Šafářová po nemoci prohrála i čtvrtý zápas, vítězí alespoň ve čtyřhře

6. 4. 2016, 18:58
Aktuality 375
Lucie Šafářová ani ve čtvrtém letošním zápase ve dvouhře neuhrála set. Na antuce v Charlestonu česká tenistka prohrála dvakrát 3-6 s devatenáctiletou Američankou Louisou Chiricovou.
Lucie Šafářová

Lucie Šafářová prohrála po zdravotní pauze i čtvrtý letošní zápas ve dvouhře. Čtvrtá nasazená hráčka podlehla na turnaji v Charlestonu ve druhém kole devatenáctileté Američance Louise Chiricové za 70 minut 3:6, 3:6.

Devětadvacetiletá Šafářová, jež po infekčním zánětu kloubů ze závěru loňského roku zahájila sezonu až koncem února a v žebříčku WTA vypadla z elitní desítky na aktuální 15. místo, ztratila v duelu s domácí držitelkou divoké karty čtyřikrát vlastní podání. Sama si vypracovala jedinou šanci na brejk až ve druhém setu, ani její využití jí ale k obratu v duelu se 126. hráčkou světa nestačilo.

Šafářová se po dlouhé pauze ve dvouhře stále nemůže prosadit. Hned v prvním utkání skočila i na turnajích v Dauhá, Indian Wells i v Miami. Na Floridě si ale minulý týden spravila chuť alespoň ve čtyřhře, v níž společně s americkou partnerkou Bathanií Mattekovou-Sandsovou získaly titul.

A na vítězné vlzně pokračuje tým 'Bucie' i v Charlestonu. Šestou výhru v řadě si první nasazený česko-americký pár připsal proti slovinskému duu Andreja Klepačová a Katarina Srebotniková, které porazil 6-3 6-4.

Šafářová s Mattekovou-Sandsovou, které vloni společně získaly dva grandslamové tituly, si postupem do čtvrtfinále vynahradily individuální zklamání z dvouhry. Po Šafářové totiž ve 2. kole na antuce v Jižní Karolíně vypadla i Matteková-Sandsová, která prohrála třísetovou bitvu s třináctou nasazenou Rumunkou Irinou-Camelií Beguovou 4-6 6-4 2-6.

• WTA PREMIER CHARLESTON •
USA / Jižní Karolína, zelená antuka, 753.000 dolarů
středeční výsledky (06. 04. 2016)
• Dvouhra - 2. kolo •
Chiricová (USA) - Šafářová (4-ČR) 6:3, 6:3
Vesninová (Rus.) - Bencicová (2-Švýc.) 6:1, 6:1
V. Williamsová (3-USA) - Riskeová (USA) 6:4, 6:2
Erraniová (5-It.) - Švedovová (Kaz.) 6:0, 6:3
Puigová (Portor.) - Petkovicová (6-Něm.) 7:5, 6:2
Stephensová (7-USA) - Koviničová (Č. Hora) 6:4, 6:3
Siegemundová (Něm.) - Keysová (8-USA) 6:7 (3:7), 6:4, 6:4
Stosurová (10-Austr.) - Čepelová (SR) 6:4, 7:5
Gavrilovová (12-Austr.) - Shuai Zhang (Čína) 6:4, 6:0
Beguová (13-Rum.) - Matteková-Sandsová (USA) 6:4, 4:6, 6:2
Kasatkinová (14-Rus.) - Konjuhová (Chorv.) 6:1, 6:1
Putincevová (Kaz.) - Lisická (15-Něm.) 7:5, 4:6, 6:3
Kučová (SR) - Bondarenková (Ukr.) 0:6, 6:3, 6:3
Domínguezová (Šp.) - Bouchardová (17-Kan.) 6:4, 1:6, 1:0 skreč B.
• Čtyřhra - 1. kolo •
Matteková-Sandsová/Šafářová (1-USA/ČR) - Klepačová/Srebotniková (Slovin.) 6:3, 6:4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

375
Přidat komentář
skott
tak Julii Putintsevou bude čekat ve čtvrtfinále Errani. Sam Stosur byla dneska hrozná, neodvrátila ani jeden z osmi brejkbolů a ten tie-break to korunoval. Speciálně bod za stavu 4-4, kdy měla okamžitě míč uklidit obouruč bekhendem před natahující se Errani, namísto štelování si rakety na klasický volej, který ji pak Sara zabila... skutečně nebýt letos Slovenek, tak Sam asi nevyhraje zhola nic.
ale pro Julku možná přesto dobře. Sice má h2h 0-1 jak s Errani tak Stosur, ale Sam by jí možná typově nevyhovovala o něco víc.
Reagovat
EllNino
Samantha byla včera opravdu strašná, vždycky když si brejk vzala zpět, tak přišel hrůzneý gem, například za stavu 5:5 ve 2. setu, kdy nejdříve přišel úder do nebes, kdy si stoupla k míči jako k pultu a divila se, že jí to skočilo pod nohy, následně si oběhla bekhend, tudíž byla u úderu pozdě a přišly 3 brejkboly, vrhla se k síti jako velká voda a přišla další minela ..no a ten TB radši ani nekomentuju, protože nejprve skvele odvrátí 2 mečboly akrtivný hrou, kdy si rozebere Saru na součástky, a následně zazdí první forehand po servisu ....je to smutný, protože technicky a úderově je Sam úplně jinde než Sara, ale ta hlava je naprosto kritický faktor, který ji prostě stahuje dolů ...škoda
Reagovat
Frick
Vytřela si s s Louisou p*del 6:0 6:4.

Takže El Nino, asi to skutečně nevypadá, že by zase hrála s někým silným.
Reagovat
EllNino
1. set vyhrála Kasatkina hlavně kvůli tomu, že se Louisa nevešla do kurtu, 2. set byla skvělá přestřelka, ale celou dobu tahala Lou za trochu kratší konec, nakonec málem vyrovnala na 5:5, ale Daria odvrátila všechny brejkboly a opět vyhrála, ztráta 9 gemů za 3 zápasy je vskutku vynikající ...

Jinak, nemusíš tu na mě útočit, tenis mimo Češky je ti u prdele, takže nepočítám s tím, že bys na ten zápas koukal, snad možná kvůli tomu, abys mi to pak mohl vpálit do ksichtu, aspoň vidíš, jak na tom Lucka teď je, bídně, prachmizerně, a víš co ? Já ti to přeju, karma je svině
Reagovat
VlS
EllNino, jsem přesvědčený, že Frick je inteligentní a zkušený troll. Nahazuje kontroverzní komenty a skvěle se baví tím, jak s pěnou u huby reagujeme a pak ještě radostně přitlačí a svíjí se u toho smíchy. Jediná cesta, jak to zarazit je jeho komenty ignorovat a nereagovat na ně .
Reagovat
sprchon
Na tom něco bude. :)
Reagovat
Frick
Ne, jsem jen z toho zoufalej že je takto v piči, protože už to začíná bejt k uzoufaní. Co dva tejdny, to zahraje stejný ho.vno. Prostě jsem si myslel, že se bude postupně zlepšovat. Že tam každý ty dva týdny bude patrno nějaký malý zlepšení, který se třeba projeví v tom, že by tu nýmandku porazila. To je opravdu tak naivní si myslet, že se za 6 tydnů aspoň o něco posune?

Fakt to byl děs vidět, jak se to zase opakuje pořád to samý.
Reagovat
smazaný uživatel
LOL ty jsi zoufaly looser. Presne kvuli takovym dementum, jako jsi ty, ztraceji diskuze na TP kredit..
Reagovat
Frick
Ale já sakra vim, že je na tom hrozně. Ale přijde mi, že se mi tady snažíte namuvit, jak to bylo strašně očekávaný a že nemám co bejt zklamanej protože Lucka byla nemocná a i šest tejdnů je moc málo na to, aby hrála aspoň o něco líp.
Reagovat
EllNino
to se ti nesnažíme namluvit, tak to prostě je, Péťo
Reagovat
gigin
:-DDD
Reagovat
Frick
Já ti prostě nevěřim. Nenapsal před tim zápasem aboslutně nic a teď děláš chytráka. Chodíš sem pravidelně, myslim, že ti náznaky mírnýho optimistu neunikly. Tak proč jsi diskuzi neobohatil oponováním, že jsme naivkové, a že Lucka bude opět bez šance.

Kdyby Lucka vyhrála, tak bys to zřejmě sebejistě zdůvodnil tim, že jí pomohl snadný los, oblíbený turnaj a deblový triumf.
Reagovat
EllNino
dělám chytráka ? kde prosímtě ? já ti akorát říkám, že je Lucka na začátku dlouhé cesty zpět, na tom není nic chytráckýho, tebe asi ta porážka vzala víc než samotnou Lucku koukám, tys tu zase sebevědomě prohlašoval, že Lucka vyhraje, mohl jsem tě zpražit, ale proč bych to dělal žejo, jen se v tom koupej
Reagovat
Frick
Misa, sojka i tommr taky věřili, že už to konečně dá.
Reagovat
EllNino
ty mě tu prezentuješ jako někoho, kdo tu říká "Já jsem to věděl..." přitom jse akorát řekl, že to bude dlouhá cesta vzhůru a že pár porážek nejspíš ještě přijde, že bude konkurenceschopná až třeba na evropský antuce jsem tu taky už dříve psal ...takže to rozhodně nebylo generálování po bitvě
Reagovat
Frick
No, pokud jí ta porážka vzala víc než ty s Yarkou nebo Yaninou, tak by se skutečně nebylo čemu divit.
Reagovat
sprchon
5:0 a 40:A.
Tak že by Alizé konečně otáčela? :)
Ale spíš ne...
Reagovat
sprchon
Hmm, Fran měla den. :)
A pro Alizé je to po zranění teprve 2. turnaj a znovu v něm udělala kolo, takže celkem úspěch.
Reagovat
sprchon
Ty jo, tři hodiny. Viděl jsem poslední set a nepřišlo mi, že by Venus fyzicky nějak odpadla. Na svůj věk takhle na antuce super. :) Ale škoda tý koncovky. Jinak hezkej zápas, obě to tam sypaly jaksepatří.
Reagovat
skott
fyzicky Venus vysloveně neodpadla, ale na konci zápasu už jí asi limitovalo to obvázané stehno. Bylo to vidět hlavně na tom posledním gemu, kdy už tahala servisy přes bolest.
Reagovat
janek_da
to tě celkem obdivuju, protože mi připadá, že Venus tahá přes bolest údery od prvního fiftýnu
Reagovat
Fandina
Fran s Cornetkou si plácly u sítě po parádičce Fran za stavu 3:0 ve druhém setu a pak si sedly obě na lavičku.
Reagovat
smazaný uživatel
Úžasný babči, mám je rád, mj.Fran.
Reagovat
EllNino
Cornet a babča ? :) to jí křivdíš kamaráde :)
Reagovat
blixa
Cornet je žabička .... no, Fran vlastně taky ... :D :D
Reagovat
sprchon
Nebylo to spíš adresováno Fandině? :)
Reagovat
Fandina
Úžasná by mi na TP nikdo nenapsal ... úsměv
Reagovat
gigin
Jsi úžasná :-*
Reagovat
skott
Venus podstatně míň kazí, ale stále nic přesvědčivého, přestože druhý set získala 6-2. Na síti komických 19/39.
Reagovat
skott
a fantastická bitva pokračuje, Julia sice dvakrát přišla o podání, ale sama získala dva dlouhé desetiminutové gemy na servisu Venus a vede 3-2.
Reagovat
EllNino
naprosto skvělý zápas :)
Reagovat
skott
ale obdivuju Venus, 35 let, 2hodiny 40 minut a Julia už jí donutila asi k padesátce ostrejm sprintům na síť a pořád je k neutahání;)
Reagovat
EllNino
35 let a unavový syndrom :)) takže reálně tak 40+
Reagovat
skott
jo:)) a nakonec přesně tři hodiny než jí konečně zlomila:)
Reagovat
smazaný uživatel
Venus nemá únavák, ale Sjörgen, pokud vím.
Reagovat
EllNino
no stejně jí to omezuje
Reagovat
smazaný uživatel
Tak o tom žádná.
Reagovat
EllNino
hotovo, Yulia zaslouženě, hrála bez respektu a Venus utahala, ale i ta si zaslouží absolutorium, v jejím věku je pořád v brutální fyzické kondici, i vzhledem k té nemoci ...a na antuce zvlášť, smekám před oběma
Reagovat
Frick
Příklad podobně těžkého návratu po delší pauze.

Co se tak snažim dívat, tak většinou ty tenistky ty první zápasy vyhrávaly. Sice pak třeba podlehly v pozdějších zápasech s hráčkou, kterou by jindy daly bez problémů, ale nulitní prostě nebyly.
Reagovat
George_Renel
Budu se opakovat.
Jdi už zase do hajzlu!!!
Reagovat
PetaM
Najdi mi tenistku, která se vracela po stejné nemoci. Poté můžeme vést konverzaci na úrovni. Do té doby je to jako házet na zeď jablka a granáty a sledovat, co se se zdí asi stane ...
Reagovat
Frick
Už se pomalu začínám děsit, kam až Lucka spadne. Pokud se chce kupříkladu udržet aspoň v TOP 50, tak bude muset vybojovat do konce srpna 700 bodů. Není to zas tak moc, ale musí se to už otočit.
Reagovat
Fanda67
Také se začínáme děsit kam až úroveň tvých příspěvků muže spadnout. :-( opravdový fanoušek totiž fandí a nekritizuje něco, čemu vůbec nerozumí
Reagovat
skott
Julka se zatím zakousla do Venus se vší vervou. Ta už má na kontě kolem 15 nevynuchených chyb a z některých doslova bolí oči.
Reagovat
skott
a Julia vyhrála svůj první set proti Williamskám. Výborný tie-break, dokonce v něm dvakrát proti Venus zaesovala a ukončila ho parádní kombinací dropshot - lob.
Reagovat
tommr
je to zajímavej zápas. Venus je zhruba dvakrát větší než Putintseva, ale ta se jí razancí skoro vyrovná ... :)
Reagovat
skott
no, Julia to dává do spinu, ale jsou to taky slušné rány.
Reagovat
smazaný uživatel
Ana Konjuh po sedmi letech ukončila spolupráci s trenérem Kristijanem Schneiderem... Takže moje dvě nejoblíbenější tenistky mají něco společnýho - obě bez trenéra, kterého propustily po dlouholetý spolupráci :D

http://www.anakonjuh.net/index.php/en/newsen/675-thanks-kiki
Reagovat
skott
Tak Dasha rozjíždí antukou sezonu ve velkém stylu - 3 zápasy a jen 9 ztracených her.
Reagovat
dadaft
musím říct, že i přes absenci hvězd jsou letošní Katowice fajn -- vrchol byl zatím asi zápas Cibulka - Kulička :)), špica tenis,,,,,,,, ale dobrých zápasů je víc.

kurt i hala moc pěkné, škoda mála lidí, snad se to na víkend zvedne......

taky televizní zpracování super - moc líbí pohybové studie z boční kamery zachycující během výměny čistě hráčku, bez sledování míče, které dávají o přestávkách.
Reagovat
dadaft
jediné mínus jak píše skott -- bez oka.
Reagovat
smazaný uživatel
Noó´, nedávaj všechno na kameru!!! Chujínkové jedni bezocí! :))
Reagovat
skott
jj, čistě rankingově to je jednoznačně nejslabší ročník, ale taky se mi přesto docela dost utkání líbilo. Outsiderky dělají spousty zápasů zajímavých a napínavých.

Dneksa Golubic chybělo dva míčky.

+ bych dal organizátorům ještě za rozumně zvolené wild card. Že zbytečně nelpěli na domácích tenistkách, a například Chwalinskou nehnali zbytečně do hlavní soutěže.
Reagovat
skott
V Katowicích hawkeye hrozně chybí, spornejch momentů je jenom dneska nepočítaně, ale to opravování umpiru mi přijde, že dělá ještě víc škody než užitku.
Reagovat
tommr
já bych na všech WTA turnajích zaved HE povinně a to i na těch antukových ...
Reagovat
skott
Na Golubic se moc pěkně dívá a v poslední době udělala evidentně velký pokrok. Její jednoruč bekhend je na pohled krásně stylový, ikdyž mu chybí trochu větší razance. Ale vyjma Suarez-Navarro a Margarity Gasparyan bych marně hledal někoho kdo by se mezi holkama nebál používat bekhend jinak než obranným slajsem. Proti Babos má zatím nakročeno k největší výhře kariéry.
Reagovat
tommr
takže pokud by Golubicová musela při FC zaskočit za zraněnou Bencicovou tak bychom si asi moc nepomohli?
Reagovat
skott
Golubic hraje hezky, ale na takové úrovni, aby udělala proti Strýcové nebo Plíškové bod, to zase není.
Reagovat
EllNino
na antuce by byly ale Švýcarky velkými favoritkami, protože Kája i Bára ji moc nemusí ...a tam by mohla i Golubic přispět bodem :)
Reagovat
skott
favoritkami asi ano, ale Strýcová na antuce umí dobře.
Reagovat
EllNino
no pokud to není ta vyloženě pomaličká antuka ala Řím, tak jo, RG nemá ráda spíš jako atmosférou, něco jako pro Kláru USO
Reagovat
George_Renel
dobré QF, ale lezlo to z tebe jak z chlupaté deky.
Reagovat
smazaný uživatel
Mektic dneska hrál jako hráč druhé padesátky, o to je to cenější.
Reagovat
Fandina
6:6 tak teď jsem zvědavá, jak to dopadne. V prvním TB Jirka nedoběhl dva kraťáky, tak doufám, že teď se zařídí jinak a také trochá zaútočí, tam se mi zdálo, že byl laxní.

Jirko pojď pojď pojď!!!
Reagovat
Fandina
Gratulka Jirkovi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
24tomas
Dovolte mi, zastoupím Fandinu ať si stihne dojít třeba na záchod.
Jirka proti Mektičovi srovnal na 5:5! Ale byl dva míčky od prohry! Tak teď brejk! Pojď pojď pojď!
Reagovat
24tomas
Pozdě, ještě musím hodně trénovat.
Reagovat
Fandina
Nemusíš mě zastupovat, už jsem to napsal pod tebou. Jirko pojď pojď pojď!!!
Reagovat
sprchon
Myslím že Fandina nepotřebuje pomoc. :)
Reagovat
24tomas
No moji asi ne, ale odborná by přišla vhod.
Reagovat
Fandina
Není problém se o ní postarat. Kterého odborníka máš na mysli?
Reagovat
Fandina
ni
Reagovat
Fandina
5:5 chtělo by to brejk Jirko pojď!!!
Reagovat
Fandina
4:4 teď by to chtělo brejk Jirko pojď na to!!!
Reagovat
24tomas
Zkusím to slušně.
Hoďte na ni síť!
Reagovat
Fandina
to je slušně?
Reagovat
24tomas
Jo, neslušně by bylo: Sakra hoďte na ni síť!
Reagovat
Fandina
nezáviď
Reagovat
Krisboy
Nebuď vulgární!
Reagovat
24tomas
:))
Reagovat
Fandina
Veselka ve druhém setu sebral Mekticovi podání v předposlední hře a pak set dopodával. První set projel v TB. Tak ještě jeden set Jirko pojď!!!
Reagovat
George_Renel
Ten Mohamed na empajru ale Jirku slušně řeže.
Nejdříve kladiky varování při podání proti brejkbolu. Pak zase svévolně přeruší hru pri jasném míčku na BB, aby po slezeni zjistil, že byl dobrý.
Reagovat
24tomas
Díky za zprávu, například na livesportu bych si to nepřečetl.
Reagovat
Fanda67
No Jirko pojď by sis tam tedy určitě nepřečetl :-)
Reagovat
Fandina
Kvůli tobě jsem to nepsala.
Reagovat
24tomas
Zeptal bych se kvůli komu, ale jelikož odpověď dost pravděpodobně neexistuje, tak to nechám být.

To si radši počkám, kdy znovu padne zmínka o návštěvě Katowic :)
Reagovat
Fandina
ty máš dost
Reagovat
Fandina
Klidně se zeptej na cokoli, když budu vědět, ráda ti odpovím, ohledně Katowic také.
Reagovat
Frick
Musí být asi nadšen z toho, že investoval přes 6 000 000 do hráčky na úrovni třetí stovky.

Ta představa, jak si ty soupeřky přejou, aby měly Lucií "walkover" Šafářovou. Hnus.
Reagovat
Fanda67
Ty peníze už má jistě několikrát zpátky, takže je na rozdíl od tebe je z Lucky určitě nadšen :-) on nekouká na 2-3 měsíce ale trochu víc dopředu, což ty nikdy nepochopíš !!!!!!!
Reagovat
Frick
To zvýšení dotace bylo jen a pouze z důvodu toho, aby tam mohly hrát aspoň dvě Češky ze špičky. Zdvojnásobení dotace z 250k na 500k je na evropských INTech zcela nestandartní krok. Předpokládám, že to nedělal s tím, že mu bylo jasný, že tam Lucka vypadne v prvním kole....
Reagovat
Fanda67
Je dojemný jak máš o Černoška starost jestli náhodou neprodělá, ale neboj má více aktivit a ty ho dobře živi , na rozdíl od tvého " života na internetu", kde akorát urážíš kdekoho a urcite Te to neuživí. Je smutný ze i ty Lucce ty prohry přeješ, pokud mas pocit ze to škodí Cernoskovi. Zda se ze ti zase otrnulo a Blixa by měl přestat vyhrožovat a začít konat, aby ti to zase osladil. ...
Reagovat
Frick
Nepřeju, ale už nechci bejt naivní snílek.
Reagovat
Fanda67
To by sis občas musel vzít raketu do ruky abys tady nepsal takový kraviny ( občas, abych ti nekrivdil)
Reagovat
blixa
To je totiž to. Jeho nemrzí že chudákovi Lucce to nejde, že z toho může bejt špatná. Jeho sere, že ON si kvůli tomu, že Lucka hraje blbě NEUŹÍVÁ !!!! On to dost dlouho šikovně skrejval až teď se neudržel a vylezlo to z něj v plné nahotě ! No fuj, to je teda pohled ....
Reagovat
Frick
To jsou zase konstrukce. Tak je snad jasný, že bych chtěl mít radost z toho, že se Lucce konečně daří.
Reagovat
blixa
Nepochopil. Ty nelituješ Lucku. Ty lituješ sebe !
Reagovat
Frick
Ano, taky jsem to bral trochu za svůj osobní neúspěch. Neúspěch v tom, že jsem nebyl rozpoznat beznadějnost Lucčina a myslel jsem si, že to dá. Teď už na to se.ru... Až to konečně prolomí, tak budu moc rád, ale už nepůjdu do jejich jednotlivejch zápasů s nadějí, že už se to dneska zlomí. Protože včera se to zlomit mělo a nezlomilo.
Reagovat
FulnekUltras
Pořád nějak zapomínáš, že jsme ve WTA... ;) ...takže nas.rat se chvíli ano, ale už brzo může být podstatně líp. Lucka se může dávat do formy klidně ještě pár měsíců...
Reagovat
Frick
Jenže jestli se bude dosávat do formy stylem neustálých a hladkých porážek, tak jí to může psychicky rozežrat.

Za poslední měsíc neudělala žádnej progres.

Zvlášť třeba v Praze. Když to projede, tak bude mít myšlenky, jak všechny zklamala. Diváky, promotéra, kterej do její účasti investoval 6 mega (jakkoliv by mi nebylo Černoška líto), sebe...
Reagovat
FulnekUltras
Já jí pořád věřím, že se opět chytne. Vzhledem ke zvyklostem WTA ;) klidně i to, že k tomu může dojít zrovna v Praze. A i kdyby to bylo třeba až ve Wimblu, vadit mi to nebude... ;)
Reagovat
misa
Píšeš, jako bys to platil ty :)
Reagovat
Frick
Spíš mne štve ten následek v podobě posílení hráčskýho pole, který zřejmě uškodí našim holkám.
Reagovat
bIbec
naopak. Naše hráčky si tak můžou zahrát proti silným soupeřkám, což je pro ně dobře :-)
Reagovat
bIbec
a pro mě taky. Na zápas třeba Karolíny s nějakou stopadesátkou bych ani nekoukal. Vo ničem. Takhle už to může být dobré od prvních kol.
Reagovat
Frick
Proti silnejm soupeřkám si můžou zahrát kdekoliv jinde. Tady potřebujou obhájit ty kvanta bodů z minula.
Reagovat
bIbec
kdyžtak to obhájí zase někde jinde. O nic nejde.
Reagovat
Frick
Nicméně tady k tomu mají ideální podmínky. Domácí klub pro řadi z nich. Podpora diváků.

Navíc i ten turnaj byl koncipovanej jako turnaj, který by měl našim holkám pomoct k zisku nějakejch těch bodů. A kvůli Lucčinýmu výkapu v prvnim kole, se sem nakýbluje kdoví kdo.

Já prostě se na ten turnaj divám z pozice fandovství. Radši uvidim českou hráčku vyhrát nad nýmandkou než ji vidět prohrát s Jankovičovou.
Reagovat
bIbec
a já ty naše holky zase raději uvidím vyhrát nad Jankovicovou než nad nějakým jelitem.
Reagovat
George_Renel
A já, bláhovec (doufám, že ne sám), jsem si myslel, že je to pro potěšení diváka a ne jen českých hráček.
Ale asi uvažuju jinak.......
Reagovat
Frick
A pro potěšení českýho fanouška ne?
Reagovat
EllNino
český fanoušek s ale nemusí zákonitě rovnat fandím Češkám ...nesuď podle sebe, já se třeba těším na ty hvězdy, který přijedou :)
Reagovat
George_Renel
Začíná ti z toho regulérně šibat.
Reagovat
Frick
Ale no tak. Pro nějakýho "obecnýho fanouška" je atraktivní vidět vyhrávat Čechy/Češky. Nějaký rašple typu Jeleny nebo Vinci budou zajímat jen fandy tenisu, ale ty budou v menšině.

Já prostě chci aby se co nejvíce zopakoval loňskej rok a ne finále Vinci - Jankovič. To by mi bylo úplně ukradený.
Reagovat
Frick
Já to klidně přiznám, že je pro mne ženský tenis atraktivní jen kvůli tomu, že jsme v něm úspěšní. Kdybychom měli jednu hráčku v druhý padesátce jak Estonci, tak je mi celej tenis u p.rdele.....

Ale tak to prostě je. I když to asi neni nic ke chlubení.

Vemte si třeba biatlon....
Reagovat
EllNino
no to ses teda teď předvedl Fricku, i to svědčí o charakteru, takže když tě tenis nezajímá, tak se do něj laskavě ne*er, protože jsi totálně mimo
Reagovat
Frick
Zajímá mne z pozice sportu, ve kterém máme úspěchy.
Reagovat
EllNino
takže jsi klasický příživník, přiznej si to ;)
Reagovat
Frick
Ano a haldy lidí se mnou.

Tak si vem třeba běžkový lyžování, kde je bez Katky a Lukáše (ve vrcholný formě)...
Reagovat
EllNino
to mi je uplně jedno, já se na lyžování dívám i bez Čechů, stejně tam se třeba dívám na tenis i po tom, co skončí Češky, protože nesleduju zdaleka jen je ...a ty jsi tak celkově příživník ve všem co koukám ...:))
Reagovat
blixa
Ne, z tohodle archeologického naleziště se prostě nedá vydolovat ani záchvěv lidství, jen hnus, bahno, sračky, jíl ... nasere se to všude kde to slibuje vyzobat si nějaké požitky, když nebudou tak to zavrhne. To bylo jasně vidět na tom jak teď začal slintat o Lucce. Může existovat ještě pokleslejší tvor ?
Reagovat
EllNino
přesně, Lucce se nedaří, tak zachvíli přestane bejt její fanoušek, když nebyla tak vysoko, tak jí nefandil, teď se z ní může udělat ...je mi z něj fakt na blití
Reagovat
smazaný uživatel
Fanoušek na baterky. Ti jsou nejhorší.
Reagovat
Frick
Kdybych nebyl její fanoušek, tak mne její nezdary tak netrápí.

Ale tak já nevim - vždyť sleduju i naše holky mimo TOP 200 na ITFkách, mám velkou radost, když třema Maruš vyhrála tu 25-tku někde v Mexiku, takže to neni o tom, že by mne zajímaly jen ty nejlepší na největších turnajích.
Reagovat
EllNino
no protože jsou to Češky
Reagovat
Frick
A podle jakýho klíče mám fandit?
Reagovat
EllNino
to je na tobě, mě musí holka zaujmout tenosovým umem a osobností, a jestli je z Česka nebo z Ruska, to je mi uplně jedno
Reagovat
tommr
to je tvůj pohled na věc, kterej ti nikdo nebere, ale nevydávej ho laskavě za jedinej správnej. Fandit podle národnosti je naprosto přirozený a dělá to tak drtivá většina fanoušků ...
Reagovat
EllNino
bohužel máš pravdu
Reagovat
smazaný uživatel
Nezačínej zase s biatlonem. Stačí, že plevelíš o tenise.
A když už, tak i v biatlonu je jedna Estonka ve druhé padesátce.
Reagovat
Frick
Já uvádim biatlon jako příklad sportu, jehož popularita ohromně vzrostla na základě úspěchů Jardy, Ondry, Bouška, Verči a jedný zapomnětlivý zpěvačky.

Estonsku jsem uvedl jako příklad země, který má ve WTA žebříčku jednu holku okolo 75. místa. Mít třeba my z tenistek jen Denču a pak třeba až Jesiku, tak by mne prostě (ženský) tenis sledovat nebavilo.

Jako ho už mne nebaví sledovat teď, když už tam nemáme v singlech nikoho.
Reagovat
smazaný uživatel
odpověděl nahoře i za mě.
Věřím, že řada Estonců si užívá jak tenis, tak biatlon. Zkus na to téma udělat nějakou studii, bude mnohem záslužnější než Frickova ohraná témata na TP (Stromovka, Monako, Šafářův dvoreček).
Reagovat
Frick
Ano, ale ti jsou z řad fanoušků toho sportu. Jako my tu třeba máme fanoušky rugby. I když v něm jsme na úrovni Španělů v hokeji.
Reagovat
George_Renel
Vždyť ano. Ať vyhrávají především Češky. A ať porážejí ta zvučnější jména. Proto ten turnaj je. Prorazit se musí VŽDY přes nějaké zvučnější jméno. A kde jinde by to šlo lépe než když mu je Černošek pozve do domácího prostředí?
Mně fakt připadne, že máš naprosto nesportovní uvažování.
Reagovat
smazaný uživatel
Zkus se na to dívat optimisticky. Třeba takhle: antikrist Černošek vyhodil do luftu 6 mega, super :D
Reagovat
Frick
Jako mne samo o sobě to nemrzí, že Černošek a jeho kumpání vyhodili do lufti šest mega, to fakt ne. Ale ta stížená pozice našich holek, ta prostě štve dost.

Krom toho by se třeba těch 6 mega dalo použít na dvojturnaj v Prostějově. Třeba.
Reagovat
EllNino
a kde bereš jistotu, že Lucka prohraje v 1. kole ? ...a netahej sem tu bilanci z malejch turnajů, tak je o ničem
Reagovat
Frick
Říká ten, co mne tu už skoro 24 hodin přesvědčuje, jak je Lucka v haiselu a jak bude potřebovat ohromný množství času, přičemž JTB PO je za tři týdny a na nějakých 85% bude mít v R32 těžší hráčku než je Chirico?
Reagovat
EllNino
nač ta ironie spratku
Reagovat
Frick
Na výše popsané. Já neřikám, že Lucka určitě prohraje, ale všechny okolnosti jdou proti ní.
Reagovat
Frick
Nebo jsem to možná říkal. Ok.

Ze zoufalství, aby mne už Lucka netrápila těma věčnejma porážkama.
Reagovat
Frick
Snad nám nějaký ten stream odpoví na tu zásadní otázku

A) Je úroveň deblu tak nízká, že to, co je v singlu ztrestáno ztrátou bodu, debl odpustí

B) Hlava, hlava, hlava, hlava...

Nicméně bych skutečně nechtěl, aby jí ty úspěchy v deblu neuspokojovaly. Musí mít myšlenky na to, že její singlová situace je vysloveně tragická a ne "singl nejde, ale jde debl, tak se nic neděje"... Děje se.
Reagovat
George_Renel
Už to nech ležet. Začíná to být otravné. Vše již bylo řečeno.
Reagovat
Frick
Já vím, Georgi. Tady je to ale násobený tím, že nic z toho, co jí pomoci mělo (oblíbený turnaj, nastartování v deblu, relativně snadná soupeřka), jí ABSOLUTNĚ nepomohlo. Žádný posun. Nebo by snad od ní v Dohá dostala 1:6 1:6 a progres je v tom, že nyní už uhraje aspoň 6 gemů? A to vnímám jako ten zásadní průšvih.
Reagovat
EllNino
a umědomil sis, že to není jen o Lucce, ale i o soupeřce, viděl si vůbec včera ten zápas ? ...soupeřka byla ve všem jasně Lepší než Lucka, neměla žádnou pauzu, připsala si cenný sklap Naomi Osaka a ty tu děláš, jako by prohrála s loserkou z 700. místa ...Louisa je talent, je jí stejně jako Katce Siniakový, která když porazila v Moskvě Giorgi, taky bys hovořil i Camily u průseru a že nad ní lámeš hůl, kdyby byla Češka ? ...
Reagovat
EllNino
*u Camily o průseru
Reagovat
Frick
Vsadil jsi na to balík, když ti to bylo tak strašně všechno jasný předem?
Reagovat
EllNino
Proc tvl ...nesazim ale jasný to bylo
Reagovat
EllNino
začíná to bejt otravný, prosím, nech tomu volný průběh, stejně ti nic jinýho nezbývá
Reagovat
EllNino
a nic tak hroznýho se neděje ...buď rád, že hraje
Reagovat
Frick
Děje. Dělá fackovacího panáka. Hazarduje se jménem loňský finlistky GS a hráčky TOP 5.

Přitom nikdo by neřekl ani popel, kdyby řekla, sorry, necítím se ještě dobře a chci se vrátit v plné síle.
Reagovat
Krisboy
Já myslím, že by se určitě někdo našel, kdo by jí to vytýkal.
Reagovat
EllNino
Fricku, kdy tvůj chorý mozek sakra pochopí, že když nebude hrát ostré zápasy, tak se do toho neodstane nikdy ? ...k čemu jí bude hrát si doma pro zábavu, když jí mezitím ujíždí vlak, ona potřebuje srovnání, s ostatními, ne trenink a vy se dál zlepšujte, já vás už stejně nedoženu ...tyhle zápasy, co prohrála, mají cenu, ikdyž je prohrála, bez nich se zkrátka neobejde, a že dělá fackovacího panáka ? ...s tim se zkrátka musíš smířit, s tím se muselo počítat, a byl jsi hlupák, pokud sis myslel, že to pujde rychle, půjde to pomalu, a SAKRA pomalu
Reagovat
Frick
Ale to zase nepřeháněj. Ona pauzíruje několik měsíců a ne let.

Ale tak snad fyzička je základ, ne? Když hraje s fyzickým deficitem, tak na čem pak má svou hru stavět? Taky nebudeš stavět obvodový zdi, když nemá v pořádku základy.

Následně jí to pak může drtit i psychicky.

BTW: Proč děláš chytrýho až teď a nenapsal jsi před zápasem "Vážení, Lucka je stále fyzicky v háji, růžový brýle dolu, ani dnes nebude mít šanci."

Ty to píšeš tak, že ti to bylo všechno jasný.
Reagovat
smazaný uživatel
Nějakých šest měsíců nemohla naplno trénovat, z toho dobrou půlku byla ráda, že může jakž takž fungovat a žádná větší zátěž vůbec nepřicházela v úvahu. Teď má pár týdnů status zdravé hráčky, ale je zcela zřejmé, že do plné tréninkové zátěže nastupuje postupně, pomalu, těžko mohla jít hned do plnejch.

Tyhle zápasy jsou důležité jak z hlediska zápasové praxe, tak pro to, aby měla nějakou konfrontaci se soupeřkama, aby věděla, jak si stojí.

Co na tom krucifix nechápeš?
Reagovat
Frick
Že tedy hraje. Lucka nebyla mentální titán, tak skutečně nevidim prospěch z toho, aby dělala průměrnejm hráčkám fackovacího panáka. To není pro ni důstojná role.

Když hraje po turnajích, musí lítat sem a tam měnit prostředí všechno atp.

Pokud by se někde "ukryla", kde by měla klid se plně zotavit, tak by se aspoň po tý fyzický stránce dostala do pohody snáž. A následně by to šlo pak rychleji i po tý herní stránce.

Ale tohle je fakt pro mne docela težký přijmout, že by v druhý půlce února šli s Robem na tůru s tim, že si jsou plně vědomi reálné možnosti fackovacího panáka v následujích šesti týdnech. Věřím, že v případě takové množnosti by se návrat odložil.

Takže něco JE špatně.
Reagovat
smazaný uživatel
Jistěže JE něco špatně. Tvoje myšlenkové pochody.

Po takhle dlouhé pauze a vzhledem k tomu, co je Lucka typově za hráčku bylo nevyhnutelné, že nějakou dobu bude hrát roli fackovacího panáka.
Reagovat
slacker
Ne jeho ale tvoje pochody jsou spatne krecku mrnavej
Reagovat
EllNino
už to nerozmazávej, opravdu akorát docílíš toho, že tu Lucku všem zprotivíš ...
Reagovat
misa
Lucka chtěla už hrát dříve, naopak její trenér ji brzdil v ukvapeném návratu. Navíc IW + Miami musela odehrát, chce-li získat těch 100 000 USD. To pro ni určitě nejsou malé peníze, zvláště v její dnešní situaci.
Reagovat
VlS
Elnino, Míša a další - těch jeho žvástů se dá zbavit jedině tak, že na ně nebudeme reagovat. Nikdy nepochopí, že normální svět se nedá vykalkulovat a proto jeho virtuální kalkulace jsou úplně mimo. Venus se ze stejný diagnózy ( nebo hodně podobný) dostávala 2 roky a stejně se to nepivedlo na 100%.
Reagovat
Frick
Na druhou stranu Venus nastoupila a vyhrávala.
Reagovat
EllNino
tak Venus má dar od Boha že ...Lucie je vydřená
Reagovat
smazaný uživatel
Sjörgenův syndrom je tuším neléčitelný. Maximálně se dají potlačit příznaky.
Reagovat
smazaný uživatel
Jaký je z hlediska fyzické náročnosti rozdíl mezi singlem a deblem, to loni předvedla Martina Hingisová.
Reagovat
brixner
...klubu postižených obličejovou obrnou!
Reagovat
Fandina
Marrakeš ... Jirka Veselý Maktic na place a live na Arriadii. Jirko pojď!!!
Reagovat
Fandina
Mektic
Reagovat
Krisboy
Měl by vyhrát, sakra. Naposledy vyhrál dva zápasy po sobě v září!!! (extraligu nepočítaje)
Reagovat
EllNino
no tenhle gem byl hroznej
Reagovat
Krisboy
Naštěstí to nevidím, jsem f práci.
Reagovat
George_Renel
Rovněž v HD na O2TV.
Reagovat
smazaný uživatel
Výborně Monča! :) Věděl jsem, že Petko bude hratelná soupeřka a nakonec to dobře dopadlo... Stejně tak dneska proti Begu má Monča slušnou šanci. Bohužel to koliduje s fotbalem, ale snad to nějak skloubím. Chci se podívat, protože jsem Monču v Charlestonu ještě neviděl... Pak je akorát smůla, že v případě postupu do čtvrtfinále by ji nejspíš čekala Angie.
Reagovat
steve79
Bucie vítězí?:D
Reagovat
smazaný uživatel
nebyla nikdy tenistka světové kategorie.Povedlo se ji náhodně v roce 2015 dostat do finále GS a jinak vlastně za její karieru nic slavného .Ve dvouhře vyhrála za svou karieru 6 turnajů a to je bída.Tak se dá říci, že se ji povedla jediná sezona za 10 let a to rok 2015.Jinak je to tenisová nula.
Reagovat
d@ve
Tenisová nula jsi tak možná ty - Mr. Zero.. ;)
Reagovat
VlS
Vzhledem k tvému Nicku je to jedno, protože podle Nostradama už svět vlastně přesluhuje, ne?
Pár tisíc tenistek celej život touží po tom, aby se dostaly do stovky, protože stovka je nejlepších sto tenistek na Zemi. Tam je Lucka těch cca 10 let a valnou většinu času je i v padesátce, což už je extratřída. Nikdo nepasuje Lucku do role tenisové jedničky, to reálné není, ale nula ? A ty jsi v čem v první stovce na světě?
Reagovat
smazaný uživatel
i v republice bych mozna ocenila.. :-)))
Reagovat
janek_da
třeba umí plivnout na osmicku
Reagovat
smazaný uživatel
ale nezivi.. :-)
Reagovat
gigin
Zlatý Mutademus.
Reagovat
smazaný uživatel
ano, meli jsme se moc radi.. :-)))
Reagovat
gigin
jj :DDDDD
Reagovat
aligo
Kdybych tak byl taková nula jako ona, to by byl život...
Reagovat
smazaný uživatel
Ve fotbale u nas same nuly.Ani jeden v TOP 10
Reagovat
VlS
super, z Kači Srebotnik jsem měl trochu strach, takže postup ve dvou je paráda. Bohužel, k vidění zas jen čísilka. Není debl ve státech ilegální, že ho tak utajují?
Reagovat
tommr
vstup do turnaje v Charlestonu se Lucce vydařil aspoň v deblu když v prvním kole společně s BMS jasně přehrály nebezpečnej slovinskej pár Klepas/Srebotnik 6:3 6:4 ... :)
Lucka si tím zase o kousíček vylepšila pozici v deblovým žebříčku ve kterým stále drží krásný pátý místo ... :)
Reagovat
misa
Přenos z deblu zrušili, tak aspoň pár odstavců o její situaci před usnutím.

1. Lucka byla v únoru natěšená, věděla, že není v kondici, ale před Dauhá hlásila, že touha uspět může tuhle nesnáz překonat. No, nepřekonala... Výsledkem 0-2 ztratila už čtvrtý duel v řadě. Soupeřky rozhodně nebyly nějaké hvězdy, v dalším zápase všechny skončily. I Chirico s Kasatkinou prohraje. Tím hůř pro ni ... to vědomí, že nestačí ani na komparz.

2. Problémy jsou způsobené mixem špatné kondice, nejistoty a malého sebevědomí. O fyzickém stavu Lucie nejlépe svědčí její nedávný dlouhý komentář na facebooku - jak nestačí, její vzpomínky na stav, kdy byla opravdu fit. Pokud někdo tvrdí, že její údery už mají razanci, ať si pustí záznamy z loňské Paříže, Doha, New Havenu nebo třeba roku 2014, jedno co. Dnes ji ve výměně tlačí Buyukakcay nebo Chirico :-)) Navíc některé míče Lucie ani nedobíhá. Je tedy pořád pomalá a slabá. Ani servisem si nepomáhá.

3. Lucka si nikdy moc nevěřila, až Rob ji v tomhle směru dost pomohl. Pamatuju, jak loni říkala, že si v nějakém zápase se Serenou zvolila po losu return a S. W. se posměšně zeptala: "Opravdu?" Po návratu si po KAŽDÉM vyhraném losu zvolila return. Místo aby sama v koncovce setu dostala soupeřku pod tlak toho, že musí podávat na udržení v setu. Nevíra ve vlastní servis?
Reagovat
misa
4. Lucka překonala reaktivní artritidu, léčba byla dlouhá a náročná. Má vlastně štěstí, že může bez bolestí normálně žít. Jestli se tahle nemoc dá skloubit s profesionálním sportem nevím. Neznám žádného sportovce, který by ji měl. Ale asi dá, když ji nechali lékaři zase hrát. Může se ale Lucie dostat zase zpátky do své bývalé kondice? Nepoznamenala ji ta nemoc až příliš?

5. Jak hraje Lucka v deblech nevíme, nejsou přenosy. Určitě je tam ve větší psychické pohodě a taky je to mnohem kondičně lehčí. Myslel jsem, že ji titul z Miami pomůže, ale jsou to různé disciplíny.

6. Další singlové vyhlídky? Lucie je velká bojovnice, určitě bude ještě zkoušet dál, ale každý má určitou míru trpělivosti. Pokud by jí to nešlo ještě celé jaro, přijde asi postupná rezignace a možná i ukončení spolupráce s trenérem. Může se stát cokoliv: Lucka může zlomit trápení hned na dalším turnaji, může letos ukončit kariéru nebo hrát příští rok jen čtyřhry. Podle mě je nejdůležitější to, jestli se může vrátit do své obvyklé kondice.

Nezbývá mi nic jiného než sledovat další vývoj a doufat ... nebo snít? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Sepsal jsi to moc hezky. Co mě se týče, ještě bych ji neodepisoval, bude to běh na dlouhou trať, ale věřím, že bude líp. Možná ne až tak dobře, jako loni, ale líp snad ano. V tuhle chvíli je podle mě ráda, že vůbec na tom kurtu může stát, ještě na začátku roku ani tohle nebylo moc jisté. A i když je debl jiná disciplína, psychicky jí může pomoct i ten.

Jinak Serenu bych moc neřešil, ona je - jak Lucka sama přiznala - v těchhle psychohrátkách mistr nad mistry. A ještě jedna věc - pokud si na začátku zápasu zvolí při losu return, znamená to, že v průběhu setu na svůj servis chodí odpočatá z lavičky, což, zvlášť pokud není fyzicky úplně v optimální kondici, může být určitá výhoda a se sebevědomím to až tak souviset nemusí.
Reagovat
misa
Ze začátku měla radost už z toho, že tam může stát, to určitě.
"Když jsem se vrátila poprvé na kurt, měla jsem snad doposud největší radost ze hry, ale také jsem začínala od nuly." napsala na svém fb. účtu. Ale určitě doufala v lepší výkony.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to asi každý z nás.
Reagovat
misa
Ještě doplním, že Lucie jako hráčka, která ukončila loni sezonu v top 10, má za objetí všech 4 PM turnajů odměnu 100 000 USD a za účast na 4 z 5 P5 turnajů dalších 100 000 USD. Aspoň nějaká odměna za omezení pravidly pro hráčku top 10. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No vida..a k tomu ji ted bavi tenis jako nikdy pred tim..,tak jen hodne trpelivosti.Lonska sezona nastavila latku hodne vysoko,ale my si zvykneme i na druhou kolej.Hlavne neztratit sebevedomi a makat , ono si to casem sedne.
Reagovat
Pedronegro
reaktivní artritida - jen že to je poprvé, co to někdo zmiňuje, zatím se mluvilo o nějaké infekci či co, tak to je strašná škoda, protože pak jí musíme přát hlavně zdraví a slavit i každý dílčí tenisový úspěch ...
Reagovat
misa
Tohle zmiňovala sama Lucka v rozhovoru před únorovým návratem. Nejdříve měla v září nějakou bakteriální infekci, se kterou byla v nemocnici. Pak v říjnu hrála a v době finále Fed Cupu se jí objevily bolesti, nejdříve zápěstí a pak řady kloubů. V lednu se spekulovalo o revmatické horečce, to by byl konec ... nakonec naštěstí "jen" ta artritida.
Reagovat
adalv87
moc pěkně napsané,a máte naprostou pravdu
Reagovat
VlS
Míšo, nepropadej zoufalství, nic se neděje, dej tomu klidně celej letošní rok.
Reagovat
misa
Hlavně aby nepropadla zoufalství Lucka :)
Reagovat
Frick
Jenže pak je zase otázka, zda má cenu dělat fackovacího panáka a místo toho někde v teple daleko od lidí nerozbít tábor a nedělat vše pro nabrání tý fyzičky. S tím, že kdyby se dostala do kondice, tak by ty herní návyky možná získala mnohem rychleji. I přes ten PM titul z toho debla.

Pořád si musíme uvědomovat, že včera by to zřejmě nestačilo na (téměř) žádnou hráčku TOP 200 (nebavíme se o stavu, na úrovni finále GS). Ve čtvrtém zápase po šesti týdnech od prvního. A to je alarmující.

Docela by mne zajímalo, jestli Lucka absolvovala někdy takové zátěžové testy na rotopedu atp., který zřejmě asi dávájí výsledky, které lze v průběhu času porovnávat.
Reagovat
EllNino
obdivuju tvoje představy, že je všechno tak jednoduché, jak říkáš :D ...Lucie může dřít do úmoru, ale pak nemusí vyhrát zápas, jak byses cítil pak, obětovaná část sezony a pak stejně nic ...to je lepší tohle a postupný progres třeba po 4 měsících
Reagovat
Frick
To je ono - progres. Je to dva měsíce od prvních tréninků na kurtě, 6 týdnů od prvního zápasu a progres je nula. Nebo spíše záporný. Před 4 týdny s Jarkou v IW odehrála dost možná lepší zápas.
Reagovat
EllNino
progres tam je, v Doha hrála údery razantní jako 15tileetá juniorka, teď hraje už tak na 40% svých možností, navíc, vzal si vůbec v úvahu to, že hrála první zápas na antuce, sice je to takové ne úplně důležité, ale i to může hrát svou roli, navíc, když hrála finále deblu na tvrdým, takže tam je ten timing taky jiný, jiné odskoky, jiný pohyb ...to sis třeba neuvědomil ?
Reagovat
Frick
Dobře Dohá počítat nebudem. Ale v IW s Jarkou byla schopná držet krok aspoň do té míry, že prohrála oba sety jen o jeden brejk. Za další 4 týdny předvede v zásadě to samé (nebo spíš horší) s méně kvalitní soupeřkou.

Jo a jasně - v IW+M jí to nešlo, protože to nejsou její oblíbené turnaje, teď to zase nešlo kvůli antuce. On se ten důvod vždy najde.
Reagovat
misa
Uvidíme, jak to s ní bude vypadat za další měsíc nebo dva.
Reagovat
misa
zrušili, takže můžu jít pomalu spát.
Reagovat
tommr
to se už nebude vůbec hrát nebo jen zrušili stream?
Reagovat
misa
stream
Reagovat
tommr
no mě to bylo už od začátku divný, že by dávali stream z debla. Ted koukám, že začátek už je nově stanovenej na 1 hodinu v noci. Na to si ještě počkám abych věděl jak Lucka dopadla i když to bohužel nebudu mít možnost sledovat na vlastní oči ... :)
Reagovat
skott
Belindy zranění mě mrzí, ale jestli měla problémy se zády už několik dní, tak asi měla radši Charleston obětovat. Těch drobných zranění začíná letos povážlivě přibývat, navíc přichází klíčová část sezony.
Pro Vesnu se po dnešní výhře doslova otevřela cesta minimálně až do semifinále. Se současnou formou a na oblíbeném turnaji i povrchu, by byl teď hřích to nevyužít.
Reagovat
Frick
Pokud Lucka pojede po trase Stuttgart - Praha - Mardrid - Řím, tak má skutečně malou šanci, že natrefí na hráčku úrovně Chirico.

Stuttgart je asi v háji předem. V Praze to bude hezkej tlak. JEN kvůli ní navýšená dotace, která uškodí ve finále ostatním Češkám, navíc s dvěma propadákama z minula. Z toho se zes.ere rovnou.

Snad možná ten Madrid. Na nasazení to ještě stačit bude, tak třeba nějakou kvalifikantku schytá...
Reagovat
tommr
tohle ted nemá cenu řešit. Lucce ted nezbývá nic jinýho než to dál zkoušet a doufat, že se chytí co nejdřív. Spekulace na jakej turnaj by měla jet nebo jaký soupeřky by pro ní byly nejvhodnější nejsou k ničemu, protože Lucka to nemůže nijak ovlivnit ...
Reagovat
misa
Je jasné, že hráčky typu Buyukakcay nebo Chirico na těch turnajích nepotká.
Reagovat
Frick
na druhou stranu se to asi nedá brát tak, že když si s ní 120. hráčka vytřela p*del, že by musela hrát tak s 350. hráčkou, aby vyhrála.

Tam se musí něco zlomit. Problém je ten, že se zdálo, že dnes na to byla ideální příležitost. A místo toho obrovské zklamání.
Reagovat
rusedski
Jedině dát v Praze WC Nicole a pak "si nějak nacvičit los, vole" :)
Reagovat
Frick
Asi tak nějak.
Reagovat
EllNino
Sam sestřelila sběrače :D ...
Reagovat
EllNino
a teď odstřelila sebe, no to jsem zvědav, jak tohle dopadne ...
Reagovat
EllNino
Belinda je nějaká v rozkladu, navíc se mi zdá, že má docela pupík ...:/
Reagovat
smazaný uživatel
Anebo hraje Vesnuška tak dobře? :) Nevím, nekoukám se...
Reagovat
skott
Belinda je zraněná, při servisu se sotva prohne a servíruje kolem 130km/h, a teď už se i sotva pohybuje.
Reagovat
EllNino
No Belinda nemuže skoro běhat, hraje z kroku, má chránič na kotník, minulej tejden záda ...no jako nic moc :( Elena hraje, co potřebuje
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to možná taky nebude na Fed Cup... Mě jenom mrzí, že Monča dneska hraje tak pozdě. Do jedný čekat nebudu, protože to bych zítra ráno zase nevstal...
Reagovat
EllNino
no to bych nerad, radši bych, aby byla :(
Reagovat
tommr
copak? Ty to našim nepřeješ? :)
Reagovat
EllNino
Přeju, ale rozhodně radši uvidím Belindu než Golubic, ale je pravda, že ten Fed Cup tolik neprožívám :)
Reagovat
tommr
s Golubicovou místo Bencicový by to ale bylo trochu férovější když našim chybí hned dvě nejlepší hráčky ... :)
Reagovat
EllNino
no to je v jejich současné formě trochu relativní :) ...
Reagovat
smazaný uživatel
To já taky... Ale tohle bude zajímavé. :)
https://twitter.com/FedCup/status/717720807175233536

Akorát tam Běloruskám chybí Lapko, jinak mají fajn tým. Jenom asi Vika bude muset udělat 2,5 bodu...
Reagovat
EllNino
spíš určitě, za normálních okolností by mohla vyhrát jeden zápas i Olga, ale ta je teď z formy po zranění a letos jí to fakt nejde :/ ...a myslím si, že bude hrát Saša místo mí ...
Reagovat
tommr
od obojího trochu. Bencicová se nezdá být úplně v pohodě a Vesninová hraje v poslední době opravdu skvěle ... :)
Reagovat
janek_da
hm, jestli má něco se zády, tak moc trénovat nemůže a ona je asi ten typ, co jí skáčou kila z dýchání.

Jinak opticky nehraje tak zle, ale v pohybu jí to nejde
Reagovat
EllNino
jono přesně tak, pohyb je špatnej
Reagovat
tommr
jj Bencicová je ten typ co bude mít velký problémy s nadváhou ...
Reagovat
EllNino
i v obličeji je teď kulatější ...
Reagovat
tommr
v obličeji to tak patrný není - ona ho má přirozeně trochu kulatější ... :)
Reagovat
EllNino
jj, ale i když ho má i jinak kulatější, tak to dneska bylo vidět, ty buclatý tváře, a ono to taky dělalo hodně to, že předtim hodně nosila černou, ta zeštíhlovala ...v týhle cukrový vatě je vidět vše :)
Reagovat
Frick
1) Lucie Šafářová
(WTA 470 Charleston R32, 1 b.)

Konec hájení. Oblíbený turnaj, přívětivý los, "nakopnutí" z debla. Vše k ničemu a Lucka proti hráčce, co nebyla v TOP 100, neměla sebemenší šanci. Zní to příšerně, ale je to tak. Otázka správného poměru špatné fyzické kondice, nedostatku herní praxe a nahlodané psychiky to je věc do diskuze, odsouzené k absenci nějakého relevatního výstupu. Pro mne osobně ten pohár očekávání přetekl. Od příště už jen čekám na zázrak. :-(

ZNÁMKA: 4- (2/10)

2) Lucie Hradecká
(WTA 470 Charleston R32, 1 b.)

V Charlestonu jí čekala velká obhajoba, bohužel ale Lucie neobhájila vůbec nic a Puigové hladce podlehla. Lucka se tedy opět loučí s TOP 100 :-(

ZNÁMKA: 4 (3/10)

3) Kristýna Plíšková
(WTA 280 Katowice R16, 30 b.)

Skalp Watsonové měl svou hodnotu, v OF ale Týně odešel servis a to pak je proti lepší hráčce neřešitelná situace. Nezklamala, neoslnila.

ZNÁMKA: 3 (5/10)

4) Kateřina Siniaková
(WTA 280 Charleston Q1, 1 b.)

Před čtyřmi týdny Katka Kingsleyovou deklasovala 6:3 6:1, nyní s ní prohrála dobře rozehraný zápas. To se nesmí stávat!

ZNÁMKA: 4- (2/10)

5) Klára Koukalová
(WTA 280 Katowice R32, 1 b.)

Je to s ní špatný, bohužel. Aspoń, že v tom druhém setu bojovala.

ZNÁMKA: 4 (3/10)

6) Tereza Smitková
(WTA 280 Katowice Q1, 1 b.)

Terka pokračuje v mizérii :-(

ZNÁMKA: 4- (2/10)
Reagovat
Frick
7) Andrea Hlaváčková
(WTA 470 Charleston Q1, 1 b.)

Andrea bojovala, ale v souboji zkušených hráček, jenž pamatují mnohem lepší (singlové) časy to na výhru nestačilo...

ZNÁMKA: 3- (4/10)

8) Tereza Martincová
(WTA 470 Charleston Q1, 1b.)

Terka proti favorizované Osace schytala těžký debakl 0:6 2:6. Výlet do USA jí tedy zatím vůbec nevychází.

ZNÁMKA: 4- (2/10)

9) Bára Krejčíková
(ITF 50 Kashiwa R16, 5b.)

Jedna vydřená výhra a pak hladká prohra s outsiderkou mimo TOP 300. Kdepak, toto japonské dobrodržství absolutně nevyšlo.

ZNÁMKA: 4 (3/10)

10) Jesika Malečková
(WTA 280 Katowice Q3 + R32, 14 b.)

Kvalifikací sice neprošla, ale los jí umožnil si zahrát svůj první zápas v MD WTA jako LL. A sehrála v něm proti Babos důstojnou roli, hlavně ve druhé sadě. Škoda, že lépe nedržel servis.

ZNÁMKA: 2- (6/10)

11) Bára Štefková
(WTA 280 Katowice Q2, 10 b.)

Bára potěšila výhrou nad favorizovanou Bogdanou v Q1, v Q2 ale již bohužel nenavázala. :-(

ZNÁMKA: 2- (6/10)

12) Markéta Vondroušová
(WTA 280 Katowice Q2, 10 b.)

K Markétě byl přívětivý los, když jí přidělil do Q1 domácí juniorku. Tu bez problémů dala. Pak ale již jí přišla do cesty kvalifikační no. 1 Kozlová, na kterou nestačilo. Rozhodně jí však nedala nic zadarmo.

ZNÁMKA: 2 (7/10)
Reagovat
Frick
Celkově tedy tento týden jen s jednou jedinou výhrou v hlavní soutěži. A to jsem se celkem na tento týden těšil. Ale bohužel. Už odhlášky Báry a Denisy to slušně "načnuly"...

Třetina sezóny fuč a tedy skutečně nic moc. :-( Blíží se FC, blíží se domácí turnaj...
Reagovat
EllNino
Fricku, Katka Siniaková hrála zraněná od 2. setu, psal to jeden týpek na Protenisu, že to bylo na Tennisforu od nějakého tamního fanouška, že místo toho, aby skrečla, to dohrála v podstatě z lavičky
Reagovat
Frick
Díky.

4) Kateřina Siniaková
(WTA 280 Charleston Q1, 1 b.)
ZNÁMKA: N
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to mě mrzí. :(
Reagovat
bIbec
seš měkota. Neboj se dávat ty pětky.
Reagovat
Frick
To by bylo za 1:6 2:6 a hůře...
Reagovat
Fandina
Před dvěma lety postoupila Janka Čepelka v Charlestonu do finále, na cestě porazila i Serenu, od té doby nic moc, byla mezitím i nemocná, ale dneska hraje se Sam, pravda, těžký los, ale první set zase prohrála, tak jsem zvědavá, jestli se jí povede ještě otočit, záchvěvy tam občas vidím.
Reagovat
tommr
takže se debla s Luckou dneska asi nedočkáme ... :(
Reagovat
EllNino
Fricku ...ty jak tady furt vystupuješ s tím tvým plnem do Bogoty, víš, že to město leží ve výšce skoro 3 tisíc metrů nad mořem ? ...nejdřív si o tom něco zjisti, než se tady budeš honosit nějakejma nápadama, na takový výletíček má Lucka asi sotva fyzickou kondici ...
Reagovat
Frick
Uznávám. Na to jsem úplně zapomněl. Moje chyba.
Reagovat
misa
To sis přečetl z mé poznámky pod tímhle článkem
http://www.tenisportal.cz/zpravy/fed-cup-do-svycarska-poleti-pliskova-strycova-allertova-a-hradecka-18174/#comments
nebo sis taky vzpomněl na školní zeměpis? :-)
Reagovat
EllNino
vidiš, toho jsem si ani nevšiml :D tak pardon, jestli sis myslel, že opičkuju :D
Reagovat
misa
Ne, o tenis se zajímají inteligentní lidé :)
Reagovat
Frick
Jj, z týhle.

Tuším, že je nutná několika denní aklimatizace. Pak si snad tělo zvykne.
Reagovat
blixa
Třeba myslel, že by to spravil medvídek z Bogoty ;-) :D
Reagovat
EllNino
https://www.youtube.com/watch?v=skcmp4cOibg

spíš jiná píseň od stejného interpreta :D
Reagovat
blixa
No "medvídka" zpívá Koller, kdežto "Lucii" Kodym, ať už s Lucií nebo s vanastovkama a tuším že stejní jsou i autoři. Ale jestli by to spíš nechtělo tohle : ;-)
https://www.youtube.com/watch?v=yUqxIF8kKgA&nohtml5=False
Reagovat
EllNino
:) to ne, nepoléhat černým myšlenkám :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ono se dá říct, že Lucie - Koller = Wanastovi vjecy :-)
Reagovat
blixa
Hej !!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
A jo. Pardon, už mlčím.
Reagovat
Frick
Dneska byla takřka ideální konstelace ten marasmums prolomit. Propadla.

Na příští zápas už si nebudu dávat žádný naděje a budu smířen předem s porážkou, A pak znovu a znovu. :-/

Zklamávat se nenechám ani od ní.
Reagovat
Dobry-den
Zapadni, trolle
Reagovat
Frick
Říká ten pravý.

Ne, opravdu. Osobně to vnímám i jako svou osobní prohru - věřil jsem, že už to Lucka prolomí, a teď "trpím" za svou naivitu.

Takže od přístě - Lucko, nemáš mou důvěru, již jen doufám, že jednou přijde zázrak.
Reagovat
Dobry-den
Ne, vážně. Ten spam už ti tady nikdo nežere. Ty jsi snad ještě horší než Phandina...
Reagovat
gigin
Génia na tebe, cype. A prácu.
Reagovat
blixa
Tím mu strach nenaženeš. Neví co je práce, tak z ní nemá žádné obavy :D
Reagovat
janek_da
no konečně
Reagovat
smazaný uživatel
kecy, jen splha po zadech nasi Lucy a buduje si karieru mucednika.. ;-)
Reagovat
janek_da
je mi to jasne :-/

Na F. platí jediné, nereagovat. Jinak mu jeho nemoc akorát prohlubujem.
Reagovat
smazaný uživatel
jinak Monaco vyradil, ale nesmetl.. ;-)
Reagovat
janek_da
dík. dneska jsem zametal nakonec já ... a Kasatkina
Reagovat
smazaný uživatel
a Parmentier.. a Sarus.. :-) O kolik jsi prisel gemu? ;-)
Reagovat
janek_da
O zadny, mam pauzu mezi halou a venkem. Musim nahnat fyzičku, doléčit bolístky. Techniku jsem na sucho trenoval se smetakem.

jo, psoism nemohla bys roztáhnout křidélka? Jakože psat do více řádků? Mezi těma všema ignorama se mi ztrácíš. :)
Reagovat
smazaný uživatel
:-)

to abych uz dokoncila jarni uklid..

pokusim se..

:-))
Reagovat
janek_da
to je

ONO

:
-
)))
Reagovat
Fandina
Nebuď sobec, nemůžeš mít jen něco, jen čti pořádně všechno a užij si to!!!
Reagovat
smazaný uživatel
tak logicky ale prave neni sobec, kdyz nechce mit (cist) vsechno, ze.. :-)
Reagovat
Fandina
logicky je to sobec, chce číst jen to, co mu vyhovuje, to ostatní jako by nebylo, to ať si řeší jiní
Reagovat
FulnekUltras
aroganti roztahovační... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
logicky se tomu rika pouceny uzivatel.. :-)
Reagovat
janek_da
logiku bych radši do toho netahal

Jsem byl včera na protifandinové injekci, doktorka říkala, že působí 10 let. Tak uvidíme.
Reagovat
Fandina
pobavils
Reagovat
tommr
já bych Lucku předčasně neodepisoval. Ona se do toho určitě zase dostane jen to zřejmě bude trvat podstatně dýl než se čekalo. Snad už se chytla aspoň v tom deblu, kterej by jí moh pomoct překlenout to těžký singlový období. Výsledek večerního deblovýho zápasu bude v tomhle ohledu hodně důležitej ...
Reagovat
Frick
Byla hráčka TOP 5, kdyby aspoň hrála jako hráčka TOP 50. Místo toho hraje jako hráčka z 250. - 350. místa...

Já myslim, že Malečková by jí dnes v Katowicích dala.
Reagovat
janek_da
ano, dala
Reagovat
Frick
No a to je ta hrůza.
Reagovat
lars
a co dala ? :)
Reagovat
Frick
Že Malečková by porazila Lucku.
Reagovat
blixa
Hlavně komu ? ;-)
Reagovat
Frick
...to je furt chce to čas, chce to čas... od Dohá už taky nějakej čas ušel... a Lucka je prakticky pořád tam, kde byla...

Možná kdyby na tou Caglou vyhrála ten první set, tak by se to vyvíjelo úplně jinak. Pakliže je to o hlavě.
Reagovat
EllNino
ano je to ohlavě a chce to čas, víc s tím udělat nemužeš, tak dej už pokoj prosímtě ...
Reagovat
misa
Třeba ten set i virtuálně vyhrála, ale bohužel si nevzala jestřába.
Reagovat
VlS
Kdo co čekal? Prakticky půlroční výpadek z tréninku se zlikviduje za pár tejdnů? A
chiriko hrála velmi dobře.
Reagovat
Frick
Po šesti týdnech by už ale mohla hrát aspoň něco...
Reagovat
Frick
Ale dobře - jak dlouho ještě tedy budeš Lucčiny neúspěchy omlouvat těmi zdr. problémy?

A doufám, že sis vsadil, když je ti tak jasný, že je Luka totálně v haiselu.
Reagovat
EllNino
Klidně do Wimblu, však proč taky ne, má na to právo ...
Reagovat
VlS
Fricku, s tebou komunikovat nehodlám, tak se nesnaž.
Reagovat
misa
Myslím, že když příští zápas dáš na její soupeřku pár tisíc, mohlo by se to zlomit :)
Reagovat
Frick
S tim souhlasim.

Lucka si neorzuměla s trávou - prásk a udělala SF ve Wimblu.

Ani antuka nebyla jejím oblíbeným povrchem - prásk a byla ve finále RG.

Tak třeba skutečně první výhru zaznamená nad někým, proti komu by to nikdo nečekal...
Reagovat
COMEON
Nejaky normalny stream ktory neseka , niekto? :)
Reagovat
smazaný uživatel
vzdala.. :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Teď mi to bliklo na livesportu... Co se stalo? :(
Reagovat
COMEON
:(((((((( omg čo sa stalo ?
Reagovat
smazaný uživatel
mela 2x MTO, nevim presne jestli svalove nebo zaludecni potize
Reagovat
COMEON
škoda , osobne si myslim , že mala v Charlestone šancu urobiť nejaky lepši vysledok ale samozrejme je lepšie radšej vzdať a netrapiť sa .
Dufam, že to nie je nič važne a na Fed Cup dorazi!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, tak to je možný, že nepojede na Fed Cup se Slovenskem. To bude mít zase Cibule munici k nějakýmu "super" rozhovoru...
Reagovat
smazaný uživatel
muze to byt neco prechodneho jen, mela jsem jen smuhy a bez zvuku, kdyz stav vysvetlovala souperce, ukazovala si spis na zaludek..
Reagovat
misa
:-)
Reagovat
blixa
Cibule a Kikina, montyho lásky nejmilejší :D
Reagovat
smazaný uživatel
tak brisni svaly, prece jen.. :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Taky už jsem četl... :(
Reagovat
vrabejka
Genie vzbud se!!!
Reagovat
Jabadu
Syndrom "Petra"?
To byla tvrdá lekce (ale očekávaná).
Prej princezna ...
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
druhy set da.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
a ma citelne vic divaku nez domaci Betka.. ;-)
Reagovat
janek_da
ale mene divaček
Reagovat
smazaný uživatel
:-))) nenee
Reagovat
janek_da
už je to tak.
Reagovat
Davor1
Lucka síce prehráva, ale aspoň má na to objektívny dôvod a príčiny sú každému známe. Ona sa do toho ešte dostane, verím jej na opätovný návrat do top20.

Ale čo tento rok predvádza naša Anička Karolínka, to je niečo, čo mi hlava fakt neberie. Po tom parádnom minulom roku, kde brala 2 tituly a hovorilo sa o útoku na popredné priečky v rebríčku, zrazu cez zimnú prestávku, akoby úplne zabudla hrať tenis a kde príde, dostáva neskutočné nakladačky. Tohtoročná bilancia 2/9, oba zápasy vyhrala utrápene na 3 sety, z toho jeden s úplne marnou Rodionovou vo fedcupe. Všetky prehry v dvoch setoch, rozdielom triedy. Taký prudký zošup, to by jej mohol kľudne závidieť aj Génius ty vole :/
Reagovat
EllNino
absolutně nechápu, co se to s ní přes zimu stalo :(
Reagovat
Frick
Pravda, pravda. Je to dost šílený. A o začátku sezóny se moc mluvit nedá. Končí její první třetina!
Reagovat
Jabadu
Také nechápu.
Má všechno. Parádní postavu, rychlost ... no jo, ale to už dnes má dalších 150 hráček!
To je potom na hov.no, taková práce ... (něco tipovat).
:-)
Reagovat
sprchon
Ta mě taky mrzí, zrovna jsem to tu dneska psal. :(
Reagovat
bIbec
antuku má ráda. Třeba se teď chytne.
Reagovat
Frick
To by byl zápas. To by BYL zápas. :-D
Reagovat
Frick
Kdo si myslel, že už to konečně vyjde (slabší soupeřka, úspěch v deblu) a kdo byl jako Deamonic bystostně přesvědčen, že Lucka je stále fyzicky (a herně) v háji a proti 120. hráčce bude bez šance. Což bohužel byla.

To zní tak šíleně, lidi. Lucka ani po šesti týdnech na tůře nebyla schopna sebemíň ohrozit hráčku ze 120. místa.
Reagovat
smazaný uživatel
mě by to tak nevadilo...jenom neměla bejt v tipech :/
Reagovat
smazaný uživatel
ja jsem si napr. skutecne myslela, ze Lucy uz vyhraje... ale stejne se nedas cist, nemas sebemensiho tucha, co vsechno te behem zapasu shodi, nemas!
Reagovat
Frick
Takže taky si myslíš, že je to začíná být stále více o psychice?
Reagovat
EllNino
to ale není žádnej objev, na kterej si přišel ty, to je sand jasný, že to souvisí s psychikou ...
Reagovat
Frick
Super. Takže potřebuje psychouše.
Reagovat
smazaný uživatel
ne, toho potrebujes ty.. :-)
Reagovat
Frick
Takže Lucka je na to psychicky výborně?
Reagovat
EllNino
víš, že jsi dneska hodně marnej, ironií tedy opravdu nešetříš
Reagovat
smazaný uživatel
ale tak, ze ji nadmerny pres (ocekavani + nezdar) shodi skutecne i fyzicky... v zaveru nestihala..
Reagovat
Jabadu
Je to o kvalitě.
Dnes i hráčka okolo 200 to prostě umí. Nedávno jsem oslavoval Andreeu Mitu, jakou má báječnou postavu, stylové údery a že do roka a do dne ...
Dnes si to už nemyslím.
Těch dobrých s parádními údery a postavou je tam sakra hodně.
Nová doba ... no.
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
prave proto je ale rozhodujici to sebevedomi, teda psychika, ze.. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ruská média spekulují, že důvodem rázného kroku nemajícího obdoby může být obava z dopingového skandálu. Hrozilo totiž, že ruští mladíci budou na šampionátu pozitivně testováni na meldonium.
tak šarapkobijci nějáká podivná náhodička že všeci junioři trpí nedostatkem draslíku a preventují před cukrovkou

ruská šarapína uplně bez tváře po tom všem
Reagovat
George_Renel
ať přijdeme na jiné myšlenky.
http://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/764960-rasismus-na-kurtu-skandal-zuri-v-rumunsku.html#hp-sez
Reagovat
sprchon
cigana de merda. :D
No, každej jsme nějakej. :)
Reagovat
George_Renel
Srandovní když to říká zrovna ona, takový řekněme baskický typ.
Reagovat
sprchon
Jo, no. :) Když se to tu před pár dny objevilo, tak jsem přemýšlel, jestli to nebylo spíš obráceně - jestli to Irina neřekla Caroline...
Reagovat
smazaný uživatel
za deset let bude v německu nová generace hráčů a při pouze mezi gemy se budou modlit na kobercu mezi lavkama
Reagovat
Pedronegro
tak Rumuni nejsou cikáni, mají tu svou římskou a byzantskou historii včetně řeči příbuzné latině, a temperament a hrdost, takže se nedivím, že je to nas...o, a vlastně je to hezké, že z toho udělali mezistátní skandál, holt je třeba umět rozlišovat :)
Reagovat
FulnekUltras
Před 30 lety by se tomu všichni na místě zasmáli - a jelo by se i bez médií dál... ;)
Reagovat
Davor1
:-(((
Reagovat
d@ve
Je to smutný pohled, ale aspoň nám to Lucka vynahrazuje v deblu. Snad se jim bude dnes dařit..
Jen si říkám, aby to nedopadlo tak jako s Martinou Hingis. Aby se nezaměřila už jen na debl.. I když vlastně taky proč ne. Třeba by jí to přineslo více radosti a uspokojení. :)
Reagovat
Frick
To snad nemůžeš srovnávat, OMG.
Reagovat
d@ve
Máš snad malou fantazii? :D
Reagovat
tommr
u Lucky by to bylo trochu předčasný. U ní ještě pořád věřím, že se zase chytne, ale zřejmě to bude trvat mnohem dýl než se všeobecně čekalo ... :(
Co se týče dnešního debla tak na něj jsem opravdu hodně zvědavej a doufám, že si v něm Lucka aspoň trochu spraví chut. Hodně bude záležet i na tom jak ho pojme BMS. Musím se přiznat, že bych docela uvítal kdyby BMS s Beguovou prohrála, protože věřím, že by pak měla mnohem větší motivaci uspět aspoň v deblu ... :)
Reagovat
Frick
Nevim no. Osobně mám myšlenky i v tom směru, zda jí případný úspěchy neodkláněj myšlenky na řešení tý singlový hrůzy.
Reagovat
d@ve
To víš, že bych byl taky radši, kdyby to v tom singlu nevzdávala. Ještě by toho mohla hodně dosáhnout. Ale taky si myslím, soudě podle jejích vyjádření, že asi našla ve svém životě smysl i v jiných věcech. Měla přeci jen o "přestávce" dost času na rozjímání..
Ale kéž by ještě usilovala dál. ;)
Reagovat
misa
Bude záležet na žebříčku ke konci sezony. Lucka bude sotva objíždět kvalifikace internationalů a malé turnaje ITF. Jakou by měla motivaci?
Reagovat
Frick
Motivaci se dostat zase zpátky.
Reagovat
smazaný uživatel
Musím říct, že na tenhle zápas jsem byl docela zvědavý, ať už by Lucka hrála proti Louise nebo Naomi, protože se mi celkem líbí obě. Očekával jsem spíš postup Naomi a když vyhrála Louisa, tak jsem si myslel, že Lucka asi vyhraje. Nakonec je ale všechno jinak... Viděl jsem asi jenom poslední čtyři gemy a Lucka je prostě nějak mimo, všechno jí lítá ven. Louisa tam ale měla pár pěkných momentů... Čekal jsem, že Lucce pomůže ten titul z deblu, ale opak byl pravdou. Každopádně když si vezmu, že rozdíl v žebříčku je mezi nima 111 míst, tak teda na Louisu nebyl kurz nic moc (a to teď taky neměla nějakou bůvhíjakou formu)...
Reagovat
Frick
Jo 2,53... to je vlastně strašně nízkej kurz na hráčku, co nikdy nebyla v TOP 100

A co je nejhorší? že stejně se nakrásně vyplatilo!

Lucko, sakra už!

A) Prober se konečně!
B) Nehraj a dál jen trénuj, tohle nemá cenu.
Reagovat
EllNino
trenink ji k zápasový praxi nepomůže, ona musí hrát, víc zápasů zasebou, ne trénvat do úmoru
Reagovat
PetaM
A nechceš po Frickovi nějak moc? Tohle je na něj moc složité. Zkus třeba nějaké lehčí počty.
Reagovat
Frick
Pak ovšem má pádit do Bogoty.
Reagovat
Frick
A co modelový zápasy? Třeba s nějakym 15 lety klukem? To by jí nepomohlo?
Reagovat
EllNino
prosímtě dej si jednu do čumáku už jo ? ...modelovejch zápasů odehraje na treninku víc, vždyť i s holkama hrajou na body, ale nikdo ti nenasimuluje atmosféru zápasu ...
Reagovat
Frick
No a právě. Ty hráčky to budou hrát na tom tréninku lážo pážo. Nějakej 15 let dorostenec by mohl mít větší motivaci se ukázat. Nebo třeba 35 letej poloamatér, co si 10 let zpět zahrál jedno kolo na Futures. Já nevim.

Ale tak to už jsme zase u toho, že neni to o tom, že by zapomněla hrát tenis ve smyslu techniky, ale že je psychicky v háji.
Reagovat
EllNino
prosímtě, co tohle je za uvahy, jaký 15tiletý junioři nebo 35 amatéři, to je jako nějaká pomoc, ty jsi hned se všim hotov, prostě je v pytli, nevěří si, já neřekl nikde, že to nesouvisí s psychikou, s tou to souvisí vždycky, prostě se jí nedaří, ale rozhodně bych tu neprováděl nějaký hurá akce typu tvejch juniorskejch výstřelků, chce to prostě ČAS to je to jediný, co teď chce, nic jinýho jí teď ani nepomůže ...a ty se můžeš třeba na hlavu stavět
Reagovat
Frick
Já nevim, jestli to chce jenom čas. Šest týdnů, progres nula. NULA.

Jo, v Dohá si Rob s Luckou mohli říkat, že to byl první zápas po složitejch problémech. Ale je na místě si to říkat i nyní a že chce to čas a že "to" přijde?

Já bych si prostě nějak představoval, že tedy Dohá bylo rozehrání, v IW by vyhrála set, v Miami zápas a v Charlestonu dva zápasy.

Ve skutečnosti se nepřiblížila ani k tomu zisku jednoho jedinýho setu.

Já nevěřim, že když šla před 6 týdny Lucka k prvnímu zápasu, tak měli s Robem myšlenky, že bude nejen v Dohá, ale i na dalších třech turnajích hrát fakovacího panáka. Jakkoliv si byli vědomi toho, že ten návrat bude těžkej.

Je to mnohem, mnohem horší než jsme si mysleli.
Reagovat
EllNino
tak hele ...nikdo nemůže vědět, co od toho oni čekali, to sis tady zase vysnil jen ty ty tvý sety, zápasy, dva zápasy, nikde neřekli, jak a s čím do toho jdou, nikdo neřekl, jak to chtějí brát, jestli jako trenink, nebo jako zápasy na ferovku, ale to nemohl říct NIKDO, neboť nikdo nemohl vědět, jak to na kurtu bude vypadat a situace je taková, že si Lucie musí znova zvyknout na zátěž, nabrat kondičku, dostat se do formy a tyhle zápasy ji k tomu pomůžou, a s tímhle s tebou končím, Lucka bude konkurenceschopná snad v Evropě na antuce, reálně ale spíš ne, s tim se smiř, prostě to chceš ČAS a jak říkám, stav se třeba na hlavu panáčku
Reagovat
Frick
OK - a ty jsi myslíš, že už je tedy fyzicky v kondici?
Reagovat
EllNino
Fricku, nějakou fyzičku má, v porovnání s ostatními tak 30-40%, ale snad si nemyslíš, že za 6 tejdnů nažene to, co 6 měsíců nedělala, ona začínala od NULY ! ...prostě tohle je stále v procesu, trénuje, do toho občas hraje zápas, dostává se do kondice, ale zatim není ani na polovině svých schopností, tyhle výsledky bych bejt tebou nebral jako nějakou bernou minci, prostě jako by nehrála ostrý zápasy, ty má ted momentálně jako pomucku k nábratu do formy a k získání kondice, ale jako vážně se moc brát ty výsledky nedaj ...já je teda vážně neberu, singlový ne, v deblu muže vyhrát třeba RG, ale singl je jiná liga
Reagovat
Frick
Ok - a na jaký fyzický úrovni byla nějakýho 17. září, když jí do žíly dávali penicilin, že byla na konci října už zpátky?

Neměla bejt, touto logikou, v tom září/říjnu taky fyzicky v háji a místo výhry na TM ukončit sezónu?
Reagovat
EllNino
ne protože teď měla pauzu 6 měsíců, předtím daleko méně, navíc ty následky tý nemoci z podzimu se táhnou do teď, Singapur byl vzepětí mysli a těla, který jí pak stál zimní přípravdu a následky toho si nese do teď ...
Reagovat
lars
na tenis. nule byla , kdyz ji bylo asi 5 let :)
Reagovat
EllNino
fyzicky byla na nule
Reagovat
George_Renel
Jak to říci... Lucce chybí drive. Nevěří si. To Řecko ji asi bude mrzet déle než cokoliv jiného.
Nejvíce mě mrzely ty vypuštěné údery ala Plíšková, které přitom byly signalizované. Světlo na konci tunelu nevidím.
Reagovat
Frick
No vida, takže se výjměčně shodnem v tom, že problém je (i) v hlavě.
Reagovat
misa
Vypadá to, že jakýsi Tzekos jí nepřímo zničil zbytek kariéry. Jestli ho už za to poslala do háje? :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist