Parra-Santonja Arantxa

Parra-Santonja Arantxa

41
žena
Španělsko
Datum nar.:
9. 11. 1982
Výška:
176 cm
Váha:
61 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 46.
čtyřhra: - / 22.

Zakopalová smetla další soupeřku, po týdnu je znovu ve čtvrtfinále

Kláře Zakopalové se po přechodu na antuku dál daří. Semifinalistka z Palerma vítězí i v Bastadu, kde dnes po výhře 6-3 6-1 nad Španělkou Parraovou-Santonjaovou postoupila už do čtvrtfinále. V něm se utká buď s Nizozemkou Richél Hogenkampovou nebo Ukrajinkou Lesií Curenkovou.

Hlaváčková s Hradeckou semifinále neobhájí, končí už ve 2. kole

Australian Open pokračuje dalším neúspěchem českých tenistek. Vypadly už také největší naděje ve čtyřhře Andrea Hlaváčkové s Lucií Hradeckou, které v zápase 2. kola podlehly japonsko-španělské dvojici Kimiko Dateová-Krummová a Arantxa Parraová-Santonjaová. Druhé nasazené Češky tak neobhájí loňské semifinále.

Češkám se v Moskvě daří, dál jdou Šafářová i Zakopalová

Moskevský turnaj Kremlin Cup zatím českým tenistkám svědčí. Prvním kolem dnes zdárně prošly Klára Zakopalová i Lucie Šafářová. Tu v dalším utkání čeká světová osmička Agnieszka Radwaňská, která bojuje o poslední volné místo na Turnaji mistryň.

Favoritky v akci: Obhájkyně Serena ztratila set, Wozniacká zvítězila hladce

Loni ve Wimbledonu neztratila na své cestě za grandslamovým titulem ani jeden set, letos ho Serena Williamsová prohrála hned v úvodu turnaje. Bývalá světová jednička proti Francouzce Rezaiové nepředvedla svůj nejlepší výkon, na postup do 2. kola ale stačil. V dalším kole je i současná vládkyně ženského tenisu Caroline Wozniacká.

Wimbledon rozlosován: Štěpánek začne proti Verdaskovi, Berdych má Volandriho

Radek Štěpánek se v prvním kole Wimbledonu utká s jednadvacátým nasazeným Fernandem Verdaskem ze Španělska. Rozhodl o tom dnešní los, který Tomáši Berdychovi přisoudil na úvod turnaje Itala Volandriho a který proti sobě svedl hrdiny loňského ročníku Johna Isnera a Nicolase Mahuta.

Bleskový postup Šafářové, ve čtvrtfinále vyzve suverénní Azarenkovou

WTA MADRID - Lucie Šafářová za pouhou hodinu smetla Australanku Jarmilu Gajdošovou a na prestižním turnaji v Madridu postoupila do čtvrtfinále. V něm vyzve suverénku posledních týdnů Bělorusku Azarenkovou.

Češky v Marbelle: Zakopalová zvládla drama, Benešová se loučí 'kanárem'

V Marbelle dohrála první z trojice českých tenistek. Ivetě Benešové se nepovedl přechod na antuku a ve svém prvním utkání podlehla domácí Anabel Medinaové-Garriguesové hladce 0-6 a 2-6. Lépe se vedlo Kláře Zakopalové, která i přes dvanáct ztracených podání udolala domácí Domínguezovou a postoupila do čtvrtfinále.

U pláže v Acapulku vítězí Dulková. Má čtvrtý titul

WTA ACAPULCO - Gisela Dulková vyhrála antukový turnaj v Acapulku a připsala si celkově čtvrtý titul. Šestadvacetiletá Argentinka ve finále porazila Španělku Arantxu Parraovou, která se premiérového triumfu nedočkala ani na druhý pokus.

Španělka Parraová si v Mexiku zahraje o premiérový titul

WTA ACAPULCO - Arantxa Parraová si v Acapulku zahraje ve druhém finále o premiérový titul z turnaje WTA. V semifinále smetla Švédsku Larssonovou a chystá se na souboj s nasazenou Giselou Dulkovou, jež stejně snadno zabránila španělskému finále. Pouhé dva gamy dovolila uhrát Medinaové.

Fed Cup: Španělky zrušily bojkot

Šestice španělských tenistek, která hrozila bojkotem příštího ročníku Fed Cupu, se dohodla s národní federací a od svého úmyslu ustoupila. María José Martínezová, Carla Suárezová, Anabel Medinaová, Arantxa Parraová, Lourdes Domínguezová a Nuria Llagosteraová dosáhly svých požadavků, aby se svaz více věnoval ženskému tenisu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist