Šafářová je poprvé v grandslamovém semifinále. V boji o finále vyzve Kvitovou

1. 7. 2014, 16:59
Aktuality 768
Lucie Šafářová postoupila ve Wimbledonu poprvé do semifinále grandslamového turnaje! Třiadvacátá nasazená hráčka ve čtvrtfinále smetla Rusku Makarovou hladce 6-3 6-1. V boji o postup do finále vyzve v All England Clubu krajanku a vítězku z roku 2011 Petru Kvitovou, která dnes porazila Barboru Záhlavovou Strýcovou 6-1 7-5.
Lucie Šafářová

Dosavadním maximem Lucie Šafářové na grandslamovém turnaji byla čtvrtfinálové účast na Australian Open v roce 2007, ve Wimbledonu do letošního roku nikdy nepřešla přes třetí kolo, které si ve slavném All England Clubu zahrála před sedmi lety. Letos však česká hráčka v Londýně září a už postupem do čtvrtfinále si vylepšila své maximum na travnatém grandslamu.

Její čtvrtfinálovou soupeřkou dnes byla Ruska Jekatěrina Makarovovu, jež tu v osmifinále vyřadila turnajovou čtyřku Polku Agnieszku Radwaňskou. I pro Makarovovou bylo dnešní čtvrtfinálové vystoupení ve Wimbledonu premiérou.Lucie Šafářová

Šafářová vlétla do utkání jako uragán a už od začátku zápasu ničila Rusku přesnou agresivní hrou. Hned ve druhém gamu vzala soupeřce podání a s výhodou brejku dokráčela bez potíží až do konce setu. V poslední hře úvodního dějství sice při vlastním podání prohrávala 0-40, Šafářová ale zachovala chladnou hlavu a ukázala, že je vyzrálejší hráčkou než v minulých sezonách. Češka za toho stavu nastřílela tři esa a set pak ukončila po krásné výměně za 33 minut, získala ho poměrem 6-3.

I ve druhém setu na kurtě dominovala třiadvacátá nasazená hráčka. Šafářová v průběhu druhé sady, která trvala ještě o šest minut kratší dobu než sada první, soupeřku třikrát brejkla a hrála téměř bezchybně - ve druhém dějství zahrála 12 vítězných úderů, nastřílela 4 esa a udělala pouze 7 nevynucených chyb. Po famózním výkonu tak rodačka z Brna zvítězila hladce za hodinu hry 6-3 6-1 a poprvé v kariéře postoupila do semifinále grandslamového turnaje. Šafářová do něj prošla navíc zcela suverénně, neboť v pěti zápasech zatím neztratila ani jeden set!

"Opravdu výborně jsem podávala a hrála agresivně každý úder, což na trávě nejlíp funguje. To byl klíč k úspěchu," řekla Šafářová po utkání. "Hrála jsem opravdu skvěle. Jsem nadšená, jak jsem zápas zvládla," dodala sedmadvacetiletá brněnská rodačka, jejíž parádní výkon dokládají i statistky z utkání - Šafářová nastřílela 8 es, zahrála 24 vítězných úderů a naproti tomu udělala pouze 13 nevynucených chyb. Na podání Češka dominovala - první servis trefila v 70% případů a v 87% po něm bodovala.

"Je to ohromné. Nevím, co mám říci. Prožívám nepopsatelné pocity. Být v semifinále je skoro jako splněný sen. Chci si to užít."

Poprvé od roku 2007 se do semifinále dvouhry na grandslamu dostal z českých tenistů také někdo jiný než Petra Kvitová a Tomáš Berdych. Dvě české tenistky byly mezi nejlepší čtveřicí naposledy v roce 1986 na pařížském French Open, tehdy to ještě pod československou vlajkou dokázaly Hana Mandlíková a Helena Suková.

Česká finalistka vzejde z utkání Šafářová - Kvitová
Svým vítězstvím Šafářová v Londýně pojistila to, že si v All England Clubu o titul zahraje česká tenistka. Její semifinálovou soupeřkou bude totiž krajanka a vítězka Wimbledonu z roku 2011 Petra Kvitová, jež si dnes ve čtvrtfinále poradila rovněž s ČPetra Kvitováeškou Barborou Záhlavovou-Strýcovou.

Česká jednička zvládla utkání se Záhlavovou, pro níž byla čtvrtfinálová účast na grandslamovém turnaji vůbec první v kariéře, vcelku dobře. V prvním setu byla na Záhlavové znát nervozita, nemohla najít správný rytmus, nefungovalo jí první podání a jen marně tak hledala zbraně na agresivně hrající Kvitovou. Turnajová šestka sice v úvodním dějství nastřádala shodně 12 nevynucených chyb a 12 vítězných úderů, na podání ale ani jednou nezaváhala (trefila celkem 75% prvního podání a bodovala shodně v 67% případů po prvním i po druhém servisu), zatímco sama ho soupeřce třikrát vzala - Záhlavová se do prvního servisu trefila jen v 55% a získala 43% bodů po prvním a 47% míčů po druhém podání. Kvitová tak získala úvodní set poměrně rychle a bez komplikací za 38 minut poměrem 6-1.

Ve druhé sadě už ale Záhlavová byla Kvitové vyrovnanější soupeřkou, více si pomáhala prvním podáním a pomáhaly jí i chyby české jedničky, kterých Kvitová napáchala za celý set celkem 12. Kvitová si ve druhém dějství celkem dvakrát prohrála podání a Záhlavová tak měla za stavu 4-5 dokonce šanci druhý set dopodávat, to se jí ale nepodařilo a Kvitová srovnala na 5-5. Podání si pak vyhrála čistou hrou a v následujícím gamu si při podání soupeřky vytvořila díky perketním returnům vedení 40-0, přičemž proměnila hned první mečbol a za hodinu a půl hry zvítězila 6-1 7-5.

"Byl to náročný zápas. Věděla jsem, co můžu čekat. Bára hrála velmi dobře, porazila velká jména, ale já se soustředila na každý míč," řekla Kvitová.

"V prvním setu jsem se pomalu rozkoukávala a Petra hrála dobře, i trošku riskovala a strašně do toho šla. Ve druhém setu jsem měla i malinko navrch, ale nefungovalo mi dneska podání a to byl klíč k tomu, aby získala druhý set. A když nejde na trávě servis, tak to je špatné, protože jste pořád pod tlakem. Kdyby mi šel servis trochu líp, mohl to být třetí set," hodnotila Záhlavová-Strýcová zápas.

Ve svém pátém grandslamovém semifinále se Kvitová utká se Šafářovou, kterou porazila ve všech pěti vzájemných zápasech. Čtyři z nich se hrály letos a ten poslední těsně před Wimbledonem v Eastbourne. "Budeme hrát letos už popáté a bude to zase těžké," řekla čtyřiadvacetiletá Kvitová, nasazená šestka. "Budu se připravovat na zápas, který bude těžký. Budu potřebovat hodně síly a na to chci šetřit energii."

Výsledky - Wimbledon - ženy:
Dvouhra - čtvrtfinále:
Šafářová (23-ČR) - Makarovová (22-Rus.) 6:3, 6:1
Kvitová (6-ČR) - Záhlavová-Strýcová (ČR) 6:1, 7:5
Čtyřhra - 3. kolo:
Pavljučenkovová, Šafářová (Rus./ČR) - Pennettaová, Stosurová (It./Austr.) 6:1, 7:6 (11:9)
Smíšená čtyřhra - 2. kolo:
B. Bryan, Peschkeová (2-USA/ČR) - Inglot, Kontaová (Brit.) 7:6 (8:6), 6:3
Bopanna, Hlaváčková (7-Pák./ČR) - Fleming, Raeová (Brit.) 6:4, 7:5
Nestor, Mladenovicová (5-Kan./Fr.) - Dlouhý, Huberová (ČR/USA) 7:5, 6:2
Kúreší, Duševinová (16-Pák./Rus.) - Marach, Karolína Plíšková (Rak./ČR) 3:6, 7:6 (7:1), 6:3

Komentáře

768
Přidat komentář
smazaný uživatel
Vážně přemýšlím o tom, že se zítra ani nebudu dívat. (Byl by to první zápas jak Lucky tak Petry za posledních pět let, co bych neviděl) Když jsem byl malý capart, dostal jsem 50 korun na nákup v cukrárně. (věneček tehdy slál 5 korun, špička 4,50 a punčák 3 kačky) Domů jsem přišel s padesátkou a brekem, protože toho dobrýho tam bylo moc a já si nedokázal vybrat. Dneska mám dost podobný pocit.
Reagovat
misa
Neblbni, tohle se už možná nikdy nebude opakovat :-) Jedna bude zítra brečet štěstím a druhá smutkem, tak to v tenise chodí.
Reagovat
gedzitka
Já to vnímám dost podobně, nejspíš se mrknu na poslední gem a pak na záznam :-)
Reagovat
Mayo
Ach jo...Sabina dostala krutú latu
Reagovat
Frick
Dostala se Petra do finále jednoho turnaje ve více ročnících? Vim, že má ve svý sbírce trofejí vždy "od všeho jeden kus"
Reagovat
smazaný uživatel
V New Havenu byla ve finále dvakrát (2012-výhra, 2013-prohra se Simonou)
Reagovat
smazaný uživatel
a ještě v Linci byla dvakrát ve finále(2009 prohra z Wickmayerovou a 2011 výhra nad Cibulkovou)
Reagovat
pepin
Sebrat podání Petře zase až tak těžké není, stačí chvilkový výpadek, viz včera Bára, a je to hned dvakrát. Předpoklad, že udrží celý zápas vynikající první podání je velice nepravděpodobné.
Reagovat
smazaný uživatel
jo ale třeba proti Venus tam měla skvělé poddání a Petra prostě hraje tak jak potřebuje včera nemusela hrát na plno ale třeba proti Venus musela hrát na 100% a poddání ztratila pouze jednou včera hrála tak na 50-60% proti Lucce určitě bude hrát na 100% a tím i lepší poddání a první větší výpadek měla včera při svém poddání ve druhém setu ale i tak sebrat Petře poddání není tak lehké hlavně když je v herní pohodě
Reagovat
smazaný uživatel
V 5 zápasech ho ztratila třikrát. Takže naopak, je to zatraceně těžké.
Reagovat
smazaný uživatel
A Petra poddání včera nemusela ztratit vůbec protože měla trochu menší herní výpadek ale 3x ztratit poddání za 5 zápasů je neuvěřitelné
Reagovat
EllNino
nepleťte si podání a poddání ;) ztratit poddání ..no nevím :D
Reagovat
Roger_Federer
Nemel bys rozdat nejake ukoly.....?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jak tady uvazujete, tak jsem si taky tak zauvazoval a udelal js si plusy obou hracek, ktere by mely oboum pomahat...

Petra (plusy) >
1. Uz ma zkusenosti z GS semifinalovych turnaju a velkych stadionu.
2. Trava, jeji nejlepsi povrch a jeji nekompromisni hra na ni
3. Forma pro Petru letos hraje
4. Podani > Kdyz je psychicky v pohode, ma ho skvele
5. Na Lucku si veri

Lucka >
1. Nemusi byt vubec pod tlakem, dostala se tam, kde v to doufali pouze ty nejvetsi fandove (vcetne me :-) )
2. Podani > Lucka zde zatim podava take s velkym sebevedomim
3. Formu ma take vynikajici

Casti hry, ktere podle me rozhodnou zapas pro jednu nebo druhou hracku >
Podani, mensi chybovost, pohyb a hlavne psychika ...

Ja tento zapas vidim +- dost vyrovnany. Trosicku favorizuji Petru ale vyhru Lucky rozhodne bych nevylucoval...
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem to psal vedle, nesouhlasím s tím, že Lucka nebude pod tlakem. Ona moc dobře ví, že je strašně blizoučko vysněnému triumfu. A že to je příležitost, která se naskytne tak možná jednou za celou kariéru.. to je ohromný tlak.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby to byla Caro, tak bych souhlasil. Ta by pod tlakem byla. Lucka nemá co ztratit. Jenom ten centr mi vadí.
Reagovat
smazaný uživatel
viz odpověď Freedomovi
Reagovat
smazaný uživatel
Viděls nějaky náznak nervozity u Lucky v QF? Viděls někdy nervozni Lucku? Porovnej. Vlítla na Makarovou. Makarova byla nervozni. Lucka je v modu, kdy si ty souboje užívá.

Nervozní bude tak leda z centru nebo když se nebude chytat na Petřinu vlnu. Že by řešila, jak je blízko, to si nemyslím. A myslím, že tohle neřeší ani Petra. Ale věřím, jestli přijde nějaka serie UE, tak víc nalomenější z nich může být Petra než Lucka.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak na první, druhá a třetí kola je relativně zvyklá, tam nemá moc důvodů být nervózní, ve čtvrtém kole narazila na holčinu, co GS hraje prvně v životě a Makarovová hrála takový prd, že jí ani nedala důvod být nervózní..

Ale teď je v situaci, na kterou absolutně není zvyklá..
Reagovat
smazaný uživatel
QF je už trošku jiná káva než 3.kolo. Ale to jedno. Petra zas má fantastickou bilanci SF zápasů.
Jasně, že se Petra nepoloží jako Makarova, ta má zase ty svoje vlny. I když teď na Wimblu jsou minimální.

Jestli bych porovnával jenom poslední zápasy, tak jasně líp vychází Lucie. Nervozní a ne moc dobře hrající Bára byla 2x brejk nahoru proti Petře. Makarova je přece jen trochu těžší váha než Bára a přesto ji Lucka přejela.

Kdybych měl porovnat všechny zápasy v turnaji, tak je to zase trošku jiné.

Jak říkám, mě straší ten centr. S Petrou Lucka hrála hodněkrát a ví, že jí ty vlny přichází. A je dobře, že s ní hrála v Eastbourne. Teď už se Lucka šance nelekne.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra v SF prohrála s Maruš a Serenou, to jsou holky o parník lepší než Lucka.

Petra včera předvedla, že když potřebuje zabrat, tak zabere a soupeřka se nestačí divit, Lucka v podobné situaci ještě nebyla.

Možná se Lucka šance nezalekne, otázka ale je, jestli ji vůbec dostane. Eastbourne sice bylo vyrovnané, předchozí zápasy ale poměrně jasně vyzněly pro Petru.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ohledně Marie říkat, že je o parník lepší než Lucka. Letos je to rozhodně leda nějaká malá kanoe. Asi jsi chtěl napsat, že má daleko lepší výsledky a to uznávám.
Právě ten Eastbourne může Lucce pomoct. Ví že se s Petrou dá hrát i na trávě.

Může to být prostě tak i tak. Vynášet nějaké definitivní soudy, co komu pomůže, bych se neodvažoval. Leda můžeme predikovat na základě předchozích zápasů, turnajů. A teď záleží co si každý z nás z nich vezme.
Reagovat
smazaný uživatel
To mozna ale take vi, ze se v semifinale s ni ?nepocitalo? a hlavne, ze se pocita s Petrou, ze bude ve finale. Proste nema co ztratit, hraje proti hracce, ktera zde uz vyhrala a hlavne je skvela na tomto povrchu. Pod tlakem jsou samozrejme obe ale pod mnohem vetsim je Petra a Lucka by to mela vedet.
Reagovat
smazaný uživatel
Pod vnějším tlakem je zřejmě víc Petra, pod vnitřním nikoli. Ona ví, že když to letos nevyjde, tak tady hraje pravidelně natolik dobře, že si nějakou šanci v budoucnu ještě vypracuje (navíc je mladší). Ne tak Lucka, ta už druhou šanci vyhrát GS mít nemusí..
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, Lucka uz dalsi sanci vyhrat GS turnaj mit nemusi ale to ani Petra. Lucka se tedkon zlepsuje a jak s trenerem prohlasuji, chteji do Top 10, takze za cil rozhodne i maji postupy dal na GS turnajich. Pokud to v budoucnu bude vychazet je vec jina. A ja navic dost silne pochybuju, ze hracka ktera se ma soustredit na semifinale GS je myslenkama nekde v budoucnosti a vidi se jak hraje nekde na jinem GS turnaji. Stejne jako Lucka i Petra vi, ze ma jedinecnou moznost vyhrat Wimbledon a hlavne na ni je jeste ten vnejsi tlak jak pises. Takze me celkove vychazi, ze celkove je pro me Petra pod vetsim tlakem nez Lucka, jen zalezi na nich jak se obe s tim popasujou...
Reagovat
smazaný uživatel
Petra je výkonnostně někde úplně jinde než Lucka..

Btw. nevím, proč by měly být myšlenkami v budoucnosti, ta jedinečná příležitost je TEĎ.
Reagovat
smazaný uživatel
Psal jsi, vi, ze takova situace se ji uz nemusi podarit, coz je mysleni do budoucnosti. Nepopiram, ze Petra je kvalitativne nekde jinde ale to jeste neznamena, ze se Lucka nemuze dale zlepsovat. Naopak, za posledni rok udelala ve sve kvalite hry vetsi pokrok nez Petra.
Reagovat
smazaný uživatel
Psal. A buď si jistej, že ty holky, ostatně i chlapi, to v tý hlavě mají.

A docela by mě zajímalo, jak jsi přišel na to, že Lucka v poslední době udělala větší herní pokrok než Petra.
Reagovat
smazaný uživatel
Hraje mnohem lepe nez pred rokem, trpelive, zbytecne se nevyhazuje a chytre takticky.

Petra zlepsila dost pohyb a voleje, obcas da i nejaky hezky dropshot.

A vysledky obou? Mno...

Lucka na jeji postaveni v zebricku (pocitam do Wimbledonu) hraje moc dobre a dostavase v pavouku daleko, par zavahani mela. Petra na sve postaveni v zebricku do Wimbledonu naopak mela dost zavahani, ktere prolozila s obcasnym dobrym vysledkam.

Takze, takto... Hlavne u Lucky zlepseni bylo zcela patrne jak herne, tak i vysledkove. Petra se snad probere tedkon Wimbledonem...
Reagovat
smazaný uživatel
Petra má těch plusů ještě víc:
- Šafář
- Český souboje umí, od roku 2012 prohrála jenom s Luckou Hradeckou v Madridu
- Když si usmyslí, že vyhraje, tak prostě vyhraje a nic a nikdo jí v tom nezabrání..
Reagovat
smazaný uživatel
Ten posledni je blbost, kazda hracka chce vyhrat kazdej zapas a zadna ho nevyhraje tim, ze si .

Prvni docela beru a ten druhy v tom dannem zapase ho muzu zaradit do toho, ze si na Lucku veri (ty tomu muzes klidne rikat na cesky)...
Reagovat
smazaný uživatel
Proč blbost, viděls Petru hrát teď na Wimbledonu? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
videl. :-) A furt si myslim, ze to je blbost. Kdyz si reknu ze budu povysenej, tak pro to taky neco musim udelat a ne si to v hlavicce jenom rict :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevim proc mi to useklo

* Ten posledni je blbost, kazda hracka chce vyhrat kazdej zapas a zadna ho nevyhraje tim, ze si proste 'usmysli, ze ten zapas vyhraje'
Reagovat
smazaný uživatel
Dá si socialistický závazek a je to tam.
Reagovat
smazaný uživatel
Velká výhoda Petry bude zkušenost Petra hraje páté grandslamové SF a už vý jaké to je hrát o finále už vý jaké to je hrát na centrkurtu ale Lucka hraje SF grandslamu poprvé a na centru asi ještě nehrála.
Navíc pokud bude hrát Petra jako proti Venus tak Lucce moc šancí nedávám ale jsou 2 možnosti jak Petru přehrát ta 1.Petra psychicky zkolabuje bude dělat obrovské chyby (ale to se asi nestane) 2.přehrát petru ve dvou TB sebrat Petře poddání je nesmírně težké proto šance Lucky je v TB ale Petra TB letos hodně dobře zvládá. Petra si hlavně nechce připustit že by prohrála (jako proti Venus) Petra prostě do toho dá maximum a bude hrát až dokonce. Lucka má výhodu v tom že má dobrý pohyb a fyzičku ale na ty brutální rány Petry dobrá fyzičky stačit nebude určitě to bude skvělý zápas už se těším
Reagovat
mac.hall
Semi mezi Luckou a Petrou bude určitě zajímavé a musím říci , že tentokráte je pro mě favoritkou Lucka. Přestože tady mnozí na hru Petry pějí téměř oslavné ódy, mě zatím příliš nepřesvědčila. Tady ovšem musím poznamenat , že jsem zatím v letošním Wimbledonu neviděl žádný její zápas celý. Spíše šlo jen o určité fragmenty , cca 10-15 minut na zápas. Přesto jsem v nich viděl celou řadu zbytečných chyb, které by hráčka s jejím postavení dělat prostě neměla. Lucka, podle mého názoru, zatím vypadá herně podstatně lépe a věřím , že tentokráte Petru porazí. Tedy, pokud zvládne zápas po psychycké stránce. To bude velmi důležité. V případě , že se jí to podaří, nevylučuji, ani že Petra bude muset skousnout slušný výprask.
Reagovat
smazaný uživatel
O výprasku vůbec nemůže být řeč. Hra bude podle mě hodně vyrovnaná, protože Lucka má úžasnou formu a Petra je prostě Petra. Ale kanár ani nic podobného podle mě nehrozí. Na druhou stranu jsem si to samé myslel i o Báře, a pro ní (zvlášť) ten první set moc dobře nedopadl. Moc se jí nedařilo hlavně psychicky. Hrát proti Petře je prostě hrozně těžké, protože všichni vědí jakou s ní mají bilanci a jak ona dokáže trefovat míčky. Takže i když Petra také cítí obrovský tlak, furt je v obrovský výhodě.
Reagovat
smazaný uživatel
Panáček z letošního Wimbledonu neviděl ani prd, ale bude rozdávat rozumy. Tohle fakt miluju :-p
Reagovat
mac.hall
Queshi, myslím , že každý , kdo někdy navštívil tento web , ví , že jsi nepřekonatelný tenisový expert. Já jsem jen tlumočil svůj názor. To , jak zápas nakonec dopadne, bude záležet na mnoha okolnostech. V případě , že Lucka předvede své letošní wimbledonské maximum a především nepodlehne atmosféře zápasu, může mít Petra velké problémy.
Já tipuji vítězství Lucky , ale samozřejmě i Petra má stejnou šanci na vítězství. Nic není jasné, dokud nebude odehrán poslední míč zápasu. Počkejme si na něj a pak si o tom můžeme podebatovat. Každopádně tenhle zápas má z diváckého pohledu jednu velkou výhodu a sice , že vítězem bude česká hráčka.Takže nikdo by snad nemusel být zklamaný, ať dopadne jakkoliv.
Reagovat
smazaný uživatel
Já teda zklamaná budu, když vyhraje Lucka a na finále bych se ani nedívala, protože bych neměla komu fandit..
Reagovat
VlS
Jsi výjimka potvrzující pravidlo, souhlasím s McHallem
Reagovat
smazaný uživatel
souhlasím
Reagovat
smazaný uživatel
On asi quesh spíš reagoval na můj komentář ne na tvůj.Ale to mi je jedno
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, reagoval jsem na mac.halla.
Reagovat
smazaný uživatel
ok :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak si sakra taky pockej a nedavej tu predcasny rozumy. Kazdopadne bych ti priste doporucovala, aby ses na ty jeji zapasy opravdu dival, protoze jinak bys nenapsal takovy hovadiny. Zapas podle vseho bude ais dost vyrovnany.
Hlavne, ze ty jsi odbornik :P.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevěřím, že Petra nebude mít vlnu(pozitivní). A pak se nedá nic jiného než čekat na returnu a snažit se udržet svůj servis.
Bohužel Lucka moc neumí změnit rytmus hry, který by právě tu vlnu ukončil co nejrychleji.
Reagovat
steve79
Musím říct, že dneska se těším na tenis. Škoda, že finále a semifinále neuvidím, protože letím do Řecka, tak nevím jestli to někde chytnu.
Reagovat
dadaft
tak Lucka je poslední hráčka v pavouku, která má šanci na double, tj. vítězství na grandslamu jak ve dvouhře, tak ve čtyřhře.

ani vlastně nevím, kdo to ze současných hráček má?
obě Williamsky asi, Kuzma možná?
moc mě toho nenapadá,,,,,,,,,,,
Reagovat
George_Renel
http://ona.idnes.cz/tenistky-na-cervenem-koberci-di5-/styl.aspx?c=A140701_165208_styl_brv
Reagovat
smazaný uživatel
Mě Petra překvapuje čím dál tím víc. Vždy jsem jí fandil a to i když hrála poměrně dost špatně, ale teď na wimbledonu mi přijde jak vyměněná. Hraje agresivní rychlí tenis a soupeřky mají hodně práce, aby se její hře alespoň přiblížili.
Na druhou stranu Lucka ta bude těžký oříšek. Když jsem jí viděl, jak zničila Makarovovou tak jsem si říkal, že to snad ani není možný.
Každopádně jestli jedna z nich vyhraje i finále (doufám v Petru přiznám se) bude to pro český tenis po té co tu naši předvedli neuvěřitelná výhra a snad i větší divácká podpora.
Reagovat
Jiri
Jednoznacnepreji Lucce. Peta hraje skvele a uz nam ceskym tenisovym fandum pripravila hodne radosti. Lucka ma ted zivotni formu, ale u ni je to vetsinou chvilkova zalezitost, tak at z toho vytezi maximum. Pokud na svoji hru navaze i ve zbytku sezony, tak jedine dobre.
Reagovat
anajka
Popri českom semifinále, by som privítala aj nemecké.
A zo švajčiarskeho štvrťfinále je môj favorit jasný.
PeRFect Roger, come on!
Reagovat
a.magerova
Já si ho včera přejmenovala na alfa-samce, tak doufám, že tomuto pojmenování dnes dodá na významu ;-)
Reagovat
Frick
Jedinná ruská sportovkyně, jenž se, co do slávy, může měřit s Mášenou, se stala matkou dcerky. Tak gratulujeme, carevno!
Reagovat
dadaft
Isinbayeva?
Reagovat
Frick
Nešla by sem dát na TP anketa "Komu budete fandit v českém semifinále?"

Myslím, že by byla zajímavá. Ale čekám, že se objeví i na iDnes nebo iSportu
Reagovat
Frick
Pokud Petra / Lucka získá titul, bude sportovcem roku? Obávám se, že ne a opět to frknou Martině.
Reagovat
Frick
Jako nic proti Martě, ale na tý 5 000 je sama. To už snad raději Evču. :o)
Reagovat
Frick
-----------------------------------------------------
Petra - Bára

Zítra uvidíme na nejslavnějším turnaji české čtvrtfinále. Většině českých fanoušků asi bude více sympatické Kvítko než přecijen poněkud kontroverzní Barča. No a Petra to nebude mít vůbec lehké. Ten tlak bude na ní, co si budem povídat. Bára může hrát naprosto uvolněně. Zaskočila Na-Li, zaskočila Kerolajn, mohla by zaskočit i Petru. Uvidíme, kdo z koho.

Lucka

No... Tak předně chci věřit tomu, že Lucka, nedej bůh, nepodlehla nějakýmu uspokojení "typu ČF je doma, už mi o nic nejde". Jde jí o moc. O (jednoznačný) životní úspěch. Určitě to bude dost těžké, porazit světovou čtyřku 6:3 6:0, jako se to povedlo Ekaterině, není jen tak. Upřímně, mám trochu strach z opakování RG, kde jsme po bezchybném výkonu nad Anou věřili, že Lucka dá i Světlanu a nakonec Lucka neměla moc šancí. :-( Tady je to podobné, zápas s Anou byl nahrazen zápasem s Domčou a do toho vloženo intermezzo v podobě OF s Terkou. Tak ale třeba nejsou obavy na místě a dočkáme se po českém 1. kole, českém OF, českém ČF i českého SF.... :o)

---------------------------------------------------------
Reagovat
Frick
Petra - Bára

No, Baruš v 1. sadě jalová, pak už to bylo lepší, ale v nejdůležitější hře nešel servis. Bára asi na sebe bude naštvaná, ale asi by byla škoda, kdyby méně povedené ČF uvrhlo nějaký stín na životní turnaj. Ať se Barče daří dále, aby si mohla užívat nasazení na USO, jemuž je blízko. Pokud by se jí zadařilo na nějakém 250k turnaji, může pomýšlet i na Sofii....

Lucka

Tak se to podařilo. Naprostá demontáž soupeřky ze které měl jít strach! Životní turnaj pro Lucku. A nemusí být konec.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby měl někdo zájem: Můj komentář k osmifinálovému zápasu Mashy a Wimbledonu celkově...
http://www.tenisportal.cz/zpravy/lisicka-je-ve-wimbledonu-znovu-ve-ctvrtfinale-ceka-ji-halepova-sarapovova-padla-s-kerberovou-14535/

Pár příspěvků na mou osobu tady komentovat nebudu. Čím dál víc se přesvědčuju, že si fakt nemám vypínat ignor... Co se týče dalšího průběhu Wimbledonu, tak nefandím nikomu, protože by to úplně postrádalo smysl. Simona bojuje s Mashou o 1. místo v Race žebříčku, Genie s Anou zase o Top 10. Sabine jsem to hodně přál loni, ale za ten rok ukázala, že umí hrát skvěle prakticky jenom ve Wimbledonu. Je mi sympatická, ale já spíš uznávám konzistentní výkony po celou sezonu. Po dnešním výkonu bych to docela přál Angie, jejíž tenis hodně uznávám. Ale pořád mě samozřejmě mrzí, že dneska vyřadila Mashu... Co se týče dvou českých semifinalistek, tak nefandím ani jedné, ale víc přeju Lucce. Je mi sympatičtější než Petra a ještě Wimbledon nevyhrála. Sice by to tady potom bylo s 1GSL (nebo už 2GSL?) k nevydržení, ale jestli oni nebo Kvitovci, to si člověk nevybere. :D

Jinak když už nic, tak mi Wimbledon aspoň ulehčil rozhodování. Když nemám ve čtvrtfinále žádnou favoritku, tak o nic nepřijdu a můžu jet podpořit české basketbalistky na MS do 17 let. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě taková zajímavost: Mexická fanynka Petry Kvitové. :)
https://twitter.com/Mary_DiazB/status/484062675303821313

BTW: Tahle mexická holka je super a fandí spoustě tenistek (třeba včetně Mashy :)). Sleduju ji na Twitteru, protože má perfektní přehled o ženském tenise a fotbale. :)
Reagovat
slacker
Ale vybere chlapecku. Oboji je mnohem lepsi nes zavili masenovci a neprejicnici ceskym barvam
Reagovat
smazaný uživatel
Nevite o cem chlapci rozpravovali behem podavani rukou po zapase?
Reagovat
tommr
k dnešnímu dni tj. po částečně odehraným čtvrtfinále turnaje ve Wimbledonu.
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru Kvitovou.
Hvězdička znamená, že hráčka postoupila do semifinále; dvě hvězdičky znamenají, že hráčka je ještě ve čtvrtfinále:

1. Williams, S. 9510 (+4660)
2. Li 6960 (+2110)
3. Halep 6435 (+1585) **
4. Radwanska, A. 5330 (+480)
5. Sharapova 4881 (+31)
---------------------------------------
6. Kvitová 4850 *
---------------------------------------
7. Kerber 4365 (-485) **
8. Jankovic 3900 (-950)
9. Azarenka 3812 (-1038)
10. Ivanovic 3660 (-1190)
11. Cibulkova 3636 (-1214)
12. Bouchard 3590 (-1260) **
13. Pennetta 3168 (-1682)
14. Errani 3125 (-1725)
15. Wozniacki 2825 (-2025)
16. Suarez Navarro 2695 (-2155)
17. Šafářová 2675 (-2175) *
18. Makarova 2435 (-2415)
19. Stosur 2415 (-2435)
20. Petkovic 2235 (-2615)
...
32. Lisicki 1427 (-3423) **
...
Reagovat
tommr
Petra Kvitová konečně zabrala na nějakým GS a na žebříčku je to hned znát.
Zatím sice zůstává i nadále na šestým místě, ale už může pomýšlet i na vyšší příčky, protože její ztráta na Sharapovou a Agu Radwanskou se výrazně zmenšila. Pokud by se Petře podařilo postoupit přes Lucku do finále posunula by se před Sharapovou a Agu Radwanskou na čtvrtý místo ...
Na druhou stranu jí ale můžou předstihnout ještě 2 hráčky: Kerberová a Bouchardová. Naštěstí jí ale nemůžou předstihnout obě současně takže Petra už má jistý nejhůř sedmý místo. Větší nebezpečí Petře hrozí od Kerberový, která může Petru předstihnout pokud postoupí aspon do finále. Bouchardová by Petru mohla předstihnout jen pokud by získala titul. To vše platí samozřejmě jen pro případ, že Petra vypadne už v semifinále s Luckou. Pokud by Petra postoupila do finále tak jí může předstihnout jen Kerberová pokud by získala titul ...

Do první dvacítky se konečně probojovala i naše druhá nejlepší hráčka Lucka Šafářová. Lucka je zatím na 17.místě, ale může se ještě posunout nahoru. Pokud postoupí do finále posune se na 13.místo. Pokud by získala titul posune se dokonce do první desítky - bud na 10.místo (pokud porazí ve finále Bouchardovou) nebo na 9.místo (ve všech ostatních případech) ...
Lucku by sice ještě mohla předstihnout Lisická pokud by získala titul, ale hůř než osmnáctá už Lucka stejně bejt nemůže ...

Pozice Sereny jako jedničky je navzdory obavám jejích fanoušků zatím i nadále pevná. Její náskok na čele by mohla trochu snížit jen Halepová pokud by se jí ve Wimbledonu podařilo získat titul ...

Do první desítky se už posunula Ivanovicová, ale namířeno tam má i Bouchardová a pokud by postoupila do semifinále tak Ivanovicovou z desítky zase vystrnadí ...
Reagovat
VlS
I Lucka by jí mohla vystrnadit a dokonce i Viku by mohly ( Lucka a Genie) dostat z desítky, pokud by se utkaly ve finále a vyhrála by Lucka.
Reagovat
dadaft
na jedné americké diskusi se probíralo, že je teď od Wimbledonu změněné bodování WTA - nějak míň bodů nebo co, aby se to prý vyrovnalo systému bodování ATP....... - bavili se tam o tom docela vážně 3 lidi - to je nějaký úlet, ne?
Reagovat
tommr
bodování se skutečně změnilo, ale platí to už od začátku roku ...
Je to opravdu pokus přiblížit se bodování ATP ale nebyl úplně dotaženej do konce ...
Konkrétně na GS zůstaly body za titul stejný, body za ostatní umístění jsou o něco menší a za první kolo naopak větší než byly loni ...
Reagovat
VlS
je to trochu posunutý k raciu, do loňska na GS bylo za první kolo 5 za druhý kolo 100 bodů, za třetí 160, teď to upravili a je tam krok 60 bodů, je to od letoška trochu rovnoměrnější, ale není to tak brutální ve směru vítěz bere vše, jako v ATP. Zas ATP jede od druhźho kola systémem dvojnásobhu za další kolo až do SF ( 45, 90,180, 360, 720) a líp se to pamatuje.
Reagovat
dadaft
aha. dík.
Reagovat
tmora
A jak to bude s posunem Bary Zahlavove? Dostane se do TOP 30?
Reagovat
VlS
Je v top 30 třicátá, může ji odsunout Sabine.
Reagovat
r176
Reagovat
smazaný uživatel
Teda loni to byl začarovanej Wimbledon 2013, aby nevyhrál nikdo jinej než Andy, a letos je to kouzelnej Wimbledon 2014 hlavně pro český barvy, škoda Marie, to jsem nečekala, ale největší haluz je zřejmě to, jak Petra zase válí, já věřim tomu, že si pro ten talíř znovu dojde :) Co se týče Nadala, jako FedFan bych mohla jásat, ale chtěla jsem spíš vidět Rogera v semifinále, jak s ním vymete ten vošoupanej koberec, ze zápasů jsem zatím bohužel moc neviděla a Kyrgiose moc neznám, tak doufám, že bude proč si ho zapamatovat i do budoucna, teď už jen aby rozjetej FedExpress pokračoval v krasojízdě až do finálové stanice a pak by si mohl na tradičním bále dát taneček s Petrou, no ne? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jako jsem si jista, ze i Petra by byla nadsena, kdyby si na bale sampionu mohla zatancit prave s Fedexem :P. Pro me idealni parek na zaverecny bal sampionu. Hlavne ne Novaka, toho uz ma okoukanyho z minula :P.
Reagovat
smazaný uživatel
tojo, ale seklo jim to spolu :) a slušelo by jim to ještě víc s Féďou navíc Péťa by ho mohla pozvat k nám do Česka :) s Můrou si to nějak neumim představit :D :D no nepředbíhejme, je teprv semi/čtvrtfinále, konečně teď budu mít čas sledovat to nejlepší, jak já se těšim :))
Reagovat
spaniel
Nejvetsi sranda by byla, kdyby vyhráli Petra a Stepec :D
Reagovat
smazaný uživatel
nebo Berdych a Šafářová :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak nedá mi to pozastavit se nad jednou věcí, podíval jsem se na youtube na ten hot shot Nicka Kyrgiose a pod tímto famózním úderem je napsáno mimo jiné: "Disrespectful shot. Not shot of the year.. Not shot of the year.?" Nejhorší na tom je, že to někdo vzal vážně a má to pět palců nahoru. Samotné to video má navíc třicet palců dole, což je vysoké číslo.
Mně přijde, že někteří lidi už jsou tak zblblí z té korektnosti, že pak plodí takové nesmysly. Ale vysvětlete mi pak, jak si takoví lidi představují tenisový zápas?
Reagovat
J.M.
Tak někteří prostě neunesli, že někdo porazil jejich milovaného Rafu, nic víc bych za tím nehledal.
Reagovat
spaniel
Kdybych ti to udelal ja, tak bych byl riad :D A kdybys to udelal ty mne, tak budes Wozniacki
Reagovat
muranovec24
Lucce bych to přál, ale myslim, že nezvládne atmosféru a začne dávat moc chyb. Myslim, že Petra vyhraje. Má šanci na celej Wimbledon.
Reagovat
dadaft
gratulka Lucce.
gratulka Petře.
Reagovat
sosna
"Strýková" out - promiň Báro, ale tp už se fakt nedalo poslouchat. Ten německej komentátor, to je síla...Semi se "Strýkovou" bych nezvládla...
Já bych si přála finále Petra x Angie.
Reagovat
Frick
- Petra už titul má
- Má i titul z TM, 3x P5/Mandatory + něco dalšího low-endového harampádí
- Dovedete si vůbec představit ten pohled na TOP 10 a v něm dvě český vlajky?

Jsem přesvědčen, že ve finále budou mít obě holky obdobnou šanci...
Reagovat
smazaný uživatel
Lucko pojď pojď pojď!
Reagovat
PetaM
Stejně je jedno, komu přejeme. Vyhraje ta, která bude ve čtvrtek lepší. Bez ohledu na nás :D :D
Reagovat
Fandina
Tak nějak. Vyhraje ta lepší a já budu mít radost z obou. Věřím Petře.
Reagovat
smazaný uživatel
je mi jedno co Petra vyhrála ale stejně fandím petře protože potřebuje body do Race žebříčku a pokud Petra vyhraje tak bude na 4.místě žebříčeku WTA
Reagovat
misa
5. grandslamové semifinále je krása, i když výkon byl dnes nic moc. A semifinále s Lucinkou je to nejkrásnější možné - jedna z mých 2 nejmilejších tenistek si zahraje finále Wimbledonu!!! Obrovská gratulace oběma holkám.
Reagovat
smazaný uživatel
Zítra
Djok < Cilic
Murray > Dimitrov
Raonic < Kyrgios
Wawrinka < Federer

Bouchard > Kerber
Halep >>>>> Lisicki
Reagovat
Titan
Jenže Kvitová Simonu neporazí, Lucka by mohla...;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Však Lucka Petru rozmetá :)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra Simonu na trávě rozmete. Tohle není antuka, kde to stačí všechno uběhat ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak co vidím zatím hrát Simču, tak toho teda uběhá opravdu dost a hraje dost sebevědomě a klidně, takže slovo "rozmetá" je možná moc silné, Simča má mnohem lepší pohyb než Petra. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže pokud vím, ještě nehrála proti ranařkám jako jsou Petra nebo Lucka. Že je to po letošních výsledcích chodící sebevědomí, tomu věřím, ale na naše holky to tentokrát stačit nebude. ;-)
Reagovat
Mayo
Djokovič, Murray, Raonič, Federer
Bouchard, Lisicki
Reagovat
dadaft
na Bouchardovou s Kerber se těším velmi.
Reagovat
Mayo
zajtra super zápasy a všetky pokope des
Reagovat
Titan
Oni daj dvě veledůležitá čtvrtfinále opačné strany pavouka proti sobě a to dokonce ve 12:00...
Reagovat
smazaný uživatel
monty ani negratuluje :D
Ajo vlastně, Mařeny vypadla :DD
Reagovat
aligo
:D to je pravda :D :D jsem za to docela rád :)
Reagovat
smazaný uživatel
haHÁ asi tak nějak... :) už bylo vyhrávání hodně.:D
Reagovat
rib
Monty, vlastně nevím, komu teď ještě fandíte, ale prostě život je takový, dost bylo krásek s pinkáním nebo s řevem....
Reagovat
pepin
A to byl ještě zvědavý po vítězství marfuši na RG jak se nám protáhly "držky". Jak pak ji má protaženou ted on, když všechny jeho favoritky jsou venku?
Reagovat
slacker
Stahl vocas a zalez do boudy
Reagovat
A.R.R.
chlapci,nechte Montyho být, já sice Mášu nemusím,vlastně většinu jeho hráček, ale je to jeden z těch co má rozumné názory a nerýpe do hráček, které nemusí on.
Reagovat
pepin
Nikdo mu nic nedělá, řekl si o to sám svýma blbýma kecama o protažených držkách. A ani se nediv, že si toho tady lidi všímají, po každém prdu jeho favoritek jsou zde dalekosáhlé povídky a když vyhoří tak tu lidem najednou chybí, tak napíšou, že je zalezlý.
Reagovat
Fandina
Nemám ráda osobní útoky na kohokoli. Je mi to odporné a když se to tu děje, tak se mo to nelíbí, ale teď s tebou souhlasím. Nemám ráda to neustálé vychvalování svých favoritek, jak to dělá monty. Všeho moc škodí.
Reagovat
Roger_Federer
Nejsi trochu pokrytec? vcem je rozdil mezi tebou a Montym 25?, on fandi, svym oblibenym hrackam, stejne jako ty spouste..
Reagovat
VlS
Pepine, po pravdě jsme je letos měli pratažený častěj, tak to radši nechte bejt. Monty tak reagoval na nadávky Marii. Taky jí nemusím, ale kvůli Montymu a Haitikovi jí dávám pokoj a žijeme v míru. Docela lepší, než se fackovat.
Reagovat
pepin
Podívej, s čím kdo zachází s tím také schází a jen pro upřesnění, vždy od samého začátku co jsem přišel na TP někoho diriguje a radí jak může a nemůže psát o jeho favoritkách. A to co si dovolil on napsat speciélně ve dvou případech / o Ostravě a mařeně a o našich držkách/ byl a je vrchol. Tak se nedivte, že jsem mu to vrátil.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte, jak se jmenoval ten rozhodčí? Docela sympaťák.. :D
Reagovat
rib
Upír Felix
Reagovat
Mayo
Mohamed čo je Ženatý :D
Reagovat
kada.tom
byl to Felix Torallba
Reagovat
Frick
A jak se jmenuje ten, co má to Afro?
Reagovat
Mayo
káder nuni :D
Reagovat
Nancy_z
Taky se mi líbil. Nedělal chyby a působil sympaticky.
Reagovat
PetaM
Já bych to zase tak nehrotil, ten dnešní výkon Petry.

Bára hraje úplně jiný tenis, než Lucka. Lucka nebude chodit k síti, slajzovat, atp. Petře vyhovuje styl, kterým Lucka hraje, čím větší rána přijde, tím větší ránu dá Petra, ale pokud má něco vytvořit z pomalu letícího točáku, tak je to na ní moc - což bylo dneska vidět.

Ale neříkám, že ji Lucka nemůže porazit, má všechny parametry hry na to, aby se tak stalo. Důležité bude, jak to zvládne psychicky, na GS se ještě nepotkaly a Lucka si tudíž nebude moci zavolat trenéra, aby jí poradil a ona mohla začít otáčet.

Věřím ve kvalitní SF, doufám, že to nebude tříseťák, ale TB by padnout asi mohl. Holky, ať se vám to vydaří, jste super. Takový úspěch zase dlouho mít nebudeme ... :) :)
Reagovat
Frick
Tak porada pomohla i Petře. Vemte si Madrid. Lucce se v kolech předtím dařilo více jak Petře, před zápasem se dokonce překlopily kurzy a Lucky šla do zápasu jako lehká favoritka. A vlétla do něj jako uragán - 4:0. Pak porada a vše se otočilo...
Reagovat
PetaM
No jo, ale tohle je Wimbledon. Tady radu nepotřebuje, tady na ni přece dýchá atmosféra a ta míčky tlačí do dvorce :D :D
Reagovat
rib
souhlasím a podporuji tvůj úhel pohledu
Reagovat
PetaM
Sama to celou dobu tvrdí, tak co :D A já tomu věřím. Tolik zápasů za sebou už nevyhrála hodně dlouho :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Petra prostě ztratila koncentraci a začala trošku haprovat psychika. Na turnaji poprvé, což je dobré. Věřím, že se to už nebude opakovat a Lucku dá.
Reagovat
smazaný uživatel
Vetsinou to bylo tak, ze Petra si zavolala Kotyzu a Lucinka byla v loji;)))
Takze, ze ted trener nemuze na kurt, je rozhodne vyhoda pro Lucku;) To je jas;)
Ale parametry hry, ktere Kvitova predvadi proste bude jen tezke prehravat, jedno, kdo proti ni bude stat...
Vem si, ze v roce, kdy tady vyhrala ztratila po ceste dva sety, ale opravdu ztratila, nebot nedokazala, to co dnes, treba s Kvetuskou...
Azarenka to bylo jiz jine kafe, ale take SF...a jeji prvni...
Ve finale prejela Masu tak, ze se nestacila ani poradne rozkoukat...
Letos vypada jeste lip...teda, vic vyzralejsi...
---
Takze ve vysledku to asi nebude ani vyhoda pro Lucku, ze tam ten trener nemuze...se to nejak srovna s tema zkusenostma...

Lucku proste ceka Mission Impossible...Pokud Lucy neztrati servis, a udrzi ho nejak, tak snad...nejaka sance bude...
Ale videli jsme dnes vsichni ten ficak na returnu...kdyz Petra musela zabrat...
Reagovat
PetaM
No jasan, Petra si jede pohodičku, dokud jí neteče do bot. Pak se naštve a soupeřka ani neví, co se stalo a prohraje 3 gamy za sebou.

Petra potřebuje vyhecovaná utkání, ne takové uspávačky. Nikomu se nehraje dobře, když ten druhý se skoro ani nesnaží. Musí udržet koncentraci celý zápas, prostě to bude těžké, ale jestli chce vyhrát, no prostě smůla.

Bude to dilema a doufám v hezký match :)
Reagovat
tommr
ale herně to za moc nestálo. Je ale třeba ocenit, že v závěru se Petra dokázala vzchopit a nepřipustila třetí set ... :)
V českým semifinále bude tentokrát zcela nestrannej - at vyhraje ta s lepší formou a tudíž i většíma šancema ve finále. Body i úspěch potřebujou Lucka i Petra stejně ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
aspoň mírný posun s těmi body :)
Reagovat
aligo
tak petra nehrála nijak extra protože necítila ten tlak... podle mě
Reagovat
aligo
tlak ze strany Báry
Reagovat
pepin
Tak ono se špatně hraje proti někomu kdo je úplně nemožný, myšleno v prvém setu. Petru k ničemu nedomutila, Petra věděla, že když něco zkazí tak se nic neděje, protože Bára byla úplně nemožná. Takže nebyla určitě ani v pohotovostním stavu. No a když se Bára ve druhém uklidnila tak se Petra těžce nahazovala na provozní teplotu. A když jí začalo téci do bot, tak to vzala do vlastních rukou a opět ukázala, že tady prohrát, to teda ne. S luckou to bude jiné, ta má formu, určitě nebude tak vyklepaná jako Bára a hraje také jiný tenis. Něco jako Venus, takže můžeme určitě čekat bitvu na ostří nože. Sám si netroufám to moc tipovat, ale myslím si, že to Petra ustojí.
Reagovat
majkl005
Pokud Péťa dá Lucku tak se vyšvihne na čtvrté místo v žebříčku :-)
Reagovat
majkl005
resp. pokud by se ve finále potkala s Angelikou tak právě to bude zároveň i boj o to 4. místo
Reagovat
petrulinka
Komentátor říkal, že by musela vyhrát titul
Reagovat
aligo
kdyby prohrála ve finále chybí jí 31 bodu...
Reagovat
aligo
na Sharapovou
Reagovat
majkl005
Sharapku už předběhla teď ->http://live-tennis.eu/wta-live-ranking
teď už jde jen o Radwaňskou
Reagovat
majkl005
resp. předběhla by ji právě až tou finálovou účastí...sorry, ale zároveň by šla i před Agu
Reagovat
aligo
http://live-tennis.eu/wta-live-ranking
Reagovat
smazaný uživatel
nebo tady: http://www.tennis4wta.com/Siralama/s1_50.html
Reagovat
tommr
na Sharapovovou jí chybí 31 bodů právě ted. Pokud postoupí do finále tak půjde před Sharapovou o 489 bodů a před Agu o 40 bodů ... :)
Reagovat
PetaM
Není pravda, právě teď, po postupu do SF jí chybí na Márii 31 bodů ... :)
Reagovat
aligo
jj omlouvám se :)
Reagovat
PetaM
Pohodička, na netu jí ještě nepřipsali body a tak to celkem mystifikuje :D :D
Reagovat
kada.tom
http://live-tennis.eu/wta-live-ranking

v případě, že Petra postoupí do finále, předběhne jak Agu tak i Marii ... a bude na 4. místě, o který by ji mohla připravit už jen Kerberová :-)
Reagovat
rib
Jéééžiš čert vem žebříček, jde o WIMBLEDON chlapci a děvčata :-D
Reagovat
aligo
pěstujte koťata :)
Reagovat
rib
ano, na téhle úrovni je pro mě diskuse o žebříčku v kontrastu se získáním velkého talíře :-)
Reagovat
VlS
Žebř nežebř, jedna to prostě vyhrajte.
Reagovat
PetaM
Nemusí, ale mohla by :D Pokud bude ve finále, bude těsně za Agou, pokud vyhraje titul, bude daleko za Agou a těsně za Simonou (teda záleží, kam až dojde ona ...) :)
Reagovat
smazaný uživatel
Z psychologického hlediska na tom bude Petra v SF líp, zná ty pocity, má dobré skore s Luckou a prošla si i hodně těžkým zápasem kdy obracela skore...Lucka hraje fenomenálně, ale vše se odvíjí od toho, jak se s tím v hlavě popere Lucka, s Makarovovou ovšem mě dneska příjemně překvapila.
Reagovat
VlS
Myslím si, že Lucka může bejt uplně v pohodě, má přeplněno a nemusí se vůbec nervovat ( že nemusí neznamená, že nebude). Na Petru bude ten tlak trochu větší, šance dojít si podruhý pro talíř je velká. Uvidíme, jestli Šafář zabere na Šafářovou.
Reagovat
smazaný uživatel
Petro, dobrý, ale proti Lucce musíš hrát líp. Malá krize tam byla, která naštěstí neznamenala třetI set. Sice jsem si u toho zlomila oblíbenou tužku, ale čert to vem. SEMI JE DOMA!!!! Věřím, že proti Lucce se hecneš a vylepšíš si bilanci na 6:0. POJĎ!!
Reagovat
Frick
Lucka není o tolik horší hráčka, aby nevyhrála ani jeden ze šesti vz. zápasů, ne?

Hele já myslim, že by Lucka měla ve finále víc šancí. I když těžko říct.
Reagovat
rib
nene,já myslím, že ve finále má více šancí Petra. Jelikož když jí dneska došlo, že si nechce komplikovat postup a pořádně to proti Báře stiskla, tak nebylo o čem... Petro POJĎ!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
nene, víc šancí má Lucka. Jestli i Bára takhle zkomplikovala Petře zápas, co potom Lucka.
Reagovat
rib
no ona Bára střídá tempo a slajsuje, což Lucka vůbec neumí, a tak to paradoxně pro Petru může být snadnější soupeřka
Reagovat
PetaM
Přesně! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Však Lucce taky vyhovuje Petřina hra než nějaké šmidlání.
Reagovat
VlS
Uvidíme, holky nám ukážou jak to je. Myslím, že Lucka teď má na kohokoliv.
Reagovat
Frick
Ale vem si, že Petra ještě letos neporazila nikoho z TOP ten. Lucka 2x (byť to byly desátý hráčky, který tou výhrou z desítky vykopla) a odehrála velmi dva slušný zápasy s Li a Mašou, ještě dva další trojseťáky - opět s Mašou a jeden se Simonou.

Nejlepší hráčka, kterou dala Petra, Ana....
Reagovat
PetaM
Taky ještě nepotkala hráčky, které jsou z ní posrané jako Mášena ze Sereny ....
Reagovat
smazaný uživatel
ty 2 kanáry aničce byly z týhle sezóny? už se mi to míchá
Reagovat
smazaný uživatel
jo, v Miami to bylo :)
Reagovat
smazaný uživatel
Petro gratuluji... Baruš tobě snad ještě víc, protže to co jsi předvedla byla skvělá jízda :)

tommr: dás sem prosím ten žebříček? :)
Reagovat
smazaný uživatel
boze lidi, vy se bez nej neobejdete????

tady mas odkaz: http://www.tennis4wta.com/Siralama/s1_50.html
Reagovat
smazaný uživatel
dík
Reagovat
petrulinka
A o co ti jde? Já mám taky ráda Tommrovy žebříčky
Reagovat
smazaný uživatel
ty jsou skvělé a k TP patří :)
Reagovat
smazaný uživatel
ok, at sem dava zebricky, ale prijde mi trapny na nej cekat, kdyz vim, kam se muzu podivat i sama, navic bez jeho kometaru o katastrofach a padech zebrickem apod. Zabricek si umim zhodnotit i sama :P.
Reagovat
Fandina
Souhlasím. Někteří zdejší přispívatelé mi připadají jako nesvéprávní. Čekat, až tu někdo něco napíše je úsměvné ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
presne tak!! ;)
Reagovat
tommr
trapná jsi jedině tak ty. Myslíš si, že když si změníš nick z "anajma" na "Kitty" tak to nikdo nepozná? Ta kombinace agresivity a nízký inteligence je v tvým případě nezaměnitelná. Myslel jsem, že už bude od tebe pokoj, ale ty zřejmě bez neustálýho napadání mojí osoby nemůžeš existovat. Měla by si opravdu vyhledat odbornou psychiatrickou pomoc ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tommre uklidni se a neurazej.
Ja proste nemam rada lidi jako si ty. Tecka.
Reagovat
smazaný uživatel
jaky mas IQ ty?
Reagovat
Mayo
Petra na hrad !
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.hrady.cz/?OID=2462
Reagovat
Mayo
no mohol si ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
No skoro jsem to trefil... jeden gem Bare chybel, a bylo by to presne;)

Zapas celkem nezajimavy, (((snad jen tim, ze to byly cesky))) dobra zprava pro Lucku je, ze sance, ze muze Petra vyfailovat tu snad je...padl jeji chlapsky servis...mno...slo o SF, nervy uz pracuji...ale jednoduche to nebude, to co predvadi Petra celkove je dost neuverielny i s tema dnesnima chybama...stejne nakonec Bare fakt sance moc nedavala...

Toz Lucinko, rekl bych, zes asi jedina, kdo ji muze zastavit, ikdyz to zni dost absurdne...ale ty hracky z druhe poloviny pavouka nevim...moc tomu neverim, Kvitova to ma tady uz obslaple, zna pocit finale, vi co je to vyhrat GS a udelat ten posledni dulezity krok...predvadi proste silenou hru, kdyz se nedari, vyskrabne se z toho, jak bylo dnes videt...tezko se na to hleda zbran...

Pokud ne Lucka, tak si Petra ten talir fakt zaslouzi...to podle mne bez debat...

Doufam, ze s Luckou zkusi se priblizit k tomu fenomenalnimu zapasu s Venus, a obe budou drzet servis...bude z toho epic match, no a pro 1GSL snad s dobrym koncem;)
Reagovat
Frick
By mi nevadila. No co, třeba na USO taky bude český ČF :o)
Reagovat
smazaný uživatel
Super Petra v Race žebříčku se posunula na 12.místo a zase se přiblížila Turnaji Mistryn kdyby Petra postoupila do Finále tak by se posunula na 10 nebo 9.místo a při zisku titulu by petra byla 4. nebo 5. tak přejme petře at se dostane do Singapuru POJD
Reagovat
VlS
Já jí to přeju, ale Lucce víc, ty potenciální posuny v Race jsou skoro stejný pro obě.
Reagovat
smazaný uživatel
to jo ale Petra má mnohem větší šanci se dostat do Singapuru protože je vyrovnanější než Lucka (i když né o moc) Lucka taky může na Amerických betonech vypadávat už v úvodních kolech (doufám že ne) a Lucka asi nemá na to aby postoupila na Turnaji Mistryn ze základní skupiny ale Petra má šanci velkou tak uvidíme no
Reagovat
smazaný uživatel
S tou vyrovnaností jsi trochu ulít.
Reagovat
VlS
Tak já nevím, kdo má s vypadávačkami v prvních kolech v Amice větší praxi, řekl bych že Petra. Vyrovnanost výkonu ( urovně hry) je letos u Lucky snová.
Reagovat
smazaný uživatel
Singapur neSingapur...
Plan 1GSL je jasnej;)
Prez to nejede vlak;)
Reagovat
smazaný uživatel
on už je ten Singapur celkem šumák, kdyby to Petra celé vyhrála. Wimbledon sám o sobě je prostě víc, to už je jenom třešnička na dortu.
Reagovat
Fandina
Dneska super den. Všechno mi vyšlo. Roger, Nick mi udělal radost, Lucka dvakrát, v singlu obrovskou a v deblu. Andrejka postoupila v mixu a holky Bára s Petrou zahrály super druhý set a Petra potvrdila, že je lepší. Tak super den a těším se na další. Go a pojď!
Reagovat
Fandina
A ještě Květa s Bryanem v mixu. Už jsem na to zase zapomněla. Jen tak dál!!!
Reagovat
PetaM
Gratulace Petro, ve druhém to byly nervy, no ale dalo se to.

Máš ale velice špatnou bilanci SF na GS. 4x hrát SF a 3x v něm prohrát, to je špatný. Na druhou stranu, máš 100 % bilanci v tom, že pokud vyhraješ v SF, získáš talíř, takže ... úkol je jasný: porazit Lucika a ve finále strach nemám! :D POJĎ :)
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka ale ještě nikdy v SF na GS neprohrála!
Reagovat
PetaM
Taky tam ještě ani nebyla .. :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
o tom není debata
Reagovat
PetaM
To je jako oponovat: Lucka je skvělá v odvracení breakballů, odvrátila 0/0 ....
Reagovat
aligo
podle mě Lucka nevydrží tu atmosféru... dle mě se sesype, nemá žádné zkušenosti ohledně GS SF...
Reagovat
PetaM
Navíc bez pomoci trenéra ... No, bude to těžký.
Reagovat
smazaný uživatel
ano, je dobrá i v odvracení BP
Reagovat
EllNino
No Báro, to podání ruky nic moc :D ...
Reagovat
majkl005
a já to neviděl....a to jsem se zrovna na tuto část tak těšil kujva :D
Reagovat
EllNino
no podala ale skoro se na ní nepodívala , ale tak já to chápu, moc chtěla :)
Reagovat
PetaM
Já se díval na stream, a zrovna podání ruky tam nebylo vidět ... Radši :D
Reagovat
VlS
Petro, kdy už konečně pro tebe snadno vyhranej set nebude důvod vypnout, ale naopak ještě přidat. Ten druhej set až do stavu 4:5 byl hroznej od prvního gemu. Být teochu soustředěná, tak to bylo tak jak ten první, ale to bys nesměla vypnout tak, jak jsi vypla. Skoro uplně. No SF dobrý, a s Luci prosím hraj jak s Barčou v tom druhým:-)
Reagovat
ludolf
Přesně. S Lucy jako ty poslední dva gamy ve druhém setu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
;D)
Reagovat
smazaný uživatel
TAK PETRO JEŠTĚ DVA ZÁPASY A BUDEŠ DVOJNÁSOBNÁ GRANDSLAMOVÁ VÍTĚZKA
Reagovat
PetaM
A dotáhne Viku, super! :D
Reagovat
kada.tom
Paráda!!!
Takže bitva Lucka vs. Petra!
No, já budu jednoznačně tlačit a přát Petře, ale když postoupí Lucka, taky budu šťastnej :-)

Dneska pro Petru opět prověrka ve 2. setu - ukázala ale, že se umí zmátořit a to je před SF dobrým znamením :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ten příští zápas :-( příště mně bude jedné z našich hodně líto :-(((
Reagovat
rubens
Mě už to bylo líto teď...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nakonec překvapení. No neva. Petru mám rád, ale ta na vítězství asi nemá, tak budu v SF fandit Lucce .
Reagovat
smazaný uživatel
haha
Reagovat
Fandina
gratulka. Věřila jsem ti a potvrdila si to. Bára ve druhém setu super, ale Petra ukázala, že je jinde. Peti ... pojď pojď pojď

Baruš, moc pěkně jsi hrála. Mám z tebe radost a jsem ráda, že jste holky ve druhém setu tak pěkně obě hrály. Jste super. Báro ... pojď pojď pojď
Reagovat
slacker
Neuveritelny zaver druheho setu ........... huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuraaaaaaaaaaaaaa Petra jde dal. Tesim se na vysnenen senmifinale. Skoda ze to nemuze az byt finlae. Dalsi fantasticky den na letosnim Wimbledonu. o tom budeme jednou vypravet vnoucatum
Reagovat
Nancy_z
Vysněné semifinále je tady! A teď to přeju oběma. Hlavně ať ta, co vyhraje získá trofej! :-)
Reagovat
aligo
nic jiného si nepřeji :)
Reagovat
smazaný uživatel
je to tam
Reagovat
smazaný uživatel
PETA POSTUPUJE SUPER TAK TED NA LUCKU POJD!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
aligo
:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jooooooooooooooooooooooooooo
Reagovat
Fredy
Velká gratulace k postupu !!! Těším se na SF . Petro pojď !!!
Reagovat
smazaný uživatel
tak barčo, teď se ukaž
Reagovat
smazaný uživatel
brejkni ji kočko, pojď
Reagovat
Nancy_z
Pojď! Jsou to teda nervy, Bára se zlepšila a Petra potřebuje zabrat.
Reagovat
Frick
v tý čapce?
Reagovat
majkl005
Šodek, vyplétač
Reagovat
kada.tom
tohle je servis!
a teď jí vezmi podání a ukonči to! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Dvakrát prohrává 0:40 při podání a teď 40:0...neuvěřitelné :D
Reagovat
kada.tom
a Petro, podrž si podání, děkuju! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
jj to uz podrzi...asi mela nejakou slabsi chvilku...
sice padl asi mytus chlapsky servis, ale ted ukazala, proc tady prijela...
Reagovat
dappe
Ten řev Kvitový, to je něco příšernýho.
Reagovat
smazaný uživatel
další rejpal...
Reagovat
Fandina
Ona řve?
Reagovat
aligo
ano... takový to přetáhlý pojď co zní jen jako nic....
Reagovat
smazaný uživatel
ve ČF Wimbledonu by sis taky zařval a nebylo by ti rozumět :)
Reagovat
aligo
já jí to nevyčítám ale někdo se ptal jesli řve tak jsem odpověděl já jí to schvaluji a chápu to....
Reagovat
Fandina
Po výměně pojď a co má být?
Reagovat
VlS
Já jsem v tom "pojď" nikdy neslyšel, normálně si zaječí, ale po výměně mi to neva.
Reagovat
smazaný uživatel
Osobně mi to POJĎ nevadí. Přijde mi to sympatické, že se hecuje a navíc aspoň v češtině. Na rozdíl od Báry. To její POJĎ mám nakonec asi celkem rád :):D
Reagovat
Fandina
Tak ve druhém setu to jsou grády. Bára se chytla a teď záleží na Petře, co na to. Tak se ukaž Peti, že jsi lepší. Pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
tohle bude ještě zajímavý...Buď se Petra vzepře a ještě to dotáhne, nebo ten třetí set snad ani nechci vidět...
Reagovat
dadaft
zatáhnou střechu a Barča je namydlená.
Reagovat
smazaný uživatel
tak zatím se Petra drží i bez střechy :-) Už by to chtělo ale ukončit...
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle ji bude dost mrzet;)
Uz to vypadalo po prvnim setu, ze to opravdu na servisu zvlada...drzi ji...no, ale najednou 2x vyfailovat...
to ji bude hodne stat sil;)
Ted bude fakt muset zabrat...;)
Reagovat
smazaný uživatel
jenze kdyz uz zafailuje servis prijde nekompromisni prace na returnu...
Reagovat
Jabadu
V červenejch!
Reagovat
aligo
je zvláštní že si Petra neudrží podání po tom co celý turnaj předváděla....
Reagovat
PetaM
Hele Petro, já chápu, když ti vezme set taková velikánka tenisu, jako je Venus, ale TOHLE ti přece set nevezme ... :) ;) Zabereme, pojď! :)
Reagovat
dadaft
to "TOHLE" si vyprošuju. ))
Reagovat
smazaný uživatel
TOHLE porazilo na trávě Li, Wozniacki a Vesnina.
Reagovat
smazaný uživatel
prostě arogant :)
Reagovat
PetaM
Jsem no, závist? :D
Reagovat
PetaM
Já si vyprošuju věcí ... A je mi to na ... PRD :D
Reagovat
smazaný uživatel
Je to v háji.. :(((((((((
Reagovat
dadaft
prý neprůstřelný servis, pche, Bára si ho od Petry vezme, kdy se jí zachce,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
smazaný uživatel
konečně se kvalita začíná projevovat i na skore.
Reagovat
kada.tom
sakra Petro ... co blbneš :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Petra zařvala, jako by jí řezali gule :D
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
zase to koní..
Reagovat
smazaný uživatel
tvl
Reagovat
smazaný uživatel
na facku fakt
Reagovat
kada.tom
Reagovat
smazaný uživatel
Na returnu zapla druhej level;)
jenom, aby zase nepadla do toho prvniho, a nemeli jsme z toho uplnou komeedii rebrejku...
...na druhou stranu, takovych par cracku pred Luckou by se i hodilo, ne ze ne;)
Reagovat
smazaný uživatel
teď plno lidi ulekem až nadskočilo
Reagovat
majkl005
ta Bára se nedokáže chovat slušně ani na centru :-( tu si nedokáži představit ve finále třeba....to by byla ostuda jak Brno
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že hráči je momentálně úplně jedno, jestli je na centru nebo na dvorku, když hraje tak důležitý zápas..
Reagovat
majkl005
pravda, ona je hulvát všude :)
Reagovat
Mayo
neviete náhodou program zajtrajška ? ďakujem
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.wimbledon.com/en_GB/scores/schedule/schedule17.html
Reagovat
Mayo
Ďakujem.
Reagovat
Mayo
Petra porazí Lucii
Reagovat
Roger_Federer
Raci at vyleti dneska, Lucie si Strycovou porazi, z Petrou bude mit zas blok.
Reagovat
VlS
Šafář se dneska flákal a Petra model AO je zpět
Reagovat
smazaný uživatel
;D)))
Tak po prvnim setu ji Bara uspala no...
...aspon se ten zapas zvedne;)
Reagovat
smazaný uživatel
šafař musi držet basu s Luckou.
Reagovat
smazaný uživatel
;D)))
No jen doufam, ze kdyz Petra postoupi, tak bude drzet tu basu dale, teda...;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Neuveritelne;)
A slo to dost jednoduse...uz vypadalo, ze si to fakt Petra pohlida, a je tu crak...cely turnaj ho drzi...a je to tu;)
Reagovat
smazaný uživatel
Stará dobrá Petra :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ten Stryc je uplnej krupavej salatek
Reagovat
kada.tom
ajajaj ... Petra začíná příliš chybovat :-(
Reagovat
Jabadu
"Hjústne! Máme problém!" DPC!!
Reagovat
tommr
Markéta Vondroušová dneska porazila ve druhým kole juniorky slovenskou hráčku Kuzmovou a postoupila už do třetího kola ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
na tuhle holčinu čtu samou chválu, tak snad se očekávání naplní. Jinak bohužel ostatní dvě našy prohrály, Heinová asi dokonce skrečla.
Reagovat
kada.tom
Vondroušová jde v juniorce dál :-)
Reagovat
dadaft
no, hned jak Barča trefí první podání vypadá výměna jinak!!!
Reagovat
smazaný uživatel
No hlavne to potom uz vypada zajimaveji...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Konecne to zacina aspon nejak vypadat;)
Reagovat
dadaft
ha - Petra bude muset zvednout level.
Reagovat
smazaný uživatel
No to je jen dobre;)
Reagovat
smazaný uživatel
videls ted ten pass Petry jako...
tohle by nepadlo, jak by nebyla pod tlakem;)
Reagovat
majkl005
nemůžu si pomoct, ale už hodně dlouhou dobu mám pocit, že Bára se s Petrou moc nemusí....a při jejich zápasech, které v posledních letech nejsou nic vyjímečného se to jen potvrzuje....
Reagovat
kada.tom
vypadá to tak ... otázkou je, proč se nemusí :-)
Reagovat
PetaM
Asi Petra nemá ráda holky, které na veřejnosti mluví a řvou sprostě. Ani se jí nedivím :)
Reagovat
majkl005
Péťo, spíš bych řekl, že Bára víc nemusí Petru než naopak...že by závist ? :D
Reagovat
PetaM
Třeba si něco udělaly no ... Petra se s Nicol taky nemusela .. Prý :D
Reagovat
EllNino
ne to si pleteš Nicole a Lucku ;) :D
Reagovat
majkl005
spíš bych řekl, že Nicole se nemusela s nikým :D
Reagovat
PetaM
A nebo Báře prostě vadí Petřino Pojď.
Reagovat
majkl005
lepší "pojď" než p*če a ku*vi co kolikrát Bára předvádí :D
Reagovat
EllNino
závist ? :D
Reagovat
EllNino
tyjo telepatie :DDD ...
Reagovat
smazaný uživatel
Boze na kurtu preci nejsou proto aby si navzajem cesaly copy...hraji proti sobe o SF Wimbledonu...
Reagovat
majkl005
Vlku, tady nejde jak proti sobě hrají, ale jak se "k sobě" chovají při tom zápase...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak uprimne, ja bych se s Barou asi taky moc nekamosil;)
Reagovat
majkl005
já nikoho za to nesoudím ;) každopádně sem jen chtěl znát názor zdejších lidí, zda se jim to taky tak zdá ;) jinak je mi to jedno, zda se mají rády či ne :)
Reagovat
kada.tom
ani já ne, sice jsme ze stejnýho města ... ale není mi příliš sympatická ... jakej rozdíl od Lucky nebo Peter (C. i K.) :-)
Reagovat
Nancy_z
Neřešte takový blbosti, na každý si navzájem sedne... Na tenis to nemá vliv :-)
Reagovat
Jan
A na funkci také ne :)
Reagovat
Nancy_z
Zatím mi přijde v pohodě, pozornej a spravedlivej.
Reagovat
kada.tom
tak tak ... asi to bude i tím, že je neznámej (když ho tady na TP nikdo nezná ... nebo skoro nikdo), a tak se chce na Centru ukázat - nejen hráči jsou na velkých kurtech viděni :-))
Reagovat
smazaný uživatel
No, ten muj optimisticky tip na 7gemu pro Baru asi nevim...
Je to uplne jednoznacne, a to nehovorim ani o tom, ze Petra ji ten jeden blby gem doslovne darovala, a nejen ten gem...rozdil mezi hrackama na trave je opravdu znacny...
---
Jinak treba dodat, ze Petra je na servu zatim jak chlap, neuveritelne, prez cely turnaj drzi na servisu zapasy a jen si hlida brejky...dost drsny...
...dneska hraje tak 40% svych moznosti, vic s ni zatim Bara nevytahla...dost nuda...doufejme, ze Bara jeste neco vytahne...ale dost o tom pochybuji...
Petra je opravdu na trave proste dost jinde...

Lucku neceka nic lehkeho...musi byt lepsi nez Venus...
Reagovat
smazaný uživatel
Zacal nadejneji;) aspon herne;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak uz je to trochu aspon vic zajimavejsi...
...ikdyz si myslim, ze jak Bara pritlaci, hned ji Petra ukaze druhy level...
Reagovat
smazaný uživatel
No, tak zatim stale ten servis, no;)
Na tomhle turnaji je fakt s tim servisem neporazitelna, hraje proste jak chlap...
...uf...Baru ted ceka plno ruce prace...a nadeje, ze Petra bude chybovat...Take by mohla zlepsit ten serv...na Karolinu to mozna stacilo...ale tohle stacit na Petru nemuze...
Reagovat
smazaný uživatel
No vidis Baro...drzeti servis je dulezite;)
Treba to dotahnes do TB, a tam se uz neco stane;D)
Reagovat
dadaft
mění se rozložení sil?
Reagovat
tommr
vlku, ty si tak dlouho prorokoval debakl Báry až se ti to povedlo zakřiknout a přivolat komplikace. Vypadá to na třetí set a v něm je možný všechno ... :(
Reagovat
r176
nějak Petře moc publikum nefandí :-(
Reagovat
Nancy_z
To je jasný, chtějí vyrovnanější utkání...
Reagovat
smazaný uživatel
se jim nedivim...
Reagovat
kada.tom
publikum asi ano, já se spokojím s výsledkem 6-1 6-2 :-)
Reagovat
smazaný uživatel
;)))
No nam s Luckou by vyhovovalo, kdyby se zdrzela tedy dyl jako;)
Reagovat
Nancy_z
:-D Tak lehké to možná nebude
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně Petra křičí, jako kdyby hrála kdovíjak těžký zápas, přitom hraje s kámoškou :) teda nevím vůbec, jestli jsou kámošky?
Reagovat
EllNino
asi jo, češky se docela rády maj :D ...
Reagovat
PetaM
Asi je to pro ni důležitý zápas, chce to SF a je úplně jedno, jestli je na druhé straně Bára, nebo kdokoli jiný.
Reagovat
tommr
i kdyby byly kámošky tak na kurtu to musí jít stranou. A Petra má Báře co vracet ...
Reagovat
smazaný uživatel
12UE/12W.. To není moc dobrý jako.. Ale set je doma. :)
Reagovat
kada.tom
Tak výsledkově to vyznívá jednoznačně, ale zase tak lehký to nebylo. Ale je to spíš o Petře a jejich chybách než o Báře.

Teď jen doufám, že se Petra nějak nesesype (její druhé sety) nebo aby Bára nezačala hrát mnohem líp a aby Petra neztratila rytmus. Věřím, že to Petra dotáhne do vítězného konce ve dvou setech :-)
Reagovat
dadaft
no tak o Báře to teda bylo hodně - hraje kulové.
Reagovat
kada.tom
to sice jo, ale Petra dělá chyby, takže herně to tak suverénní nebylo :-) beru to z pozice Petry jako megafavoritky utkání
Reagovat
smazaný uživatel
Bud rad, ze Petra jeste hraje tak jak hraje, jinak jsou uz davno v satne...;)
Reagovat
J.M.
Jinak když se teď dívám na Petru s Bárou, tak bohužel mi to zase připomíná, že dříve jsem se na Petru díval rád, protože na rozdíl od soupeřek nehekala. Za ty roky to postupně změnila a dnes už se na ni nedívám rád, protože už heká mnohem víc než soupeřka.
Reagovat
petrulinka
A tobě se udělalo špatně, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
coze??? ty mas dost
Reagovat
Mayo
Petra ide s prehľadom, to je mašina, nezastaviteľný vlak (:
Reagovat
smazaný uživatel
Zachovám sa športovo :
Kyrgios hrál neuveritelný, životný zápas a hral famôzne. Za stavu 1:1 na sety som si myslel, že sa Kyrgios zrúti, aoko Kližan, ( Rosol ) , Kukushkin, ale nestalo sa...Kyrgios preukázal aj výbornú sebavedomosť, psychyckú odolnosť a veľku jeho budúcnosť...
2.kolo 2012 s Rosolom som bol strašne nahnevaný na Rosola, nešťastný, ale dnes nie. Kyrgios vyhrál zaslúžene, komických 37es ak ak k tomu hráč pridá 71winerov tak nieje možné aby prehral.

Ak zopakuje takýto výkon, ale musí ho zopakovať,!!!! Tak porazí aj kanandskú hviezdu, ale ak nie, tak dostane 3:0...KAŽDOPÁDNE AKO FANÚŠIK RAFY, BUDEM FANDIŤ KYRGIOSOVI, PRETOŽE NIEJE NAMYSLENÝ A JE TO BOREC :/ !!!!
Reagovat
Mayo
Mňa to už prešlo to sklamanie. Nejako som si už zvykol :D a navyše vyhral ten svoj GS takže ja som spokojný už...treba si priznať, že na tráve to už nie je ono...Kyrgios podával jak pánes a Rafa na takýchto strelcov to nevie...aj keď 2 x prehrať TB je dosť neodpustiteľné...a ináč zajtra Kyrgiosovi neverím ani náhodou ... Raonič pôjde ďalej
Reagovat
smazaný uživatel
Zajtra neviem ti to dajak z hlavy povedať, ale Raonic vyhraje to joo :( , ale ajtak budem priat Kyrgiosovi...ja nesom aj preto sklamaný, pretože v rozhovore bol inteligentný, aj keď pre mnohých na 1.pohľad nevyzerá...má moje sympatie..Nick !!! Aj keď nemám rad takýchto sercismanov, ktoeí nevedie nic, iné ako trieskať do loptičky ako šalený, ale tento si získal moje sympatie :-). ...
Reagovat
Mayo
ten tweener bol neskutočný wow
Reagovat
smazaný uživatel
To hej :D také Monfilsovské :D
Reagovat
Frick
Vypadá jak Ruml :-D
Reagovat
Jabadu
mohlo to být rychlejší, ale v podstatě to má pod kontrolou. Zatím dlouhej kouř.
Reagovat
smazaný uživatel
tak nejak...Bara ji ani moc nenuti do nejakych velkych vykonu...
Petra si hlavne kontroluje servis...za kazdou cenu...a proste si na returnu uz ted hraje...
Reagovat
smazaný uživatel
Ono diky te plazovce Petry...tech zahozenych micu, aspon divaci se chvili zdrzi...takze asi tak;)
Reagovat
Nancy_z
Zatím je to utkání takový, jako vždycky mezi kamarádkama či mezi krajankama... Nic moc atraktivní a hodně o chybách :-(
Reagovat
kada.tom
není to ideální, ale Petra v důležitých chvílích hraje správně
Reagovat
Nancy_z
Je přece jenom vidět, že má Petra hru na výhru. Záleží jen na ní, jestli omezí chyby...
Reagovat
tommr
na tom něco bude. Obě zatím hrajou o hodně hůř než v předchozích utkáních proti cizinkám ...
Reagovat
PetaM
Hele Petro, už to mohlo být 5:0.

A ten druhý break taky mohl být dříve. Ale dobrý, hlavně, že je. Bára se zatím nemá šanci dostat ke své hře, což je dobře.
Reagovat
kada.tom
přesně, Bára zatím nemá čas a prostor dostat se k síti, Petra hraje zatím hodně chytře a dostatečně agresivně :-)
Reagovat
PetaM
Je ale fakt, že u pár míčků Bára hrála svou hru, dala do toho tu svou rotaci a Petře se na to velmi špatně odpovídalo. Důležité bude tlačit, protože jestli začne tvořit hru Bára, tak Petra nebude mít moc odpovědí ... přece jenom, dávat rány z míčků, které sotva vyskočí není lehké ...
Reagovat
smazaný uživatel
Už aby to skončilo, ta poprava neviňátek je děsná.. Proti našim hráčkám se Petra vždycky vybičuje, až na pár výjimek.
Reagovat
smazaný uživatel
no a to jeste Kvitova dela dost chyby...takze se muze jeste jaks taks Bara necim proijevit...to uz mohlo byt davno po prvnim setu...
Reagovat
tommr
ale Bára naštěstí ještě hůř a tak Petra zatím vede. Nekouká se na to ale hezky ... :(
Reagovat
EllNino
nehraje hrozně, to určitě ne, začátek pomalejší, to se srovná :D
Reagovat
Frick
Záhlavová tam má Strýce, Strtýcová otce :o)
Reagovat
tmora
a mámu..
Reagovat
Michaelus
Ale ta hra na breakpointech je strašná
Reagovat
kada.tom
to tedy jo ...
Reagovat
kada.tom
Petra prozatím suverénní! Jen tak dál, Peťo :-)
Reagovat
r176
Petra zatím lepší než Bára! Péťo POJĎ
Reagovat
Frick
Není Nick nejníže položený tenista, co kdy porazil no. 1?
Reagovat
dadaft
dobře Barčo, čestný gem už máš, tak se uvolni a rozjeď to.
Reagovat
smazaný uživatel
Holky dobrý tenis. Asi víc přeju Petře, protže se jí dá víc věřit ve finále. Ale Baruško, pořádně jí to znepříjemni. :)
Reagovat
smazaný uživatel
tenhle chlapík (Kyrgios) a rikam vam vážně bude jednou legenda
Reagovat
spaniel
Uz je, stejne jako Rosol.
Reagovat
J.M.
Mysklím, že o Nickovi se nebude léta říkat "ten, co porazil ve Wimbledonu Nadala" jako o Rosolovi, jehož legenda žije jen z toho, ale že tahle jeho výhra bude zastíněna většími výsledky.
Reagovat
spaniel
Je to legenda v uvozovkách. Spis v tom smyslu, ze je diky tomu znamy ve svete, kde na to byla a dodnes je odezva. Vzhledem k veku a předpokladům si myslim, ze Kyrgios muze byt legendou bez uvozovek.
Reagovat
smazaný uživatel
Je tu někde tommr? Jaký rozdíl bude mezi Djokovičem a Nadalem, pokud Srb získá titul? Díky.
Reagovat
tommr
Djokovic by měl náskok 460 bodů ...
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa venku, Mašena venku, hm, závěr velmi zajímavého Wimblu se blíží :)
Reagovat
MarcelPersch
Jsem zvědavý, jestli to Rafu nějak ovlivní psychicky tahle prohra, protože čekám, že v Americe aspoň jeden titul obhájí :)
Reagovat
spaniel
Nedulezita zajímavost...Kyrgios je prvni teenager, co porazil svetovou jednicku na GS od 2005, kdy porazil Nadal Federera na RG. Treba ma forehand pravdu a bude z nej multi GS vítěz.
Reagovat
smazaný uživatel
a fedex sampras 2001? kolko mal fedex?
Reagovat
spaniel
Sampras asi nebyl světová jednička v te dobe
Reagovat
J.M.
Měl 19, (respektivě "nedožitých" 20, bez měsíce), zatímco Nickovi je 19 a 2 měsíce. Ale Sampras už dávno nebyl jednička, už byl dost na ústupu.
Reagovat
smazaný uživatel
ale tusim 2000 vyhral suverenne wimbledon a bol velky favorit, tak isto ako tento rok bol naj favorit pariza nadal aj napriek slabim predchadzajucim vysledkom...
Reagovat
spaniel
Tak ve Wimbledonu byl favorit vzdy a jeho porážka byla velky sok, ale v tomto slo o porážku jednicky.
Reagovat
smazaný uživatel
Už aby byla zpráva o Nadalově šokujícím vyřazení na homepage TP! Nadalův krach je senzací jak hrom!
Reagovat
smazaný uživatel
A ted asi uvidime rychloficak...;)
Reagovat
smazaný uživatel
No hned ztratit gem na svem servu...
Tak uvidime, co si Bara prichystala na return...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Petra nezacla na servu uplne jiste, ale opet udrzela...a potvrzuje brejk.;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nakonec Bara ubojovala gem, lepe receno, tim BH volejem ji ho Petra vlastne darovala;)))
Zatim Petra o dost nekde jinde...no Karolina, nebo NaLi na trave to neni, je to jine kafe;)
Reagovat
smazaný uživatel
No, servis drzeti uspech miti...Petra stale na turnaji drzi servis jak chlap...neuveritelna prace...
A na returnu se podle mne jeste rozjede...;)
Reagovat
smazaný uživatel
No 3BP tady Petra dost zazdila;) Rekl bych, ze dava pomalu Bare dalsi gem
Reagovat
smazaný uživatel
Petra sic dela jeste nejake chyby, ale pomalu se rozjizdi a ukazuje, jaky je rozdil mezi hrackama na trave....
....zatim dava jeste dost sanci Bare se projevit...
Reagovat
smazaný uživatel
No, ale stale chybuje tedy dost;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, i tentokrat s tema chyba si Petra servis udrzela...
Reagovat
tommr
no zatím je to slabota z obou stran - zvlášt když to porovnám s výkonem Lucky ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No, a co si cekal, ze Petra se bude s takovou hrackou do neceho hnat? Si jede to svoje...Bara s ni neni schopna dostat ani z 80% to, co Venus...
Reagovat
dadaft
Barča je bez prvního servisu. ((
až příjde, příjde s ním i zákon. ))
Reagovat
smazaný uživatel
;))) Petra se ale jeste poradne nerozehrala...
Reagovat
vendulkabendulka
3 sety, 2.5hod
Reagovat
smazaný uživatel
no uvidime;)
Petra za cely turnaj prohrala jen jeden servis s Venus, a uprimne...bych t oani nepocital...
...takze je treba pocitat s failem...
Reagovat
smazaný uživatel
abyto tak dlouho trvalo...
Reagovat
smazaný uživatel
No vida, elegosove slavi, jako kdyby jejich vyhasla hvezda uz brala titul :D Moc hezky mate z Nadala v gatich, kdy ze ho ten vas egoista naposledy na grandslamu porazil?? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, neplivej a nebul tady!!
Reagovat
smazaný uživatel
A kde bulim ty ferdo? Bulet budete vy, elegouni, uz brzy neboj ;-) Rafa prohral tam kde se od nej nic moc necekalo no a? Alespon tam neprijel z velkou hubou -> vim jak porazit Nadala, jako ten vas strup...
Reagovat
spaniel
Někdo, kdo chce byt považován za nej hrace vsech dob, by asi nemel jezdit na GS s tim, ze se od nej nic nečeká a ze je ok vypadnout brzy. Zajimave jak se to snažíte zlehcovat. Pravda je, ze jeho antuková bilance je tak dobra, az to deformují celkový obraz.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale vyhral tam a pak to dokazal i potvrdit, coz se o vasem udajne nejlepsim hracovi rict neda :-D Ten dekuje bohu, ze to RG vubec usmrdlal a vy s urcite s nim :-)
Reagovat
spaniel
Z tebe kape bolest, az mi je te líto :) Důvody jsou zrejme...
Nadal je na antuce dominantnejsi nez Federer na trave.
Nadalova hra na Federera plati
Je mezi nimi 5 let, Nadal dosáhl úspěchu ve Wimbledonu, kdyz uz mel Fed pokles, ale i ve 33 je lepším travarem
Reagovat
smazaný uživatel
Strefuješ se do Fedexe, abys ukojil frustraci po Španělově krachu. Švýcar ti slouží jen jako fackovací panák.
Reagovat
kada.tom
znáte někdo tohoto rozhodčího na umpireu? já vůbec :-D
jsem zvědav, jak ten zápas bude řídit :-)
Reagovat
PetaM
Přesně to jsem si řekl taky :D Nikdy jsem ho neviděl .. :D
Reagovat
babolat.cz
to je snad fuk, vyhraje naše.
Reagovat
smazaný uživatel
neda mi poznamenat, ze nadal moze byt rad ked vyhral 2x wimbledon. na normalnej trave nema narok tak isto ako fedex na antuke.
Reagovat
Denis92
aka je to normalna antuka?
Reagovat
smazaný uživatel
napr. paris, rim, madrid. tam nema fedex na 3 vit. sety /viem ze na 2 sa hra na 2/ sancu. naopak modra bola rychlejsia
Reagovat
spaniel
Zajimave potom, ze vyhral Madrid i Paříž, Hamburg taky... A modra nebyla rychla, ale pry kluzka.
Reagovat
smazaný uživatel
cize nema taky vysoky odskok, cize sa odraza ako od normalnej travy, cize de facto je to ´rychlejsia ´ antuks
Reagovat
spaniel
Ty si zhuleny?
Reagovat
smazaný uživatel
nie len mam rad terajsiu travu ... priame vymeny ... kazdy gs by mal mat specificky povrch, uplne iny ako ostatne 3. nie vsetky spomalene, uz nechcem zapas djoko-rafa na austalia vidiet, radsej fedex-safin. nic v zlom, mier.
Reagovat
spaniel
Ja nemluvim o tomto (s timto souhlasim,ja jsem zastancem ruznorodosti povrchu), ale to cos napsal nahore nedava smysl.
Kluzka antuka neznamena, ze je jak trava. Odskok je dan tvrdosti podkladu, proto na trave skace micek niz. Rychlost je dana materialem povrchu, jeho trenim. Modra antuka, pokud byla kluzka, limitovala hrace v pohybu (proto mohl prohrat Nadal a Djokovic, prptoze jejich hra stavi na pohybu).
A co se tyka travy, tak byla driv rychlejsi, ne pomalejsi.
Reagovat
Roger_Federer
No tak zapas semifinale AO 2005 Safin-Federer byla tenisova opera, oproti zapasum Rafa-Nole..
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry, ale je blbost co píšeš, na trávě je iks lepších hráčů než Rafa, až do roku 2012 byl jediným lepším hráčem, než Fedex Nadal...
Reagovat
smazaný uživatel
na antuce
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa mozno miestami posobil skusenejsim dojmom, no Kyrgios mal dnes rozhodne vacsie tenisové zbrane..Naozaj mu nebolo co vytknut a ako som ráno písal, mozno sa budeme k tomuto duelu o pár rokov vracat ako k súboju generácii grandslamových vitazov..

Nadal dnes nehral zle, skoda TB, kde si vybral slabsie chvilky..Na vitazstvo v turnaji to zrejme nebolo, vyradenie mladým nádejným hráčom mrzí o niečo menej..Škoda, ze ho zareže systém turnaja bezprostredným QF zápasom na druhý deň..Budem mu vsak drzat palce..

Nadala caká dlhsia prestávka a hlavne viac GS s medzihrou, teda tenisom, kde moze uplatnit svoje zbrane..Mimo trávy o neho starost nemám..
Reagovat
smazaný uživatel
Stejně je to zajímavé a nechápu, že Nadal předtím postupoval pár let na Wimbledonu do závěrečných kol a od Rosola už si na ní ani neštrejchne, opravdu záhada. Myslel jsem, že ho letošní výhra nad Rosim nahecuje a buď si pue pro titul, nebo řachne ve finále s Murraym, jak si to vysvětluješ?
Reagovat
smazaný uživatel
je normalna trava, predtym bola tzv pomala. ta normalna rychlejsia je presne od pametneho zapasu s rosolom. samozrejme k tomu hrac bez respektu ala brown
Reagovat
spaniel
To nedava smysl
Reagovat
smazaný uživatel
Je to zaujímavé, ako sa Nadal ako tenista počas kariéry profiloval..Na antuke fenomén od prvého dňa až doreraz..Krátko na to začal mať podobný formát aj na tráve..Na harde zatial zaostával..A v súčasnosti na tráve celkom výrazne stráca a extratriedou je na harde..

Ok, dnes mal tazkeho a zivotne hrajúcehi súpera, no aj predosle zapasy naznacili, ze sa Rafa na trave uz neciti dobre a ak Wimbledon este niekede vyhrá, bude musiet pomoct aj žičlivý žreb..
Reagovat
smazaný uživatel
A jak si to vysvetlujem..Rafa urcite stráca pohybovo..Keď si spomeniem na ten jeho zápas z roku 2008, tak je to iný hráč..
Reagovat
spaniel
Urcite je to pohybem. To je prvni vec co odchází, rychlost. Stejne jako u Rogera, pul kroku dela velky rozdil. Dalsi vec je/bude rychlost regenerace. Verim tomu, ze byt mladsi, tak po SF na olympiade by se dal rychleji dohromady a Murray by to nemel tak snadné ve finale. Problem u Rafy se ztrátou rychlosti muze byt horsi nez u Federera, protoze získává mene bodu ze servisu, hraje delsi vymeny a mene chodi na sit.
Reagovat
Denis92
Alebo bude muset na "stare kolena" zmenit styl hry.. a ako par krat ukazal, dokaze hrat aj agresivnejsie len nejako dlhodobo sa mu to hrat nechce. Mozno vsak bude musiet..
Reagovat
smazaný uživatel
Kyrgios si nenápadně o přestávce mezi gemy přečetl Tenis portál a uvolnil místo Petře. :)
Reagovat
pepin
Díky, dal jsem to sem, dole je toho již hodně, no a jdeme na ně.
Reagovat
aligo
máte někdo adresu na live renking?
Reagovat
aligo
už ho mám dík
Reagovat
Titan
Lucka je na místě 17....(byla 23)...:-)
Bára je na místě 31....(byla 43)...:-)
Reagovat
Michaelus
Děvčata se už rozcvičují :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ano ,ano ,ano. Mám radost ,radost a radost.
Reagovat
steve79
Kde je barney a fans nadala? Necekal jsem, ze rafa tak brzo vypadne.
Reagovat
J.M.
No, klobouk dolů před Nickem. Konečně po letech mám pocit, že vidím budoucího velkého šampiona v začátcích. Nějakou opravduvou "mladou pušku", ne to, co za tento pojem bylo posledních pár let vydáváno. A že to nebude trvat dlouho jako u jiných, ale že to bude raketa jako za starých časů Samprase a spol. A konečně někdo, kdo má ocelovější nervy a vůli než Nadal, kdo ho přehrál nejen fyzicky, ale i psychicky. Naprosto chladnokrevná koncovka, stejně jako předchozí momenty a předchozí zápasy, bez nervů, bez respektu, s mladou drzostí, prostě to tam napálí a je to. To je fantazie.

Škoda, že musí hrát hned další utkání, mohly by mu chybět síly k tomu, aby to dotáhl ještě dál. Ale jde z něj vítr, i Roger by s ním určitě měl co dělat.
Reagovat
babolat.cz
už zase..vidím budoucího velkéééého šampiona, kolik jste jich viděli a houby.
Reagovat
J.M.
Já jsem jich opravdu mnoho neviděl. O Kyrgiosovi to říkám od lednového AO, jinak předtím jsem to o nikom neříkal (u Grigora jenom doufám, že bude patřit ke špičce a snad pár GS titulů získá, ale na šampiona nejvyššího kalibru jsem ho neviděl a nevidím). A letos se mi k tomu přidal ještě Thiem, ale tam nevím, jestli má na to být "šampionem 1. třídy", nebo "jenom" šampionem, hráčem, který bude léta ve špičce.
Reagovat
Denis92
No pred zapasom sme mu moc neverili, ja teda vobec, ale velmi milo ma prekvapil. Az takyto suverenny vykon som necakal. Cely zapas velmi konstatny bez vaznejsich vykyvov a herneho vypadku na servise ci FH.

Je mlady, zvladnut by to mal. Mozno si s Rogerom zahraju v semifinale..snad mu to tam nebude tak padat :)
Reagovat
smazaný uživatel
v ceste je jeste djokovic tak bacha
Reagovat
Denis92
Tak to bol absolutne fantasticky vykon v podani mladeho australcana.
Nadal nehral zle, ale dnes proste nemal zbran. Nick tam neskutocne triafal podania vzdy ked potreboval a az na ten posledny gem 2.setu hral uplne v pohode a bez nervov.
Uz teraz je jasne, ze najvacsia zbran je servis ale ma aj naozaj skvely FH.
Nick zatial zivotny turnaj, porazil Gasqueta z 0-2 na sety a odvratil 9MB.. velmi mu dnes pomohlo, ze mal na oddych az 2dni.

Teraz ho caka Raonic co bude zaujimavy zapas dvoch hracov so skvelym servisom.
Reagovat
smazaný uživatel
roger len teraz zachovaj pokoj, nadala mas vonku, takze to doklep :)
Reagovat
smazaný uživatel
Když je teď Nadal venku, tak to Fed s někým posere :)Třea už se Stanem.
Reagovat
Nancy_z
Jde to podle plánu :-) Zrovna jedu domů a stihnu zápas našich holek. Paráda! :-)
Reagovat
Roger_Federer
Ty Barney...jak je?
Reagovat
smazaný uživatel
A ještě Rafafeoli, čekám že tak měsíc se tu neobjeví. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Rafaeoli je fanoušek, ale není to žádný dement. Barney, to je jiná...
Reagovat
Roger_Federer
U Rafaeoliho je to tezke, on ma tak 5-8 nicku..nada se poznat jestli tu je nebo neni.
Reagovat
Roger_Federer
......; )
Reagovat
smazaný uživatel
Já se tu klidně objevím:-) Ať vyhraje ten nejlepší, vo tom to je:-). Rafa mě mrzí, snad si to vynahradi na betonech.
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas jednoznačně rozhodl Nickův servis, jestli bude takhle servírovat i dál, tak má velkou šanci klidně na semifinále. Sice jsem fanoušek Rafy, ale dnešní prohra mi nevadí, tihle mladí hráči potřebují velké vítězství, snad to Nicka nakopne a společně sledujeme zrod legendy. :)
Reagovat
Jabadu
co se týká zázraků, dnešní plán již byl překročen. Teď už půjde na centru všechno podle plánu! Jasný?!! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi pašák!!!
Reagovat
smazaný uživatel
V roce 2001 vyřadil devatenáctiletý Roger Federer ve 4. kole Peta Samprase a následně Wimbledon vyhrál Chorvat Goran Ivanišević.

V roce 2014 vyřadil devatenáctiletý Nick Kyrgios ve 4. kole Rafaela Nadala, takže Wimbledon vyhraje - Chorvat Marin Čilić.

A v následujících letech vyhraje Kyrgios Wimbledon 7krát.
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
kada.tom
za tuto předpověď bych byl rád :-)
Marinovi bych titul přál :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No, 100% bych tomu dával, kdyby byl dneska na místě Rafy Roger, takhle to má mouchy. Takže pro Marina max. 80% :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nene, letos musi vyhrat Fedex!!! A na Noleho taky poslete toho australana a bude klid ;).
Reagovat
J.M.
Tak Ivaniševič to tenkrát vyhrál (a proto se na to dodnes vzpomíná) z pozice ne toho, že je Chorvat, ale že je stárnoucí legenda, se kterou už se moc nepočítá. A tou je letos... No, radši to nezakřiknout. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
dneska mám zatím super den :-) Lucka dál, Roger dál, Stan dál, Simona dál, Masha venku, Rafa venku, k dokonalosti už chybí jenom Petra ...
Reagovat
spaniel
Ven nebo dal?
Reagovat
smazaný uživatel
tak samozřejmě, že dál :-) Ale kdyby to nedopadlo (to sem jako nenapsala), tak o sto šest budu fandit zítra Lucce. Ale ať už bude ve finále kterákoli z našich tří, tak tam mám favoritku jasnou Češku :-) Češky prostě letos válí! A to jsou ještě ve hře juniorky (i když bohužel dneska jedna prohrála :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Že by druhý Boris Becker ? Potenciál tam je, a když už Rafa padl, snad mu ten servis vydrží i v dalších kolech :)
Reagovat
kada.tom
dneska zatím pohřebiště favoritů ... pevně věřím, že Petra toto nedodrží a postpupí do SF :-)
Reagovat
smazaný uživatel
nestraaaaas :( ja jsme uz nervni jak pes :(
Reagovat
smazaný uživatel
Ty kokso, famózní Nick, Roger má upratanou cestu do finále, jako už dlouho ne, tak pojď!
Reagovat
spaniel
Upratanou? :D
Reagovat
J.M.
Tak jestli je Nick famózní, a cesta uprataná, vidím v tom nějaký protimluv.
Reagovat
smazaný uživatel
nadal padlllllllllllllllll
Reagovat
VlS
asi ve finále letos nebude. Hmmm, tak kdo bude další?
Reagovat
smazaný uživatel
nechapu...;)
Reagovat
kada.tom
nutno přiznat, že Rafa jede domů zaslouženě stejně jako Nick postupuje dál naprosto zaslouženě
Reagovat
Mayo
Je to tam. Rafa nemal šancu na riterne. Bohužial tí trepači kobercov mu nesedia. Ale zase nesklamal išiel nadplán vo Wimblase 4. kolo :D ...
Reagovat
smazaný uživatel
Nicku ! Rafo, nevadí, betony ovládneš a odpočineš si :)
Reagovat
jackiec
jooooooooooo, je to tam, el řiťuál balí kufry, daří se
Reagovat
Fandina
Nick Nick Nick gratulace gratulace gratulace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Pozdravuj doma, Rafo.. :D
Reagovat
kada.tom
to je to oč tu běží ..
Reagovat
Mayo
gréci vedia hrať tenis darmo...Kyrgios, Sampras ...
Reagovat
smazaný uživatel
;)
Reagovat
babolat.cz
to snad Rafa neprohraje s takovým dementem? Vždyť to bude ostuda a potupa tenisu!! Bože,takový ichtyl...
Reagovat
Roger_Federer
Co to meles ty vagusi...?
Reagovat
smazaný uživatel
uz mu z toho celkem svihlo;)))
jeste dva gemy a rupne mu uplne;D))))
Reagovat
babolat.cz
nejebne, beru to pozitivně, aspoň bude mít Milos snadnější postup.
Reagovat
smazaný uživatel
;D)))
Reagovat
Fredy
Postupuje i v deblu. Gratulka !!! Lucko pojď !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Kde ses;)?
Tvuj cerny kun je blizko velkeho postupu!:)
Pak sejme doufam i toho Milouse, i Fedexe...a takove finale Andy x Nick bych bral...
Reagovat
Vojtiik
slintá u TV :))
Reagovat
J.M.
Tak snad mu to vyjde. Ale Rafa se jen tak nevzdá...:-)

(Kdo to má stíhat tyhle diskuse číst, natož odpovídat...)
Reagovat
smazaný uživatel
postupuje i v deblu. V TB sice trochu drama, holky využily až 5. mečbol ale je to tam!!
Reagovat
Mayo
tie rafove podania hrôza...nemá problém ten chlapec to vracať jak malinu
Reagovat
vendulkabendulka
Lucka s Pavs prave postoupily do QF ctyrhry. Holt, kdyz se dari..
Reagovat
VlS
tak se daří
Reagovat
smazaný uživatel
Skvěle tak Lucka vyhrála i ve Čtyřhře Gratulace
Reagovat
smazaný uživatel
Jednak proto, abych se mohl divat na atraktivni tenis a nepreletavat jak magor z jednoho kurtu na druhy, jenom proto, ze Petra sjede svuj zapas do hodky...predpkladam celkem rychlovku a ficak...
A jednak i z duvodu, ze doufam, ze nektere z toho uz definitivne slehne;DDD))) Machry organizatory;D)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim pochopitelne ty machry organizatory na TP;DDD)))
Reagovat
smazaný uživatel
Já doufám, že jí aspoň zatáhnout střechu, když už musí tak dlouho čekat.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak strecha bude asi pro Petru vyhoda, ze...;)
Reagovat
kada.tom
oni nemají kam to dát, všude se hraje a na Nr. 1 právě začali hrát senioři, takže myslím, že organizátoři skutečně vyčkávají :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zkus to vysvetlit nekterym mistnim supervajzorum a machrum prez machry na organizaci GS;)))
Neni jich tu malo...
...hodne stesti;)
Ja spis doufam, ze jim z toho hrabne;)
To uz pak nic vysvetlovat nemusis;)
Reagovat
tommr
hele, vlku, ty radši moc neprovokuj. Pořadatelé měli dneska z prdele kliku, že Nadal nečekaně vyhořel. I tak ale bude možná s dohráním zápasu Petry a Báry velkej problém ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
4. kolo je nejlepší výsledek na trávě za poslední 3 sezony. Bez brejku to prostě nejde ... nevadí, Kyrgios pro titul !
Reagovat
smazaný uživatel
Super Kyrgios vede ve 4.setu 3:1 a jde podávat tak snad už to ukončí at tam můžou jít holky
Reagovat
Mayo
je to v r.ti...konec
Reagovat
tommr
kéž by si měl pravdu a řitohrab skončil tam kam patří ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
To je naozaj neuveritelné s akou pravidelnostou a lahkostou si Kyrgios dokaze pomoct servisom..To je od cias Samprasa naozaj nevídané..

A nepriamo sa ukazuje, ze tie siahlodlhé debaty o spomalovaní trávy a ucinkoch tohto pocinu neboli natolko opodstatnené ako sa mohlo zdat..Vzdy som tvrdil, ze je to v prvom rade o hracoch..Jeden z nich konecne prisiel..Kyrgiosovi snád vychádzajú takmer 2 esa na gem a 3 priame body..S tým bude mat na tráve ktokolvek problém..
Reagovat
Roger_Federer
Jo, v pristim vyleti Nick ve 3 setech
Reagovat
smazaný uživatel
S Milosem snad ne... to mne ani nerikej;)))
Reagovat
Roger_Federer
Vzpomem si ba Rosola a Darcise to je aura..porazis Nadala drive jak ve finale..v dalsim letis..; (
Reagovat
J.M.
Tady pořád celé roky odpůrci zpomalování vysvětlují, že zpomalování povrchů nemá moc co dělat se servisem, aby jim pak po tisící byl o hlavu jako "protidůkaz" omlacován servis... Je to trochu k uzoufání.
Reagovat
rod_laver
mi někdy připadá, že se nejen zpomalování zlehčuje, ale také popírá, což mě baví ještě víc. Zrovna když jsem letěl na W, tak v britských novinách byla speciální příloha o W, kde měl svůj sloupek Ivanišević - hned v prvním odstavci připomněl, že tráva od jeho titulu velmi zpomalila, přestal se díky tomu aplikovat styl servis-volej a že by v roce 2001 na dnešní trávě neuspěl..takže tak
Reagovat
Jabadu
to tam šolíchaj, ale že by ti pohůnci přesunuli holky na jiný kurt, to ne! To je nenapadne! Dvě hodiny sekera a livrejovaní královnini poddaní se usmívají a dávají si čaj o páté.
Reagovat
smazaný uživatel
Čtyřhra na Courtu 1 zkončila
Reagovat
smazaný uživatel
Hm tak na Court 1 přesunuli jinou čtyřhřu to jsou teda pořadatelé teda už mě se.rou
Reagovat
aligo
sou dementní...
Reagovat
smazaný uživatel
To jsou blbci fakt. Mám chuť jim tam napsat mail, který si za rámeček nedají...
Reagovat
tommr
to není ani normální čtyřhra, ale jen exhibice veteránů ... :(
Reagovat
Denis92
Preco nepresunu cesky na iny kurt? Dnes to na centri nestihnu..
Reagovat
smazaný uživatel
Tuhle otázku si asi pokládá víc lidí :)
Reagovat
PetaM
Tak na Centru mají času habaděj :) Střecha a světla to jistí :)
Reagovat
EllNino
no ale to našich 11 hodin nevím :D ...
Reagovat
PetaM
Já mám taky spoustu času :D Rád si počkám :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já začínám být pěkně nervózní. Jedna čokoška už je ve mě.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
ja jsem nervni jako pes uz!!! :(
Reagovat
Denis92
No do polnoci nasho casu..ak Nadal bude na 5setov tak to bude trvat este dost dlho.
Reagovat
smazaný uživatel
Na jedničce bude za chvilku volno, fakt nevím, na co ještě čekají..
Reagovat
smazaný uživatel
VZDYT JE TEPRVE V ANGLII 18:47...
Petra to zvladne za 40 minut...skoda programu, aby ty zapasy dali na sebe;)
Reagovat
smazaný uživatel
Za 40 minut?? To teda nevím, možná jeden set no..
Reagovat
tommr
protože pořadatelé jsou arogantní dementi. Kdyby se na centru začínalo ve stejnou dobu jako na ostatních kurtech tak by takový problémy nemuseli řešit ... :(
Reagovat
Fandina
Dobře Nicku. Tak ještě jeden set. Go Nicku go go!
Reagovat
babolat.cz
ty koukám máš ráda takové týpky jako je Kyrgios a aeRosol co?
Reagovat
PetaM
Všechno je lepší, než běhání pár kilometrů za BL :)
Reagovat
babolat.cz
jo nejlepší je potetovat se a hrát na wimbledonu v bílém. to je hodně konzervativní...
Reagovat
Fandina
Nick hraje podobným stylem jako Rosol. To je fakt.
Reagovat
dadaft
jak to říct, eh, mnó, Rafael má velký problém,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
tito
Sakra velký. Pokud to dnes dá, jako že nevím, tak zítra proti Milosovi bude hrát ten set navíc velkou roli. Ale bohužel tak to letos vyšlo.
Reagovat
smazaný uživatel
No, nevim...sice Nick ma 2 sety, ale obcas na tom FH dost failuje, obcas to dost smrdelo, Nadal v tom tretim byl na servisu i lepsi......nemyslim servis, ale ve mel mensi problemy drzet gem...
...tady rozhodne neni nic hotovo...jedine, zeby se Rafa slozil sam, tim, ze to tak projel v TB;)
Reagovat
Mayo
to je tupe.c ten Nadal...prehrať 2 x tajbrejk
Reagovat
babolat.cz
to je promyšlené, normální tréning. ten australo-řeko-mulat je sparingpartner.
Reagovat
babolat.cz
a navíc TB je loterie, jako penalty. ARG dnes prohraje na penalty.
Reagovat
Mayo
to je jedno či je to lotéria...
Reagovat
PetaM
Tak mu má vzít servis, ty loterie. Ale na to ZATÍM nemá co? :D :D :D
Reagovat
tito
ty to glosuješ jako by to byla tvá zásluha.
Reagovat
babolat.cz
takovému mamelukovi vzít servis na trávě je asi velice jednoduché.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa ty TB nějak nezvládá ...
Reagovat
babolat.cz
já nevím, tyhle míšenci, ani sám kyrgios neví z koho a kde ho udělali...
Reagovat
aligo
bez komentáře :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
mam lepsi, rekni mi s jakou raketou pinkas, a ja ti reknu jakej ses mamlas...jestli velkej, nebo malej;)))
Reagovat
dadaft
Prince?
Reagovat
babolat.cz
určitě ne babskou yonnexku...
Reagovat
smazaný uživatel
;D)))
Je mi jasne kam miris;DD)))
Reagovat
smazaný uživatel
myslim, dadafta pochopitelne...
Reagovat
smazaný uživatel
Boze jak to ten Rafa tam tim FH dal...eh...
uz jsme mohli byt v double minibrejku...
Mladoch ma nervy jak z oceli;)
Reagovat
smazaný uživatel
no, uplne asi ne...3:3
To byla chyba...tyhle udery musi davat, jinak to muzeme zabalit...
Reagovat
smazaný uživatel
zase nas FH poslal do haje...5:5
Reagovat
smazaný uživatel
jeeeee zvladl to;)
Ale priznej me si, to byla ted fakt dost haluz...a dost o hubu...ty failujici FH trochu strasily...
Reagovat
aligo
v Londýně je hezky tak by měli dát Petru s Bárou na kurt číslo 1.... nechápu na co čekají
Reagovat
smazaný uživatel
Tam se hraje čtyřhra..
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ta čtyřhra bude rozhodně rychlejší než Nadalův zápas.. Snad to pořadatele napadne..
Reagovat
PetaM
Všechno je rychlejší, než Nadal ... :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ten než si upraví trenky, vlasy atd.. To je šílený na chlapa jako.. :DD
Reagovat
tommr
no měli by o tom urychleně začít uvažovat. Vypadá to, že Nadal se s Kyrgiosem bude tahat ještě několik hodin ... :(
Reagovat
aligo
hlavně jí tam měli dát hned po skreči sereny a venus
Reagovat
tommr
jj ale to by museli pořadatelé myslet a to jim moc nejde ... :(
Začíná to už vypadat docela beznadějně, protože Nadal s Kyrgiosem půjdou určitě do pátýho setu ... :(
Reagovat
aligo
nene nadal prohraje 3:1
Reagovat
tommr
kéž by si měl pravdu - už se na to jeho věčný hrabání se v zadku nemůžu dívat ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
No, ted sice Nick to dostal do shody, ale to bylo tak vse...
Bude muset asi drzet servis, pak TB, a dej se vule...
Jinak ty jeho BH prohozy jsou super...ale ted na siti, takova skoda...;(
Rafa by musel zacit svankovat na FH...
Reagovat
smazaný uživatel
Ted se bude mozna lamat zapas....
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě zapracovat na voleji a kondici a za dva roky může jet do All England clubu pro titul :) Ale ten servis je neskutečný. :)
Reagovat
smazaný uživatel
No ted zacina svankovat i na lehcich uderech, to mu bere hodne sil, kdyz mu to dobre Rafa returnuje...
Tohle bude jeste hodne tezky;)

Jinak jak se ti libil ten tweener Nicka;)?
Reagovat
smazaný uživatel
Pekný..

Taký náhodný..:)
Reagovat
smazaný uživatel
ale vysel pekne;)
Reagovat
smazaný uživatel
Exluzivní. Pro pravé gurmány v pravém tenisovém chrámu :)
Reagovat
smazaný uživatel
;)
Reagovat
smazaný uživatel
uf...Rafa se nam nejak rozjizdi vic a vic...
...no aby ten Nick vubec do toho TB dosel...
Ale zatim si Nick vyslouzil mnoho obdivu od Big Maca, a to je taky dobry;)
Reagovat
tito
Podle předpokladů těžký zápas, pokud přes něj Rafa přejde, tak zítra bude zkouška ještě větší. Milos se zde prezentuje skvělým agresivním tenisem a dnes ( neviděl jsem celý zápas )bezradného Nishiho neúprosně porcoval.
Reagovat
smazaný uživatel
Nazdar;)
Bude veselo, tlacim toho mladeho klokana;)
Reagovat
tito
Je to sympaťák, proč ne :-) Ale proti Berďovi bys taky udělal výjimku. -D
Reagovat
smazaný uživatel
Ja to mam ujasnene - John;) proti nemu bych vyjimku neudelal;)
Reagovat
smazaný uživatel
stejnak jim to zas odloží, nebo je předělají na jinej kurt 5 minut před koncem Nadala... Organizátoři jsou prostě strašně optimističtí a čekají, že se všecky zápasy dohrajou za dvě hodky.
Reagovat
PetaM
A tak na Centru se může hrát déle ne? Jsou tak světla a střecha ...
Reagovat
smazaný uživatel
No jak daji Petru pod strechu, tak to bude fakt ficak...;)
Reagovat
PetaM
Klidně, nemám problém :D Žádný slitování.
Reagovat
vendulkabendulka
Do 20 to panove stihnou, Rafa uz to (bohuzel) nepusti.
Reagovat
tommr
obávám se, že pořadatelé by to ve 21:30 stejně přerušili bez ohledu na stav. Pokud se má zápas Petry s Bárou dneska odehrát tak se asi bude muset přesunout na jinej kurt ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Proč myslíš? Tento zápas se dohraje nejpozději 21:00 našeho času, pak mají holky tři hodiny na to zahrát své čtvrtfinále.
Reagovat
smazaný uživatel
Co by tam delaly tri hodiny?:-)
Petra to zmakne za 40 min. max do hodky;)
Reagovat
tommr
a proč si myslíš ty, že by holky mohly hrát tak dlouho? Pokud vím tak ve Wimbledonu se snad nesmí hrát večer kvůli rušení nočního klidu místních obyvatel ...
Reagovat
smazaný uživatel
Chjo...v tom tretim to vypada zas o neco hur...
No jo dest by to chtelo;)
Reagovat
Roger_Federer
No a pochopitelne si Rafa dava opet na cas, to mame satna, potitka, ucesat se, zavazat tkanicky, zmenit tricko, ponozky, celenku, vysusit hodinky, zmenit opet potitko na leve ruce, napit se, oplachnout si oblicej, potom ruce, a zase oblicej, to se vam ty potitka pocakaji, takze znovu vymenit to potitko, pak vlastne mala strana, opet oplachnout ruce...zase zacakane potitka,...
....a Nick ceka, a ceka, poskakuje si na trave, a je trpelivy...;/
Chybi Soderling...

Nou koment.
Reagovat
smazaný uživatel
dest by to chtelo;)
Reagovat
smazaný uživatel
proste, strechu na nej...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Chlapci rieste tenis a nehejtujte..
Reagovat
smazaný uživatel
Tweener jsem resil nize;)
Reagovat
smazaný uživatel
Krom toho, opravdu tlacim Nicka;)
Reagovat
Roger_Federer
Ale Vlk to popsal zcela podle zkutecnosti a bez emoci...co te zere?
Reagovat
smazaný uživatel
Nech to bejt...
...ja jen muzu rict, ze jako toho, kdo tlaci toho zajimaveho klokana;) takoveho cerneho kone (((tlacil bych ho i proti Fedexovi))) mne celkem zere, jak se musim na toho mladocha koukat, jak tam ceka na kurtu a poskakuje a ceka a ceka..no;) Osobne bych si pripadal jak blb;)))
Ale beru to jeste ironickou cestou, a slusne;)))

Dneska jsme zase mohli videt holky v akci, cili jak Lisicka z Jarusky blbku udelala;))) to uz bych napsal tak nejak primo;)))
Reagovat
smazaný uživatel
:D)))
Neskutecny, neskutecny....takovej tweener si dovoli s Rafou....uf...videliste to!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
No doufam, ze jsi to videl;)))
Z toho by si mel asi fakt radost;)))
Reagovat
J.M.
No ano, jako fanouška Grigora mě to samozřejmě potěšilo. :-) Ale možná víc než ten samotný úder mě na tom zaujalo (a potěšilo) to, jak to ukázalo, že je Nick naprosto v pohodě, žádný stres a vyklepaná ruka z velkého zápasu.
Reagovat
dadaft
viděl jsi to video se Serenou?
Reagovat
VlS
Hm, tak to jí nepřeju, to je asi nějakej fakt problém. Zajímalo by mě, jestli to nezačalo už v tom singlu předtím.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemáš prosím odkaz ?
Reagovat
smazaný uživatel
je to kousek niz...
petrulinka
Reagovat
smazaný uživatel
Už to mám, smutný pohled na šampionku.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, viděl, já na to koukal na streamu. Ona byla nebývale zhroucená a tak trochu mimo i na tiskovce po singlu - tak jsem ji ještě nikdy neviděl, abych pravdu řekl....
Reagovat
Titan
Přeji to Báře, ale z výhry Petry si určitě nebudu řezat žíly...
A finále přeji Lucce...:-)
Reagovat
babolat.cz
já také, moc to přeji Lucce!!!
Reagovat
pepin
Tak kde jsi chlape, jak to vidíš večer. Kdo dojde do semifinále a kdo dá finále? Postrádám nějaký průběžný žebříček s předpovědí, jak na tom ty naše holky jsou a teprve budou.
Reagovat
Jabadu
Trpělivost ... trpělivost
Reagovat
smazaný uživatel
proboha jen ho nech byt, nebo fak prijde :(
Reagovat
tommr
doufám, že do semifinále postoupí Petra a v případným souboji Petry s Luckou bych neupřednostnoval ani jednu z nich ... :)
Žebříček dodám až bude odehraný celý čtvrtfinále, aby v tom nebyl zmatek ...
Už ted je ale možný říct, že si Lucka polepší na 17.místo a hůř než na 18.místě skončit nemůže. Pokud postoupí do finále tak se posune na 13.místo a v případě zisku titulu by se dokonce dostala do první desítky ... :)
Reagovat
petrulinka
No to je docela mazec, se Serenou se něco děje, toto vůbec nevypadalo dobře:
http://clips.wimbledon.com/g/v/zJmNNG7kEG5
Reagovat
jackiec
asi moc chlastala před zápasem, nemá chodit na kurt nadrbaná
Reagovat
filp
miminko na ceste, nevolnost, ruzne nalady atd.
Reagovat
dadaft
je to divné, ne že ne.
Reagovat
smazaný uživatel
hodne divny :(
Reagovat
smazaný uživatel
dost drsne, teda...
Reagovat
vendulkabendulka
Prisla mi jako by byla pod praskama. A tim nemyslim painkillers ale spis nejaky Xanax.
Reagovat
smazaný uživatel
To jo co to bylo ? tohle nebyla obyčejná nevolnost...možná že je psychicky sesypaná
Reagovat
horska.kraslice
To vypadí na úpal.
Reagovat
smazaný uživatel
No, bych rekl, celkem realny prvni set;D)))
Reagovat
smazaný uživatel
wow
uz 3:6 a 0:4...jde to rychle;)
Reagovat
smazaný uživatel
nooo, uz 3:6 - 0:5

Petra je ted jeden MB od usmevoveho vitezstvi;)
Reagovat
smazaný uživatel
Bara snizuje...;) Drzi se zuby nehty;)
3:6 - 1:5
Reagovat
smazaný uživatel
konec...
Petra vitezi na usmevy
6:3 - 6:1 potom to muzeme porovnat s realnym vysledkem;)
Reagovat
Frick
Taky máte pocit, jak všechny ty znovuanutkový turnaje po Wimblu apod. budou strašně o houně?

I když pravdou pořád zůstává, že Lucce by se ta jedna vyhraná 250-tka hodila. Pokud by to dala, těžko by přišla o Sofii.

Upřímně, ať už Wimblu dopadne jakkoliv, myslim, že Lucka v létě výsledky mít nebude...
Reagovat
smazaný uživatel
kusuj...
Reagovat
Frick
Prostě řikám, jak to je. A pesimismus pomáhá. Bál jsem se, že dnešní zápas bude jako na RG se Světlanou a ono vůbec...

Takže proč nepokračovat, že? :o)

I kdyby SF byla konečná, tak Lucka by se měla pokusit o dva cíle.

- bejt v lepší půlce nasazených na USO
- vyhrát WTA 250 a otevřít si tak cestu do Sofie. O Sofii ovšem může reálně uvažovat i Petra, Bára, Klára a dost možná i Karolína
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Petra snad uvažuje o Singapuru není na tom tak špatně
Reagovat
Frick
Lucka - Petra
Sabina - Angie

by byla dobrá reklama na FC, pokud přijedou

Ale asi německý SF není úplně pravděpodobný, že?
Reagovat
dadaft
i když dneska budu fandit Báře, osobně bych chtěl SF

Halep - Bouchard
Kvitová - Šafářová
Reagovat
smazaný uživatel
Něco mi říká, že Rafa a Nick budou hrát pětiseťák. Si ještě počkáme..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak by je mohli dát jinam. Já na centru netrvám.. :)
Reagovat
vendulkabendulka
Ja mam pocit ze dneska ani nezacnou. Je tam vsude celkem plno a s Rafou to vypada zatim na hodne dlouho.
Reagovat
dadaft
tak si to ujasněme přátelé, kdo komu fandí - prosím o smajlíky pod jméno P.K. nebo B.Z.-S.
Reagovat
smazaný uživatel
A kdyz fandim Lucce, tak co?;)
Reagovat
dadaft
bude večer hrát Lucka???

,,,,, dnešní zápas, to je to, oč tu běží.
Reagovat
smazaný uživatel
A když fandím oběma?
Reagovat
dadaft
zkus jako já vyvažovat. ))
Reagovat
smazaný uživatel
aha, myslis tu rychlou jizdu, co nas asi ceka;)
...asi je mne to jedno...
Obecne bych rekl, ze Petra by si to za ten vykon s Venus zaslouzila asi vic si zahrat s Luckou...;) Ale nepohrdneme ani Strycovou v SF;D)))) Vzhledem k pravidlu, ze za zasluhy postupy se neudeluji...;)
Realne verim, ze Bara urve tak max. 7gemu.....usmivat se mohu klidne i na obe;) V SF se na ne pro jednou celkem rad budu i mracit a mohou i cekat, ze budu na ne i vrcet...D;)
Reagovat
dadaft
taky myslím, že to bude jasnačka.
Reagovat
VlS
Petra to asi dá, Barunce už asi dojdou trochu síly.
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka nádhera, opravdu jako v pohádce. Sešlo se jí to na turnaji vskutku výborně a opravdu jí to moc přeji - je to fakt bomba a ta její konzistence je až neskutečná!:-)))
Reagovat
dadaft
Reagovat
dadaft
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
:-))
Reagovat
dadaft
i ty lišáku. ))
Reagovat
dadaft
Reagovat
PetaM
:)
Reagovat
Michaelus
:D
Reagovat
smazaný uživatel
:-))))
Reagovat
smazaný uživatel
:-* :-)
Reagovat
tedi
:)
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
pepin
Já fandím také Petře.
Reagovat
Jabadu
"Hele, Jirko, víš co se říká u nás na vsi? ... Ne. ... Že silnější pes ..."
Reagovat
kada.tom
:-)
Reagovat
Fandina
Věřím Petře, ale pokud vyhraje Bára, zlobit se vůbec nebudu. Doufám, že to bude moc hezký zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
:-D
Reagovat
dadaft
:-)
Reagovat
PetaM
Na druhou stranu, pokud dnes Petra vypadne, tak bude mít tenisový svět po roce novou GS šampiónku ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra by musela opravdu vyfailovat na servisu, zatim ho dost dobre drzi...pokud by Bara porazila Petru povazoval bych to jeste za vetsi senzaci, nez kdyz Alize vyradila Serenu...;)
Reagovat
a.magerova
Reagovat
smazaný uživatel
Nick ma uz prvni set i bez zavrene strechy;)
Reagovat
a.magerova
Tak ještě dva, ať se mi lépe dýchá ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
No ja potrebuji nejakou kompenzaci za Lopeze, tedy...;)
Reagovat
a.magerova
Feliciána jsem měla jako celkového vítěze v lize, ale když se kácí les lítaj třísky, to se nedá nic dělat, tady musí jít zájmy jednotlivce stranou ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
No hlavne Nick zacina mit problemy..., chtelo by to dest;)
Reagovat
smazaný uživatel
No a pochopitelne si Rafa dava opet na cas, to mame satna, potitka, ucesat se, zavazat tkanicky, zmenit tricko, ponozky, celenku, vysusit hodinky, zmenit opet potitko na leve ruce, napit se, oplachnout si oblicej, potom ruce, a zase oblicej, to se vam ty potitka pocakaji, takze znovu vymenit to potitko, pak vlastne mala strana, opet oplachnout ruce...zase zacakane potitka,...
....a Nick ceka, a ceka, poskakuje si na trave, a je trpelivy...;/
Chybi Soderling...
Reagovat
a.magerova
Rafa zdržoval už i ve Wimbledonu 2008, to si i nohy utíral :-/
Reagovat
Jan
Vzpomínám na háčka. Kdyby hrály, byla by šance na titul i v deblu. Zvlášť když vypadly Williamsky. Andreo, cos to udělala ?
Reagovat
VlS
Zrovna takovou šanci má Andy dál a Lucka taky, do QF jí chybí dva gemy, to může bejt za 5 minut hotovka.
Reagovat
smazaný uživatel
Udělala to, co jí nikdy nezapomenu.. :(((
Reagovat
PetaM
Háčka v pohodě vyřadily Williamsky na US Open. Navíc, jsou tam další těžké páry ...

Ale co se stalo, nemůže se odestát :)
Reagovat
horska.kraslice
Na kdyby se nehraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska opet zahrala neskutecne klidne...
...je videt, ze v ni to je, a pokud je psychika pozitivni celou dobu, nema problem za stavu 0:40 dat 4 esa...aby udrzela servis...dobry mix, dobry challange...atd. Pohoda z kterou hraje a resi problemy je konecne to, co tahle hracka potrebovala a nemusi hned porad czopovat...ze...uvidime na kolik dnes ty czopy pomuzou Bare...podle mne ji spis pomuzou jak mrtvemu kabat...ale uvidime...

Podle mne ta hracka, ktera v SF ten serv udrzi nejlepe bude ve finale, a tam bude platit to samy...nebot tohle pro travu plati trojnasob...zatim je nej. favoritkou Petra, o tom podle mne uz neni ani pochyb...

Ceka nas s Luckou opravdu tezka zkouska;) A dokonci si preji, aby to byla Petra v tom SF, nebot, kdyz uz mame sahnout na talir, tak at to je prez tu nejlepsi travarku, ktera tam proste zustala...nebot at si to vezmete jak chcete, v tuto chvili v pavouku opravdu zustala jedina Wimbledonska vitezka...a tou je Kvitova, ktera tady zatim predvadi bezchybne vykony...a postarala se s Venus urcite o jeden z nej. zapasu vubec a rekl bych asi i roku...

Takze, jestli to zlomit, to prokleti vzajemnych s Petrou, tak kde jinde nez tady a ted...!!!;)
Reagovat
smazaný uživatel
Boze, videl jste nekdo tu Serenu v deblu? Strasne se motala, nemela vubec silu, nedala ani jedno podani....co to s ni je??? Samozrejme prisla skrec, ale vypadala opravdu hrozive, to jsem jeste nevidela :(. Bohuzel jsem zrovna mela pusteny italsky stream a nerozumnela ani slovo... Vi nekdo vic????
Reagovat
Fandina
Květa s B. Bryanem postoupili v mixu. Super! Go a pojď!
Reagovat
blixa
Doufám že Lucka postoupí i ve čtyřhře, když si s Makarovou tak pěkně zatrénovala a rozehřála se na provozní teplotu ;-)
Reagovat
Jabadu
z Ferdy Mravence:
"Fandové a přispěvatelé teď zmateně pobíhají po chodbách tenisportálu, narážejí do sebe a křičí. Několik jich dokonce táhne mrtvou housenku." :-)
Reagovat
Roger_Federer
Otazkou je kdo je tou housenkou...?
Reagovat
Jabadu
Nóóó ... tip bych měl. :-)
Reagovat
Jan
že by Šarapová ? :)
Reagovat
mac.hall
Tak to je skutečně bomba. Lucka soupeřku přejela jak šikansen. Měla sice ve své hře pár slabších okamžiků , ale ty pak napravila famózní hrou. Její hra mi silně připomínala Petru v její špičkové formě z R 2011. To , co dnes místy předváděla , bylo až neskutečné. Například její servis byl parádní. To , co sním provedla v posledním gamu prvního setu, kdy ze stavu 0:40 ho prakticky 5 esy otočila a vyhrála, jsem viděl v ženském tenise jen u Sereny. Backhand , který bývá u Lucky dost často problémem , dnes byl vynikající. O forhandu ani nemluvě. Teď se pokusím si zahrát na prognostika. Myslím si , že Lucka v semifinále vrátí Petře všechny prohry s ní i s úrokama a postoupí do finále. Jediný možný problém vidím v její hlavě. Musí ten zápas zvládnou především psychycky. Hru na to rozhodně má. Předpokládám totiž, že Petra přeci jen Báru dá , i když to asi nebude mít snadné. No a pokud si Lucka udrží svou současnou formu, pak nebude bez šancí ani ve finále.
Reagovat
Frick
V těch závěrečných kolech grand slamů člověk nemá komu fandit....
Reagovat
gedzitka
...a teď si může vybrat :-)
Reagovat
Frick
Jak vybrat. Člověk snad žádný naší holce nechce přát prohru. Takže není komu fandit :-(
Reagovat
PetaM
Musíš to brát tak, že jedné z nich přeješ výhru.
Reagovat
Fandina
Můžeš přát výhru oběma a vyhraje ta lepší. Ony za to nemohou, že je svedl los.
Reagovat
smazaný uživatel
Nene, to nebyla skoda, to bylo stesti :-)
Reagovat
Roger_Federer
Nebec..
Reagovat
smazaný uživatel
Bavi se s tebou nekdo, eleganska trubko? ;-)
Reagovat
Roger_Federer
Jak jsem ti uz rikal..ty si takovy hnup aj kaceny nad tebou litaji bachorem nahore, aby se na tebe nemuseli divat..; )
Reagovat
r176
Lucce k semi a už se těším na tu bitvu o finále s Péťou!! :-)
Reagovat
VlS
kde jsi? Prosil bych i tvůj vítěznej pokřik
Reagovat
smazaný uživatel
kvuli vam, kluci... ale jen pro ni: LUCYYYYY! :-)))
Reagovat
VlS
Děkuji :-) ( a asi chápu, ach jo)
Reagovat
smazaný uživatel
;)
Reagovat
Jan
Je to skvělé. Ještě lepší by bylo české finále, kdyby proti sobě nehrály Bára a Petra, ale i tak je to super.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím že postoupí Petra protože je mnohem zkušenější a hraje jako v roce 2011 dělá minimum chyb (včera pouze 7 UE) ale Bára taky nehraje špatně hraje skvěle na síti ale tady je favorit vcelku jasný Petra ale kdo ví
Reagovat
pepin
V prvé řadě opravdu veliká, ale veliká gratulace. To co dnes předvedla si opravdu zaslouží ten Wimblas vyhrát. Jenže v cestě bude stát, aspon si myslím Petra a to bude tvrdý oříšek, hlavně po psychické stránce. Druhá jistota je, že v semifinále ani ve finále nebude nikdo řvát jako když ho na nože berou a užijeme si to v klidu protože jak všichni již víme, marfuša padla. Jupííí.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Marfuša byla unavená po RG, pro ni bylo nejdůležitější, že letos opět vyhrála GS turnaj a neúspěch v Londýně ji tak nemusí tížit. Teď musí načerpat síly, aby měla dost energie na Ameriku.
Reagovat
Fandina
mám obrovskou radost, že jedna z holek bude ve finále, ať to bude kterákoli, tak doufám, že vyhraje a moc jí držím palce ... pojď pojď pojď!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Jan
Zdá se, že tvoje fyzická přítomnost na Wimbledonu zafungovala :)
Reagovat
Fandina
Jasně, že zafungovala, kam jedu, tam moji vyhrávají. V Bělehradě to bylo také tak ... úsměv
Reagovat
Fandina
Myslím v Bělehradě při titulu v Davis Cupu, to bylo také úžasné a super pro české fanoušky, kteří tam vyrazili, velká odměna ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
jak to myslis s temi fanousky?
Reagovat
Fandina
Asi tak, že když někam jedeš fandit, třeba při DC do Bělehradu, tak máš obrovskou radost, když ti tvoji vyhrají. Vydáš prachy, uděláš si čas a pak tě to o to víc potěší, když vyhrají.
Reagovat
Roger_Federer
Byli odmeneni pritomnosti Fandiny v Belehradu..
Reagovat
smazaný uživatel
jako Petry se obavam, ale Barunka by postoupit mela
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíš ? No nevím, sázím na Petru.
Reagovat
smazaný uživatel
i to se muze stat. jak pisu nize, ostuda prohrat s Petrou neni
Reagovat
smazaný uživatel
Rusku svou hrou převýšila min. o level. S takovou tenisem může Wimbledon vyhrát a to myslím vážně!!!
Reagovat
smazaný uživatel
kdo by to před Wimbledonem řekl že ČESKÁ REPUBLIKA dosáhne na takový úspěch ted když je Serena a Marfuša venku je šance na talíř velká doufám v Semifinále Petra vs Lucka a pak my je to jedno, Ale všechny 3 holky si Finále zaslouží bez debat
Reagovat
smazaný uživatel
Velká gratulace Lucce!! To bude napínavé semifinále, uvidíme co Petra, osobně se dost bojím už teď proti BZS a v případném semifinále, pokud Lucka unese tlak, by Petru už letos mohla porazit.
Reagovat
Jabadu
Doživotně ji budou představovat jako wimbledonskou vítězku. Sice fandím Petře, ale nevadilo by mi, kdyby si finále zahrála Lucka. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Chcu aby bylo Finále Lucie-Eugenie, a aby vyhrála Eugenie moc ji to přeju, krásná mladá holka , jednou z ní bude opravdová legenda :)
Reagovat
tedi
mel by sis zmenit nick... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, mladá, krásná, tak hned bude legenda, což ? Vy chlapi jedni !
Reagovat
VlS
Mladá, krásná, nevychovaná a nafučená
Reagovat
smazaný uživatel
Nafučená? A proč si teda přeješ, aby byla ve finále nafučená tenistka?
Reagovat
VlS
Třeba jí to časem přejde
Reagovat
smazaný uživatel
Eugen může přejet akorát tak siupeřky na kurtu ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
nemám slov, prostě paráda. Makarova byla úplně bezzubá. Letošní Wimbledon je pro Češky Wimbledon snů. Jásám ! Tommre, co ty na to ? To jsi nečekal. Ani já ne. Konečně Lucka uplatnila svůj výborný tenis a v rozhodujících chvílích nechybovala. A to podání, no jako víno .
Reagovat
VlS
To ti povím, jak v koncovce 1. obrátila z 0:40 5 servisy na zisk setu, to byla pohádka.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, úplně neskutečné, koukala jsem jak ( asi blázen ? ). Jak říkáš, pohádka ( Lucčina pohádka ). Já jí to moc a moc přeju. Škoda jen, že jsou holky ve stejné půli, i když možná, v té druhé by to bylo složitější.
Reagovat
A.R.R.
Ráno jsem si přál české semifinále a po tom včerejším zklamání mi dnešek zvedl náladu :-D Moc bych Lucce přál to finále a ještě víc ten talíř :-)
Reagovat
Frick
Lucka prožívala velmi slušnou sezónu, avšak bez výsledků. Přestože hrála na dvou WTA 220k a na SPO, měla maximálně ČF.

A první SF nepřijde nikde jinde než tady....

Za posledních 10 let tu tedy máme třetí GS semifinalistku. Paradoxně ona je ze všech jasně nejstarší.

Docela jsem zvědav, kolik lidí si nakloní v SF. Záleží na soupeřce. Já tedy to asi budu přát Lucce bez ohledu na to, zda bude na opačný straně Bára nebo Petra.
Reagovat
A.R.R.
Já mám Petru moc rád, ale v semifinále to budu přát Lůce (počítám s tím, že Bára dnes padne).
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka hrála úžasně a i kdyby to náhodou nevyšlo vyhrát celé, tak pro mě je už Šampiónka nyní, jaký udělala obrovský pokrok pod Robem, tak to je neuvěřitelné, konečně si Lucka věří a já budu fandit dále, protože jí to ze všech Češek přeji nejvíce, klobouk dolů, radší bych bral Báru do semifinále :)
Reagovat
kohlik
Jsem na tom stejně, kdyby Lucka poprvé porazila Petru a zrovna ne wimbledonu, to by byl sen.
Reagovat
PetaM
A hlavně ostuda. Nic proti Lucce, ale je mi strašně líto, že pokud postoupí Petra, utkají se opět ty dvě. Ale je to tak, byla by to skutečně ostuda letos nevyhrát Wimbledon (myslím Petru). Možná ještě větší, než minulý ročník ...
Reagovat
VlS
Dej s tím už pokoj, raduj se, oslavuj a nešpičkuj, kazíš tím atmosféru, to ti neva?
Reagovat
PetaM
Pokud je někdo skutečně šťastný, tak si atmosféru pokazit nenechá ;)

Navíc, Lucce to moc přeju, ale u mě přes Petru prostě vlak nejede. Jasně, když vyhraje Lucka, tak jí ve finále budu přát a nebudu naštvaný, ale prostě, Petra vede a je mi fakt líto, že se nemůžou utkat ve finále :)
Reagovat
VlS
Utíkáš od tématu, Petru ti nikdo nebere
Reagovat
PetaM
Přemýšlím až příliš dopředu :) Já jsem moc rád, že Lucka postoupila, dokonce mě i po vyhraném MB rozbrečela, ale bohužel, jak jsem vypnul Fandu, okamžitě jsem si uvědomil, že bude hrát na 99 % s Petrou, což jsou nejhorší zápasy. A eufórie mě přešla ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Ale človíčku, jaká pak ostuda. Zapoměl si, že v druhé půlce jsou další čekanky na talíř ? Halep atd. tedy Máša už ne. Bude to ještě boj, ale mám víru, že by to letos mohlo vyjít.
Reagovat
smazaný uživatel
kdyby Barca prohrala, tak zklamani to bude, ale ostuda ne. Petra je dobra trvarka.
Reagovat
VlS
Docela asi jako travarka ujde, vo to strah nemam :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem rád, že se na Lucku konečně usmálo štěstí. Po těch smolných porážkách letos bylo otázkou času, kdy podobný úspěch přijde. Zatím mi připomíná Domču na letošním AO. No Petru nečeká nic lehkého (nepochybuju o tom, že si to Petra dneska pohlídá).
Gratulka.
Reagovat
Pe3k
Lucka a Roger udělali radost, hlavně ta lucka. Krása :)
Reagovat
Mayo
Skvelý úspech (:
Reagovat
PetaM
To je sen! Lucko, obrovská gratulace, ani nejde slovy popsat, jak moc ti to přeju! Jsi vážně super a doufám, že do konce roku budeš už konečně v Top 10! Ty na to prostě máš. Pojď! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Lucce velká gratulka, letošní Wimbl je pro české fandy sen :) Jen proč se zase musí vyřadit navzájem české hráčky, to je fakt už noční můra.
Reagovat
PetaM
No, určitě lepší, aby se vyřazovaly v posledních kolech, než v těch prvních :D
Reagovat
kohlik
Ted už to tak nevadí :)
Reagovat
VlS
Protože z týhle půlky pavouka může Češku vyřadit jen Češka a bude to platit i ve finále!
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže já tam chci všechny Češky, a ne aby jedna vypadla kvůli druhý, bože já jsem prostě asi praštěná, ale tohle blbě snáším no.
Reagovat
aligo
Tak to byla opravdu spanilá jízda... :) máme jistou finalistku :)
Reagovat
Fandina
Lucka super hra a výkon. Jen tak dál LUcko, držím palce ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
To je paradaaaaaaaaaa :-) A ted klusem do finale a pro titul :-*
Reagovat
VlS
milujeme tě, tak ještě 2x jo? Bez ztráty setu do SF, to je sen.
Reagovat
smazaný uživatel
1GSL
Dva kroky od cile;)
Reagovat
VlS
A uvědomuješ si, že to pak budeme muset přejmenovat?
Reagovat
smazaný uživatel
to by byla pohadka
Reagovat
VlS
Mezi náma, pohádka je to už teď
Reagovat
smazaný uživatel
;)
Prejmenovani je ten nejjednodussi problem..
ale ty dva kroky budou jak Everest...;)
Reagovat
VlS
Já vím
Reagovat
smazaný uživatel
jj, ceka nas tezka prace...jeste...
Reagovat
smazaný uživatel
Za ten konec 1. setu bych dal Lucince pusu a za výsledek zápasu druhou. Skvělý tenis. Lucy donuť nás přejmenovat 1GSL :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist