíš ta Kája. Ho drobek. Bárty má pak lepší všecko ostatní.
Reagovat
bIbec
Pak je to taky třeba o tom, dobře servírovat v důležitém zápase jako je např GS finále. Bych si i vsadil, že Barty ve finále tu Káju na Esa prestrili v tom finále.
Reagovat
blixa
Nejsou důležitá esa ale míče z podání.
Reagovat
Mr.Pink
lepsi servis ma barty, hlavne ten druhy, ale kaja urcite patri mezi hracky s nej servisem
Reagovat
blixa
Zajímavý názor ....
Reagovat
Vlk-v-trave
Viz. nize a stats brejku v turnaji...:)
Reagovat
Mr.Pink
ano, v jednom turnaji, ale servis musime brat komplexne, vcetne druheho servisu. karoline tady funguje vsechno, paradne ciste trefuje udery, slape ji servis, dobry pohyb...
Reagovat
Vlk-v-trave
Take pisi nahore, ze to vnimam jen za Wimbledon, ktery je proste vyjimecny v mnoha ohledech, vcetne prave te travy.
Take se muze stat, ze se sesypou z finale obe a bude veselo:)
Reagovat
Mr.Pink
u ash tohle asi nehrozi, i kdyz ona stale rika, ze wimbledon je jeji nejoblibenjsi turnaj a trava nej povrch, takze stat se to muze. ja ocekavam pekne finale a tentokrat, zcela vyjimecne, jdu proti "sve" ash :)
Reagovat
Vlk-v-trave
Souhlasim, ze muze mit vic es, take dnes mela vic es Arynka, ale stale si myslim to, co plati vyse:)
Servis ma pochopitelne dobry, ale stale ji jako servismanku nevnimam...

Behem turnaje Ash Barty byla brejkla 11 x

Karolina byla brejknuta pouze 4x, co neni ani 1 brejk na zapas...coz budi celkem respekt...a tak to ma u servismanky vypadat... i jestli Petra byla o kusicek v tym lepsi tady. Dala to s nulou:)
Reagovat
blixa
Všechno určitě ne. V čem je Kája určitě lepší je schopnost hrát míče neskutečně brzo po odskoku. Tohle možná rozhodlo i dnešní zápas protože jak si Aryna nestihla včas odstoupit od míče, měla sakra problém. O dalších úderech by se dalo hodně polemizovat. Má Ash lepší forehand ? Nemyslím si. Ale což, bude to zápas dvou tenisových koncepcí. Pokud obě udrží do soboty dnešní formu, rozhodně to bude vrcholně zajímavé.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
jejich FH bych nechtěl srovnávat, to by byla vyšší dívčísmile Každá má uplně jiný a Ash s ním po přípravě BH čopem krutě zabíjí. Dává mu velkou rotaci, asi tu dostanu za uši, ale řekl bych, že se blíží Rafovu v ženském balení. Velká kontrola liftem. Kája střílí ploché projektily. To jen velmi velmi zjednodušeně.
Doufejme, že to bude pěkný a napínavý zápas, nejlépe se šťastným koncem.
Reagovat
blixa
Jo, jasně, obě hrajou FH úplně jinak, ale jen bych si netroufl tak suveréně prohlásit, že Ash má všechny údery lepší.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
asi by se dalo shodnout na tom, že Ash má šikovnější ruku a větší variabilitu úderů, Kája zas dokáže využít svojí vyšší postavu a rozpětí a jak tu někdo psal, dokáže hrát rychle po odskoku.
Reagovat
Mr.Pink
tak za me ma ash nejlepsi fh na okruhu, ale kaja tu trefuje mice neskutecne ciste, snad ji to jeste jeden zapas vydrzi
Reagovat
Jan
Co má Kája slabého, je pohyb. Za některými míči se ani nesnaží běžet.
Reagovat
majkl005
a viděl jsi Kájin pohyb letos ve W? asi ne...lítá tam jak laňka
Reagovat
Jan
I v tomhle zápase některé míče ignorovala.
Reagovat
GaelM
smile parádní intro, máme se na co těšit smile

Já si myslím, že to Barty zvládne, servis taky nemá špatný a její hra na trávě píše, i když není taková střelkyně. Oběma finalistkám to přeju a zápas si každopádně užiju.
Reagovat
lars
Dulezity muze byt, jakou vitezku tipne Wilander :)
Reagovat
blixa
To je pravda. Mats je dost konzervativní, tak doufám, že tipne Ash smile
Reagovat
Vlk-v-trave
No, zapas Kerber s Muchovou nam trefil, takze se neda vzdy na neho spolehat...:)
Reagovat
gigin
ještě tak zítra vyhrál ten kanadský chlapeček náš, tak by bylo zase na světě krásně.
Reagovat
Vlk-v-trave
:)))
Uz zahlasil, ze chce vyhrat...toz nevim...ale hlavne, ze chce...:)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
njn, ale asi by ho měl někdo v šatně před zápasem preventivně profackovat, aby pak nekravilsmile
Reagovat
Vlk-v-trave
:D
Reagovat
EllNino
Já přijdu
Reagovat
smazaný uživatel
Tak do finále hlavně pohodu a úsměvsmilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
neviem,s takym pristupom dopadne ako vcera Goat,nastupit na plne pecky,postupne pridavat a trhat:),je to mierne predefinovana filozofia jedneho vasho slavneho hokejoveho trenera
Reagovat
Nenela
Videla jsem jen prvni set, kterz Karolina smolne ytratila. Obrovske prekvapeni po prichodu domu, ze to Karolina zvladla a porazila .... hm rekneme Rvouna, kdyz Babochlap tady nekterym lidem vadi. Sorry jako, ale tenis Sabalenky je opravdu osklivy a to rvani k tomu...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
její tenis je především brutálnísmile
Reagovat
com
Naka sance ze finale bude vysilat ct2, ct sport, nebo treba nova s primou, kdyz je tam češka? smile asi ne co smilesmile
Reagovat
majkl005
samozřejmě, že ne...nemají koupená práva
Reagovat
smazaný uživatel
si to odsleduj na teletexte
Reagovat
smazaný uživatel
v dnesnej dobe takmer neobmedzenych moznostismile
Reagovat
Nenela
Na streamech je to v dobre kvalite a zdarma
Reagovat
com
tak ale sledovat to na notebooku, nebo dvoumetrove televizi je docela rozdil smilesmile
Reagovat
Petr_Fisk
Máš naivní představy - doba pokročila.
Kvalitní stream ve vysokém rozlišení, na velkém kvalitním zakřiveném monitoru s IPS těžko hledá konkurenci.
Reagovat
paddy
přesně tak, rozhoduje rozlišení, vyjde nastejno, jestli se sedí u notebooku nebo TV, protože poměr uhlopříčky a vzdálenosti k očím je cca stejný

pro jednoduchost třeba 2x
TV 1,2m a 2,4m k očím
NB 40 cm a 80 cm k očím
Reagovat
Kytka
Naše tenistky skoro nedávali ani na Eurosportu, tam mají ještě talent vybrat ten nejnudnější zápas. Skoro vše co mně zajímalo jsem odsledovala na streamech. Dneska jsou už kvalitní.
Reagovat
Jabadu
Tak třeba ESPN to na streamu dává v rozlišení téměř 5K (což jsou detaily nad schopnostmi lidského oka) a na zahnutém monitoru to je fakt super. Odkaz:

http://freestreams-live1.com/tennis-live-stream4/
Reagovat
Tomas_Smid_fan
freestreams ESPN jsou 5K?smile To bych neřekl. Obraz je velmi pěkný, ale tipoval jsem ho nanejvýš na fullHD. Do teď jsem neměl TV, až jsme jednu střední dostali a i tam jsou slušné detaily, ovšem 4 nebo 5K bych fakt netipoval. Jestli tomu tak je, pak má u mě streamsmile
Myslím, že i jokerstream to už má podobně. Ne všechny samozřejmě.
Reagovat
Titan
Americká ESPN ale kašle na tenis a rve tam reklamy, i když už se hraje, to mi dost vadí...
Ale lepší, jak drátem do oka...
Reagovat
makro99
zápas komentovala Mary Joe Fernandez, ve studiu Pam Shriver a Alex Stevenson.. i celkem pěkná angličtina :) za mě hodně slušný;
Reagovat
makro99
reportérka se jich ptala, že světová jednička bez GS a že jsou jen 3 v této společnosti (safina, jankovic) a stevenson na to s úsměvem: tak já myslím, že většina hráček by takovou bilanci brála, including me :)
Reagovat
tommr
bude to na smile Eurosportu a ten má dneska skoro každej sportovní příznivec ...
Reagovat
bIbec
Já nemám ani tu ČT smile
Reagovat
tommr
nějakej stream ale chytneš? smile
Reagovat
bIbec
Jo, to chytnu. Každopádně Karolína má těžkou finálovou soupeřku. Něco mi říká, že po zápasu nebudu úplně spokojenej.
Reagovat
com
mam v telce 60 programu, ale eurosport mezi nima neni smilesmile Finale s Krejcikovou se taky dalo sledovat na ct sport a Karolinu neukazou smile
Reagovat
smazaný uživatel
tak to dopadne ak tv baliky vybera partnerka:))
Reagovat
Matej4732
Doporučuji koupit ten Eurosport player, stojí to 639 a je vystaráno.
Reagovat
smazaný uživatel
smile tak
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Matej4732
Nova? Tam o grandslamech ani moc neinformují, protože na ně nemají vysílací práva. Joo, když se hrál turnaj na Mallorce (na který měli vysílací práva) tak o tom informovali jak kdyby to byl největší tenisový turnaj na Zemismile
Reagovat
Petr_Fisk
smile
Reagovat
GaelM
smile
Reagovat
PetaM
Kup si Eurosport player. :)
Reagovat
Mac
napojim si stream z laptopu kablikem na TV a je to pomalu lepsi kvalita nez eurosport...
Reagovat
smazaný uživatel
Cesko-skvarka niekde v strede europy,co ani nevidno na mape,svetovou velmocou v zenskom tenise a to vlastne dlhodobo este od cias Navratilovej
Reagovat
Jan
I muži měli donedávna svou úroveň. Vždy tam byl někdo v top 10, jen po Berdychovi už tam nikdo takový není. A v minulosti jich pár vyhrálo GS smile
Reagovat
smazaný uživatel
v dvojhre Kodes,Lendl,Korda+davno Drobny,neviem mozno som na niekoho zabudol,v desiatke boli aj dalsi napr.Novacek,Stepanek,nie je to spatne,ale holky idu bomby uz 50rokov(pocitam aj Navratilovu s Mandlikovou)
Reagovat
Jan
V roce 1962 byla ve finále Wimbledonu naše první Suková (Věra), ale měla objektivní netenisové potíže před zápasem, už si nevzpomínám co to bylo, možná byla zraněná a finále prohrála.
Reagovat
EllNino
Kdo by to po prvním setu řekl :)

Pak ale zapnula a od toho prvního brejku ve druhém setu byla lepší hráčkou na kurtu :)

Aryna na returnu hodně marná, celkově to úplně nezvládla, ale trochu jsem to čekal, je to prostě trochu neobroušené stále ... ale potenciál obrovský :)

Ve finále proti šachistce Ash nevím nevím, jak to dopadne, ale snad to vyjde :)
Reagovat
com
ona byla lepsi i v prvnim setu, az na ten jeden balon smilesmile
Reagovat
paddy
nezvyklá obdoba mužského zápasu, obě silné na podání, Navrátilová to naposled pamatovala u Williamsek proti sobě

2. servis Plíškové 69% úspěšnost, zajímaly by mě UE od Sab při 2. returnu, jestli moc neriskovala, to číslo je astronomicky velké, asi v tom byly i ty Federerovy tragické míče nebo Djokovičovy učebnicové voleje smile
Reagovat
PetaM
Já si to třeba pamatuji i u zápasu Venus - Petra, kde došlo pouze na 2 brejky. :) V roce 2014, kdy si pak Petra došla i pro titul. :D Taky ve Wimbledonu.

Našel jsem si detail zápasu, celkově v zápase byly k vidění jen 3 BB šance. 2 v prvním setu, kdy Petra nevyužila a Venus využila hned první (a zároveň to byl i SB). A pak až ve třetím setu, kdy Petra měla svůj druhý BB, který byl zároveň i MB ... Neskutečné. Doteď mě to fascinuje. :D
Reagovat
sojka1
byla sice chladnokrevna, ale ja jsem v jejim obliceji videla horet i (u ni hodne neobvykly) "ohnicek", ktery ji po cely zapas nastesti neopustil a pekne plapolal... :-))) s Ash to bude peklo peklicko, hlavne zadnou atletiku ani sach, zustat hezky na strelnici... :-)
Reagovat
Stan_Borowitz
Jj, hodně výmluvný byl ten úsměv při mečbolu, když si blbě nadhodila. A pak tam práskla výstavní eso.
Reagovat
Jan
Mi to přišlo, že nadhodila schválně, aby poškádlila soupeřku, proto se usmála smile
Reagovat
gigin
Přesně! Ona prostě byla v zápase od začátku do konce. To poznáš.
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak je to preci jen SF Wimbledonu, ale velky respekt, jak to zvladla...se opravdu nestava tak casto, vlastne jak pisi vyse, cekali jsme na neco takoveho 1 dekadu:D
Reagovat
Jan
Kolik hráček by dalo nevím co, aby byly "jen" v semifinále Wimbledonu smile Jinak samozřejmě jediný úspěch je turnaj vyhrát, ostatní je neúspěch.
Reagovat
Jan
Sabalenková byla těžká soupeřka. Šílené rány při podání spojené s tím zvukem, blížícím se cirkulárce, nejdřív jsem myslel, že to dává pletivo rakety jaká to je rána, vypadalo to že rozboří kurt a Karolínu zazdí do podložky. Ta, ale dokázala odolávat hlavně svým servisem, který byl také výborný, až na zaváhání v posledním gamu 1. setu. Říkal jsem si, jestli se Karolína nepoloží, ale příjemně mě překvapila, dokázala vyhrát 2. set a ve třetím získat hned na úvod brejk, který se proti agresivnímu podání Sabalenkové získával opravdu těžko. Sabalenková jinak často chybovala do sítě nebo outu, naštěstí. Kája to dokázala dopodávat a je ve finále.smile Můžeme se těšit na sobotu.smile Napadlo mě srovnání, zdali by těm šíleným ranám Sabalenkové dokázala odolávat Bára Krejčíková a jak by zápas dopadl ?
Reagovat
tommr
Bára se se Sabalenkou už jednou střetla a prohrála s ní v hale v Linzi ve třech setech. A to tenkrát ještě Bára nebyla tak dobrá jako ted ...
Myslím si, že Bára z FO by se Sabalenkou vyhrála a Bára z Wimbledonu prohrála ...
Reagovat
Jan
Jen nevím, jestli Sabalenková dávala i v tom utkání takové rány. Dnes to bylo neskutečné, i esa, která se jí dařilo dávat na brejkbaly Plíškové. Zase v mezihře Sabalenková chybovala, tam by měla Krejčíková šanci.
Reagovat
tommr
Sabalenka hraje takhle odjakživa. Ona nic jinýho než ranařit neumí ...
Reagovat
lars
umi i hodne rvat :)
Reagovat
Tiebraker
Zase bude tahle flundra namachrovanější. Snad ji Bártyová dá na prdel. smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile v soutěži o nejubožejší příspěvek ve vlákně ses ujal vedenísmile
Reagovat
cabuna
smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
hanz
Jakto, vždyť tu vyhrávám já.smilesmilesmile
Reagovat
com
Ty seš tak blbej, že bys ten titul o nejblbější příspěvek ani nevyhrál smile
Reagovat
hanz
No právěže blb by jej měl vyhrát :) A ty bys byl hned za mnou.smile
Reagovat
Petr_Fisk
To naštve.
Blbý a ještě blbější...smile
Reagovat
blixa
smilesmilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
smazaný uživatel
s tímhle bych sem nechodil. SPORTU ZDAR!!!!smilesmile
Reagovat
Fransoas
Tak Karolína dokázala eliminovat bomberku jak se o ní zmiňovala.Bělorusce nepomohl ani provokativní řev.Je obdivuhodné jak tento tlak Karolína zvládla.Dlouho jsem ji neviděl takto hrát.Gratulace tímto dvojnásobná - za hru a za postup do F.
Reagovat
Kytka
Karolína už v kariéře zvládla jiné provokativní řevy, i řev velematky.
Reagovat
COMEON
to je pravda ale najväčšiu sirénu neporazila
smile
Reagovat
Kytka
No nech být, on řev velematky je jak z džungle.
Reagovat
Kytka
A Azarenku s jejím vytím taky dala. Šarapku už holt neporazí.
Reagovat
COMEON
jj, mal som na mysli mariu smile
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile
Reagovat
Nenela
Ten rev asi neni provokativni. Komentatori v zapase rikali, ze Sabalenka sama rikala, ze ten rev vubec nevnima, ze je to proste jeji soucasti a neumi se toho zbavit.
Reagovat
sojka1
ja si hlavne myslim, ze holky jsou uplne ponorene do hry, v hernim "tranzu" a zamerene na sebe, nez by se nervovaly nejakym revem, ony ho normalne po chvili vytesni, jsou to profesionalky.... :-)
Reagovat
com
ty to musis vedet, ty ses taky profesionalka co smile
Reagovat
paddy
už je to oficiální

holt utopené náklady asi neumožnily hry zrušit, tak to bude fraška smile
Reagovat
Pe3k
Takže Djokovič nevyhraje golden slam, ale fraška slam.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
už jsem to psal u Tomáše. Roger má asi jasno...
Reagovat
Jabadu
To by nám šlo. Akorát ty formule nám nějak nejdou. smile
Reagovat
Mony
a gymnastika
Reagovat
Kytka
A mužský tenis taky poslední 2 - 3 roky vázne
Reagovat
Petr_Fisk
Tomu říkám optimismus.
Reagovat
Kytka
No a kde máš koho, kdo by nahradil aspoň Tomáše Berdycha. To jsou pořád naděj, naděje a ty pomalu stárnou a nic.
Reagovat
Kytka
Gratulace, fantastický výkon od Karolíny. A žádná ženská brejkovaná se nehrála. V každém setu jen jeden brejk, Karolína brala o ten jeden víc. Obě dvě parádní hra, ale o ten potřebný kousek byla Kája lepší.
Reagovat
hanz
Já mám největší radost, že ta babizna z Německa pěkně vyhučela, páč ten její udržovací tenis s čekáním na chybu soupeřky je kekl, jenž jí vyhrál 3 (!) gs tituly, už to je tak nespravedlivé! smilesmile
Reagovat
tommr
hra slajzbáby je taky hnusná ...
Reagovat
blixa
Je nesmírně účelná. Hnusnost či krása je velmi relativní.
Reagovat
darek.vrana
Kdo by to řekl před dvěma týdny... Fakt jí to přeju, už si to za ty léta ve špičce zasloužila. Ale chtělo by to v sobotu potvrdit.
Reagovat
makro99
To sou ty ironie osudu: Karolína se stala světovou jedničkou po té, co ve Wimblu vypadla ve 2. kole s Rybárikovou. Vyhraje teď svůj první GS ve Wimblu, poté co po 5 letech vypadla z desítky?
Reagovat
Petr_Fisk
To jsou paradoxy.
Reagovat
Kytka
To by chtělo, musí na tu slajsbabu něco platit.
Reagovat
darek.vrana
Teď koukám, že už spolu sehrály dost zápasů, já jsem snad ani jeden neviděl. Ale slajzbaba mě tou otravnou hrou hrozně leze na nervy. Snad ji Karolína umlátí.
Reagovat
smazaný uživatel
A mně se hra Ash zase náramně líbí.
Takhle se vracela v r. 2016 po víc než roční pauze: https://www.youtube.com/watch?v=wfAxMjCpkU0&t=4s
Reagovat
vergus
Jj, to ještě nehrála každý backhand přes slice
Reagovat
tommr
letos ve Stuttgartu už jí měla Karolína na lopatě, ale bohužel zápas nedoservírovala. Takže určitě ví co musí udělat aby jí porazila. Otázka je jen jestli to taky dokáže zrealizovat ...
Reagovat
FerrariF50
Čemu si myslíte že se Kája smála před tím MP ? Já si myslim, že fakt věděla že ten míček před tím byl dobrej :D
Reagovat
Petr_Fisk
Ona prostě cítí, že tentokrát je jí vesmír nakloněn...
Reagovat
majkl005
podle mě se smála tomu, jak si špatně nadhodila a část publika si "povzdechla"...
Reagovat
Jabadu
To nemohla vidět. Byly to tak 2 milimetry.
Reagovat
tmora
To by mě taky zajímalo...Takovej šibalskej úsměv..jako kdyby věděla, že to zahraje
Reagovat
tmora
Mě se dnes líbil Mats,... jak říkal, že Karolína mluví stejně rychle jako servíruje...smilesmilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
koho že to Mats vlastně uřknul?smile
Reagovat
Petr_Fisk
Už to bude pět let.
Reagovat
makro99
Já jsem se koukal na ESPN a tam se z Karolíny všichni rozplývali: skvělý timing, skvělé údery, skvělý rozhovor...:)
Reagovat
Mony
co říkala?
Reagovat
tmora
Mluvila celkem OK, ale stručně ručně jak je u ní zvykem... poděkovala týmu.. vždy mluví dost o sobě..čekal jsem že dá něco směrem k publiku protože ji docela publikum fandilo (nic)..Jinak Sabalenka u sítě hodila takovém škleb, to hodně klesla...
Reagovat
tmora
Mluvila celkem OK, ale stručně ručně jak je u ní zvykem... poděkovala týmu.. vždy mluví dost o sobě..čekal jsem že dá něco směrem k publiku protože ji docela publikum fandilo (nic)..Jinak Sabalenka u sítě hodila takovém škleb, to hodně klesla...
Reagovat
makro99
mluvila rychle - to jo, ale stručně bych neřek :)
za mě bezprostřední a obsahově ne-prázdné, nebyly to takový ty fráze: it was a tough match and I am very happy.. ale Karolína ten zápas docela rozebrala; prý nad taktikou se nedalo během zápasu moc přemýšlet, pže to lítalo tak strašně rychle..:) a komentátor ESPN to pak uzavřel "vše co mělo být řečeno, bylo řečeno, není co dodat". za mě sympatické a taky pěkné reakce publika na její odpovědi;
Reagovat
com
Ale ted vazne.. smile Pokud si Karolina udrzi ve finale takovy podani jako mela dneska, kdy nabidla jen ten jeden zapeklitej brejk, tak by mela Bartyovku prestrilet smilesmile
Reagovat
hanz
Comí, asi zapomínáš, že Arča je zvyklá na střílečku, která jí dneska jaksi nevycházela, ale Bárty Párty tam naší Kajče hodí pár slajzů a bude vymalováno.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
hlavně se musí zkusit připravit na servis Ash. Na tiebreaky bych moc nespoléhal...smile
Reagovat
Jabadu
Ve výměnách to bude o hov .., ale Karolína dává hrozný pecky (většinou s malou rotací)a to by Ash nemuselo chutnat.
Reagovat
smazaný uživatel
sledujte wetteronline.de už se to ženesmile
Reagovat
hanz
Už to tu bylo.
Reagovat
Petr_Fisk
To byla pouze předehra, to hlavní se teprve řítí...

https://mapy.in-pocasi.cz/
Reagovat
Tomas_Smid_fan
tady je tma jak v pytli, asi to v práci zabalíme a vyrazíme dom. Těch 10min pěšky by mohlo být pěkně dlouhých...smile
Reagovat
Marduch
Však monitory svití ne?
Reagovat
Petr_Fisk
Když jsem před nějakým týdnem psal, že Bára má velkou šanci na sportovce roku, tak jsem v duchu myslel co bude na OH.
Ale že to možná zkomplikuje Wimbledon, mě tedy vůbec nenapadlo...smile
Reagovat
Jabadu
To je vlastně pravda! Jako kdyby to dopadlo, tak by museli vyrobit skláři koruny dvě! smile
Reagovat
GaelM
Bára má pořád navrch tituly z AO (mix) a RG (debl). Výhra na Wimblu by Káje těžko stačila, to by musela přidat ještě aspoň medaili z OH. No proč ne, ať se o to holky poperou, klidně ve finále v Tokiu smile
Reagovat
makro99
stačí přidat titul na US open a není co řešit...
Reagovat
Petr_Fisk
Je to tak, ale na druhou stranu W je nejcennější GS.
Reagovat
tommr
a navíc by v něm měla Karolína těžší soupeřky. Porazit druhou a první nasazenou na GS je úspěch sám o sobě ... smile
Reagovat
blixa
Není nad to po chudší snídani vydatně povečeřet ... smilesmile
Reagovat
com
V planu byl titul z Wimbledonu, medaile z Tokia a vyhranej turnaj mistryn.. Ale uplne by stacil ten titul z Wimbledonu smilesmilesmile
Reagovat
Jan
Proč se uskrovňovat ? Hráček máme dost smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
moc to zapíjení nepřežeň, co kdyby se ještě stal malý zázrak ve finálesmile Ať Kája vyhraje titul a třeba už dáš Kvítí chvíli pokojsmile
Reagovat
com
no ono mit vyhranej Wimbledon a byt svetova jednicka by bylo urcite vic nez mit 2 tituly z Wimbledonu smilesmile
Reagovat
hanz
Ale comčo, ty nám tu nějak předbíháš.smile
Reagovat
com
mam 2 kristalovy koule smile
Reagovat
hanz
A jsou opravdu z křišťálu?smile
Reagovat
Torn
To při chůzi dost cinkáš ne?:D
Reagovat
hanz
Padal mu drobný, co sebral u kostela.smile
Reagovat
Jabadu
Být po zbytek života představován jako wimbledonský vítěz, je v podstatě takový šlechtický titul. I když jsou u nás zrušeny. smile
Reagovat
vrabejka
Absolutně nechápu. Neviděl jsem od ní zahrát lepší zápas. Otočit zápas proti Sabalence po tom prvním smolném setu a ještě v semifinále grandslamu. Neskutečný. Kde se to v ní vzalo? Mám ohromnou radost ze Češky nadále pokračují v nastoleném trendu a letos jsou na GS naprosto famózní. Tak snad se to tentokrát povede Kaje dotáhnout. Barty není nepřekonatelná. Its coming home again baby!!!
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
zápas nevyhrála, out na MP nebyl outsmile
Ok, zahráno:D Smůla pro Arynu, mohla dét jestřába...
Svérázný a tím asi i zajímavý zápas. Ve výsledku se projevil nedostatečný plán B Aryny.
Nakonec byla tak frustrovaná, že u sítě vůbec nezvládla blahopřání k finálesmile Myslím, že jí to dá pár lidí i hráček pěkně sežrat a možná se to s ní i chvíli potáhne. Ťukanec raketou patří na ITF v koroně, ale ne na centr ve wimbledonském semifinálesmile
No, bude si to u mě muset něčím vyžehlit, abych ji zas vzal na milost. Jinak by si zasloužila pořádně...
Reagovat
smazaný uživatel
ona ta frustrace na ní byla vidět i během zápasu.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
tak ono dát 18 es, rupnout 2 servis gemy a říct sbohem... Kája naštěstí odolala tlaku. Pro Arynu z toho ovšem může plynout ponaučení, že jen s hrubou silou každou hráčku nepřetlačí a bude potřebovat přeci jen nějaký plán B nebo aspoň b.smile
Reagovat
darek.vrana
Přitom frustrovaná mohla být akorát Karolína. První set jí vysloveně spadnul do klína a ještě se tváří jako že má smůlu...
Reagovat
tommr
třeba jí křivdíme a ona se styděla za to jak jí ten první set doslova spad do klína ... smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
A Káje tedy obrovská gratulacesmilesmile
Finále Wimbledonu je pro ni určičitě splnění krásného snu, který ještě nemusí skončit. Vše nej a finále taky dej!smile
Reagovat
aape
smile dnes to zvládla skvěle
Reagovat
Jabadu
Míč byl dobrý, ale Aryna si nevzala jestřába. Ale mohla!
Ne jako když si Sterling ochotně ustele! To je rozdíl!
Reagovat
majkl005
tento zápas byl jen dalším důvodem ji mít jako nejméně oblíbenou hráčku ever...odporná uhekaná namyšlená kravka...pardon
Reagovat
sojka1
ale ona prave vubec neni namyslena, to je uplne mimo... :-(
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile a hekání vysvětlila v nějakém rozhovoru, kdy se fanouškům omlouvala s tím, že pokaždě to má s hekáním jinak a víceméně to jde z ní přirozeně a bohužel někdy řve jak zvíře...
Reagovat
hanz
Radost z tebe udělala vulgárního fanouška.smile
Reagovat
majkl005
né, to vůbec...nejsem v nějakém zápalu radosti nebo kdoví čem...ale to co ona předvádí je humáč
Reagovat
Mony
humáč máš ve svých představách, vždyť je to normální holka, která chce taky vyhrávat. Jen s tou silou jde taky nemotornost, která je při prohrách vidět víc
Reagovat
sojka1
ale Amazonka prece neni ani nemotorna, na svoji vysku ma vyborny pohyb a dobra uderova technika je videt i v deblu.. ale jak hraje na silu, je to opticky "placaty"... :-)
Reagovat
Mony
jo..co pak myslel tím humáčem?
Reagovat
sojka1
to ja nevim, reaguji na nemotornost... kterou si teda predstavuji uplne jinak.... viz zpomalovacky z dnesniho zapasu....
Reagovat
Mony
jo..ono být nemotorný a světová špička by asi taky bylo unikát
Reagovat
Mony
jo..ono být nemotorný a světová špička by asi taky bylo unikát
Reagovat
majkl005
humáčem jsem myslel její chování a prezentování se na kurtu ;) její hru nekritizuji
Reagovat
Mony
tam také nic nevidím, ale budiž
Reagovat
GaelM
Tohle bych jí fakt nevyčítal, frustrace po takovém zápase je pochopitelná. Akorát to vypadalo blbě právě proto že se ťuká raketou, kdyby se normálně podávaly ruce, nepůsobilo by to tak blbě.
Reagovat
Marduch
https://www.idnes.cz/sport/tenis/pliskova-sabalenkova-wimbledon-semifinale-zpravodajstvi.A210707_220914_tenis_ikuc/foto/IKU8c9891_none_tennis_wimbledon_0708_1p.jpg"
Reagovat
Jabadu
v lawn tennise? Nedávno se to konalo v Paříži, ne? smile
Reagovat
tommr
škoda že to včera tak pokazily Krejsi. Mohlo to být pro naše barvy ještě veselejší ...
Reagovat
COMEON
smile
Reagovat
smazaný uživatel
škoda finále
Reagovat
hanz
Gratulace Plíškové! Teď si přát jen jedno, aby ve finále uhrála alespoň jeden gem a odčinila tak Řím. Myslíte, že se to podaří?
Reagovat
smazaný uživatel
smile???
Reagovat
majkl005
ten kryplík má svůj svět, netřeba na něj reagovat...
Reagovat
hanz
A proč tak činíš, vulgární majkle?smilesmilesmile
Reagovat
majkl005
nejsem vulgární, to, že seš kryplík, jsme si už řekli smile
Reagovat
hanz
A jaký přívlastek máš ty, majkle? smilesmile
Reagovat
majkl005
nějakej mi vymysli, broučku smilesmile
Reagovat
hanz
Taky tak nepěkný, jako jsi dal mně?smile
Reagovat
majkl005
máš možnost volby smile
Reagovat
hanz
Budu o tom přemýšlet smile
Reagovat
majkl005
dej mi o tom pak vědět do soukromé zprávy smilesmile
Reagovat
hanz
Proč do soukromý, taky ses mi neptal.smilesmile
Reagovat
tommr
i kdyby Karolína ve finále dopadla jako v Římě tak to nic nezmění na tom, že už má ve Wimbledonu dávno splněno a překročeno ... smile
Reagovat
hanz
Tak tak, i finále bude úspěch.smile
Reagovat
GaelM
Myslím, že v té sezóně jakou má jsou dvě takhle velká finále už samy o sobě nad plán smile Titul by jí slušel, myslím že to rozhodně nebude tak hrozné jako v Římě. Nebude favoritka, má už splněno a překročeno. A je mnohem zkušenější než v 2016, nemusela by se z toho finále zhroutit. Pod větším tlakem bude Barty, Wimbledon je pro ní hodně důležitý.

Pro mě je hlavní, že se na to finále můžu podívat v klidu a bez nervů, protože oběma hráčkám to jde přát smile
Reagovat
MFish
Česká stopa ve finálových zápasech na GS za posledních 10 let:
Kvitová Wimbledon 2011
Kvitová Wimbledon 2014
Šafářová French Open 2015
Plíšková US Open 2016
Kvitová Australian open 2019
Vondroušová French open 2019
Krejčíková French open 2021
Plíšková Wimbledon 2021
Reagovat
COMEON
2021 môže byť najúspešnejší rok smile
kvitova to hecne na US smile
Reagovat
evik
Ta ne!
Reagovat
COMEON
okay, tak ta hecne olympiadu, aj ked tu som prial Osakesmile
Reagovat
Pe3k
smile
smile
Šafinka smile
Reagovat
RFanousek
Chtělo by to vyrovnat bilanci na 4:4
Reagovat
Petr_Fisk
Už teď je 2021 nejúspěšnější.
Jedno vítězství a ještě minimálně jedno finále.
Reagovat
COMEON
nezastavujem, mame spoždeni..smilesmile
Reagovat
lars
Ty zijes v CR ?
Reagovat
COMEON
nie, prečo?
Reagovat
Petr_Fisk
...a prečo nie?...smile
Reagovat
COMEON
možno raz smile
Reagovat
Petr_Fisk
smile
Reagovat
Pe3k
Gratulace Karolíně. Nečekal jsem tak kvalitní zápas. WoW smile
Reagovat
a.magerova
smile
Reagovat
tommr
parádní obrat! Troufám si říct, že 99% tenistek by se po tom neštastným prvním setu úplně sesypalo. Karolína mě dneska opravdu příjemně překvapila ... smile
Reagovat
makro99
1 jediný BB v zápase; a to byl ještě výsledek té frustrace z těch 8 neproměněnejch... jinak tam myslím ani nebyla shoda; smile
Reagovat
smazaný uživatel
má positivní tým takže vzhůru na Olympsmilesmile
Reagovat
Petr_Fisk
Prostě znovu a znovu...
Z jakéhosi záhadného důvodu je letos ve Wimbledonu ve velké pohodě a i dnes to potvrdila.
Pokud si to udrží i do soboty, tak je to s Ash 50:50 na vítězství.
Reagovat
Jan
Také jsem si říkal, že se Kája sesype. Leč nestalo se, což mě i překvapilo.
Reagovat
annah
Gratulace! Nevěřila jsem, že vyhraje!
Reagovat
paddy
smile
a v sobotu zbývá poslední, ale největší překážka
Reagovat
tommr
Sabalenka byla větší, ale Barty bude těžší ... smile
Reagovat
vrabejka
Tak se rozhodni ale už xd
Reagovat
Jabadu
My máme program na sobotu! smile
Reagovat
GaelM
smilesmile
Reagovat
brixner
Taky Vám přišlo, že obecenstvo spíš fandilo Káje?
Fakt mám radost, v sobotu to Kája dá, uvidíte!
smilesmile
Reagovat
Jabadu
Protože Lukašenko. Ale Aryna za to samozřejmě nemůže.
Reagovat
COMEON
zaujimalo by ma či azarenka, sabalenka a celkovo bieloruske hračky na tu situaciu v bielorusku nejako reaguju
Reagovat
majkl005
já bych řekl, že plno lidí ji nemá rádo i za to účelové hekání, takže nejen Lukašenko, ale i Sabalenka ;) :D
Reagovat
brixner
vidím to úplně stejně! Tohle nebude o politice, spíš o nějakých hranicíchsmile
Reagovat
Petr_Fisk
Lukašenka bych do toho netahal.
Reagovat
makro99
jj, vypadá to, že tam je docela populární :)
Reagovat
COMEON
2011: Kvitova vs. Azarenka
2021: Pliškova vs. Sabalenka
Reagovat
com
2011 vitezka Kvitova
2021 vitezka Pliskova smile
Reagovat
Mony
To si pleteš.. Kvitová vs Sarapovova
Reagovat
Jabadu
Vypadá to jako osud.
Reagovat
COMEON
ešte aby tak dopadlo aj finále.
ani jedna z češiek do finale nešla ako favoritka.smile
Reagovat
gigin
Dnes dostaneš od FU pochvalu před nastoupenou jednotkou, eventuálně i před rozvinutou zástavou.
Reagovat
Vlk-v-trave
:D
Reagovat
smazaný uživatel
:-D
Reagovat
a.magerova
U FU není NAŠE jako NAŠE... nebo tu v mezidobí proběhlo nějaké názorové zemětřesení... smile
Reagovat
sojka1
ne, otresny je stale vzdy jen FU... :-)
Reagovat
Jabadu
Opravuji! Před rozvinutou bojovou zástavou a Zemanem na kriplkáře!!!
Reagovat
MFish
1,053,000 ? doma smile
Reagovat
MFish
?
Reagovat
MFish
?= na tomto portálu symbol pro Euro smile
Reagovat
tommr
a zaslouženě. Ještě před pár léty by ale za to Karolína dostala mnohem víc ...
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace.
Parádní zápas. Karolína naštěstí nešla jen přes hrubou sílu.
Aryna neunesla prohru. Řve jak lvice, ale u sítě místo gratulace soupeřce jen nepatrný ťuk do rakety...

Na finále se těšímsmile
Reagovat
brixner
Lvice?? Nene, spíš jako prasnice pod kudlou, tohle je ještě vodpornějšísmile,smile, než Rumunka! Zlatý Koťátko...smile*
Reagovat
sojka1
ona je tygrice, ma na ruce tygra prece... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
sojka1
:-)))))))
Reagovat
dadaft
jedna z největších stříleček co pamatuju
zápas vysoké úrovně

gratulace
Reagovat
sojka1
neskutecne to bylo ;-)
Reagovat
Vlk-v-trave
Me to zaclo brat nekde az se Kaja dostala vic do vymen, hned to bylo veselejsi:)
Aryna me az tak nezaujala, na saku nevim, return 50/50, fh slajs priserny, servis vyborny, ale na trave s tim kickem lepe se da returnovat, ovsem Tecko ma vymazlene, to jo...
Takze diky bohu za tu chvili, kdy ve vymenach jsem videl tu uderovou kvalitu na strane Kaji:)
A jsem opravdu rad, ze ji uvidim ve finale misto Arynky...
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
sojka1
Kaja opravdu citelne technictejsi, ale byla to ohromna strilecka, takove rany se tezko nejak "ozvlastnuji", to je bud a nebo... a hlavne dat jeste vetsi a prezit... :-)
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak i v te strilecce se daly najit ty pekne rozdily, u Aryny silove, u Kaji lehkost a supa leti i tak:)
Reagovat
aape
smile
Reagovat
makro99
klasický travnatý tenis od Karolíny, break a pak to v klidu doservírovat do konce..
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile
Reagovat
Andrew89
No neveril jsem:)) Hezke mit 2 Gs po sobe cesku ve finale.

Aryna zapomenula mezihru nekde vedle na kurtu,ale byl to i tak celkem peknej zapas.
Reagovat
vladka
Nooo, klobouk dolů!smile*smile..na to se dalo koukat smile
Reagovat
smazaný uživatel
pozitivní týmsmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
do karantény s nimasmilesmile
Reagovat
Vlk-v-trave
Eso do satny pro Arynu bylo tim nej. zakoncenim zapasu...

Prani se splnilo, mam Ash x Kaju ve finale:)
Reagovat
smazaný uživatel
Mám Ash a Češku ve fiánále. Takže taky spokojenost.
A Karolína skutečně dost v pohodě.
Reagovat
Petr_Fisk
Aryna bojovala do posledního míčku a s takovým přístupem se GS dříve nebo později dočká.smile
Reagovat
GaelM
Zasloužila by si to, hraje fakt dobře celou sezónu. Budu jí klidně fandit, když se vyhne v pavouku Češkám smile
Reagovat
GaelM
WOW. Až na ten závěr prvního setu fakt špičkový výkon, nechápu kde to v té aktuální sezóně vzala smile Finále bude mazec, ale to už je z mého pohledu skoro jedno, překonala sama sebe už teď. smilesmile
Reagovat
Jan
smile
Reagovat
hippos
vyřadím se Hrdlickovi na sítích, očistím zuby a votrávenej jdu spátsmile
Reagovat
Pe3k
smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Wimbledon je vyjimecny, dokaze lamat i ty nejpevnejsi ciselne rady :)
Reagovat
Mantra
jak se před tím servisem 40 usmála a práskla tam eso smilesmile
Reagovat
GaelM
Přesně, taky jsem si říkal... teď zahlédla budoucnost smile
Reagovat
COMEON
haha vintage Kaja
Reagovat
FerrariF50
Nesmála se spíš tomu, že se Sabalenka nevzala jestřába a Kája věděla, že ten míček byl dobrý ? Každopádně mě ten úsměv v tak vypjatym momentu taky sakra pobavil, to bylo až roztomilý :)
Reagovat
FerrariF50
Super :)
Reagovat
com
smilesmilesmile
Reagovat
Ondra979
hezke..ustala to! smile
Reagovat
evik
Gratulace Kájesmilesmilesmile
Reagovat
RFanousek
Krásně, velká gratulace
Reagovat
Petr_Fisk
Kdo by to byl řekl ještě v dubnu, že budeme mít na FO i W finalistku...
smilesmilesmile
Reagovat
Jan
Nikdo.
Reagovat
Blondie
Gratulace Plíškové, Aryna mě zklamala - ale Karolína jí fakt nedala čuchnout.

Mám ráda Ash, tak vyhraje.
Ale... :P
Reagovat
hippos
smile
Reagovat
Blondie
tak SNAD vyhrahje :)
Reagovat
Petr_Fisk
Mám rád Ash, ale přeji to Karolíně. Ash už něco na poličce má.
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmiletak
Reagovat
Dobry-den
Gratulka, bez nervů. smile
Reagovat
com
takze uz jen dopodavat smilesmilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
smile naší finalistce
Reagovat
com
vitezce smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
finalistce
Reagovat
tommr
Karolína vypouští return a soustředuje se jen na dopodávání. To je ale hodně riskantní taktika ... smile
Reagovat
MFish
To dělali mazáci jako Roddick, Ivanisevic a spol smile
Reagovat
Vlk-v-trave
:) pekne mame prvni fiftyn,
tak jeste neco:)
Reagovat
Vlk-v-trave
2.
Reagovat
smazaný uživatel
tak
Reagovat
zfloyd
Teď přijde gam pravdy
Reagovat
RFanousek
Tak teď jsem velmi zvědav na Karolínu smile
Reagovat
Mantra
tak to bude pro CZ fakt vizitka, dva slamy po sobě v rozmezí měsíce a dvě různé CZ hráčky ve finále smilesmilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile to bude něco
Reagovat
MFish
Pokud to zvládne dopodávat, tak klobouk...Protože otáčet zápas se Sabalenkou v semifinále, což je fáze turnaje, kam když Sabalenka dojde, tak už se velmi těžko poráží. Navíc v té formě, kterou má letos. Od Plíškový asi nejvyrovnanější a snad i nejsympatičtější výkon vůbec.
Reagovat
Vlk-v-trave
uz pomalu chystej gresli, + nejaky spec. bonus...za chvilu deme do zaviracky:)
Reagovat
GaelM
Škoda toho prasátka, bylo by super to dohrát už teď a nemuset podávat...
Reagovat
Jabadu
Je to blízko ...
Reagovat
smazaný uživatel
5:3smile
Reagovat
smazaný uživatel
Sabalenka je na returnu naprosto tragicka celej zapas.
Reagovat
paddy
stačí čekat, až se vyhází
kopie včerejšího Federera
Reagovat
smazaný uživatel
je, teď a nebo nikdy 4x eso smile
Reagovat
paddy
Plíš 73% bodů po 2. servisu, nevím, jak moc ji v tom pomáhá Sab UE
Reagovat
tommr
tak už stačí jen dvakrát udržet servis. Bože to jsou nervy ... smile
Reagovat
makro99
a začínáme deblem... uff
Reagovat
MFish
Stačil by Johny Isner smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Mas to tu... eso :)
Reagovat
makro99
:)
Reagovat
Vlk-v-trave
a dalsi...:D
Reagovat
makro99
ale ted pokracovat! :)
Reagovat
Vlk-v-trave
Aryna chtela vyzkouset Kaju z geometrie, tak to bylo odvazne, ne ze ne...ale neucinne...:)
Ovsem cil je jeste daleko, a tommr by mel vytahnout ty nejvetsi kalibry, jestli to je jeho oblibene kote, ta Kaja:)
Reagovat
MFish
Jen pro zajímavost:1. vzájemný zápas se hrál 2018 v Eastbourne na trávě. Plíšková vedla ve 3.setu 4:1, ale nakonec prohrála v tiebreaku. Téhož roku spolu hrály ještě v Cincinnati a ve třetím setu měla Plíšková 2 mečboly za stavu 5:4, ale nakonec 5:7 prohrála. 3. Wimbledon 2021 ? smile
Reagovat
Blondie
Dneska ne. Dneska si pro to jde :)
Reagovat
Jon61
Honey nepomůže, je zpátky u matky, doplatila na to Petra, jak jste prorokovala. smile
Reagovat
evik
Nrstrašsmile
Reagovat
GaelM
smile
Reagovat
Jon61
Budou to nervy, aby Karolína zvládla ještě dvakrát dopodávat.
Reagovat
Jabadu
Uf!smile
Reagovat
makro99
důležitý dvě výměny na 4:2!
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
tommr
takže Karolíně stačí třikrát udržet servis. Osobně si myslím, že to bude pro ní nadlidskej výkon a že to nedá ... smile
Reagovat
Vlk-v-trave
zapoj gresli:)
Reagovat
makro99
tu bych ještě pošetřil ;)
Reagovat
smazaný uživatel
dá, dneska bojuje
Reagovat
Jabadu
Začíná to být hustý. Udrží Karolína tři svá podání?
Reagovat
paddy
jedno je jisté, Barty je takticky vyspělejší a naivně se nevyhází jako Sab
Reagovat
GaelM
Já bych fakt ještě Barty teď neřešil... smile
Reagovat
Jan
smile
Reagovat
smazaný uživatel
DF ale 3:2
Reagovat
majkl005
Karolíně docela začíná odcházet servis...kdyby odporná hekna nebyla tak marná v mezihře, tak už má Kája problém
Reagovat
EllNino
odcházet? kolik míču ztrácí? :))
Reagovat
majkl005
míče neztrácí, už jen nesype tolik es a nemá tolik přímých bodů z podání
Reagovat
majkl005
čti co píšu ;)
Reagovat
EllNino
příště prosím bez té poznámky, ta už nebyla nutná :)

jasný, ae pořád relativně bez problému :)
Reagovat
majkl005
ano, bez problému a víc se nadře...a pokud nebudeš číst co píšu, tak to i příště bude s poznámkou smilesmile
Reagovat
hippos
tvoje stara je odporna heknasmile
Reagovat
majkl005
tak to ses kámo těžce netrefil smilesmilesmile
Reagovat
hippos
ty jsi taky teplos jako ja?
Reagovat
majkl005
:D :D :D kápl jsi na to kámo smilesmilesmile
Reagovat
hippos
smile potom popisem o dildech a taksmile
Reagovat
majkl005
smile ty teď očividně na jednom sedíš a je tak velké, že ti tlačí na mozek, zlato smilesmile
Reagovat
hippos
smile vytahuju enon když jdu na velkou
Reagovat
majkl005
chápu, s dildem v perdeli se chodí na velkou těžce smile
Reagovat
brixner
A co bičíky? Budou?smile
Reagovat
hippos
aji poutíčka a náhubkysmile
Reagovat
brixner
A žiletky? Břitvičky? Jehličky?

No, lidi sou všeljaké...smile
Reagovat
hippos
to už nesmile
Reagovat
brixner
Jasně, rozumim, držte se při zemi a nevyčnívejte!
smilesmile
Na mě jednou z prdele pekařka vytáhla měchačku a já skoro neudržel trussmile
Reagovat
smazaný uživatel
no snad to dásmile
Reagovat
MFish
Sice Plíšková vypadá po hodně dlouhé době relativně psychicky vyrovnaná, ale stejně si myslím, že to neustojí
Reagovat
GaelM
To záleží taky na soupeřce, jestli jí dostane pod tlak. Rozhodně tam ten potenciál na zhroucení je, ale zatím hraje druhý i třetí set hodně solidně smile
Reagovat
MFish
Jo, tak pokud Sabalenka bude na returnu každý druhý míček rvát do sítě, tak to zvládne. Ale myslím si, že ještě začne kousat Běloruska.
Reagovat
George_Renel
Když ne dnes, tak už nikdy.
Ale Hrdlička s tím knírem vypadá jak pornoherec.smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Koukam, ze kazdy to poklidne ctvrtecni odpoledne travime ruzne :D
Reagovat
Petr_Fisk
Oni vůbec oba dva se Saschou vypadají poněkud podezřele...
Reagovat
COMEON
:DDDDDD to som si presne vravel
Reagovat
makro99
jj, mě připadaj jak z nějaké parodie na pokleslý gangsterky..:)
Reagovat
MFish
Klidně by si udělal účes ala Ronaldo na MS 2002, pro něj je hlavní, aby tam z toho co nejvíc káplo smilesmilesmile
Reagovat
brixner
že ta slípka už vyteče!
Reagovat
Vlk-v-trave
Kaja musi jen udelat 4 servis gemy za sebou:)
Takze do konce je jeste kilometry daleko...
Reagovat
hippos
Aryno prooooooooooč? Řekni mi proč Hrdličku do finálesmile
Reagovat
Blondie
Protože je Plíšková lepší. Proto :)
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
ReadyTeddy
Já mám ještě takový postřeh, kromě toho, že Kája hraje výborně. Všimli jste si taky toho dědečka s babičkou coby čárových rozhodčích? Nevím, samozřejmě se můžu plést a mají oba ostříží zrak při těch osmi křížkách, co nosí na bedrech, ale moc bych na to nesázel. Hlavně babička vypadá, že má problém se dostat z předklonu, tak v něm pro sichr setrvává imrvére...
Reagovat
darek.vrana
Nebo ta dvousetkilová machna.
Reagovat
Jon61
Ta se jim prodraží, ohromná spotřeba látky na oblečení a ještě podupe trávu. smile
Reagovat
GaelM
Ta ji tam po večerech možná i tajně spásá smile
Reagovat
Petr_Fisk
Ale zase při válcování je skvělá.
Reagovat
GaelM
Ono to na Wimbledonu vůbec vypadá, že čároví se náhodně losují z celé populace a k tomu tam musí být zástupci všech věkových skupin, kondičních stavů a menšin...
Reagovat
GaelM
Naštěstí máme aspoň to jestřábí oko, riziko omylu je snížené.
Reagovat
Petr_Fisk
...pohlaví a zanedlouho i živočišných druhů.
A začali to všechno jestřábi.
Reagovat
brixner
Hele, more, mě ještě vosumdesát neni, ale dovedeš si představit tu námahu, když ze mě sleze pekařka?? To je vostříží zrak fakt v prdeli...smile
Reagovat
Jabadu
Přesně. Nechat tu ramlici vycukat.
Reagovat
smazaný uživatel
smilesamyce
Reagovat
Blondie
Aryna mimo :)
Reagovat
Mantra
3.sety umí, ale konec to není smile
Reagovat
makro99
Karolína v těch výměnách hraje fakt dobře.. i na returnu. smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Pokledne ctvrtecni opoledne davam si svou oblibenou kavu a potutelne se usmivam pod vlcim vousem:)
Reagovat
hippos
kávu v tomhle počasí?
Reagovat
GaelM
Počasí je relativní, Střední Čechy 20st a déšť smile
Reagovat
Vlk-v-trave
U nas je prijemne...:)
Reagovat
Vlk-v-trave
mam k tomu keksiky, se kterych si skladam novou ciselnou radu :DDDD
Reagovat
FerrariF50
Tak to má být ! Jedééém
Reagovat
smazaný uživatel
a je hotovo, Sabalenka to v hlave nedala absolutne dneska
Reagovat
com
super smilesmile
Reagovat
RFanousek
Výtečně
Reagovat
Jabadu
Zničit krtka!!!
Reagovat
Tomas_Smid_fan
má jestřábí okosmilesmile
Reagovat
Blondie
Plíšková začne breakem a bude hotovo
Reagovat
Blondie
To říkám, Sabalenka je poprvé tak daleko, Plíšková úročí zkušenosti.
Reagovat
brixner
Kdyby třeba těsně před nadhozem na servisu někdo z hlediště hodně nahlas zařval:
"Proč u toho pořád tak vodporně řveš???"

Jestli by jí to rozhodilo nebo tak něcosmile
Reagovat
GaelM
Nerozhodilo, protože neumí česky smile
Reagovat
Petr_Fisk
smile
Reagovat
brixner
Ale já myslel tim wimbledonskym jazykem, neasismile
Reagovat
Vlk-v-trave
Krasny zacatek 3. setu.
Reagovat
GaelM
smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
smazaný uživatel
zatím spojenost a ještě brejk na vrchsmile
Reagovat
tommr
Karolína překvapila a dopodávala i když rychle prohrávala 0:30 ... smile
Takže i třetí zápas obou hráček půjde do třetího setu. Sabalenka je dneska určitě hratelná, ale Karolína bude bojovat především s vlastní nervozitou ...
Reagovat
paddy
ty holky totiž nic jiného neumí smile
Reagovat
RFanousek
Bravo
Reagovat
hippos
Kerolajna nemože vyhrát bo v každým setu začíná na příjmu. smile
Reagovat
FerrariF50
Musíš Kájo musíš, seš lepší !
Reagovat
Jabadu
Tak to klobouček.smile
Reagovat
com
smilesmilesmile tak este set
Reagovat
Vlk-v-trave
V kliiiduuu :D
Reagovat
Mantra
servis nemá, to je prostě hlava, i kdyby na krásně byla ve finále a měla mb, tak ho snad nemůže dát ani proti zdi smile
Reagovat
Jabadu
A je to jak přes kopírák.
Reagovat
EllNino
Reagovat
EllNino
Dobrý :) překvapila mě
Reagovat
Vlk-v-trave
:D
Reagovat
Petr_Fisk
Teď se ukáže, jak na tom kdo je.
Karolína to musí dopodávat.
Reagovat
paddy
teď to bude opět těžké na psychiku, dopodávat, tipuji min. shodu
Reagovat
paddy
Kerber nedopodávala a skončila
Reagovat
smazaný uživatel
třeba se Aryna položí.
Reagovat
paddy
tak jako když otočila z MB? smile
Reagovat
tommr
5:4. Dopodává Karolína nebo ne? Nevsadil bych na ní ani zlámanou grešli ... smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Koukam, ze v dulezitych chvilich vytahujes ty nejtezsi kalibry :D
Reagovat
Torn
To on umí. :D
Reagovat
Petr_Fisk
Pokračuj...smile
Reagovat
smazaný uživatel
měla by. Měla by i vyhrát. Sabalenka z ní má respekt. A je to tu. smile 3. set. Tak na vítězství.smile
Reagovat
Andrew89
Karolina ma skvelej servis a Aryna ma katastroficky return i na druhy podani.pokud to pujde do 3 setu jsem zvedavej jestli bude porad tak dobre podavat.
Reagovat
Vlk-v-trave
Neni nad poklidne ctvrtecni odpoledne:)
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Blondie
S bouřkami a skoro čtyřicítkami na slunku :D
Reagovat
Petr_Fisk
Východní Morava.
My tady na jihozápadě máme pohodových dvacet.
Reagovat
Jabadu
No tak prostě hraje Opelka s Isnerem, no! smile
Reagovat
smazaný uživatel
ještě že je tam ta Juliesmile
Reagovat
smazaný uživatel
ted to chce break Arynko
Reagovat
Jon61
Uf! Ztratit podaní ze stavu 40:0. Karolína je herně lepší, Arynu drží jen skvělé podání.
Reagovat
smazaný uživatel
bych bud 1) koupil silnejsi bryle, nebo 2) zmenil ocniho doktora
Reagovat
Blondie
Je, no... :/
Reagovat
Petr_Fisk
Dvojchyba v nervní chvíli, tyhle detaily můžou rozhodnout zápas.
Reagovat
zfloyd
Karolinu zatím drží perfektní servis , ale vydrží to na celý zápas ? nevím
Reagovat
EllNino
no zradil ji v nejhorší možnou chvíli bohužel ... ale snad to dotáhne do třetího
Reagovat
Blondie
Vida, se setem v zádech je najednou Sabalenka menší favoritka než na začátku zápasu.
Reagovat
paddy
je tam brejk, tzn. jakoby 1:1 na sety, takže se hraje už jen na 1 vítězný, a proto vyšší kurz

čím méně gemů do konce, tím více se pozice favorita stírá
Reagovat
paddy
za stavu 5:5 ve 3. setu budou už kurzy vyrovnané
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
smazaný uživatel
super prohoz a Aryna má respekt a to je dobře.
Reagovat
Mantra
už asi potřetí tam vidím tu čárovou sudí, co má kolempasu kilometr, to je strašidelný, reklama na sport smile
Reagovat
smazaný uživatel
kdyz clovek svou praci umi, je jedno jak vypada, ty hulvate
Reagovat
Mantra
nabavím seo tom, zda tu práci umí ty jelito
Reagovat
smazaný uživatel
ale ona tam nedela modelku ty hlupaku
Reagovat
GaelM
OMG zklidni se smile Uráží tě že někdo upozorní na morbidní obezitu a sám nevynecháš urážku v každé větě...
Reagovat
Mantra
i takové modelky jsou, jantárku
Reagovat
smazaný uživatel
to je bantam
Reagovat
Petr_Fisk
To sis všimnul brzy. Ta tam dominuje celý turnaj...
Reagovat
Mantra
píšu asi potřetí... no nekoukal jsem denně na vše smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Petr_Fisk
Aspoň vidíš, o co všechno jsi přišel...
Reagovat
GaelM
Ve skutečnosti reklama na Burger King, ale na Wimblu je reklama zakázaná, tak na to musejí takhle a doufají, že to lidi pochopí smile
Reagovat
brixner
A proč? No protože se má!

My to vyženeme klidně vo štok!!!

smilesmile
Reagovat
paddy
že si obě ztratí servis bylo skoro jisté, jen nevíme kolikrát, a to rozhodne smile
Reagovat
com
a to sem to chtel vypinat, tak jeste pockam smilesmile
Reagovat
Mantra
fanoušek v dobrých i zlých časech, oh počkat?_! smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Mantra
to dotáhne do třetího, tak by to mohla vyhrát, to umí.smile
Reagovat
Vlk-v-trave
YEAH COME ON!!!!
Zaklad je klid :D
Reagovat
RFanousek
Hurá. Jednou to muselo přijít
Reagovat
Blondie
Do tří setů se půjde, ne že ne
Reagovat
smazaný uživatel
a až do úplného vítězstvísmile
Reagovat
smazaný uživatel
brejk je tu
Reagovat
smazaný uživatel
a ten servis -sakra to musí jít jako kartysmile
Reagovat
Vlk-v-trave
dalsi 3 brejky :D
Reagovat
smazaný uživatel
Sabalenka hraje krasnej tenis a pokud postoupi do finale, ma hru na vitezstvi. Pliskove jeji hra sedi a dokaze s ni hrat vyrovnane, ve finale ale podle myho soudu nema jak Barty porazit. Z beckhand slicu ji tam winner nevytahne z toho nizkyho odskoku a z forehandu je ta sila jasne dana na strane Ash.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
jak se hraje, divákům se to i líbísmile
Reagovat
makro99
tak konečně 2 pěkný výměny pro Karolínu, nějaký pozitivní emoce...
Reagovat
makro99
a hned je to tam :)
Reagovat
Blondie
Krásně teď Plíšková!
Reagovat
smazaný uživatel
To bylo a 2xsmile jako má na to a přeju jí finále
Reagovat
smazaný uživatel
Hodně blb je, že Kája pořád dotahuje a je tak neustále pod tlakemsmile
Reagovat
Kub1s
nechceš to napsat ještě 10krát?
Reagovat
Blondie
On za to nemůže, to systém se někdy zblázní :)
Reagovat
Petr_Fisk
Všechno, co má hlavičku anonym je pomalá odezva systému.
Reagovat
Kub1s
aha tak sorry
Reagovat
historik
Hodně blb je, že Kája pořád dotahuje a je tak neustále pod tlakemsmile
Reagovat
smazaný uživatel
Hodně blb je, že Kája pořád dotahuje a je tak neustále pod tlakemsmile
Reagovat
historik
Hodně blb je, že Kája pořád dotahuje a je tak neustále pod tlakemsmile
Reagovat
GaelM
Sabalenka se sice celý zápas vzteká a na každý balón řve jak podřezávané prase, ale když jde do tuhého, tak ukáže svůj nejlepší tenis, to co trénuje celý život. Plíšková hraje jistě a v klidu dokud se daří - a pak první kritický moment zahraje jako poslední juniorka. Rozdíl je markantní. smile
Reagovat
EllNino
Jo, je to tak
Reagovat
smazaný uživatel
samyce jedna
Reagovat
hippos
smile
Reagovat
zfloyd
Aryna se nevzteká ona ten zápas prostě prožívá
Reagovat
smazaný uživatel
to Kája taky
Reagovat
RFanousek
Lepe bych to nenapsal. A i proto jak je Sabalenka poměrně expresivní tak je mi s každým gamem méně a méně sympatická.
Reagovat
Vlk-v-trave
Ja su furt v klidu :)
Ovsem Isner x Opelka ma vic vymen... takze zapas je trosku, jak to rict, monotonni...jak by nehrala Kaja, bych asi dal siestu...:D
Reagovat
Vlk-v-trave
A asi bude jeste dlouho platit, ze jestli na trave u chlapu serv je zaklad a hodne zalezi na returnech a saku, tak u holek bude na trave serv vice rozhodujicim faktorem...
Reagovat
Vlk-v-trave
A jen co jsem to dopsal tak paradni dve vymeny :D
Je teba brblat,...
Reagovat
Petr_Fisk
Co si budeme nalhávat. Aryna vyhrála první set zaslouženě, protože byla psychicky odolnější.
Reagovat
paddy
ne nadarmo je 4. na světě, ty body musela někde získat a nebylo to jen díky jednomu GS, na kterých má slabší výsledky, a o to více bodů musela získat jinde
Reagovat
Petr_Fisk
Skutečně vítězný typ se z toho prostě nesmí po...
Reagovat
smazaný uživatel
jestli to ta Plíšková prohraje tak to bude hodně smutný.
Reagovat
hanz
Tak to už je teď víceméně jistý.
Reagovat
paddy
Djokovič by to otočil, ještě není konec, zadarmo se tituly nedostávají
Reagovat
smazaný uživatel
no snad
Reagovat
hippos
Už teď je čassmile
Reagovat
hanz
Rozhodlo jediné - labilita... Saba celý set sebevědomá za jakéhokoli stavu a Plíškovic? První brejk a hned se složí.smile
Reagovat
zfloyd
z ničeho udělat set to je hodno šampionky smilesmile
Reagovat
historik
Neuvěřitelný... Souperka má neuvěřitelný stesti... Nemohoocnost karoliny v posledním gemu zabít jednoduché míče byla hrozna
Reagovat
Andrew89
Aryna si to fakt neuhrala stestim:D
Reagovat
paddy
když otočila z MB v Cinci také měla štěstí?

Djoker má pořád štěstí, a obecně lepší hráči mají stále štěstí smile
Reagovat
smazaný uživatel
právě ta se nedokáže vyhecovat jako Petra
Reagovat
RFanousek
Musí ji breaknout co nejdřív v prvním setu, pořád dotahovat je těžké
Reagovat
RFanousek
Ve druhém
Reagovat
mahycek
Ale, ale, takhle nesmilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
Tvrdi se tady, ze je tenis nespravedlivy. Mozna jo, ale jen v okamziku, kdy to nekdo piskne out a ty nemas challenge nebo rozhodci vidi spatnou stopu. Pokud nekdo skvele odvrati brejkboly a vyuzije svoji sanci, pak na tom neni nic nespresliveho.
Reagovat
hippos
tak tak, ale místním objektivita nic neříká
štěstíčko a smůlíčkasmile
Reagovat
GaelM
smile Jak říkáš. A pokud na druhé straně ještě dojde k psychickému kolapsu na první brejkbol, je jasné, kdo si zasloužil set vyhrát.
Reagovat
Blondie
Já to řekla špatně, samozřejmě, že je spravedlivý v tom, že se o body bojuje. Správné slovo asi bylo "krutý" či drsný.
Reagovat
hippos
Je rozhodnuto, Ash-Aryna bude opravdovy vrchol hodny finalesmile
Reagovat
RFanousek
Dvě mužatky no, bomba
Reagovat
smazaný uživatel
Trapný komentář.
Reagovat
Mony
Ty to mas taky v hlavě rozhodnuto
Reagovat
hippos
Mám, koukám a vidím. Kája se nezvedne, nemá na to.
Reagovat
horska.kraslice
No teda..... Karolína je celý set lepší a v závěru setu se zhroutí smile
Reagovat
tommr
tak na tohle opravdu nemám nervy. Karolína Sabalenku celej set tlačí, nepromění 8 brejkbolů a pak jí při první příležitosti daruje set dvojchybou. To je děs běs ... smile
Reagovat
FerrariF50
Tak tohle teda bylo něco :(
Reagovat
Tomas_Smid_fan
a ještě strašnější závěr, brrrsmile
Reagovat
smazaný uživatel
Hodně krutý závěr setu.
Snad ještě Karolína zabojuje.
Reagovat
hanz
Kájísek nám ukázal pár laciných chyb v posledním gemu a neschopnost na returnu a už se může pakovat. smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
měl bys tam být na ty returny tysmile
Reagovat
hanz
Co jsem viděl, tak skoro všechny servisy jí hrála do bh, ale Kája ne, nepohne se přece.
Reagovat
EllNino
První set nezabila ta dvojchyba, ale ty nahraný míče u sítě ...

To byl děs a set si vyhrát opravdu nezasloužila :)
Reagovat
Torn
Bohužel, je to i o štěstí, které není na straně Karolíny. Chtěla zariskovat, bohužel nevyplatilo se.
Reagovat
Mantra
KLASIKA nejhrubší, tolik záapsů se děje přesně to samé!!! I dítě už to má nakoukané. smile
Reagovat
hippos
smile
Reagovat
SydneyOpen
BB 1/1 vs 0/8 kolikrát jsme tohle viděli i u Petry smile
Reagovat
Mony
Tyhle BB data mamm nejraději, ty ukazují sílu hráčů nejvic
Reagovat
PetaM
Jako bych viděl Petru. :D Celý set breakballů do tří prdelí a pak čelí prvnímu sama na svém servisu, který je zároveň i SB a jde to všechno do zádele.
Reagovat
paddy
stále platí očekávání, že Saba vyhraje 2 ze 3 takových zápasů

Plíšková má extrémně vysoké % 1st serve 85%, což nemůže udržet celý zápas, až se bude hrát více 2. servisů, tak Saba přijde k BB

Plíšková už hodila raketou, začíná být rozhozená, a běloruská tygřice se brzy zakousne

Saba dělá chyby jako Federer a víceméně určuje tempo zápasu (viděl jsem jen 2 gemy)

než jsem to dopsal, tak Saba má BB a teď set a je konec, Plíšková v hlavě nedá 8 neproměněných BB
Reagovat
Torn
Co je tohle za patolízalskou analýzu. Sabalenka se tam vzteká jako smrad, a to vyhrávala. :D
Reagovat
Vlk-v-trave
Prvni brejk a dfko :)))
jezis marja...
Reagovat
paddy
slabá hlava
Reagovat
GaelM
Co dodat... smile
Reagovat
majkl005
tak tohle asi nechápe nikdo, co se tam stalo
Reagovat
lukassb
Tak tohle........
Reagovat
Serpens
Hádejte, jak dopadl jediný breakball?
Reagovat
Blondie
Ten tenis je strašně, strašně, strašně nespravedlivá hra.
Jen plácnutí do tmy, samozřejmě.
Kolik to bylo?
12 BB vs. 1?
Reagovat
Vlk-v-trave
8
Reagovat
paddy
hraje se na získané gemy, ne BB smile
Reagovat
Blondie
Nespravedlivá hra jsem řekla špatně.
Myslela jsem asi krutá, drsná.
Ale nádherná, smaozřejmě.
Uah.
Ale furt samozřejmě lepší než nějaké bodování baletu... či akvabel.
Reagovat
smazaný uživatel
DF je konec
Reagovat
darek.vrana
Tak to je soda
Reagovat
Jabadu
A vymalováno.
Reagovat
EllNino
bohužel :)
Reagovat
Mantra
a uvidíte teď smile
Reagovat
Mantra
a už se to veze !!!! smile
Reagovat
smazaný uživatel
ale
Reagovat
Vlk-v-trave
Aryna 0/0
Kaja 8/8
Reagovat
Kub1s
spis 0/8 ne?
Reagovat
Vlk-v-trave
jo.
Reagovat
Mantra
tak teĎ to projede smile
Reagovat
smazaný uživatel
Sabalenka
Reagovat
RFanousek
Pokud existuje v tenisu nějaká spravedlnost tak tenhle set musí Karolína vyhrát
Reagovat
SydneyOpen
Ve sportu spravedlnost ve většině případů bohužel opravdu není..
Reagovat
SydneyOpen
No bohužel nemůžu sledovat ale asi to stojí za to jak to tady čtu smile a Plíšková 0/8 BB no to asi zamrzí
Reagovat
Tomas_Smid_fan
když ono se na ně nehrálo, asi krom 2.
Reagovat
SydneyOpen
Aha... Tak to jo
Reagovat
smazaný uživatel
Masivni servis ty vole, tak dobre podavat sem zenskou dlouho nevidel, brutalni sila.
Reagovat
makro99
it is frustrating, isn´t it? říká pán :/
Reagovat
Vlk-v-trave
:D jo, potom co hodila Kaja raketou...
...se nedivim :D
Reagovat
Jabadu
Tak tohle Karolínu složí.
Reagovat
Petr_Fisk
Jo.
Reagovat
tommr
tak tohle už opravdu není normální. 8 promarněnejch brejkbolů ... smile
Reagovat
SpacialRecognition
7 znich nehratelných
Reagovat
smazaný uživatel
ty ses pacient ty vole, sledujes to?
Reagovat
EllNino
a opět se ptám ... co měla dělat :)
Reagovat
Torn
Bože, ta uječená nána má víc štěstí než rozumu. :D
Reagovat
EllNino
No podle mě krom toho jednoho líznutýho esa si všechno uhrála sama teda :)
Reagovat
Andrew89
Gem od Aryny?.wow
Reagovat
Andrew89
Tohle muze byt rozhodujici moment
Reagovat
Torn
No, nesmí se Kája sesypat...a případný tiebreak je vabank.
Reagovat
vergus
Kdyby si Sabalenka zašla dnes do kasina, tak odejde jako multimilionářka... smile
Reagovat
Vlk-v-trave
:D presne...
Reagovat
RFanousek
Ty esa na BP jsou prostě neskutečné
Reagovat
Tomas_Smid_fan
tak to bylo insanesmile
Reagovat
zfloyd
kdo tu plechovku naučil takhle běhat ??
Reagovat
smazaný uživatel
hlad po finále. Sabalenka je nervní. Šance je velká.
Reagovat
Blondie
Ano :/
Plíšková dneska ve dvou.
Reagovat
GaelM
Ty kráso, teď jsem viděl Karolínu po asi pěti letech vyběhat fiftýn smile Světýlko na konci tunelu svítí!
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile
Reagovat
Mantra
a teď to neustojí smilesmile
Reagovat
Blondie
naopak, teď se složí Aryna.
Reagovat
Petr_Fisk
Teď přijde ten brejk.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo dá první set tak to má doma
Reagovat
Petr_Fisk
odvážné...
Reagovat
lukassb
Teda normálně hekání u hráček nějak neřeším, ale Sabalenka je teda neskutečně otravná :D
Reagovat
Blondie
A to mi připadá, že se ještě tlumí... Jindy je to ještě šílenější.
Reagovat
brixner
Votravná??? Ne, to teda fakt není! Na tohle totiž neexistuje správnej vejraz!!!smilesmilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
Pliskova vitez Wimbledonu 2021
Reagovat
tommr
už 4 promarněný brejkboly. To je prostě strašný ... smile
Reagovat
EllNino
no ani na jeden neměla šanci ale
Reagovat
smazaný uživatel
no, ja ji nechci hajit, ale pri zadnym nemela sanci
Reagovat
Mantra
1. Aryna dá, bych se vsadil smile
Reagovat
Blondie
Zatím se k žádnému ani náznakem nedostala ;)
Reagovat
Mantra
to přijde jako slunce zítra taky vyjde smile
Reagovat
RFanousek
Těch nepromenenych BP je už nějak moc. To ji bude mrzet
Reagovat
Mantra
Pořád jí tlačí na ten servis, což vypadá dobře,ale víme k to je. zničehonic kiksne jednou sama a vymalováno smile
Reagovat
Titan
Nejhorší na tom je, že i kdyby Karolína postoupila do finále, tak tam nemá šanci...smile
Reagovat
Blondie
Proč?
Vždyť vůbec nehraje blbě
Reagovat
Mantra
hraje sterilně a proti Barty ohle nmá ždánou šanci
Reagovat
Petr_Fisk
Pokud by jí chodilo první podání, tvrdě útočila a nepouštěla se do dlouhých výměn, tak může Ash vystřílet z kurtu.
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile vystrilet z kurtu - ty mas dost chlapce
Reagovat
Titan
Barty ji rozebere na součástky, tenis Barty není nic pro Karolínu...
Reagovat
Blondie
Karolína s podáním v pohodě, u Aryny má k brejku vždy blíž.
A kurzová favoritka furt Aryna, která je za mě zatím jen bezhlavá a brutální XD
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak hlavne Aryna ma na servu vysoku kick, ktery se da lepe returnovat nez naopak... pokud toho Kaja vyuzije, tak ok.
Reagovat
Andrew89
Me prijde ,ze Aryna do toho az tak bezhlave nemlati:D
Reagovat
Blondie
Mě jo... přijde mi jak šílený zvíře :oops:
Reagovat
Blondie
Mně
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Mlátí do toho hlava nehlava, je prostě tak nastavená, nedokáže povolit, změnit rytmus jí dělá problém. Ztoho plynou i naprosto laciné chyby, kdyby jen stačilo přehodit síť. Ale pro takové varianty není v jejím naprogramování místo. Něco jako Rubl - bez plánu B.
Reagovat
Vlk-v-trave
No ale ta jeji akce (Aryny) na saku...eh...come on..., u mne nema sanci :D ikyby se tam svlekla.
Reagovat
smazaný uživatel
mělo by to být v pohodě, jenže jde o finále a tak má Kája šedivej ustrašenej výraz. Doufám že si to uvědomí a zápas dovede do vítězného konce. Má na to. Když chce vyhrát GS tak to musí vypadat.
Reagovat
tommr
na oba brejkboly se ani nehrálo. Takhle to Karolína nevyhraje ... smile
Reagovat
Blondie
Takže to bude takový ten match na pár šíleně silných úderů, brutálně účinné podání, a pak rozhodně jedno osudové zaváhání.

ffff
Reagovat
smazaný uživatel
Znic ji, Aryno!
Reagovat
Blondie
Zatím Aryna vzteklý pes, Plíšková klidná síla.
Reagovat
Petr_Fisk
"Trhej"...a pak..."lehni".
Reagovat
RFanousek
Ten silový tenis Sabalenky je prostě hrozný smile
Hrubá síla... přesně tyhle typy hráčů a hráček nemám rád.
Reagovat
Mantra
je to to co by ráda hrála Plejšková, ale nemá na to sílu, ani hlavu ostatně, ta je u toho důležitá, což je vidět u Camilly, který jí ztrácí a pak to lítá až do presidentského lože.
Dneska to bude zajímavé, Aryna by měla vyhrát, ale může se vyházet
Reagovat
PetaM
Mně se třeba líbí, že Aryna nemá zataženou vagínu a veškerou zodpovědnost bere na sebe. Buď vyhraje díky své hře, nebo díky své hře prohraje. Holka má koule a nebojí se je použít. Kája je taky kdysi měla ... Ale to už je dávno.
Reagovat
smazaný uživatel
souhlasim, hraje super tenis ta holka
Reagovat
Petr_Fisk
Sabalenka se zřejmě rozhodla, že se do toho finále prořve...
Reagovat
GaelM
Mám to na ticho a k tomu poslouchám komentář k Tour de France na ČT, doporučuju smile
Reagovat
Petr_Fisk
Možná by bylo ideální to překrýt obrazově nějakou pohádkou o krtečkovi a k tomu zvuk komentátora z Tour.
Pak by to bylo i vizuálně estetické...
Reagovat
GaelM
Zatím dobrá střelba od Sabalenky, všechno na 1-2 doteky smile
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Tomas_Smid_fan
krása, parádní zápas, ze kterého jsem bohuižel viděl jen útržky. Super atmosféra, pěkná slova po utkání... Nejsympatičtější No1 za mnoho let.smile
Velká gratulacesmile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Petr_Fisk
Fajn holka, s tou bych se nebál na pustý ostrov.
Reagovat
brixner
Na svuj vlastní vostrov! A průliv mezi jejim vostrovem! smilesmile
Reagovat
Petr_Fisk
Když Ty na ty ženský koukáš pořád jen z jednoho (porno)úhlu...smile
Reagovat
brixner
No ba né, vobčas mě zajímají i znalosti pečících receptůr!smile
Reagovat
Petr_Fisk
No a teď si představ, že třeba Ash je skvělá kuchařka a mezi Tebou a těmi pochoutkami bude ten Tvůj pitomej průliv...smile
Reagovat
brixner
Mňo, když si to přeplave na vlastní náklady...
smilesmile
Reagovat
Petr_Fisk
Jasně,
bude plavat, za sebou ještě potáhne plechy s buchtama, pekáč s kačenou a v tašce chlazený šampaňský.
A Ty se budeš válet v síti zavěšené mezi dvěma palmama...smile
Reagovat
brixner
Klidně by mohla i bez toho šampíčka, proč jí to neusnadnit, žánosmile A po aktu všecko hezky poklidit a kraulíčkem se vopět vzdálit...
Fakt sem teď zasněně přivřel voči...No nic, k večeři budou nudle, jako asi sedumkrát do tejdnesmile
Reagovat
Petr_Fisk
smilesmile
Reagovat
Dobry-den
Bohužel bez šance na titul. Tomu, že by porazila nasazenou dvojku i jedničku nevěří snad ani com. smile
Reagovat
Dobry-den
mělo být smile
Reagovat
com
smilesmilesmile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist