Thiem už je zdravý. Dnes odletí na Turnaj mistrů do Londýna

11. 11. 2020, 09:49
Aktuality 28
Dominic Thiem minulý týden zvládl doléčit puchýře na chodidle, už je zase v plném tréninkovém zatížení a dnes se chystá vyrazit do Londýna, kde v neděli v O2 Areně odstartuje prestižní Turnaje mistrů. Nejlepší rakouský tenista o tom informoval na svých oficiálních stránkách.
Profily hráčů
Dominic Thiem

Thiem měl problémy s puchýři na noze už na domácí halové akci ve Vídni, kde obhajoval titul a ve čtvrtfinále prohrál s pozdějším šampionem Andrejem Rubljovem. Následně se odhlásil z Masters v Paříži, aby stihl nohu doléčit a byl stoprocentně připravený na Turnaj mistrů, který začíná v neděli.

A povedlo se. Nejlepší rakouský tenista už je v pořádku, zase v plném tréninkovém zatížení a dnes odletí do Londýna, kde se závěrečný vrchol sezony na nějakou dobu uskuteční naposledy, příští ročník už proběhne v italském Turíně.

"Po prohraném čtvrtfinále ve Vídni jsem musel chodidlo léčit, trvalo mi to asi dva nebo tři dny. Hned potom jsem se začal připravovat na Londýn. Tam se svým "omezeným týmem" vyrazím ve středu," informoval na svých oficiálních stránkách.

"Na Turnaj mistrů mám skvělé vzpomínky, loni jsem tam ve skupině porazil Rogera Federera a Novaka Djokoviče, v semifinále Alexandera Zvereva a ve finále jsem prohrál 6-7 ve třetím setu se Stefanosem Tsitsipasem," dodal vítěz letošního US Open.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

28
Přidat komentář
Tomas_Smid_fan
Ať vyhraje jeden z trojice Dom, Diego, Filosof, i když Diego tam bude trochu outsider, jestli povrch nebude lepidlo.
Reagovat
smazaný uživatel
Svou novou knihou pravděpodobně rozčílil ATP.

Koukám na jeho zápas s Millmanem a už mu neuznali tak 10 autů Millmana a každou lajnu Simona lajnový zařízne slovy OUT

smilesmilesmile
Reagovat
Mantra
hm a nepíská to tam náhodou Jestřáb?
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, tam žádný není

To je ten fail
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Black Hawk downsmile
Reagovat
smazaný uživatel
To je jako ten tiper jestřáb tady, ten je taky většinou sestřelen
Reagovat
Marduch
https://www.sport.cz/tenis/clanek/1828663-chudym-brat-bohatym-davat-porad-se-jeste-divite-djokovicovi-zlobi-se-tenista.html?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz#hp-sez
Reagovat
smazaný uživatel
To mi řekni, kdo na tom rýžuje. Podle mě TOP10 má úplně v pejči, jestli dostanou za výhru 1.400.000 EUR, nebo 1.300.000 EUR a těch sociálně slabších tenistů je snad více ne?

Jestli Nadal po zisku FO dal 20% PM šéfovi ATP?
Reagovat
Marduch
členové rady Federer, Nadal, Anderson, Murray, Auger-Aliassime, Millman, Chardy, Yen-Hsun Lu, Jurgen Melzer, Bruno Soares, bývalý tenista Colin Dowdeswell a trenér Brad Stine.
Reagovat
turista
Jsou tam hráči i z nižších pater žebříčku, to ano. Ale Federer a Nadal nebudou chtít vyšší prize money pro hráče z nižších pater žebříčku. To chtěl Djokovič. Ale bylo to asi neprůstřelné. Tak odešel.
Reagovat
smazaný uživatel
Roger má 4 děcka a Rafa akademii.

Potřebují peníze.
Reagovat
Marduch
Dělají něco pro níže postavené hráče nebo ne? Podle toho uniklého dokumentu to spíš vypadá, že ne. (pokud to není fake)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty nezkoumal jsem to.

Zase níže postavení hráči mají kur-va dělat vše proto, aby byly výše postavení ne?

Mě taky nikdo nedal 3.000 EUR na výplatu po podpisu pracovní smlouvy.

Má to dvě mince. Chápeš, když dostane někdo 3 miliony za první kolo GS a ještě si na sebe vsadí, tak jak ten tenis bude vypadat?
Reagovat
dappe
Níže postavení hráči mají peněz dost.
Reagovat
Marduch
Tak určitě.. Krome dvou tuctu nejlepších s přívětivým losem z toho nikdo nic moc nevidi. Nuzky se rozeviraji.
Reagovat
turista
Ano. Kermode sice získal pro hráče hodně peněz. Ale ty putovaly hlavně k hráčům první dvacítky. Gaudenzi se po odchodu Kermoda tvářil, že souhlasí s požadavky Djokoviče, Pospisila, Isnera a spol. na příznivější přerozdělení prize money aby i níže postavení hráči měli finanční podmínky na zlepšení výkonnosti. Neznám příčinu toho proč to pak zamrzlo.
Reagovat
dappe
To nutně neznamená, že se mají špatně a zasloužili by si více. Všem bych doporučil se občas podívat na zápasy těch konkrétních níže postavených hráčů, kteří o tomto tématu nejčastěji mluví.:)
Reagovat
smazaný uživatel
To složení TM. Thiem, Zverev, Tsitsipas, Rublev, Medveděv.

Kurz na výhru Djokoviče 3, na výhru Nadala 50 a že Rafa postoupí ze skupiny Medvedev,Zverev, Schwarzmann, tam je šance tak 5% smile
Reagovat
Patik
to je strašný rozdiel kurzov nato že jeden je No1 druhý No2 a obaja si chcú hovoriť najlepší hardári histórie..teda jeden z nich..
Reagovat
dako
Kde si videl tieto nezmyselné kurzy, prosím ťa?smile
Reagovat
smazaný uživatel
www.forehandbets/petrzalka.cz
Reagovat
gigin
Reagovat
com
smile on a nebo Diego smilesmile
Reagovat
gigin
Za ty keca na Nadala, bych to přál i jemu. A bude klid. Všici by měli všechno.
Reagovat
gigin
*kecy
Reagovat
tito
Jestli to stihnu do nějaké sázkovky, tak si na něj vsadím :-)
Reagovat
gigin
Utěkaj!!
Reagovat
gigin
Než to smažou!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist