Příští týden nabídne boje v Tenisové extralize

12. 12. 2021, 22:41
Aktuality 13
Olympijská vítězka čtyřhry Kateřina Siniaková by měla v nadcházejícím týdnu táhnout pražskou Spartu za obhajobou titulu v tenisové extralize smíšených družstev. K soupeřům klubu ze Stromovky patří tradičně štvanický rival z I. ČLTK a výběr Prostějova.

S týmem I. ČLTK se Sparta utká v klíčovém utkání skupiny v pondělí, stejně tak bude hrát Prostějov ve druhé skupině se sokem z Přerova. Obě skupiny doplní vítězové předkola a do pátečního finále v Milovicích postoupí vítězové skupin. Soutěž se kvůli koronaviru uskuteční bez diváků.

Sparta má na soupisce vedle Siniakové například Švýcarku Stefanii Vögeleovou, Tomáše Macháče, Lukáše Rosola či Patrika Rikla. V sestavě I. ČLTK se mohou objevit Karolína Muchová, stříbrná olympijská medailistka Markéta Vondroušová, Tereza Martincová, talentovaná Nikola Bartůňková či Slovák Norbert Gombos a Jonáš Forejtek.

Prostějov má na soupisce daviscupové trio Jiří Veselý, Jiří Lehečka a Zdeněk Kolář, talentované juniorky Lindu a Brendu Fruhvirtovy či Sáru Bejlek. Za Přerov by mohl hrát Nizozemec Tallon Griekspoor, letošní vítěz rekordních osmi challengerů a 65. hráč světa.

Sparta získala loni titul po dvaceti letech. Rekordmanem soutěže je se sedmnácti vavříny Prostějov, který naposledy uspěl před čtyřmi lety.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

13
Přidat komentář
Fandina
https://www.youtube.com/channel/UCKnBCAVaJWzH8tSd_dM8SpQ

https://www.vistasport.cz/VistaTV/VistaTV
Reagovat
FulnekUltras
mj. 100,- Kč za vklad na účet v hotovosti

ideální ústav pro antikomunistické polointeligenty

smilesmilesmile
Reagovat
paprikovygulas1
Človeka roky zavreteho v detskej izbe to nemusí vôbec trápiť.
Reagovat
FulnekUltras
hodně tě sere, že ještě žiju, viď ?

;-)))))
Reagovat
paprikovygulas1
To sa dá nazvať žitím?
Reagovat
FulnekUltras
víš prd, tak raději drž pysk ;-)))
Reagovat
paprikovygulas1
Držať pysk? Ak niečo počuješ to nie som ja možno tvoj vnútorný hlas
Reagovat
FulnekUltras
něco speciálně pro tebe a bez cenzury - jakkoliv se gůgl zoufale snaží, aby tento kvalitní záznam nešel dnes ani vyhledat

https://www.youtube.com/watch?v=IqbwnCSqU9k
Reagovat
paprikovygulas1
Ti pere väčšiu nudu na youtube len ťažko nájdeš. To je hneď jasne, preco si tak frustrovaný, keď pozeráš videá bez života.
Reagovat
FulnekUltras
chúďatko moje paprikové - tak jako nerozeznáš cenzuru, tak bohužel ani ten život... dá se říct, slušný produkt "otvorenej spoločnosti", předurčený k úplnému vyočkování do nenávratna...

smilesmilesmile
Reagovat
paprikovygulas1
Cenzúra cenzúra. To video sa cenzuruje samo svojou nehoraznou nudou.
Reagovat
FulnekUltras
jak se říká, perla našla svůj cíl ;-)))
Reagovat
paprikovygulas1
Čo?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist