Třetí zářez proti hráči Top 10 v řadě. Tsitsipas v Torontu utekl obhájci titulu Zverevovi z mečbolů

11. 8. 2018, 08:56
Aktuality 74
ATP TORONTO - Stefanos Tsitsipas si v Torontu den po skalpu Novaka Djokoviče vyšlápl i na obhájce titulu Alexandera Zvereva a vyřadil tak třetího hráče Top 10 během tří dnů. Devatenáctiletý Řek udolal německého favorita po dvou a půl hodinách boje, přestože ve druhém setu prohrával 2-5 a v tie-breaku čelil dvěma mečbolům. Ve svém největším semifinále se utká s Kevinem Andersonem, o druhé místo ve finále svedou souboj Rafael Nadal a další mladík Rus Karen Chačanov.
Stefanos Tsitsipas

Tsitsipas oplatil světové trojce Zverevovi týden starou porážku ze semifinále ve Washingtonu. V americké metropoli vyhrál německý favorit ve dvou setech a na podobně jasný zápas to vypadalo i v pátek v Torontu. Zverev vedl 6:3 a 5:2, ale dovolil o dva roky mladšímu soupeři srovnat a dovést sadu do tie-breaku, v němž nevyužil dva mečboly. Tsitsipas maratonskou zkrácenou hru vyhrál 13:11 a psychické výhody využil i pro vítězství v rozhodující sadě.

"Za stavu 6:3, 5:3 jsem podával na vítězství v zápase. Za normálních okolností už jsem tu měl sedět před hodinou a půl," zlobil se Zverev při rozhovoru s novináři. Jednadvacetiletý Němec byl z porážky tak zklamaný, že zkritizoval spolu se svým i výkon soupeře. "Tohle byl naprosto směšný zápas ve všech ohledech. Jsem k vám upřímný, pánové. Byl to směšný zápas a ani on nehrál dobře," řekl hamburský rodák.

Jeho přemožitel zažíval naprosto opačné pocity. Zvlášť proto, že páteční výhra byla jeho třetí nad hráči top ten za sebou. V předchozích dvou kolech aténský rodák vyřadil Rakušana Dominica Thiema a wimbledonského vítěze Novaka Djokoviče ze Srbska. "Jsem zmatený, opravdu se tohle děje? Potvrzuje to, že díky oddanosti a práci se sny plní," uvedl Tsistipas, jehož po turnaji čeká posun z aktuálního 27. místa žebříčku.

V semifinále se mladý Řek utká s wimbledonským finalistou Kevinem Andersonem z JAR, jenž deklasoval 6:2, 6:2 Bulhara Grigora Dimitrova.

Druhou dvojici tvoří světová jednička Rafael Nadal a Rus Karen Chačanov. Nejvýše nasazený Španěl ve čtvrtfinále zdolal 2:6, 6:4, 6:4 Chorvata Marina Čiliče, jenž udělal 43 nevynucených chyb a využil jen tři ze 14 brejkbolů. Nadal si díky této výhře jako první zajistil účast na Turnaji mistrů v Londýně.

Dvaadvacetiletý Chačanov postoupil do prvního semifinále na turnaji série Masters v kariéře za necelou hodinu po jasné výhře 6:3, 6:1 nad Nizozemcem Robinem Haasem.

• ATP MASTERS 1000 TORONTO •
Kanada, tv. povrch, 5.939 970 dolarů
páteční výsledky (10. 08. 2018)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Nadal (1-Šp.) - Čilič (6-Chorv.) 2-6 6-4 6-4

Tsitsipas (Řec.) - A. Zverev (2-Něm.) 3-6 7-6(11) 6-4

Anderson (4-JAR) - Dimitrov (5-Bulh.) 6-2 6-2
Chačanov (Rus.) - Haase (Niz.) 6-3 6-1
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

74
Přidat komentář
Dobry-den
Gratulka, akorát byste už mohli pochopit, že se jmenuje Cicipas, nikoliv Tsitsipas. Pište česky, to písmenko 'c' v češtině není pro srandu králíkům. Tsitsipas je anglický přepis. Taky nepíšete Khachanov, ale Chačanov.
Ignoranti.
Reagovat
Herbert_Hoover
Napiš to ještě i do Sportu, Idnes a dalších zpravodajských webů, tsype. :))
Reagovat
Dobry-den
To už nechám na tobě, ale aspoň tady, na specializovaném portále by to mělo mít určitou úroveň.
Reagovat
Marduch
Vlastne proc se nepise Džokovič?
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa hral svoj najlepsi tenis len v Monte Carle, vsetky ostatné tituly vyhral s vykonom, ktore mali odchylky, ako sampión vsak nasiel cestu za vitazstvom....

Dnes opat, miestami dokonca zle, servis a FH sa niekedy vytratia ale ze úplne na 10-15min, potom chvilu zablikajú...

Pozitivom pred USO moze byt, ze v severnej Amerike hral pred rokom vyslovene zle a potom sa zlepsoval. Tento titul by mu mohol pomoct, Cinci by potom pripadne mohol vypustit...

Stefanos bude isto vo finále velmi hryzt, tesim sa. V Barcelone dost kazil, dnes mu bude povrch viac sediet a bude o tú jednu prehru skúsenejší..
Reagovat
tito
Z nostalgie po Sojce ( jsem asi poslední, kdo z původního bratrstva zůstal )..
Ryan si to měl ohlídat. Neříkám že Hurkacz je slabý soupeř, ale výsledky,zkušenosti a povrch byly na jeho straně. Naopak Chris překvapil, byť prohrál. S Medvedevem padl až ve třetím po brejku, slušný výsledek. Kéž by se mu podařilo v dohledné době atakovat 100.
K Rafovi- patrné zlepšení, ale výhodu brejku v prvním opět neudržel..Tenhle leitmotiv mi pije krev, ale bohužel k němu neodmyslitelně patří. Dnešní finále bude nesporně super zápas a Stefanos má určitě na to, aby Rafu pořádně potrápil či titul získal. Toronto není Barcelona a progres v jeho hře je značný. Ani už si nevzpomínám takovou parádní cestu turnajem mimo Big3. Sašovo tituly z Toronta či Říma byly také obdivuhodné, ale toto bych stavěl ještě výše. Pokud tedy titul získá. Doufám, že tihle dva ještě více rozhýbají mladou generaci, už je nejvyšší čas na obměnu tenisové špičky a na nové rivality. Napadá mne docela hodně jmen, ale třeba takový Nick už mi tam nezapadá.
Reagovat
Krisboy
Čtvrtej zářez. To je jízda. V 19 letech na 15. místě na žebříčku. To tu nebylo od dob Rafy, ne? Gratulace a respekt!!!
Reagovat
Krisboy
Tak ve dvaceti letech. Takže ještě všechno nejlepší k narozeninám, Cici!
Reagovat
Nola
Novak ziskal titul ako 19 rocny v Miami, a rok koncil ako 20 rocny na 3.miete, bol skvely ako tinedzer
Reagovat
Herbert_Hoover
Novakovi bylo ještě 18, když vyhrál v Miami.
Nicméně už měl vyšší ranking, a tak nemusel čelit takové plejádě hráčů tehdejší top 10. Ze světové desítky tenkrát porazil tuším "jen" Rafu. Tsitsi bude možná nejmladší vůbec, komu se takový majstrštyk (vymlátit tolik borců z elitní desítky) podařilo. Pokud by porazil i Rafu, bylo by to fenomenální.
Reagovat
Nola
z nemas pravdu, mal 19 rokov, a v tom roku vyhral aj Montreal - uz ako 20-rocny, kde vyradil svetovu jednotku, dvojku a trojku, t.j. Federera, Nadala, Roddicka, to bol zarez v tej dobe nevidany
Reagovat
Herbert_Hoover
Ajo, máš pravdu, sorry. Dole jsem rozebíral Rafu a Miami 2006 a spletlo se mi to. To je sice pěkné s tím Montrealem, ale tehdy už byl Novak světová čtyřka, dvojnásobný semifinalista GS, vítěz Masters a dalších turnajů a minimálně proti Roddickovi už byl favoritem. Není to v mém vnímání až takový majstrštyk, jako když hráč třetí světové desítky, do té doby vítězstvím na ATP úrovni nepolíbený, vymlátí čtyři hráče top 10. Pokud by sundal ještě i světovou jedničku, jako že klidně může, tak se stane na čas nesmrtelným.
Reagovat
smazaný uživatel
To ano, je to efektnejsie, takto prist "odnikadial" a zrazu vyhrat so styrmi hracmi top 10..

Ale za to Novak nemoze, ze uz mal vysledky, to mu vlastne v tejto mini sutazi nehrá do karát..:)

Osobne si ale myslim, ze este by sa malo posudzovat, kto konkretne za tymi top10 menami stál...

Thiem, Anderson, Zverev?...Samozrejme okej..

Nadal, Federer, Roddick?...Even better..

Najlepsi je aj tak Ivan...Nadal, Federer, Djokovic..:)
Reagovat
Herbert_Hoover
Anderson, Djokovic, Zverev? ...even better than wannabe clay king Thiem :))

Novaka možná měli už lépe načteného, více se soustředili na vlastní výkon proti němu, věděli, že je nebezpečný a jak musí svou hru uzpůsobit, aby ho porazili. Každopádně jeho úroveň byla jinde než Stafanosova, v určitém ohledu byl dost možná vyspělejší a minimálně v jednom tom zápase byl papírovým favoritem, což se o Stefanosovi říct nedá. Ani proti Kevinovi favoritem nebyl, natož proti Sašovi nebo Djokerovi.

Ano, jistě že by se to mělo posuzovat. Tak třeba Rafa měl tragickou část té sezony, kdy ho Novak v Montrealu vyštípal. Ztratil sety s Dancevicem (wtf?), s PHM (ještě by se dalo chápat, ale stejně), v Cinnci skrečoval následně kemkovi Monacovi, aby na USO prohrál s Ferrerem. Djoker chytil zkrátka momentum, které na rozdíl od něj Rafa neměl. Navíc ho v tom roce už porazil v Miami na hardu. Na betoně mezi nimi nebyl takový rozdíl. Paradoxně na Roddicka pak zahrát neuměl, ale úplně první zápas vyhrál, nehledě na to, že byl Andy v relativně ideálním tenisovém věku. Každopádně je ikonou slabé éry, takže bych to neřešil. :)) Ten výčet bych tak zúžil na Fedexe, výhra nad ním byla určitě velmi hodnotná.
Reagovat
Herbert_Hoover
Jinak ale Kanada k těm majstrštykům nějak tíhne. Co takhle Tsongova jízda Torontem v roce 2014, kdy vyštípal Novaka, Feda i Můru? :)
Reagovat
Nola
tu jazdu Tsongu mam v zivej pamati, hral tam ako maly boh, on je prikladom nevyuziteho potencialu, asi jediny frantik, ktory si veril na B4 a dokazal ich porazat
mlady Grek sa moze pripojit, hru na to ma, ale finale je ina disciplina, uvdime ako ho podrzi hlava
Reagovat
smazaný uživatel
Tsitsipas je nejmladší hráč, který porazil čtyři hráče TOP10 na jednom turnaji.
Reagovat
Patik
Tak trošku sa mu ospravedlňujem zaslúži si uznanie..zatiaľ jeho životný turnaj..a dúfam že týmto to nekončí..viem že ak by vo finále stretol Nadala tak cez neho už pravdepodobne neprejde ..ale aj tak asi všetci kto sledovali turnaj ho budú staviať na pozíciu víťaza turnaja s uznaním.. aj keď bude víťaz niekto iný..môj názor..
Reagovat
smazaný uživatel
To musia byt obrovské emócie pre mladého, porazit za sebou 4 hracov top10 a posledných dvoch po odvrátených MB..

Odohrat v 19r. finále atp500 a atp1000, to sa bude tazko prekonávat komukolvek..Dnes som odsledoval celý zápas a pohyb mladého je úplne ale úplne v poriadku, niekedy dokonca z defenzívy zahral úžasné veci. Mentálne tiez silný, dokázal vyhrat dva zápasy, v ktorých mozno ani nebol lepsí a to je devíza šampiónov.

Obrovská poklona, co mladý Grék ako tínedžer dokázal. Neporovnávam ho s Rafom, ale len tak zo srandy som si pozrel na Rafovu sezónu 2005 na prelome 19/20r.

Vyhral 11 turnajov. Tak toto je úplne šialené a nenormálne. Insane!!!...
Reagovat
smazaný uživatel
Jo tak Rafa byl asi nejlepší teenager všech dob. O tom žádná.
Reagovat
Kozoroh
Opravdu? A co třeba Boris Becker, vítěz Wimbledonu v 17 a 18 letech? Nebo Stefan Edberg, držitel juniorského CYGS?
Reagovat
smazaný uživatel
Ja by som do toho pojmu najlepsi tínedzer predsalen zaradil sirsie obdobie, nez vyhra jedného GS...
Reagovat
Kozoroh
OK, tak Rafu porovnáme v počtu vyhraných GS turnajů a ATP podniků do 20. narozenin s Borgem, Wilanderem, Beckerem a Edbergem.

Borg: 2 GS tituly (FO 1974 & 75) 17 ATP titulů
Wilander: 2 GS tituly (FO 1982, AO 1983), 13 ATP titulů
Becker: 2 GS tituly (WCh 1985 & 86), 12 ATP titulů
Edberg: 1 GS titul (AO 1985), 5 ATP titulů
Nadal: 1 GS titul (FO 2005), 16 ATP titulů

Jistě se shodneme na tom, že Rafa je v pořadí nejlepších teenagerů před Edbergem. Ale s ostatními už to tak jednoduché není, neboť mají nad Rafou výhodu jednoho GS titulu navíc. Borg dokonce Nadala převyšuje v počtu turnajových triumfů. Takže Rafan je přinejlepším druhý nejlepším teenagerem open éry po Borgovi.
Reagovat
smazaný uživatel
Pre Rafu hrá zrejme aj doba...Bolo isto jednoduchsie prerazit ako teen v 70-80rokoch, ako po roku 2000...

Ale áno, suhlasim, ze jednoznacne sa to tvrdit nedá. Sezóna 2005 vsak výnimočnou urcite je..
Reagovat
Kozoroh
To bezesporu. Ale taky bych chtěl vyzdvihnout Borgův rok 1974, v němž oslavil 18iny. Borg v té sezóně vyhrál 8 turnajů na třech různých površích: čtyři tituly na antuce (včetně FO), dva na trávě a dva na hardu v hale.

S dnešní fyzickou náročností tenisu je defacto nemožné, aby teenager napodobil Borga či Nadala. Před 30-40 lety, kdy převažovali servis-volejáři, stačilo mít skvělou techniku úderů, aby se mladík prosadil. Ale dnes je třeba mít především pořádnou kondici, aby hráč vydržel maratonské výměny s Nadalem či Djokovičem. A tu nelze získat ze dne na den...
Reagovat
Herbert_Hoover
Rafova sezona 2005 byla na přelomu 18/19r., což je ještě o to šílenější :)
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry, vidis :)

Neviem ci niekedy vlastne vyhral viac turnajov...

Ano, boli tam nejaké 250ky, ktore neskor vypustal, ale aj tak. Na tinedzera, proste neopakovatelne v dnesnej dobe..
Reagovat
Herbert_Hoover
Ano, byla to parádní sezona. Víc turnajů nikdy nevyhrál, dokonce ani stejně, ale zato v roce 2013 vyhrál o GS víc a měl tři Masters na betoně, což se mu nikdy nepodařilo. I když v onom týnejdžerském zázračném roce byl k tomu velmi blízko, když selhal až v pěti setech v památném duelu v Miami proti Rogerovi.
Reagovat
Nola
slusne semi, d'artagnan bez nervov, uz porazil 4 hracov TOP10, tinedzer valcuje, rozpravka pokracuje, Kevin vo velmi dobrej forme to nezvladol, mozno sme prave videli buducu NO1, gratulka velka
Reagovat
smazaný uživatel
Mě hlavně udivují ty jeho nervy. To je jako kdybych viděl Rafu. Proste big point winner. Každý důležitý balon vyhraje. Železné nervy
Reagovat
Mayo
Grék vo finále, Kevin to posr4l. Každopádne neviem vôbec čo je ten Grék zač. Ak Rafa postúpi do finále a to sa bude hrať v kresťanskom čase, tak Greka prvýkrát kuknem.
Reagovat
smazaný uživatel
No úplně nevím, zda to Kevin posr*l. Tsitsi ho proste přehrál.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten kluk má nervy z betonu. Jaký zahrál BH cross na MB Kevina, tak to by se mohl učit Federer se Stanem dohromady.

Pohádka pokračuje. Je to borec.
Reagovat
Patik
Ty to prežívaš a preciťuješ všetko viac ako on :) nemyslím to ale v zlom :)
Reagovat
smazaný uživatel
Řeknu ti hned proč.

Byl jsem letos v Halle (už jsem to říkal) a když jsem říkal lidem ?Hele počkejte jdu se vyfotit se Stefanem, tak stali jako d*bilove, protože ho nepoznali. Oni totiž čekali na Zvereva asi 3 hodiny, který ani nepřišel. A já jim říkal, měli jste se s nim vyfotit ten kluk má budoucnost a oni mi řekli ?Jediný kdo má budoucnost je Saša?

Takže proto to zeru :) Navíc je mi sympaticky.
Reagovat
Patik
Mne sa trošku sprotivil keď som videl tie nezhody a prístup v jednaní s Medvedevom..ale tak je to ešte mladý chalan ešte dozreje mentálne aj tenisom..uvidíme v ďalšej sezóne..v tejto bude ešte nakopnutý a namotivovaný..som zvedavý či taký dokáže byť aj niekoľko sezón po sebe.
Reagovat
smazaný uživatel
V zápase na dva víťazné sa moze stat cokolvek.

Ale toto bude Rafu velmi mrziet ak tieto prekazky v podobe mladého Rusa a kohokolvek vo finále nezvládne...

Prvé semi priemerné, obaja striedajú lepsie momenty s horšími, Grék tenisovejší..
Reagovat
smazaný uživatel
Jako Rafu v případném finále Tsitsi už asi nedá. Moc nechápu odkud vzal energii na další dnešní tři sety.

I když totéž jsem říkal včera :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zrejme nemá šancu. Už teraz si prežil emočné vyvrcholenie, zajtra može posobit vyžmýkane.
Reagovat
smazaný uživatel
Emoční vrchol si prožil spíše s Djokovicem a Sašou. Viděl jsem všechny tři zápasy a dnes to byl první zapas, kdy byl Stefan lepším hráčem. Ne moc, ale byl.
Reagovat
Nola
nemyslim, ze bol lepsim hracom, v 3.sete urcite nie, Kevin vyhraval svoje servisy lahsie, podla mna to bol uplne vyrovnany zapas, TB je loteria a mlady to zvladol paradne
Reagovat
smazaný uživatel
Má strasne silnou hlavu. Ta mi vyhrála poslední tři zápasy.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pojď Cici. Mas zebrickove nejslabšiho soupeře za tři kola :D
Reagovat
svetova.dvojka
Řekové a tenis..., co se to s tím světem děje, za chvíli budou hrát Brazilci hokej.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejaký Sampras mal tiez grecke korene.
Reagovat
svetova.dvojka
já myslel, že polské.
Reagovat
smazaný uživatel
Kto len mysli, houno vie
Reagovat
Herbert_Hoover
Kyrgios, Philippoussis, Baghdatis, Kokki
Reagovat
janek_da
neboj, u Romu je svět ještě v pořádku
Reagovat
Herbert_Hoover
Romové hrajou hokej..jeden za Bílé tygry Liberec, což je takový krásný paradox.
Reagovat
Pe3k
https://youtu.be/utV6KiwZsbY
Reagovat
Herbert_Hoover
Stefanos "Borgos" Tsitsipas aka poker face Roger.
Reagovat
smazaný uživatel
Par lidi mi zde vytýká můj pohled na Zvereva a jsem rad, ze si mohou sami přečíst, ze je to opodstatněné až až.

Zverev je labilní a arogantní fracek, který svým chováním připomíná největší tenisovou žumpu v klubu na vesnici o 50ti obyvatelích. Dobře mu tak a přesně proto nemá zatím absolutně na to, aby z nej byl velký hráč. Neumí prohravat a hledá problémy všude, jenom ne u sebe. Jeho výrok k soupeři je směšný a jenom proto jsem rad za Stefana. To je jiná liga. Poker face, žádné emoce a slusné chování.

Sleduju Štefana na sociálních sítích a líbí se mi jeho výroky a pohled na svět. Ten kluk má srdce a myšlení šampiona. Doufám, ze to zvládne v budoucnu i tenisové.
Reagovat
smazaný uživatel
Otázka co mu řekl a kdy to bylo. Na kurtu to neberu v potaz. Ale nemůžeš takhle mluvit na tiskovce. Takových excesů má několik i Nole, nebo Federer. Na kurtu je to zapas, emoce, chápu. Ale hodinu po zápase před novináři urážet soupeře je známka mírně demence.
Reagovat
SwissMaestro
Jojo, souhlasím s tím Zverevem. Tohle by profík měl ustát.
Reagovat
Patik
To s tým Medvedevom si pamätám..snažil sa to rozumne riešiť ale Tsitsipas ho odignoroval.
Reagovat
tito
Yulia Sergeyevna Salnikova- jméno matky Stefanose :-)
Reagovat
Denis92
Los v Cincy je velmi zaujimavy. Na zapas 3.kola Federer - Murray sa naozaj tesim. Dufam, ze k nemu pride.
Reagovat
Mayo
Čo bude na tom zápase zaujímavé? Murray bude rad ak uhra pár hier
Reagovat
ipko
TM 2014: Federer-Murray 6:0, 6:1 :)
Reagovat
SwissMaestro
Na ten zápas nelze zapomenout. Jsme s kámošem chtěli pokecat u tenisu a ono bylo hotovo snad za necelou hodinku :D
Reagovat
Herbert_Hoover
Za hodinku se dá vypít dost piv, pokud je opravdu žízeň :)
Reagovat
PetaM
To asi jo, ale když sedíš u televize a máš pusu dokořán, protože Murray dostává takový náklep, je vážně těžké to pivo pít :D :D
Reagovat
SwissMaestro
Kámoš pil rychle. Vsadil pětikilo na Andyho :D
Reagovat
Denis92
Prvykrat kedy som videl Rogerov zapas nazivo. Az ma to stvalo, ze ho znicil tak rychlo :)
Reagovat
Denis92
Prvykrat, kedy som videl Rogerov zapas nazivo. Az ma to stvalo, ze ho znicil tak rychlo :)
Reagovat
ipko
hej, ja som pred telkou tiež nechápal.. ale Roger hral vtedy svoj best tenis.. škoda no, nakoniec do finále kvôli chrbátu nenastúpil.. súboj s vtedajším Novakom by bol vrchol turnaja..
Reagovat
Krisboy
Paráda, Stefanos. Mě nějak nešel spustit stream, za stavu 2-4 ve druhým jsem to přestal zkoušet, že bude stejně za chvilku konec. Jak šeredně jsem se mýlil! A jsem moc rád, že jsem se mýlil.
Reagovat
Torresek
Absolutní senzace tento mladík (:
V neděli oslaví 20 let teprve a kdyby je mohl oslavit na kurtu a nejlépe proti Nadalovi tak to by byla pecka ale nepředbíhejme.
Každopádně jeho tenisová vyspělost je úžasná. I přesto že vypadal dost bez energie tak ten zápas dokázal perfektně otočit. Komplexní tenista, na všech površích a úžasný "poker face" to doufám mu zůstane! Ty emoce do publika k trenérskému týmu jsou zcela zbytečné u mnoha hráčů a snad se bez toho obejde po zbytek kariéry.
Jen nechápu Alexe tom posledním gamu ten míček na 30:30 proč aspon nezkusil challenge, ta lajna byla dost.
Reagovat
Kozoroh
https://tt.tennis-warehouse.com/index.php?threads/zverev-says-tsitsipas-didn?t-play-well-and-that-the-match-was-pathetic.623871/

Co Saša řekl:
"Nemyslím si, že on (Tsitsipas) hrál dobře, myslím, že zápas byl naprosto ubohý na všech úrovních, jsem k vám velice upřímný (tisk). Nemyslím si, že on hrál dobře."

Jednou z věcí, která z velkých šampionů dělá velké šampiony, je unést prohru. Např. Djoker s grácií popřeje soupeři k výhře. Věty, které vyřknul Zverev, by No1e ze svých úst nikdy nevypustil. Jsem zklamán Sašou.
Reagovat
SwissMaestro
Takže Del Potro bude světovou trojkou?
Reagovat
smazaný uživatel
https://live-tennis.eu/en/atp-live-ranking
Reagovat
Krisboy
NCH! Congrats, DelPo!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist