Venus Williamsová ještě nekončí, od pořadatelů Australian Open dostala divokou kartu

19. 12. 2022, 09:39
Aktuality 29
Venus Williamsová obdržela od pořadatelů divokou kartu pro start na lednovém Australian Open. Dvaačtyřicetiletá Američanka, jež v současnosti nepatří ani do první tisícovky světového žebříčku, se tak bude moci v Melbourne představit 25 let po svém debutu. Bude to její 22. účast, ve dvouhře tam je jejím maximem finálová účast z let 2003 a 2017.
Profily hráčů
Venus Williamsová

Starší sestra Sereny Williamsové, s kterou v Melbourne čtyřikrát ovládla čtyřhru, v tomto roce odehrála na WTA Tour jen čtyři zápasy a všechny prohrála. Ten poslední na konci srpna na US Open při jediné letošní účasti na grandslamu. Možnost startovat v Melbourne ale ráda využije, kartu proto přijala.

"Jsem nadšená, že se tam v lednu vrátím. Hrávám tam přes dvacet let a australská komunita mě vždy srdečně podporovala. Bude to čest hrát znovu pro fanoušky a těším se, že posbírám zase nějaké vzpomínky," uvedla sedminásobná grandslamová vítězka a bývalá světová jednička v prohlášení.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

29
Přidat komentář
Nola
nie som za WC pre byvalych GS vitazov, ale ak ich dostaval ako na beziacom pase Andy Murray, preco nie Venus? urcite ich dostala aspon o 2 tretiny menej ako Andy, ja tieto tenisove celebrity chapem, zasvatili zivot tenisu a nevedia sa zmierit s tym, ze uz nie su v ziari reflektorov, tak nech si to uziju, kym im organizatori davaju sancu
Reagovat
DJOKERTHEGOAT
Protože Andy má ještě nějakou výkonnost a už je v pozici kdy WC dostávat nemusí. K tomu má Venus poslední TŘI roky sakra daleko.
Reagovat
Kozoroh
Venus se neumí smířit s tím, že na profi-tenis už nemá výkonnost, kondici.
Reagovat
Krisboy
Ale na stupidní byznys a potravu pro bulvár je pořád dobrá dost smile
Reagovat
turista
Ano. A asi opravdu nemůže mít děti. Ženská je to jinak pěkná.
Reagovat
milik254
??? Na základě čeho soudíš, že nemůže mít děti?
Reagovat
Krisboy
Jelikož jí sekta zakazuje pohlavní styk před svatbou, může mít dítě leda ze zkumavky. Jestli je ovšem u těch dementů povolené laboratorní otěhotnění, to nevím smile
Reagovat
turista
Neumím si jinak vysvětlit, že hezká ženská, která nikdy neměla nouzi o přítele nemá děti.
Reagovat
vavrinec
Třeba je nechce? Ne všechny ženy si přejí mít děti.
Reagovat
Krisboy
Jak píšu výše - jako Blbka Jehovova nemůže mít sex před svatbou. Takže by teoreticky měla být panna. Ledaže by to udělala jako tenkrát ta coura Mařka s tím židovským tesařem? smile
To ti ale vysvětlí spíše turista, ten je v těchle slátaninách sběhlejší.
Reagovat
vavrinec
Vy nemáte zrovna náboženství v lásce? smile Já sice nejsem věřící, ale chápu, že někdo tu potřebu má. Předmanželský sex je v podstatě zapovězen i křesťanům a židům (byť je to spíše "zbožné" přání jejich náboženské hierarchie než samotných pramenů), u muslimů je to složitější, ženám je to v zásadě rovněž zapovězeno, mužům nikoliv ale ti se mohou realizovat pouze na nemuslimkách (znásilňování žen poražených je zcela v pořádku). Nicméně realita je od přání náboženských struktur na hony vzdálena. U Jehovistů je to formálně přísnější, takže to musí víc tajit. No nemají to ti věřící vůbec jednoduché.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Kdo chce kam...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Jednou jsem v bývalé práci zprostředkovával pomoc Polákovi po nehodě, co nutně potřeboval transfúzi. Stálo to několik dlouhosáhlých konferenčních hovorů mezi jehovistickou manželkou a doktory. Už nevím, jestli to trvalo hodinu, dvě nebo více, ale všichni jsme byli z té ženské hotoví. Nakonec jsme ji ukecali na nějakou církevní nemocnici.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
A já myslel, že je i v tomhle chytřejší než Serenasmile
Reagovat
vavrinec
Tak pokud Venus slíbí, že celý turnaj stráví na WC, tak proč ne.
Reagovat
paddy
smile
Reagovat
hanz
Cože? Vyházet WC na starý Výnasce namísto mládí? Ta už tři roky hraje pořádnou belu (ještě větší než náš Kájísek), šílenost nad šílenost, v tý Ostrélii ztratili úplně rozum.
Reagovat
A211
Velká taškařice. Proč???
Reagovat
misa
Udělování WC by mělo být omezené věkem, třeba max. 40 roky.
Reagovat
DJOKERTHEGOAT
To ne, ale hráč by měl ukázat nějakou konkurenceschopnost. Z marketingového hlediska to je však super tah. I já se spíše podívám na podobnou veteránku než no name hráčku.
Reagovat
DJOKERTHEGOAT
Tohle už opravdu ne. Mám ji i docela rád, ale tady už musí přijít razantní ne. Přes dva roky nemá vůbec žádnou výkonnost. Tady je na místě říci, že pouze zabírá místo. Chceš hrát? Pojď do kvalifikace.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
GaelM
Za mě v pohodě, už tam výkonnostně moc nepatří, ale je to legenda. Nedivím se organizátorům, že ji tam chtějí.

Proč Češky houby zle, WC by stejně žádná z nich nedostala. A nerozehraná Venus může být pro některou z nich laciná vstupenka do druhého kola... smile
Reagovat
tommr
jj bylo by fajn kdyby některá z našich chytla Venus do prvního kola ...
Reagovat
George_Renel
Musel bych se již několkátý rok opakovat rčením o házení perel......
Reagovat
com
A kdyz bude hrat Venus, tak PraSerena urcite taky smile
Reagovat
Paseka
Opět se ztrapnit !
A ta WC je do hlavní soutěže, nebo kvali ??
Reagovat
majkl005
to snad není možný...ta bude hrát až do šedesáti jen skrz to, že bude dostávat WC smile
Reagovat
Maisterstich
já kdybych dostal za start hezký WC, tak jdu taky... víš kolik dnes hochu stojí pořádný hajzlisko?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist