Obrovská senzace! Famózní Rosol ve Wimbledonu vyřadil Nadala!

28. 6. 2012, 23:03
Aktuality 392
WIMBLEDON MUŽI - Senzace! To je první slovo, které snad každého napadne při pohledu na výsledek: Lukáš Rosol ve 2. kole Wimbledonu porazil 3-2 na sety dvojnásobného šampiona Rafaela Nadala! Český tenista slaví životní úspěch na Centrálním kurtu nejslavnějšího tenisového turnaje!
Profily hráčů
Rafael Nadal a Lukáš Rosol

Když loni Lukáš Rosol prošel na French Open z kvalifikace až do 3. kola, dosáhl svého největšího úspěchu. Tak daleko se nikdy předtím na okruhu ATP nedostal, letos to však dokázal zopakovat v Miami, Bělehradě i před 14 dny v Queensu, kde hrál poprvé v kariéře hlavní soutěž turnaje na trávě, a svou životní formu prodává i na neslavnějším tenisovém turnaji světa ve Wimbledonu, kde letos debutuje. 

Šestadvacetiletý český tenista si úterní výhrou nad Dodigem zajistil prestižní souboj proti druhému hráči světa, bývalé světové jedničce a dvojnásobnému wimbledonskému vítězi Rafaelu Nadalovi. O necelý rok mladšího Španěla, který na trávě v All Englandu Clubu z posledních pěti startů ani jednou nechyběl ve finále, vyzval v tenisovém chrámu - na Centrálním kurtu. 

Aktuálně až 100. hráč světa Rosol se ale nezalekl tenisového velikána ani elektrizujícího prostředí a postaral se o obrovskou senzaci; Nadala v zápase, který byl před rozhodujícím pátým setem na 40 minut kvůli pauze na zatažení střechy přerušen, po parádním výkonu přehrál a po výhře 6-7 6-4 6-4 2-6 6-4 velmi překvapivě postoupil do 3. kola!

Lukáš Rosol po výhře nad Nadalem

"Nevím co říct, je to pro mě samotného obrovské překvapení. Je to jako zázrak, jsem plný emocí a právě teď nevím, co na to říct," komentoval Rosol krátce po svém triumfu. "Je mi líto Rafy, ale já dnes podal životní výkon. Nejsem teď schopný rozhovoru, ale děkuju celé rodině za podporu," pokračoval rozrušený rodák z Brna, jehož maximem v žebříčku je 65. místo. 

"I Nadal je jen člověk a já doufal, že nebude mít svůj nejlepší den a naopak já budu hrát na svém maximu. Jsem velmi šťastný," dodal dojatý Rosol, který v úspěch věřil už před zápasem. "Na antuce bych počítal každý game, ale na trávě cítím šanci," těšil se se před dvěma dny, kdy si však dnešní úspěch asi jen těžko dokázal vůbec představit.

Klíč k úspěchu? Sebevědomí, servis i zatažená střecha
Rosol se od úvodních výměn do favorita, na kterého řada sázkových kanceláří vypsala kurs 1.00, sebevědomě zakousl. Sice už v pátém gamu přišel o podání, jenže právě servis (nejen on) byl v dnešním utkání Rosolovo parádní disciplínou. Nadal brejk nepotvrdil a český hráč už pak Španěla deptal svou agresivní, nicméně přesnou hrou i překypujícím sebevědomím. 

Už v prvním setu měl Rosol tři setboly: první nevyužil na returnu za stavu 6-5 a další dva pak Nadal odvrátil v dramatickém tie-breaku. Českého tenistu ale prohraná koncovka nezlomila a dál se opíral o fantastický servis - po něm získával spoustu přímých bodů, trefoval vítězné údery a druhý set ukončil v pořadí 11. a 12 esem. Podání pak neztratil ani ve třetím dějství a i díky smrtícímu forhendu se ujal překvapivého vedení 2-1 na sety. 

Nadal v tu chvíli začal být nervózní a u rozhodčího si stěžoval na Rosolovo poskakování při returnu. Publikum na centrkurtu vycítilo překvapení a vedle povzbuzování Nadala se stále častěji ozývaly z hlediště také pokřiky: "Lukáš! Lukáš!" A český hráč, který přišel trávě na chuť až v této sezoně, si věřil stále víc a víc a sázel vítězné míče.

Nadalovi se pauza na zatažení střechy vůbec nelíbilaVe čtvrté sadě se ale vše začalo obracet. Nadal se dostal do laufu a po výhře 6-2 si bleskově vynutil pátý set. Nad Londýnem se v tu chvíli už stmívalo a i když Nadal doufal, že zápas stihne otočit, pořadatelé mu udělali čáru přes rozpočet. Vzhledem k hrozbě brzkého soumraku utkání - k viditelné nevoli rozladěného Nadala - na 40 minut přerušili, nad kurtem zatáhli střechu a dvorec rozzářili umělým osvětlením. 

Oba tenisté si tak po přestávce chtě nechtě museli zvyknout na nové podmínky - ať už na jinou vlhkost vzduchu či odskoky míčků - i odlišnou zvukovou kulisu po každém úderu. A Rosolovi pauza, která přeťala Nadalův takřka nezastavitelný nástup ve 4. setu, jednoznačně pomohla.

Lukáš slaví, Rafa balíSvěřenec Ctislava Doseděla pokračoval v útočné hře a hned v prvním gamu získal klíčový brejk. Ten si pak celé rozhodující dějství bezpečně hlídal suverénním vystoupením na podání. K tomu přidával i rány z forhendu, z nichž jeden letěl i rychlostí 155 km/h. A Nadal jen nevěřícně kroutil hlavou. Rosol zápas ukončil stylově čistou hrou: 20. esem, vítězným forhendem a na závěr 21. a 22. esem. 

O Rosolově skvělém výkonu vypovídají také statistiky: český hráč nastřílel 65 winnerů a udělal pouze 29 nevynucených chyb. "Něco takového jsem neviděl, Rosol podával jako ostřílený válečník a zápas si vyhrál. Nadal ho neprohrál," řekl bývalý britský tenista Tim Henman.

Nadal končí po 7 letech ve 2. kole
Nadalova bilance byla rovněž vynikající (41/16), na výhru ale nestačila a rodák z Mallorky tak zásluhou Rosola poprvé po sedmi letech končí na grandslamovém turnaji dříve, než ve 3. kole.

"V prvních třech setech jsem nehrál dobře. Čtvrtý se mi povedl. Pauza na zatažení střechy mi nepomohla, ale to musím akceptovat. V pátém setu hrál (Rosol) víc než neuvěřitelně. Bolí to, ale je to sport, a tak to je. V životě jsou důležitější věci. Co můžu dělat? Jet domů a odpočinout si. Nic víc," řekl zklamaný Nadal.

Rosol si o premiérové grandslamové osmifinále zahraje s Němcem Philippem Kohlschreiberem. "Doufám, že tak jako dnes budu hrát i další zápas," těší se Rosol.

Rosolův úspěch by mohl být návodem pro Radka Štěpánka, který v pátek už v zápase 3. kola vyzve světovou jedničku a obhájce titulu Novaka Djokoviče.

- WIMBLEDON muži -
(Velká Británie, tráva, 16.060.000 liber)
čtvrteční výsledky (28. 06. 2012)

Dvouhra - 2. kolo:
Rosol (ČR) - Nadal (Šp.) 6-7(9) 6-4 6-4 2-6 6-4
esa: 22-19
dvojchyby: 3-2 
využité brejkboly: 4/8 - 3/4
vítězné údery: 65-41
nevynucené chyby: 29-16
čas: 3 hodiny a 18 minut

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

392
Přidat komentář
smazaný uživatel
Preco vsetkym neustale ukazujes svoju malost??..Clovek,ktory Brozovi vycita,ze fandi proti niekomu a nie za niekoho a zaroven sa po vyhre ceskeho hraca nezmoze ani na gratulaciu svojmu krajanovi..Namiesto toho sa hned prvym prispevkom vyfarbi utokom na Nadala..nemas nic,cim by si prispel ty stratena dusa..Nie je ti trapne,ked ta ludia stavaju na rovnaku uroven s Petrikom?..Nadal je tvoj komplex,inak by si po vcerajsom zapase reagoval ako dospely,ty si sa naopak vyfarbil v celej svojej bezfarebnej krase..Je mi ta luto :(
Reagovat
Mayo
tak prajem triumf Rogerovi
Reagovat
Pe3k
Palec hore :)
Reagovat
Mayo
ja ako fanda Rafu nemám nič proti Rogerovi, takže ak nie Rafa tak potom Roger u mňa...alebo aj Tsonga , pre mňa veľký sympoš
Reagovat
Sonja
to se nedá číst...ti, co tu kopou do Nadala, jsou nechutní ubožáci.
Myslím, že nemusím jmenovat.
Reagovat
dappe
Nadal za celej zápas vůbec nic nezměnil, hrál hrozně. Navíc vůbec se nedá mluvit o tom, že by rozhodl servis.....To byl prakticky jedinej úder, kterej Nadalovi šel, i es a přímých bodů dali podobně. Rosol ho prostě přehrál, kromě 4.setu, byl o dost lepší. Je to velký překvapení, ale prostě to, že Nadal už skoro dva roky nevyhrál žádnej turnaj mimo antuku nebude náhoda. Soupeři si na něj věří, narozdíl od antuky. Po včerejšku se to ještě umocní, může to pro něj být dost těžký.

Doufám, že se něco takovýho nestane Federerovi a bude pokračovat v dobrých výkonech, jistý si ale nejsem v ničem už.
Reagovat
tommr
zřejmě kvůli dešti? Jsem zvědavej jestli se pořadatelé včas tozhoupou a zavřou střechu na centrkurtem, aby se mohlo hrát aspon tam ...
Reagovat
Roger_Federer
Jsi komentatorem, nebo osoba odpovedna za skladbu programu na Novasportu?naco se stim tady stresuješ?Proste nekdo to nepochopi,že všecko ma sve pravidla...Obdivuji, že si tdy odkry svou identitu a ted jsi ty a tvoje prace terčem lidi,kteři si nejsou na internetu nebo brozovich satelitech schopni najit zapas..Fandim ti.
Reagovat
smazaný uživatel
děkuju.. Trochu jsem počítal s tím, že tu ze mě občas bude obětní beránek za všechny průšvihy, který se kdy na NS stanou :) Ale začal jsem přispívat proto, že lepší feedback asi v ČR so se tenisu týká není. Mám rád konstruktivní kritiku a oprávněný výtky (třeba když jsem včera nechal Rafu omládnout o měsíc). Ale takový to házení špíny bez udaní důvodu, to mě štve. A mám potřebu bejt k mý firmě loajální :)
Reagovat
smazaný uživatel
Fandím vám, takýto feedback je naozaj super !
Reagovat
smazaný uživatel
Omluva Vojtěchu Bidrmannovi! Nemyslel jsem, že je lůzr on...náhodou považuju jeho a Marka Svačinu za nejlepší komentátory...jen mě opět naštvalo, že to nova nedává, vždyť se tady všude píše, že by Rosolův úspěch mohl nakopnout i Štěpánka a my to pak nemůžeme ani vidět...prostě je divný, že to neni na eurosportu na obou programech jako roland garros...
tenis je sport nad sporty, to ví každý a je prostě víc těch lidí, který by chtěli ten tenis, než motorky...
Reagovat
smazaný uživatel
v pohodě, neberu to osobně. Ty motorky jsou prostě povinnost, ani kdyby hrál na centru kdokoli s kýmkoli, ta smlouva se obejít nedá. Kdyby to aspoň trochu šlo, samozřejmě bychom dávali Štěpce od začátku.. Tak ještě vydržte 20 minut :)
Reagovat
pauloX
super vysledok,ale od teraz može zabudnut ze ho par mesiacov niekdo podceni,slabsi hraci budu hrat nahecovane ved porazit toho čo dal nedavno dole Nadala sa počita,teraz sa mu začina vysoka skola tenisu.
Reagovat
smazaný uživatel
napište na nova sport mejly, já to udělal minulej rok, když byl nějakej důležitej zápas Berdycha a hned ten zápas dodatečně zařadili...jsou to lůzři...
Reagovat
smazaný uživatel
dík za pochvalu. Nevím, jestli má smysl vůbec reagovat.. Mejlama nic nezměníš, motorky jsou jasně nasmlouvaný. Rozhodně nic nezařazujeme na základě mailů..
Reagovat
smazaný uživatel
já chápu to rozhořčení, ale proč hned používat tak ostrý výrazy? Prostě půjdeme do zápasu o 45 minut později, nejsme Nova Wimbledon, ale Nova Sport, na tomhle fóru těžko uvěřite tomu, ze jsou i fandové motorek, který ale vůbec nezajímá nějakej tenis..
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
tommr
vím, že jsou taky fandové motorek, ale Wimbledon je jen jeden a měl by mít jednoznačně přednost. Krátit třeba přenosy ze zápasů ME ve fotbale kvůli motorkám by jste si asi nedovolili ...
Reagovat
dadaft
slyšel jsem dobrý vtip o F1 (ale nevím jestli není fousatý):
"budeš se dívat na závod F1?"
"ne. to je jako dívat se na rozjetý vlak a čekat, jestli jídelní vůz předjede poštovní..."
))))))
Reagovat
smazaný uživatel
No taky sem doufam, že když od dvou hraje Radek, že ho daj celýho. Samozřejmě chápu, že maj nasmlouvaný i jiný sporty, ale nevim jestli je nutný zrovna vysílat kvalifikaci, to mi přijde trochu nesmyslný, to by snad uznal i fanoušek motorek.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, že Wimbledon je v tenise nejvíc, ale pokud je to nasmlouvané dopředu, tak se asi nedá nic dělat, jsou i fandové motorek, asi jich je mín, ale reklamní inzerenti a sponzoři peníze dávají, tak se vysílá..najdi si nějaký stream, jak doporučovala včera Fandina, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
To woytha: Vy jste Vojtěch Bidrmann? Nevšímejte si místních omezenců, na Wimledonu odvádíte dobrou práci, když to porovnám s ostatními sporty na Nově, dokonce ten tenis z toho vychází nejlépe, jen jsem nepochopil, proč loni, když se hrál duel Mezi Federerem a Nadalem, tak jste pustili céčkový duel ligy mistrů Marseile:trabzonspor, to se z toho nedá udělat nějaká vyjímka?
Reagovat
smazaný uživatel
bohužel, někdy musí i objektivně kvalitnější zápas ustoupit.. licence, vysílací práva, to je věda, opravdu jsem "jen" komentátor :)
Reagovat
smazaný uživatel
"ale Wimbledon je jen jeden a měl by mít jednoznačně přednost."

A proč by měl mít jednoznačně přednost??? Protože to bereš ze svého pohledu? Jsou jistě i fandové motorek, kteří se na přenos těší, i když si myslím, že je jich méně než těch tenisových. A když je to nasmlouvané dopředu, nic neuděláš...

Vidíš, už brbláš a rozčiluje tě, že nemůžeš vidět zápas od začátku v televizi.....,protože hraje zrovna Radek. Ale když brblali jiní, že by chtěli vidět i jiné než české tenisty, psal jsi Vojtovi, ať si toho nevšímá....
A otatní brblalové, jak jsi je nazval, taky třeba psali své názory právě proto, že se přeci jedná o Wimbledon.:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli jsem pochopil dobře, psal jsi, že NS plánuje spuštění dalšího sportovního kanálu, je to pravda?
Reagovat
smazaný uživatel
Nova Fanda nebude jen sport, nemám úplně nejlepší info. Ale během velkejch sportovních akcí typu Wimbledonu se určitě na sport zaměří. Zatím je to ve fázi hledání optimálního programu :)
Reagovat
smazaný uživatel
"Nova Fanda" je vtip, žejo? :)
Reagovat
smazaný uživatel
není :)
Reagovat
VlS
Určitě nemá smysl nadávat Vám. Nejsem si ani jistý, jestli je fandů tenisu víc, než fandů motorek. Na motorkářských serverech bychom asi četli opak. Ale taky mě to trochu mrzí, holt sleduji stream.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, ale i tak by to byl určitě posun k lepšímu. Díky za odpověď.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak posílám vzkaz, že se jedná o hrozný název :)
Reagovat
smazaný uživatel
VIS ty si asi na fetu ne?? :-O Tenis je absolutně nejpopulárnější individuální sport a je to logické, tenis může hrát kdokoliv kdykoliv kdekoliv, což se o motorkách nebo o golfu říct nedá, naví tenis zažívá nejlepší etapu své historie
Reagovat
tommr
jenže já nežbrblám kvůli výběru zápasů, ale protože se nevysílá vůbec a místo Wimbledonu běží motoroky (a ještě k tomu jen nějaká bezvýznamná kvalifikace) ... :
Reagovat
smazaný uživatel
Žbrblání jako žbrblání.:-) Pro ty, co sledují motorky, je z jejich pohledu určitě důležitá i kvalda...
Zítra jsem koukal, že vysílají také až od 15:00.
Reagovat
steve79
Ted jsem koukal na program Nova Sport a zápas Radek-Djokovič běží až od 15:00. AT už jdou někam ta Nova. Doufám, že práva na Wibmledon získá Eurosport od roku 2014. Kdyby to byl aspon hlavní závod Moto GP, ale on je to jenom trening nebo kvalifikace.
Reagovat
smazaný uživatel
to si děláš srandu??? Nejen, že musíme zažívat "muka" otřesného výběru zápasů a otřesného komentáře, ale dneska až od 15 hodin, to mi řeknite kolik asi lidí si radši zapne Moto gp než zápas českého tenisty proti světové jedničce na centru, toto nikdy nepochopím
Reagovat
steve79
Tak komentáře mi nevadí. Naopak třeba Vojta Bidrman nebo Borovec, kterej má příjemej hlas. To nejsou špatní komentátoři. Máš 100% pravdu s Moto GP. Ještě když hraje světová jednička s naším hráčem.
Reagovat
smazaný uživatel
nevím nevím stále na nich člověk nachází spoustu nepřesností, uznávám jedině Borovce, který má opravdu i příjemný hlas k tomu, leč komentátoři Eurosportu, Bása, Homolka apod jsou na úplně jiné úrovni
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, Homolka je příjemnej a je to hláškař. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak myslím, že dnes sem asi Vojta program na dnešní den nedá :-// ale třeba to ještě nějak operativně změní, když hraje Štěpánek, ne? Asi utopie..
Reagovat
Padme
má moc a peníze... :( Bohužel pro tenis...
Reagovat
smazaný uživatel
bohužel, ty motorky prostě odvysílat musíme. Je to smlouva uzavřená před sezónou, přes kterou nejede vlak. Ani kdyby byly hromy blesky.

to hombree: stačí zmáčknout mute.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud je to nasmlouvané takto dopředu, tomu já rozumím, takže to chápu. Stejně se asi překvapení na účet Djokoviče nedočkáme :-)
Reagovat
tommr
řek bych, že dnešní překvapení na účet Djokoviče je mnohonásobně pravděpodobnější než bylo to včerejší překvapení na účet Nadala ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
že Roger není v polovině s Nadalem. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli letos nepostoupí Murray do finále tak už nikdy... A pokud se tam dostane měli by Lukášovi udělat sochu před centrem, protože neprohrát včera rafa zase si na Můře smlsne v semi a briti by museli čekat dalších sto roků na finalistu
Reagovat
baggik
Stejně ten přeceňovanej fracek do finále nepostoupí
Reagovat
dadaft
Tsonga na trůn.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, zatím jsem viděl oba dva zápasy od Andyho, a nějak se mi zalíbil :). A navíc hraje doma, a cesta relativně otevřená..... diváci ho poženou dopředu :). Vzpomínám na zápas Tsonga-Djokovič, kdy diváci mají hodně velký vliv na domácího hráče :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo Tsonga to je rébus, jak sem psal před turnajem, je to černý kůň, jak sem psal už před turnajem. Nic to však nemění na tom, že Murray má letos největší šanci, která už se nemusí opakovat
Reagovat
smazaný uživatel
Přeceňovaný fracek, co se tady člověk nedozví :D :D
Reagovat
baggik
Výborně Lukáš! Tohle asi nečekal nikdo. Wimbledon zatim parádní, akorát bude mít jednu chybu - finále Djokovic - Federer se odehraje o kolo dříve. Ale zas maji šanci podívat se do finále Del Potro, Roddick a nebo Tsonga.
Reagovat
Padme
Ještě je hodně kol, uvidíme jestli se takového semifinále dočkáme:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, je to jako domino, jeden ukáže že to jde a hráči "druhého" sledu si uvědomí, že nemají co ztratit.
Reagovat
baggik
Federer na trávě je pořád výbornej, to je jeho povrch a Djokovič si to taky pohlídá, oba dva nemají těžké soupeře.
Reagovat
Padme
U Federera doufám, že máš pravdu a věřím, že to případné semifinále proti Djokovičovi zvládne! Herně na to má, tak snad hlava tentokrát podrží!
Reagovat
Madrileno
Gratulace Rosolovi, ac nerad, musim uznat, ze jeho vykon byl zivotni. Stve me akorat, ze tuhle latku nejspis neudrzi a pofici uz v dalsim kole. Kez bych se pletl.
Reagovat
smazaný uživatel
Mimochodom..Vcera sme videli,ze to spomalenie travy nie je az take dramatické,ze ano? :)
Reagovat
smazaný uživatel
pravda, zrychleni Lukasovy ruky bylo tentokrat mnohem dramatictejsi.. :-)
Reagovat
Madrileno
davam za pravdu, hajil jsem zpomalovani, ale vcera to nevypadalo
Reagovat
spaniel
Je rozdil mezi prvnim a druhym tydnem a rychlosti povrchu. Zpomalovani je fakt. Problem vcera ale nebyl v rychlosti travy, ale spis pomalosti Nadala. Dal 19 es, jen o chlup min nez Rosol, problem byla jeho mezihra, zdal se nejisty a malo agresivni. Umi zahrat i lip.
Reagovat
smazaný uživatel
Opakujem,rozdiel v rychlosti travy v 1 a 2 tyzdni nie je dramaticky..kludne si pusti minulorocny zapas Tsongu s Rogerom..
Reagovat
spaniel
Jasne,, takze kdyz to tvrdi odbornici, komentatori a hraci, tak to di nemam vsimat, pac nejvetsi odbornik jsi ty, ze? Ale jdi prosim te :)
Reagovat
smazaný uživatel
Forehand ako vždy úplne mimo. Tráva sa spomaluje, nájdeš si to aj tu, v článku o Štepánkovi (preview zápasu s Djokom), kde to Štepánek berie ako úplnú samozrejmosť. S takýmto výkonom by Nadal dostal od Rosola aj na harde. Nabudúce sa drž starého známeho, najprv uvažuj, potom píš.
Reagovat
smazaný uživatel
Chlapci, vy ste akysi zmatení..Spaniel najprv tvrdi,ze sa trava dramaticky spomaluje vo vseobecnosti,vcerajsok mu to vyvratil a zrazu sa spomaluje az druhy tyzden :))..Rfever,spravne..Najprv uvazuj,kludne si precitaj moje prispevky aj 2krat..Predmet diskusie nie je spomalenie travy,ale miera spomalenia..Vcerajsok mi dal jasne za pravdu..Zmurk
Reagovat
Pe3k
Lukas Rosol - Bombers vs Rafa Nadal (HD)

http://www.youtube.com/watch?v=ppDmsS7dons&feature=g-all-u
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím vás , kde mužu sledovat Wilandera , na Nova sport to je nebo není ? Díky za odpověď
Reagovat
gigin
Nejsem si na 100% jistý, ale myslím si, že to běží jen na Eurosportu ...
Reagovat
dadaft
jj, Wilander dělá pro Eurosport
Reagovat
smazaný uživatel
Mám pocit, že Mats robí štúdio s Anabel Croft aj na Wimbledone, ale asi pre inú televíziu. Nie som si však úplne istý.
Reagovat
VlS
http://blogs.tennis.com/tennisworld/2012/06/wimbledon-in-the-end-it-isnt-really-all-that-complicated-and-occasionally-the-tennis-gods-sends-someone-to-remind-us-of-th.html
stojí za přečtení včetně diskuse (vééééélmi dlouhé).
Reagovat
smazaný uživatel
diky za odkaz, diskuzi jsem ale celou nedala .. :-) Mam rada literaturu, moc libil primer zvednute a souperi podane rakety k vytrzeni sipu z vlastni hrudi, skvele a neotrele slovem. Od Nadala cinem. :-) Z diskuze si odnasim, ze hranice urazky je primo umerna vysi sebevedomi, presne! A taky si myslim, ze tim nejpokornejsim z pokornych je...... David Ferrer! :-)
Reagovat
dadaft
jo. taky to tak cítím. Rosol hrál dobře celý zápas, ale ten pátý set byla prostě jízda. Rafa zkoušel všechno, ale nic z toho. neměl šanci. já úplně mužský tenis nesleduji, ale to prý nebývá k vidění moc často. ))
Reagovat
VlS
Tak na to můžeš vzít jed, to u Rafy zase dva roky neuvidíme. Ale z jiného soudku - možná přijdeš chlapskému tenisu taky na chuť. Je to trochu o něčem jiném než u holek, ale ta rychlost, tvrdost úderů, přesnost, agresivita - to stojí za to. Schválně si chyť nějakej zápis Davida Ferrera a uvidíš, že je na co koukat, tam to není jen bum bác eso a nazdar.
Reagovat
Jan
I když Nadal prohrál, nic to nemění na tom, že je to velký tenista a velká postava tenisové historie už nyní. Přeji Lukášovi, ať dojde co nejdál.
Reagovat
Heather_Fedex
je treba se k tomu postavit takhle a ne urazet a nadavat. ja jsem ted hlavne hoooodne zvedava na finalove slozeni. myslite si, ze lukas ma na to dojit az do finale??
Reagovat
Padme
S tíhle výkonem na to má, otázka je, jak moc se mu to povede napodobit:) Ale do 4.kola by se dostat mohl:) Uvidime jak bude hrat Koli.
Reagovat
smazaný uživatel
To je předčasné takhle řešit, Lukáš nemá zase tolik zkušeností a zápas od zápasu bude pro něho těžší...uvidíme.
Jinak je to sport a spoustu zdejších příspěvku beru s nadhledem a velkým úsměvem :). Rafa neměl svůj den a myslím, že se ve Wimbledonu ještě nějakého překvapení dočkáme..
Reagovat
gerd
hoši a dívenky,spadněte oběma nožičkama opět na zem!někteří už si myslíte,že Kvitová vyhraje ženy(včera 2 set katastrofa),Rosol muže!Rosol mě včera připadal,že hraje pod vlivem drog a Nadal,že si před zápasem neumyl ani hubu.A je ospalý.tož tak.
Reagovat
VlS
Neboj, zemská přitažlivost funguje sama a bez ponoukání. K druhýmu setu Petry - kterou jeho část myslíš, tam zase klasicky byly tři obrazy hry :-D
Reagovat
Padme
Musím se přiznat, že jsem ráda šla hned na internet, abych se přesvědčila, že se mi to nezdálo:D
Reagovat
Pe3k
a co teprve Rosol :D
Reagovat
smazaný uživatel
:-))
Reagovat
Padme
Ukázal ostatním recept jak na Rafu hrát:)
Reagovat
steve79
TO máš pravdu ukázal. Jenže těžší to je převést do reality:D
Reagovat
Padme
Jj a tohle byla taky tráva:) Je to úspěch, snad ještě něco Lukáš v životě dosáhne:) Včera ukázal, že by měl na to se posunout do 50ky.
Reagovat
VlS
Dal bych to jinam, ale není kam.
Vlku, slíbil jsem, že od třetího kola začnu s tipovačkou ? tak tady je na ženské ve třetím kole
1. Sharapova, Maria v. Hsieh Shu Wei - Marie vyhraje a asi jí to ani nedá moc práce.
2. Lisicki, Sabine v. Stephens Sloane Tak jak se Sabina vyspí? Tipnu Sloane, Sabině nevěřím.
3. Zvonareva, Vera v Clijsters, Kim ? zajímavej zápas, dvě špičkový hráčky na ústupu a návratu ? tipnu Kim, ale nevím ani proč.
4. Kerber, Angelique v. McHale, Christina ? Chris, ale bude to boj
5. Radwanska, Agnieszka v Watson Heather ? to bude velikej boj a běhání jak na Olympiádě při atletice ? přeju to Heather
6. Petrova, Nadia v. Giorgi Camila ? Giorgi jsem v životě neviděl a vůbec nevím, tak tipnu Naďu
7. Kirilenko Maria v. Cirstea Sorana ? Tak co Sorano, troufneš si? Tipnu tě.
8. Peng, Shuai v. Rus Arantxa ? Shuai mě nějak nepřesvědčuje, tipnu Arantxu
9. Williams, Serena . v Zheng Jie ? Serena s přehledem (snad)
10. Errani, Sara v. Shvedova Yaroslava ? Fandit budu Jarce, ale tipuju Sáru
11. Schiavone, Francesca v. Zakopalova Klara ? Klárko, pojď, pojď pojď
12. Kvitova, Petra v Lepchenko Varvara - Petra, ale může to být drama
13. Wickmayer, Yanina v. Paszek Tamira Tak je otázka, jestli Tamira ještě vydrží v pohodě a jak půjde servis Yanině. Spíš Tamira.
14. Vinci, Roberta v. Ljučič Mirjana ? Roberta, ale nemusí to být úplně tak
15. Ivanovic, Ana v. Goerges, Julia ? Tak to bude souboj nervů a velkejch ran ? potenciálně nejhezčí zápas. Nevím, fandím trošku víc Anně (Pse, nekousej mě do nohy), takže tipnu ji.
16. Azarenka, Victoria v. Medina Garrigues, Anabel nebo Čepelová Jana - Vika a je jedno, která zvládne zítřejší dohrávku.
Reagovat
smazaný uživatel
1-Jo Marie:)
2-Sloane souhlasim, a muze to byt pekny souboj
3-Ja si tipnu take Kim...Verce tolik neverim, tot vse.
4-Ja si myslim, ze Angelika ji da, souhlas s bojem.
5-Tipuji Heather.
6-Take nevim, co cekat. Nadenka se nam ted nejak probudila. Ale treba Kamila prekvapi:) Tady Ti posilam nejaky jeji videa, myslim, ze zachvili bude v Montyho staji, jak to uvidi:D
http://www.youtube.com/watch?v=WBaRcGdYcbc
http://www.youtube.com/watch?v=xTVgZsjHSyU&feature=related
A Ty mozna zmenis tip :DD))
7-Tezky tipovat, ale Marie.
8-peng
9-Serena
10-Sara
11-Klara:D
12-Petra
13-Tamira
14-Roberta
15-Anicka
16-ViKi
Reagovat
dadaft
dovolím si se připojit pánové:
Maria, pokud by nevyhrála, byl by to další ŠOK.
Sabine - Sloane --- tady věřím Sabině.
Věra - Kim --- před turnajem bych neváhal a dal jednoznačně Kim. teď dávám taky Kim, ale doufám, že to bude přinejmenším po boji. tohle je zápas velkých hráček. těším se.
Angelique - Christina --- Angie
Agnieszka - Heather --- jsem na Agu zvědav, Heather je hodně rychlá. a doma.
Sara - Yaroslava --- no, tady nevím nevím, Yarka.
Ana - Julia --- skvělé. Ana???
Serena, Petra, Klára i Tamira půjdou dál...
Reagovat
smazaný uživatel
Vlku, nemysli si, že nejsem ve střehu. :) Camila mi samozřejmě neunikla. Musím přiznat, že jsem byl doslova ohromen a řekl jsem si, že budoucnost italského tenisu je velmi krásná. :) Před Wimbledonem jsem ji vůbec neznal. Zaznamenal jsem ji až po 1. kole a její výhře nad Flavií... Dneska ji budu přát samozřejmě taky. Nemám nic proti Nadie, ale chci, aby byl Sanchez nas-štvaný. :D A jak vidím, tak u toho prvního videa je odkaz na další velkou naději, kterou jsem nedávno zaznamenal. Ta je ale ještě hodně mladá. :)

Jinak dneska tomu tenisu asi moc nedám. Od 15:45 totiž hrajou české baskeťačky o postup na olympiádu a přes to nejede vlak. :) Takže snad mi to Masha odpustí, příště dostane přednost zase ona... Pak by mě docela zajímala právě Camila a samozřejmě taky zápas krásek Sorana - Makiri. Tam záleží na tom, jak se budou vyvíjet zápasy předtím... No a jinak taky držím palce Vice v 1. kole mixu. Trénuje na olympiádu. :)
Reagovat
dadaft
koukám, že jsi na "dlouhé" holky. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak. Co se týče basketu, tak jsem hlavně na Katku Elhotovou. :)
Reagovat
steve79
Dneska od 14 h. To bude zajímej zápas. Co myslíte, bude další překvapení?:D Novak vyhraje 7:6, 7:5, 6:4.
Reagovat
smazaný uživatel
pokud bude Djokovic hrat, jak ho vidi jeho skalni, cituji: "... v netenisových pozicích, v záklonu, před míčkem, v protipohybu, v pokleku..." nemam o Stepce zadny strach.. ;-)
Reagovat
gigin
Ty si nedáš pokoj a nedáš !! :-))) Jednou se ti to vymstí ... :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pokud se mu "splaší" kopyta, což Štěpec umí bude to zajímavý zápas :)....osobně si myslím, že Djoky pochopil odkud vítr vane a další senzaci nenechá dopustit :).
Jinak Lukáš svým "velkohubým" prohlášením před zápasem, které dokázal potvrdit si vysloužil můj RESPECT!
Reagovat
VlS
Ale no tak, jsme v rauši, ne? Nech nás si to užívat :-D
Reagovat
gigin
Psi štěkají a karavana (v mém případě srbská) táhne dál ... :-))) A sojčin chlapec do kaluže nevleze, kdyby co bylo !!! :-DDD
Reagovat
VlS
No, abys nebyl jak Jára Cimrman, objevitel slepých ulic :-D. Už někdo někdy viděl srbskou karavanu, na kterou štěkají psi? Po srbský karavaně totiž ani pes neštěkne.
Gigine - nechceš se už vykašlat na to honění nacionálního trika? To přece nemusíš dělat, protože někomu fandíš, nebo jo?
Reagovat
steve79
Rosol hrál životní zápas. Nadal nemohl nic dělat. Občas se stane na těchto rychlejších povrcích, že outsider takhle favorita vystřílí. Jinak Rafa ztratí 1100 bodů a kdyby dneska Roger prohrál tak bude světová dvojka. Jinak nevěřím Lukášovi, že Kolschreibera porazí. Takový výkon, který včera podal se opakuje jedna za pět let.
Reagovat
Pesek12
Takto zápas vyjde spíše jednou za život. Opravdu hrál jako blázen. Šílené rány a vše mu tam padalo (jen občas "plot"). Tohle se stane jen zcela výjmečně a tenista má pocit, že nemůže nic pokazit a co chce to zahraje. Smůla je, že další dny jsou zcela jiné... Zajímavé je, že to Lukášovi vydrželo po 40 min. přestávce před 5.setem a že nervy nevykonaly své dílo zkázy. Za to si Lukáš zaslouží obdiv (pokud nebyl pod práškami).
Reagovat
Pe3k
"You're allowed 20 seconds between points. Rosol is dead on it, Nadal isn't. Nadal is slowing it down."- David Mercer, BBC commentator (I remember watching the stat on tv, Rosol had an average of 19 seconds, Nadal had 26 seconds.)

GET INVOLVED
Gluurt Wilders on Twitter: "I thought that coaching was not allowed. I saw Toni Nadal yelling during the tie-break. Or does Nadal enjoy special privileges?"

John Lloyd , BBC Sport
"A little bump there between Nadal and Rosol at the changeover. We'll give the benefit of the doubt and say it was an accident."

Nadal 7-6 4-6 1-3 Rosol*
Nadal chuntering away to the umpire - something's not fair, apparently - and he's still chuntering away a full 30 seconds after Rosol is behind the baseline and ready to serve.

David Mercer , BBC Sport
"I can only assume that Nadal is complaining to the umpire that Rosol is doing something before he serves. He's dancing around. I don't see anything particularly wrong with that. I've seldom seen Nadal as agitated on a court as he is now."
Reagovat
Roger_Federer
Dneska v noci jsem potkal na tahu Londynem Forehanda, mel na krku přivazany šutr a chystal se skočit z mostu do Temže, verny fanoušek Rafy to je..
Reagovat
Pe3k
:D
Reagovat
smazaný uživatel
To som nemohol byt ja..Ja sa pohnujem v stvrti,kam ty nemas pristup :)
Reagovat
Roger_Federer
Ty si ubytovany ve Whitechapel ?Tam opravdu nemam přistup..Bydlim v Soho,tak se kdyžtak zastav na pokec.
Reagovat
smazaný uživatel
V Soho??..Raj pre kurvicky homosexualov :)Aspon si zarobis,ze ano..;)
Reagovat
Pe3k
Rafael Nadal Unsportsmanlike Behavior Against Lukas Rosol at Second Round Wimbledon 2012.

http://www.youtube.com/watch?v=TLG7rDxCYDg&feature=g-all-u
Reagovat
Padme
http://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/429299-karlovic-obvinil-ve-wimbledonu-rozhodci-ze-nadrzovali-murraymu.html#article-artcl
Reagovat
Padme
fakt to bylo nějaký divný, křičeli aut, když nebyl... :-(
Reagovat
Roger_Federer
byl jsem tam, jednoznačne tlačili rozhodči Andyho.,ale mu to stejne nepomuže...videl jsem vyraz Lendla,vi že je to zbytečne.
Reagovat
smazaný uživatel
Když křičeli aut, když nebyl? A stěžovat si Karlovič může, ale kolikrát byla ta chyba nohou zřetelná, za to, že je kolohnát si může sám. Murray by ho porazil i bez toho. A co že jsi to viděl? Fakt nevím, jestli se smát nebo brečet, když vidím takovéhle sračky.
Reagovat
smazaný uživatel
Co všechno si jetě vymyslíte ? Když se Andy dostane do finále nebo semifinále všechno shazujete tím, že měl lehkého případně vymeteného pavouka. A když už má těžký los, tak si stejně něco najdete. Andy se vám asi nikdy nezavděčí. Andy vyhrál protože byl prostě mnohem lepší na returnu, Karlovič na returnu neuhrál nic. Jediné na co moh spoléhat bylo, že se to dostane vždy do TB, kde by moh Andyho udolat. I ten komentátor řikal, že si Karlovič o ty problémy vyloženě řiká.
Reagovat
smazaný uživatel
přišel čas sem zase něco prásknout...na Mr. Nadala zásadně nekoukám, čumět xhodin na jeho trapné rituály, stavění vody podle pravítka, šahání si do řiti na to nemám dostatek nervů, o jeho nechutném "chelsea" stylu tenisu se vůbec bavit radši nebudu. Každopádně jsem včera udělal výjimku a na zápas s Rosolem mrknul. Fantazie, vidět toho zoufalce jak na tý trávě absolutně nestíhá je pocit nezaplacení. Tohle je tenis, né ta jeho pinkaná na antuce!!! Sladší je to samozřejmě o to, že ho vystřílel náš Rosol a ten pitomec tam lítal jak hadr na holi a stejně byl bez šance, čekal snad že tam asi někdo v 5.sety nahrne antuku ne...pocit vidět ho jak je mimo antuku naprosto nepoužitelnej je krása! ooooooooooooooooooooooooooooooooooobrovská gratulace Rosolovi!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Presne tak na nadalov ksycht, ked sa mu nedari sa fakt neda pozerat.
Rosol je tíípek a zabil to poriadne. Palec hore.
Reagovat
smazaný uživatel
Nadala sem nikdy rád neměl ani nikdy mět nebudu.Od samého začátku jsem věřil že Rosol ho porazí.Štárání v prdeli mě sere pokaždy když to vidím + zdržování mezi výměnami,vůbec nestíhal a konečně jsem viděl zkažené ksichty toho blba Toniho Nadala a toho Costy zkrátka Tsonga jde do finále žádnej Murray ale Tsonga
Reagovat
Pe3k
Tsonga nebo Del Potro.
Reagovat
smazaný uživatel
Del Potro, který nebyl na trávě dál než ve 4. kole? :D Ten Del Potro, který ztratil set se Soedou? To určitě, ten Tsonga je daleko reálnější, ale zatím nehraje tak přesvědčivě jako loni.
Reagovat
pepi
Snažte se příště psát aspoň trochu objektivně a na úrovni.
Reagovat
smazaný uživatel
Del Potro bude rád, když porazí Nišiho. Roddick nebo Ferrer už budou nad jeho možnosti.
Reagovat
Pe3k
Tak Kei není lehký soupeř...Pokud jej porazí, mohl by porazit i dvojici Ferrer/Rodick. Každopádně bych Del Potra nepodceňoval.
Reagovat
fazil
vyborne rosi!!! skoda, ze ted prohrajes s kohlschreiberem, ale i tak je to zivotni uspech. takovy zapasy se pamatujou celej zivot!
Reagovat
kodkar
Velká gratulace Lukáši to byla jízda, ten klaun si nestačil tahat kaštany ze zadku, drbat za ušima a tahat za frňák, teď už jen aby ti pár let vydržel ten nádherný tenis co jsi včera předvedl.
Reagovat
kodkar
A velká omluva za to že jsem Tě typoval na kanára a na dva, tři uhrané gamy.
Reagovat
Roger_Federer
až ted jsem se ve wimbledonu probral ze včerejši opice, oslava na počest Rosola byla velika a zbořili jsme London...Zitra se mi poleti domu naproste z fantastickym pocitem,že jsem v přimem přenosu videl kolaps Nadala a nadhernou hru Lukaše...
Reagovat
Matti
To jsi zase až tak moc neoslavoval, když už jsi tak brzo vzhůru.
Reagovat
Pe3k
Závidím, to bych chtěl naživo vidět taky a pokud možno opakovaně :D
Reagovat
smazaný uživatel
1:0 :)
Reagovat
Roger_Federer
:)To bude tim, že jsem za posledni dva dny spal 4 hodiny...
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa vypad ve 2. KOLE SE 100. NASAZENYM HRACEM. Nikde jsem si nevsim posmechu, vuci Nadalovi. Byl bych rad, kdyby se podle toho nekteri jedinci zaridili....
Reagovat
Matti
Opravdu? Tak se koukni trochu níže.
Reagovat
tito
:-))).
Reagovat
smazaný uživatel
Ja bych ti napsal svoje, ale fakt se nechci hadat. Jestli mas na mysli to co napsal Spaniel, tak bych to nevidel tak tragicky. Jsou tady jedinci, kteri to umi i lip, kdy vypadne Federer...
Reagovat
Matti
To ti zase musím napsat, ať se koukneš pro změnu trochu výše?
Reagovat
Pe3k
Pokud by vypadnul Roger ve 2 kole tak si nedovedu představit tu žumpu co by zde následovala...Nadal dostal výprask a balí kufry po druhém kole a nikdo se mu neposmívá ani jej neuráží. To že tady Spaniel pravdivě napíše jak Nadal během zápasu zcela naschvál zdržuje, snaží se podvádět a chová se nesportovně na faktu nic nemění, protože je to pravda, Nadal je prostě bad loser.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja se nechci hadat, nebudu vyjadrovat... radsi:)
Reagovat
smazaný uživatel
koukni se do starejch diskuzi, tohle je porad malo nemyslis?
Reagovat
Matti
Když uvažuješ takovým způsobem, tvoje věc.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano uvazuju takhle, a jeste rekni ze nemam pravdu, nic se tady v podstate nedeje, skoda ze nemuze bejt takhle klidna kazda diskuze:(
Reagovat
smazaný uživatel
Kludna diskusia je hlavne preto,ze petrikove zakomplexovane narazky berieme vsetci s nadhladom.
Reagovat
smazaný uživatel
Doporučuji pustit si komentáře a rozhovory Jirky Hoška z Radiožurnálu.Zhostil se své premiéry více než dobře.Nový,stálý zpravodaj této stanice z Londýna.Myslím,že strčí do kapsy ostatní tenisové zpravodaje.
Reagovat
smazaný uživatel
Na tuto noc nezapomenu.Měl jsem šichtu v hotelu,kde neustále běží na velké obrazovce fotbalové Euro.Blížilo se zajímavé semifinále,byl však puštěn tenis.Fotbaloví fanoušci usedli na místa,dali první pivka a v očekávání si krátili čas tenisem Rosol-Nadal.Zprvu komentovali zápas jako selanku-Rafa se jen rozehrává,to on tak občas dělá.První set jim dával za pravdu.U druhého významě pokyvovali nad Lukášovou hrou,ale stejně chtěli vidět fotbal.Třetí set už začal mírný tranz,nechápavé pohledy a nesmělý aplaus.Mezi tím krátké přepínání-jen kouknem na stav a zpět do Wimbledonu.Čtvrtý set trošku zchladil horké hlavy,tak Rafa to přece jen nepustí.No a pátý set-neskutečná euforie od začátku!S přibívajícím množství zlatavého moku byla atmosféra připomínající finálová vítězství českých hokejek,Lukáš svou hrou a bojovností strhnul i ty,co tenis nesledují ani po očku.Spousta se začala pídit,co ten kluk je vlastně zač.Obdivuhodný výkon.V žádném případě si to Nadal neprohrál sám.Lukáš si to sakra vyhrál.Jen trošku brzděme euforii,Je to jen 2.kolo a může přijít pád.Ale po včerejší noci je jasné,že máme dalšího tenistu o kterém mluví celý svět.Krásná práce pane Rosole.A díky za pohádkový sportovní zážitek,který se zase tak často nevidí.
Reagovat
VlS
:-D - pěknej příběh
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Lukáš se postaral bezpochyby o největší senzaci probíhající letošní sezóny. Stylem a formátem, kterým to předvadl se bude hodně dlouho pamatovat. Osobně mu věřím i v dalším zápase, Lukáš není jako "zhýčkaný" Gulbis.
Kredit Lukáše půjde letos určitě nahoru :).
Reagovat
smazaný uživatel
Nádhera!
Reagovat
Fandina
V pátek v 19:00 se všechny postaví na start finále atletického ME v Helsinkách na 400 m překážky ... Ze semifinále postoupily jako třetí (Rosolová), pátá (Hejnová) a sedmá (Bergrová). A ve finále... "Medaili bude chtít osm holek. Kdo by nechtěl. Bude to boj," povídá Rosolová.

http://sport.idnes.cz/rychly-holky-jsou-ve-finale-me-de0-/atletika.aspx?c=A120628_104753_atletika_fil

http://sport.idnes.cz/me-v-atletice-helsinky-06b-/atletika.aspx?c=A120628_095134_atletika_fil
Reagovat
spaniel
Kazdopadne Nadal dneska opet ukazal i sve triky.
- koucing od Toniho behem utkani
- zdrzovani behem servisu
- zdrzovani behem prijmu (nekolikrat zahral ze neni pripraven, jednou si sel pro rucnik)
- stezovani umpirovi, ze Rosol hlasite dycha (WTF?)
- stezovani ze Rosol na prijmu poskakuje (WTF?)
- stezovani ze nema dost micku (mel v ruce 3)
- bouchnuti Rosola loktem u site

Celkem dost i na nej, pana skromneho...

RObinSOderLing :D
Reagovat
Tominoo
Aj v pozapasovej konferencii .. bol Nadal akysi divny .. jeho gestikulacia bola vela vravna.. prislo mi to take ironicke ..a neviem ci bolo uprimne to co vravel..

http://www.youtube.com/watch?v=BYtsGk8F8yU&feature=relmfu
Reagovat
Matti
Ty taky spíše fandíš proti Nadalovi, než abys někomu fandil co? Jak jinak brát, tvé neustále výpady proti němu.
Reagovat
rib
že by potíže s přemírou testosteronu???
Reagovat
Pe3k
Z mého pohledu je naprosto nepřijatelné, aby se hráč formátu Nadala choval tímto nesportovním způsobem a pokaždé když prohrává se snažil takto podvádět...Je to hnus co Nadal předvádí. Ale každému jednou to štěstí dojde a Nadalovi se to stalo včera :) btw. nejvíce hlasů u videa z toho zápasu obdržela hláška Nadal is cheater and cheater lost :)
Reagovat
spaniel
Co ma spolecne jeho nesportovni chovani s mym fandenim? Jeho malych triku si vsimam uz dlouho, vcera to uz ale bylo prilis. Dival jsem se a nechapal, jak nekdo muze rikat, ze Nadal je nejaky vzor, je na kurtu priserny. A to jsem samozrejme neveril, ze Rosol urve paty set.
Reagovat
smazaný uživatel
Haha,ty si smiesny..Komplex nezapries..
Reagovat
spaniel
Jeste ze mas vzdy argumenty, kteryma me prevalcujes :D
Vsechno co jsem uvedl je pravda a ze to ty nechces videt, je jen tvuj komplex.

P.S. Trefil si do te vesnice, kde se podle tebe hraje Wmbledon, ty experte? :D

Jsi smesny tajtrlik.
Reagovat
Pe3k
John McEnroe Talks About Rafael Nadal vs Lukas Rosol Wimbledon 2012 Match.

http://www.youtube.com/watch?v=fFTP4JWNm6s&feature=g-all-u
Reagovat
smazaný uživatel
Samozřejmě velká gratulace Lukášovi,sice jsem neviděl celý zápas ,protože jsem to prokládal s one-man show Maria Balotelliho,ale jeden dotaz,ten Kukushkin v hledišti,to je jeho velkej kámoš? Samozřejmě vím,že spolu včera vyhráli debla nad Flemingem,Hutchinsem a zkurvili mi tiket,ale doufám,že toho Kazacha nevzměnil za Denisu Rosolovou!!!???
Reagovat
Pe3k
Nadal nevyhrál turnaj mimo antuku od roku 2010...
Reagovat
smazaný uživatel
Co by se muselo stát, aby si to sem nenapsal že?
Hlavně ať to všichni vědí že?
OMG! :D
Reagovat
Pe3k
Právě, že to asi nikdo neví, protože sou zde jedinci z vašeho tábora, kteří mluví o tom jak je Nadal komplexní atd přitom pořád jen těží z antuky a mimo ni ho porazí i světová 100 a pokud není schopen nic vyhrát mimo antuku nezaslouží si být světová dvojka...
Reagovat
gocii
a kdo když ne hráč kterej byl na pěti posledních gs ve finále si zaslouží být druhej?
Reagovat
smazaný uživatel
Je pravda, že je světová 100, ale dnes hrál jako hráč top 10.
Reagovat
SwissMaestro
Musím vyseknout poklonu Nadalovi, ze po prohranem zapase sel jeste rozdavat podpisy fanouskum. To se u vetsiny hracu, kteri prohraji zapas nevidi. A potom me dostalo jeho vyjadreni k prohre: V pátém setu hrál (Rosol) víc než neuvěřitelně. Bolí to, ale je to sport, a tak to je. V životě jsou důležitější věci. ........moc pěkné prohlášení :)
Reagovat
freeteepek
Tak Petra v rozhovoru zmínila, že jí dnes ve druhým setu chytly záda. To by vysvětlovalo ten výraz...
Už je prý cítí deset dní. Tak snad jí to brzo přejde. Hodně štěstí!
Reagovat
pepin
Tak to mi řekni, do Wimblasu šla zdravá a odpočatá, odehrála jeden zápas a již má problémy. Já nevím asi roste.
Reagovat
Fandina
nějak zásadní. To je to jediné, co bych Petře nepřála. Záda, či cokoli jiného ... klepu na dřevo. Petro, když už tak to překonej, prosím ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
opet dokazal svoji inteligenci a slusnost ! Odesel s gracii a podpisem.....

Tak za 4 tydny zdar - prave na centru
Reagovat
smazaný uživatel
a jak rika Gulbis "neberte ten tenis tak vazne
Reagovat
Jan
Bylo by hezké, kdyby ještě Štěpánek porazil Djokoviče, ale dva zázraky za sebou se asi nestanou.
Reagovat
smazaný uživatel
ale tenis jednoho z nich kazdopadne hezky bude.. ;-)
Reagovat
Fandina
nepochybuji o Štěpulově volej síť a přeji, aby Noleho dal, i když vím, že Nole je taky super, fandím Radkovi pojď pojď pojď ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Velký zklamání, už mi zbývá jenom olé Nolé a kamón Máry. Hlavně to nepustit Rožérovi, ten už nahrabal dost titulů.
Kéž by ještě něco uhrál sympaťák Baker nebo ten mladý objev Goffin.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Baker má reálnou šanci jít daleko, má Paireho, pak Rosol/Kohlschreiber. Goffin zase Fishe s tou jeho formou musí dát. Pak s Tsongou nebude mtí co ztratit.

A Murray pokud přejde 4. kolo, tak pak se nebojím o to, že udělá finále. Rafu má venku, tak snad. Nole i Federer udělají semi, stím losem musí.
Reagovat
taffer
Broz - typickej čecháček. Když mě chcípla koza, tak sousedovi taky, že jo? Ať vyhraje někdo, hlavně ne ten, jehož jméno nesmím vyslovit, že?
Reagovat
smazaný uživatel
Říká se Voldemort! Strach ze jména jen posilňuej strach z jeho majitele :
Reagovat
smazaný uživatel
Já se zase dost bojím, aby Andy taky na někom neztroskotal. Finále by to určitě chtělo. Mají nesledovanější turnaj světa a přitom skoro 80 let žádného vlastního vítěze.

taffer: Co to meleš? Vždy fandím proti Rožérovi! Rafa + Novak + Andy jsou už nějakou dobu mí nejoblíbenější.
Reagovat
taffer
To je to co myslím. Fandit PROTI někomu. Podle mě to ukazuje na jakousi poruchu ... Normální je přece fandit někomu, ne?
Reagovat
Labi
ono se dá fandit proti někomu? fandit se dá jen někomu ne? každopádně jestli uvažuješ tímhle stylem "fandím 5 tenistům jenom at to nevyhraje zrovna ten jeden" ono ostatně nic jiného se od těhle antifanoušku čekat nedá
Reagovat
pepin
Nechci se mýlit, ale Andy s tím co předvádí na titul asi nedosáhne. Dneska kdyby narazil na Lukáše tak by dostal víc než Rafa.
Reagovat
smazaný uživatel
Kolik je vám let? Na čí straně je porucha? Jak vám funguje logické myšlení? O velké tituly (tím spíš o GS tituly) hraje jen pár tenistů a já
1) fandím uvedeným třem a 2) chci, aby s nimi Federer prohrával.
Reagovat
spaniel
To je fakt ujety a maji pravdu. Fandi se nekomku a ne proti nekomu. A to z fandis vsem trem ze ctyrky je jen alibizmus, protoze jini obvykle nemaji sanci Ferera porazit. Ve zkratce jsi chudak.
Reagovat
spaniel
Samozrejme Federera
Reagovat
Fandina
Podle mě se chce Broz vymezovat ... mentorovat ... sorry ... nevidím v jeho příspěvcích logiku ... úsměv
Reagovat
tito
No že zrovna ty budeš osočovat Broze, že fandí proti někomu.:-))) No co se ještě dneska nedozvím. A význam slova alibismus ti nejenom zdánlivě uniká.
Reagovat
Matti
Jj. Jak se to říká: Káže vodu a sám pije víno.
Reagovat
a.magerova
s tím nic nenaděláme :-((, přes satelity a češtinu dobrej, ale jinak.... škoda mluvit... na názor, jak se obléknout do královské lóže nebo jak oslovit nemanželské dítě - s tím za ním rozhodně nechoďte !!!
Reagovat
VlS
http://www.tennis.com/
Reagovat
pepin
Trefný.
Reagovat
smazaný uživatel
Mě by jenom zajímalo: kdo si na Rosolíka dneska vsadil? :)
Reagovat
ReadyTeddy
na expektu byl ke konci prvního setu k mání kurz 18. Tak jsem to dal jen tak z prdele za 50 :-D
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.tipsport.cz/ViewUsersTicketAction.do?idu=-70249618493&idb=-1&hash=NFFeKbXQprlB8BvLCSj7WXnhemQ%3D není můj, ale nešel sem ho na foru ;)
Reagovat
smazaný uživatel
no to nééééé!!!! :D to je moc pěkný! :) CG
Reagovat
smazaný uživatel
Já vsadil na minus 28,5 gamů, tedy max 10 gamů pro Rosola.
Reagovat
Fandina
Na Rosola si asi vsadilo víc lidí a proč ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Zázrak v lake placid se de bodnout, toto je zázrak v all england clubu a je úroveň výš, toto prostě nevymslíš. Nevím jak jinak to vyjádřit. Už to, že na Rafu byl kurz 1 o mnohem svědčí. Kvůli tomuto se tenis vyplatí sledovat!!
Reagovat
smazaný uživatel
28.06.2012 08:31Od: Stan_Borowitz
Re: Nadal-Rosol
6:4 6:4 6:7 6:7 7:9 a bude to prohlášeno za nejlepší zápas historie tenisu.
Tady měl někdo vidění :D
Reagovat
Stan_Borowitz
Docela přesný odhad, že? Ve výsledku i hodnocení průběhu. Kdyby to bylo finále, určitě by ho mezi nejlepší zápasy historie zařadili i novináři...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je parada:)))) Sic nejsem fanda Rosola, ale dela mi radost, ze konecne schemat GS, kdy opet nekteri silenci hned po losovani se uz urazeji, kdo koho da v semi, a jak maji jejich hvezdy tezke losy a jine prkotiny je pomalu rozbijen v prach, a ted jeden klan uz muze tak max. sazet redkev:)
Takze jeste sejmout Djokera, Andyho a Fedexe a bude klid uplne:)

Vy, co nefandite nikomu z te ctyrky, co rikate na cesko-polske finale Janowicz vs Rosol:) To by byl paradni ulet ne?:)DD

Velka gratulace Rosolovi, ze se nepo... uz v satne a proste sel hrat s odvahou.!!! Komu cest tomu cest!

Co vic, vypada to, ze se Petra zacina probouzet, a vic se davat na sve oblibene trave do pohody...takze den paradni.

To: Normalni fans NADALA > nesmutnete:) Na RG Vam vzdy radost udela, osobne neznam lepsiho antukare, tam je vzdy famozni, a bude jeste dlouho trvat, nez ho nekdo v Parizi porazi:)

P.S. SOJKA, ze ten Isner vypad sakra, co?:) Ryan na Djokera nemel, ale Janowicz, pokud Djoker a Jerzy dorazi do toho QF ho da:)))
Reagovat
smazaný uživatel
prvni pohrebni napad po vypadnuti Johna: Wim skoncil! Ale uz je to jasny: Wim (Elvis) ZIJE! :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za povzbuzení, ale kdyby ho porazil třeba Berdych, tolik by mi to nevadilo, Tomovi přeju, ale Rosolovi jsem nikdy nefandila..ale co, Rafa aspon pojede fandit Španělům na finále :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Na Wimbledonu vzdy hodne preji tem, co musi pres kvaldu. Hraje se fakt na tezkym terenu:) Celkem se o tom hovori, ale nic moc se nemeni. Top hraci delaj halo kolem modre antuky, a kvalda na nejslavnejsi GS se hraje na "poli"...
Myslim, ze i Rosolovi pomohlo, ze ji letos nemusel jet. Minuly rok myslim vypadl hned v prvnim kole kvaldy. Co vim nekteri hraci se vyslovili, ze to je takova kriketova ruleta...povrch nahoda...
Letos Janowicz v rozhovoru rekl, ze jeho hlavni cil je to prezit a prejit:) Mel stesti i na los, to nejhorsi, co ho potkalo byl Denis Kudla, ale povolil mu jen 3 gemy. Zajimavosti urcite je, ze se pripravoval na Wimbledon take s Hewittem:)
Hodne bych mu pral uspech, nebo klidne i Bakerovi. Pokud vim jedinemu tenistovi v historii, komu se podarilo prejit kvaldu a vyhrat W. je Boris Becker:) Tak proc ne Baker nebo Janowicz:) Jinak pokud se nepletu, pokud Rosol zvladne dalsi zapas a Brian take, tak se potkaji ve 4.kole:)
Reagovat
smazaný uživatel
No, víš, v podstatě bych ted úspěch přála klidně i tomu Bakerovi, jak píšeš, měl nějakou těžkou životní cestu, jestli je to on? Operace a tak..ale gs přeju Andymu M. nevím, jestli by na něj v současný formě měl Roddick, spíše ne, ale Andy by mohl, když mu odpadl z pavouku Rafa..

..a myslím, že i pro Ivana jako jeho kouče by to byla pěkná satisfakce, on jako hráč ho nikdy nevyhrál, ale hned první rok trénování ho vyhraje jeho svěřenec :-)
Reagovat
dadaft
"28ého června 2012 jsem se do trávy zamiloval. tehdy jsem porazil Rafaela Nadala. já vím, že jsem potom všechny ty velikány porazil ještě mnohokrát a ve významnějších zápasech, ve velkých finálech... - ale poprvé to je jen jednou a na ten zápas nikdy nezapomenu..."
Zdroj ČAF.
Reagovat
Pe3k
Rafael Nadal vs Lukas Rosol - Wimbledon 2012. Highlights

http://www.youtube.com/watch?v=hopNt3qDhA8&feature=g-all-u
Reagovat
Labi
Rosolovi gratulace konečně mu to sedlo a dokázal nevídanou věc, z mého pohledu je však potěšující že se prohodí Roger s Nadalem a tím pádem bude na Djokovice narážet Nadal, konečně uvidí chlapec jak těžké to je jít do turnaje s tím že nebude hrát zápas o všechno až ve finále ale už v semifinále, konec konců tento fakt mu hodně pomáhal obhajovat post světové dvojky ptž vždy získal body za finále kdežto Roger získal o polovinu méně už v SF
Co se týče samotného wimbledonu resp. letošního ročníku, tak druhá polovina pavouka je naprosto otevřená dva velcí favorité vypadli a zde se strhne opravdový boj o finále ptž do toho může postoupit kdokoli, naopak první polovina má stále dva největší hráče ve hře a obávám se že semifinále bude tak trochu předčasným finále ptž opět by se dle papírových předpokladů měli potkat dva velcí favorité, kteří vyřazením Nadala budou prahnout po titulu ještě víc ptž budou vědět že finále bude hodně nadějné...ale kdo ví zítra hraje další český "lev" Radek s Djokovicem a po leotšních výsledcíxh bych to neviděl až tak černě :)
Reagovat
Fandina
ale jaký to byl krásný tenis ... super super super, to se tu neřeší a byl ... napětí do posledního míče a málo UE a hodně wins ... pěkné pěkné pěkné
Reagovat
pepin
Již jsem to psal, je to jako odněkud z jiné planety. A pak mi řekni jak je to možné. Chlap, který v poslední době každého drtí, dokáže se vyhrabat i z pěkného bahna, ciz RG a tady v podstatě od začátku tahá za kratší konec. Ty nervy Lukáše by potřebovala Petra. Tedy aspon dnes.
Reagovat
Fandina
Petra byla dneska super ... soupeřka byla trochu na kolenou, ale i tak, Petruška byla jasná od první chvíle, tedy alespoň pro mě.
Lukáš tak to uvidíme. Porazit Rafu není žádná sranda. První set byl fifty fifty a jinak, věřil si a oprávněně. Tak uvidíme. Já mu věřím na úplný vrchol a budu fandit.
Proto Lukáši nezkaž to ... pár let zpět a vidím Ivaniševiče ... tak jeď jako dnes ... držím mu palce Luky pojď pojď pojď
Reagovat
Hook2424
... a nic mě nenapadá. Možná měl jít na returnu při soupeřově 2.servisu do maximálního rizika, stejně jako to dělal Lukáš. Snad i víc nízkých slajzovaných úderů. Ty jeho lifty pokud nebyly perfektně umístěné bych přirovnal, ...jako by Lukášovi nabil samopal !!!
Reagovat
taffer
Jasná chyba byla ten volej v 5.setu při breakballu Lukáše, že ho Rafa zahrál na Lukáše a ten ho bombou dal na Rafu u sítě a bylo vymalováno. Kdyby to Rafa zahrál trochu k lajně, tak Lukáše rozpohybuje a výměna by asi skončila jinak. To si myslím byl klíčový moment v 5.setu (kromě neskutečných Lukášovo servisů).
Reagovat
taffer
tak nebyl to volej, ale FH úder hraný z kříže ...
Reagovat
petrulinka
A pak prý že Berdychovo vypadnutí je šok!?!? Co potom Nadal? To už je asi infarktový stav, ne?
Reagovat
VlS
To je taky šok, rozdíl je v tom, že místo šokovanejch desítek lidí jich je pár milionů :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Rosol: Nadal je taky jenom clovek

No, ted to vypada opravdu vtipne, co rekl pred zapasem, vlastne to vyzniva mnohem vtipneji, nez kdyby Rafa dneska vyhral.

Rosol hral neskutecne (svycarskej ELEGOtraged by dostal dneska ( i v pripade sve zivotni formy) kanara a po trech setech s Rosolem by jel domu - ale ne... tomu poradatele davaji do uvodnich kol jeste vetsi tragedy nez je on sam).

Wimbledon budu sledovat i NADALe, fandit budu Murraymu, Djokovicovi a Rosolovi (protoze vyradil po uzasnym vykonu nejlepsiho hrace vsech dob - hral trochu jako krizenec Ivanisevice a Samprase). Sice Rosol asi brzo vypadne, ale tak uz to ve sportu chodi. Jinak nadhernej zapas.
Reagovat
Labi
...nejlepšího tenistu všech dob? bud jsi mentálně zaostalý nebo ještě nosíš plíny, nikdo jiný by takovou blbost napsat nemohl
Reagovat
dappe
slušná křeč....
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa vypadne ve druhym kole a ty si presto beres do huby Fedexe? Tohle ja opravdu nechapu....
Reagovat
smazaný uživatel
No a zejtra dá Radek Noleho a já se sám půjdu přihlásit na nějakou víru
Reagovat
hatatytla
Je tady někde Vojtěch Biedermann?
Reagovat
smazaný uživatel
Bidrman :-D
Reagovat
Fandina
ten komentoval super ... chválím mooooooooooooooooooooooooooc
Reagovat
hatatytla
podle mě tady někde obšlapuje, už asi potřetí v krátký době opakoval zdejší příspěvky
Reagovat
a.magerova
udělal při komentování chybu jako prase a to tu, že bude mít Rafa za 5 dnů 26 let - což je kravina, protože Rafa 26 let oslavil během FO !!! :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Samozřejmě chodí :))) woytha přeci.
Reagovat
taffer
bych řekl, že ho Rosol "roffírel na fufky" :-) (Čtyři vraždy stačí, drahoušku)
Reagovat
dadaft
:-))
čtu zdejší komentáře se širokým úsměvem.
byl to báječný zápas. nadšení je prostě zcela na místě. )))))))
!!! Vivat Wimbledon !!!
Reagovat
smazaný uživatel
zázračný večer a do lukáše vstoupil tenisový bůh,
jak to říkal john mcenroe, že jenom párkrát za život
se zdají míčky velké a pomalé, když si s nimi můžete dělat co chcete, toto byl ten večer, obrovská radost a gratulace
lukášovi, takhle se hraje s vamosem safra,
a kdo že porazil nadala na centrkurtu - no přece federer, djokovič a lukáš rosol!!!
Reagovat
Fandina
Luky Luky
dej to z ruky
Rosol Rosol
teď to osol
super supe super
pojď pojď pojď

a Lukáši, nezapomeň na prize mony, kdo ti tu fandil ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Achjo, já už si na tebe budu muset brzo brát zyrtec.
Reagovat
smazaný uživatel
:D Něco silnějšího nemáš? Já beru Zodac a nepomáhá, z Xyzalu se mi točí hlava.
Reagovat
Fandina
kašli na mě, jsou důležitější věci ... mám radost z Lukáše ... no a co?
Reagovat
smazaný uživatel
tomasinho: ránu do hlavy možná :-D

Fandina: Njn, však nepřestávej, nenech se mnou rušit, pojď pojď pojď.
Reagovat
smazaný uživatel
Ti jsi ale zlej, já Lukymu tak krásně fandíma ty na mě takhle...úsměv
Reagovat
a.magerova
analergin 10 tablet 70 Kč a zabere spolehlivě, doporučuji :-)))
http://www.mojelekarna.cz/samolecba/img_produkty/stredni/analergin-10mg-10tbl-pharmdata-e-1305539726.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
(-.-) ještě ty slož básničku a balím to tady.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas, někdy si říkám, kolik Fandině je, jestli náct, tak to pak chápu..
Reagovat
tito
:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Fandina - Nefandina, ja si dneska koupila zkusmo claritine.. :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Fázi "kolik let" jsme my už dávno přešli a spekulujeme nad otázkou "jaké drogy" :)
Reagovat
smazaný uživatel
Psi fandí Fandině :-).
Reagovat
pepin
I Ty naše spisovatelko, ale moc hezké a vtipné.
Reagovat
VlS
Kelti taky
Reagovat
a.magerova
Tak to nemá chybu :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem tu relativně krátce, takže mě napadá ten věk jako první věc..:-))

Pes - no, já ti psala, že si spolu budete přece rozumnět :-)
Reagovat
SwissMaestro
Druhý nejlepší zápas který jsem kdy v životě viděl hned po Wimbledonském finále z roku 2009 a finále AO 2009, které řadím na stejnou uroven. Naprostá bomba která mi dneska nedá spát. Velká gratulace Lukáši! Federerovi se podobná věc v nejlepších letech nestala což dokazuje jeho mimořádnost a potvrzuje to fakt, že se jedná o nejlepšího tenistu všech dob. Druhé místo v žebříčku je krásné, ale chtělo by to comeback na samej vrchol! BOMBA!
Reagovat
Vojtaakk
Finale W09 zas takova pecka podle me nebyla, ale s AO09 souhlasim.. nej zapas historie. Dalsi jsou podle me duely Delpa s Fedem z FO09 a USO09
Reagovat
smazaný uživatel
To jsem si doplňoval na nástěnku postupující do pavouka a říkal jsem si ten berdych je snad (vyjma asi Isnera a Lopeze) jedíny ze špičky kdo vypadne brzo. A hle všichni se mu vysmmáli, že s timhle do špičky nesmí a Nadal je tam taky, tak si laskavě uvědomte že to tak občas chodí.
Nicméně Lukášův božský výkon to nijak nezmírňuje, ba naopak. Když jsem ho viděl jak výborně hrál v Praze na Davis cupu, řikal jsem no konečně se zas rodí u nás tenista hodný výšin, ale že až takhle rychle no klobou odhazuji v dál.
Co víc, jeho přesložitý cesta je najednou nádherně jasná. Do dalších kol mu vypadlo poměěrně dost nasazených a tak bych mu moc a moc přál čtvrtfinále s Tsongou (Který by si podle mě zasloužil Wimbledon vyhrát, vždy tady hrál nádherný tenis pro diváky) ale tedka trochu měnim názor
Run Rosole Run
Reagovat
Frick
Šťastný let do Kyjeva!
Reagovat
Hook2424
Rafy je mi Vážně líto, ... ale dneska na druhé straně nestál člověk! Bylo tam 88mm dělo (alá Erwin Rommel), které Rafu Nadala alias "Shermana" brutálně rozstřílelo!
Reagovat
VlS
Bacha, koukni do dějepisu, jak to tam u Tobruku nakonec dopadlo, že tam Sherman v životě nebyl a jak skončil Romel :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Jak jsem před chvilkou psal, že mužský tenis vůbec nekomentuju, tak teď udělám výjimku. :D Dneska mám pocit, že svět se prostě zbláznil. Balotelli dal dva góly, Rosol porazil Nadala... Prosím vás, nechci vůbec nějak srovnávat Rosola a Balotelliho (Rosol si totiž umí zavázat tkaničku :D), ale tohle jsem prostě nečekal. Asi je to další důkaz, že ve sportu je možné úplně všechno... Takže velká gratulace Rosolovi a jeho fanouškům! Doufám, že se pořádně vožerete a do konce Wimbledonu od vás bude klid. :D Ne, to je samozřejmě sranda. Pro ty, co Lukášovi fandí, to musí být opravdu úžasné... Jenom ve mně trochu hrklo, když jsem si přečetl titulek ve zdejších Expres zprávách. Žádám toho, kdo to psal, aby si našel význam slova "skalpoval", protože tohle už je vážně nechutné... O vyřazení Marion nenapíšete v Expres zprávách ani čárku, ale Rafu rovnou "skalpujete". Opravdu neplánujete přejmenování z tenisportálu na tenisbulvár?

Jinak pořád musím myslet na někoho, kdo fandí Rafovi. Já si tu smůlu vybral včera a dneska mám zase pochopení pro druhého... Ten někdo určitě bude vědět, až si to přečte. :)
Reagovat
Faddova
dobrý komentář... já jsem ta zklamaná fanynka ;-) ach jo :-( ...doufám, že jim to natře na olympiádě :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak asi tušíš, že tebe jsem nemyslel, ale to vůbec nevadí. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Perfektně napsané Monty ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Díky. :) Taky máš na Balotelliho stejný názor? :D
Reagovat
Sonja
Kdo na něj má jiný názor?:-D
Reagovat
smazaný uživatel
No nevím, třeba se někdo najde. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak třeba já. Balotelli je obět obrovský šikany, kterou jakožto černošskej Ital musel snášet ve své domovině. Image, jakou si vytvořil, mu prostě slouží jako bariéra před okolím. Viděl jsem s ním dost rozhovorů, kde působil jako docela rozumnej kluk.
Reagovat
smazaný uživatel
Ok, já to beru. Můj názor to určitě nezmění, protože jsem taky hodně viděl a přečetl, ale přesto díky za tvůj pohled.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, jestli je to na mě, pokud ano, moc ti děkuju, je to milý a potěšil jsi mě, protože mi není moc do zpěvu. A jsi jeden z mála, který má empatii, to si budu pamatovat, i když to o tobě dlouhodobě vím, vždycky mě příjemně překvapíš :-)

Krásně jsi to napsal s tou expres zprávou..opravdu žádná úcta k hráči :-//
Reagovat
Sonja
Uka:-)
Moc ráda změním názor.
Reagovat
smazaný uživatel
Hledej šmudlo (-.-)
Reagovat
Faddova
jasně, ale na mě to taky sedí ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslel jsem tebe, Emičko. Koho jiného? :) Nemáš vůbec zač. Tys měla pochopení včera, když jsem byl smutný kvůli Caroline, tak já mám pochopení dnes... A co se týče té Expres zprávy, tak jsem cítil potřebu to napsat. Ještě ráno jsem si myslel, že nic mě nemůže naštvat víc, než trapný článek na idnesu o Caro. Jenže tohle to ještě mnohokrát předčilo. Sama víš, že mužský tenis prakticky nesleduju a Rafovi nefandím, ale čeho je moc... Nevím, proč se někdo vyžívá v takových výrazech. Tohle nemá se sportem vůbec nic společného. Já si kolikrát čtu sportovní články a když si to dočtu, tak mám najednou pocit, jako by se tam ani nehrálo. Tam snad někdo někoho vraždí, likviduje, zapaluje, přejíždí... Prostě se mi to vůbec nelíbí a chtěl jsem to dát najevo. Pořád je to přece sport. Prohra zamrzí každého, ale není to konec světa.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, co bylo na idnesu za článek o Caro, podívám se..víš, co je paradoxní? Rafa hrál v dalším průběhu zápasu už dobře, začátek mu nevyšel..a Caro hrála taky dobře, dlouho jsem ji takhle utočně hrát neviděla, a přece prohrála, jako Rafa, no je to tráva, může se stát fakt všechno :-((
Jinak k těm článkům, já četla o Gulbisovi v MFD, jaký je to floutek, i horší výrazy, rozmazlený atd..proč někoho takhle shazují..ten Knap píše bulvárním stylem, vůbec nechápu, proč tyhle manýry přebírá "seriozní" tisk :-((
Reagovat
Fandina
Nevím jestli jsem si to dobře přečetla ... ale dlouho se mi to nestalo ... sakra ... nevím kdo to tady ví ... já jsem fanda Lukáše Rosola ... díky monty za přání ... hergot ... dlouho mě nikdo nepopopřál ...
Reagovat
smazaný uživatel
nerozumim, ale fandim.. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Knap je hlavně hokejový novinář (kdysi dobrý). Nevím, proč ho nacpali do tenisu, asi jim to nemá kdo dělat. Jinak ten článek o Caro psala Kučerová, to je taky taková rádoby novinářka... Vlastně hlavní téma toho článku je, že nějaký novinář položil Caroline po zápase otázku, jestli na její výsledky nemá vliv Rory. Ona mu řekla, že ne a Kučerová z toho udělá článek, ve kterém se ptá, jestli za to může Rory, Piotr, kdo nebo co... Prostě totální blbost. A ještě je ten článek psaný takovým stylem, jako by se Kučerová v tom neúspěchu Caroline vyžívala... Naopak mě tam příjemně překvapilo pár komentářů v diskusi. Prostě kdo sleduje tenis, tak věděl, že Tamira rozhodně není žádná outsiderka. Před pár dny v Eastbourne porazila hráčky, které jsou za Caroline v žebříčku o místo, respektive o dvě. Kromě toho to byl fakt skvělý tenis a vyhrát mohla prostě jenom jedna. Vždyť neuspěly ani některé další favoritky a Caro v žebříčku zas tolik neklesne, tak proč z toho dělat katastrofu... Mimochodem, když jsem dneska viděl Oprandi, která hrála s Vikou, tak jsem si řekl (při vší úctě k Oprandi), jak je nespravedlivé, že musela v 1. kole skončit jedna z dvojice Caro - Tamira. Je to prostě ošidné.
Reagovat
smazaný uživatel
Není zač. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nejsem sama, já Fandině taky nějak nerozumím..
Reagovat
smazaný uživatel
Článek o Caro si přečtu zítra, vlastně dneska už..:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Každopádně Rosol působil dojmem, že je takový sebevědomý pako, až si vůbec nepřipouští a neuvědomuje vážnost situace. Prostě se měl sesypat, když podával na výhru v zápase, boha jeho :))))
Reagovat
freeteepek
Tak Rosol k příštímu zápasu musí přistoupit úplně stejně, jako k dnešnímu. Hlavně nespekulovat. Konečně ví, že na to má. Tráva mu sedí. Těžko podobný výkon ještě někdy zopakuje, ale úplně by stačilo, kdyby teď pár zápasů za sebou tak nějak normálně vyhrál:-)
To by v tom byl čert, aby ho to dnešní vítězství nenakoplo k lepším zítřkům!
Reagovat
Frick
Že mu Deniska aspoň poslala SMSku? Ze slušnosti by měla :-)
Reagovat
Bob
který tvrdil, že Rosol s ním udělá max. 10 gemů.
Reagovat
smazaný uživatel
přesně tak, taky jsem na to teď právě vzpomínal :))
Reagovat
Sonja
O 10 gamech jsem psala já...ale nepsala jsem, že s ním Rosol uhraje 10 gamů, psala jsem, že Rosol a Štěpánek těch 10 gamů uhrajou dohromady:-D
Rosolovi jsem to samozřejmě přála, nemyslela jsem to tak zle, jak to vyznělo...a teď mám fakt radost:-))
Ale nechápu, komu chcete vyčítat, že Lukášovi nevěřil:-D
Reagovat
Fandina
v pohodě, myslela jsi 10 gamů a špatně, to se stává ... příště je více méně ... znám to ... na tebe to možná neplatí, ale přesto. Zdálky vypadal jak blbec, když přišel na dohled, zjistili jsme, že je to pravda ... vyber si ... úsměv
Reagovat
Sonja
Moc ráda bych odepsala, ale nerozumím ti:-(
Reagovat
gigin
Možná jsem blbec já, páč nevím, kdo je ten blbec, kterého myslíš :-O
Reagovat
Fandina
Já tobě taky nerozumím ... tak to vypusť ... ty jsi na srby a já to nechápu ... úsměv
Reagovat
Fandina
Podívej, nevím, proč na českém webu někdo fandí proti tamním ... tak se mi nediv ... úsměm
Reagovat
gigin
Takže ten blb je Sonja ??
Reagovat
Sonja
Proč bych ten blb měla bejt já:-O:-O
Hlavně mě nenapadá ani co jí položit za otázku, abych tomu jejímu komentáři porozuměla líp, protože mi celý přijde naprosto mimo.
Reagovat
Fandina
Sorry, nerozumím vám ... omlouvám se, nerozumím vašim vtípkům ani stálým reakcím na Noleho či ostatní... Noleho mám ráda. Nevadí mi Tipsa ani Victor ani jiní srbové, ale vadí mě to neustálé se vymezování, reakce na cokoli co se netýká těchto ič ... sorry ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Klidne se vyjadrim:

28.06.2012 10:13Od: Soob
Nadal je mlaticka, ten se snim moc parat nebude, cekam od nej 100% vykon a soustredeni, s tim ze ho bude chtit znici v co nejkracim case jak je to u nej zvykem. Zapas bude trvat 2 hodiny, protoze venuje 46 minut svejm ritualum. Tipuju tak 6:3, 6:2, 6:2, ale kdo vi, treba ho Lukas potrapi trosku vic a vubec bych se nezlobil, kdyby se postaral o senzaci, jakou svetovej tenis dlouho nepamatuje:)

Tohle jsem napsal na tip na Rosola.

Momentalne jsem rad, ze jsem se splet a klidne priznam, ze jsem Lukasovi neveril ani trosku (a kdo jo). Omlouvat se za to rozhodne nebudu. Nejbliz byl s tipem Stan_Borowitz, kterej tam svuj tip napsal ze srandy a vubec ho nemohlo napadnout, ze by to tak mohlo bejt, kazdopadne by si zaslouzil tatranku:)

Co dodat, pogratulovat Lukasovi a doufat, ze ten vykon bude schopnej zopakovat:)
Reagovat
smazaný uživatel
Bad day for Rafa..Gratulacia Rosolovi,dnes bol na servise nezastavitelny..Rafa po 7 rokoch vypadava v 2.kole,na nieco podobne nie je zvyknuty..Dnes nebol vo svojej kozi a ak super dobre podava,tak to je na trave loteria..Samozrejme je to pre mna sklamanie,vedel som,ze Rafa nebude hrat finale donekonecna,no vypadnutie s Rosolom je slusny sok..Rafovi neboli naklonene okolnosti (strecha),no v prvom rade sa vobec nemal hrat 5set..Rosol v nom bol od uvodu vpredu,preto ten suverenny vykon..Ak by bol Rafa vo vedeni,mozno by bolo vsetko ine..A mozno by Nadal v pripade vyhry aj tak coskoro vypadol,kedze evidentne nehral svoj najlepsi tenis.

Turnaj samozrejme pre mna akoby skoncil,naopak pre Rafovych superov sa stal este zaujimavejsi..Rogerove sance sa zvysili o 50%,zvysnu polovicu ma v rukach Stepanek :)Sanca svitá aj pre Murrayho,Briti mozu mat po dlhom case svojho finalistu..
Reagovat
smazaný uživatel
Je to ironie Fore. Týden se bojíš, aby Rafa nedostal servismana, pak se raduješ, že nedostal a nakonec s jedním vypadne.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja som Rosola vobec nepoznal..Iba z antuky..A tam sa ako servisman veru nejavil..
Reagovat
smazaný uživatel
Tyvoe, já jsem na to taky zíral nevěřícně. Osobně jsem ho za servismana taky neměl. Je to podobně divný, jako když na AO 2009 začal Verdasco podávat proti Nadalovi v SF rychlostí 220 km/h a udržel to i v pátým setu.
Reagovat
VlS
No, a viděl jsi ho s Melzerem? Tohle bylo jak přes kopírák.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslis na FO??..len par fiftinov..Hovorim,nepoznal som ho,ale jeho vysledky ano..Aj preto som si z neho robil vcera srandu,ked chcel pred zapasom vyhrat..Vacsinou som pred Rafovymi zapasmi v pozore,no dnes som si bol na milion % isty vyhrou..Asi som pozabudol,ze sa hrá na tráve.
Reagovat
VlS
Jo, myslím. No, teď se asi kde kdo bude tvářit jako hrdina, jak věděl, že to tak dopadne a podobně. Sice jsem jeho výroky před zápasem nijak nekomentoval, ale myslel jsem si svoje. Kdyby mě před zápasem někdo vážně přesvědčoval, že Lukáš vyhraje a jak, tak bych šel hledat teploměr. Nicméně, krásnej tenisovej zážitek a holt to tentokrát odnesl Rafa.
Reagovat
axlegrease
Nadal byl na trávě hratelný, už v Halle s ním Kohlschreiber zametl a osobně jsem Nadalovi moc nevěřil. Nicméně, nečekal jsem, že ho pošle domů zrovna Lukáš! Klobouk dolů!
Reagovat
Mayo
a sakra ... vypadol mi Rafa :/ ... dosť skoro mi skončil turnaj...ale Rosol dneska podával já nechápem to , ale geniálne...Rafa ho nevedel preraziť...no čo už, musím si počkať do OH
Reagovat
Faddova
cítím s tebou, taky je mi to líto... co už, dneska nebyl Rosol hratelný, stejně jako předtím Gulbis...
Reagovat
smazaný uživatel
Neskutečné, už to asi bylo řečeno vše. Neskutečný pocit a podle mě pro Murrayho zatím jejvětší šance na finále.
Reagovat
a.magerova
Velká gratulace Lukášovi.
Reagovat
Roger4EVER
Velikánská gratulace Lukášovi!!!
Reagovat
gigin
Jestli se ještě zítra zbýčí Štěpec !! Ježisikriste !!!
Reagovat
Labi
myslím že po vypadnutí Berdycha se asi nepředpokládalo že čeští tenisté mužou zahrozit a myslím že jestli tohle viděl radek dneska tak přijde ještě víc naburcovaný na kurt než rosol :D
Reagovat
Fandina
na Noleho má. Teď záleží no Djokovi. Jestli se nechá starcem ponížit. No já budu fandit Štěpcovi. Proč ne. Ať se ukáže. Ale Nole to asi prohlídne ... úsměv
Reagovat
Fandina
Radek má na Noleho, i když mám oba moc ráda ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Lukáš hrál neprosto famozně...Nadal byl úplně bezradný...ještě nikdy jsem ho takhle neviděl...no a ten poslední gemík...3 esa, žádná stopa nervozity..LUKÁŠI JEN TAK DÁL!!!
Reagovat
Pe3k
Ještě si ho tak neviděl? Tak to jsi asi vynechal jeho 7 prohraných zápasů s Djokovicem minulou sezonu, tam byl bezradný dost :)
Reagovat
Jabadu
byl naprosto famózní. Velká gratulace.
Reagovat
smazaný uživatel
Každopádně to byl takovej typicky americky dohranej set a taky dobře praktikoval Rogerovu nesportovnost :))) chválím, tak to má bejt.
Reagovat
taffer
U Tebe nikdy nevím, když narážíš na Rogera, zda to myslíš vážně či ne ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já Rogera miluju, ale snažit se podávat dřív, než se soupeř pořádně připraví na return, to je stejná prasárna, jako se připravovat 30 vteřin. Jenom se o tom nemluví, všichni akorát pouštěj stopky Rafovi. A my na to chytře nepoukazujeme :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já Rogera miluju, ale snažit se podávat dřív, než se soupeř pořádně připraví na return, to je stejná prasárna, jako se připravovat 30 vteřin. Jenom se o tom nemluví, všichni akorát pouštěj stopky Rafovi. A my na to chytře nepoukazujeme :)
Reagovat
Padme
Nejde Federer na druhé místo bez ohledu jak dopadne?
Reagovat
smazaný uživatel
http://live-tennis.eu/

Naučte se tam chodit. Ano jde :)
Reagovat
Roger4EVER
http://live-tennis.eu/ Jde
Reagovat
Padme
;)
Reagovat
Hook2424
Přesně tohle se na Wimbledonu může stát, když se v úvodních kolech setká bombarďák, který do toho jde s tím, že nemá co ztratit s favoritem, který si svou roli uvědomuje moc dobře a pokud se zápas nevyvíjí podle jeho předpokladů, může znervóznět. Lukáš do toho šel naplno!!! Věnec nebo kotrmelec a VYŠLO TO !!! Rafa se na trávě, která ještě není tak vyšlapaná nemůže pohybovat tak dobře jako třeba ve finále! A Lukášovi WINNERY byly fantastické!
Reagovat
Jan
Tomu říkám zázrak. Na jedné straně je mi líto Nadala, jaká je to obrovská ikona spolu s Djokovičem a Federerem, na druhé straně je skvělé, že to Rosol dokázal.
Reagovat
Fandina
Proč zázrak. Luky je inteligentní: řekl, že si na Rafu věří, a předvedl to. Přehrál ho. O nic jiného nejde ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle jen dokazuje, jakou roli hraje v tenisu (ale i ve sportu obecně) psychika. Obrovskou!
Stačí si věřit a člověk dokáže i zdánlivě nemožné...
Reagovat
spaniel
- zatazena strecha
- zraneni
- spatna trava
- prestavka
- prarodice se rozvadeji
- flasky nesly postavit rovne
Reagovat
SubOptikT
:DDD
Reagovat
petrstary
flasky :D:D:D
Reagovat
Bob
já věřím nejvíce ve zranění :D
Reagovat
Sonja
Ubohé...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tie flašky to je total :DDD Gratulácia Rosolovi, konečne niekto, kto ukázal, že proti Nadalovi sa dá hrať, len sa netreba zľaknúť ešte v šatni ;)
Reagovat
spaniel
Vazne jsem zvedavy. Prijme-li to jako chlap a rekne, ze Rosol hral neskutecne, ma muj respekt. Porad se ale obavam, ze to dopadne jako na Fao 2009, kde nedal Soderlingovi zadny kredit.
Reagovat
smazaný uživatel
K flaškám by se nám nepřiznal :)))) Ale dávej si pozor, ať nepodlehneš pak nějaký náhodný citaci. Podle mě Soderlingovi (už to nevím jistě ovšem) uznal, že byl lepší, jen prostě na otázku, co bylo špatně, odpověděl, co bylo špatně :)
Reagovat
smazaný uživatel
Podla mna ho boleli záda :)
Reagovat
Faddova
Rafa je charakter a uzná, že byl lepší... nechápu, že si berete na mušku zrovna jeho, který to v případě prohry dělá v 99 % případů, asi neumíte anglicky a nesledujete tiskovky :-P
Reagovat
patriks
Může za to střecha.
Reagovat
smazaný uživatel
Rosol by dnes vyhral i s Chuckom Norrisom :D proste v tom je Wimbledon krásny, že sú tam najviac prekvapení :) A sa mi páčili reakcie niektorých z vás, že Rosol hovoril, že si trúfa na neho a ste ho niektorí odbili a pozerajte sa tu :D konečne :D
Reagovat
SubOptikT
Úplně nejvíc největší radost tohoto tenisového roku mi udělal Lukáš Rosol!!!! Chladnokrevně sejmul Španěla!
Reagovat
Sonja
:-D žádnej Radek Novaka, senzací už bylo dost!:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Lukáši moc gratuluji. Přeji ti ať ti forma a tvé dnešní brutálně tvrdé a přesné údery vydrží déle než jeden zápas.
Reagovat
Malda
Naprostá senzace a obrovská gratulace Lukášovi! Je úplně jedno jak bude hrát další zápasy. Tohle si prostě zasloužil a vybojoval. Hrál famózně! Jen tak mimochodem Nolemu se to začíná parádně rýsovat :D
Reagovat
smazaný uživatel
LUKÁŠ Ro.OL !!!

Já su nadšený, dopingovej král na lopatách, olalá.
Reagovat
smazaný uživatel
Dopingovy kral??..Myslel som si,ze neuniest sa da len prehra..Vidim,ze aj vyhra..
Reagovat
smazaný uživatel
:)))) vskutku
Reagovat
smazaný uživatel
Ja nejsem snad ani tak v soku, ze to Lukas vyrhal, ale spis me dostalo JAK to vyhral. To, co predvedl v 5. setu, bylo fenomenalni. Hlavne ty nervy, to se hned tak nevidi....
Reagovat
Jose
vedu 4-2 30-0* a nebrejknu? no problem, DOBĚHNU na lavičku, za pár vteřin vyrazim podávat a zas to tam vybombarduju. excelentní mindset.
Reagovat
dadaft
jj, šlapal jak hodinky.
Reagovat
smazaný uživatel
tohle bylo teda něco...:) vážně úžasný zážitek...pochybuju, že někdy uvidím něco lepšího než byl výkon Rosola... :D
Reagovat
Roger4EVER
Pravda...
:)
Reagovat
smazaný uživatel
To je řemen!! :-D
Reagovat
Pe3k
Mazéc! Obrovská gratulace a respekt Rosolovi :d
Reagovat
smazaný uživatel
Velká gratulace! Něco neskutečného!
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby se po čtvrtém setu nezatahovala ta střecha, tak si myslím že to Rosol nevyhraje. ;)
Reagovat
Roger4EVER
Nebreč, že Ti nevyhrál Rafa ;)
Reagovat
gocii
taky si myslím ale to byl neuvěřitelnej tenis, jak to tam rosol sázel, fakt se se už musel aji smát :D to byli neuvěřielny rany a všechny k čáře, to sem ještě neviděl, snad to takhle bude kosit i dál :)
Reagovat
smazaný uživatel
No tomu bych právě moc nevěřil, že dokáže takový výkon zopakovat. Něco jako Gulbis, jednou a dost.
Reagovat
gocii
no jako taky se bojím aby to nebylo hladce 3:0 protože je jasny že takovej vykon už neudělá ale kohlschreiber je takovej že někdy jo někdy zas vubec ne takže to hratelny podle mě je, ale taky zaleží jak na tom bude rosol no
Reagovat
Labi
kdy že to hraje ten Radek?:D
Reagovat
Roger4EVER
Ještě zejtra Štěpánek a je to tam!!
Reagovat
smazaný uživatel
teď sem si taky říkala, že by to bylo dobrý kdyby ještě Radek porazil Novaka :D:D
Reagovat
Roger4EVER
Rosol je bůh!!!
Reagovat
smazaný uživatel
gratulace dejinnemu Rosolovi, byl v nadhernem tranzu.. :-))
Reagovat
VlS
ty jo, tak to jsem teda nečekal. Takhle sebevědomě jsem neviděl hrát snad nikoho, ani nepamatuju. V 5. za stavu 5:4 ve mě byla majijinkatá dušička a bál jsem se, že se lekne a Rafan se toho chytne, ale on to dojel, jak kdyby si jen tak cvičil servis. Ještě jsem se z toho úplně neprobral.
Reagovat
smazaný uživatel
no, ja to mela ve vlnach.. :-)) Rosol neni salek myho caje a pouhy fakt, ze patri k "nasim", me zrovna moc nerozpaluje. Jeho dnesni tenis to ale zvladnul dokonale, byl jednym slovem UZASNY!!!!!!
Reagovat
Fandina
Rosol byl v tranzu, snad mu to vydrží ... sebevědomí a inteligence mu nechybí ... tak nezklam Lukáši. Herně na to máš.
Reagovat
VlS
To jsme na tom podobně, ale hrál parádně a k tomu se vyjadřuju, já si ho nechi brát :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tohle si Lukáš zasloužil, takovýhle výsledek, ten se nezapomene. Co by za to Berďa dal. Teď by to chtělo ještě zúročit v dalších kolech, to by bylo skvělé.
Reagovat
VlS
Užívejme si to, co jsme dneska dostali a vykašleme se na úkolování, ať to náhodou nedopadne blbě. V příštím kole Filip, taky má čerstvej Rafův skalp za pasem.
Reagovat
Jiri
Uz ted je Lukas nesmrtelnej! Fakt borec, jeste prosim nejakou senzaci, treba SF :)
Reagovat
gigin
Jsem stále s vámi .. :-(
Reagovat
tito
Jé - já myslel že se mnou nemluvíš. :-))) Vidíš a ty jsi se ráno vztekal kvůli takovým prkotinám... Každopádně díky za účast brachu! Od této chvíle pokračuji s tebou. -DDD
Reagovat
smazaný uživatel
stane se jen velkym, mali s tim bezne pocitaji...
Reagovat
tito
Ó děkuji. Taková náplast zahřeje. :-)
Reagovat
a.magerova
Chápu, že teď pro žal nevíš co píšeš :-/
Vždyť jen nevyhrál, to se vstřebá.... myslela jsem na Tebe moc, ale fakt jsem to Lukášovi moc přála :-)
Reagovat
tito
Podával excelentně, nesesypal se- naopak. Na to se říci nic nedá. Ale že bych propadal žalem- no tak. Jsem velký chlapec. :-)))
Vím kam míříš! Machiavelli by z tebe měl radost. -DDD
Reagovat
gigin
Věděl jsem, že je v tobě něco dobrého !! Sretan sam što te imam !!! :-) Prosím tě, drž se, fakt s tebou soucítím ..
Reagovat
tito
:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Diky kamo...+ Idemooo
Reagovat
a.magerova
:-))
Počkám...
Reagovat
tito
No vidím, že jsme si ty role s růžky nějak vyměnili, co?!! Nestačím se divit. -DDD
Reagovat
a.magerova
Umím čekat na toho, kdo mi za to stojí !!!
Reagovat
W.G.M.
Co to je dneska za den? Nemci mi prohrali, Rafa vypadnul... Doufam, ze Rosol teda zopakuje vykon i v dalsich kolech a nedopadne jako Gulbis. Tyhle hrace, co zahrajou jednou za uhersky rok slusne a zpusobi pozdvizeni vyrazenim nejakeho favority, nemam moc rada... ve vsech sportech.
Reagovat
Faddova
Přesně, já jsem sice fandila Italům, ale taky takové ty náhodné záblesky typu 100 zápasů na houby a jeden úžasný nemusím... Tomáše mi taky bylo líto, uvidíme, co Lukáš předvede v příštím kole. Každopádně chudák Rafa, tentokrát si to vyžral on, co už :-(
Reagovat
dadaft
Nadal pláče
Federer se usmívá
Murray plane nadějí
a Lukáš Rosol je BŮH ...
... a plive jako chlap.
Chlapi chlapům.
BRAVÓÓÓ.
Reagovat
Frick
Všem plachtařum, co si dali 1,01 na Rafu xD
Reagovat
Padme
Já si dala na Rosola :D Kurz 30 :D
Reagovat
smazaný uživatel
Krevety a kaviár k učení! :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
jaká senzace? Nadal je přece taky jenom člověk, ne? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jaká? Gigantická! Že je jen člověk nic nemění na tom, že to mělo bejt 3-0 :)
Reagovat
Tominoo
Nikdy by som.. takto neico necakal.... asi tie rady od DOMINKA HRBATEHO naozaj velmi pomohli :)
Reagovat
duhove_hovinko
pecka!!!!!
Reagovat
misoSK
Pamatam si na nedavny clanok, kde ste sa vysmievali Rosolovi ked povesal, ze veri, ze ma sancu a vida, on to dokazal, hral proste bozsky
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa vypad ve 2. KOLE SE 100. NASAZENYM HRACEM. Nikde jsem si nevsim posmechu, vuci Nadalovi. Byl bych rad, kdyby se podle toho nekteri jedinci zaridili....
Reagovat
smazaný uživatel
RESPEKT
Reagovat
smazaný uživatel
o.O
Reagovat
Sonja
Hezky připravené:-D:-))))
Senzace! Gratulace!!!:-))))
Reagovat
smazaný uživatel
Rosol je bůh!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tleskám Lukáši!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist