Morigami Akiko

Morigami Akiko

44
žena
Japonsko
Datum nar.:
12. 1. 1980
Výška:
165 cm
Váha:
56 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 41.
čtyřhra: - / 59.

Morigamiová: Nikdo nechtěl, abych vypustila zápas

Zásadní obrat nastal v případě Akiko Morigamiové, po které reprezentační kouč údajně chtěl, aby na French Open vypustila zápas čtyřhry. Japonská tenistka včera prohlásila, že nic takového se nestalo.

Tenisová federace bude vyšetřovat kauzu Morigamiová

Slova japonské tenistky Akiko Morigamiové, podle které reprezentační trenér chtěl, aby vypustila zápas na French Open, nezůstala bez odezvy. Případem se začala zabývat Mezinárodní tenisová federace (ITF).

Po Japonce Morigamiové chtěli, aby vypustila zápas

Zdá se, že končí doba, kdy se o regulérnosti v tenise nepochybovalo. Nedávno svět tenisu otřásla kauza Rusa Dayvděnka, který měl některé své zápasy odehrávat podle předem daného scénáře. Nejčerstvější zprávou o ne příliš férovém tenisu je případ tenistky Morigamiové.

Kvitová překvapila sama sebe, je už ve 3. kole

Naprosto hladkou cestu do třetího kola Roland Garros měla česká tenistka Petra Kvitová. Osmnáctiletá hráčka dnes porazila 6:2 a 6:1 Australanku Samanthu Stosurovou a svým výkonem byla sama příjemně překvapena.

Berdych se Šafářovou v Paříži končí, Kvitová postupuje

Pro nejlepšího českého tenistu Tomáše Berdycha už letošní French Open na dvorcích Rolanda Garrose skončilo. Dnes podlehl v druhém kole domácímu Michaelu Llodrovi 2:3 na sety. O pár minut dříve se s Paříží rozloučila i Berdychova přítelkyně Lucie Šafářová. První grandslamové vítězství si naopak připsala Petra Kvitová.

Štěpánek si zahraje na kurtu Suzanne Lenglenové

Radek Štěpánek, Petra Kvitová a Jiří Vaněk zasáhnou v úterý jako poslední čeští tenisté do dvouhry na antukovém Roland Garros. Budou usilovat o napodobení svých pěti krajanů, kteří už do 2. kola postoupili.

French Open rozlosováno: Berdych zahájí se Smeetsem

V Paříži byl rozlosován tenisový grandslam French Open. Nejlepší český tenista Tomáš Berdych se v prvním kole Roland Garros utká se 168. hráčem světa Robertem Smeetsem z Austrálie. Česká jednička mezi ženami Nicole Vaidišová si musí počkat na soupeřku z kvalifikace, kterou může být i krajanka Iveta Benešová.

Hladký postup pro Vaidišovou

Aktualizováno 26.02. 21:32 - Na turnaji v Dubaji postoupila do 2. kola i druhá česká zástupkyně - Nicole Vaidišová si ve dvou setech hladce poradila s japonskou kvalifikantkou Aiko Nakamurovou a vyhrála 6-3 6-0. V dalším kole narazí na Srbku Anu Ivanovičovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist