Preview: Wimbledon ženy

  • V pondělí startuje hlavní soutěž nejslavnějšího turnaje světa. Nasazenou jedničkou je Ashleigh Bartyová. V hlavní soutěži bude startovat devět českých tenistek - Karolína Plíšková, Petra Kvitová, Barbora Krejčíková, Karolína Muchová, Markéta Vondroušová, Marie Bouzková, Kateřina Siniaková, Tereza Martincová a Kristýna Plíšková.
    26. 6., 20:00 | Previews |  121 komentářů
    Ilustrační fotografie 
     
  • Anketa
Kdo vyhraje letošní Wimbledon?
Ashleigh Bartyová (154 / 18%)
Aryna Sabalenková (78 / 9%)
Serena Williamsová (72 / 8%)
Petra Kvitová (196 / 22%)
někdo jiný (pište tipy do komentářů) (379 / 43%)
Anketa byla ukončena
 
Archiv anket

V pondělí startuje pro tenisový svět největší svátek roku, hlavní soutěž nejslavnějšího turnaje světa Wimbledonu. O mísu Venus Rosewaterové se bude bojovat od 28. června do 10. července.

Herní pole vede světová jednička Ashleigh Bartyová. Mezi další největší favoritky se dle sázkových kanceláří řadí sedminásobná šampionka a finalistka posledního ročníku Serena Williamsová, světová čtyřka Aryna Sabalenková a dvojnásobná šampionka Petra Kvitová.

Mezi nasazenými z českých tenistek dále figurují Karolína Plíšková, Barbora Krejčíková a Karolína Muchová. V hlavní soutěži se představí ještě Markéta Vondroušová, Marie Bouzková, Kateřina Siniaková, Tereza Martincová a Kristýna Plíšková.

Z hráček, které byly přihlášeny do hlavní soutěže, do All England Clubu nedorazily Naomi Ósakaová, poslední vítězka Simona Halepová, Jennifer Bradyová, Dajana Jastremská, Qiang Wang, Saisai Zheng, Kirsten Flipkensová, Margarita Gasparjanová ani Mónica Puigová.

Divokou kartu do hlavní soutěže obdržely domácí tenistky Samantha Murrayová Sharanová, Emma Raducanuová, Francesca Jonesová, Harriet Dartová, Jodie Burrageová a Katie Boulterová a Ruska Ljudmila Samsonovová.

Bartyovou může po skončení turnaje z tenisového trůnu sesadit jen Sabalenková, musela by však získat titul a Bartyová by nesměla dojít do semifinále.

Celková dotace turnaje činí zhruba 35 milionů liber (cca 1,04 miliardy českých korun). Vítězka získá šek v hodnotě 1,7 milionu liber (cca 50,63 milionu českých korun) a 2 000 bodů do žebříčku WTA.

WIMBLEDON 2021 FAKTA
• Shrnutí •
Finále 2019: Halepová (7-Rum.) - S. Williamsová (11-USA) 6-2 6-2
Nejvýše nasazené: Bartyová (1. v WTA), Sabalenková (4.), Svitolinová (5.), Keninová (6.), Andreescuová (7.), S. Williamsová (8.), Šwiateková (9.), Kar. Plíšková (10.)
Kategorie: grandslam
Místo konání: Londýn, Velká Británie
Povrch: tráva
Dotace: 35.016.000 liber
• Možná čtvrtfinále •
Bartyová (1-Austr.) - Andreescuová (5-Kan.) | H2H 1-0
Svitolinová (3-Ukr.) - S. Williamsová (6-USA) | H2H 1-5
Kar. Plíšková (8-ČR) - Keninová (4-USA) | H2H 4-0
Šwiateková (7-Pol.) - Sabalenková (2-Běl.) | H2H 0-0
• Možná osmifinále •
Bartyová (1-Austr.) - Krejčíková (14-ČR) | H2H 0-0
Azarenková (12-Běl.) - Andreescuová (5-Kan.) | H2H 0-0
Svitolinová (3-Ukr.) - Pavljučenkovová (16-Rus.) | H2H 2-3
Bencicová (9-Švýc.) - S. Williamsová (6-USA) | H2H 1-2
Kar. Plíšková (8-ČR) - Kvitová (10-ČR) | H2H 1-3
Mertensová (13-Belg.) - Keninová (4-USA) | H2H 1-2
Šwiateková (7-Pol.) - Muguruzaová (11-Šp.) | H2H 0-1
Sakkariová (15-Řec.) - Sabalenková (2-Běl.) | H2H 1-4
• Soupeřky českých tenistek v 1. kole •
Kar. Plíšková (8-ČR) - Zidanšeková (Slovin.) | H2H 0-0
Kvitová (10-ČR) - Stephensová (USA) | H2H 1-2
Krejčíková (14-ČR) - Tausonová (Dán.) | H2H 0-0
Muchová (19-ČR) - Shuai Zhang (Čína) | H2H 1-0
Siniaková (ČR) - Kontaová (27-Brit.) | H2H 1-1
Vondroušová (ČR) - Kontaveitová (24-Est.) | H2H 1-0
Kr. Plíšková (ČR) - Koviničová (Č. Hora) | H2H 0-0
Martincová (ČR) - Riskeová (28-USA) | H2H 0-1
Bouzková (ČR) - Zvonarevová (Rus.) | H2H 1-0
Kompletní los


Největší favoritky

Ashleigh Bartyová loni po koronavirové pauze už nehrála, na kurty se vrátila až letos a ovládla hned svůj první turnaj (generálka v Melbourne). Světová jednička poté triumfovala také v Miami a Stuttgartu a hrála finále v Madridu.

Nejlepší výsledky: Stuttgart, Miami,  Melbourne 2 (vítězka);  Madrid (finále)
Největší úspěchy na trávě: první turnaj
Bilance: 28-6
Bilance na trávě: 0-0
Grandslamy: Australian Open (čtvrtfinále), French Open (2. kolo)

Od té doby se však Bartyová trápí se zdravím. V Římě musela vzdát dobře rozehrané čtvrtfinále a na French Open druhé kolo. V Paříži tak neobhájila předloňský triumf. Na trávě žádnou z generálek neabsolvovala.

Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Generálka: žádná

Bartyová předloni ve Wimbledonu startovala počtvrté (v hlavní soutěži) a poprvé se probojovala do druhého týdne, v osmifinále nestačila na Alison Riskeovou.

Kariérní bilance: 5-4
Nejlepší výsledek: osmifinále (2019)
Výsledek v posledním ročníku 2019: osmifinále

Možná cesta turnajem
1K: Suárezová | H2H 0-0
2K: Blinkovová | H2H 0-0, NEBO Babosová | H2H 0-0
3K: (27) Kontaová | H2H 3-1
OF: (14) Krejčíková | H2H 0-0
ČF: (5) Andreescuová | H2H 1-0
SF: (3) Svitolinová | H2H 3-5
F: (2) Sabalenková | H2H 4-4


Aryna Sabalenková stále čeká na průlom na grandslamech. Na začátku letošní sezony triumfovala v Abú Zabí a natáhla svou vítěznou sérii na 15 zápasů, na dalším turnaji o ni hned přišla a na Australian Open se dostala do osmifinále, čímž vyrovnala své grandslamové maximum. Běloruska zpočátku válela i na antuce, ve Stuttgartu ve finále podlehla světové jedničce Ashleigh Bartyové a v Madridu ji ve finále porazila a získala svou první antukovou trofej.

Nejlepší výsledky: Madrid,  Abú Zabí (vítězka);  Stuttgart (finále)
Největší úspěchy na trávě: Eastbourne (čtvrtfinále)
Bilance: 29-10
Bilance na trávě: 2-2
Grandslamy: Australian Open (osmifinále), French Open (3. kolo)

Další antukové turnaje se však Sabalenkové nevydařily a ani na trávě zatím svou nejlepší formu nenašla. Na generálce v Berlíně skončila hned na úvodní soupeřce (Madison Keysová) a ve čtvrtfinále v Eastbourne neudržela vedení proti Camile Giorgiové.

Bilance z posledních 10 zápasů: 6-4
Generálka: Berlín (2. kolo), Eastbourne (čtvrtfinále)

Sabalenková se Wimbledonu účastní počtvté. Přes první kolo dokázala přejít jen při svém debutu v roce 2017, ale skončila hned o kolo později. Předloni v prvním kole prohrála s Magdalénou Rybárikovou.

Kariérní bilance: 1-3
Nejlepší výsledek: 2. kolo (2017)
Výsledek v posledním ročníku 2019: 1. kolo

Možná cesta turnajem
1K: Niculescuová | H2H 1-0
2K: Laová | H2H 0-0, NEBO Boulterová | H2H 1-0
3K: (32) Alexandrovová | H2H 2-1
OF: (15) Sakkariová | H2H 4-1
ČF: (7) Šwiateková | H2H 0-0
SF: (4) Keninová | H2H 2-0
F: (1) Bartyová | H2H 4-4


Serena Williamsová měla velmi solidní vstup do sezony, na generálce i Australian Open se dostala až do semifinále. Na antuce však do závěrečných kol neprošla, v Římě se loučila hned po prvním zápase a v Parmě a na French Open skončila před branami čtvrtfinále.

Nejlepší výsledky: Australian Open,  Melbourne 2 (semifinále)
Největší úspěchy na trávě: první turnaj
Bilance: 12-4
Bilance na trávě: 0-0
Grandslamy: Australian Open (semifinále), French Open (osmifinále)

Williamsová, která stále útočí na vyrovnání rekordu Margaret Courtové, na trávě tradičně žádnou z generálek neabsolvovala.

Bilance z posledních 10 zápasů: 6-4
Generálka: žádná

Williamsová je se sedmi triumfy jednou z nejúspěšnějších hráček nejslavnějšího turnaje světa. V All England Clubu od roku 2015 pravidelně postupuje do finále, předloni v něm nestačila na Simonu Halepovou. Letos ji čeká jubilejní 20. start, pouze třikrát se nedostala do druhého týdne.

Kariérní bilance: 98-12
Nejlepší výsledek: vítězka (2002-03, 2009-10, 2012, 2015-16)
Výsledek v posledním ročníku 2019: finále

Možná cesta turnajem
1K: Sasnovičová | H2H 0-0
2K: Hibinová | H2H 0-0, NEBO Peraová | H2H 1-0
3K: (25) Kerberová | H2H 6-3
OF: (9) Bencicová | H2H 2-1
ČF: (3) Svitolinová | H2H 5-1
SF: (1) Bartyová | H2H 2-0
F: (2) Sabalenková | H2H 1-0


Petra Kvitová na začátku v březnu slavila triumf v katarském Dauhá, ale už jen jednou postoupila do semifinále a letošní sezona jí tak zatím nevychází podle představ, což naznačuje i bilance 19 výher a devíti porážek. I tak ji sázkové kanceláře považují za jednu z největších favoritek letošního Wimbledonu.

Nejlepší výsledky: Dauhá (vítězka);  Bad Homburg (semifinále)
Největší úspěchy na trávě: Bad Homburg (semifinále)
Bilance: 19-9
Bilance na trávě: 3-1
Grandslamy: Australian Open (2. kolo), French Open (2. kolo)

Kvitová na French Open vydřela postup do druhého kola, ale k dalšímu utkání nenastoupila, jelikož si na setkání s médii zranila kotník. Kvůli zdravotnímu problému před Wimbledonem odehrála jedinou generálku. V Bad Homburgu se po problémech s Katarzynou Piterovou, Ann Liovou i Nadiou Podoroskou probojovala do svého teprve druhého letošního semifinále (triumf v Dauhá), v němž neudržela vedení proti domácí Angelique Kerberové.

Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Generálka: Bad Homburg (semifinále)

Kvitová ve Wimbledonu slavila své jediné grandslamové triumfy (2011 a 2014). Od toho druhého se jí v tenisovém svatostánku nedaří, pouze jednou se dostala přes úvodní kola, a to předloni, kdy v osmifinále podlehla domácí Johanně Kontaové.

Kariérní bilance: 33-10
Nejlepší výsledek: vítězka (2011, 2014)
Výsledek v posledním ročníku 2019: osmifinále

Možná cesta turnajem
1K: Stephensová | H2H 1-2
2K: Ahnová | H2H 0-0, NEBO Watsonová | H2H 0-0
3K: (22) Pegulaová | H2H 2-0
OF: (8) Kar. Plíšková | H2H 3-1
ČF: (4) Keninová | H2H 2-1
SF: (2) Sabalenková | H2H 2-2
F: (1) Bartyová | H2H 5-5


Češky v akci

Karolína Plíšková se po loňské koronavirové pauze stále trápí. Letos má sice na kontě finále v Římě, ve kterém neuhrála jediný game, ovšem jen na třech z 12 turnajů dokázala porazit více než jednu soupeřku či postoupit do čtvrtfinále.

Nejlepší výsledky: Řím (finále)
Největší úspěchy na trávě: čeká na první výhru
Bilance: 15-12
Bilance na trávě: 0-2
Grandslamy: Australian Open (3. kolo), French Open (2. kolo)

Plíšková se během antukového jara předvedla v celkem slušné formě a v Římě to vypadalo, že by mohla krizi zlomit. Jenže po římském finále, v němž nezískala jediný game, přišlo další trápení. Na French Open vypadla už ve druhém kole a na travnatých generálkách nevyhrála jediný zápas, když prohrála s Jessicou Pegulaovou i Camilou Giorgiovou.

Bilance z posledních 10 zápasů: 5-5
Generálka: Berlín (2. kolo), Eastbourne (1. kolo)

Plíšková bude hrát hlavní soutěž Wimbledonu podeváté. Při úvodních šest startech nepřešla přes druhé kolo, pak dvakrát po sobě postoupila do osmifinále, které je jejím maximem. Předloni v něm prohrála bitvu s krajankou Karolínou Muchovou.

Kariérní bilance: 11-8
Nejlepší výsledek: osmifinále (2018-19)
Výsledek v posledním ročníku 2019: osmifinále

Plíšková se v úvodním kole střetne se semifinalistkou nedávného French Open Tamarou Zidanšekovou, v případě postupu s Donnou Vekičovou, nebo Anastasií Potapovovou a ve třetím kole může narazit na čtvrtfinalistku posledního ročníku Alison Riskeovou. Pokud by prošla do osmifinále, mohla by si zahrát s Petrou Kvitovou.


Barbora Krejčíková i letos prožívá singlový vzestup. V březnu se v Dubaji poprvé dostala do finále akcí WTA 1000, získala svůj první titul ve dvouhře a na něj navázala grandslamovým triumfem.

Nejlepší výsledky: French Open,  Štrasburk (vítězka);  Dubaj (finále)
Největší úspěchy na trávě: první turnaj
Bilance: 26-9
Bilance na trávě: 0-0
Grandslamy: Australian Open (2. kolo), French Open (vítězka)

Krejčíkové se zpočátku na antuce vůbec nedařilo. Na nejpomalejším povrchu se však postupně zlepšovala, po římském osmifinále získala ve Štrasburku svůj premiérový titul, poté naprosto senzačně ovládla grandslamové French Open (vyhrála i čtyřhru) a protáhla svou neporazitelnost na 12 zápasů. Na trávě žádnou z generálek nehrála.

Bilance z posledních 10 zápasů: 10-0
Generálka: žádná

Krejčíková se v hlavní soutěži nejslavnějšího turnaje světa představí poprvé, při předchozích třech startech vždy skončila v kvalifikaci.

Kariérní bilance: 0-0
Nejlepší výsledek: 1. kolo (2021)
Výsledek v posledním ročníku 2019: nehrála

Krejčíková začne proti talentované teenagerce Claře Tausonové, poté ji čeká Andrea Petkovicová, či Jasmine Paoliniová. První nasazenou soupeřkou by mohla být trápící se Kiki Bertensová, v osmifinále by si mohla střihnout souboj šampionek French Open se světovou jedničkou Ashleigh Bartyovou.


Karolína Muchová měla na začátku roku skvělou formu, ale smůlu na zdraví. Ze dvou turnajů musela odstoupit a Australian Open, kde si zahrála své první grandslamové semifinále, dohrávala s natrženým břišním svalem. Letos zvládla odehrát jen sedm turnajů.

Nejlepší výsledky: Australian Open (semifinále)
Největší úspěchy na trávě: čeká na první výhru
Bilance: 13-5
Bilance na trávě: 0-1
Grandslamy: Australian Open (semifinále), French Open (3. kolo)

Muchová se po doléčení natrženého břišního svalu na kurty vrátila na antuce ve Stuttgartu, kde měla pro změnu problém se zády a prohrála hned v prvním kole. Mnohem lepší to bylo v Madridu (čtvrtfinále) a na French Open (3. kolo). Na trávě si před Wimbledonem zahrála jediný zápas, v Berlíně v úvodním kole podlehla Veronice Kuděrmetovové.

Bilance z posledních 10 zápasů: 5-5
Generálka: Berlín (1. kolo)

Muchová v hlavní soutěži Wimbledonu debutovala předloni a senzačně došla až do čtvrtfinále, v němž ji zastavila Elina Svitolinová.

Kariérní bilance: 4-1
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2019)
Výsledek v posledním ročníku 2019: čtvrtfinále

Muchovou na úvod čeká Shuai Zhang, finalistka jedné z generálek, a poté lepší ze souboje Jil Teichmannová - Camila Giorgiová. Ve třetím kole by mohla narazit na finalistku letošního French Open Anastasii Pavljučenkovovou a v osmifinále na nasazenou trojku Elinu Svitolinovou.


Markéta Vondroušová měla velmi solidní vstup do sezony. Na generálce v Melbourne se dostala do semifinále a na Australian Open si poprvé zahrála osmifinále. Od února však čeká na další čtvrtfinálovou účast.

Nejlepší výsledky: Melbourne 2 (semifinále)
Největší úspěchy na trávě: čeká na první výhru
Bilance: 13-11
Bilance na trávě: 0-2
Grandslamy: Australian Open (osmifinále), French Open (osmifinále)

Vondroušová na antukových generálkách vyhrála jen jeden ze čtyř zápasů, na French Open skončila už v osmifinále, neobhájila předloňské finále a propadla se žebříčkem. Na obou travnatých akcích dohrála hned v prvním kole, v Berlíně po porážce s pozdější vítězkou Ljudmilou Samsonovovou a v Eastbourne nestačila na rozjetou Ons Džabúrovou.

Bilance z posledních 10 zápasů: 4-6
Generálka: Berlín (1. kolo), Eastbourne (1. kolo)

Vondroušová se Wimbledonu účastní počtvrté a pokusí se poprvé přejít přes první kolo hlavní soutěže.

Kariérní bilance: 0-3
Nejlepší výsledek: 1. kolo (2017-19, 2021)
Výsledek v posledním ročníku 2019: 1. kolo

Vondroušová se po neobhajobě finále French Open propadla v žebříčku, není mezi nasazenými a v prvním kole vyzve nasazenou Anett Kontaveitovou. Pokud by si ve Wimbledonu připsala svou první výhru, čeká ji kvalifikantka Vitalija Ďjačenková, či domácí divoká karta Emma Raducanuová, ve třetím kole možná Viktoria Azarenková a v osmifinále případně Bianca Andreescuová.


Marie Bouzková měla na začátku sezony vynikající formu, když sebrala set světové jedničce Ashleigh Bartyové, na Australian Open potrápila Elinu Svitolinovou, na menší akci v Melbourne hrála své druhé finále na hlavním okruhu a v Guadalajaře došla do semifinále. Od překvapivé porážky v Miami však přišla krize.

Nejlepší výsledky: Melbourne 4 (finále);  Guadalajara (semifinále)
Největší úspěchy na trávě: Birmingham (čtvrtfinále)
Bilance: 13-11
Bilance na trávě: 2-2
Grandslamy: Australian Open (1. kolo), French Open (1. kolo)

Bouzková sice do antukového jara vstoupila výhrou, ale následovala série čtyř porážek a mezitím zdravotní pauza. Ani na trávě se zpočátku nemohla rozehrát do své obvyklé formy. Zatímco v Nottinghamu skončila hned na úvodní soupeřce, v Birminghamu se probojovala do čtvrtfinále.

Bilance z posledních 10 zápasů: 3-7
Generálka: Nottingham (2. kolo), Birmingham (čtvrtfinále)

Bouzková si svou premiéru v hlavní soutěži v All England Clubu odbyla předloni, kdy ukořistila svou zatím jedinou výhru v hlavních soutěžích grandslamů.

Kariérní bilance: 1-1
Nejlepší výsledek: 2. kolo (2019)
Výsledek v posledním ročníku 2019: 2. kolo

Marie Bouzková nastoupí proti finalistce ročníku 2010 Věře Zvonarevové a pak by mohla vyzvat grandslamovou šampionku a vítězku juniorky z roku 2018 Igu Šwiatekovou.


Kateřina Siniaková ještě nedávno procházela dlouhou krizí, ale s přechodem na antuku se herně i výsledkově zvedla. V Istanbulu si zahrála čtvrtfinále, v Parmě své první semifinále od léta 2019 a na French Open postoupila do třetího kola.

Nejlepší výsledky: Bad Homburg (finále);  Parma (semifinále)
Největší úspěchy na trávě: Bad Homburg (finále)
Bilance: 13-11
Bilance na trávě: 4-1
Grandslamy: Australian Open (1. kolo), French Open (3. kolo)

Siniaková si zlepšenou formu přivezla i na svou jedinou generálku. Tu absolvovala v Bad Homburgu a poprvé od ledna 2018 se dostala do finále turnajů WTA. V něm nestačila na domácí Angelique Kerberovou.

Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Generálka: Bad Homburg (finále)

Siniaková na trávě hrát umí. V hlavní soutěži Wimbledonu startuje pošesté a dvakrát se dostala až do třetího kola. Předloni pro ni bylo konečnou druhé kolo, v němž narazila na domácí hvězdu Johannu Kontaovou.

Kariérní bilance: 5-5
Nejlepší výsledek: 3. kolo (2016, 2018)
Výsledek v posledním ročníku 2019: 2. kolo

Siniaková se v prvním kole utká se semifinalistkou ročníku 2017 a domácí hvězdou Johannou Kontaovou. V případě postupu by nastoupila proti kvalifikantce Olze Govorcovové, nebo Coco Vandewegheové a ve třetím kole by s největší pravděpodobností vyzvala světovou jedničku Ashleigh Bartyovou.


Tereza Martincová prožívá nejlepší sezonu kariéry. Poprvé se dokázala prokousat do elitní stovky žebříčku, připsala si svou první výhru v hlavních soutěžích grandslamů a v posledních týdnech upevňuje svou pozici v první stovce světového hodnocení.

Nejlepší výsledky: Birmingham,  Nottingham (čtvrtfinále)
Největší úspěchy na trávě: Birmingham, Nottingham (čtvrtfinále)
Bilance: 23-15
Bilance na trávě: 6-2
Grandslamy: Australian Open (kvalifikace), French Open (2. kolo)

Martincová sice na antuce vyhrála jen dva z osmi zápasů, ale na trávě zatím hraje velmi dobře. V Nottinghamu i Birminghamu se probojovala až do čtvrtfinále, v němž nestačila na Ninu Stojanovičovou (Nottingham) a v Birminghamu coby kvalifikantka potrápila pozdější finalistku Darju Kasatkinovou.

Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Generálka: Nottingham (čtvrtfinále), Birmingham (čtvrtfinále)

Martincová si hlavní soutěž Wimbledonu poprvé zahrála předloni, kdy úspěšně prošla tříkolovou kvalifikací. V prvním kole podlehla Yafan Wang.

Kariérní bilance: 0-1
Nejlepší výsledek: 1. kolo (2019, 2021)
Výsledek v posledním ročníku 2019: 1. kolo

Martincová se v prvním kole pokusí zaskočit čtvrtfinalistku posledního ročníku Alison Riskeovou. Pokud uspěje, utká se s Ann Liovou, či Nadiou Podoroskou. Ve třetím kole by mohlo dojít na české derby s Karolínou Plíškovou.


Kristýna Plíšková prochází obrovskou krizí. Letos má mizernou bilanci 3-9 a ani na jednom z devíti podniků nedokázala přejít přes první kolo hlavní soutěže.

Nejlepší výsledky: čeká na první výhru v hlavních soutěžích
Největší úspěchy na trávě: čeká na první výhru
Bilance: 3-9
Bilance na trávě: 0-1
Grandslamy: Australian Open (1. kolo), French Open (1. kolo)

Plíšková pokračovala v trápení i na antuce, v prvním kole neuspěla v Bělehradu, Štrasburku ani na French Open. Na vítězství čeká i na trávě, v Birminghamu prohrála s kvalifikantkou a pozdější semifinalistkou Coco Vandewegheovou. Na kontě má sedm porážek v řadě a po dvou letech musela opustit elitní stovku žebříčku WTA.

Bilance z posledních 10 zápasů: 3-7
Generálka: Birmingham (1. kolo)

Juniorská šampionka z roku 2010 bude hrát ve Wimbledonu již podesáté, jejím maximem je třetí kolo (2015). Předloni se loučila hned v prvním kole po porážce s Kajou Juvanovou.

Kariérní bilance: 4-9
Nejlepší výsledek: 3. kolo (2015)
Výsledek v posledním ročníku 2019: 1. kolo

Plíšková bude o své první letošní vítězství v hlavních soutěžích usilovat proti Dance Koviničové, ve druhém kole by mohla změřit síly s finalistkou nedávného French Open Anastasií Pavljučenkovovou.


Tipujeme
Ashleigh Bartyová je jednou z největších favoritek. Tuto roli by měla světová jednička potvrdit proti Carle Suárezové, jež se vrací po vyléčení z rakoviny, i Anně Blinkovové, nebo Tímee Babosové. Ve třetím kole by mohla potkat domácí hvězdu Johannu Kontaovou, kterou v prvním kole prověří Kateřina Siniaková. Semifinalistka ročníku 2017 Kontaová, s níž má Bartyová bilanci 3-1, by mohla být nejtěžší překážkou. Britka vyhrála domácí generálku v Nottinghamu, ale měla papírově snadné soupeřky.

V osmifinále by se Bartyová mohla střetnout s Barborou Krejčíkovou. Senzační vítězka nedávného French Open však na trávě odehrála jen pět zápasů a vyhrála jediný. Z nasazených se nabízí ještě Kiki Bertensová, Nizozemka se nicméně po operaci achilovky velmi trápí. Bartyová by tedy do čtvrtfinále měla projít bez větších potíží.

Zajímavé zápasy 1. kola: Bartyová - Suárezová, Siniaková - Kontaová, Tausonová - Krejčíková
Možné zajímavé zápasy v dalších kolech: Bartyová - Kontaová (3K), Bartyová - Krejčíková (OF), Kontaová - Krejčíková (OF)
1. čtvrtfinalistka: Ashleigh Bartyová


V další části pavouka se sešly Viktoria Azarenková, Anett Kontaveitová, Darja Kasatkinová, Jelena Ostapenková a Bianca Andreescuová. Azarenková na generálkách hrála slušně, ale opět má zdravotní potíže, které ji pronásledují od začátku sezony. Kontaveitová ve finále generálky v Eastbourne podlehla Ostapenkové, jež vyřadila i Kasatkinovou, finalistku předchozí akce v Birminghamu. Andreescuová naopak na trávě nic neuhrála.

Nejlépe tedy ze zmíněných hráček podle formy vychází Ostapenková. Lotyšská ranařka a vítězka French Open 2017 ve Wimbledonu zahrát umí, v roce 2017 se dostala do čtvrtfinále a o rok později do semifinále. Hodně však bude záležet na tom, zda ukočíruje své agresivní údery. Tady je to hodně otevřené.

Zajímavé zápasy 1. kola: Vondroušová - Kontaveitová
Možné zajímavé zápasy v dalších kolech: Kasatkinová - Ostapenková (2K), Azarenková - Vondroušová (3K), Azarenková - Kontaveitová (3K), Kasatkinová - Andreescuová (3K), Ostapenková - Andreescuová (3K), Azarenková - Andreescuová (OF), Kontaveitová - Andreescuová (OF)
2. čtvrtfinalistka: Jelena Ostapenková


Otevřená je i další část, v níž je největší adeptkou na čtvrtfinále Elina Svitolinová. S Alison van Uytvanckovou by si poradit měla, pak ji čeká Magda Linetteová, nebo trápící se Amanda Anisimovová. Ve třetím kole pravděpodobně narazí na Paulu Badosaovou, se kterou před pár dny vyhrála bitvu na generálce v Eastbourne.

Zatímco Svitolinová by v osmifinále být měla, její soupeřka je velkou neznámou. Karolína Muchová se totiž stále trápí zdravotně a generálka jí vůbec nevyšla. Nebezpečná Camila Giorgiová má problém s levým stehnem, i když se může jednat jen o preventivní opatření. Anastasia Pavljučenkovová po senzačním finále French Open na generálce uhrála jen čtyři gamy. Svitolinová je tak horkou kandidátkou.

Zajímavé zápasy 1. kola: -
Možné zajímavé zápasy v dalších kolech: Muchová - Giorgiová (2K), Svitolinová - Badosaová (3K), Muchová - Pavljučenkovová (3K), Svitolinová - Muchová (OF), Svitolinová - Pavljučenkovová (OF)
3. čtvrtfinalistka: Elina Svitolinová


Serena Williamsová v poslední době nemá nejlepší výsledky, ale ve Wimbledonu patří k největším favoritkám. To není překvapením, v All England Clubu sedmkrát triumfovala a po porodu hrála finále v roce 2018 i 2019. Devětatřicetiletá Američanka by si měla poradit s Aljaksandrou Sasnovičovou i krajankou Bernardou Peraovou, nebo Nao Hibinovou. Ve třetím kole by však mohla potkat Angelique Kerberovou, která se na trávě hodně zvedla, vyhrála domácí generálku v Bad Homburgu a Williamsovou porazila ve finále ročníku 2018.

Pokud by Williamsová do osmifinále prošla, mohla by v něm narazit na Belindu Bencicovou, či Cori Gauffovou. Bencicová je juniorskou šampionkou a 17letá Gauffová se stále zlepšuje. Williamsovou tak nečeká jednoduchá cesta do čtvrtfinále, po úvodních dvou zápasech už to může být hodně těžké. Ve Wimbledonu je však velmi silná.

Zajímavé zápasy 1. kola: -
Možné zajímavé zápasy v dalších kolech: Bencicová - Gauffová (3K), Kerberová - S. Williamsová (3K), Bencicová - Kerberová (OF), Gauffová - Kerberová (OF), Bencicová - S. Williamsová (OF), Gauffová - S. Williamsová (OF)
4. čtvrtfinalistka: Serena Williamsová


V další sekci může dojít na osmifinálové české derby mezi Karolínou Plíškovou a Petrou Kvitovou. Plíškové se však ve Wimbledonu nedaří, nemá letos dobrou formu a musela by přejít přes senzační semifinalistku French Open Tamaru Zidanšekovou, pak Donnu Vekičovou, nebo Anastasii Potapovovou a ve třetím kole by se asi utkala s Alison Riskeovou, velmi nebezpečnou hráčkou na trávě, kterou v prvním kole vyzve Tereza Martincová.

Kvitová bude mít také těžké první kolo, nastoupí v něm proti Sloane Stephensové. Méně práce by měla mít s Kristie Ahnovou, nebo Heather Watsonovou. Do třetího kola nejspíše dostane nasazenou Jessicu Pegulaovou, senzační vítězku generálky v Berlíně Ljudmilu Samsonovovou, nebo na grandslamech vždy nebezpečnou Kaiu Kanepiovou. Suma sumárum Kvitová patří k největším favoritkám, ale je dost možné, že ani jedna ze dvou nejlepších Češek se do osmifinále nepodívá.

Zajímavé zápasy 1. kola: Kar. Plíšková - Zidanšeková, Pegulaová - Garciaová, Samsonovová - Kanepiová, Stephensová - Kvitová
Možné zajímavé zápasy v dalších kolech: Kar. Plíšková - Riskeová (3K), Pegulaová - Kvitová (3K), Samsonovová - Kvitová (3K), Kanepiová - Kvitová (3K), Kar. Plíšková - Kvitová (OF), Riskeová - Kvitová (OF)
5. čtvrtfinalistka: Petra Kvitová


V šesté osmině pavouka bychom favoritku hledali jen těžko. Elise Mertensová na generálkách prohrála oba zápasy. Madison Keysová naopak hrála slušně, ale v poslední době se jí ve Wimbledonu nedaří. Veronice Kuděrmetovové se generálky nepovedly a Sofia Keninová se trápí už velmi dlouho.

Jedna z nasazených by do čtvrtfinále projít měla. Nejlépe si na generálkách vedla Keysová, která v Berlíně vyřadila Arynu Sabalenkovou a jen těsně nestačila na pozdější šampionku Ljudmilu Samsonovovou. Na grandslamech navíc obecně dokáže najít svou nejlepší formu. Tato sekce je nicméně naprosto otevřená, do jejího průběhu může hodně promluvit i nenasazená Danielle Collinsová.

Zajímavé zápasy 1. kola: -
Možné zajímavé zápasy v dalších kolech: Mertensová - Keysová (3K), Kuděrmetovová - Keninová (3K), Mertensová - Keninová (OF), Keysová - Keninová (OF)
6. čtvrtfinalistka: Madison Keysová


Iga Šwiateková patří do širšího okruhu favoritek a má z Wimbledonu juniorský titul. Jenže na trávě se nepředvedla v dobré formě předloni ani letos, kdy na generálce v Eastbourne měla obrovské potíže s Heather Watsonovou a po vyhrané úvodní sadě schytala výprask od Darjy Kasatkinové. Osmifinále by ale asi uhrát měla, nejprve se bude muset vypořádat s nepříjemným stylem Su-Wei Hsieh, pak s Marií Bouzkovou, nebo veteránkou Věrou Zvonarevovou a nejspíše Petrou Martičovou.

Její soupeřkou pro osmifinále by měla být Ons Džabúrová, či Garbiñe Muguruzaová. Džabúrová si na generálkách vedla výborně, v Birminghamu získala svůj premiérový titul a v Eastbourne ve druhém kole podlehla Jeleně Ostapenkové. Muguruzaové se ve Wimbledonu od triumfu v roce 2017 vůbec nedaří a už nemá stabilní a skvělou formu jako na začátku sezony. Tady může být náš tip překvapivý, ale proč to nezkusit. Šwiateková opravdu na trávě zatím nic nepředvedla a Muguruzaová není nepřekonatelnou soupeřkou.

Zajímavé zápasy 1. kola: Šwiateková - Su-Wei Hsieh
Možné zajímavé zápasy v dalších kolech: Džabúrová - Muguruzaová (3K), Šwiateková - Džabúrová (OF), Šwiateková - Muguruzaová (OF)
7. čtvrtfinalistka: Ons Džabúrová


Jedna z největších favoritek Aryna Sabalenková by měla prvními dvěma koly projít bez větších problémů, pokud se v tom prvním nenechá zaskočit netradičním stylem kvalifikantky Mónicy Niculescuové. Pak nasazenou dvojku vyzve Katie Boulterová, či další kvalifikantka Danielle Laová. Ve třetím kole by si mohla zahrát s Jekatěrinou Alexandrovovou, jež se jako poslední vešla mezi nasazené.

Podstatně těžší bude asi osmifinále, do kterého by měla projít Maria Sakkariová, nebo Jelena Rybakinová. Sakkariová od French Open nehrála a Rybakinová na trávě nic světoborného nepředvedla, i když hrála semifinále v Eastbourne, kde ji trápilo zranění zad. Sabalenková by si měla se všemi soupeřkami poradit a potvrdit roli favoritky.

Zajímavé zápasy 1. kola: Niculescuová - Sabalenková
Možné zajímavé zápasy v dalších kolech: Sakkariová - Rybakinová (3K), Sakkariová - Sabalenková (OF), Rybakinová - Sabalenková (OF)
8. čtvrtfinalistka: Aryna Sabalenková

1. čtvrtfinále: Bartyová porazí Ostapenkovou | H2H 3-1
2. čtvrtfinále: S. Williamsová porazí Svitolinovou | H2H 5-1
3. čtvrtfinále: Kvitová porazí Keysovou | H2H 3-4
4. čtvrtfinále: Sabalenková porazí Džabúrovou | H2H 1-1

1. semifinále: Bartyová porazí S. Williamsovou | H2H 0-2
2. semifinále: Sabalenková porazí Kvitovou | H2H 2-2

Finále: Bartyová porazí Sabalenkovou | H2H 4-4

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz
 
Ke komentování musíte být přihlášen(a). Prosím přihlašte se zde.
 
  • Komentáře (121)
27.06.2021 23:24Od: paddy How far will Roger Federer go this Wimbledon?
Loses First Week 16 %
R16/QF 42 %
Semifinals 18 %
Final 8 %
Champion! 16 %

Tennistic Productions
14 tis. hlasů
[ Reagovat ]
27.06.2021 23:28Od: paddy
to mělo být vedle

čím více oken, tím více omylů
čím více pruhů, tím více adidas
smile
[ Reagovat ]
27.06.2021 22:59Od: Blondie
Jinak jsem hrozě zvědavá na Karo Plíškovou. Třeba z ní ten pád z TOP10 sejme tlak?
[ Reagovat ]
27.06.2021 23:00Od: EllNino
Jaky rozdil byt 10. nebo 12. ?

Karolina na trave krom Eastbourne v podstate zadne dobre vysledky, Wimbledon nemusi ? dlouhodobe nevyrazny turnaj pro ni
[ Reagovat ]
27.06.2021 23:12Od: tommr
Karolína na trávě vyhrála Nottingham a dvakrát Eastbourne. O tom se jiným hráčkám ze kterých se dělají specialistky na trávu může jen zdát ...
[ Reagovat ]
27.06.2021 23:20Od: EllNino
Ale Wimbledon 2x 4. kolo a jeji antipatie k Wimblu je znama ? snad zvladne Zidansek, bude to boj
[ Reagovat ]
27.06.2021 23:41Od: tommr
o žádný antipatii Karolíny vůči Wimbledonu nevím. Jí se na GS nedaří obecně ...
Já doufám podobně jako Blondie, že s vypadnutím z top-10 z Karolíny trochu opadne ten tlak, bude hrát uvolněně a konečně udělá nějakej slušnej výsledek i ve Wimbledonu ...
[ Reagovat ]
27.06.2021 23:13Od: Blondie
Reálně žádný :) psychologický - kdo ví?
[ Reagovat ]
27.06.2021 22:52Od: majkl005 CZ Propadák? Asi jo, kdoví. CZ
Dovolím si tu tak nějak "soukromně veřejně" sdělit svoje typy, jak letos naše děvčata dopadnou. Upřímně mám obavu, že to bude jeden z těch nejslabších Wimbledonů z našeho pohledu za poslední roky :( Páč už první kolo je pro většinu našich holek neskutečně těžký. Na druhou stranu pokud první kolo zvládnou, tak mají naopak šanci vytvořit velmi pěkný "kolektivní" výsledek.

Kar. Plíšková (1./4. kolo) - naše mámnasalámu queen schytala docela blbej los. Jelikož Tamara může být ještě posilněná z FO a Karolíně zavařit už v prvním kole. Pokud ale Karolína úvodní zápas zvládne tak vypadne až v kole čtvrtém. A obávám se, že ji znovu vyškolí, již posté tento rok, Pegula. Ono ostatně i kdyby se utkala s Petrou, tak Karolína nebude mít šanci.

Kvitová (1. kolo/semifinále) - Petra má začátky GS ve většině případů takové nejisté a dostat hned na úvod proti sobě Sloníka, to je pech jako prase. Asi by se málokdo divil, kdyby Petřina cesta skončila již v prvním kole. Pokud ale tuhle přetěžkou zkoušku zvládne tak věřím, že to může dotáhnout daleko. Reálně los nemá od druhého kola vůbec špatný a věřím, že do semifinále by se dostat mohla. Tam už ale proti ní může stát hráčka jako Garbině, Aryna nebo kdokoliv jinej. A obávám se, že Petra již nedokáže zvládnout fyzicky a asi ani psychicky závěrečná kola turnajů, tudíž tady by to nejspíš pro ni byla konečná. Z mého pohledu ji zlomilo finále na AO proti Naomi a od té doby to již není ta Petra co bývala, co se týče závěrečných kol a zvládnutých finále :(

Krejčíková (1./4. kolo) - Barča si myslím, že už nemusí nikomu nic dokazovat. Každopádně je velkým otazníkem, jak bude hrát. Můj názor je, že pokud zvládne 1. kolo což bude tak 50/50 tak se nezastaví pak dřív jak v osmifinále. Kikina už není co bývala a tak by ji ve třetím kole Bára mohla porazit, jelikož už bude docela rozjetá a bude mít Wimbledonské kurty v nohou. Osmifinále s Barty ale nejspíš bude konečná.
[ Reagovat ]
27.06.2021 22:52Od: majkl005 Re: 2. část
Muchová (2. kolo/čtvrtfinále) - Pro naši mušku zlatou bude zřejmě nejrizikovější zápas ve druhém kole. Čekají ji buď bumbum Itálie a nebo hodně dobrá kámoška Jil. Což ani jedna volba není dobrá. Kamila má dobrej servis a když jí to tam bude padat, tak to Kája bude mít těžké no a Jil to tak nějak umí druhému znechutit. A ještě ke všemu hrát proti kámošce taky nebude pro Káju nic příjemného. Pokud ale druhé kolo zvládne, tak si myslím, že se zastaví až ve čtvrtfinále buď na obrmatce a nebo Angelice. Nasťa totiž bude ještě vožralá po RG a Svitolině to Kája musí vrátit za předloňskej rok i kdyby nechtěla.

Siniaková (3. kolo) - díky vyloučení Konty kvůli covidu se Katce zajímavě otevřela cesta do třetího kola. I když pravdou je, že Konta by kdoví jakou prověrku Katce taky nemusela uštědřit. Každopádně třetí kolo (nejspíš s Barty) bude pro Katku konečná. I přesto ale fajn výsledek.

Vondroušová (1. kolo) - tady asi není vo čom. Frňáček hore má jeden z nejtěžších losů a tak to bude podle mě jasná prohra již v úvodním kole na dva sety :( Markéta umí hrát především na antuce, kde ani tak nepředvádí poslední dobou kdoví jaké terno, takže jasná věc, bohužel.
[ Reagovat ]
27.06.2021 22:53Od: majkl005 Re: 3. část
Kr. Plíšková (1. kolo) - to je taková Markéta na entou - obě mohly ušetřit za letenky a ubytko. Kristýna je dlouhodobě totál mimo a proti Dance nebude mít šanci. Výsledek sice nebude kdoví jak jasnej (tipuju 4:6, 5:7) ale pokud Danka udrží nervi na uzdě a počká si, tak s Kristýnou nebude mít nejmenší problém.

Martincová (1./3. kolo) - Riske je z těch nasazených hráček asi to nejlepší, co Tereza mohla schytat, když už jí bylo přiřčeno, že půjde na nasazenou hned v prvním kole. Alison toho letos odehrála pramálo a tudíž pokud Terezu osvítí duch svatej a bude mít trošku štěstí, tak by první kolo teoreticky dát mohla. Přeci jen nějaký herní standart již má a ten by při určité konstelaci na Alison mohl stačit. Pokud první kolo zvládne, tak věřím tomu, že uspěje i ve druhém, ale třetí runda pro ni bude konečná. Tam už se proti ní postaví hráčka, která je o několik tříd nad Terezou a co si budeme, Tereza není ten typ, kterej by porážel, i když třeba nepravidelně, hráčky top kvality.

Bouzková (1./4. kolo) - naše "baby Lucinka Šafářová" má možná těžší los, než se zdá. Ona sice Věra už není co bývala, ale věřím, že to první kolo Marušce pěkně znepříjemní. Pokud se ale Maruška kousne a bude mít trošku štěstí, tak úvodní zápas zvládne a ve druhém kole půjde na Igu, která na kurtu zase předvede svoji sérií tiků a záchvatů breku a Maruška se bude radovat z druhého vítězství. Jelikož bude Maruška už rozjetá tak ji stopku ve čtvrtém kole vystaví až Garbině, která je samozřejmě již o dost jinde než předešlé Maruščiny soupeřky. Každopádně čtvrté kolo bude pro Marušku velkým úspěchem.
[ Reagovat ]
27.06.2021 23:09Od: paddy
já budu o trošku stručnější

postoupí 6 holek vč. Kristýny, to budete všichni čumět smile smile
[ Reagovat ]
27.06.2021 23:29Od: tommr
souhlasím s tím, že první kolo mají všechny naše hráčky nesmírně těžký (až podezřele těžký), ale pokud ho zvládnou tak by mohly udělat dobrý výsledky ...
Největší šanci na postup do druhýho kola má ted Katka Siniaková a s její formou by toho měla využít. Nejmenší naději má naopak Kristýna Plíšková, ale u ní to není o soupeřce ale o její neschopnosti vyhrát na GS zápas proti komukoli ...
[ Reagovat ]
28.06.2021 00:17Od: Burrows
ona je neschopna vyhrat kdekoli, ne jen na gs
[ Reagovat ]
27.06.2021 23:40Od: blixa
Nooo, pěknej záchvat ! Chytá tě to často ? smile
[ Reagovat ]
27.06.2021 23:53Od: majkl005
4 měsíce na neschopence po covidu se na člověku prostě musí nějak podepsat smile ty po přečtení máš záchvat a nebo ti to dává smysl? smile
[ Reagovat ]
28.06.2021 00:32Od: blixa
Nééé, já su v pohodě ! Hezky jsem si početl smile
[ Reagovat ]
28.06.2021 09:57Od: lvicek
Peta ma slaby zacatky, to je pravda, tak musime doufam, ze ty slaby zacatky si vybrala uz ted v Hamburgeru a na Wimbledonu si ted uz bude pripadat jako v druhym tydnu ;). Nebo radsi na prelomu prvniho a druhyho ;).
[ Reagovat ]
27.06.2021 21:59Od: Nancy_z Sinaková x Wang Yafan
Katce se změnila soupeřka. Konta se musela odhlásit, po kontaktu s covid pozitivní osobou?
[ Reagovat ]
27.06.2021 22:08Od: EllNino
Ups ? pro JoKo strašný pech :( Byla rozjetá ?.o to horší, že to je domácí GS
[ Reagovat ]
27.06.2021 22:09Od: Nancy_z
Jo. Je to sportovní tragedie. Takhle doba je prostě divná.
[ Reagovat ]
27.06.2021 22:37Od: Tomas_Smid_fan
Jj, teď to čtu. To je děsnýsmilesmile Chudák Johanna. Ale to má z toho života co vede, z kamarádů s kterýma se tahásmile
[ Reagovat ]
27.06.2021 22:10Od: tommr
tak hlavně že se na to přišlo ještě před zápasem a že se nemusela odhlásit i Katka ...
Jinak co se týče nové soupeřky mělo by to být pro Katku výrazné plus. Wangovou už dvakrát porazila a v současný formě by s ní neměla mít vážnější problémy ... smile
[ Reagovat ]
27.06.2021 22:20Od: horska.kraslice
Mám smíšené pocity. Pro Katku je to lehčí soupeřka, ale Konty je mně fakt líto, tohle na domácím GS, chudák holka.
[ Reagovat ]
27.06.2021 22:38Od: tommr
tomu se říká "poetic justice". Pořadatelé si vymýšlejí nesmyslný buzerace a nakonec na to doplatí jejich největší domácí naděje ... smile
[ Reagovat ]
27.06.2021 22:26Od: paddy
deblista Frederik Nielsen také out smile (pozitivní je trenér)

Nielsen won the men?s Wimbledon doubles title back in 2012 with Jonathan Marray. He is the grandson of Kurt Nielsen who was the first Danish man in history to play a Grand Slam final after being runner-up at The All England Club twice during the 1950s.
----------
Tommy Paul has withdrawn from the men?s draw but it is not an issue related to COVID-19. He has been replaced by Japanese lucky loser Yasutaka Uchiyama who will play Carlos Alcaraz in the first round.

v UK se covid opět rozjíždí, delta (indická) mutace zanedlouho ovládne i naše území
https://www.worldometers.info/coronavirus/country/uk/

coronavirusvině se rychle přizpůsobuje a je naivní si myslet, že je vše za námi smile
[ Reagovat ]
27.06.2021 20:28Od: Ondra979
radsi nic necekat, Petra bohuzel po zraneni. Karolina no comment, ta muze jen prekvapit a vetsina ma dost tezky los..snad KAca nebo Muska neco predvede. a Barbora - na tu jsem velmi zvedav, ale ona ma uz letos bohate spleneno, ale treba ji to pujde, necham se rad prekvapit
[ Reagovat ]
27.06.2021 14:19Od: hanz
Píšu to nerad - i když si jiní myslí opak -, ale na zítra si přichystejte kapesníčky, bude to pro české barvy masakr. Bohužel.
[ Reagovat ]
27.06.2021 16:05Od: PetaM
Proč by měl někdo brečet? Protože zítra vypadnou milionáři, kteří hrají o další miliony? No mega mě to zasáhne. :D
[ Reagovat ]
27.06.2021 17:39Od: hanz
Kdo tu psal o milionech? Ať si je mají, mně šlo o národní hrdost z českých výher a těch žel moc nebude.
[ Reagovat ]
27.06.2021 19:48Od: PetaM
Ale pořád nechápu, proč bych měl mít přichystaný kapesníček. :D Když vypadnou, vypadnou. Oni jsou strůjci svého štěstí a života. :D Když prohrajou, neprohrajou kus republiky, prostě jen prohrajou. Plakat kvůli tomu určitě nebudu. :D
[ Reagovat ]
27.06.2021 20:00Od: com
nekecej, az bude Karolina prohravat, tak tu budes bulet mezi prvnima smile
[ Reagovat ]
27.06.2021 20:06Od: PetaM
Karolína? :D Jo, tak její prohra mě opravdu nevyšokuje. :D Naopak, jestli přespříští víkend vyhraje, tak budu v totálním šoku. :D
[ Reagovat ]
27.06.2021 13:19Od: com čtyřhra
myslel sem, že by zase mohli zkusit smile Plíškovic, ale asi se teda budou soustředit obě jen na dvouhru smile No a Siniakovou s Krejčíkovou můžou ohrozit leda ve finale Babos/Mladenovic nebo letošní rozjetej pár se Šuko smile
[ Reagovat ]
27.06.2021 14:05Od: majkl005
jj, hlavně u Kristýny dává smysl se soustředit jen na single, ona má neskutečnou šanci dojít daleko...možná dokonce až do druhého kola smilesmilesmile
[ Reagovat ]
27.06.2021 20:03Od: com
finale Karolina - Kristyna je stale ve hre smilesmile
[ Reagovat ]
27.06.2021 13:13Od: Vlk-v-trave
Kazdopadne jsem tipoval nekdo jiny... v Parizi mi ten tip vysel, tak proc ne ve Wimbledonu:)
[ Reagovat ]
27.06.2021 12:07Od: Vlk-v-trave
Ve vyberu na tipy mi ta Bara Krjecikova proste chybi:) Odpocata, ma plneno, footwork asi tolik ted uz resit nebude jak jine hracky, typ federer v sukni, hra nastavena tak, ze ta muze hrat i na parketach. Kdyz koukam ne jeji los, tak vlastne neni vubec spatny... dokonce terminologii jachtare bych rekl, vitr ma priznivy. Ale uvidime...hned v prvnim zapase... trebas se pletu:)

Maky na trave nevim, a obecne je to flink, takze ta Kontaveit muze delat sakra problemy...spis tipuji konecna v uvodu, a chtel bych se mylit:)

Muchova - no potes koste, hlavne ve druhem kole. Kamila sice skrecla, ale pokud bude vpohode, tak to muze byt vklidu upset pro Kaju... i Vlka:) Dost mi v te osmince dela problemy Sweetolina, bude zalezet jaka trava bude pripravena... pokud to nejak preleze, tak QF bude narez, tipuji Gauff a asi konec cesty...zase bych se chtel mylit, ale bude to dulezite, aby ji unavila pred Barou:) aspon... a nebo ji tam bude cekat Serena, coz by mohlo byt priznivejsi...o neco...:) Ale neni to finale...

Pliskova - no Tamara na uvod. Hodne nevyzpytatelna souperka. Nikdo asi nevi, co tu Karolinu zLoun ceka. A asi ani ona tak ne... Vic se da verit asi Petre Kvitove, myslim, ze se s Vlcima Ockama rozehraje k dobremu turnaji. Hodne se sice Samsonka vychvaluje, ale ja si pockam na to, co s ni udela Kanepi hned v uvodu nejslavnejsiho turnaje... aby nam ta divoka karta hned divoce nezahucela... turnaje na trave pred Wimbledonem bych bral hodne z rezervou... krom ATP Queens.
[ Reagovat ]
27.06.2021 12:07Od: Vlk-v-trave
Alison Riske je travarka...dost schopna, takze Tereza to ma zdanlive tezke. Pravdou je, ze Alison je dost v kreci... trebas si jeste zahraje s Vekic:D Ono se to vlastne klidne muze stat...

Zvedavy jsem fakt na tu 6. osminku... to je totalni ulet... podle mne netipovatelne...az bych pral te Kacce Labut (K. Swan) uspech :D

Maruska Bouzkova, tak tady si tipuji, ze se Verkou si pekne pinkne, pak si zapinka a prepinka s Igu, uplne vklidu, ta je uplne mimo, tedy pokud ji nezastavi Hsieh... potom s Martic si asi pinkat uz moc nemuze...jedine, zeby se ta Martic vyhazela...pak Zabka nebo Kote... no to je pro ni asi konecna... pinkat se s nema neda.

V zaverecne osmince pokud nevyuzije situaci Sabalenka, tak se jen potvrdi, ze je mentalne hodne slaba hracka.

Jinak doufam, ze ve tretim kole bude zapas CoCo x Ash... trhak by mel byt uz Katrina x CoCo :) Pokud nam Katerina tu Johanu sokuje...byl by to famozni zapas, a urcite bych si ho nenechal ujit:D
[ Reagovat ]
27.06.2021 12:16Od: EllNino
Vlčku, kdo je žabka :)
[ Reagovat ]
27.06.2021 12:41Od: Vlk-v-trave
Ons Jabeur...
Ty se radeji prihlas do WTA fantasy:) At tam nezustanu trcet s paddym :D Ikdyz, byl by to takovy historicky moment... tvari v tvar... Head to Head :D
[ Reagovat ]
27.06.2021 12:43Od: EllNino
Hele moc mě to neoslovilo ... koukal jsem na to
[ Reagovat ]
27.06.2021 12:30Od: gigin
Víš jak sa řekne lotyšsky labuť?
[ Reagovat ]
27.06.2021 12:39Od: Vlk-v-trave
Nevim :D
[ Reagovat ]
27.06.2021 12:42Od: Vlk-v-trave
Jak?
[ Reagovat ]
27.06.2021 12:44Od: gigin
https://translate.google.cz/?hl=cs&sl=cs&tl=lv&text=labu%C5%A5&op=translate
[ Reagovat ]
27.06.2021 12:45Od: EllNino
Katrina Gulbe
[ Reagovat ]
27.06.2021 13:11Od: Vlk-v-trave
No jo vlastne :D
Takze favoritka turnaje...
Tec ji jen dostat z bazenu na kurt:D

https://www.google.com/imgres?imgurl=https%3A%2F%2Ftennistonic.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2018%2F12%2FKatie-Swan.png&imgrefurl=https%3A%2F%2Ftennistonic.com%2Ftennis-news%2F52618%2Fkatie-swan-shows-off-hot-form%2F&tbnid=FPrWiTprvJRFjM&vet=10CAMQxiAoAGoXChMIyIfmwta38QIVAAAAAB0AAAAAEAw..i&docid=7g47YKm4JdJYBM&w=740&h=510&itg=1&q=Katie%20swan&client=firefox-b-d&ved=0CAMQxiAoAGoXChMIyIfmwta38QIVAAAAAB0AAAAAEAw
[ Reagovat ]
27.06.2021 14:15Od: EllNino
a Katka Udičková zase okouzlila Minotaura :)
[ Reagovat ]
28.06.2021 10:42Od: Tomas_Smid_fan
Gratulka k nové favoritcesmilesmile
[ Reagovat ]
27.06.2021 12:45Od: blixa
To ví snad každý ... smilesmile
[ Reagovat ]
27.06.2021 13:32Od: gigin
Měl by. Patří to k základním vědomostem.
[ Reagovat ]
27.06.2021 11:51Od: Blondie
U Peti mám prostě problém. Je fakt pěkné, že ji ještě někdo vidí mezi favoritkami, ale já poslední dobou vidím, že má problémy přesně v těch chvílích, kdy ji dřív výsledky zdobily. Je paráda, že už neprohrává s kvalifikantkami, ale moc si nepamatuji, kdy naposled vyhrála zápas se stejně či výše postavenou soupeřkou. Snad jen v Dauhá. Jinak sice hraje vyrovnaně, ale v zásadních momentech to "chybami" odevzdá. Něco tomu najednou chybí. Ani ne fyzička, ale prostě "něco". To kouzlo, díky kterému dokázala vyhrávat i prohrané matche. Nevím, jak to popsat...

Strašně, strašně, strašně bych Petře přála, aby tu ohromnou radost zažila ještě jednou. Ale moc tomu nevěřím :-)
[ Reagovat ]
27.06.2021 12:11Od: EllNino
Já to taky tak mám ... nevím, čím to je, ale ty prohry s Elinou, Angie, Bepou, Cirsteou, Podoroskou ... je toho tenhle rok nějak moc, takových těch těsných a ošklivých proher z vedení 1:0 na sety ... a to prostě Petře pořád nahlodává sebevědomí, i když některé těsné zápasy letos taky vyhrála ...

Není tam taková ta jiskra, která tam byla třeba v roce 2018, kdy byla Petra jako znovuzrozená po návratu na kurty ...

Podle mě je klíčovým turnajem, který tohle změnil, AO 2019 - tam se prostě podle mě Petra hodně emočně vysála, protože moc chtěla ten třetí GS a pozici světové jedničky ... poté sice ještě získala nějaké menší tituly, ale ty velké zápasy, ale přetrhla si tu neuvěřitelnu finálovou šňůru a asi ji to hodně vzalo ...pak přišel covid a ještě semi RG, od té doby se to trochu blbě schází a na každém turnaji chybí kousíček k lepšímu výsledku ...

Přál bych Pétě, aby to ještě někde cinklo, ale teď má podle mě poslední šance, maximálně ještě příští rok ...

A i kdyby už to nevyšlo, tak si užívejme každý její zápas :) zase tolik už jich nebude :)
[ Reagovat ]
27.06.2021 12:16Od: Blondie
Vidíš to, možná jsi na to strašně kápl. Já jsem jen v pozici ze srdce přejícího diváka, ale to AO 2019 mě, bez legrace, taky šíleně emočně vysálo. Sama cítím, že od té doby sice fandím, pořád se snažím poctivě sledovat každý zápas a držet pěsti, ale "NĚCO" už tomu chybí.

Přemýšlím, zda by Peti na ten rok a půl, na který odhaduji její kariéru, ještě nepomohla nějaká změna. Neříkám, že nutně trenéra, ale... :-)
[ Reagovat ]
27.06.2021 12:19Od: EllNino
Pro mě je to asi nejbolestivější porážka Petřiny kariéry ... a hned po ní zápas s Marií, taky na AO ... ten je pro Petru takovým zvláštním místem ... měla tam své velké výhry, postupy do finále a semifinále, ale také hodně těžké prohry (Robson, Kumkhum, Sharapova, Osaka, Petkovic) ... :) Obecně z AO mám u Petry ty nejsilnější momenty, pozitivní i negativní :D
[ Reagovat ]
27.06.2021 12:26Od: SydneyOpen
prohra s Agou ve finále TM 2015 taky strašně mrzí, nebo SF Olympijských her s Puig... a hodně i US Open 2015 ČF proti Pennetta, ten rok mohla Petra US Open klidně vyhrát...
[ Reagovat ]
27.06.2021 12:33Od: lvicek
A to ze zacatku ten zapas taky vypadal dobre, pak myslim nekde kolem stavu 3:3 mela trojity breakball na podani Osaky, nepromenila, a pak se to uz hroutilo...
[ Reagovat ]
27.06.2021 12:35Od: SydneyOpen
Jinak co má říkat taková Azarenka. 3x finále US Open 3x prohra ve 3 setech, v roce 2012 podávala na vítězství, loni zase měla set a brejk k dobru. Na to jaká to byla/je úžasná hardařka také jen 2 GS...
[ Reagovat ]
27.06.2021 12:39Od: EllNino
Jojo, jsme na Peťu asi moc tvrdí :) Má "jen" jednu finalovou porážku na GS ... a celkově "jen" 10 proher ve finále WTA, což je prostě pecka, ta bilance 28-10, jeden čas byla i 26-7, Petra držela osm finálových výher v řadě :) Zhuhai, Birmingham, Petrohrad, Doha, Praha, Madrid, Birmingham, Sydney ... a právě to AO 2019 to přetrhlo
[ Reagovat ]
27.06.2021 12:45Od: Blondie
Já určitě nejsem tvrdá, chápu, jak neskutečné triumfy a úspěchy dobyla. Jsem na ni hrozně pyšná a uvědomuju si, že já jsem jen fanoušek, nic víc.

Ale jde jen o to, že mě to vždycky mrzí za ni, dovedu si představit, jak je pak smutná, někdy zdrcená. A prostě bych jí přála, aby ještě něco velkého tenisového dobyla :)

Jinak za sebe bych to shrnula jako "ze srdce přeji, fandím až do konce, jsem nadšena z jejích už dosažených úspěchů, ale v nové už moc nevěřím." Tož tak :D
[ Reagovat ]
27.06.2021 12:57Od: SydneyOpen
zase se svým tenisem mohla dopadnout jako Ostapenko, je úctihodné že s takovou mírou rizika je de facto 11 let nepřetržitě ve světové špičce... jen ten další GS by ji slušel no. Když si vezmu že Kerber má 3 GS a Petra s Vikou jen 2 no nic smile
[ Reagovat ]
27.06.2021 14:10Od: horska.kraslice
Toto vlákno jsem si přečetla téměř se slzou v oku. Cítím to všechno přesně tak.
[ Reagovat ]
27.06.2021 17:27Od: sojka1
Blondie to napsala moc hezky, ale to je prece kolobeh zivota a i placani do micku je zivot... :-) ve vsem konani se profesne na spici dlouhodobe udrzi jen ti skutecne vyjimecni a nejlepsi, az nakonec i oni odejdou... zbytek se preleva a meni, musi byt misto pro nove a nejlepsi. Peta je vyjimecna, ale je to kralovna (krasnych) okamziku... a okamziky se neplanuji, ty se ziji... Tesme se na ne jeste... a nebo treba na uz uplne jine.... :-))
[ Reagovat ]
27.06.2021 17:32Od: Blondie
Je je... já si vždycky říkám, že má prostě ve své profesi odehráno a vyhráno to, co drtivá většina nikdy nedosáhne.

Tak jen poctivě dofandit a pak přát Petě vše nejlepší do těch let bez tenisu, které ji čekají. Budou ještě důležitější než ty tenisové roky :)
[ Reagovat ]
27.06.2021 12:29Od: lvicek
Vidim to podobne, proste v klidu vede do stavu 5:2 ve druhem a pak se to nejak rozpadne, clovek vubec netusi, jak to nakonec mohla prohrat... :/ Snad se to ale konecne zlomi! Chci od ni videt jeste par skvelych zapasu!
[ Reagovat ]
27.06.2021 12:30Od: SydneyOpen
já doufám že to všechno prolomí v Tokiu. Sakra není v tomto století tenistka co by tak skvěle reprezentovala ve Fed Cupu, kdo jiný si zlatou medaili zaslouží více než Petra? Já doufám že to v sobě ještě najde, ale lehké to nebude
[ Reagovat ]
27.06.2021 12:40Od: EllNino
Já bych OH ani nemusel :) Já bych radši ten GS :D
[ Reagovat ]
27.06.2021 15:24Od: Smazaný účet
Přesně tak. Olympiáda je druhořadá.
[ Reagovat ]
27.06.2021 11:14Od: SydneyOpen
Off topic. Dnes je to 71 let co byla popravena Milada Horáková, nezapomínáme smilesmile
[ Reagovat ]
27.06.2021 11:42Od: Blondie
smile
[ Reagovat ]
27.06.2021 15:58Od: Ondra979
velmi dobra pripominka teto odporne komunisticke vrazdy..snad uz se bolseviku brzy zbavime, je to veleostudne ze porad ovlivnuji politiku teto zeme!!
[ Reagovat ]
27.06.2021 17:25Od: Blondie
Nezbavíme.
Komunismus je stav mysli, který je vlastní části zdejší populace. I kdyby KSČ(M) zanikla, lidé se stejným smýšlením se rozdělí do dalších stran, odkud budou pořád ovlivňovat :(
[ Reagovat ]
27.06.2021 18:08Od: Ondra979
verim ze zbavime, ja vim, ze spousta byvalych at uz komousu nebo jejich sympatizantu ted voli Burese..takze tu porad jsou. je to smutne, ale to vyresi jedine cas..ale uz se blizi zlom a nebude jich tolik, aby meli zasadnejsi vliv na smerovani teto zeme, coz zatim bohuzel jeste maji..ale tomu zu bude brzy konec a nic s tim ty smejdi nenadelaji!
[ Reagovat ]
27.06.2021 10:42Od: Vlk-v-trave Bara Krejcikova
Udela dalsi double, ne na turnaji, ale tim, ze vyhraje FG & W v jednom roce v singlu nebo deblu:)
[ Reagovat ]
27.06.2021 10:42Od: Vlk-v-trave
*RG... pochopitelne
[ Reagovat ]
27.06.2021 10:39Od: Vlk-v-trave WTA - FANTASY SLAM, WIMBLEDON21
WTA - FANTASY SLAM, WIMBLEDON21
https://www.fanslam.us/contest_teams.php?contest=651&share=true

Kdo by chtel zkusit. Fantasy Liga s Holkama :)

Link je soucasne pozvankou, je tam 16 mist. Vic se neda nastavit.
Je vybrana verze sbirani bodu za zapasy. Za kazdy vitezny fiftyn 1 bod.
Vybira se 8 holek, ktere si vyberete dle financniho rozpoctu.

Pred turnajem se daji delat zmeny v tymu. Jakmile Wimbledon zacne, uz to jde beze zmen.

Pred turnajem nastavite, pak jen sledujete pocinani sverenkyn:)
[ Reagovat ]
27.06.2021 10:11Od: team.wta Ash - press konference
Chcete být Djokovičem ženského tenisu? (13:46)
https://www.youtube.com/watch?v=IFmpneVCvlg

Na počest Evonne Goolagong bude mít Ash speciální oblečení: https://www.instagram.com/p/CQf9Rz8BDzc/
smile
[ Reagovat ]
27.06.2021 09:13Od: team.wta
Přání:
Ash/ Bára vs. Bianca
Muška/Nasťa vs. Belinda
Petra vs. Madison
Maruška/ Ons vs. Shelby/Osorio
smile
Tip:
JoKo vs. Kasatkina
Muška vs. Serena
Samsonova vs. Keys
Garbiňe vs. Sakkari
[ Reagovat ]
27.06.2021 08:01Od: gigin Sojči :DD
https://twitter.com/jessica4stein/status/1407900290511118336?s=19
[ Reagovat ]
27.06.2021 10:57Od: sojka1
sluvko sem, sluvko tam... rec se mluvi a voda tece.... :-)))
[ Reagovat ]
27.06.2021 11:58Od: gigin
:DD Adidas > Nike.
[ Reagovat ]
27.06.2021 12:05Od: gigin
No a...

http://imgway.cz/v/1F1e.jpg
[ Reagovat ]
27.06.2021 06:55Od: dadaft vyhraje Barbora Krejčíková
to je snad jasný, ne?
[ Reagovat ]
27.06.2021 07:02Od: jirkaS
nedoufám, ale 2-3k by mohla dát smile
[ Reagovat ]
27.06.2021 00:11Od: Faby Tento rok
to vidím na staronovú víťazku!
[ Reagovat ]
26.06.2021 22:52Od: Kozoroh Venus Williamsová bude hrát mix s Kyrgiosem
https://twitter.com/i/web/status/1408796950879772676

Mix obvykle nesleduji, ale na tuto dvojku se podívám už v jejich prvním zápase (pokud nebude časově kolidovat se Serbinátorovým utkáním).
[ Reagovat ]
26.06.2021 22:24Od: SydneyOpen
no Chris Evert vyhrála dvouhru ve Wimbledonu 3x a nebylo by na škodu kdyby ji letos někdo vyrovnal smile smile ale spíš půjde o to aby si to užila, kdo ví možná je to její poslední Wimbledon...
[ Reagovat ]
26.06.2021 21:58Od: Andrew89 Wimbledon
RG= ceska vitezka , W - kez by!!!(Kez by se Petra hecla,vse klaplo a padl by tam jeste jeden titul v podstate uz na zaver kariery) pojdsmile
[ Reagovat ]
26.06.2021 22:00Od: Andrew89
A pokud ne Petra, preji Serene?.taky by ten jeden slusel jeste:)
[ Reagovat ]
26.06.2021 22:02Od: com
U Sereny se tak leda tesim na jeji dalsi priblby outfit, ktery si na sebe navlikne a pak se muze pakovat smilesmile
[ Reagovat ]
26.06.2021 22:16Od: Andrew89
Tak ona uz nejaky ten GS ma?..:D ty muzes tak stale marne doufatsmile
[ Reagovat ]
26.06.2021 23:12Od: vladka
smile
[ Reagovat ]
26.06.2021 22:23Od: SydneyOpen
tak že Petra tak snad Jaruna (Sabalenka) už je snad kooonečně čas aby se prosadila na GS, ale tak nějak předpokládám že se opět vyháže.
[ Reagovat ]
26.06.2021 21:53Od: paddy vítězka
řekněme si to na rovinu, všechny prognózy můžeme hned hodit do hajzlu smile

Barty 6,5
Williams 6,75
Sabalenka 11
Kvitova 12,5 - dá semíčko?
Muguruza 15
Swiatek 15
Gauff 16,5
Sakkari 25 - proč ne
Rybakina 25
Jabeur 30
Kontaveit 30
Ostapenko 35
Muchova 35
Kerber 40 - value, ji rozhodně nepodceňujte

abyste nebyli zklamaní, tak doplním ještě Plíš s Krejč v kurzu 45 (upřímně bez šance)

Hlavní otázka je, kdy vypadne Serena, která má přes slabší výkony i těžký los (3k Kerber, OF Gauff)

jedno je jisté - v OF se nepotkají Plíšková s Kvitovou. I kdyby obě překonaly 3k, tak jedna z nich odstoupí. Tajná akce - vzájemná vyhýbačka smile

rozhodně alibisticky nespoléhejte na top 4
- Barty je na tom, kdo ví, jak s tím zraněným bokem
- Sabalenka se vymele sama vlastní hlavou
- Svitolina spíš myslí, jaké si vybere svatební šaty
- Kenin je z formy

a kdo netlačí Máňu je srab smile
[ Reagovat ]
26.06.2021 21:54Od: paddy Re: Máňa, Máňa, Máňa!!!
smile smile smile
[ Reagovat ]
26.06.2021 21:54Od: paddy
smile smile smile
[ Reagovat ]
26.06.2021 21:54Od: paddy
smile smile smile
[ Reagovat ]
26.06.2021 22:02Od: tommr
Barty nic není jinak by odstoupila podobně jako Halepová ...
[ Reagovat ]
27.06.2021 09:16Od: team.wta
Může vzdát Karličce v 1. utkání...
[ Reagovat ]
26.06.2021 22:30Od: lars Re: paddy
A uz si zjistil kurz Krejcikove na jeji vyhru titulu RG den pred zacatkem RG ? Nebo to je pro tebe bez sance :) ?
[ Reagovat ]
26.06.2021 22:45Od: lars
GaufF 16.5 - asi pomerne vetsi odchylka od reality
[ Reagovat ]
26.06.2021 21:23Od: tommr ideální scénář
1. čtvrtfinále: Siniaková porazí Vondroušovou
2. čtvrtfinále: Muchová porazí Gauffovou
3. čtvrtfinále: Karolína Plíšková porazí Keysovou
4. čtvrtfinále: Bouzková porazí Sabalenkovou

1. semifinále: Siniaková porazí Muchovou
2. semifinále: Karolína Plíšková porazí Bouzkovou

Finále: Siniaková porazí Karolínu Plíškovou

Místo Siniakový může být Krejčíková a místo Karolíny Plíškový může být Kvitová. Výsledek finále může být klidně obrácený ... smile
[ Reagovat ]
26.06.2021 21:30Od: paddy
perník nebo koks? smile
[ Reagovat ]
26.06.2021 21:49Od: majkl005
smilesmile si myslím, že takovej sobotní koktejl všeho smile
[ Reagovat ]
26.06.2021 21:55Od: lars Re: paddy
Ti ma tommr sehnat ? :)
[ Reagovat ]
27.06.2021 12:06Od: Jan
Vidím to podobně smile
[ Reagovat ]
26.06.2021 21:02Od: tromas12
Bylo by fajn kdyby Péťa došla takhle daleko, nejlépe pro titul :)
Ale myslím, ze to se nestane, už úvodní kola budou hodně těžká.
Uvidíme smile
[ Reagovat ]
26.06.2021 20:47Od: Jan
To bude masakr. To poteče české krve v prvním kole. Přeji holkám, ať jich postoupí dál co nejvíc.smile
[ Reagovat ]
26.06.2021 21:01Od: SydneyOpen
no, opravdu velmi těžké to bude mít hlavně Markéta, Anetka by se musela totálně vyházet. Ostatní mají nepříjemné soupeřky ale nic nepřekonatelného, Tereza má Riske což je skvělá travařka, ale letos toho moc nenahrála a Tereze se taky na trávě daří. Myslím že z českého pohledu budou tak 2-3 výpadky v prvním kole. Markétě fandit nebudu, Anetka je my Estonian queen smile
[ Reagovat ]
26.06.2021 20:10Od: com
opět mi chybí ve výběru - Kdo vyhraje jméno Karolína Plíšková.. Tak doufám, že v budoucnu už se ta chyba nebude opakovat smilesmile
[ Reagovat ]
26.06.2021 20:19Od: Sberatel.kosti
Sabalenka ve finále ve Wimbledonu? To by mě hodně překvapilo. Můj názor je, že ve finále bude Serena a nějaká náhodná hráčka ze spodní poloviny pavouka.
[ Reagovat ]
26.06.2021 20:19Od: Sberatel.kosti
Do prčic, kam jsem to napsal? No nic smile
[ Reagovat ]
26.06.2021 20:29Od: Ondřej.Jirásek
kromě Barty a Saby jsem měl obrovský potíže vůbec tipovat ty čtvrtfinalistky, letos je to neskutečně otevřený a ani Ash a Aryna tam nemusej bejt, šílený smile
[ Reagovat ]
27.06.2021 09:19Od: team.wta
Ash - po zranění. Úsměvy z tréninku x Garcii asi hodnotu moc nemají.
Aryně jsem věřil před RG, na trávě bez výraznějšího výsledku, ale třeba to zlomí právě teď.
[ Reagovat ]
26.06.2021 21:27Od: paddy
žiješ ve starověku smile smile
[ Reagovat ]
26.06.2021 21:29Od: paddy
toto tě vrátí do reality smile

2019 osmifinále
2018 osmifinále
2017 2. kolo
2016 2. kolo
2015 2. kolo
2014 2. kolo
2013 2. kolo
2012 1. kolo
2010 kvalifikace
[ Reagovat ]
26.06.2021 21:35Od: tommr
já vidím pomalý ale jistý zlepšování se. Pokud tento trend bude pokračovat i nadále tak letos by to pro Karolínu mělo být minimálně čtvrtfinále ...
[ Reagovat ]
26.06.2021 21:59Od: com
Přesně tak, pokud budeme analyzovat zvyšující se trend pomocí regresní analýzy, analyzovanou časovou řadu si rozložíme na trendovou složku a složku šumů. Pak pomocí vhodného typu regresní funkce zvolíme mezi regresní přímkou, nebo třeba modifikovanou exponenciální funkcí, logistickou funkcí, konstantou atd. Suma sumárum Karolína si de pro titul smilesmilesmile
[ Reagovat ]
26.06.2021 22:04Od: paddy
přesněji Gaussova (zvonová) křivka

osmifinále byla vrchol a kvůli symetrii budeme pokračovat 2k smile
[ Reagovat ]
26.06.2021 21:45Od: vergus
Neprohrála náhodou 2016 v 1.K s Misaki Doi?
[ Reagovat ]
 
 
 
 
TOPlist