Testujte s námi nový TenisPortal. Živě a přímo v Livesportu!

1. 3. 2023, 22:05
Aktuality 1
Rádi bychom poděkovali těm z vás, kdo jste nám pomohli vybrat nové logo TenisPortalu – můžete si ho prohlédnout přímo v tomto článku. Logo je první věcí, která se mění, ale rozhodně ne poslední. A vám chceme nabídnout možnost podílet se na chystaných změnách i na dalším rozvoji TenisPortalu.
TenisPortal

Vaše zpětná vazba je pro nás opravdu důležitá, a proto by nás potěšilo, kdybyste měli zájem se zapojit do uživatelského testování nového TenisPortalu. To se uskuteční od 6. března do 10. března v pražské centrále společnosti Livesport (stanice metra B Nové Butovice).

Rozhovor potrvá 60 minut a společně bychom se během něj podívali nejen na nový design, ale také na to, jakým způsobem TenisPortal využíváte. Díky tomu získáme spoustu cenných poznatků, které poté využijeme při přípravách nové verze. Jako poděkování od nás dostanete poukázku na 500 Kč do jednoho z následujících e-shopů: Alza.cz, CZC.cz, Mall.cz, Zalando. Záleží pouze na vašich preferencích.

Můžeme s vámi počítat? Pak vás poprosíme o vyplnění krátkého dotazníku, na jehož základě se vám telefonicky ozveme a domluvíme přesný čas rozhovoru.

 

VYPLNIT DOTAZNÍK

 


Pokud budete mít zájem pomáhat nám i dál, během roku 2023 vás rádi zapojíme do celé řady dalších aktivit, na jejichž konci by měl být nový, modernější a především responsivní TenisPortal.

Chystané nové logo TenisPortalu

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

1
Přidat komentář
Tenisovy.nadsenec
Eurofotbal vypadá příšerně a neprakticky po té změně....... došlo na veliký odliv uživatelů. A není to jenom věc nějaké nostalgie, nepraktičnost, nepřehlednost a to dokonce i na mobilech, ačkoli nový web na eurofotbalu byl dělán kvůli mobilům.

Přirovnal bych to k Davis Cupu, pakliže se změní aktuální tvář TP, tak to bude jako když fotbalista Pique se svou skupinou změnil tvář Davis Cupu. Líbí se někomu nový formát Davis Cupu? Nechť si to každý zodpoví sám. Já ani nevím, kdo vyhrál poslední tři ročníky, prestiží je to na úrovní Olympijských her nebo turnajů ATP 250.smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist