Ruano Pascual Virginia

Ruano Pascual Virginia

50
žena
Španělsko
Datum nar.:
21. 9. 1973
Výška:
169 cm
Váha:
60 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 30.
čtyřhra: - / 1.

13. den na French Open: Muži hrají o finále, deblistky o titul

Tenisové French Open má dnes na programu oba semifinálové zápasy mužské dvouhry. Na kurtu Philippa Chatriera nastoupí od 13 hodin Švéd Robin Söderling proti Chilanu Fernandu Gonzalezovi. Po nich bude soupeřem turnajové dvojky Rogera Federera nebezpečný Argentinec Juan Martin del Potro. Odpoledne se na kurtu Suzanne Lenglenové uskuteční finále ženské čtyřhry.

Šafářová nevyužila mečbol a v Paříži končí

Jediný míč chyběl Lucii Šafářové k vítězství nad třetí hráčkou světa Venus Williamsovou. Překvapení se ale nekonalo. Americká tenistka odvrátila mečbol a lépe zvládla dramatickou koncovku dohrávaného zápasu, který skončil jejím vítězstvím 6-7 6-2 7-5.

5. den na French Open: Minář vyzve Roddicka, Šafářová dohrává s Venus

Pátý hrací den by mohl nabídnout z pohledu českého tenisu příjemné překvapení. Krátce po poledni může Šafářová dorazit Venus Williamsovou, proti které nastoupí k dohrávce za stavu 1-0 na sety. Překvapit se pokusí také Ivo Minář, jenž bude bojovat proti Roddickovi o premiérovoý postup do 3. kola grandslamového turnaje.

Češky dnes v Paříži neměly den, neuspěla ani jedna

Ze čtyř českých tenistek dnes na French Open nepostoupila z prvního kola žádná. Nejvíce se držela Klára Zakopalová, ale Serenu Williamsovou nakonec vyřadit nedokázala. Se soutěží se rozloučily i Nicole Vaidišová, Petra Cetkovská a Zuzana Ondrášková, které už nezískaly ani set. Cetkovskou vyřadila stejně jako před rokem Srbka, tentokrát Jelena Jankovičová.

3. den na French Open: Na centrálním kurtu se utká Cetkovská s Jankovičovou

Čtyři české tenistky zasáhnou ve dvouhře do úterního programu grandslamového French Open v Paříži. Těžké soupeřky čekají na Cetkovskou a Zakopalovou, které si zahrají na velkých dvorcích s hráčkami první světové desítky.

Rusky dnes chtějí "dorazit" Španělky a vyhrát Fed Cup

Ruské tenistky plní roli favoritek a sahají po obhajobě loňského triumfu ve Fed Cupu. Po prvním dnu finálového duelu vedou v Madridu nad domácím Španělskem 2-0 a ve zbývajících třech zápasech jim dnes stačí přidat jeden bod.

Šafářová: Jsem zklamaná a naštvaná

Radost z titulu a rychlé vypadnutí na jednom z nejdůležitějších turnajů sezony. Tak vypadají poslední dny Lucie Šafářové, která po sobotním triumfu na turnaji ve Forest Hills podlehla na US Open Rumunce Soraně Cirsteaové. Potřetí letos na grandslamu vypadla hned v úvodu, pouze na Roland Garros se jí povedlo vyhrát jeden zápas.

S US Open se loučí trojlístek Češek

Iveta Benešová stále zůstává jedinou českou tenistkou, která na US Open postoupila do druhého kola. S grandslamovým turnajem se totiž po Kláře Zakopalové rozloučily také Lucie Šafářová, Petra Kvitová a Barbora Zahlavová-Strýcová.

Vaidišová se na grandslamu znovu utká s krajankou

Tři grandslamy, třetí souboj v prvním kole s krajankou v řadě. Taková je bilance nejlepší české tenistky Nicole Vaidišové od květnového Roland Garros. Rozhodl o tom dnešní los US Open, který jí v úvodním kole posledního grandslamu sezony přisoudil Petru Cetkovskou.

Dementěvová má zlatou olympijskou medaili, čtyřhru ovládly Williamsovy

Jelena Dementěvová se stala v Pekingu olympijskou vítězkou ve dvouhře. Ruská reprezentantka dnes ve finále porazila 3:6, 7:5 a 6:3 krajanku Dinaru Safinovou a ke stříbru ze Sydney přidala nejcennější medaili. Čtyřhru vyhrály americké sestry Venus a Serena Williamsovy, které po triumfu v Sydney získaly další olympijské zlato.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist