Koryttseva Mariya

Koryttseva Mariya

38
žena
Ukrajina
Datum nar.:
25. 5. 1985
Výška:
168 cm
Váha:
54 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 50.
čtyřhra: - / 39.

Pěrvakovou čeká první finále, vyzve Zvonarevovou

WTA BAKU - Finále v Baku obstarají ruské tenistky; stálice světové špičky Věra Zvonarevová a možná vycházející hvězda Ksenia Pěrvaková, jež se prodrala do svého prvního finále.

Pavljučenkovová se překonala. Zahrála 27 dvojchyb a končí

Anastasia Pavljučenkovová dohrála na turnaji v Baku ve čtvrtfinále. Druhá nasazená hráčka, která si už v úvodním kole připsala 25 dvojchyb, jich dnes proti Galině Voskobojevové nasázela dokonce ještě o dvě víc a prohrála 7-6 4-6 a 3-6.

Češky v Moskvě: Dvě bitvy, dvě porážky

Moskevský turnaj žen je už po dnešku bez české účasti. V ruské metropoli dohrála Klára Zakopalová, která nedotáhla do vítězného konce slibně rozehraný zápas s Ukrajinkou Korytcevovou, a krátce po ní i Lucie Šafářová. Ta proti domácí Klejbanovové promarnila dva mečboly a prohrála 2-6 7-6 6-7.

Voráčová potřetí v řadě do 2. kola neprošla, podlehla Halepové

WTA BAD GASTEIN - Renata Voráčová na posledních dvou turnajích zápasy prvního kola zvládla, na antuce v rakouském Bad Gasteinu však hned na úvod podlehla Rumunce Simoně Halepové, předloňské vítězce juniorky French Open, 5-7 2-6.

Šafářová odvrátila mečbol a postoupila. Kvitová uhrála s Clijstersovou dva gamy

Dva rozdílné zápasy odehrály v pátek v Miami české zástupkyně na štědře dotovaném turnaji. Lucie Šafářová svedla se Španělkou Martinezovou-Sanchezovou vyrovnanou bitvu. V ní musela odvracet mečbol, nakonec ale po boji zvítězila 4-6 7-6 a 6-2. Petra Kvitová nestrávila na kurtu ani hodinu a Kim Clijstersová ji z turnaje vyprovodila porážkou 1-6 1-6.

Z kvalifikace postoupily dvě Češky. Rosol neuspěl ani na desátý pokus

US OPEN kvalifikace - Závěrečného grandslamu sezony US Open se zúčastní další dvě české tenistky. Přes kvalifikaci do hlavní soutěže postoupily Barbora Záhlavová-Strýcová a Eva Hrdinová. Poslední krok k premiéře na grandslamovém turnaji bohužel neudělal čtyřiadvacetiletý Lukáš Rosol.

V Torontu zůstává v kvalifkaci už jen Šafářová

WTA TORONTO - Příští týden se tenistky přesunou z Cincinnati na další dvoumilionový turnaj do Toronta. V Kanadě pomalu vrcholí kvalifikace, ve které ze tří českých tenistek pokračuje už jen Lucie Šafářová. Naopak neuspěly Lucie Hradecká a Petra Kvitová.

Záhlavová na první vítězství stále čeká. Hradecká jde dál

WTA ISTANBUL - Ani osmý pokus nestačil Sandře Záhlavové k tomu, aby si připsala první vítězný zápas na okruhu WTA. Na rychlém povrchu v Istanbulu dnes totiž uhrála jen tři gamy s Němkou Petkovicovou. Naopak osmá nasazená Lucie Hradecká přes domácí Buyukakcayovou přešla.

Šafářová na úvod v Římě nezaváhala, čeká ji Venus

WTA ŘÍM - Česká tenistka Lucie Šafářová zvládla bez problémů vstup do turnaje v Římě. Dvaadvacetiletá fedcupová reprezentantka dnes porazila v prvním kole ukrajinskou hráčku z kvalifikace Mariju Korytcevovou za hodinu a 38 minut 7-6 6-2.

Vaidišová se zdá být definitivně zpět, sestřelila Bondarenkovou

WTA MIAMI - Ve své plné kráse se dnes předvedla Nicole Vaidišová. Ve druhém kole turnaje v Miami deklasovala Aljonu Bondarenkovou a pod obnoveným vedením Aleše Kodata vyhrála už čtvrtý z pěti zápasů. Naopak slibně rozjetý zápas proti nasazené Schnyderové nedotáhla k postupu Šafářová.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist