Morita Ayumi

Morita Ayumi

34
žena
Japonsko
Datum nar.:
11. 3. 1990
Výška:
164 cm
Váha:
54 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 40.
čtyřhra: - / 65.

Jankovičová: Jsem tu jak na Japanese Open

Srbská tenistka Jelena Jankovičová má za sebou na Australian Open tři vítězné zápasy. Ve všech porazila soupeřky z Japonska, a proto po postupu do osmifinále vtipkovala: "Hraju Japanese Open, ne Aussie Open."

Kristýna Plíšková porazila Wickmayerovou, Šafářová v Aucklandu končí

WTA AUCKLAND - Kristýně Plíškové se na začátku nové sezony daří. V Aucklandu vyhrála už čtyři utkání v řadě, když po úspěšně zvládnuté kvalifikaci dnes v hlavní soutěži zaskočila šampionku z roku 2010 a loňskou finalistku Yaninu Wickmayerovou. O první čtvrtfinále na okruhu WTA se utká s Hamptonovou. Lucie Šafářová naopak prohrála první zápas sezony,

Cirsteaová ve Stanfordu hladce postoupila, narazit může na loňskou finalistku Vandewegheovou

WTA STANFORD - Pátá nasazená Rumunka Sorana Cirsteaová ve Stanfordu bez potíží zvládla své úvodní utkání. Japonku Moritaovou porazila se ztrátou pouhých čtyř gamů a postoupila do 2. kola. V něm může narazit na domácí Vandewegheovou, která před rokem překvapila postupem až do finále.

Kanepiová znovu neztratila set, přiblížila se obhajobě

První tři měsíce letošní sezony musela kvůli zdravotním problémům vynechat, ale v portugalském Oeiras Kaia Kanepiová ukazuje, že se jí forma vrací rychle. Obhájkyně titulu ani ve svém třetím utkání nenechala soupeřku uhrát set a po výhře 6-4 6-3 nad Japonkou Moritaovou postoupila do semifinále.

Oeiras: Obhájkyně Kanepiová prolétla do čtvrtfinále, postupují i Kuzněcovová a Pavljučenkovová

WTA OEIRAS - Na antukovém turnaji v portugalském Oeiras se dnes odehrály zápasy druhého kola a mezi čtvrtfinalistky se vešla i obhájkyně titulu z loňského roku Estonka Kaia Kanepiová, která rozdrtila pátou nasazenou Rumunku Cirsteaovou. Do bojů o semifinále se probojovaly mimo jiné také tři Rusky: Světlana Kuzněcovová, sedmá nasazená Vesninová a turnajová trojka Anastasia Pavljučenkovová.

Kerberová se poprvé střetne s Kirilenkovou, Birnerová je v Monterrey ve finále čtyřhry

V mexickém Monterrey byly odehrány čtvrtfinálové duely. V semifinále na sebe vůbec poprvé v kariéře narazí Kerberová s Kirilenkovou. Ve finále čtyřhry se představí česká hráčka Eva Birnerová. S Thajkou Tamarine Tanasugarnovou do něj postoupily bez boje.

Rozjetá Karolína Plíšková v Malajsii prolétla do svého prvního finále!

WTA KUALA LUMPUR - Karolína Plíšková v malajsijském Kuala Lumpuru pokračuje v životním turnaji. Dnes znovu dokázala překonat své maximum, když za 48 minut hry deklasovala čtvrtou nasazenou Japonku Ayumi Moritaovou a poprvé v kariéře postoupila do finále turnaje WTA. Díky němu se premiérově posune do Top 100 světového žebříčku. O titul se utká s Američankou Mattekovou-Sandsovou.

Karolína Plíšková si v Malajsii zahraje poprvé v semifinále!

WTA KUALA LUMPUR - Malajsijský podnik v Kuala Lumpur české tenistce Karolíně Plíškové sedí. Nejen že na něm ukončila roční čekání na výhru na turnaji WTA a po pěti letech postoupila do čtvrtfinále, uspět však dokázala i v něm a po výhře nad Rakušankou Mayrovou-Achleitnerovou poprvé postoupila do semifinále.

Slovenky i s Čepelovou porazily Srbky a v semifinále narazí na Rusky

Devatenáctiletá Jana Čepelová, která nahradila zraněnou Cibulkovou, ve své premiéře za nerozhodnutého stavu porazila Bojanu Jovanovskou 5-7 7-5 11-9 a postupový bod pro Slovensko získala Daniela Hantuchová, která porazila Doloncovou 6-3 6-2. V semifinále hráčky Slovenska narazí na Rusky, které postoupily po výhře 3-2 nad Japonskem.

Slovenky od vedení 2-0 oddělilo nešťastné zranění Cibulkové (+video)

Po úvodních dvouhrách 1.kola Světové skupiny Fed Cupu jsou ve vedení pouze české hráčky. Duely Itálie s USA, Ruska s Japonskem i Srbska se Slovenskem budou v neděli pokračovat od stavu 1-1.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist