Thiem porazil Zvereva a na Australian Open si zahraje o první grandslamový titul

31. 1. 2020, 09:45
Aktuality 493
AUSTRALIAN OPEN - Dominic Thiem na Australian Open zdolal 3-6 6-4 7-6 7-6 Němce Alexandera Zvereva a potřetí v kariéře a poprvé mimo Roland Garros postoupil do finále grandslamu. O premiérový titul se šestadvacetiletý Rakušan utká se sedminásobným šampionem Srbem Novakem Djokovičem.
Dominic Thiem (© AFP)

Dominic Thiem po čtvrtfinálové výhře nad světovou jedničkou Rafaelem Nadalem nevstoupil do utkání s Alexanderem Zverevem dobře a první set ztratil 3-6.

"Nebylo to nic jednoduchého se zotavit, s Nadalem jsem hrál přes čtyři hodiny, každá výměna byla intenzivní a dlouhá. Nebylo snadné vrátit se na kurt a být připravený. V první sadě jsem měl nějaké problémy, tolik se mi nedařilo," uznal Thiem v rozhovoru na kurtu.

Alexander ZverevVe svém celkově pátém grandslamovém semifinále a prvním mimo Roland Garros se ale třiadvacetiletý Rakušan dokázal do zápasu dostat. Ve druhé sadě o čtyři roky mladšímu Zverevovi sebral dvakrát podání a srovnal krok.

Ve třetím setu Thiem neudržel vedení 3-1 a za stavu 4-5 čelil dvěma setbolům. Důležitý game ale získal, což mu dodalo sebedůvěru. "Nebyly to příjemné okamžiky. Uvědomoval jsem si, že je to možná klíčový moment zápasu. Zahrál jsem trochu jinak a dopadlo to dobře."

Thiem vyhrál třetí i následný čtvrtý set v tie-breaku a navázal tak na tři úspěšné zkrácené hry ze zápasu s Nadalem. Znovu v nich předváděl svůj nejlepší tenis a obě získal pro sebe.

"Myslím si, že tie-breaky jsou vždycky 50 na 50. Pro mě bylo strašně důležité, že jsem měl dobré starty do obou zkrácených her, rychle jsem vedl 3-0 a to mi dodalo sebevědomí," líčil rakouský tenista bezprostředně po již sedmé výhře v devátém vzájemném střetnutí.

"Byl to neuvěřitelný zápas, byla to bitva. Bylo strašně těžké proti němu hrát, proti těm jeho prvním servisům. Jsem strašně šťastný," svěřil se.

Zverev uznal, že soupeř byl lepší. "V důležitých chvílích jsem nezahrál své maximum. On ano. Proto se zápas přiklonil na jeho stranu," řekl Zverev, který hrál poprvé grandslamové semifinále.

Podle něj Thiem momentálně hraje nejlepší tenis v životě. "Hraje plošší údery. Dříve byl komplexní antukový hráč, spousta pohybu, hodně obíhání, takové věci. Teď má komplexní hru i na tvrdé dvorce," řekl o svém přemožiteli.



Thiem díky zvládnutým tie-breakům poprvé postoupil do grandslamového finále mimo pařížskou antuku, na které v letech 2018 a 2019 podlehl vždy Nadalovi, a stal se prvním Rakušanem ve finále Australian Open. 

V boji o první grandslamový titul Thiem vyzve sedminásobného šampiona Srba Novaka Djokoviče, který finále v Melbourne nikdy neprohrál. Dvaatřicetiletý Djokovič ve včerejším semifinále vyřadil Švýcara Rogera Federera.

Thiem prohrává ve vzájemné bilanci s o šest let starším Srbem 4-6, z toho 1-4 na tvrdém povrchu. Na grandslamu se zatím střetli třikrát a pokaždé na antukovém Roland Garros, kde dvakrát - naposledy loni v semifinále po pětisetové bitvě - zvítězil rakouský tenista. Ten vyhrál i poslední souboj loni na Turnaji mistrů.

Nicméně Thiem nebude v utkání s Djokovičem favoritem. Na Australian Open nikdo nezískal více titulů než Djokovič, na jehož straně budou i zkušenosti z velkých zápasů. V neděli bude usilovat o sedmnáctý grandslamový titul, naopak Thiem do letoška v Melbourne nepřešel přes čtvrté kolo.

"Já se na ten zápas hodně těším a udělám všechno pro to, abych Djokoviče potrápil. Budu muset být trpělivý," dodal čerstvý finalista.

Zverev kvůli porážce ve svém prvním grandslamovém semifinále nepřidá dalších 10.000 dolarů na obnovu hostitelské země po rozsáhlých ničivých požárech, které slíbil za každé své vítězství v Melbourne. V případě triumfu Němec dokonce plánoval věnovat Australanům celou prémii 4,12 milionu.

• AUSTRALIAN OPEN 2020 •
Austrálie / Melbourne, tv. povrch, 71.000.000 australských dolarů
páteční výsledky (31. 01. 2020)
• Dvouhra mužů - semifinále •
Thiem (5-Rak.) - Zverev (7-Něm.) 3-6 6-4 7-6(3) 7-6()
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

493
Přidat komentář
Ondra979
tak ted koukam HL a jak Sasa udelal tu hezkou protismec - btw Rogeruv signature uder, tak si napadne rikal o vetsi aplaus :)
Reagovat
smazaný uživatel
Sasa obecně chce více podpory než má, ale bohužel zapomíná na základní pravidlo

Respect is earned, not given
Reagovat
smazaný uživatel
Good english. Si urobil progres, odkedy si priniesol do Halle transparent s chybou.
Reagovat
smazaný uživatel
Transparent byl dobrý, akorát Roger to posral. Místo mě trefil míčem ochozy.
Reagovat
woody
Přesně. Tak už si nech Ty svoje hovna pro sebe jo?
Reagovat
smazaný uživatel
Říkal jsem ti zalez. Co si na tom nepochopil drevaku?
Reagovat
annah
A vůbec: některé výměny toho zápasu byly famózní. Z obou stran. Až mě kluci přiměli zatleskat. :-)
Reagovat
Ondra979
jj, urcite hezci SF nez to prvni, coz asi ovlivnil Rogeruv stav..Dom supr, snad jeste zvedne svuj level o neco
Reagovat
Krisboy
Taky jsem si na Rogera vzpomněl.
Reagovat
a.magerova
Teď ještě ten titul... bude TO sakra těžký... a chtělo by to i to štěstí... ;-)
Reagovat
FulnekUltras
Ani Dom nebude nikdy nijak extrémně populární. Právě proto mu tenhle GS kurewsky přeju.
Reagovat
smazaný uživatel
V roku 2020 bude mat 27r.

Vacsinu kariéry teda, dnes uz mozeme povedat, neprerazil velku trojku, hoci ma s kazdym pomerne lichotivu bilanciu. Verim, ze GS niekedy vyhra, a nemuselo by to byt zrovna RG2020...

Dávam ho o prsia rumunskej gymnastky tesne pred Andyho Roddicka v hierarchii legiend.
Reagovat
spaniel
:D
Toto jsi poradne prestrelil. Tva nenavist k Roddickove generaci je znama, ale toto je mimo i na tebe.
Reagovat
smazaný uživatel
Vobec..

Odmysli si Rafu a Thiem by bol dávno pred Roddickom.

On nakoniec ten GS ziska a bude to aj oficiálne.

To, ze by Roddick nikdy nebol no.1 pri plne etablovanej big3, o tom polemizovat snad nebudeme
Reagovat
spaniel
Orel...odmysli si křídla a máš opeřený kámen.
Reagovat
RF46
+1
Reagovat
Nola
ved to aj Stan Wawrinka.... dnes ma celkom solidny fanklub na twitteri
Reagovat
Ondra979
ano, Stan je hezky priklad..bez tech vyhranych GS by to ale neslo..cim driv ho Dominik bude mit, tim vice jeho podpora poroste. u Fedfans ma velkou sanci, ja mu napr. velmi preju, hraje moc hezky tenis v dnesni dobe vracecu
Reagovat
Nola
asi tak, bez vyhranych GS to proste nejde, safi neviem kolky, ale tvrdil, ze Gyros bude zaplnat najvacsie tenisove kurty.... bude, ale musi vyhrat nejaky ten GS.... Gyros ma zase neskutocny fanklub na instagrame, media a jeho excesy hodne pomahaju
Reagovat
Ondra979
to nejde, Gyros je klaun proto pritahuje, hlavne na zapasy s big3, ale pokud nic velkeho nevyhraje, tak zustane zapomenut. Dominik se doufam zapise do historie tenisu jako vicenasobny GS sampion..pak bude zajimave sledovat, jak bude jeho popularita stoupat. uz ted je na dobre ceste :)
Reagovat
Nola
napr. v zenskom tenise je faktorom hlavne fyzicka pritazlivost, Genie Bouchard ma neskutocny fanklub na twitteri, popritom hrala jedine finale na GS, krasa a kontroverzia je dnes v popredi.... niektori hraci a hracky ani nemusia nic vyhrat, nic dokazat..... v dobach temna, kedy bol net v pienkach, by sme sa o Genie a Gyrosovi mozno docitali v novinach, a myslim, ze by sme tieto male clanocky uplne prehliadli, na titulnej stranke by bol akurat vitaz velkeho turnaja
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, ze maria byla své doby největší hvězda absolutně všude, tenisové kurty, móda. Její kariéru ničila jenom H2H se Serenou ale i tak byla milovaná. Zarazila ji kauza za kterou prakticky ani moc nemohla a tam skončila kariéru. Smutne. Bouchard mě osobně netrápí, ta nikdy nic nedokázala, je to spíše modelka než tenistka a hodně rychle přišla na to, ze jde vydelat hodně peněz bez tréninku
Reagovat
Nola
ty radsej nemysli....
splietas tu jedno s druhym, Mashena vyhrala GS ako tinedzerka, nema absolutne nic spolocne s predmetom diskusie :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale má.

Píšeš tady o Bouchard a její základně fanoušků. Maria měla stejnou a možná vyšší, akorát přesně netrefila největší rozmach instagramu, který je měřítko současného úspěchu pro ovce

Obe dvě dělaly totéž akorát Sharapka alespoň mimo kroucení prdeli uměla i hrát tenis
Reagovat
blixa
Tak to celkem uměla i Evža, než se praštila do hlavičky ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
No jo ale Masha má kariérní slam a kariéru ji dojebala prakticky úplná blbost, která nic neřešila. Bouchard si cestu zvolila sama
Reagovat
annah
To je fakt. Bez internetu byl svět úplně jiný.
Reagovat
Nola
a mozno lepsi..... bez netu si dnes nevieme predstavit bezny den.... staci ale zajst niekam, kde nie je signal a psychicka ocista je ista, trebars ja si aspon raz do roka vyrazim na miesto, kde funguje jediny operator na Slovensku a ten moj to nie je, ani mojich znamych, pohodicka, venujem sa svojim zalubam, konickom, oddychujem....
Reagovat
annah
Úplně to chápu. Lidi si dnes bez připojení neumí život ani představit. Vidím to i doma. Sedíme kolem stolu, bavíme se a děti u toho souběžně koukají do mobilů. Děs.
Reagovat
spaniel
Jediná dovolená, kde jsem 100% vypl za posledních 15 let byla Kuba. Žádný net 3 týdny. První 3-4 dny jsem byl nervózní kvůli práci, pak to opadlo a úplný relax.
Reagovat
smazaný uživatel
Závidím.

Já si Kubu koupil v září 2017 a tři dny před odletem přišlo storno kvůli hurikánu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Na Kubu som siel s tym, ze si odpociniem od netu. Ale byval som cez Airbnb, a moj host mi dal kubansku SIM kartu s internetom a bolo to nakoniec celkom komfortné.
Reagovat
smazaný uživatel
V tenise mas tři tábory. První je o parník Federer, za nim je Rafa, a dohromady tvoří podstatu tenisu - Fedal.

Pak je Mariánský příkop, Djokovic a poté ostatní. Na úroveň Fedalu se v životě nikdo nedostane.
Reagovat
Nola
my sa ale nebavime o Fedale ani Novakovi, skus sa konecne vyjadrit k teme.... to co si napisal je nam zname, nemusis to omielat dokola
Reagovat
smazaný uživatel
Zkus nebýt tak negativní a zajdi si ven s opačným pohlavím
Reagovat
Kozoroh
Lol, argumentační faul.
Reagovat
turista
Myslíš stran jejich popularity u lidí. To souhlasím.
Reagovat
FulnekUltras
Má to všechno brutálně odpracované - bez ohledu na mediálně vděčné "výstupy". Nadia Comaneci tam rozhodně něco měla vždy, a navíc do Rakouska kousek... ;-)
Reagovat
Ondra979
jeste se vratim k Djokovicovi, ale vsimla si toho i media: sport*aktualne*cz*tenis/nasel-snad-lek-na-koronavirus-djokovicovy-divoke-oslavy-se-n/r~e37942c2441311eaa24cac1f6b220ee8/ nahrad *
Reagovat
RF46
Prave jsem dokoukal. Nemuzu nez vyzdvyhnout bojovnost veterana a neuveritelnou mentalni i fyzickou silu.
Thiem ma urcite rezervy..na hardu obzvlast.
Nicmene zapas me uplne nevykop ze sedla, bylo to stale totez. Mam asi predsudky, ale nemohl sem se zbavit pocitu, ze vidim pseudoantuku.
Reagovat
Padme
A kde jsi ten zápas našel? Celkem bych se koukla :)
Reagovat
RF46
ja si to nechal nahrat..ale snad by se to uz melo dat nekde najit.
Reagovat
RF46
za tou pseudoantukou vidim ale ty tezky balony... Jak dlouho by hrali pet setu?
Jo a jestli tu je tedy nejaky Mudr, tak at mi prosim rekne jeho nazor, jestli Rafa ma potize s koleny.
Reagovat
Ondra979
jo ty tezky balony jsou pekne na ...to nechapu. akorat se zvysuje riziko zraneni a zpomaluje to hru
Reagovat
Padme
Já jsem MUDr. ale Nadal u nás na klinice nikdy nebyl :))
Reagovat
smazaný uživatel
Mal problémy s kolenami..

Momentálne, vdaka bohu, zda sa, ze je problem stabilizovaný. Nadal pred 30kou prakticky nikdy neabsolvoval 8GS v rade za sebou, teraz taha peknú šnúru účastí.
Reagovat
Fandina
:-))
Reagovat
RF46
Zrejme tam chudak nedokulhal :)
Reagovat
PH94
Jinak si myslím, že zítřejší zápas bude mít hodně velký vliv i na celkové GOAT dostihy.

Pokud Djokovič vyhraje, tak se přiblíží Federerovi již na 3 GS a znovu se stane světovou jedničkou. Opět se tak začne k Federerovi pomalu přibližovat. Jako velký fanoušek Djokoviče si myslím, že tohle by pro něho mělo vskutku blahodárné účinky. Už by byl takřka na dostřel a připadá mi, že Djoka je přesně ten typ člověka, kterého by to neuvěřitelně naburcovalo. Mohl by jet s klidným srdcem na RG, kde by mohl prakticky jen získat (i kdyby Rafa vyhrál, tak by stále ztrácel 3 GS) a hlavně ve Wimbledonu i na US Open bude zcela jistě plnit roli největšího favorita a pokud nedojde k nějakým zdravotním problémům, tak si myslím, že alespoň jeden z těchto grandslamů opanuje. Navíc v případě jeho triumfu na AO by klidně mohl být v čele žebříčku po celý zbytek roku. Získal velmi slušné body již také na ATP cupu.

V případě finálové prohry mám naopak trochu strach, co by to s Djokovičem udělalo. Je jasné, že by ztratil obrovskou šanci a příležitost. Jednak by prohrou udělal z Thiema reálně hráče, který by krom Wimbledonu na všech ostatních grandslamech byl již opravdu rovnocenným protivníkem. A samozřejmě 4 GS je pořád ještě velké sousto (s přihlédnutím k progresu Thiema , Tsitsipase, Zvereva, Medvedeva...)

Jsem na to tedy zítra hodně zvědav. Pokud by náhodou skončila tato big 3 se stejným počtem GS titulů, tak za mě je druhý nejdůležitější parametr počet týdnů v čele ATP. Fanoušci Rafy se patrně budou zlobit, nicméně to ukazuje, na určitou konzistenci výkonů na největších turnajích (kde se logicky rozdávají největší body) a samozřejmě na délku nadvlády nad celým startovním polem. Až jako 3. faktor bych považoval počet celkových ATP titulů. To se dá samozřejmě hodně ovlivnit volbou jednotlivých turnajů. Ale bude to určitě ještě hodně zajímavé a beru určitě i jiné názory :)
Reagovat
woody
+1
Reagovat
Nola
zajtra hraju damy, vydrz este jeden den
Reagovat
smazaný uživatel
Pokial by vsetci skončili na 20GS, znamenalo by to, ze Nadal ich ziskal rovnako, ale potreboval na to o 9 menej pokusov :)...Presne tolko GS vynechal kvoli zraneniu. A prave v zraneniach hladaj aj odpoved, preco nemohol nahanat tyzdne no.1.
Reagovat
RF46
Nebo to lze hledat i jinde :)))
Reagovat
Ondra979
:))) jj. ale nehlede na to,cos naznacil, tohle je obvykla vymluva, ale neobstoji, je to soucast soutezeni a patri to k tomu a muze to souviset a nejspis souvisi s jeho narocnym stylem hry..
Reagovat
RF46
Kazdy na to ma svuj nazor.

Ale ta Forehandova "logika", to je taky neco na co ma tady kazdy svuj nazor.
Reagovat
Ondra979
jj, to je opravdu "originalni" disciplina..:)
Reagovat
spaniel
AO má 1 titul z 15 startu. K tomu 3x vynechal (2003, 2006 a 2013). Podle mě 2003 a 2006 beztak bez šance. Takže šance že by v těch 3 pokusech vyhrál je mizivá.
Wimbledon má 2 tituly ze 14 startů, takže na titul 7 pokusů. Vynechal 3x (z toho jednou 2004).
USO 4 tituly z 15 a vynechal 2x.
RG samozřejmě nevynechal ani jednou (to bude medicínská anomálie, zranění která se řídí povrchem tenisových kurtů).

Každopádně mne to moc nevychází s těmi dalšími tituly.
Reagovat
Cico93
Tak ale z viacero GS odstúpil aj z RG.
Reagovat
smazaný uživatel
W09 obhajoval a rok po tom ho opat vyhral.
USO12 a USO14 vynechal. Vyhral USO10 a USO13, na USO11 bol vo finále.

Vynechal RG04 a RG05 okamzite vyhral, ked bol zdravy a absolvoval kompletny antukovy warm up.

Z RG16 odstupil a RG17-19 vyhral.

Myslim, ze tieto fakty si zabudol opomenut a su v tomto kontexte viac, nez dolezité.

Co sa ucasti na GS týka, myslim ze je to 15-15-14-14 alebo nieco na ten sposob, RG v ziadnom pripade nekrici.
Reagovat
spaniel
RG začal hrát až 2005, W a USO 2003 A AO 2004. RG nevynechal ani jednou co začal.

Ano, tak to vypadá líp... Ale dá se napsat W 2010 vyhrál a 2011 ne.
RG 2015 prohrál a 2017 vyhrál. Jak víš jestli by 2016 byl jak 2015 nebo jak 2017?

Jsou to jen domněnky. Samozřejmě není vyloučené, že by něco vyhrál, ale ani jisté jak to občas podáváš.
Reagovat
smazaný uživatel
RG zacal az v 2005, neznamena to vsak, ze keby zacne v 2004, tak ho rovno nevyhra..Ved uz v 2003 hral GS a dostaval sa do 3. kol. Nehovoriac o tom, ze 2004 vyhral RG tusim nenasadeny Gaudio, takze preco by nemohol vyhrat Nadal, ked par mesiacov predtym napriklad porazil uz svetovu jednotku Federera na harde?..

2008-2014 vyhral Nadal 11GS z 28 moznych..To je kazdy 2.5 ide na stranu Nadala.

takze ak vynechal 4GS pocas tohto naj obdobia, je to velka strata.
Reagovat
spaniel
Nadal to má s Gaudiem 3:3 a první 3 zápasy prohrál 2003-2004-2005.
Reagovat
Ondra979
a 2004 tu byl velmi silny Coria, ktery si prave toto RG nechal vyfouknout od Gaudia
Reagovat
smazaný uživatel
Tak potom nebol az taky silný.
Reagovat
PH94
Bohužel i zranění patří k tenisu. Příprava na GS není zkrátka jen o nalazení ideální formy, ale samozřejmě i o zdraví. Třeba by na nich neuhrál nic, třeba ano. Já dávám přednost pevným číslům před dohady.
Reagovat
RF46
:)) vcera sem koukal na Nadal - Thiem a pak na Fedex - Djok.
..a uplne sem si oddych a uklidnil se, ze ten tenis muze byt i nadale tenis a muze byt i krasny. Ta kombinace tezke-lehke atletiky me ale dost vydesila. At to z tenisu klidne zmizi!
Reagovat
Ondra979
jj v ohledu GS dostihu anr 1 je to dost dulezite..protoze uz ve druhe polovine sezony muze byt situace jeste zamotanejsi - predevsim na hardech se muze dominance Djokera ponekud oslabit, protoze je tady nejen Thiem, ale Tsitsi, MEdvedev, Zverev a par dalsich se mouhou zlepsit, a Djokovic uz se nezlepsi, spis zacne lehce ztracet, coz by bylo naprosto normalni, bude mu 33.
Reagovat
turista
Souhlasím. Právě proto bude pro Djokera tak důležité v neděli vyhrát to finále.
Reagovat
steve79
Tesim se na nedeli. Novak je favoritem, ale Dominic muze klidne vyhrat. Pral bych si petisetovou bitvu a vyhru Thiema.
Reagovat
Nola
- Sasha nemusi odovzdat odmenu Australanom
- FFF a Rafa fans budu odusu podporovat Dominica vo finale
- Novak dostal do finale najhorsieho mozneho supera
Reagovat
spaniel
Djokovic a jeho stopka na GS v tom hraje roli, nepopiram. Fandil bych i Sashovi. Ale Doma mam rad a preju mu to. Takze prijemne s uzitecnym.
Reagovat
Nola
v hre je ale ovela viac ako iba stopka na GS....

Dom na druhu stranu je velky profesional a sympatak, ziadne kecy, ale tvrda drina
Reagovat
paddy
- finále nebude neregulérní - pro Sašu by bylo výhodné prohrát, aby dostal nějaké prize money
- nebude neoficiální vítěz turnaje - kdyby Dom nepostoupil, pak by se spekulovalo, že by nad Novakem vyhrál
- finále se může natáhnout na dva dny - pokud bude pršet a nepůjde zatáhnout střecha
Reagovat
smazaný uživatel
Antukár Thiem..

Nebolo to dávno, čo si posvätil jeho kariéru tým, ze nikdy nič na harde nevyhra.

Odvtedy finále TM a finále AO. Budeš mať čo robit, aby si svoju predikciu uhájil do konca jeho kariéry.
Reagovat
smazaný uživatel
O dušu budeš podporovat ty..

Pre mna to bude celkom bez emocii, snad z finále uvidim aspon nieco a ked nie, nic sa nestane. Nevidel som uz viac finále bez Nadala.
Reagovat
Nola
samozrejme, ze budem, je to prirodzene.... ale urcite si nehodim maslu, ked to nedopadne, mam v zivote aj ine priority
Reagovat
smazaný uživatel
A tak je to správne..

Vela stastia v nedelu. Snad Nolemu ako správny fanusik doprajes aj tanier, nech má kompletnú sadu :)
Reagovat
Padme
Taky budu fandit jak o život, do třetice všeho dobrého...:)
Reagovat
Holahej
Slíbil, že dá za každou výhru na turnaji 10 tisíc australských dolarů na podporu obětí australských požárů. Už teď tak daruje 50 tisíc, tedy asi tři čtvrtě milionu korun.A to není všechno, kdyby celé Australian Open vyhrál, odevzdá na charitu celý výdělek, tedy 4 120 000 australských dolarů (asi 64 milionů korun).

"Když jsem to řekl, všichni se ke mně seběhli a nechtěli věřit. Hlavně hráči. Nikdo nevěří, že to udělám, ale já s tím nemám problém. Věřím, že s takovými penězi můžu něco změnit, začít něco pozitivního," nechal se slyšet Zverev.

"Rodiče vyrůstali v bývalém Sovětském svazu. Když chtěl táta vydělat na Západě nějaké peníze, nemohl s nimi už zpátky. Nikdy neměli peníze, takže teď by bylo logické si všechny nechat. Ale já přemýšlím jinak. Jsou tu lidi, kteří je potřebují víc než já," prohlásil rodák z Hamburku.
Reagovat
FulnekUltras
Ani se nedivím, že s hroznýšem dlouho nevydržel.
Reagovat
mahycek
Teď nečtu níže, byl jsem pryč, ale celkem souhlas. Dom
vyhrá Roland Garros pokud v neděli nevyhrá Astralian Open.
Zní to bláznivě, to jako já v dnešním zápase skoumal,jak je to na dovolené V Bora Bora na Tahity. Ale ta Bora Bora v Tichém oceánu je celkem otevřená,ale mně se tam nechce.
Stačí na potápění Egypt. Přeji, ať vyhraje Dom !!!!
Reagovat
Elip13
Já Domovi fandím, věřím že to v neděli zvládne, ale co když prohraje i třetí GS finále? Doufám, že by z toho nebyl případně nějaký blok.
Reagovat
Krisboy
Řeší se tady Dominicovy šance na nedělní finále a na titul z Paříže. Na obojí jistě má, ale mě napadla jiná věc. Pokud by vyhrál tady v Melbourne, jak byste to viděli s jeho šancema na French Open? Dom je skvělej, o tom žádná, ale že by vyhrál AO i FO v jednom roce? To se mi moc nezdá.

Takže - chce-li vyhrát v Paříži, nesmí vyhrát pozítří.
Vyhraje-li pozítří, Pohár Mušketýrů se odkládá na příští sezony.

:D
Reagovat
Padme
:) to zní dost ujetě... :)
Reagovat
paddy
Nejlepší je, že ještě nikoho nenapadlo, že Djokovič vyhraje první dva GS sezóny. Ale měl by to dokázat hráč, který nemá žádný GS? :))

Rafa Paříž nevyhraje a Thiem s Djokem budou mít vyrovnané šance. Na Thiemově oblíbené antuce loni hráli vyrovnané zápasy. Lidé jen vnímají, že antuka je jeho nejslabší povrch, a zapomínají, že na antuce patří mezi nejlepší na světě.
Reagovat
Krisboy
Jasně, když to vyhraje Djokovič, nikdo se nebude divit. Mě zajímá, jak moc by se kdo divil, kdyby to vyhrál Thiem.
Reagovat
smazaný uživatel
Ked to vyhra Djokovic, ktory vyhral Pariz raz, nikto sa nebude divit.

Nadalovi, ktory vyhral Pariz 12-krat sa neveri. Tak ako kazdy rok :)
Reagovat
Ondra979
zni to zvlastne, ale Dom je mezi adepty, aby to dokazali, take. Zlepsil se na hardech, to je evidentni, a o antuce se nemusime bavit, tam potrebuje konecne zdolat NAdala na FO..a on by na to mohl uz mit..uvidime, drzim mu pesti
Reagovat
Ondra979
ja si myslim, ze pokud by se mu povedlo vyhrat tady, tak jeho sance pro FO o neco vzrostou - a dava to smysl, jako GS vitez by byl jiste sebevedomejsi, navic s temito skalpy.
Reagovat
smazaný uživatel
Najpravdepodobnejší výsledok je 3:0 pre Djokovica. Ak si Thiem nechá utiect prve sety tak ako so Zverevom a v podstate si nechal utiect prvy aj s Rafom, len ten nedopodával, tak je vymalované. Novak je obrovsky favorit, ale uz pár finále z tejto pozície prehral.

Da sa povedat, ze Djokovic prehrava finále len ked su na neho kurzy pod 1.42...Podarilo sa mu to uz trikrat..Neviem, ci uz naopak take vyhral. Mozno s Andersonom.
Reagovat
dako
Ja verím Domovi aj po prípadne prehranom prvom sete. Ale musí v ňom hrať dobre a ukázať Novakovi, že sa ho nebojí a že sa s ním kľudne bude ťahať v dlhých výmenách aj 5 hodín na tom kurte. Tak ako to ukázal na TM. Tam aj po prehratom prvom sete, ktorý hral veľmi dobre, dokázal udržať úroveň a ďalej do Novaka búšiť. A výsledok sa dostavil. To musí robiť aj teraz a ukázať Novakovi, že ten zápas chce vyhrať a že nič mu nedá zadarmo. Vtedy mi príde Novak najviac zraniteľný...
Reagovat
Ondra979
jj presne tak. musi do nej busit porad, nehlede na stav. to Novak nema rad..jak dostane situaci pod kontrolu a uvedomi si, ze soupere prehrava, resp jeho souper mu to da najevo, tak je tezko hratelny.
Reagovat
dako
Áno, presne to mám na mysli. Nemôže dať Nolemu pocit a istotu, že ten zápas má pod kontrolou...
Reagovat
Kozoroh
Pod kurzem 1,42 No1e vyhrál finále AO 2008, AO 2016, FO 2016 a Wimbledon 2018. Pod uvedeným kurzem naopak prohrál USO 2012, FO 2015 a USO 2016.

Těch titulů, co získal No1e pod uvedeným kurzem je víc, než jsi čekal.
Reagovat
Ondra979
na kurz bych se celkem vykaslal. docela se opomiji H2H z poslednich zapasu..je jasne, ze tohle je jiny zapas, ale stejne, pro Dominika to je dulezite a verim, ze mu to pomuze..pak to bude asi vyrovnana bitka.
Reagovat
Kozoroh
H2H posledních zápasů je vypovídající jen částečně, většina z nich proběhla na antuce, nemluvě o tom, že Thiem dosáhl dvou výher nad herně oslabeným Djokerem.

Na co doposud nikdo neupozornil je to, že Thiem dosud nikdy neporazil Djokera a Nadala na jednou turnaji. Každého z nich několikrát, ale nikdy ne oba dva naráz. A jsme ve formátu na tři vítězné sety, který nahrává favoritům.
Reagovat
smazaný uživatel
Lenze vacsinou hral s Nolem ako prvy a s Nadalom ako druhý, na GS to platí vzdy..A to je rozdiel, najma v Parizi.
Reagovat
Kozoroh
Rozdíl by to byl na antuce, na hardu je to přesně naopak - Novak je lepší hardař než Rafa, tudíž představuje těžší výzvu pro Thiema.
Reagovat
Ondra979
to ja uznavam, ale uplne bych to nepodcenil, naposledy ho porazil na hardu. Proste DOminik je objektivne nejtezsi souper, ktereho tady Djoker mohl dostat, druhy by byl asi MEdvedev..ani Nadal ani Federer to uz nejsou. Tak snad to potvrdi a bude to vyborny zapas
Reagovat
smazaný uživatel
Pamatal som si jeden, neskúmal som to.

Kazdopádne tie tri som trafil a pointa je teda jasná. Z pozície jasneho favorita uz prehral finále. A nie jedno, ani dve.
Reagovat
Kozoroh
Na USO 2016 byly kurzy na Djokera nadhodnocené, Novak nedorazil do finále v oslnivě formě, po cestě turnajem měl pár WO a o Wawrinkovi jsme všichni věděli, že představuje obtížný matchup pro Djokera.

Novak prohrál během kariéry kupu GS finále, ale všimni si, že naprostou většinu z nich na RG nebo USO. Co se AO a Wimbledonu týče, jen jedno jediné, Wimbledon 2013 proti Murraymu. No1e je ve finále AO a Wimbledonu silnějším hráčem než na ostatních dvou majorech, Rafa to má naopak.
Reagovat
Krisboy
Jaký byly tenkrát s Wáwrou kurzy? Ty si to pamatuješ?
Reagovat
Kozoroh
Vyhledal jsem si to v profilech hráčů, co jsou tady na TP. Stan měl v průměru kurz 3,38; třeba Tipsport mu dal kurz jen 3,5.
Reagovat
Krisboy
Tak to není moc. Bookmakeři Tipáče asi vědí, co dělají. Takže plusmínus podobné, jako teď.

Je zajímavé, že Dom už má podle sázkovek proti Djokovi větší šance, než Federer :)
Reagovat
dako
Tak poď, Dominic! Zraz v nedeľu Novakovi ten hrebienok dole. Od začiatku turnaja som mal v hlave dve mená, ktoré môžu Novaka v Melbourne poraziť, Thiem a Medvedev. Veľmi som chcel, aby to finále hral Rafa, no na titul by som mu veril skôr z pozície zaslepeného fanúšika. No človek nikdy nevie, možno by to tentoraz klaplo a Rafa by Noleho zostrelil. No je tam Dominic a ten má zbrane, aj hlavu na to, aby Novaka mohol poraziť. Keby sa mu to podarilo, tak by to bol možno ten najlepší scenár a Novak by do ďalších zápasov mohol mať z Dominica nejaký blok. To by na druhej strane mohlo otvoriť zaujímavé šance na harde pre Rafu, keby Dominic nastupoval na GS v Noleho polovičke. Ale to sú už len nejaké moje špekulácie a túžby, ktoré keby sa naplnili, tak sa určite poteším:D Každopádne je favoritom Novak, vidím to tak 70:30 pre neho. No verím, že v nedeľu bude celý tenisový svet držať palce tomu sympatickejšiemu a prirodzenejšiemu hráčovi, teda okrem jeho fanúšikov, ktorí sami musia byť znechutení z toho divadielka, čo Novak dokáže predvádzať...
Reagovat
Ondra979
jo celkem souhlas, jak s temi gesty Novaka - opravdu to bylo zbytecne, od te doby, co rebreaknul v prvnim setu mel zapas pod kontrolou. a ja bych dal Domovicca 35 procent..doufam, ze me nezklame. KDyby padnul v peti setech, tak to zamrzi, ale i tak by si zaslouzil pochvalu..
Reagovat
turista
Rafa by tady Noleho neporazil. Nevyhrál ani před 14 dny v ATP Cupu. Pouze se snažil kousat.
Reagovat
dako
O tom presne hovorím, že práve toto finále s Thiemom môže byť pre Rafu ten najlepší scenár v konečnom dôsledku. Samozrejme, keď ho Dom dokáže vyhrať.
Reagovat
turista
Máš pravdu. Ale v Djokolandu bychom si přáli aby Novak ten 17.GS tady vyhrál. Bude to mít do budoucna těžší a těžší vyhrávat ty GS. A ztrátu na dvojici FEDAL má v GS stále velkou.
Reagovat
Kozoroh
Novaka v neděli nečeká snadné finále. Thiem pod vedením Nicolase Massua zažil za poslední rok na hardu velký progres a jejich spolupráce sklízí své ovoce. Titul z IW, vydařený podzim loňské sezóny, završený finále na TM a nyní finále na AO.

Kdybych měl říct svůj tip, tak No1e ve čtyřech, ale ruku do ohně by jsem za to nedal. Thiem bude těžký oříšek a bude kousat, navíc mu bude sedět pozice outsidera, než to být favorit utkání jako dnes. No1e se ale může opřít o svou finálovou bilanci 7-0 na AO a o své bohaté zkušenosti z mnoha GS finále, které v průběhu kariéry hrál.

Zajímavostí tohoto finále je, že teprve podruhé z 26 GS finále, které Djoker odehrál, nastupuje do přímého boje o GS titul jako starší hráč. Jediné předchozí finále, kde byl Djoko starším finalistou, bylo USO 2018 proti del Potrovi.

No1e čelil během svého působení na tenisovém okruhu řadě těžkým soupeřům a v konfrontaci s nimi mnohokrát uspěl. Jako Djokerův fanoušek si přeji, aby uspěl i v neděli :-) Idemo No1e!
Reagovat
FerrariF50
Nejlepší, jak většina zas bude fandit proti Djokovi a to naprostá většina, protože všichni Fedal fans budou za jedno :-D ... Dom ho v neděli sejme, vidím jeho šance na 45% a ten kurz je vyloženě směšný, asi tam hodím aspoň 2 kilka i když nerad a málo sázím.
Reagovat
Marduch
Thiem 1:4 lol..
Reagovat
Kozoroh
Tady na TP ano, v neděli budou v jednom táboře i dva nesmiřitelní rivalové spaniel & Forehand, ale co se RLA týče, tak Thiem v popularitě ztrácí nejen na Fedala, ale i třeba del Potra, takže podpora publika bude stejná pro oba finalisty, nebo dokonce může mít Novak víc fanoušků v hledišti, pokud jeho krajani, žijící dlouhodobě v Austrálii, seženou hodně lístků.
Reagovat
smazaný uživatel
Bolo by velmi pohodlné udrzat Djokovica na 16GS, samozrejme.

Ale som realistom a so 17GS pre Djokovica som sa stotoznil uz v priebehu tyzdna. Ak Djokovic zahučí, bola by to extremne zbytočná prehra. Som rad, ze Nadal svoj match s Medvedevom zvládol, Noleho čaka finále velmi podobného charakteru.
Reagovat
Marduch
extrémně zbytečná prohra? Co je to za blbost? (GS H2H, poslední zápasy, forma..) Zbytečná by byla, při vší úctě, spíš finálová AO prohra s Rafou..
Reagovat
smazaný uživatel
Prehra sedemnásobného šampióna proti benjamínkovy turnaja, ktory doteraz sledoval zaverečné súboje v Melbourne len v televizii sa moze naozaj hodnotit ako zbytočná. Djokovic je v pozicii obrovského favorita, ci to popieras, alebo kde vidis problem?
Reagovat
smazaný uživatel
*Benjaminkovi
Reagovat
Marduch
Djokovič nebude vyhrát donekonečna a U Thiema vidím od loňského podzimu vysokou kvalitu defakto v každém herním aspektu. Proto mě minulé statistiky až tak nevrušují a favorita podle nich neurčuji. Za mě je to úplně otevřený zápas.
Reagovat
Marduch
*od loňského podzimu i mimo antuku
Reagovat
smazaný uživatel
Donekonečna vyhravat nebude.

Ale nijako sa to nevylučuje s tým, ze Djokovic hra svoj najlepší tenis v Melbourne a aj tento rok je úplne suverénny a je obrovským favoritom, minimálne takým, akým býva v Parizskom finále Nadal.
Reagovat
Padme
Fakt si to myslíš? Nadal je na FO superfavorit, Djokovič je sice v neděli favorit, ale rozhodně nemá nic jisté, Dominik se ho nebojí a bude bojovat rozhodně víc než včera Roger.
Reagovat
turista
Ano. Ale ani Nadal nemá to RG donekonečna jisté. Jsou na tom oba podobně.
Reagovat
Marduch
"Minimálně takovým, jakým bývá v Paříží Rafa.." Takže možná i ještě větším než Rafa? Asi na to nebudu reagovat, je to absurdní, co píšeš, ignoruješ fakta.
Reagovat
smazaný uživatel
Samozrejme ze ano.

Nadal isiel do finále s Thiemom po jeho prehrach s rovnakym superom z antukovej sezóny, navyse Antuka je Domov top povrch.

Tak preco by nemal byt Djokovic rovnako velkým favoritom?...Ake fakta?
Reagovat
turista
Ano. A Nole by tuhle šanci neměl promarnit.
Reagovat
turista
Bude to moc těžké finále. Idemo Novak!
Reagovat
Ondra979
tak Dominik velmi dobre, ted ho ceka dalsi velka challenge. Mel by byt pripraven klidne na pet setu..kdyz to zvladne v hlave, tak by to mel byt vyrovnany zapas, jeho styl je urcite pro Djokovice hut stravitelny nez Zvereva. navic i Djoko ma obcas vypadky zda se mi, ne dlouhe ale ma..tak snad toho Dominik vyuzije, bylo by to fajn
Reagovat
smazaný uživatel
Mentálně na to Thiem má. Dle mého je těžší zlomit Nadala, než Djokovice.
Reagovat
Ondra979
tak to uvidime. tady na hardu bych to videl opacne, nejsme na antuce..Djokovic je objektivne nejtezsi souper, na ktereho tady lze narazit, Dom v soucasne forme je ale hned o kousek za nim. Snad mu to bude padat..herne na to uz ma, jde o mentalni nastaveni
Reagovat
FerrariF50
To si teda nemyslím, Federer klidně zlomí poslední roky Nadala, ale Djoko Rogera vyloženě psychicky terorizuje a Nadala si vodí na provázku :-D
Reagovat
Kozoroh
Na antuce ano, na hardu opak.
Reagovat
smazaný uživatel
Novak walkover Djokovič se v neděli utká na letošním Australian Open s prvním reálným soupeřem.
Reagovat
Kozoroh
Schwartzman, Raonič easy soupeři? Chtěl bych vidět jejich reakci, kdyby jsi jim to řekl přímo do ksichtu :D
Reagovat
smazaný uživatel
A co předvedli Schwartzmann a Raonič?

Nič :)
Reagovat
Kozoroh
Protože čelili AO GOATovi a jednomu z nejlepších tenistů celé historie.

Kdyby byl Diego nalosován do Rogerovy sekce namísto Novakovy, třeba by Feda vyřadil, nebo by ho dostal do pěti setů :)
Reagovat
smazaný uživatel
Těžko říct.

Problém je, že Vám tady nic moc neříká špatný matchup a většinou hejtujete třeba Millmana. To je škoda vysvětlovat.

GOAT Djokovič určitě není (koza možná).

Nole má letos jeden z nejlepších losů co na AO měl. Nepotkal nikoho z BIG3 (Rogera s nohou v prdeli nepočítám sorry jako), Raonič s H2H 0-9 není vážný soupeř stejně, jako Diego s H2H 0-3.

Přiznej si alespoň to, že prvního 100% soupeře má Nole ve finále. Buď té lásky.
Reagovat
turista
Soupeře neměl Novak lehké. Ale Dominic v neděli bude ten nejtěžší z nejtěžších. Pro Novaka je to hrozba.
Reagovat
smazaný uživatel
Alespoň něco.
Reagovat
Kozoroh
Psal jsem AO GOAT, ne GOAT celkově. AO sedí No1emu nejvíc ze všech GS turnajů, dobře známá věc.

Proč by Schwartzman nemohl zatáhnout Fedexe do pětisetového mače, kdyby byl nalosován do Fedovy sekce/čtvrtky, když to dokázal Sandgren, pravidelný účastník challengerů? Řekni mi proč? Fedex měl snadný los a stejně měl problémy doškrábat se do SF. Uznávám, že Millman je problémový matchup pro Feda, ale kdyby Fed v tom zápase předvedl lepší výkon, vyhrál by ve čtyřech setech.
Reagovat
smazaný uživatel
Rozdíl je primárně v tom, ze Federer si ten výsledek musel uhrát i přes svůj špatný výkon. Nole nemusel udělat za cely turnaj nic navíc, než průměr.

Zbytek mu darovali soupeři.
Reagovat
Kozoroh
Zde už zacházíš do kruhové logiky. Roger se do těch potíží dostal především sám svými špatnými herními výkony, viděl jsem zčásti utkání s Millmanem a Fed kupil hodně chyb, což Fed Fans v diskuzi pod článkem potvrdili.
Reagovat
turista
A i Novak se zmínil po zápase, že Roger nemohl vinou zdravotních potíží hrát tady svůj nejlepší tenis. Ale klobouk dolů před tím, že poslední zápas odehrál a ještě kladl účinný odpor.
Reagovat
smazaný uživatel
Před nějakou dobou jsme se bavili o špatném matchupu, který jsi potvrdil a teď opakujes zase totéž co predtim. Asi toho nechame :)
Reagovat
Kozoroh
Však ano - matchup s Millmanem, který Fedovi nesedí + špatný výkon Federera v zápase, souhra obou faktorů způsobila, že mač byl rozhodnut v super-TB 5. setu.

Fed však herní rezervy ukazoval i dalších zápasech, tudíž Diego by proti němu měl šanci.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemyslím si. Ale nechme to tak :)
Reagovat
woody
Prumer :-) vic nez usmevne... sasku
Reagovat
smazaný uživatel
Zalez drevak :)
Reagovat
woody
a Kamilos "nejvicPRISPEVKUuplneOhovne" opet v akci...
Reagovat
smazaný uživatel
Ses do mě zamiloval, nebo jak ty sráči?
Reagovat
woody
přesně tak sráči..
Reagovat
smazaný uživatel
:) To jsem rad
Reagovat
Kojinho
Za tohle bys mohl dostat ban. A upřímně by mi to ani moc nevadilo.
Reagovat
FerrariF50
Ale ho-vno, za co jako :-D Aby si se neposral z trošku sprostšího slova :-D
Reagovat
Kojinho
Zjevně jsi to nepochopil. Nejde primárně o to, že mluví sprostě (sám často mluvím často jak dlaždič), ale že někomu sprostě nadává.
Reagovat
lexikon
Ty svině
Reagovat
FerrariF50
:-D a tak to mě hodně pobavilo :-D
Reagovat
smazaný uživatel
To by tady zůstal jenom Kozoroh :D
Reagovat
Krisboy
Stejně Sašu dohnala karma. To má za to, že se KamilOslovi tenkrát nepodepsal do památníčku. Jinak by třeba vyhrál, ale s takovýmhle břemenem neměl nárok.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak. Sice jsem po něm podpis nechtěl, ale jako snaha dobrý.
Reagovat
steve79
Čím pomalejší bude kurt, tak tím bude mít větší výhodu Thiem.
Podle mě už Thiem už nebude cítit žádný tlak. Má za sebou dvě finále na antuce proti Nadalovi a ještě jedno finále proti Tsipsipasovi. Vidím to 60 ku 40 pro Novaka.
Reagovat
turista
Myslím, že to je jedno. Na pomalých např.antukových dvorcích umějí hrát oba dva.
Reagovat
Davor1
Skvele Dom. Ešte nedávno bol na harde medzi špičkou len do počtu, neskutočné, aký progres spravil za posledný rok. Toto je zaslúžená odmena.

Pre Djokoviča najhorší možný finálový súper, možno s výnimkou Wawrinku, ktorý ale proste už nie je v tej forme, ako pred pár rokmi, kedy vyhrával GS. Dnes ho dosť nahrádza práve Thiem, ktorý má s ním niektoré charakteristiky veľmi podobné. Proti Djokovi môže ísť do zápasu sebavedomý a v pohode, z posledných zápasov s ním má skvelú bilanciu a už vie, ako na neho hrať. Ja by som to nevidel vôbec jednoznačne a fandiť budem určite Dominikovi, bolo by to neskutočné, keby získal prvý GS titul práve na harde v Austrálii proti Djokovičovi. Bamos!
Reagovat
Marduch
Rozhodne kdo koho přetlačí v BH cross bitkách? Z FH jsou oba velmi jistí, ne tak z BH..
Reagovat
Davor1
Čakám tesný zápas, aj keď je to v Noleho obývačke. Dominic má skutočne všetky predpoklady uspieť, tie minuloročné zápasy medzi nimi ukázali, že už sú to prakticky vyrovaní hráči, ak obaja hrajú svoj top. Thiem je presne ten typ, ktorý Nolemu nesedí, je agresívnejší než on, ale nemá problém sa s ním držať vo výmene. Navyše ohromným spôsobom zlepšil BH a ani tam už pre Djoka nepovedie nejaká jednoduchá cesta. Ja vidím jediný problém, že to Thiem zase nedá v hlave, ale aj v tom spravil obrovský progres. Pre mňa to už je jasný GS adept, tak uvidíme :)
Reagovat
Marduch
jj, čekám vyrovnaný, dlouhý zápas s několika zápletkami a s velmi fyzicky intenzivními až heroickými výměnami. Máme se nejspíš na co těšit..
Reagovat
smazaný uživatel
A pak se probereme a bude to 3x. 6:4 pro Djokoviče.
Reagovat
Marduch
Ne.

Saša dnes vypadl.

:)
Reagovat
paddy
:)
Reagovat
Lina
V rozhovoru na kurtu, řekl, že se bude snažit Djokoviče potrápit, ne porazit. Není to malá ambice pro získání GS.
Reagovat
turista
Ano, ale pak by s těmito předpoklady měl konečně vyhrát i na Roland Garros nad Nadalem a ne se nechat sfouknout.
Reagovat
Davor1
Momentálne je Thiem značne lepší hráč, ako v minuloročnom finále s Nadalom...
Reagovat
Ondra979
jj, je lepsi. Doufam, ze letos uz to ukaze naplno i na antuce..on se s temi porazkami s NAdalem nesmiril a to je moc dobre. Kdyby se mu navic povedlo treba vyhrat v nedeli, tak by to jeho sebevedomi pro RG velmi prospelo
Reagovat
turista
Dominicův tenis Novakovi moc nevyhovuje. Navíc BH už má Thiem lepší než Nadal takže tam taky cesta nevede. Vlastně nevím jak ho má Novak porazit.
Reagovat
turista
V BH bitkách? BH má Novak nejlepší na okruhu.
Reagovat
Ereinion
Co by nemělo zapadnout, tak Thiem vede 4:1 proti Djokovicovi v posledních 5 zápasech...ano, skoro všechny zápasy byly na antuce, ale Thiem tam nepůjde předem poraženej jako by šli Nadal nebo Federer...
Reagovat
Drzymalski
Thiem mi připomíná Borga. Samozřejmě před 40 a více lety bylo vše pomalejší. Proti tomu uhrát fiftýn byl taky problém. Thiemova dynamika, rychlost a obratnost jsou udivujicí.
Reagovat
Marduch
jj, ono i podle věku by teď měl být na vrcholu fyzických kvalit, k tomu jeho intenzivní tréninky.. přitom ještě loni na mě působil pořád spíš jako kluk než chlap..to už aktuálně neplatí.
Reagovat
paddy
Takový Borg, ale bez GS :)
Reagovat
Marduch
Borg to kosil do šestadvaceti, Dominik na něj od šestadvaceti naváže:)
Reagovat
Krisboy
Třeba se převtělil.
Reagovat
Marduch
Proto Borg na posledním Laver Cupu působil jak tělo bez duše?
Reagovat
Krisboy
Tím to není. Jako tělo bez duše Borg vypadá celej život :D
Reagovat
mahycek
Tak, možná lepší tak, že Thiem vyhrál, přeji mu to. Má
44 hodin, aby se dal fyzicky do pořádku. Je mladý myslím,
že bude v neděli OK. Bravo Dome, pojďme.
Reagovat
Fandina
Škoda Šáši. Líbilo se mi, že hrál razantněji a i celkově se mi na jeho hru líp dívá, ale Dom byl lepší v rozhodujících chvílích, nebál se do toho jít. Gratulka Domovi a držím palce do finále. Go a komm!!!

Oblečení měli oba od Adidasu a na triku se mi líbilo u Doma žlutý melír, který mu korespondoval s vlasy :-). Šáša tam měl s fialovou oranžovou. To se žlutou se mi líbilo víc.
Reagovat
Nenela
NO ta zluta ve vlasech neni zrovna povedena, doufam, ze to brzo shodi :-)
Reagovat
JCFerrero
Riesit niekoho kto ako vypada, to fakt mozu zeny jedine.
Reagovat
Nenela
Prece nebudeme porad forhandy a backhandy, na to jste tady vy muzi :-))
Reagovat
Petr_Fisk
Mohl by nahodit odstín Billie Eilish...:)
Reagovat
annah
Thiemovo triko se mi taky líbilo víc včetně té kombinace s bílými kraťasy.
Reagovat
Fandina
Mně také. Líbilo se mi, že nahoře bylo zajímavé barevné zdobení a pak už jen bílá. U Šaši ty barevné kalhoty vypadaly obyčejněji.
Reagovat
Fandina
Celkově Šášovo oblečení vypadalo obyčejněji. :-))
Reagovat
annah
Tak tak.
Reagovat
Ela-fon-isi
Já ho úplně viděla, jak sedí u kadeřnice s koupací čepici na hlavě a s vytaženými prameny vlasů v alobalu. :-)
Reagovat
kolapse
BH jednoruč v jeho letech neměl takovou kvalitu ani u RF, Wawry ani Gasqueta bych řekl
Reagovat
Krisboy
U Gasqueta rozhodně ano. Ten byl ve 20-22 letech daleko lepším, odvážnějším a agresivnějším tenistou, než je dnes.
Reagovat
turista
Byl. V Oeiras 2007 dal Gasquet Djokovičovi ve finále dokonce kanára. Ale ani to mu tehdy na titul nestačilo. Novak ho zválcoval ve 3.setu.
Reagovat
Krisboy
Mladej Gasquet byl fakt hustej. Pamatuju čtvrtfinále myslím že Monte Carla s Federerem...chudák Roger chvílema nechápal, co si to ten drzej mladík s obrácenou kšiltovkou dovoluje.
Reagovat
turista
Ano, ano. Vzpomínám si na to. A jeho BH je krásnej.
Reagovat
svetova.dvojka
Tenhle výkon Thiema bude na Djokoviče stačit.
Reagovat
turista
Pokud ano tak budeme mít v Djokolandu hořkou neděli.
Reagovat
Ondra979
to se ted neda rict. herne by uz mu stacit mel, pokud bude hrat blizko svemu topu, coz je nutnost. Ale je to prece jen finale AO, Djokovicuv obyvak..jeste ze ma Thiem za sebou dve finale na Rg, to mu snad pomuze. Musi jit do toho s jedinym cilem - vyhrat, a to verim, ze je takto nastaven
Reagovat
turista
Dominic samozřejmě vyhrát může. Ale motivace získat 17.GS a přiblížit se Nadalovi na dohled a ještě ho sundat z pozice světové jedničky je pro Djokoviče obrovská. Zkušeností z takto vypjatých zápasů má mraky. Takže se sice bojíme, ale věříme, že 17.GS pro Djokiho dopadne.
Reagovat
Nenela
Velika radost Dome! Jeho jednorucak je absolutne famozni.
Reagovat
Drzymalski
Thiem zaslouženě. Zverev mě překvapil výbornou hrou. Rozhodly maličkosti. Vyhrát pět tb za sebou... Otázka je zda mu bude štěstí s vymetánim lajn, rohů a pásek přát v neděli. A taky síly. Novak to bude jiný level.
Reagovat
Petr_Fisk
Zverev se v závěru zápasu bál a hrál výměny příliš na jistotu. To ho stálo minimálně pátý set.
Reagovat
stopan
on sa bal cely zapas, okrem podania dnes nepredviedol nic, v dlhsich vymenach jasne slabsi.
Reagovat
Drzymalski
Slabší s Thiemem?! To byl i Nadal...
Reagovat
Krisboy
Congrats, Dominic!!!!!!!

Útočný tenis a jednoručák rulezzzzz!!!

Saša s touhle pinkanou může zazářit ve WTA.
(nebo navázat na djokomurárny)
Reagovat
smazaný uživatel
Thiemove tretie finále a po 10/10 a 11/11 pri Nadalovej stats s finále nastupi proti hrácovi 7/7.

Čo komu tento rakúsky milý chlapec urobil?..Aka je sanca, ze proti tomuto musis celit?..nula?
Reagovat
kada.tom
Tak nakonec to vyšlo, jsem moc rád, že se Dom dostal do finále GS taky jinde jak v Paříži, určitě pro něj dobré, že se taky naplno prosadil na jiném GS. V neděli asi moc šancí mít nebude, bojím se, že ho Novak zdolá docela snadno, uvidíme. Myslím, že Dom se GS dočká právě v Paříži, v Melbourne to upřímně moc nevidím. Ne ve finále s Novakem.

Ale uvidíme, má den odpočinku, tak snad zregeneruje a v neděli se uvidí. Třeba bude překvápko :-D

Na každý pád - začátek sezóny velmi povedený ;-)
Reagovat
George_Renel
Proti Nadalovi odehrál Thiem lepší zápas, byl uvolněnější, odvážnější, trfoval míčky čistěji a více k lajnám.
Řekl bych, že ho svazovala role favorita. Doufám, že proti Djokovičovi zopakuje ten lepší výkon.
Reagovat
Denis92
Thiem dnes nepresvedcivy. S tymto vykonom by nestacil na Nadala a uz vobec nie na Djokovica. Navyse, posledne 2 zapasy stravil na kurte 8h.

V nedelu to vidim na jasnu zalezitost a 17GS pre Djokovica.
Reagovat
Petr_Fisk
Neděle je nový den a záleží hodně na tom, jak do zápasu půjde Dom připravený psychicky. Dnešní výkon se nedá tak jednoduše extrapolovat na neděli.
V tom je sport právě zajímavý, kdyby to bylo jen o logice, tak by jim často mohli rozdat ty ceny už před zahájením...:)
Reagovat
Grape
Pěkně Dom a teď honem zregenerovat, ať jsi v neděli připraven. Novak bude jasný favorit, ale Dom na něj hru má.
Reagovat
spaniel
Tak Dome, tiskovka -> masaze -> ledova koupel -> spat
Reagovat
smazaný uživatel
TB král Thiem vyzve najlepsieho hráča v TB proti top hracom, Djokovica.

Zverev neprekročil svoj tieň a zasluzene končí.

Thiem nasiel cestu ako vyhrat, hoci nehral svoj najlepši tenis. V nedelu sa bude musiet zlepsit.
Reagovat
Andrew89
no Alex překročil a o dost teda...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Neporazil ziadneho hraca nad sebou, vyhral len to, čo "musel".

Ale on velakrat zlyhava aj z pozicie favorita.
Reagovat
Andrew89
uplnej nesmysl, co píšeš. NA GS nikdy nebyl dobrej a ted SF...překročil svůj stín o hodně..
Reagovat
ttopi
Forehand použil frázi, jejíž význam evidentně nezná :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Naopak. Ty vnimas veci prvoplánovo a Zverev je pre teba uspesny lebo semifinále. Ja vidim, ze za tym semifinále porazil Verdasca a stuhnuteho pána Wawrinku v pokročilom veku. Dnes mal Zverev jedinečnu sancu na finále GS s "prijatelným súperom", ale sklamal a neprekročil svoj tieň. Chýbaj ti hodiny tenisu, aby si to pobral.
Reagovat
Drzymalski
Na jaký zapas ses díval? Saša skvělý na servisu, trpělivý ve výměnách, takticky na výši. Rozhodly maličkosti a Thiem.
Reagovat
ttopi
Zverev tady dokázal mnohem víc, než se od něj čekalo. A je na něm vidět velký pokrok, hlavně na podání.
Reagovat
ipko
zaslúžene celkom jednoznačne, po skončení Rogerovej kariéry zrejme presedlám k Domovi kvôli tomuto tenisu
Reagovat
stopan
bude zalezat ako v nedelu bude na tom herne thiem, ak nebude privelmi kazit tak djokovica porazi, ak sa bude kacino vyhadzovat tak jasne skore pre djokovica, dnes zverev okrem podania nemal nic, skoro vsetky winnery sli z podania a druhy maximalne druhy uder na to, v dlhesej medzihre uplne jalovy ako doktor Ivo.
Reagovat
Kozoroh
Jako kdyby na Djokerově výkonu nezáleželo, lol...
Reagovat
annah
Já myslím,že můžete potichu a nenápadně chladit šampaňské. :-)
Reagovat
stopan
tak djokovic bude hrat nieco podobne ako zverev, ale o level kvalitnejsie.
Reagovat
Kozoroh
Já ti dám podobné, No1e má lepší return, důraznější FH než Saša, když potřebuje, hraje delší a přesné míče k lajnám. A rovněž znamenitou mentální houževnatost!
Reagovat
Krisboy
Ano, přesně toto stopan napsal.
Reagovat
Kozoroh
No1e dovede přitlačit, přejít z obrany do útoku, tohle Saša v dnešním zápase neukázal, velmi dobře bránil, to třeba uznat, ale většina jeho winnerů byly esa.
Reagovat
steve79
V současné době asi nejlépe obsazené finále na hardu. Djokovič - Thiem
Reagovat
kada.tom
ty kráááso, taková pecka :-)
Reagovat
Ereinion
WTA tiebreak zatím
Reagovat
kada.tom
zase TB ...
Reagovat
kada.tom
Massú se v boxu slušně kroutí ... :-D

naštěstí Zverev dělá strašidelný minely v TB :-D
Reagovat
kada.tom
bylo by záhodno, Dome, teď vzít Helmutovi podání
Reagovat
Petr_Fisk
Ten je Helmutem jen na papíře, jinak je to Rus jak poleno...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Thiem začal nepochopitelne slajzovat viac, nez Barty.

Dláždi si tým cestu do pekiel.
Reagovat
Petr_Fisk
Tak co tipéři - bude pátý set, co vy na to?...:)
Reagovat
ipko
Saša prekvapuje, ale stačiť to nebude
Reagovat
Krisboy
Poslední game.
Reagovat
Petr_Fisk
ani náhodou...:)
Reagovat
Petr_Fisk
Ale nakonec to bylo z 40:0 o chlup...:)
Reagovat
Cico93
Už si chcel počítať peniaze, čo?
Reagovat
Krisboy
:DDD
Reagovat
Krisboy
Že jsem to nedal v těch eurech!
Reagovat
ipko
scary tennis :)
Reagovat
Krisboy
To je hrozná údržba, co Saša hraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Jakmile se jde do výměny, tak Saša vyhraje tak 10% míčů. Ta převaha je do očí bijící.
Reagovat
ttopi
Thiem dnes vyhraje ve 4. Otázka je jediná - bude v neděli 100% připravený?
Reagovat
Marduch
proč by jako neměl být?
Reagovat
Grape
No těch těžkých zápasů tu odehrál dost. Ale v jeho věku by se s tím vypořádat měl. Pokud ale nezakončí ve 4, už to může být problém.
Novak měl každopádně o dost snazší cestu.
Reagovat
Marduch
Řekl bych, že naopak bude v o to větším laufu. Djoko zatím nemusel řešit žádnou krizovější situaci, Thiem proto může být vnitřně mnohem víc "v turnaji"..
Reagovat
Grape
I tak to může být.
Reagovat
ttopi
Tomu moc nevěřím. Zrovna Djokovič je zvyklý, že na GS řeší krizové situace až ve finále, někdy v SF, takže na tohle je určitě překvapený. A jestli ne, tak se do toho rychle dostane, podobně jako v zápase s Federerem.
Reagovat
Marduch
Uvidíme, bude to na 99,9% zatím nejtěžší protivník pro Djokera, pokud to dnes dotáhne.
Reagovat
Kozoroh
Krizovou situaci řešil No1e, zachránil 1. set z 1:4 a 0-40.
Reagovat
Krisboy
To se nepočítá. To by se v závěru setu vyřešilo samo, resp. Federer by to vyřešil.
Reagovat
Kozoroh
S dvěma brejky v zádech by Fed první set nepustil z rukou.
Reagovat
Krisboy
Možná...ale zápas by nevyhrál tak jako tak. V prvním setu ještě "o nic nešlo", proto by ho Roger možná dohrál normálně. Posr.l by se o něco později.
Reagovat
Kozoroh
Pro šampiona takového formátu, jakým je No1e, stačí jeden problematický set, aby se naladil na tu správnou vlnu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty vole ty jsi neskutečný fanatik. To jsem snad nikdy neviděl.
Reagovat
Kozoroh
To píšeš o sobě? To by tak odpovídalo! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale na druhou stranu je dobre, ze milujes reálného člověka i když je to muž.
Reagovat
Kozoroh
Jestli jsem fanatik, tak co jsi potom ty? Nejspíš superfanatik!
Reagovat
Kozoroh
Myslím tím samozřejmě včerejší SF s Fedem.
Reagovat
Mayo
Ak nezaspi, tak bude.
Reagovat
Krisboy
Asi tak :)
Reagovat
annah
Připravený bude, ale proti Nolemu má jen malou šanci. 20 procent?
Reagovat
Marduch
Thiem není psychicky nalomený a zraněný Federer..
Reagovat
Pe3k
Taky je o 14 let mladší...
Reagovat
annah
Právě proto mu dávám těch 20 procent.:-)
Reagovat
ipko
odohral tu toho už dosť s Boltom, Fritzom, Nadalom a dnes.. ale on má skvelú fyzičku, v nedeľu bude pripravený poraziť Novaka
Reagovat
dako
Dom by si mohol tú výkonnosť a psychickú odolnosť v TB, preniesť aj do prípadného finále. Aj keď je Nole v takýchto momentoch a situáciách titan, tak Dom by ho tam mohol "zostreliť", keby sa zápas dostal do takej fázy.
Reagovat
ttopi
Každopádně v dalších fantasy GS si budu dávat Thiema do týmu, ten kluk má budoucnost.
Reagovat
Petr_Fisk
...a co Kyrgios...:)
Reagovat
Fandina
Všimla jsem si, že toho dává dost lidí. Na letošním AO určitě. Doma moc lidí nedalo.
Reagovat
Petr_Fisk
Mě hlavně napadlo, jestli o něm se dá říct..."že ten kluk má budoucnost"?...:)
Reagovat
dako
Aj keď si to nechcem veľmi pripustiť, tak už aj ja sa čoraz častejšie zamýšľam, čo bude s tenisom, keď tí traja skončia. Keď skončí Roger, tak to Rafa s Nolem ešte budú schopní ťahať. Keď budú mať formu a budú hrať stále o tituly, samozrejme. Pre fanatikov tenis asi už nebude zaujímavý, keď skončí elegán. Aj keď ho Rafa a Nolem prekonajú, tak to pre nich stratí význam. Tak isto pre mňa skončí tenis, keď skončí Rafa. Tenis sledovať budem, ale už ma nebude vôbec zaujímať, kto s kým vyhral, a kto kde bral titul. Tenis som začal sledovať spoločne s Rafom (cca 12 rokov). Odvety s ním prežívam každý zápas, každú výhru a prehru. Stalo sa to plnohodnotnou súčasťou môjho života. No a keď skončia dvaja z big3, tak to nebude mať význam ani pre toho tretieho. A potom bye bye tenis a diskusie na tenisportal. Naše životy budú bezvýznamné...
Reagovat
ipko
:D
Reagovat
kolapse
jako bude to stát za h...., to je jasný
Reagovat
ttopi
Tak tak. Dobří hráči budou, možná i moc dobří. Třeba někdo překoná rekordy v GS současné BIG3.

Ale troufnu si říct, že dlouho tu nebude takový náboj, který dneska přestavuje BIG3. Podobně jako ve Formuli už to není jako když soupeřili Lauda s Huntem, či M.Schumacher s Häkinenem, nebo ve fotbale souboj Messiho s Ronaldem, tak stejně tak dlouho se podle mě neobjeví tak zajímavé nové rivality v tenise. Ale kdo ví, možná to jen moc prožíváme.
Reagovat
JCFerrero
Ja to presne citim ako ty, ked skonci Rafa tak uplne sa mi zmeni zivot.
Reagovat
Petr_Fisk
To už vypadá na Rafaholismus...:)
Reagovat
JCFerrero
Ja prezivam tak sport, nie som ale len internetový fans, uz som bol aj na finale RG, a vsetok volny cas a peniaze davam do sportu.
Reagovat
Petr_Fisk
Já tomu rozumím, ale až jednou to opravdu Rafa zabalí, tak se to asi bude hodně dlouho hojit.
Reagovat
JCFerrero
Fakt si to teraz ani neviem predstaviť, ked vidim kolko rozdychavam nejaku tazku prehru
Reagovat
turista
Chleba levnější nebude.
Reagovat
woody
s nostalgii budem poustet BIG 3 ze zaznamu..
Reagovat
kada.tom
já se třeba docela těším, až všichni tři skončí, tenis bude mít naopak nový náboj, budou konečně taky jiní vítězové :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ježiši..:)

Ano, tenisovy zivot sa zmeni. Ale rezať žily si nebudeme, ze nie..Chalani :)

Urobte si dieta, prihlaste ho na tenis, mna to tam celkom naplna pozerat sa na detičky a vidiet pokroky.
Reagovat
dako
Jedine, že bude trénovať v Rafovej akadémii, kde budem popíjať kávičku s Rafom, Tonim a Carlosom. A o pár rokov budem sledovať svojho syna na GS v lóží, a vedľa mňa Rafa ako jeho tréner. Takto sa s tým budem vedieť vyrovnať :DDDD
Reagovat
Ground_stroke
Ja sa idem v maji pozriet s detmi do Rafovej akademie, snad ich to namota venovat sa tenisu
Reagovat
turista
Byl jsem tam před rokem a půl v Rafově muzeu, které je součástí celého komplexu v Manacoru. Je to tam hezký. Ale na tu tenisovou školu pro děti si připrav hromadu peněz. Za babku tam není nic. Ani hrnek na kafe s logem Rafa Nadal Museo Experience. Natož triko, kšiltovka nebo ručník nebo propiska.
Reagovat
Petr_Fisk
A když už řezat, tak s mírou a přiměřeně...za jednoho hráče stačí jedna žíla...:)
Reagovat
turista
Novak Djokovič nechce skončit dřív dokud nepřekoná Nadala a o něco méně nahlas a opatrněji se zmiňuje i o Federerovi.
Reagovat
woody
i presto ze ma stale pres 80 % first serve tak prohrava 2:1.. Dom ve vymenach jase lepsi.
Reagovat
kolapse
KRÁSA DOME
Reagovat
farr
Jasně se ukázalo kdo je lepší hráč, Zverev má jen servis a vrácení za baseline . Je to jen o tom jestli Dom kazi nebo ne ...
Reagovat
kada.tom
Uff, na konci setu byl jistější Zverev, ale v TB byl jednoznačně lepší Dom. Snad Zverev trochu povolí a Dom ho už nějak domlátí.

Každopádně tedy 3. set dlouhý jako oba předchozí dohromady ... :-)
Reagovat
ipko
Sašu by to mohlo definitívne položiť, neviem či si verí na obrat
Reagovat
ipko
skvele Dom je lepší
Reagovat
kada.tom
teď nechápu, na co Zverev nadává, však mu přibyl jestřáb, tak si ho měl vzít ..
Reagovat
JCFerrero
Fyzicky mi pripada lepsie natom zverev
Reagovat
ipko
tak hral kratšie zápasy ako Thiem doteraz, ale čím to bude dlhšie sa to viacerých začne prejavovať uňho
Reagovat
ipko
*viac začne
Reagovat
mahycek
Tak komu to přát, aby bylo důstojné finále ? Kdo dřív
z regeneruje ? Spíše z degeneruje, po 5 setech. To by byl
konec pro neděli. Chce to ve čtyřech a 6-2. pro koho ?
Reagovat
kada.tom
tak teď jsem na teb TB fakt zvědav, každopádně se domnívám, že 4. set bude rychlejší ... hlavně Dom se mi zdá nějaký vyčerpaný :-(
Reagovat
Drzymalski
Svým způsobem je to dnes pro Thiema těžší než proti Nadalovi. Jenom těch UE co napáchal.
Reagovat
stopan
zverev ma vobec nejaky winner ci zije len z toho co pokazi super, nechapem ako s tou hrou dosiel az do semifinale.
Reagovat
ttopi
32 Thiem
Winners
28 Zverev
Reagovat
stopan
nuz ani sa nechce verit :D
Reagovat
Grape
Je otázka, kolik z toho jsou esa...
Reagovat
Petr_Fisk
Z Thiema postupně spadla "tíha okamžiku", Zverev se zase "zakous"...
Ti jsou schopni se tahat klidně do půlnoci nebo i déle...:)
Reagovat
ipko
Dom má hlavu na správnom mieste
Reagovat
kada.tom
uuuuuuf ...
Reagovat
farr
Já bych byl pro TB. A ať tam se ukáže kdo jak na tom je na BP.
Reagovat
Drzymalski
Schade...
Reagovat
smazaný uživatel
Boze Thiem.

Poor performance v koncovke tretieho. Zas sa rozpadol ako domček z karát a nevie odohrat dva zápasy na top úrovni, zdá sa.
Reagovat
JCFerrero
Zverev moc neveri rozhodcom
Reagovat
ttopi
2 esa a nazdar. Mám pocit, že Thiem je jako lepší, ale Zverev to pak takhle trefuje.
Reagovat
Denis92
Wow, toto vobec neni ten Zverev, ktoreho pozname. Thiem stale nehra presvedcivo. Sascha to moze vyhrat.
Reagovat
czechfant
to bylo hodne prociteny cmon :D :D
Reagovat
ipko
Zverev zas sa predviedol :D
Reagovat
kada.tom
4-4 0-30 a Zverev bez jestřába ... toho by měl Dom využít
Reagovat
ttopi
A čím jako? Nechápu jak se tohoto dá využít.
Reagovat
kada.tom
a je to tady ... snad to Zvereva položí
Reagovat
kada.tom
ani ne :-D
ale zas dostal warning
Reagovat
farr
Musí se nechat, že Zverev podává neskutečně , ty procenta po celý turnaj. kloubouk dolů.
Reagovat
Patik
Povedal by som že aj keď to dnes Thiem uhrá tak to bude asi ako na jeho poslednom grandslamovom finále..nastúpi polovičný psychicky vyšťavený proti členovi Big3 a uhrá maximálne tak set..hrá sa v podstate o pozíciu runner upa ..
Reagovat
Marduch
Jenže tady bude mít na rozdíl od RG, pokud postoupí, den volna. Je mladý, takže den by měl v pohodě stačit.
Reagovat
woody
má pořad 86 % 1 serve... kde to bere?
Reagovat
ipko
Thiem už dávno mohol mať 3.set pod kontrolou, ale zbytočne dostal Zvereva do hry
Reagovat
farr
To vypada na 5 setu jeste par hodin ne zrovna záživného tenisu. Světlé chvilky tam jsou , ale jen když Zverev zrovna furt jen nevraci za BS a taky trochu do toho jde.
Reagovat
Drzymalski
Taky milujete ty záběry ze zadní kamery na ploše kurtu? Divák vidí hlavně z opačné strany kurtu houby. Někteří režiséři na tom docela ujiždějí.
Reagovat
Krisboy
Mimochodem - ženské finále zítra vyhraje Kenin, kdyby to někoho zajímalo (třeba sázkaře).
Reagovat
woody
Ja zase tipuju gabrine :-)
Reagovat
Krisboy
To nebyl tip, to bylo oznámení.
Reagovat
ipko
:D
Reagovat
kada.tom
ani omylem, Muguruza-Blanco vyhraje drtivě něco ve stylu 6-2 6-1
Reagovat
Drzymalski
Škoda že už pár let nesázím. Skončil jsem jestě v době kdy kurzový nebyly na netu. Mám aspoň klid u TV a prachy v kapse. Kenin jsem viděl hodně vysoko. Možná i na finále.
Reagovat
paddy
Co znamená stat
work rate kj - hodnoty okolo 3 až 5
Reagovat
ttopi
https://www.abc.net.au/news/science/2018-01-16/australian-open-tennis-statistics-clutch-time-pressure-work-win/9329322
Reagovat
ttopi
Asi je nejdůležitější z toho popisku toto:

It encompasses distance travelled, speed, acceleration and direction change ? all from Hawk-Eye's cameras ? which is then converted to the amount of energy burned up.

At the moment, the calculations are based on lower body only

Je to tedy jakýsi souhrn nějakých fyzických činností a jejich součet v nějakou práci. A pochopil jsem, že v tuto chvíl ise to počítá pozuze z práce nohou. Čím menší číslo tedy, tím méně se hráč "nadřel". Někde jsem našel nějaké číslo z minulého roku a Nadal tam měl asi o 4 kJ více než Roger, což odpovídá tomu, že Nadal více běhá a nadře se.
Reagovat
kolapse
saša ten už neví která bije lol
Reagovat
smazaný uživatel
Thiem sa zocelil, je skalopevnejší vo výmenách, jeho level stúpa.
Reagovat
kolapse
ještě že tak, v neděli bych chtěl djoko-dome, to bude přehlídka křižných forehandů
Reagovat
Krisboy
...zakončených Dominicem po lajně :)
Reagovat
kolapse
do outu... :P
Reagovat
Krisboy
Taky. I když Dom trefuje spíše síť, než auty.
Reagovat
smazaný uživatel
Dominic Attila Thiem sa uz dostal do prevazdkovej teploty a začína celkom švihať ručičkami.
Reagovat
kada.tom
přišel jsem až na třetí set za stavu 1-0 pro Zvereva ... jak hráli ti dva v úvodních dvou setech, prosím?

každým pádem jsem rád, že teď je na koni Dom, tedy vede, no :-)
Reagovat
steve79
Pořádný zápas nás teprve čeká. Příští pátek od 18:30 v kapském městě :D
Bude tam prý 55 000 diváků.
Reagovat
smazaný uživatel
Viděl jsem to intro, je to srandovní. Na Fedalu jde prostě vidět, že si rozumí a rádi spolu tráví čas i když jsou rivalové.

Mě by zajímalo, zda odehrají nějakou Exhibici s Nolem, ale spíš ne. :D
Reagovat
woody
S Nadalem hral nékolikrát..ale nevadí..
Reagovat
annah
Naposledy někdy na podzim, myslím v Kazachstánu.
Reagovat
smazaný uživatel
Pro jeho nadaci ve volném case?
Reagovat
Marduch
naposled v říjnu s Rafou v Kazachstánu:
"Our relationship and the respect we have for each other on and off the court allows us to play charity games and support each other?s foundations.?
Reagovat
smazaný uživatel
Thiem konečne na koni a prestávka.

To je pech.
Reagovat
Drzymalski
Škoda druhé sady. Saša měl bb na 5:5. Dal Pinkalovi čuchnout a teď už to bude mít složité.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasné, Thiem je kvalitativně jinde. Antuka ho naučila trpělivost a konstruktivní budování fifteenu.

To Zverev neumí a proto pravděpodobně dneska prohraje.
Reagovat
Krisboy
Kdo je Pinkal?
Reagovat
Drzymalski
Tipni si. Trefíš se?
Reagovat
Krisboy
Podle je z těch dvou je jasnej Pinkal Zverev, ale z toho příspěvku to vypadá, že myslíš Thiema. Je to nejednoznačně napsané, proto se ptám.
Reagovat
Grape
Dom a Pinkal???
Reagovat
smazaný uživatel
Thiem je asi jediný, kdo má kvalitu na zisk GS. Jinak to je hrůza.

Zverev ten nemá žádný herní systém, to je pecka sem, pecka tam a doufá, že to soupeř zkazí. Medvedev to je grinder s dobrým servisem a Tsitsipas má vše a k tomu kupu keců.

Tsitsipas a Medvedev ale musí pochopit, že GS je na 7 zápasů ne na jeden s někým z BIG3.

Nejvíce se na AO asi může bít do hlavy Wawrinka, protože kdyby se nesložil se Zverevem, tak dost reálně může myslet na titul.
Reagovat
smazaný uživatel
Medvedev prehral s vyborne hrajucim Wawrinkom 2:3, to sa da odpustit.

Tsitsipas vypadol s atypicky hrajucim súperom. Tsitsipas bude silny v Parizi, Medvedev v NY.
Reagovat
smazaný uživatel
To máš pravdu. Nicméně Tsitsipas musí jít zápas po zápasu. Ne, že přijede na FO s cílem porazit Nadala. :)
Reagovat
mahycek
Pořád si myslím, že Saša je větší talent, než Dom, ale kladu
si stále otázku, kdo by byl v neděli pro srba těžší ??
Bude, také záležet na délce tohoto zápasu, ale fakt nevím
jednoznačně komu to dnes přát, aby měl dobré vyhlídky na
finále ? Snad za hodinu bude k odpovědi blíže.
Reagovat
Nenela
Tak v tomhle mam jasno. Dycky Dom!
Reagovat
Drzymalski
Thiem díky atletickým a gymnastickým předpokladům téměř každý balon doběhne. Minimálně kazí, to proti Nadalovi bylo až nadlidské a ještě s ním hrála páska, lajny....dneska je favorit a hned kazí podstatně více. Má vyrovnané údery. Styl Zeď se mi nikdy nelíbil.
Reagovat
Nenela
Co se to tam deje? Nemam zvuk.
Reagovat
Krisboy
Bylas rychlejší :)
Pokládám stejnou otázku - o co tam jde???
Reagovat
Nenela
Ze by Sasovi svitilo do oci??
Reagovat
Denis92
Vypadli nejake svetla za BL.
Reagovat
Krisboy
Ufff....
Reagovat
smazaný uživatel
Thiem nie je zrovna mentálny titán.

Ale tie dve minely na sieti v poslednom geme ho nerozhádzali a pri BB reagoval kvalitnou hrou a fiftíny si v konečnom dosledku uhral sám. Dnes neposobi tak dobre ako s Rafom, velkí hráci ale vedia najst cestu k vitazsvu, aj vtedy ked sa na 100% nemozu spolahnut na svoje zbrane.
Reagovat
Padme
Fandíš Domovi dnes ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Fandim, samozrejme. Ale z vykonu nadšený nie som. Ale nie kazdy den je nedela ako sa hovori..

S Djokovicom tá nedela paradoxne bude, takze verim v dobry vykon.
Reagovat
Padme
Sedím v autě, tak nevím, co tam pánové předvádí. Ale taky to přeji víc Dominikovi, Zverev zbraně na Djokoviče nemá.
Reagovat
pockerface
A hlavně ty kecy, že když vyhraje tak tam nechá všechny price money. Takže si myslím, že by v neděli prohrál,protože ono mít nebo nemít 46 melounů v Kč, nebo jako poražený půlku to už je pěkný balík. Myslím, že i sám Saša nevěřil, že vůbec dojde do SF natož případně do F. Vždyť sám říkal, že už si v osmifinále připravoval řeč proč prohrál.
Reagovat
Krisboy
Tak zrovna OF zvládnul celkem hladce, ne? Smuteční řeč si měl připravovat po prvním setu ČF.
Reagovat
smazaný uživatel
Takto športovec nerozmysla.

Takto rozmysla bezny Cech alebo Slovák chodiaci denne do práce, sorry.

Zverev by vo finále nechal vsetko.
Reagovat
Mayo
Myslím si, že to bude zápas na 5 setov.
Reagovat
farr
Hodně důležitý game pro Doma. Ukázal si, že je i přes problémy schopný dopodavat. To mu může dost pomoct se sebevědomím.
Reagovat
JCFerrero
Moze si hovoriť kto chce co chce ale taketo 2 chyby ako spravil Thiem v tomto game neurobil s Rafom ani raz za zapas
Reagovat
stopan
neplac
Reagovat
Krisboy
Je jasné, že Rafa hrál o hodně lépe než Saša, proto i Dominic musel hrál líp. To tyhle fanatický paka nikdy nepochopí.
Reagovat
JCFerrero
Uz som si poplakal po zapase
Reagovat
turista
Vždyť za stavu 5:4 čtvrtý set nedopodával a pustil zpátky Ramba z Manacoru do zápasu. To bylo docela velký Domovo selhání, které pak v TB napravil.
Reagovat
dako
Kto bude Nolemu zajtra menej pasovať, podľa vás? Kto má väčšie šance? Zatiaľ je to čudný zápas. Ako keby to ani nebolo SF grandslamu.
Reagovat
smazaný uživatel
Opat sa presviedčam...

SF GS, velký zápas, perfektní hráči v konfrontácii..Ale neviem sa pre to nadchnut, sledujem to s rovnakou emociou ako večerné počasie. Tenis bez BIG 3 bude mat ohromnu krizu.
Reagovat
smazaný uživatel
A uz len dodám, ze kvalita je len priemerna. Tam to vsetko zacina.
Reagovat
mats23
JO
Reagovat
JCFerrero
Ja to mam tiez tak, ale kvoli tomu ze tam neni Rafa, mna nebavi ani zapas Djoky - Roger aj ked hraju kolko razy nadpozemsky tenis, ale ja nie som divak ale fanusik
Reagovat
Denis92
Zajtra nikto. A v nedelu podla mna tiez ani jeden z tejto dvojice.
Reagovat
dako
V nedeľu, samozrejme.
Reagovat
mats23
easy Djoko, chlapci to neustoja v hlave
Reagovat
farr
Už to zas začíná xD. Ale já bych řekl že ti není náhoda, Ten Domův jednoručák v kombinaci s rotací a mírou vypnutí pásky, prostě tyhle míčky spíš pouští na druhoh stranu...
Reagovat
smazaný uživatel
Siedmy gem druheho, standardny Thiem z QF a vybavené.

Je to naozaj len o Domovi tento zapas, Zverev sa nema kam posuvat.
Reagovat
smazaný uživatel
Zverev má servis a BH, jinak je to průměrný hráč. Ta hraje je úplně bez nápadu, nebo momentu překvapení.
Reagovat
smazaný uživatel
Je zalezený a necháva hrat súpera. Nic nevymysla a spolieha sa na zly den súpera

Pevne verim, ze Thiem najde balanc, medzi zdravym rizikom, agresivitou a trpezlivostou..A zápas otoci...
Reagovat
PH94
Zalezlý a čeká na chyby soupeře. Vlastně dost podobně jako Rafa
Reagovat
smazaný uživatel
Ja sa nemam cas dotahovat. Ak nevidis veci, ktore su do očí bijúce, budis.
Reagovat
Denis92
Celkovo v 2.sete je Dom lepsi hrac. Je to vidno aj na stats W/UE.

Zaroven, Zverev uz nie je taky dominantny na servise. Spravil aj zopar DF, cim pomohol rakusanovi.
Reagovat
czechfant
to je pravda. Ta paska byla jak z QF :D
Reagovat
JCFerrero
Hej a este aky dolezity bod, uplne tym nahlodava supera
Reagovat
czechfant
jakože když se to stane mně, tak mně to nahlodá jako svině. Jak to berou oni netušim :D :D
Reagovat
JCFerrero
Presne ja mam chut vtedy napalit lopticku na supera :D a este ked je nejaka dlha vymena a sa to stane, podla mna aj Rafa musel byt z toho uz zufaly
Reagovat
czechfant
presne :D ten urcite. To byl vzdycky BP a prase :D
Reagovat
mahycek
Tak prachy rozhodně nemá v hlavě, ty neřeší, může hrát
úplně v klidu, dostal se dál než čekal a to by mělo být
jeho plus.
Reagovat
Krisboy
Prémie za titul tvoří cca 1/5 jeho celkovýho kariérního výdělku. Myslím, že to není zanedbatelné ani pro něj.
Reagovat
Marduch
jj, nedivil bych se, kdyby mu z toho začlo i třeba trošku m*dat v hlavě.. asi úplně nečekal, že by se reálně mohl dostat tak daleko..
Reagovat
Krisboy
To si právě myslím, že to nečekal, proto to nabídl. 4+ mega pro něj není rozhodně zanedbatelná částka.
Reagovat
smazaný uživatel
Má 22r.

Na konci kariery to zanedbatelné naozaj bude.

Nehovoriac o tom, ze uz ked raz si multi milionár, tak nejaké na nejaké dalsie dva milióny odkázaný nie si.
Reagovat
Gracias_Mendoza
S tým pomyslně získaným GS by získal i nové smlouvy a sponzory. Je to důležitější než si myslíte. Víc než samotné prize money za ten zisk GS
Reagovat
smazaný uživatel
Suhlasim samozrejme.

Reči o tom, ze by sa Zverevovi viac oplatilo finále prehrat, nez vyhrat a darovat financnu odmenu su uplne na hlavu postavené a sportovo uplne neetické..
Reagovat
Nenela
JO, brejk je tam!
Reagovat
Petr_Fisk
Doufám, že se Dom oklepe a nedá kůži zadarmo.
Reagovat
Marduch
podle mě to otočí, není z těch, co se smíří se SF.. I fyzicky by měl mít navrch.
Reagovat
mahycek
Saša zatím očividně bez nervozity, zírám oproti ATP CUPU.
Dom je poněkud zabržděný, jako by ještě včera slavil. Jasně
neslavil, jako by měl v hlavě, že je tak blízko finále.
Neřekl ještě poslední slovo bude kousat, ale pokud prohrál
i 2 set, tak to neotočí. Zatím je Zverev v pohodě, do kdy?
Reagovat
Vlk-v-trave
...i "tenisovi bohove" se snazi asi pomoct Australii s pozary. Tak tlaci toho dacana co muzou...:)
Reagovat
annah
Nebylo by to bohum nic platné. Djoker by Zvereva stejně té finanční ztrátě uchránil . :-)
Reagovat
Petr_Fisk
Pro ty, co se dívají na Eurosport, tak hudba v reklamě částečně připomíná pohanskou kapelu Hedningarna a jejich skladbu Vargtimmen (varg-vlk timmen-čas)...
v čase 00:40

https://www.youtube.com/watch?v=veqc79hoPH0
Reagovat
Mantra
dost pochybuju že tuhle kapelu někdo ze zaměstnanců ES vůbec zná, krásná ukázka co dělá podvědomí člověka, jak mu šeptá něco, co vidí jen on sám :-D
Reagovat
Petr_Fisk
Určitě ano, tohle tam nikdo nemůže znát - zpívají jen sámsky nebo švédsky. Tohle je ve švédštině, ale je to spíše ukázka toho, že kdyby to bylo známé, tak by se na tom někdo mohl právně "točit"...
viz Prince vs L.Bílá nebo story se Stairway to Heaven.
A taky jsem to sem dal trochu kvůli vlkovi...:)
Reagovat
Vlk-v-trave
...vypada to na Joik...:)
Nase bratry ze Svedska zname, ale nestykame se, oni maji svych starosti az nad hlavu...
...no a my mame take svou praci. My si do toho nejak nemluvime.

https://www.youtube.com/watch?v=kTvCx0UaHWg
Reagovat
Petr_Fisk
Se tedy vyznáš, smekám...:) - je to opravdu joik. To v Česku zná málokdo.
Reagovat
Vlk-v-trave
My Vlci se zname, ale respektujeme kazdy svoje teritorium:)
Reagovat
Vlk-v-trave
Dobre, tak abych nemlzil, nebylo to tak tezke, jednak neziji v CR, a jednak jsem byl spoluorganizatorem vystavy na tema kultury Saamu:)

A s touhle jsme i korespondovali abychom mohli prezentovat joik na vystave...bohuzel se nam nepodarilo sehnat prava na vic zajimavych stylu, ktere jsme chteli prezentovat...:(

Ale Maxida je fajn, tam to slo rychle, hned jsme meli povoleni:
https://www.youtube.com/watch?v=dCpxaOB7Eug
Reagovat
Denis92
Zverev podava velmi dobre cely turnaj. 1.servis ma v priemere cez 75%, co je velmi vysoke cislo. Dnes zatial neuveritelnych 92%.
Reagovat
Mantra
Jojo, Zverev to vyhraje celé, ukázal gesto a prachy zustanou v Austrálii :-D
Reagovat
farr
Nevšiml ste si někdo kolik % byla predikce na vítězství Thiema před zapasem a kolik na Zvereva ?
Reagovat
ttopi
Na ausopen bylo Thiem 63% a Zverev 37%. Teď se to tam v podstatě otočilo.
Reagovat
farr
Děkuji , nemohl jsem to najít. ,že se to otočilo je v celku logické. Ale uvidíme ja si myslím, že se Thiem trochu zvedne.
Reagovat
Denis92
Ako Thiem set zacal, tak ho aj ukoncil. Velmi zly vykon od neho. Ak sa vyrazne nezlepsi, tak skonci v 3setoch.
Reagovat
JCFerrero
Samzorejme Thiem uz nehra životný tenis a pasky ciary ako proti Rafovi
Reagovat
smazaný uživatel
Je to soupeřem, se podívej jak hraje Zverev.
Reagovat
JCFerrero
Hra este horsie ako rafa, to sa nedalo zopakovat, vsak sa len pozri na kratasy proti Rafovi mu vysiel kazdy, tu ich dava do polky siete
Reagovat
steve79
Ono to je tím, že Rafa hraje hodně liftované údery a míče vyskakují výše. Zverev nehraje liftované úderý a Thiem nemůže z nich tolik utočit.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak.

Saša hraje BH i FH pod slušným úhlem a hodně na plocho, tím pádem ty míče neskáčou tak vysoko, jako míče od Rafy a Thiem je ten, kdo musí chodit do kolen a ty míče škrábat liftem a z toho plynou ty UE do poloviny saka.

A logicky to Saša trestá. Dom zatím nemá z čeho útočit.
Reagovat
JCFerrero
Tak to potom je bez sance Thiem keby sa dostal do finale
Reagovat
smazaný uživatel
To se ti zdá, Nole taky hodně liftuje údery a těch plochých úderů moc nehraje. Akorát Nole to oproti Rafovi tlačí více k BL. Musíš se podívat na zápas Djokoviče s někým jiným, než třeba s Rogerem, který ty míče hraje setinu po odskoku, to hodně mate.
Reagovat
JCFerrero
Rozumiem, ale si myslim ze Thiem to nevydrzi do djokovica bit 4-5 setov ze na 2 vitazne ho moze vystrielat ale takto nie, ale na antuke ho zlozil ale to je nieco ine
Reagovat
smazaný uživatel
Tak aby Djokovič nebral titul, to by se musela stát velká náhoda. Pokud vyhraje, tak to bude jeden z těch titulů vcelku gratis. Struff mu vzal set v prvním kole, pak nulový Ito, Nishioka, Schwartzmann, zraněný Federer. Pohodička.
Reagovat
turista
Cože? Ti Novakovi soupeři, které jsi vyjmenoval jsou kvalitní.
Reagovat
Skeec
Však Dom vůbec netlačí, ue do půlky sítě. To je jasný když vyhraje Rafa tak soupeř hrál špatně a když prohraje tak soupeř hrál taky špatně ale stačilo to. FFF
Reagovat
PH94
Vždy je to i soupeřem. Rafu tlačil do bh, ten mu to rozliftoval do ideální výšky a Dominic diktoval tempo. Zverev má však bh rychlejší a nepříjemnější.
Reagovat
ttopi
Kanál se otevírá, cinká poklop a vylézá... JCFerrero!
Reagovat
smazaný uživatel
Ten zápas je čistě o tom, kdo se složí z té myšlenky být ve finále GS. Zatím to vypadá tak, že se posral Thiem. Nikde není řečeno, že to bude v druhém setu naopak.
Reagovat
Petr_Fisk
Toto na tom kurtu bude vypadat...:)
Reagovat
annah
Těmi opakujícimi se chybami mi připomíná Fedexe z utkání s Nolem.
Reagovat
Ereinion
S tímhle tenisem si tu Zverev nic nevydělá...
Reagovat
PH94
:DDD
Reagovat
tito
Ale na druhou stranu mu ten příslib může neskutečně pomoci. Vyšší cíl je vyšší cíl. A Klokani ho budou tlačit. Pokud tedy Nole neřekne, že to udělá taky....
Reagovat
Vlk-v-trave
...
Reagovat
Petr_Fisk
Šáša,.....Šáša jede...:)
Reagovat
Mayo
Zverev beast mode kks.
Reagovat
ttopi
Zverev to zatím trefuje slušně

1st serve in
90 %
18/20
Reagovat
farr
Říkám si z čeho je Dom tak nervózní, Zverev oblíbený soupeř navíc Saša poprvé v SF na GS.
Reagovat
Petr_Fisk
Finále je nablízku a asi cítí šanci.
Snad se z toho oklepe dříve, než bude po zápasu.
Reagovat
smazaný uživatel
Thiem hra zatial so zatiahnutou ručnou bzrdou, nevie sa uvolnit, jeho údery postrádajú ekrazit, sú zatial len takým pohladením. Evidentne sa mu hra zle z pozicie favorita. Musi začat viac riskovat, hru si užívať a prestat mysliet na to, o čo sa hrá.

Zverev pasívny, zalezený, zatial nekaziaci a dobre brániaci..Stačí to.
Reagovat
PH94
Zverev je hlavně od základní čáry zatím o poznání lepší než Rafa. Plus i skvěle podává.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápu kde se to v něm vzalo. Mistr světa ve dvojchybách najednou podává jako Karlovič.

Neskutečná změna za pár dní.
Reagovat
PH94
U něho je to čistě o hlavě. Nikde však není psáno, že mu servis v průběhu zápasu absolutně odejde. U něho je v tomhle možné vše.
Reagovat
paddy
Vždyť ho chválíš celý turnaj, že podává dobře, takže žádné překvapení a faktor, který dnes rozhodne.
Reagovat
Skeec
Tak Saša rozhodně není lepší od základní čáry, spíš je to tím že Dom hraje tužku.
Reagovat
PH94
Ve skutečnosti však lepším hráčem je. Thiemovi stačilo Rafu dostat do backhandu a výměnu už diktoval. Proti Zverevovi v prozatímní formě do toho může střílet ze strany na stranu a odráží se to stejně. Zatím mi ta hra Zvereva hodně připomíná Djokoviče. Zverevova hra se jeví hodně nenápadně, ale hraju opravdu velmi dobře.
Reagovat
Skeec
To neříkám, ale dnes Dom dělá ue do půlky sítě...
Reagovat
smazaný uživatel
Good one :)

Zverev naozaj nehra od zakladnej čiary lepší tenis.

Skor je to o tom, ze hra proti súperovi, ktorému pozícia favorita naozaj nevonia.
Reagovat
paddy
Thiem byl favorit téměř v každém utkání turnaje. Dnes to nezvládá, protože konečně narazil na silného soupeře.
Reagovat
smazaný uživatel
Melieš houna :)
Reagovat
PH94
Oba hráči velmi kvalitní od základní čáry. Djokovič to nebude mít ve finále lehké.
Reagovat
Denis92
Thiem zatial dost kazi, Zverev je konzistentnejsi od BL, hlavne z backhandu.
Reagovat
smazaný uživatel
Thiem se musí rozehřát na provozní teplotu. Pak přestane dělat UE
Reagovat
Denis92
A potreboval by triafat aj 1.servis
Reagovat
smazaný uživatel
A jedeme indoor semifinále.

Tak to jsem zvědavý, značná výhoda pro Zvereva.
Reagovat
Denis92
V Londyne ho porazil Thiem 2-0
Reagovat
smazaný uživatel
Vím, ale Zverev má lepší servis, to mu pomůže více.
Reagovat
ttopi
Jak jsou kluci oblečení? NA live score ofic. stránek mají oba fotku se stejným outfitem od Adidasu :-)

https://ausopen.com/match/2020-dominic-thiem-vs-alexander-zverev-ms601#!stats
Reagovat
Denis92
Maju to co na fotke.
Reagovat
ttopi
Tak to je dost nepraktické na oko ne?
Reagovat
Nenela
Ja je poznam podle krtas, Dom bile, Alex tmave.
Reagovat
ttopi
Tak to jo. Já myslel že mají i kraťasy stejné :-)
Reagovat
Nenela
Jinak triko stejne.
Reagovat
smazaný uživatel
Trošku WTA na začátek a jedem.

Totéž včera předvedli Nole s Rogerem v prvních gamech. Mě příjde, že je to pro hráče velký šok. Warm up a denní trénink mají většinou na indoorových kurtech v Melbourne, pak čekají na zápas a příjdou v night session, kdy jsou kurty ještě jakž takž nahřáté, ale už nesvítí slunce. Než se s tím srovnají, tak ty první gamy jsou solidní divočina.
Reagovat
HolyMotors
Solidní divočina jsou hlavně tvoje komentáře tady na TP.
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za kompliment.
Reagovat
Denis92
Thiem katastrofalny uvodny gem.
Reagovat
Denis92
Ale vzapati uz konzistentny a zachyboval pre zmenu Zverev. Tak snad sa chlapci oklepali a kvalita pojde hore.
Reagovat
Krisboy
Oba cítí velkou příležitost, tak jsou trochu nervózní.
Reagovat
ttopi
Zverev hned BB.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist