Strýcová s Hsieh vyhrály únorovou anketu Deblový pár měsíce. Dalšími vítězkami jsou Halepová, Zarazúaová a Linetteová

9. 3. 2020, 12:07
Aktuality 3
Webové stránky WTA zveřejnily výsledky únorových anket. Barbora Strýcová se Su-Wei Hsieh ovládly hlasování o Deblový pár měsíce. Hráčkou měsíce se stala vítězka dubajského podniku Simona Halepová. V kategorii Průlom měsíce se z vítězství raduje Renata Zarazúaová. Úder měsíce vyhrála Magda Linetteová.

Finalistky jednotlivých kategorií vždy vybírá samotná WTA. Vítězku jako obvykle zvolí samotní tenisoví příznivci. Hlasovat jste mohli do neděle do 5:59 ráno našeho času, kdy bylo hlasování ukončeno.

 


Hráčka měsíce: Simona Halepová
© WTA

Simona Halepová ovládla 20. ročník dubajského podniku WTA a získala svůj první letošní a celkově 20. titul, když ve finále po třísetové bitvě přemohla rozjetou Jelenu Rybakinovou.

Dvojnásobná grandslamová šampionka a bývalá světová jednička měla namále hned v úvodním zápase, v němž musela likvidovat mečbol Ons Džabúrové. Ve čtvrtfinále po obratu porazila Arynu Sabalenkovou a v semifinále zastavila senzační jízdu Jennifer Bradyové.

Výsledky kategorie Hráčka měsíce
1. Simona Halepová
2. Aryna Sabalenková
3. Kiki Bertensová

| NOMINOVANÉ |

Předchozí vítězky:
Leden: Sofia Keninová


Deblový pár měsíce: Barbora Strýcová, Su-Wei Hsieh
© WTA

Barbora Strýcová se Su-Wei Hsieh v únoru předvedly parádní jízdu. Česko-tchajwanský tandem v únoru vyhrál všech osm zápasů a stal se teprve druhým párem v historii, který dokázal v jedné sezoně ovládnout Dubaj i Dauhá. Hsieh se navíc po fantastickém tažení na Středním východě vrátila do čela žebříčku.

Výsledky kategorie Deblový pár měsíce
1. Barbora Strýcová, Su-Wei Hsieh
2. Ena Šibaharaová, Šuko Aojamaová

| NOMINOVANÉ |

Předchozí vítězky:
Leden: Tímea Babosová, Kristina Mladenovicová


Průlom měsíce: Renata Zarazúaová
© WTA

Renata Zarazúaová prožila na domácí půdě v Acapulku životní turnaj, stala se totiž první mexickou semifinalistkou na okruhu WTA po 27 letech.

Dvaadvacetiletá Mexičanka hned v prvním kole zaskočila grandslamovou šampionku a nasazenou jedničku Sloane Stephensovou a připsala si svůj premiérový skalp hráčky Top 40, na něj navázala výhrami nad Katie Volynetsovou a Tamarou Zidanšekovou.

Její senzační jízdu až v semifinále zastavila talentovaná kanadská teenagerka Leylah Fernandezová. Zarazúaová v žebříčku vylétla z 270. na 187. místo, jednu příčku za své kariérní maximum.

Výsledky kategorie Průlom měsíce
1. Renata Zarazúaová
2. Jelena Rybakinová
3. Leonie Küngová
4. Leylah Fernandezová

| NOMINOVANÉ |

Předchozí vítězky:
Leden: Ons Džabúrová


Úder měsíce: Magda Linetteová
© WTA

V únoru bylo opět z čeho vybírat. WTA zvolila šest nejlepších úderů měsíce. Z celkového vítězství se raduje polská tenistka Magda Linetteová.

| NOMINOVANÉ |

Předchozí vítězky:
Leden: Caroline Wozniacká

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
Jedna z nejsympatičtějších dvojic na okruhu, Stačí se na ně jen dívat. Ani nemusí hrát.
Reagovat
Masters_Mandatory
Oba turnaje vyhrali jen diky neschopnosti a labilite soupeřek. Luckerky. Kdyby proti nim nestali pice, nevyhraji nic.
Reagovat
Fandina
Super. Šikulky. Zasloužená výhra.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist