Rochus Olivier

Rochus Olivier

43
muž
Belgie
Datum nar.:
18. 1. 1981
Výška:
167 cm
Váha:
65 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 24.
čtyřhra: - / 29.

Rochus ukončil ve 33 letech kariéru

Belgický tenista Olivier Rochus se rozloučil s profesionálním tenisem. Třiatřicetiletý hráč, který v roce 2004 získal na Roland Garros titul ve čtyřhře, odehrál poslední zápas před domácím publikem na challengeru v Mons, kde v prvním kole podlehl Geraldu Melzerovi.

Rosol a Veselý si v Ostravě zahrají o finále

CHALLENGER OSTRAVA - Fanoušci v Ostravě mají stále naději, že se dočkají čistě českého finále. Z dnešních čtvrtfinálových duelů totiž postoupil suverénním způsobem Lukáš Rosol a po boji také Jiří Veselý.

Jubilejní Prosperita Open nabídne čtyři hráče z první stovky

Nejlepší obsazení ve své historii nabídne díky zdvojnásobené dotaci ve výši 100 tisíc dolarů jubilejní desátý ročník ostravského challengeru Prosperita Open. Jedničkou je český daviscupový reprezentant Lukáš Rosol, z první stovky žebříčku ATP jsou v pavouku nalosováni ještě Jan Hájek, Slovinec Aljaž Bedene a Francouz Guillame Rufin.

Djokovič na antukovém 'oraništi' nezaváhal, Srbové v Belgii vedou 2-0

Hned pět týmů si už po sobotních dvouhrách může zajistit postup do čtvrtfinále Davisova poháru. Roli favoritů potvrzují Srbové v čele s Novakem Djokovičem, Francouzi či Američané, dobře své zápasy rozehráli i Argentinci a příští potencionální soupeři českých tenistů Kazaši. 0-2 už prohrávají v Kanadě oslabení Španělé.

Belgičanům se ve větrném Aucklandu daří, postoupili Malisse a Rochus

S trochou nadsázky belgický den zažil dnes turnaj mužů v novozélandském Aucklandu. Do hry zasáhli hned tři Belgičané a dva z nich se radovali z výhry. Xavier Malisse ve třech setech udolal sedmého nasazeného Slováka Kližana a další veterán Olivier Rochus také ve třech setech porazil Španěla Ramose.

Monfils si k hladkému návratu pomohl i 21 esy

ATP MÉTY - Téměř čtyři měsíce chyběl na okruhu ATP fanoušky oblíbený Gael Monfils. Včera se francouzský tenista na kurty vrátil a v Métách si comback užil hladkým vítězstvím. K němu si pomohl i 21 esy.

Čtvrtý souboj na trávě: V Newportu vyhrál potřetí Isner

ATP NEWPORT - Už počtvrté na sebe narazili John Isner a Nicolás Mahut a počtvrté na trávě. Na té v Newportu se ze třetí výhry v řadě radoval domácí Isner. Do čtvrtfinále postoupil s potížemi i druhý nasazený Japonec Kei Nišikori či poprvé po 13 měsících také Lleyton Hewitt.

Berdych nedal oslavenci Rochusovi šanci, přejel ho 3-0 na sety

AUSTRALIAN OPEN muži - Tomáš Berdych ve 2. kole Australian Open nezaváhal. Den 31. narozenin znepříjemnil Belgičanu Olivieru Rochusovi, kterého rozdrtil agresivní hrou i jednoznačným vítězstvím 3-0 na sety.

3. den v Melbourne: O 3. kolo hrají Berdych, Benešová a Cetkovská

Tři čeští zástupci se představí třetí den v Melbourne Parku. O postup do třetího kola grandslamového Australian Open budou ve středu hrát sedmý nasazený Tomáš Berdych a dvě tenistky - Petra Cetkovská a Iveta Benešová.

Oslavenec Rochus: Berdych mezi sympaťáky nepatří, dárek nečekám

Příští soupeř Tomáše Berdycha na Australian Open Olivier Rochus z Belgie oslaví ve středu, kdy se zápas druhého kola v Melbourne hraje, 31. narozeniny. Dobře si ale uvědomuje, že od českého tenisty přinejmenším na kurtu žádný dárek čekat nemůže. Věří však, že může překvapit.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist