Tsitsipas v izolaci: Rozhodl jsem se odejít od rodičů. Wawrinka a Paire si z Řeka dělali srandu

29. 3. 2020, 13:26
Aktuality 13
Stefanos Tsitsipas se během přerušení tenisové sezony a karantény nepohodl s rodiči a odešel od nich do individuální izolace. A stal se terčem vtipů Stana Wawrinky a Benoita Pairea.
Stefanos Tsitsipas

Tenisté se v době karantén a izolací uchylují mimo tréninkovému procesu k různým náhradním činnostem. řada z nich natáčí různá videa a sdílí je se svými fanoušky.

Třeba světová šestka Stefanos Tsitsipas na svém kanálu na YouTube zveřejnil půlhodinový monolog s názvem 'Je čas na reset?' a mimo jiné promluvil o tom, že se rozhodl izolovat od své rodiny.

"Pokud přemýšlíte nad tím, proč nejsem se svou rodinou, tak před pár dny jsme mezi sebou měli menší 'diskuzi' a já jsem odešel," řekl jednadvacetiletý Tsitsipas, který s rodinou cestuje téměř na všechny turnaje. Jeho otec Apostolos je totiž jeho trenérem.

"Stále je miluju a chci je znovu vidět, ale někdy je prostě stresující tam být. Takže jsem se rozhodl odejít a být sám," vysvětloval řecký tenista a připustil, že izolace pro něj není snadná.

"Už potřebuju sprchu, protože jsem špinavý a mám žízeň. Ale ne kvůli tomu (ukázal na láhev piva Corona Extra). Tohle se děje, když si dlouho v karanténě: ztratíš svou mysl, ztratíš se ve vlastních s*čkách. A pak začneš mluvit s předměty," dodal vítěz loňského Turnaje mistrů ke svému aktuálnímu rozpoložení.



Zda jsou Tsitsipasovy myšlenky opravdu tak ponuré, nebo se jen řecký talent snaží v době volna 'zabít' čas a dojmout své fanoušky, posuďte sami. 

Každopádně srandu mají ze svého mladšího kolegy zkušení Stan Wawrinka a Benoit Paire. Švýcarský a francouzský tenista během karantény sdílí se svými fanoušky různá live videa na sociálních sítích a včera v něm krátce reagovali i na Tsitsipasovo video.


"Viděl si to Tsitsipasovo video v tý žlutý bundě? Prý se rozhodl izolovat od rodiny," řekl Wawrinka. "To je asi dobré rozhodnutí, když vezmeš v úvahu, že by je chtěl praštit raketou," odpověděl mu vysmátý Paire.

Francouzský tenista narážel na situaci z úvodu letošního roku, kdy frustrovaný Tsitsipas během ATP Cupu v Austrálii prudce máchl raketou a přitom svého otce a trenéra v jedné osobě trefil do loktu. 'Olej' do krátké rodinné roztržky pak ještě přilila Tsitsipasova matka, jež svému synovi domlouvala z hráčského boxu.

Tsitsipas se před přerušením sezony dostával do formy, když triumfoval v hale v Marseille a následně si zahrál finále v Dubaji.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

13
Přidat komentář
Nola
https://sport.aktuality.sk/c/441244/najlepsi-slovensky-tenista-sa-uz-par-tyzdnov-neudrziava-v-kondicii-najrychlejsi-pohyb-chodza/

Odkiaľ máte informáciu o spojení sezón?

?Počul som šumy, že viacero turnajov prejavilo záujem presunúť svoje podujatia na december.

:DDD, kde sa budu hrat tie turnaje?
Reagovat
gigin
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10157368338229811&id=332617124810&__tn__=%2As%2As-R
Reagovat
gigin
zruší letošní Wimblas.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale prd, presunutú to na december a bude sa hrat na snehu.

Novy povrch, vyhra ten najkomplexnejsi, takze Gulbis.
Reagovat
gigin
Záleží jestli napadne rychlý nebo spíš pomalejší sníh.
Reagovat
annah
A mohlo by přimrznout. Pak by to byl povrch přímo bleskový...
Reagovat
paddy
na ledu je dobré nazout tretry, ale blbě se v nich doklouzává
Reagovat
Davor1
:DDDDD
Reagovat
Krisboy
Letošní Wimbledon nebude rozhodovat forma, počasí, míče, rakety, výplety ani fyzička, ale dobrá máza.
Reagovat
Kozoroh
Rádobychytrý mimoň a egoista. Sociální sítě a youtuberství ho v tom podporují.
Reagovat
aape
Tak je hodně mladý, vlastně ještě puberťák
Z toho určitě "vyroste"
Reagovat
Nola
kto ma pristup na premium tresku - blesku?
https://isport.blesk.cz/clanek/tenis/377542/uvolneny-berdych-o-kariere-triky-na-federera-co-nadal-djoker-vas-sezere.html
Reagovat
smazaný uživatel
Tsitsipas...Po Kamile druha najvacsia zenská tenisového kolotoca.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist