Šafářová s Plíškovou vyřadily bývalé jedničky a zahrají si odvetu. Kvitová v Dubaji končí

18. 2. 2015, 12:11
Aktuality 1060
Skalpy dvou bývalých světových jedniček si dnes v Dubaji připsaly české tenistky, které na turnaji postoupily do čtvrtfinále. Lucie Šafářová ukončila vítěznou sérii Venus Williamsové a po týdnu se znovu utká s Karolínou Plíškovou, která si ve třech setech poradila s Anou Ivanovičovou. Ze hry o titul je naopak Petra Kvitová, jež po roce znovu nestačila na Španělku Suárezovou.
Lucie Šafářová

Venus Williamsová uspěla v Dubaji v letech 2009, 2010 i v loňské sezoně a pondělní výhrou nad Švýcarkou Bencicovou v prvním kole protáhla svou vítěznou sérii na šestnáct utkání. Výhru číslo 17 už ale nepřidala.

Postarala se o to Lucie Šafářová v utkání, ve kterém papírovou favoritku přehrávala hned od prvního gamu. Česká tenistka v něm poprvé sebrala soupeřce servis a dostala se do vedení, které jí vydrželo až do stavu 4-3. Tehdy si brněnská rodačka vybrala slabší chvilku a ztrátou podání dovolila Williamsové srovnat na 4-4, následné dvě hry však opět získala a připsala si první set.

I v následující sadě šla jedenáctá nasazená hráčka rychle do vedení a obhájkyni titulu pak Šafářová definitivně zlomila v páté hře. Sérií skvělých returnů si vypracovala tři brejkboly, poslední z nich proměnila a svůj náskok už si pak bez problémů pohlídala. Šestý vzájemný zápas s Venus Williamsovou ukončila česká tenistka čistou hrou při svém podání a za pouhých 66 minut si vylepšila bilanci s Američankou na 2:4.

"Byl to z mé strany úžasný zápas, cítila jsem se na kurtu skvěle. Má taktika byla hrát rychle a jít dopředu, kdykoli dostanu možnost, což mi dnes opravdu vycházelo. Soupeřce také dělal problémy můj levácký servis," pochvalovala si Šafářová, která si dnes připsala 22 vítězných úderů a pouhých osm nevynucených chyb.

Williamsová přemožitelce vysekla poklonu: "Myslím, že hrála skvěle. Byly tam gamy, kdy jsem vůbec neměla na raketě míč. Co se dá k něčemu takovému říct?" poznamenala sedminásobná grandslamová vítězka.

Ve čtvrtfinále se bude moci Šafářová pokusit oplatit porážku z minulého týdne Karolíně Plíškové, jež dnes za dvě hodiny udolala čtvrtou nasazenou Anu Ivanovičovou. Zápas s bývalou světovou jedničkou mohla ukončit dříve, neboť po zisku prvního setu 6-2 vedla ve druhém 3-2 a podávala, ale Ivanovičové se podařilo vzít si brejk zpět a nakonec druhý set vyhrála.

Třetí sada přinesla vyrovnaný boj, v němž získala Plíšková v dlouhém devátém gamu podání soupeřky a při svém servisu proměnila první mečbol. Dvaadvacetiletá Plíšková v utkání nastřílela 13 es, ale zaznamenala také devět dvojchyb.

"V prvním setu jsem hrála velmi dobře, ale Ana pak od druhého začala hrát lépe a pro mě to od té chvíle bylo složitější. Jsem ráda, že jsem třetí set nakonec vyhrála," radovala se lounská rodačka.

"Každá prohra bolí, to není žádné tajemství. Je toho spousta, na čem teď musím pracovat," smutnila poražená Ivanovičová.

Své dvě krajanky mohla napodobit Petra Kvitová, která chtěla v Dubaji vylepšit loňské umístění. Světovou trojku vyřadila před rokem v osmifinále Carla Suárezová a Španělka porazila Kvitovou ve stejné fázi turnaje i letos.

Česká tenistka odstartovala osmý vzájemný zápas se Suárezovou špatně, dvakrát po sobě ztratila podání a rychle prohrávala 0-3. Boj o první set Kvitová nevzdala, jeden servis si hned vzala zpět a za stavu 3-4 měla možnost srovnat. Španělka si ale důležité podání udržela a po dalším brejku sadu vyhrála 6-3.

Ve druhém dějství se role obou tenistek obrátily. Kvitová odstartovala set výborně a za stavu 3-0 byla na dobré cestě vynutit si třetí set, Suárezová ale zabojovala a srovnala na 3-3. Turnajová třináctka však vzápětí znovu přišla o servis a Petra Kvitová už bez vážnějších problémů srovnala na 1:1.

Rozhodující sada byla vyrovnaná až do sedmé hry, kdy se semifinálová přemožitelka Plíškové z Antverp dostala do brejku na 5-3. Kvitová ještě v následujícím gamu odvrátila tři mečboly, ale chyba z bekhendu při čtvrtém pro ni znamenala konec na turnaji, který předloni vyhrála.

"Dvakrát jsem s ní prohrála, s tím už nic neudělám. Jen mohu doufat, že příště to bude lepší," řekla zklamana Kvitová.

Výsledky - Dubaj (tvrdý povrch, dotace 2,513 milionu dolarů):
Dvouhra - osmifinále:
Šafářová (11-ČR) - V. Williamsová (8-USA) 6:4, 6:2
Karolína Plíšková (17-ČR) - Ivanovičová (4-Srb.) 6:2, 4:6, 6:4
Suárezová (13-Šp.) - Kvitová (2-ČR) 6:3, 4:6, 6:3
Halepová (1-Rum.) - Pironkovová (Bulh.) 6:4, 6:3
Wozniacká (3-Dán.) - Cornetová (15-Fr.) 6:4, 6:0
Muguruzaová (Šp.) - A. Radwaňská (5-Pol.) 6:4, 6:2
Makarovová (6-Rus.) - Dijasová (Kaz.) 6:3, 6:4
Pennettaová (10-It.) - Kerberová (7-Něm.) 6:2, 3:6, 6:1
Čtyřhra - 2. kolo:
Makarovová/Vesninová (2-Rus.) - Koukalová/Siniaková (ČR) 7:6 (7:0), 6:4
Niculescuová/Panovová (Rum./Rus.) - Peng/Peschkeová (4-Čína/ČR) 7:6 (10:8), 7:6 (9:7)
pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

1060
Přidat komentář
smazaný uživatel
ritime se do propasti;)
...tohle se bude spatne otacet;)
Reagovat
smazaný uživatel
je take celkem derby nervu,,,
,,,Garbina si ten BH snazi hlidat, a tak to karlicka vali FH, to zryhleni na cross a hned ta lajna,,,
V TB to bude pekne napinava podivana
Reagovat
smazaný uživatel
...a Garnina seste DFko;-O
...janekda fouka jak muze;)
Reagovat
janek_da
někdy to ale musim zachranovat až jestřábem.
Reagovat
smazaný uživatel
;D)
hlavne ze Karlicka vede;)
Reagovat
smazaný uživatel
...a mame tu famoozni nastup Karlicky do druheho setu...;)
...0:2
Reagovat
mrafe
jen tak dál
Reagovat
smazaný uživatel
;D)
Reagovat
smazaný uživatel
jede yeah...;)!!!
...a to jeste ani nemusela zaradit jeji BH smrtelne lajny...wow...
Garbina se polozi sama, ;D)
Reagovat
smazaný uživatel
No, mne asi omyjou...;D)
Reagovat
blixa
Pamatuj na heslo dne : "Dosť bolo Karličky !!!" :D
Reagovat
smazaný uživatel
tak zatim Karlicka teda spis lepsi na FH-pass, nez BH,,,
,,,ale nebojim se toho, je to mixazni pult tenisovych uderu,,,
nic ve stylu jeden uder na zivot;)))
Reagovat
janek_da
psst
Reagovat
smazaný uživatel
jo;)
Reagovat
smazaný uživatel
Karlicko Vaaaamos!;)
Pekne ji rozeber, hlavne na BH, a at to ma riz...
Stejne je to na houby cela tahle ctvrtka pro mne fajna...
druha, tam je mne to uplne jedno...;/
Reagovat
blixa
Ty si chceš hrát na upíra, jo ? Takhle mi pít krev s tou tvojí Karličkou ... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Proc, pokud mas rad tenis, tek muzes koukat na nej. BH na okruhu...;)
Reagovat
blixa
Ale ať si ten svůj skvělej BH laskavě uplatňuje proti někomu jinýmu !!! A ne že mi bude neustále systematicky likvidovat všechny moje oblíbenkyně !! To už je schválnost ! To sakra nemůže jednou zahrát špatně ? Dyk zase tak moc nechci kurňa .. :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, ja za ten blby los a pavouka fakt nemuzu...taky bych radeji, aby Garbine, Karolina hraly nekde jinde, treba v horni pulce, kde mne nezajima skoro nic,,,
,,,no, ale kdyz uz si mam vybrat, tak jasne Karlicka, Garbinu tlaci cele Spanelskou i s celou S. a J. Amerikou,,,
Reagovat
tommr
tak CSN dneska hrát bude a nic nevypouští. Postup budu přát Muguruze ale s tou výhradou, že musí strávit na kurtu víc času než Karolína tzn. minimálně tři hodiny ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Asi jsem to víc přála Lucce, protože je to u ní teď víc třeba, ale nevadí. Fandím oboum. A rvali se pěkně.
Reagovat
d@ve
Ta Lucka mne teda mrzí, moc jsem jí to už přál. Tak pěkně to měla i rozehrané.. Tak doufám, že to Karolina aspoň celé vyhraje.
Reagovat
George_Renel
Myslím, že pro Karolínu bude lepší ranarka Garbinr než vracečka Carla.
Reagovat
blixa
Zcela určitě.
Reagovat
tommr
taky si to myslím. CSN by mohla Karolínu uhonit podobně jako to předvedla proti Petře ...
Reagovat
Fredy
Velká gratulace k postupu do SF! Obě předvedly pěkný tenis, ale vyhrát mohla jenom jedna. Bylo to hlavně o hlavě a tu měla jasně lepší Kája. Doufám, že v Doha bude leší los a holky na sebe půjdou později. Kájo a teď, naber sílu na Španělku! Kájo pojď ! ! ! :)
Reagovat
tommr
Lucka začla dobře, ale Karolína se postupně zlepšovala a ve třetím setu už úplně dominovala. Opět se ukázalo, že největším problémem Lucky je její hlava ...
Z postupu Karolíny mám obrovskou radost - po dnešní výhře se posune na 16.místo a má už téměř jistý výhodný nasazení mezi první šestnáctkou na IW ... :)
Lucky je mi strašně líto, ale mnohem víc mě mrzely její neúspěchy v Sydney a na AO ...
Reagovat
misa
Prohrát v 1. kole je možná lepší než ve čtvrtfinále Premier5.
Reagovat
tommr
emoce ti trochu zatemnujou úsudek. Za čtvrtfinále v Dubaji získala Lucka solidních 190 bodů, za první kola nemá nic ... :)
Reagovat
misa
tommre, ne vše v životě tenistek se dá měřit body. Bolest ze zmarnění velkých šancí může bý zlá. Myslím, že to prohrané sf. Wimbledonu obrečela Lucka mnohem víc než letošní krach na AO.
Reagovat
VlS
Míšo, částečně s tebou souhlasím, ale kdyby lucka dala v Sydney a AO řekněme 3. kola, tak už v té desítce možná byla. Nehraje se jen o body, ale i o peníze a především o vlastní sebevědomí. To kvantifikované vyjádření úspěšnosti je v tenisu důležité. Mě štve, že na Premiere 5 turnaje je Lucka bez trenéra a patrně bude i hned na následujícím premier turnaji. Tak proboha, ten pistup není i jeho cíl?
Reagovat
misa
Těžko říct, proč ji Rob nechá (asi) tři týdny samotnou. Antverpy bych chápal, Doha už ne. Co dokáže návštěva trenéra u hráčky, jsme dnes mohli vidět. Bez ní by asi Karolína ten druhý set už vzdala.
Reagovat
misa
Dubaj samozřejmě, mám to ještě přehozené :-)
Reagovat
misa
to mají v tenisu těžké a často jim zbydou jen oči pro pláč...
Reagovat
George_Renel
má opravdu velký potenciál.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak uhly ma opravdu neskutecne...
...dobry somatyp, dlouhe nozky...
...ale porad je tu to ale...
zatim neni u souperek dobre tzv. nactena.
Porad se da resit tahle hracka lajnama.
Ovsem na servisu! Pokud bude jeji drzak,
a souperky se nenauci ho dobre cist,
coz nekdy stejne ani nepomaha...
Tim si muze dost pomoct!!!
Ale tech potencialu nam tam lita vic,,,
Treba pockat ktery se nam opravdu uchytne;)
Reagovat
smazaný uživatel
Musím Káje vzdát hold, co vydržela a ještě Lucku porazila, tu svoji rozhodnost a klidnou hlavu by mohla teda rozdávat, hlavně Petře :)
Reagovat
blixa
Ač jsem v jádru dost optimista, tak dneska jsem na začátku druhýho fakt nevěřil, jen jsem doufal že to nebude moc velkej vejprask. Kája je fakt neskutečná ... ;-)
Reagovat
PH94
Bomba :) Mezi oběma je obrovský rozdíl v mentální síle :)
Reagovat
vrabejka
Vítám Káju v TOP 15 :)
A příště j idejte nějakou pořádnou soupeřku :D
Reagovat
smazaný uživatel
Treba Karlicku?;)
Reagovat
vrabejka
Věřím více Gabrinne
Reagovat
blixa
O tý nemluv !!!! :D :D
Reagovat
mrafe
Komu budeš fandit, když bude Kája hrát proti Garbine?
Reagovat
blixa
Garbine mám rád, ale holt mi bude muset prominout. Jednoznačně Káje !!!
Reagovat
mrafe
to máš štěstí ;-)
Reagovat
blixa
No počkej, tak já fandním Češkám, to snad všichni vědí, ne ? :D Stejně tak bych fandil Petře, Báře nebo Lucce ;-)
Reagovat
mrafe
ale Garbine, je taky tvoje srdcovka. Nebo se mýlím ? ;-)
Reagovat
blixa
No jasně, ale Češky jsou první, až pak Garbine, Anička, Caro a další ...
Reagovat
smazaný uživatel
V TOP 15 ještě není, aktuálně je 16. a pro další posun musí příští zápas vyhrát a současně doufat, že Sara v Riu nezíská titul.
Reagovat
tommr
nebo že Pennetta nevyhraje nad Wozniackou ...
Reagovat
vrabejka
Po turnaji v té top 15 bude vsadte se
Reagovat
mrafe
Neboj Monty bude Caro tlačit, seč mu budou síly stačit ;-)
Reagovat
sprchon
Zatím to top 15 není. Ideální by bylo, kdyby Kája zítra porazila Garbiňe (Carla out už dneska) a zároveň nejpozději zítra vyletěla Flavia. Pak by šla Kája 100% na 12. místo. V případě titulu dokonce na 11. před Angie. ;)
Reagovat
PetaM
Jupííííííííííí, Kája!!!! :D Gratulace. Luciku, škoda ... :( Tak snad Doha :)
Reagovat
smazaný uživatel
Noooo pekneeee;)
To je takovy pekny stav, z ktereho se dobre otaci...;)
Takovy tlak na hrane, mame gem, a gem nemuzeme ztratit;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jenze to by tam Karolina nesmela saaazet uhly jak diva...
Reagovat
Roger_Federer
Musim rict,ze aktualne jeKristina nejlepsi ceska hracka..Na ten jeji tenis se da i divat.Narozdo
il od jinych.
Reagovat
tommr
až na to, že je to Karolína. Ale já chápu, že se spoustě lidí pletou ... :)
Reagovat
Roger_Federer
Jo hold hlava uz neni nejmladsi.
Reagovat
smazaný uživatel
pláču opět sůl....jen to mě smiřuje, že je to s Karolínou....
Reagovat
smazaný uživatel
Je vtipný tu pozorovat bez emocí dva české tábory u dvou českých hráček :)
Reagovat
smazaný uživatel
:D) no vidis, je to vtipne;))))
treba bez emoci pozorovat tabor Kvitovcu
jak vyvadi po kazde prohre, uz tak vtipne neni;D)))
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud nejsi fandy Kvítka, tak je to jedno, ne? Já se taky nepletu do diskuzí Rogerovců a Nadalfans, když jim nefandím, to by byla sebevražda. :D
Reagovat
blixa
Jo, to je fakt nebezpečný ! Něco plácneš a zmlátěj tě všichni :D :D
Reagovat
Roger_Federer
Me jde jenom o prachy.
Reagovat
janek_da
a jistil ses ted ne? Jeste muzes zacit fandit Lucce :D
Reagovat
Roger_Federer
Jj, koupil jsem Luci za 3,8 kurz
Reagovat
blixa
To už tu měl Frank Zappa - We're Only in It For the Money ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
tak u tebe bych ani žádné emoce, kromě finančních, ani nečekala, pokud nehraje Roger. :)
Reagovat
blixa
Sranda muší bejt ;-)
Reagovat
PH94
No :D Já jen doufám, že i španělky mezi sebou předvedou podobnou řežbu :D
Reagovat
tommr
jen aby to CSN zase nevzdala bez boje jako v Antverpách ...
Reagovat
PH94
To by se pak semi mezi karol a Muguruzu nemuselo ani hrát..:D
Reagovat
tommr
bylo by to sice trochu nefér, ale já bych Karolínu předem neodepisoval ani v tomto případě. Ona má neuvěřitelnou výdrž ... :)
Reagovat
blixa
To má, jen nesmí mít ten svůj "den blbec", jako proti Karličce ...
Reagovat
janek_da
Už je pozdě, zase ti to jde rozhazovat míče
Reagovat
smazaný uživatel
Blbost, Lucka otoci;)
Nejlepe z 0:5;)
Reagovat
smazaný uživatel
je to nas cvok, no;)))
Reagovat
vrabejka
Kája je teď v neskutečném laufu.
Říkal jsem že poslední gem,který šafina uhraje bude ten na 6:6 :)
Reagovat
janek_da
pro tebe uz to skoncilo uz pred hodinou
Reagovat
vrabejka
pro tebe asi taky :D Janekdo nemůžu za to že Šafářová má z Kájy komplex :D
Reagovat
janek_da
co? Dyk jsi pred hodinou psal "konec"
Reagovat
smazaný uživatel
Ja jsem udelal tu chybu, ze jsem si rekl po tom empajrovym stoory, ze tohle Lucy polozi, za tuhle myslenku si fackuju jeste doted;)
Celkem i zajimave momenty v prvnim setu, jak Kaji tam praskla ta struna tak najednou jeji hra sla do kopru, potom ve druhem par momentu, a situce se uplne otocila;) A od empajru sla Lucy zase do kopru...mentalne...

A proto jsem dnes chtel tu Anicku;))) sakra;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ale asi tak...
NABIJIM SE VELKYM OPTIMISMEME!!!
LUCY TO JESTE OTOCI;D)))
Reagovat
janek_da
"Je konec. Snad ji to někdy příště zase vrátíš."
Reagovat
PH94
3-0 :) TERMINÁTOR
Reagovat
smazaný uživatel
Jak jsi psal, její trenér je skvělej, pod ním bych i já možná byla v TOP10 :D:D
Reagovat
PH94
:D Působí hrozně pozitivně a to je přesně to, co Karol potřebuje :) Jsou dokonalá dvojka :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně ona na něho dobře reaguje.
Reagovat
mrafe
Tak fanoušků bys tady asi našla hodně, ale hlavně to musí být bez nervů
Reagovat
janek_da
Nejtezsi je vyhra nad sebou samym, Lucy.
Reagovat
majkl005
teď ta Lucka s rozjetou Kájou už nic neudělá...Kája hraje skoro nadpozemsky
Reagovat
janek_da
no ted ne, ale co mela predtim :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Jeste to Lucka otoci;) v pohode;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ono ji neco nakopne;)
Verim do posledniho MB;)
Reagovat
majkl005
teď Plíšek hraje prostě famózně
Reagovat
PH94
Ted z 0:30 4 parádní servisy :) Karol je v tý hlavě opravdu hrozně silná :)
Reagovat
vrabejka
Ještě že má Kája tak perfektní servis :)
Reagovat
majkl005
co teď hraje Kája, to je neskutečný...má úžasně silnou hlavu
Reagovat
gedzitka
Lucka 13 W, 11 UE
Karolína 12 W, 15 UE
a paradoxně vyhrála set Kája...
Reagovat
vrabejka
Přesně jak Šai v prvním. Rozhodly důležité míče.
Reagovat
janek_da
PROČ LUCY DÁVÁ 90% MÍČu NA STŘED a 9% KROSEM A NA SÍTÍ VŠECHNO KROSEM???
Reagovat
misa
Kdo jí má poradit, když to sama nevidí?
Reagovat
janek_da
konečně změna
Reagovat
janek_da
a zase. dopr, už mohl být konec
Reagovat
smazaný uživatel
Boji se asi uhlu Karoliny...(si myslim)
...ale da se nejdriv poslat mic po lajne...;) to jo;)
Spis bych to udelal lajna, lajna ma to samy misto...Karolina ma nohy vsude,,,,jen Blixa je slepy jak patrona...
ve druhem setu zacala vic hrat na delsi vymeny, treba si rekla, ze ji zkusi utahat...jistota nevysla...potom ten empajrovy zarez a Lucka sla hlavou do kopru...od te doby, nic...
Reagovat
blixa
Nech si kecy víš kam .. :D na začátku druhýho vypadal že umře, až trenér ji zvednul .. teď je v laufu, to pak únava mizí.
Reagovat
blixa
"vypadala"
Reagovat
tommr
u Karolíny zdání často klame ... :)
Reagovat
blixa
Jestli to není součást taktiky, ukolébat soupeřku tím že vypadá na ručník v ringu :D
Reagovat
Roger_Federer
KAROLINKO kde neni hrich neni rozhreseni.:)
Reagovat
Roger_Federer
Epicka bitva.
Reagovat
smazaný uživatel
no puvodne to melo byt sushi...
Reagovat
Roger_Federer
Az ve tretim setu ;)
Reagovat
vrabejka
Ono Kájo nebude zas tak zle :)
Jinak k rozhodčím, mají spoustu chybných rozhodnutí. Teď v jednom gemu zahlásili verdikt špatně dvakrát.
Reagovat
PH94
Neskutečný! :D
Reagovat
smazaný uživatel
pro by to nemohlo tak byt...
...Karolina sazi pekne uhly...
drzi serv, Lucy neni tolik durazna na siti a tolik se tam netlaci...
uplne v pohode...
Reagovat
smazaný uživatel
Kája má skvělý výběr místa a soupeřky výborně čte. Skoro jako Serena ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Vic ve druhem sete Lucka paradoxne ziskala hrou na stred, nutila Karolinu k UE, ale uspech to neprineslo...uhly ok, ale musi to jit asi po lajne...na sit se sice tlacila, ale v TB mensi neduraz prinesl prohru TB a druheho setu...
K empajrove se nebudu ani vyjadrovat, opravdu se pomalu ztraci cit pro hru...
Ale co...uz...v tretim ted bude mit Karolina kridla, to je jas, a nas ceka jeste vetsi prace, nez vubec jsme si dokazali predstavit...
Lucy drzim te co sa da, tlacim o dusu...tak jed;)
Reagovat
blixa
Sim tě jaký křídla ? Je pomalu ráda že chodí ! To že jsou ještě pořád na kurtě není pro Lucku moc dobrý vysvědčení.
Reagovat
janek_da
Ale prdlajs pořád tam normalně běha. Kdyb sotva chodila, tak je to za hodnku konec
Reagovat
blixa
A tak trochu přeháním, ale utahaná zjevně je ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Asi sleduje jiny kurt, no neni to dobre vysvedceni pro Blixu, ze nepozna ani svou hracku na kurtu;)
Reagovat
blixa
Musím trochu "tommrovat", zdá se že to pomáhá :D
Reagovat
blixa
No fakt pomáhá !! Já čumím ...
Reagovat
Pavol
Tak sa z toho teste. Urcite vyhra Ta lepsia a stastnejsia.
Reagovat
sprchon
Přesně tak. :)
Reagovat
tommr
jenže radost z vítězství jedný bude kalit smutek z prohry druhý ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
do prčic.....
Reagovat
dadaft
tak abychom se nedivili, kdo se bude cpát do desítky,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
smazaný uživatel
já já já
Reagovat
blixa
Dobře Kájo !! Když už padnout, tak hrdě ve stoje ! Žádný ve dvou. Ve třech !! :D
Reagovat
PH94
Neuvěřitelný! :D Ta Karolína je prostě naprosto neuvěřitelně silná v důležitých balonech
Reagovat
vrabejka
Tiebrejkový mág Kája opět ukázala svoji sílu. Když ještě ubere v nevynucených chybách a podrží ji servis může zápas vyhrát.
Reagovat
misa
mě neskutečně sere. Mám jí už plné zuby.
Reagovat
PH94
proč? :)
Reagovat
misa
Štěstí, rozhodčí, všechno na její straně.
Reagovat
smazaný uživatel
víš, že mi začínáš připomínat jednoho nicka?
Reagovat
blixa
Takže takhle to vypadalo ? Začínám tomu rozumět ;-)
Reagovat
misa
Ne, já jsem vysazený jen na Plíškovou.
Reagovat
sprchon
Taky mám Lucku o něco raději, ale Kája mi poslední dobou taky dělá radost. Těšme se z toho, že máme tolik dobrých hráček. :) Užívejme si to! ;) To, že jedna dneska skončí, s tím se nedá nic dělat.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to zápas dvou ranařek, ani jedna nehraje technicky, Lucka přitom paradoxně hraje debla, ale nevím, jestli vůbec umí slice, nechodí k síti, což je škoda. Pak se jen čeká, která se vyhodí. :)
Reagovat
mrafe
to není třídní nepřítel, to je jenom naše Kája. :)
Reagovat
smazaný uživatel
mam podezreni, ze ty tej Pliskove delas sparinga,,,
takovy prasatko...
...bych tipl fakt tvoje skola;D)))
Reagovat
tommr
to prasátko set nerozhodlo. Spíš bys měl Lucce poradit jak zabít nalitej míč tak, aby jí to soupeřka nemohla vrátit ... :)
Reagovat
janek_da
souhlas, bála se
Reagovat
smazaný uživatel
Pisu snad neco takoveho????
Di do haaaje fakt...
Reagovat
janek_da
jenom jedno prase? :-o
Reagovat
misa
Oplať jí ten belgický tajbrejk!!!
Reagovat
vrabejka
Poslední gem šafiny v zápase :)
Reagovat
blixa
Kájo, a teď zaber !!! ;-)
Reagovat
misa
Ta vaše Plíšková...
Reagovat
blixa
Co je s ní ? Já ti za to nemůžu že ji nemáš rád :D
Reagovat
spaniel
Umpire zpět do kuchyně!
Reagovat
smazaný uživatel
;)
Reagovat
George_Renel
již postoupila.
Reagovat
tommr
Kristýna postoupila v Kreuzlingenu (ITF50) do čtvrtfinále. Takže aspoň jedna z dvojčat dneska uspěla ... :)
Ve čtvrtfinále by se Kristýna mohla potkat s přemožitelkou Denisy Allertový Doloncovou a krajanku pomstít ... :)
Reagovat
vrabejka
Jp hádejte se ještě půlhodiny :D
Reagovat
misa
Vylízaná rozhodčí, no.
Reagovat
janek_da
ty wogo, to je ULTRA zářez
Reagovat
janek_da
opravuju se
Reagovat
janek_da
Takhle se mi to líbí. Rozhodčí zahlásí až o chvilku později aut. Kolikrát jsem viděl hráče A v zoufalé situaci, kdy to sotva vrátil hráčí B, ale zároveň zařval rozhodčí aut. A pak se hrál nový fiftýn a ten už ten hráč A suverenně vyhrál
Reagovat
smazaný uživatel
Janek ty o com rozpravas? Safarova tu loptu vratila do kurtu, teda sa mala vymena opakovat, tu proste umpirova jednoznacne poskodila safarovu
Reagovat
janek_da
A tak to sorry. To ji jasne poskodila, to je jas! nemam zvuk, myslel jsem, ze dala tesny aut
Reagovat
smazaný uživatel
PRESNE!!!
Reagovat
janek_da
ten popis jsem mel k vykriku rozhodciho. Jeslti to Lucy vratila, tak to je neco jineho.

Ja bych v tom pripade poprosil rozhodci, at mi hlasi porad auty a i kdyz to Karolina vrati, tak po HE bude fiftyn muj
Reagovat
smazaný uživatel
;(((
Reagovat
smazaný uživatel
to je strašný, ten míček byl definitivně v kurtu!
Reagovat
misa
Lucka odvrátila setbol, jedem!
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavne pekne opatrne, ale drsne,
...trpelive a nejancit;)
A krok po kroku tlacit to na sit, pri servisu Kaji
Reagovat
janek_da
Ale hraje to Lucka na střed. To je blbé.
Reagovat
smazaný uživatel
jo ted tam Lucy sice ten prohoz dala, ale odpoved jeste lepsi a uhel snu ala Djokovic...;/
Kaja s tema nohama sahne daleko...;)
Reagovat
janek_da
musi po lajnach, krosy. Ne na stred do rakety!
Reagovat
blixa
Nešil, na lajny už Kája nedoběhne, dobře to hraje ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
jo jestli da prvne lajnu, jasne;)
ale hlavne se musi krok po kroku tlacit na sit, sakrbleee a ne zustavat na BL;) v tech nejdulezitejscich chvilach...
Reagovat
PH94
I už uplně vyždímaná Karolína je neustále nesmírně houževnatá soupeřka :D Stačilo jedno zaváhání Lucky a rázem z toho může být ještě zajímavá zápletka :)
Reagovat
blixa
Kája je hustá i když sotva leze ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Kája vůbec nechodí na sako?
Reagovat
blixa
Když už nemůže tak nechodí ;-)
Reagovat
janek_da
Šafi tlakem na síť. SUPER
Reagovat
misa
Lucko, trpělivě za svým cílem. To víš, nikdo jiný tě neuklidní, Steckley nemá zájem tam s tebou být. Blbec.
Reagovat
smazaný uživatel
No, a co kdyz se mezi sebou takhle spec. dohodli, aby Lucy trenovala psychiku na GS, kdy tam ten trener nemuze?
Nerikam, ze to tak je...ale nez napisu blbec, tak bych to zkusil aspon zchecknout;)
Reagovat
misa
On ale vždy chybí na těch turnajích, kde může Lucka získat titul!
Reagovat
smazaný uživatel
Proč blbec, ta nevíš, proč tam není a jak je vidět, Lucka si poradí i bez něj ne?
Reagovat
smazaný uživatel
tak
Reagovat
blixa
Já bych neřekl blbec. Prostě má rodinu, tak to musí vážit jako lékárník ;-)
Reagovat
tommr
ale tady nejde jen o koučování na kurtu, ale i o přítomnost na turnaji. Trénování po telefonu není to pravý ořechový ...
Reagovat
misa
Paráda, ještě by to mohlo skončit 7-5 ve třetím a vítězka zítra získa 3 čestné gemy :-((
Reagovat
blixa
Tak Lucka má sil habaděj, tu nějaký tři sety nerozhodí, spíš se pořádně rozcvičí :D Horší by to asi bylo s Kájou.
Reagovat
tommr
musíme doufat, že Španělky se budou řezat ještě víc. Navíc hrajou ještě i debla a to by jim snad nějaký síly taky mělo ubrat ... :)
Reagovat
vrabejka
Výborně!! Jsi zpět!!! Znič ju!!!!!!!!!
Reagovat
PH94
Ten trenér Karolíny je uplně bombovej :D
Reagovat
majkl005
" když prohraješ, tak co ?...za půl hodiny budeš v bazénu, nic se nestane" :D :D
Reagovat
blixa
:D :D Jo .. fakt dobrý ;-)
Reagovat
PH94
:D Je suprovej :) Navíc po Karol chce i nějaká vítězná gesta :D
Reagovat
misa
hráčka svého trenéra na akci Premier5???
Reagovat
blixa
Dobrá otázka ...
Reagovat
majkl005
ten Vaněk je úžasnej :D tolik pozitivní energie co on dokáže dát...
Reagovat
vrabejka
Důležitý gem! Bojuj Karol!!!
Reagovat
gigin
Jj... Pome Plíščátko moje!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Brejkuje po druhe...ale pozor!!!
Musime pokracovat v trpelive tenisove praci, tvrde a trpelive.
Kaja ma v sobe lehkost tenisoveho byti, je treba se mit na pozoru;)
Lucy drzim moc palce;)
Reagovat
smazaný uživatel
Uf...presne to jsem mel na mysli...;/
brejk z druhe strany...
Je treba se vratit, nesmi nas to rozhodit, tvdre, trpelive pokracovat krucek po krucku;)
Lucy drz se;)
Reagovat
George_Renel
Teprve dnes se výrazněji projevuje kanadský výjezd.
Reagovat
PH94
Tak už je to jasné :) Ani Karolína není terminátor :)
Reagovat
misa
Lucy, hlavně to neprotahuj do tří setů.
Reagovat
Frick
..že to jde k jasnému cíli
Reagovat
vrabejka
Je konec. Snad ji to někdy příště zase vrátíš.
Reagovat
misa
Konec je až proměněním mečbolu.
Reagovat
smazaný uživatel
presne, nenechme se zviklat;)
Lucku budeme mentalne drzet az do posledniho micku;)
Reagovat
smazaný uživatel
Je skvělé, že máme teď hodně dobrých hráček, ale Karolína promine, jindy bych jí fandila, ale Petra s Luckou jsou moje jedničky a srdeční záležitosti. Věřím, že Lucka to dovede do vítězného konce. Škoda, že dnes mohu sledovat skore- zítra bude líp
Reagovat
smazaný uživatel
Prvni set za nami, hodne vypjate, i prepjate, takze Karoline i ta struna praskla nebo co ji tam prasklo...;)
Lucka to zatim zvlada dobre mentalne, a to je dulezite, nebot Karolina do te "praskle struny"...hrala velmi dobre...
Tohle bude jeste hodne tezke...Lucy mis krucek po krucku trpelive jit za cilem,,,;)
Reagovat
tommr
Lucce hodně pomohla ta včerejší výhra nad Venus ... :)
Reagovat
gigin
Tak to je jasný. Jinak by dnes nehrála.
Reagovat
tommr
no to je samozřejmý. Myslel jsem to ale tak, že jí ta jasná výhra nad top-hráčkou vrátila ztracený sebevědomí ... :) .
Reagovat
gigin
Však já vím, jaks to myslel, jen vyrypkuju, šťouchám :)
Reagovat
smazaný uživatel
auuuuu....pozitivni koment tommra...;)
Lucinko dej si bacha;)
Reagovat
blixa
To Káje dává jistou naději ... ale velmi nepatrnou ...
Reagovat
misa
Pokud Karol dnes vyhraje, nedovedu si představit, že by ten turnaj vyhrála. Ne že by na to tenisově neměla, ale připadá mi už hodně unavená.
Reagovat
PH94
Přesně to jsem chtěl napsat :) už je opravdu uplně hotová
Reagovat
blixa
Bohužel, už má dost. Ani ona není ze železa.
Reagovat
Frick
Snad každej vidí, že Simona není cigánka. A případný spojování Rumunska a tohoto etnika je spojováno s tím, že tam žijí a s podobností jména Romania - Romové...

Prostě nějak se tam soupeřka popíchnout musí.

A už jsem psal, že muj nick nemá jedinou souvislost s tim generálem, který ho stejně znaj je lidi, co se zajímaj o WW2.

Jo, kybych měl nick "Goebels", "Göring", "Heydrich" - tak to by bylo na pováženou, samozřejmě.
Reagovat
misa
Frick nebyl generál.
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry, ale ze vic lidi zna Goringa, a mene lidi zna zlocince Fricka (coz nechapu, nebot v Cechah na stejne urovni jak jini machri...),,, neni zadna omluva, je to uplne na stejnou povazenou, a jeste vice, kdyz vis, ze to muze stvaret problemy, a stejne si to tak nechas...jako pokud potom tady pises o zlutych kravach, nebo neco podobneho > mysleno NaLi
Tak je to jeste na vetsi povazenou...Takze bud jsi de*il, ze to nechapes, a nebo to chapes velmi dobre, a jen se chces timhle zviditelnit...

Ale na tyhle kraviny ted fakt nemam cas Wilhelme...

...krom toho Gigin te ani nejmenoval, ale ty ses nam hezky v tom poznal...
Reagovat
Frick
Já myslim, že co se týče nácků anhařovaných v PČM, tak "normální lidi" budou znát Heydricha, K.H. Franka a Henleina. Jiný ne. Já si teď na žádný nevzpomenu.
Reagovat
slacker
A Gerharda Schlapcke - ty co se divali na Synove a dcery Jakuba sklare
Reagovat
smazaný uživatel
máš prostě blbý kecy, stejně jako svůj nick. Nejdřív tu řešíš, že Češi nefandí Čcchům, máš na ně poznámky a nakonec ty Petře nefandíš taky, otravuješ tu ostatní daněma, jak která vypadá a kolikrát denně to dělá, jsi prostě úchyl, nevím, co se ti stalo, že se tady takhle prezentuješ.
Reagovat
gigin
Kdybys byl hloupý, blbý, neřeknu, ale tobě to pálí velice dobře.
Reagovat
misa
chce to ale vyladit servis.
Reagovat
tommr
první servis 38% - to je opravdu hodně málo ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
To je ono Šafinko, jeď!
Reagovat
smazaný uživatel
První doma !
Reagovat
smazaný uživatel
Wow...pekne potvrzeny brejk...
Kaja nas drsne zlobi, tohle bude hooodne tezkeee.
A Lucy zlobi prvni serv...je to nervozni,
ale nedivim se, vypjaty duel...
Lucy zatim vic trpelivejsi...
Reagovat
PH94
Lucka hraje skvěle :)
Reagovat
smazaný uživatel
Na zacatku byla Lucy uplne nervozni...Kaja do toho vletele skvele,,,
krok po kroku Lucinka ziskava jistotu, ale na servisu to jeste neni uplne tip-top...ale pomalymi krucky;) pekne dopredu...
Lucka musi ziskat absolutni jistotu a klid...aby zacla hrat tenis, ktery jsme videli vcera...ale tohle bude podle mne vypjate az do konce....na druhe strane je Karolina...
Reagovat
Roger_Federer
To se jeste rozjede, druhy set bude epicky;).
Reagovat
smazaný uživatel
Jeste neskoncil prvni, a ty uz hrrrr druhy,,,,
Reagovat
misa
To je jiná káva s fungujícím prvním servisem. Pojď!
Reagovat
Roger_Federer
zaber...
Reagovat
smazaný uživatel
taaaak, konecne brejk...sichta...uf...;)
Pekna trpeliva prace...jinak to asi nepujde...bude hard-work
Reagovat
misa
Brejkujem!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Šafi, jedem!
Reagovat
misa
Lucii úplně odešel 1. servis, ale i tak se drží :-)
Reagovat
gigin
Když tak komunikuješ s adminem... když tu někdo s náckovským nickem nadává hráčce do rumunských cigorek.. to je přípustné?
Reagovat
smazaný uživatel
Komunikace je silne slovo...
...zaslal jsem dotaz v jedne vete...
Je tohle ok nebo dost mimo...? (tohle byla muj dotaz)
+ pod to
nazev prispevku a odkaz na clanek...

Dostal jsem rychlou odpoved, a admini ho blokli...

---

Podle mne kazdy ma pravo se na to zeptat...
Muzes napsat adminovi taky...otazka, nazev prispevku, link na clanek...strucne, jasne...zadne proc si myslis, atd...
na to nemaji proste cas...aspon podle mne...
A nemam fakt cas to resit...sleduji Lucku
Reagovat
smazaný uživatel
Ta nasa holka je dnes nervooznejsi nez ja;)
Doufam, ze ji ten 9ti minutovy vstupni gem nejak uklidnil...tezka bitva na uvod...
Reagovat
misa
Lucka vylepšuje svou bilanci odvrácených brejkbolů.
Reagovat
smazaný uživatel
V loňském roce v tom byla celosvětově s přehledem nejlepší (64,5 %, na druhém místě Serena 61,6 %) ;-)
Reagovat
dadaft
tohle bude bitva jako hrom.
Reagovat
smazaný uživatel
ani nemluv,,,ja jsem uplne rozlozeny;)
Reagovat
tommr
v jejich dnešním souboji budu přísně neutrální - at vyhraje ta lepší a hlavně at se při tom moc neunaví, aby jí zbyly síly na podstatně důležitější semifinálovej zápas proti Španělce ... :)

Ještě připomínám o co našim holkám dneska jde:
- pokud vyhraje Karolína tak se posune na 16.místo což by jí zajistilo výhodné nasazení na velkých turnajích počínaje IW ...
- pokud vyhraje Lucka tak se zase posune o kousek blíž k první desítce na 11. nebo 12. místo v žebříčku v závislosti na tom jak si povede CSN ve španělským čtvrtfinále (pokud CSN prohraje bude jedenáctá a naopak) ...
Reagovat
smazaný uživatel
...tak Lucko dnes nasad srapnel,
a zlom tu falesnou predstavu, ze
na cr hracky nemas hlavu;)
...Jak Lucka rekla pekne v rozhovoru pred zapasem, v Antverpach jsem prohrala, ale tohle je novy zapas a rozhodne pro mne nova vyzva;)!!!
Reagovat
Roger_Federer
Karolina dneska roseka Lucie jak Japonsky kuchar suschi.
Reagovat
smazaný uživatel
Abys nelitoval svych slov po konci zapasu.;)
Reagovat
smazaný uživatel
No, to se ještě uvidí, jasnovidče.
Reagovat
Roger_Federer
uz lituju;)
Reagovat
PH94
Neměl by někdo nějaký opravdu kvalitní stream? :)
Reagovat
sprchon
Šifty včera nešel celej den a dneska zatím taky nejde. :(
Taky bych byl rád za něco kvalitního... :)
Reagovat
PH94
http://www.ifeed2all.eu/watch/322596/2/watch-safarova-vs-pliskova,-wta-dubai.html Ten docela ujde :)
Reagovat
sprchon
Díky. ;) To vypadá dobře...
Reagovat
misa
Ať už bude výsledek jakýkoliv, budu s představením mé favoritky spokojený. Protože vím, že na kurtu nechá pozitivní Lucka všechno, co bude v jejích silách. Pro řadu českých tenistek by v tomto mohla být příkladem.
Reagovat
sprchon
Tak snad žádná hráčka nejde na kurt s tím, že jde prohrát. Jen to každá dává jinak najevo. Z Lucky většinou ta pozitivní energie vyzařuje. :) A bojovnost nemůžu většině českých hráček upřít...
Reagovat
misa
Znáš Koukalovou? Můžu ti vyjmenovat pár zápasů Petry, kdy jí byl výsledek ukradený.
Reagovat
vrabejka
Podle mně zase rozhodne psychika a Karol to zvládne.
Reagovat
blixa
Tak, Plíškoultras, vstávat, lehce posnídat, namasírovat svaly, hlavně ty mentální :D, dnes to bude těžká šichta , proti tvrdě semknuté 1GSL a většině TP ;-). Asi těžší než včera, proti fanouškům Krásné Aničky (i když té taky fandila celá 1GSL a bylo jí to kulový platný :D), Tak šup šup, žádné povalování v posteli a chutě do práce ! ;-)
Reagovat
VlS
By mě zajímalo, jak jsi přišel na to, že 1GSL fandila Aničce proti Karolíně. 1GSL nemá zapotřebí Káju hatovat a misa není členem 1GSL.
Reagovat
janek_da
Asi tak.
Reagovat
smazaný uživatel
Blixa si opet zaprehanel;D)
Asi to vzniklo tim, ze jsem si tady dovolil napsat, zebych asi radeji, aby Lucka hrala proti Anicce, tak mne zastrelte;D)))
P.S. pochopitelne bych si to vic pral...z mnoha duvodu, ale ne kvuli tomu, ze nekoho hatuji...
Jde mne o tu Lucku,,,to je vse...nakonec jsem stejne napsal, ze to beru, a doufam v pozitivni odvetu, a ze konecne Lucka zlomi dalsi prokleti, ono nakonec jede akce Kulovy Blesk, takze si nemuzeme dovolit, aby tahle akce skoncila v kuchyni Pliskove, nebo Blixy...;)
Reagovat
misa
Správně, já jsem jen pozorovatel. Tudíž nemusím brát ohled na ženevské konvence!
Reagovat
blixa
Bože , jaké hatování ??? Já ti přestávám rozumět .... jinak jasně, je to nadsázka, pokud to někdo nepochopil, a ano, je to drobná narážka na Vlka :D .. já už se snad omezím na příspěvky typu ano-ne, jinak mi furt někdo nadává ... :(
Reagovat
vrabejka
To tu budu jediný kdo bude více fandit Karol?
Reagovat
ta-dah
...nebudes, neboj:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Fandím Luce, doufám, že to dá, potřebuje už pořádný výsledek...K Pěťce - budu s nadějí vyhlížet příští týden....
Reagovat
smazaný uživatel
OT: kde zjistujete seznamy hracek prihlasenych na turnaje WTA. Na strankach turnaju vetsinou najdu jen seznamy hracek do hlavni faze souteze.
Reagovat
smazaný uživatel
Oprava: zapomnel jsem dodat seznam hracek prihlasenych do kvalifikace
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.tennisforum.com/forumdisplay.php?f=10
Reagovat
smazaný uživatel
Martincová vedení proti Vrljičové neudržela
Tereza Martincová na turnaji ITF v německém Altenkirchenu na nedávné finále z Grenoblu nenaváže. Dvacetiletá Češka dnes v utkání prvního kola podlehla 6-2 3-6 4-6 sedmé nasazené Chorvatce Aně Vrljičové.

======================================================

Proč se tady pořád používá slovní spojení, že někdo "neudržel vedení"? Přece tenis není fotbal, kde když vedeš, dá se to už nějak ukopat; tady se musí hrát dobře až do konce.

Ještě bych to bral u nějakého servismana typu Karlovič, kde se předpokládá, že když má např. set + break, tak už nějak to doplácá servisem, ale u baby, která pouze vyhraje první set a další dva pak prohraje, mi to přijde dost mimo mísu...
Reagovat
tommr
možná, že to není logicky úplně správně, ale není to ani žádnej velkej prohřešek (koneckonců vedení 1:0 na sety je vedení - to nepopřeš) a běžně se to používá ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Snad mě neukamenujete, je to jen názor.
Kdysi s potěšením jsem byl sledující fanoušek Petry, když stoupala vzhůru do tenisových výšin těch nejlepších. Nyní ji přeji, ale emočně se odděluji, jelikož si nechci ničit zdraví. Stručně, na její herní projev se nedá dívat bez zrychlené tepové frekvence. Po shlédnutí jejího duelu se Safinou někdy z 2009 jsem došel k podezření, že se totiž od té doby nikam moc neposunula, to co hraje dnes, to hrála už tehdy, ale jako stoupající a kousající draveček. Tedy psychicky ve velké pohodě. Podle mne nezvládá roli šampionky (chcete-li favoritky), protože přeci ty pod ní ji mohou okopávat jen kotníky a ona (ve své mysli) se podivuje nad tím, že jí mnohdy dávají na frak. Vypráví o tom zřetelně celkový obraz pohybu jejího těla a mimovolní mimiky. Jak nemusím Šarapovou, tak uznávám její herní rituály, které ji vedou při hře k natrénovaným automatismům, potlačuje úspěšně emoční výboje, které jinak zase odčerpávají síly a soustředění jen na hru. Ona se soustředí na každý jednotlivý míček, jako by si mapovala do paměti stále a opakovaně, kde je ten terčík v poli, kam má míček při servisu dopadnout. Proto také většinou nemusí servis řešit, automatismus a rituál ji ochraňuje před vlivem negativních emocí. U Petry něco podobného vidět není.
Reagovat
smazaný uživatel
My lidé mluvíme a myslíme, ale také verbálně lžeme okolí i sobě. Pohybuji se mezi koňmi a psy, kteří mluví nonverbálně a naprosto přesně vyjadřují své (duševní?) stavy, stačí jenom to umět pozorovat a číst. Pak se člověk i naučí reagovat na jejich projevy (řeči těla) adekvátně k situaci. Podobně Petra vysílá nějaké signály, které zřejmě její kouč i psycholog neumí správně dešifrovat, a proto je jimi nekoučovaná a ona je jako milá dívka spokojená. Tady se potvrzuje Tommrův názor, že Kotyza jí nemá co dát, zřejmě je dobrý kolega, případně rádce ale špatný trenér. A její psycholog asi nestojí také za mnoho. Dovozuji (odpozorovaně z různých projevů zúčastněných včetně Petry) z toho, že nemají potřebný respekt u Petry, ona jim defakto vládne, kamarádské vztahy jsou příjemné a milé, ale nevedou k výchově šampióna (mimochodem u velkého přirozeného talentu). Je to takové dobré být mezi nejlepšími, ale moc těžké a i kontroverzní práce jít za tím nejvyšším cílem. To není kritika Petry, ale jejího týmu. Ze svoji dřívější relativně úspěšné sportovní kariéry si pamatuji, že když jsem v mysli se spokojoval s tím, že jsem mezi těmi nejlepšími a ti za mnou přeci nemají nárok, tak mě zpravidla a většinou před medailovými stupni pěkně namlátili. Uf, to jsem se rozepsal, bylo by toho více, ale raději končím a zase budu s chutí číst vaše zasvěcení příspěvky
Reagovat
VlS
Navozuješ řadu otázek, na které nebude jednoduché odpovědět. Dojít z bodylanguage Petry ze streamů k tvým závěrům je možná trochu odvážné.
Nastavuješ znovu otázku, jestli má Kotyza Petře co dát. Ta otázka je určitě relevantní. Vedle ní musí být položena rovnocenná otázka, jestli Petra je ochotná a schopná něco navíc přijímat. Mnohokrát jsem viděl, jak Kotyza něco radil, Petra sedí, asi ani nevnímá a neudělá to, co jí radí.
Další otázka je, jestli jiný trenér by ji dokázal přimět, ve stavu, kdy je v těžké nepohodě, akceptovat rady a hlavně je použít. Na to odpověď neznám.
Jinak Mariiných zápasů, kdy pálila jeden DF za druhým jistě všichni pamatujeme taky dost a neřekl bych, že jistota servisu je Mariinou největší zbraní. Tou je jistě ta její " zabejčenost" , že musí vyhrát. S tou vlastností se asi musíš narodit, nebo ji mít nebudeš.
Jiná věc je skutečná profesionalita týmu doplněného o psychologa, sparingpartnera....... finance by snad nemusely být brzdou. Osobně, jen na pohled zvenku, bez konkrétních údajů a tudíž jistě velmi laicky soudím, profesionalita týmu a vedení týmu by mohla být podstatně zlepšena a je úplně jedno, jestli hlavní trenér bude David, nebo někdo jiný. To znamená, že jako šefka týmu by se musela posunout Petra. Stojí ji to za to? Profesionalita má riziko trochu chladu ve vztazích a zmenšení kamarádské pohody. A udělat to taky není bez rizika, protože jsou v tom lidi se svými city a picity.
Reagovat
pepin
Tak o problému profesionality Petřina týmu jsme zde již hodněkrát hovořili. A to bych řekl, že se to poslední dobou ještě změnilo k lepšímu. Přesto si myslím, že by u hráčky, která chce vyhrávat GS a nejen Wimvledon, uvažuje o postu světové jedničky, měla práce týmu vypadat jinak. Souhlasím s Visem, že nejsem až tak přesvědčen, že je Petra ochotna akceptovat vše co by k dosažení těchto cílů vedlo. Třeba se mi nezdá normální, že po nepovedeném gamu a dalších 2-3 míčků nastoupí Petřiny "úžasné grimasy", které přesně signalizují co přijde a co se děje. Již to tady také Vis napsal ohledně marfuši, ta její zabejčenost, ohromné soustředění i když se ji nedaří, když jsou proti ni mečboly tak v podstatě mimika obličeje až tak moc neříká. Nevím, někdo zde píše, že je ještě mladá, že dozraje, ale když se ohlédneme zpět, tak opravdu nějaký markantní posun, kromě postavy, ve hře není až tak vidět. Já vím, že opět někdo napíše, co se výmýšlí, vždyt vyhrála 2x Wimblas, Sydney, Wuhan, ale podle mě je to málo na potenciál, který Petra má. A v podstatě většinu roku se trápí, je ráda když přeleze první nebo druhé kolo. Po AO napsali, že si vše musí sednout, že nová kondiční příprava si vybírá svoji dan, že to bude trvat 2-3 měsíce než si to sedne. Tak uvidíme, po prvním měsíci zatím nic nového pod sluncem. Jinak těm co zde neustále píší o útocích na Petru chci jen vzkázat, že ji nikdo nenapadá, neuráží, jen zde někteří diskutují na rozdíl od jiných politických diskutérů a modních návrhářů o příčinách, našich laických, proč se Petře až tak nedaří.
Reagovat
janek_da
Petra už nemusí nikomu nic dokazovat.

Nejoblíbenější věta, která končí diskuzi.
Reagovat
VlS
No, a s tou dobrou brazilskou kávou to vidíš jak? Já bych si tedy dal.
Reagovat
George_Renel
A já ke kolegovi jen přidám, že než nefér herní rituály typu Šarapovové, tak to ať Petra raději zůstane jaká je.
Reagovat
smazaný uživatel
Fanoušci Petry mají dvě možnosti: pokud jí fandí, musí se prostě před každým zápasem připravit, že se neví, jaká Petra nastoupí, což se tady už psalo mnohokrát a musí pochopit, že Petra se nepředělá, je jaká je, má výkyvy, není to žádná mentální mašina, která se zapře a jede. Třeba v ní dozraje, ale osobně si myslím, že ne. A nebo jí prostě nefandit, nekoukat se na její zápasy a vybrat si jinou hráčku. Žádné věčné rozebírání, že Kotyza je špatný trenér, je o ničem. Ona ví, proč ho má, je to její věc, navíc co jsem si tak všimla, jak už psal VIS, on jí radí dobře, ale ona když prostě má své dny, tak jí může říkat kdo chce co chce a prostě je to marné. Tak proč jí pořád srovnávat s někým jiným, ona je taková jaká je. Nevím, co je na tom tak těžkého pochopit, proč se její fandové hroutí, když prohraje. :)
Reagovat
smazaný uživatel
nekomu staci si zrana kopnout a hned ma lepsi den. Ja bych zase spis v souvislosti s MaShou taky poukazala prave na jeji ritualy, kterymi se skutecne dokonale odblokuje a treba na provedeni prave servisu. Kazdy si, konec koncu, muze zkusit dat se do postoje pred podanim, prenest vahu a pohoupat se tou jeji vlnkou na spicce. Se zavrenyma ocima. Uvedomite si okamzite teziste a vsechny sily jsou soustredeny k akci.. ;-)
Reagovat
VlS
Sojko, asi pár lidí by si to dokázalo představit, já jsem býval rekreant a proto skoro netuším o čem mluvíš - mea culpa. Ale o to asi nejde. I navzdory rituálům ( mě nejprotivnější a bohužel ho Petra taky začala dělat je ten, kterýmu říkám " modlitba u zdi nářků " otočí se zadkem k soupeřce a medituje) jsem viděl řadu zápasů, kde vyšvihla 15, 20 DF, jen to břinklo. Asi měla v té chvíli vnímání těžiště posunuté vlivem erupcí na slunci.
Souhlasím s Lunej - měli bychom se smířit s faktem, že Petra není ani Serena, ani Masha a buď jí akceptovat i s jejími problémy, nebo se soustředit na někoho jiného. Ne příliš konzistentních hráček jsou přece plné statistiky.
Reagovat
smazaný uživatel
:-))) mno, tak ona Masha prave neni pohybovy genius, ze, ja jen obdivuju, co dokazala, dokaze a snazim se vzit si ze vseho i neco pro sebe.. :-)
Reagovat
VlS
Ale určitě všichni máme svoje rituály ( napřiklad rád začínám větu " ale") a jejich používání nás uklidňuje, dodává jistotu a tak. To nikdo nepopírá. Jsou to však jen šidítka - rituály. Bez vnímání a cítění těžiště bys nikdy neudělala první krok, nevstala bys ze židle, a td. S těžištěm pracuje každá sportovní aktivita snad s výjimkou šachu. Nemohou v ní být rituály. Umíš si představit slalom na lyžích ( snad žádný jiný sport na těžišti neleží tolik jak tento), kde by si lyžař před každou brankou udělal rituál? Stop, zastavte čas, dělám svůj rituál na ověření těžiště Ježíš, to je nápad, o tom by se dala natočit celovečerní komedie, ale na závod by se nedalo dívat.
Reagovat
smazaný uživatel
trosku si nerozumime, musela jsem sice do procesu, ale i ted plati, ze ritual je ritual a servis je servis (sportovni ukon) a ja to nemichala. Poukazala jsem jen na zanoreni se do sebe pri obou techto cinnostech. Navic MaSha po zraneni ramene servis z gruntu znova budovala... Ale co uz, me nenavist k Marusi neszira. A nemusim nikomu nic dokazovat. A jdu si uvarit salek dobre brazilske kavy... :-)))
A Lucy to fest poondila.. :-(((
Reagovat
VlS
To jo
Reagovat
pepin
Dobře to všechno chápu a ani se z toho nehroutím, živí mě něco jiného než Petřiny výsledky, ale na druhou stranu ten tenis portál by měl být od toho, aby jsme se tu bavili o tenise, v našem případě pochopitelně o Petře, protože je to naše hráčka, zatím nejlepší a nejvíce sledovaná. Je to přece lepší než zde sálodlouze řešit kdo kde co a jak daní, vést dlouhé diskuze a hádání o ničem.
Reagovat
George_Renel
Jaké kopání? Přetahování času je prostě přes čáru a proti pravidlům.
Reagovat
VlS
Souhlasím zcela. Tolerance nedodržování pravidel u KOHOKOLIV je zlo. Strašně se divíme, že tv dávají přednost sportům s lépe předvídatelným časovým průběhem. Možná by se dal tenis hrát na čas 2 sety po 30 minutách, jestli je stav po 30 minutách nerozhodný, hraje se TB.
Reagovat
lars
Peta dostala asi jednu z nejtezsi hracek pro OF , i kdyz byla 2. nasazena
Vsechny ostatni ( >8) by byly asi snadnejsi
jeji vykon , ale nebyl dobry
Reagovat
tommr
s tím bych si dovolil polemizovat. Třeba s Petkovicovou, Pennettaovou nebo Jankovicovou má Petra mnohem horší bilanci než s CSN. A s výkony, který tady v Dubaji předváděla by nejspíš prohrála s každou nasazenou hráčkou ...
Reagovat
Frick
Na jaký letošní turnaj (z těch zbývajících) se (vyjma turnaje v Praze) nejvíce těšíte?

Já svého favorita mám. Neprozradím. Jen předpokládám, že se tento můj "favorit" bude shodovat s názorem valné většiny zdejšího obecenstva.
Reagovat
FulnekUltras
Mapu Londýna už mám notně ohmatanou...
Reagovat
Frick
tak v pondělí má tato zem dvě hráčky v TOP 10. HOWGH.
Reagovat
Frick
jako v těch všech třech zápasech, no...
Reagovat
FulnekUltras
Sen nikoliv nereálný, pokud Karlička nebude proti... ;-)
Reagovat
Frick
hlavě ta rumunská cigna
Reagovat
FulnekUltras
všechno to zas nakonec bude hlavně v těch nevypočitatelných ženských hlavách... ;-)
Reagovat
Frick
U Karolíny ne. Ta má myšlení muže.
Reagovat
FulnekUltras
proti Šafi se ukáže...
Reagovat
lars
No na Fedu to nevypadalo
Reagovat
Frick
Jasně no. Ale zkrátka zdá se taková flegmatická. Přijde mi jako holka, co by se v dětství na maškarní oblíkla spíš za Xenu než za princezničku. :o)
Reagovat
gigin
Ty si fakt zjeb.
Reagovat
smazaný uživatel
Simoně přeju!
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka > Karolina P.
Karlicka >= Garbina
Kata >= Simona
Flavie >= Karolina W.

Janekda!, tohle je na beton, bude to supa!;)
Vsechno jsem domluvil;)
Reagovat
blixa
Kája > Lucka
Garbine > Karlička
Simona > Káťa
Caro > Flavia

A zítřejší heslo dne : "Dosť bolo Karličky !!!" :D
Reagovat
tommr
souhlasím s tipama i s pěkným heslem. Suarezová už v poslední době napáchala dost škod a je třeba jí konečně zastavit ... :)
Reagovat
FulnekUltras
naopak - po vyřazení Petry jde nejmíň do finále nebo i na titul... ;-)
Reagovat
blixa
Já bych ti řekl, kam dnes pude ... ale je pozdní hodina, nebudu už vulgární .. :D
Reagovat
lars
jak mohla Kajina CSN dat kanara v Sydney ?
Reagovat
FulnekUltras
všechno jí celý set padalo, kam mělo...
Reagovat
lars
No micek sam od seba nepada :))
Videl jsi ten zapas ?
Reagovat
FulnekUltras
mj. v posledním gemu čtyři esa po sobě...tohle je myslím samostatně i na jútúb...ale je pravda, že v tomhle závěru už CNS dost rezignovala.
Reagovat
blixa
V Sydney měla Kája lepší formu než teď.
Reagovat
smazaný uživatel
Kája < Lucka
Garbine < Karlička
Simona < Káťa
Caro > Flavia
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka > Karolina
Mug > CSN
Halep > Káťa
Woz > Pennetta

prostě bez překvapení. Věřím favoritkám.
Reagovat
smazaný uživatel
Já přeju Simče, Karličce, u našich holek je mi to tak nějak jedno, ale asi víc Lucině. Carol mi vyřadila Sam, tak tam moc sympatie nemám, ale taky je mi to šumák. :)
Reagovat
VlS
U mě je složení SF
Lucka - Garbine
Simona - Caro
Reagovat
sprchon
Lucka > < Kája
Garbiňe >> Carla
Simona >= Ekaterina
Caro >> Flavia
Reagovat
tommr
průběžnej žebříček WTA k dnešnímu dni tj. po kompletně odehraném třetím kole turnaje v Dubaji.
V žebříčku už jsou odečteny body za lonský turnaj nižší kategorie pořádaný taktéž v Dubaji.
Hvězdička * znamená, že hráčka postoupila v Dubaji do čtvrtfinále.
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru Kvitovou ...

1. Williams, S. 9592 (+3197)
2. Sharapova 8210 (+1815)
-----------------------------------
3. Kvitová 6395
-----------------------------------
4. Halep 5861 (-534) *
5. Wozniacki 4565 (-1830) *
6. Ivanovic 4425 (-1970)
7. Bouchard 4365 (-2030)
8. Radwanska, A. 4025 (-2370)
9. Makarova 3420 (-2975) *
10. Petkovic 3150 (-3245)
11. Kerber 2650 (-3745)
12. Suarez Navarro 2585 (-3810) *
-----------------------------------
13. Šafářová 2555 (-3840) *
-----------------------------------
14. Pennetta 2506 (-3889) *
15. Errani 2391 (-4004) x
16. Williams, V. 2366 (-4029)
17. Cibulková 2236 (-4159)
-----------------------------------
18. Plíšková, Karolína 2225 (-4170) *
-----------------------------------
19. Keys 2100 (-4295)
20. Peng 2080 (-4315)
-----------------------------------
21. Záhlavová-Strýcová 2055 (-4340)
-----------------------------------
22. Jankovic 2030 (-4365)
23. Muguruza 1935 (-4460) *
24. Cornet 1925 (-4470)
25. Stosur 1835 (-4560)
...
Reagovat
tommr
Petra Kvitová si zatím drží třetí místo před Halepovou, ale ta jí může předstihnout pokud v Dubaji získá titul což je bohužel vysoce pravděpodobný ...

Lucka Šafářová se zatím posunula na 13.místo a může se ještě v případě dalšího postupu posunout i výš - v případě zisku titulu by se dostala až na desátý místo.
Na druhou stranu ale Lucku můžou předstihnout ještě 4 hráčky: Pennetta, Errani, Karolína Plíšková a Muguruza - i když ne všechny současně ...

Karolína Plíšková se zatím drží na 18.místě, ale může se ještě v případě dalšího postupu posunout i výš - její maximum je 11.místo v případě zisku titulu.
Sama ale může být ještě předstižena Muguruzou ...

Bára Strýcová se zatím posunula na 21.místo, ale může být ještě předstižena Muguruzou ...

Z ostatních hráček stojí za zmínku propady Venus Williamsový, Jankovicový a Cornetový ...
Reagovat
Frick
Simona to rozhodně vyhrát nemusí. V cestě jí bude stát dobře hrající Ekaterina, pak případně (zřejmě) dobře hrající Caroline a když selže i toto, je tam stále ještě složitá soupeřka ve finále. Snad by její jméno bylo Lucie Šafářová.
Reagovat
tommr
pokud jí někdo sejme budu jen rád, pokud to bude nějaká Češka tak dvojnásob. Jak jsem jí ale dneska sledoval tak si nemyslím, že toho někdo bude schopnej ... :)
Reagovat
blixa
No nevím, ale jestli bude hrát jako dneska, tak jí sejme možná už Káťa, ale zcela určitě Caro. Ale ona se asi zlepší.
Reagovat
Frick
http://www.tenisportal.cz/hrac/halep/

Přiznám se, že výsledky Simony nemám moc ve voku, tak koukám jak puk - právě Káťa ji dala na AO kanára! Tak proč by jí nedala znova? Navíc koho Halepice porazila zde v Dubai? "Mrtvou" Danku a pak Piroňku, který se letos nedaří, pokud nevypije svůj zázračný sydneyský lektvar.

A samozřejmě - Halep neporazila letos jedinou hráčku TOP 40! Hrála dva mače s hráčkama TOP 30 a oba prohrála ve dvou setech. Takže klid, tento Čaušeskův pohrobek zas tak famózní formu nemá.
Reagovat
FulnekUltras
navíc i ona už od Sydney trpí lehkou nákazou z oddělení dr. Grünsteina...
Reagovat
lars
Halep mela hrat CSN :)
Reagovat
smazaný uživatel
Co jí říkáš Cigna a Čaučeskův pohrobek? Zase začínáš? Začínám na tebe mít alergii jako většina ostatních, jsi čím dál trapnější, zřejmě u tebe blbost dospěla do nejvyššího stádia.
Reagovat
Frick
Fakt nechápu, že prohrála.

http://www.wtatennis.com/players/player/15601/title/denisa-allertova

Když se podíváte na ty její výsledky, tak uvidíte, že s takovejmato hráčkama zkrátka NEPROHRÁVALA. Posledním případem budiž snad kvalifikace Bukurešti s Kostovou. Jinak nic. A tý Doloncový to letos zatím nešlo. 2x výpadek v prvním kole ITF 25.000 bez uhrané sady a pak tedy vyhrála jedno kolo v kvaldě o Antverpy.

http://www.tenisportal.cz/hrac/dolonc/
Reagovat
smazaný uživatel
Ana - Karolína: Zápas jsem neviděl, protože akorát když holky začínaly hrát, tak jsem musel odejít a potom jsem byl v učebně, kde nejde internet. Shlédnul jsem highlighty, ale to byly jenom takové útržky... Je to škoda pro Anu. Kromě toho začátku (jak Ana prohrávala 0:4) to byl asi vyrovnaný zápas a rozhodovalo se až v závěru. Ana získala rebrejk na 4:4, ale pak bohužel zase ztratila servis... Nedá se nic dělat. Ana prostě dneska narazila na mnohem těžší soupeřku než v předchozím zápase, protože Sabine se z velké části porazila sama. Možná to po tom zranění ještě není úplně ideální, ale myslím si, že v tom to není. Stejně tak to podle mě není ani v tom, že Aně se proti českým tenistkám moc nedaří... Já prostě věřím, že si to sedne. Ana loni v Dubaji taky prohrála v osmifinále (2:6, 1:6 proti Venus) a nakonec měla parádní sezonu. Prohru s hráčkou typu Karolína bych opravdu neviděl nějak černě, protože momentálně vidím na okruhu dvě mladé hráčky, které letos můžou mít průlomový rok - tou první je Karolína a druhou Garbine Muguruza. Je asi jenom otázkou času, kdy se Karolína stane českou dvojkou...
Reagovat
smazaný uživatel
Caro - Alizé: Zápas jsem viděl od stavu 2:3, kdy Caro ztrácela brejk. Pak Alizé získala ještě jeden gem, ale od té chvíle už přibývaly hry jenom na konto Caroline. :) Alizé je taková houževnatá divoška a během té části 1. setu to zase potvrdila. Vycházela jí její hra, přechody na síť apod. Akorát mě teda překvapilo, že Alizé je schopná házet raketou, i když vede 4:2. :D Pak se ale Caro trochu chytla a začaly se hrát delší výměny, což Caro přesně potřebovala. Řekl bych, že ten povrch v Dubaji jí celkem sedí (od roku 2011 tam vždycky došla daleko), podobně jako třeba na US Open. O tom rozložení sil při dlouhých výměnách vypovídá i tahle statistika (viz odkaz), která se objevila za stavu 3:0 ve 2. setu... Ten druhý set už byl pro Caro v pohodě, protože Alizé tam taky v úvodu udělala nějaké chyby. Pak teda Alizé nehrála úplně špatně, ale nakonec jí Caro nepovolila ani gem. Jenom se potvrdilo, že Alizé jako soupeřka Caro sedí.
http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=1142429684012

Caro mi v Dubaji zůstala jako poslední favoritka, tak doufám, že udělá aspoň semifinále jako obvykle (to už by bylo popáté za sebou, co v Dubaji došla aspoň do SF). Čtvrtfinálovou soupeřkou bude Flavia, proti které má Caro taky velmi příznivou bilanci (H2H 6:1 pro Caro). Věřím, že to Caro dá. :)

Jinak je dnešní vítězství Caro o to cennější, že pro většinu vysoko nasazených hráček to opravdu nebyl dobrý den...
https://twitter.com/WTA/status/568119036430524416

A ještě OT na závěr: Já mám dneska příjemný večer, protože baskeťačky USK podruhé za sebou postoupily mezi osm nejlepších týmů Evropy! Jak už jsem tady psal před týdnem: Vůbec jsem o tom nepochyboval. Takže 6. března hurá do Prahy na čtvrtfinále Euroligy! :)
Reagovat
VlS
Caro, co jsem viděl, nesledoval jsem celý zápas, hrála dobře. Je aktivní, pro body si chodí a nečeká jen na chyby. Proti Flavii by měla být jasná favoritka.
Ana - Karolína - to byl takovej trochu divnej zápas ve vlnách. Třeba Kája tam měla gem, kdy buď dala eso, nebo dvojchybu. Vůbec se nehrálo a přesto tam byly shody. Chvíli se nedařilo jedný, chvíli druhý - těžko to nějak vysloveně posoudit a ohodnotit. Nakonec to dopadlo pro Káju.
Reagovat
sprchon
Jo, to docela sedí... Kája se servisem pořád docela hazardovala, nebylo to ono. V prvním setu to bylo buď eso nebo dvojchyba. Pak jak se Ana chytla, tak to bylo dost vyrovnaný, drama až do konce. Hlavně ve třetím setu už to holky dost prožívaly, dokonce i Kája si párkrát zařvala. :) Myslím si, že trenér Vaněk má na Káju dobrý vliv a že jí většinou jeho příchod a povzbuzení v zápasech pomáhá.
S Kájou a Garbiňe máš pravdu, oběma to přeju, docela bych se podíval na jejich souboj už teď v Dubaji... ;)
Reagovat
tommr
musíš ale uznat, že Ivanovicový se proti našim holkám moc nedaří. Podobně je na tom myslím i jedna tvoje další favoritka ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já si myslím, že proti Češkám se nedaří asi půlce mých favoritek. No a potom taky jedné Češce fandím... :D
Reagovat
blixa
No ale musí bejt aspoň poloviční Ruska, aby u tebe měla šanci :D
Reagovat
Fandina
:-))))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
A já myslel, že etnický původ tady řeší jenom Frick... :D
Reagovat
blixa
Frick a ty ;-) :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já? A na to jsi přišel jak? :D Když se mi někdo líbí, tak je to bez ohledu na národnost a podobné věci... Jestli máš zájem, tak můžu dát pár příkladů modelek z letošního plavkového vydání Sports Illustrated. :D
Reagovat
blixa
Jednoduše. Češky zásadně odmítáš a aby se neřeklo, vezmeš jednu, která je aspoň poloviční Ruska. Jinak by ani ona neměla šanci. Už jsem tě dávno prokoukl :DD
Reagovat
smazaný uživatel
No jestli se řídíš jenom podle toho, komu fandím v tenise. :D Kdybych tak zásadně odmítal Češky, tak by asi těžko byla moje nejoblíbenější basketbalistka Katka Elhotová a moje oblíbené beachvolejbalistky Kiki a Maki. No a líbí se mi spoustu dalších Češek... Ale co se vlastně namáhám. :D
http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=6141718486111
http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=11142196659412
Reagovat
blixa
No dá se to tak říct ;-) Dělám si z tebe srandu. Já nevím, že se vždycky čapneš :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já se vždycky snažím o seriózní diskusi, ale s tebou je to marný... :D
Reagovat
blixa
No právě, to je na tom to děsně srandovní :D Ale trvalo mi, než jsem to pochopil, dlouho jsem si myslel, že si taky děláš prču ;-)
Reagovat
VlS
No, a tý se bohužel poslední dobou nějak nedaří
Reagovat
smazaný uživatel
Přesněji řečeno se jí nepovedly poslední dva turnaje...
Reagovat
sprchon
Opět zatím vede statistiku es. Ale jen proto, že hrála víc jak dvakrát víc zápasů než Serena. ;)
Reagovat
FulnekUltras
To byla úplně zdravá Carla, né? ;-)
Ne, opravdu nechci tuhle záležitost nijak pitvat - už jen proto, že nebyla vůbec podstatná. Karlička má prostě momentálně vynikajicí formu, i při tělesné výšce 162 cm jí to tam z forhendliftu často padá úplně stejně jako Petře v nejlepším období, a když k tomu připočteme ještě tradičně výborný bekhend, běhavou mezihru a na osobní poměry víc než solidní servis i return, nutno uznat, že zápas vskutku zdaleka nebyl jen o Petře. Ta se opět trápila na prvním podání (54 %), což je při jejím pojetí bohužel kámen úrazu. Výpomocná esa či jasně ofenzivně rozehrané výměny pak citelně chybí - a nyní "pouze" standartním zbytkem herního projevu se toho už moc dohnat nedá. Poměr UE se dnes na konci přenosu neobjevil, ale tento faktor nejspíš tolik nerozhodoval, neboť soupeřky kazily celkem dost obě. Zato ve winnerové palbě jde Španělka poslední dobou navzdory svým dřívějším zvyklostem výrazně nahoru, a to se na jejích výsledcích již zřetelně projevuje.
Jinak koncovka co do skóre v zásadě vyrovnaného duelu mohla vypadat z Petina pohledu i trochu líp, jenže když v osmém game třetího setu možnost rebreaku na 4:4 "vyřešila" dvojchybou (celkově dvanáctou oproti šesti Karličky), bylo bohužel vymalováno, i přes posléze následující tři odvrácené mečboly, kde měla CSN ještě patrné nervy (dvakrát DF).
Nedá se nic dělat - v Dauhá to bude lepší.
Velkou pochvalu naopak musím adresovat Šafi a Káje, které své duely zvládly skutečně výborně a s potřebnou útočnou aktivitou. Vítězka jejich vzájemného utkání, které tentokrát předpokládám mimořádně vyrovnané, ještě může letošní Dubaj klidně i vyhrát.
Reagovat
LukasH
Petra je bez podání tak poloviční. Serena by mohla povídat. Troufnu si říct, že ta by se bez svýho servisu nedostala na AO ani do druhýho týdne.
Reagovat
FulnekUltras
Dneska jsem myslel, že Petra oproti předchozímu zápasu s Elinou přece jen kvalitu prvního servisu trochu zvedne, ale bohužel se tak nestalo - procentuální úspěšnost téměř navlas stejná... ;-(
Reagovat
VlS
K tomu podání - prostě těch DF bylo moc a přímejch bodů málo. Petře by už měl David vysvětlit, že to co hraje na druhej servis je špatnej druhej servis a ne levácká zatáčka ( přitom jí umí). To asi rozhodlo o klíčovejch momentech, kde ztratila servis. Jinak - strašně moc UE - některejch skoro neuvěřitelnejch.
Ale to je Petra, pár takhle hroznejch zápasů holt má každej rok. Mě nevadí ani tak ten výsledek, prostě prohrála, vadí mi to, jak tam začne vypadat jak otrávená hromádka neštěstí a jen tam pálí aut za autem.
Ona nám to zas někde vynahradí, vo to nemám strah.
Reagovat
LukasH
Chjo. Teď jsem se kouknul na highlighty Petřina zápasu a vidím, že měla tílko. Má teď postavu jak lusk. "Žensky" svalnatý ramena a paže, prsa - nádhera a břicho prakticky zmizelo. Petro, nesmíš prohrávat, když teď vypadáš takhle!!! V Doha to koukej napravit!!:-):-)
Reagovat
VlS
dobrej důvod :-)
Reagovat
misa
Petra má to tílko čím vyplnit. Krásný pohled :-)
Reagovat
pepin
Tedy co zde někteří dokáží na tenisovém portále vyplodit v rámci diskuze je opravdu neuvěřitelné. Odborník žasne a lajk se diví.
Reagovat
vendulkabendulka
"lajk" [facepalm]
Reagovat
sprchon
Těžko říct, co se tam dělo... Denče jsem věřil. :(
Reagovat
misa
:-((
Reagovat
Frick
Taky jen ziram. Věřím v nejakej problém. To by vysvětlovalo to, proč byl 2. Set ještě horší jak první. Vždyť byla jako favoritka zcela spolehlivá. A nyní takovém debakl...
Reagovat
George_Renel
Pála věděl dobře, koho v Kanadě postavit.... Je to fífák.
Reagovat
tommr
docela studená sprcha ... :(
Je zajímavý, že s výjimkou Karolíny se všem ostatním FC hráčkám po návratu z Kanady vůbec nedaří ... :(
Reagovat
EllNino
jojo je to pro všechny velká škola :)
Reagovat
blixa
No není divu. Kája je v tomhle extrémistka :D
Reagovat
VlS
ja bych v tom žádný souvislosti nehledal. Prostě prohrála, no.
Reagovat
smazaný uživatel
Neva, stejnak to přeju Kristýně.
Reagovat
tommr
je fakt, že jedna z našich by stejně musela nejpozději ve čtvrtfinále vypadnout a takhle má Kristýna cestu do finále volnou. Doufám, že se tam potká s Andreou ... :)
Reagovat
Frick
S Andreou ve finále? To by muselo bejt někde na 10.000 :-D...
Reagovat
VlS
Jestli si myslíš, že je podstatnej rozdíl v obsazení podle toho, jestli je to 10, 25 nebo 50, tak tě ujišťuju, že to takhle jednoduše nefunguje. Spíš je zajímav´, kde ten turnaj je a na čem se hraje a co se hraje kde jinde a co se bude hrát kde jinde. Na ITF se peníze nevydělávají, tam se utrácej. Těch 10, 25, 50 nebo 100 tisíc je celková dotace včtně debla. Podívej se na tabulku na ITF a lehce zjistíš, že ani 100 nepokryje náklady.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokryje, pokud hráčka nemá trenéra, přespává v autě a živí se rybolovem :)
Reagovat
blixa
:D No jo, Kája vlastně teď musí "živit" i ségru, proto se tak snaží ;-)
Reagovat
VlS
To potom jo.
Reagovat
EllNino
Manasievy sem se bál, ale že dá Denise až takovou čočku ...
Reagovat
sprchon
To se mi vůbec nelíbí... Ale je pravda, že tyhle hráčky jsou nevyzpytatelné.
Reagovat
EllNino
no tak Vesna byla ještě nedávno ve stovce, nevím, od tý změny občanství na srbský jí to nějak přestalo jít, ale už má třeba skalp Jeleny z Wimbledonu
Reagovat
sprchon
Nojo, já ji vůbec neznal. I Simonu porazila...
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10321546303-fed-cup-2011/211471290110010-rusko-cesko to byl další úžasný Petřin obrat a vele důležitý bod bez kterého bychom Fed Cup 2011 nikdy nevyhráli. Bylo to krásné a napínové finále, jen škoda že předávání trofejí se odehrávalo v téměř prázdné hale
Reagovat
misa
Rusáci šli zalévat žal vodkou...
Reagovat
smazaný uživatel
Denča je nejlepší!!!Je skvělá:)
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.youtube.com/watch?v=MD0wpdNZq7o u tohodle zápasu jsem málem vypustila duši, to byli nehorázné nervy. Už sem pomalu nevěřila, ale co dokázala Petra otočit to bylo neskutečné. Určitě jeden z památných zápasů
Reagovat
FulnekUltras
Navérno sumašétšij mač... Kaia Kaněpi cepenějet, kagda aná dalžná akónčiť mač tólka na adín udár... ;-)))
Reagovat
sprchon
První set prohrála 4:6...
Reagovat
PH94
Denča Allertová? :)
Reagovat
slacker
Za svododna, od vikendu Marianova
Reagovat
sprchon
Přesně ta. Hraje se Srbskou hráčkou z konce třetí stovky...
Reagovat
sprchon
A v druhém už prohrává o break...
Reagovat
smazaný uživatel
Kájo, super, tak teď si pojď pro titul.

Nebo aspoň pro finále, protože o titulu se asi rozhoduje zítra v zápase Simona - Káťa.
Reagovat
Davor1
O titule sa zrejme rozhodne v hornom semifinále (Simona/Kaťa- Caro)...
ale rozhodne by som nepodceňoval ani Muguruzu, je v parádnej forme, vo Fed Cupe v Rumunsku prevalcovala aj Simonu a tu to vyzerá, že jej to sedí ohromne...
Reagovat
sprchon
Nechápu, kam na ty blbosti chodíte. O titulu se stoprocentně rozhodne až ve finále. :)
Reagovat
smazaný uživatel
No to sice jo, ale velkou pravděpodobnost bych dával na to, že to bude Simona nebo Ekaterina (a tentokrát věřím spíš Simoně). Caro ani tak moc nevěřím, to spíš ta Garbine. Řekl bych, že obě ty čtyřky jsou relativně otevřené, ta horní o něco kvalitnější a dole bych víc věřil Španělkám než Češkám, ale v tomhle případě se rád spletu :)
Reagovat
sprchon
Já doufám, že ta, která postoupí zítra, postoupí až do finále. Lucce i Káje to přeju, Petra je z cesty a ani Carla ani Garbiňe není neporazitelná. ;) Carla už toho musí mít taky dost, Petra jí dneska asi docela pomohla a vlastně se porazila sama. Garbiňe se mi líbila víc včera než dneska, Aga nebyla zrovna v nejlepším rozpoložení a taky španělce docela nahrála.
Reagovat
VlS
dostala od Caro zpěváčka. Nějak se mi kousnul přenos, tak jsem neviděl výprodej emocí.
Takže gratulace Caro, vypadá to na semi se Simonou.
Reagovat
smazaný uživatel
První set byl ale velmi vyrovnaný, Caro hrála docela bídně. Ale Alizé krásně ukázala, jak se hospodaří s brejkem. Ani 2. set nebyl tak jednoznačný, jak je viděno¨. Škoda
Reagovat
George_Renel
Dánka byla včera zralá na ARO a dnes je jako frčka. Říkám, ti tenisoví doktoři jsou zralí na Nobelovku.
Reagovat
Fandina
je úspěšná tenistka a proto se od ní očekává, že bude pořád vyhrávat. Když tomu tak není, tak mnozí, kteří jí věří, věřili jsou zklamáni a proto ty útoky na ní. Ale to, že je to dobrá tenistka a ještě toho může hodně dokázat to na věci nemění. Peti pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Já mám pocit, že ty úspěchy Petry lidem strašně rychle zevšedněly a začali to považovat za naprostou samozřejmost. Faktem ale je, že poslední reprezentantka Česka, která dokázala být stabilně v top 10 byla v devadesátých letech Jana Novotná a poslední reprezentantka naší vlasti, která dokázala vyhrát dva grandslamy byla v osmdesátých letech Hana Mandlíková..
Reagovat
FulnekUltras
Petra si na sebe upletla v roce 2011 pořádný bič - ale řekl bych, že už to pod jeho všelidovým práskáním dlouhodobě zvládá čím dál tím líp. Nakonec ani dnes proti momentálně vynikajicí Carle nebyla od vítězství až tak daleko a věřím, že už v Dauhá to bude herně a především výsledkově mnohem lepší.
Reagovat
tommr
v Doha se letos hraje jen turnaj kategorie Premier takže i kdyby se tam Petře dařilo tak ztrátu z Dubaje tam nenahradí. Špatnej dojem by ale mohla (a měla) napravit v IW a v Miami ... :)
Reagovat
PH94
Petra má štěstí, že nemusí číst ty lejna, které se na ní po každém jejím nezdaru snesou :D Tenis sport "gentlemanů"
Reagovat
sprchon
Já doufám, že hráčky diskuze pod články nečtou. ;) Jestli jo, tak jim tímto doporučuji, aby si s tím nedělaly hlavu. :)
Reagovat
VlS
Nemyslím si, že je to dneska něco strašnýho, bejvá hůř.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Petra prohrála no. Není jediná která má letos né úplně dobré výkony třeba Caro, Aga, Ana jsou špičkové tenistky které ale letos nehrají nic moc. Petra byla je a bude naši nejlepší hráčkou, Ty úspěchy těžko nějaká češka zopakuje. Hráčka jako Kvitová se u nás nerodí jednou za 5 leta, ale jednou za 20-30 let. Petře je teprve 24 let v Břenu jí bude 25 let a těch úspěchů je na její věk nespočet. Petru jen tak nějaká češka nedožene, hlavně díky Petře u nás sleduje tenis tolik lidí
Reagovat
Jabadu
Pozornost vzbudila v roce 2010, když se dostala do semifinále Wimbledonu. O rok později byla její hra šok.
A nejen pro fanoušky. Všechny hráčky pochopily, že agresívní hra je jedinou cestou k úspěchu. Z pinkalek jako Aga a Caroline se staly komplexní hráčky.
A spousta hráček se snaží Petru kopírovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Te mirne popravim...pozornost vzbudila v roce 2009, aspon u nekterych tenisovych fajnsmekru;D)))
Na USOpen po jednom z nej. zapasu na GS proti Dinare!!!
Nerad opravuji Kvitovce, ale ja jen aby rec nestala;)
Take rozdil mezi Agou a Karolinou tu proste je;)
Ale skoda casu, tu sazet zase dokola zakladni rozlisovaci videa;D)
Reagovat
smazaný uživatel
promin, pochopitelne poopravim!!!:)
...ne popravim;)
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
slacker
Dobre psycho
Reagovat
EllNino
to byl super zápas :)
Reagovat
smazaný uživatel
to bylo legendarni;)))
Dinara v rozletu usilovala moc o GS...
svetova jednicka,
prisla Petra, a nastal mazec...;)
Jeden ze slavnych tzv. big upsetu na USOpen;)
To byla paradni supa;) a paradni zapas...;)
Reagovat
slacker
A zrejme jeste z doby kdy stekani neni stekani ale da se rozeznat zretelne pojd
Reagovat
FulnekUltras
Krásná letenka do stroje času.
Vždyť já vím, Kvitová, že ve Vás to prostě tak nějak je !!!
Snad se na tyhle momenty někdy podívají i Smitková, Siniaková, Allertová, Bouzková a spol. ...
Reagovat
smazaný uživatel
Petra je legendou zatím českého tenisu již ted .
A nepotřebuje už něco dokazovat a je to přesně tak jak to píšeš.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem pro, aby byla po týdnu v českošpanělském semifinále úplná personální obměna. Ale přeju kterékoliv z dvojice Češek a Španělek.
V horní části fandím Simoně a snad Caro.
K Petře: očekávám v příštích měsících a několika letech víc výher než proher. Pokud ji některá z Češek do roka a do dne předstihne v žebříčku, budu (mile) překvapen.
Zajímavý je sešup Kláry; Tereze chybí už jen pár bodů, aby i teoreticky potvrdila, že je českou 5.
Reagovat
Frick
Taky pravda. Snad se ale ještě i vzchopí starší Petra. Těšim se na ni hodně.
Reagovat
smazaný uživatel
Lesk a bída TP

Petra prohrála. Což se po včerejšku dalo čekat. A tady zase propukla hysterie. Což se taky dalo čekat.

Slacker vzteky překousal tužku, když psal petici za odvolání Kotyzy. Tommrovi slzy rozmáčely žebříček od 3 do 186 místa a teď neví kam se kdo posune. Brož se zjevil a zase zmizel, má plné ruce práce přeštelovat antény, aby mohl zase sledovat hráčku, co ho nezajímá. Mlel při tom něco o selkách..Asi omylem chytil zemědělský magazín.

Zase se tu lámou hole, lítají ostudy, labilky, vyhlíží nové potencionální české 1. Plíšková je přece mnohem psychicky odolnější. (povíme si až bude pod stejným tlakem jako Petra). Kromě Plíškové se srovnává s kdekým od Mařky po Viktorku od Simony k mladým puškám.

Budou se tu rozebírat i pozápasové rozhovory až do mrtě. Přitom co se z nich člověk dozví...? Petra hrála blbě protože mohla být unavená z tréninku, to by asi přiznala. Ale těžko řekne: "hrála jsem blbě, protože mám krámy, protože sem neměla dneska náladu nic dělat, protože mám plnou hlavu svýho kluka a nějaká Dubaj je mi tím pádem volná... to by jí tu asi všichni sežrali. :-D Přitom je to mladá holka, která taky může někdy mít tenisu plný zuby.

Jo a dejte už sakra pokoj s tím Queshem. Děláte z něj pomalu monstrum a přitom jsou tu mnohem horší jedinci než byl on. Jenže sprosťárny tu prochází a chudák třeba Marian99 dostal za celkem roztomilou adoraci Denisy takovej sprcung, že se sem už bojí.

Jirka se aspoń držel tenisu a netahal sem daně a jiný hovadiny. Navíc po tak dlouhé době, co tu není, si z něj pořád dělat legraci, už zavání obscesí.
Reagovat
slacker
Po vcerejsku se cekalo ze si vybrala spatny den uz vcera a dneska to bude zase lepsi.
Reagovat
PetaM
Sorry, ale tohle můžeš čekat u jiných hráček (třeba u Lucky, ukázkový příklad včerejčka a dneška), ale u Petry tohle prostě čekat nemůžeš. Protože je to Petra.
Reagovat
PetaM
*včerejška
Reagovat
PetaM
Na to, že jsi tu dnes prvně, tak moc pěkné, hezký komentář :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
oživení mezi nudnými stesky :-)
Reagovat
PH94
Big like
Reagovat
VlS
S většinou toho co píšeš se dá plus mínus souhlasit, s jednou výjimkou. Quesh se nedržel tenisu, ale jedné jediné tenistky, ostatním nadával a pomlouval je. Tím, že naprosto neurvale chtěl všem vnutit jeho názor se monstrem stal.
Reagovat
smazaný uživatel
pobavilo :D like :)
Reagovat
smazaný uživatel
pobavilo :D like :)
Reagovat
blixa
+1 Toho Queshe nepamatuju takže nemůžu soudit, ale jinak dobrý postřehy. S tím Marianem99 jsem to taky vůbec nepobral, proč na něj "starousedlíci" tak vyjeli. Ten příměr "roztomilé" mi k tomu sedí ;-)
Reagovat
PetaM
Byl spíše nepříjemný, než příjemný. Příliš bojoval za dobré jméno Petry a nikdy to nevzdal .. :D Dost tu lidi sral, ale je fakt, že když byl svržen vůdce, tak od té doby tady nastala přehlídka blbců, kteří by rádi zaujali jeho místo ...
Reagovat
VlS
Já ti vysvětlím proč - Ten Quesh kdysi začal hodně podobně a postupem času začal bejt arogantní a velmi sprostej ke komukoliv, kdo si dovolil fandit někomu jinýmu než Petře, nebo si dovolil dokonce něco u Petry zkritizovat. Starousedlíci jsou vesměs fandové tenisu jako takového a jsou alergičtí na to, když jim někdo začne vnucovat tenistku jen proto, že se mu ta kočka líbí.
Zase nic tak strašnýho mu tady nikdo neprovedl , že se panáček urazil, protože nebyl chválen jak je asi od maminky zvyklej a vyčichnul, to je jeho volba. Nikdo ho nevyháněl.
To, že tady lidem, který nezná, nadával do blbců a podobně jen proto, že nesdíleli jeho nadšení nad Denisou, to o něčem svědčí.
Reagovat
Fandina
Vážně byl sprostý a arogantní ke každému, kdo si dovolil fandit někomu jinému než Petře?
Reagovat
blixa
Jak říkám Queshe nemůžu komentovat, ale jinak s tebou dost zásadně nesouhlasím. Právě ty si byl jeden z těch, kteří pro mě tak nepochopitelně vypěnili. Ale já nemusím všemu rozumět, tu ambici jsem už před dááávnými lety opustil :D Mě se Marianovi komenty líbili, bylo to vždy s nadsázkou a humorem, ale pro tebe asi ne. To je právě to, slušnej kluk když dostane ťafku tak odejde, ale paka jako Frick mají hroší kůži a budou tu furt. Tak aby tu pak nezbyli jen takoví. Už jsem to zažil v jedné staré, dobré a kdysi skvěle fungující diskuzi. Nakonec zbyli jen cvoci a pak to umřelo úplně.
Reagovat
slacker
Coze? S nadsazkou a humorem?
Reagovat
smazaný uživatel
Copak, poznal ses v tom "paka jako Frick"? :-))
Reagovat
slacker
Nepoznal.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jen, že jsi tak promptně reagoval. :-)
Reagovat
slacker
3 minuty stejna prodleva jako u tebe v reakci na me. Mam s toho take neco vyvodit? :-)
Reagovat
spaniel
To vazne? Nic ve zlem, ale chlapec mel jen 2 komenty, ktere daval porad dokola...podle me neškodný, nevim proc je pryc, ale fakt netusim, kde si v jeho komentech odhalil humor a nadsázku.
Reagovat
blixa
Odhalil. Hele, klidně mě můžeš mít za blba, nic proti tomu :D Ale já to vidím takhle, mě to bavilo ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Pak dával nadsázku, když ho tu někteří napomenuli, ok, ale mláďata jsou někdy impulsivní a myslí si, že mají pravdu jen oni, takoví jsme byli všichni, někteří jsme takoví dodnes. :) Myslím, že takovéhle dramatické odchody, kdy se to všem dává najevo, jsou úplně zbytečné. Když chci, tak sem prostě přestanu psát a nemusím to všem oznamovat přece. :)
Reagovat
slacker
Oznamovat nemusis, ale hlasit se to musi :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, to je nějaká místní povinnost? :D Nickové odcházejí a přicházejí, je to přece portál. Myslíš si, že až tady třeba jednou skončím, což jsem vlastně už udělala, že to budu všem veřejně oznamovat? Sejde z očí, sejde z mysli, život jde dál.
Reagovat
slacker
No takove vetsi prohlaseni na odchod je prece dobrym mravem TP :-)). Uz bys mela mit od minule nejake v pracovni verzi pripravene
Reagovat
smazaný uživatel
Jo jasně, nemyslím na nic jiného :)
Reagovat
VlS
A pochopils, proč odešel? Já teda ne. Že dostal tu a tam sežrat Denisu? A ten humor a nadsázku bych teda taky docela rád viděl.
Reagovat
slacker
ja taky :-)
Reagovat
blixa
Pochopil, mě bejt 16 a dostat od vás čočku tak táhnu taky. Hele nic, už to neřeš. Prostě vás sral a mě a možná ještě někoho bavil. Tečka.
Reagovat
VlS
A ty, bejt ti 16, tak budeš lidem, kteří k tobě nepoužili žádnou vulgaritu, a vůbec je neznáš, nadávat do blbců a já nevím čeho? A dostat čočku, to vypadá jinak, on žádnou nedostal.
Reagovat
blixa
Hele, kam až to chceš rozpihňávat ? Budem dohledávat jednotlivé komenty ? :D Já si myslím, že čočku dostal. Teda aspoň já bych se tak na jeho místě cítil. Ty asi ne. Nějaké nadávání "do blbců" si buď nepamatuju, nebo mi asi nepřišlo v daném kontextu nepatřičné :D Víc fakt nevím, co bych k tomu už dodal ;-)
Reagovat
slacker
nejake prohlaseni
Reagovat
gigin
Ježišmarja a čemu se jako divíš? Prohrála česká hráčka, nejúspěšnější hráčka. Cos jako čekal, že tu bude 5 komentů na téma nevadí Petro? A Kveš je Kveš určitě. Byl to fašista. A s tím Marianem, jako co se mu stalo, on je uražený, nebo přecitlivělý. Zase jako budme normální, tvl..
Reagovat
slacker
Napsala mu Denisa dopis "Vis ja te mam rada ... jako kamarada"
Reagovat
blixa
No stalo nestalo, asi nic :D, jen že přijde sem mladej nadšenec (kolik mu je ? 16?) a hned dostane přes hubu. Tak se stáhne, já se mu nedivím. O nic nejde, jen že jsem nepochopil, proč zrovna on. No nic, neřeš.
Reagovat
gigin
Já vůbec nevím o co jde s tím Marianem. Já jenom vím, že měl divné otázky, co se týče adres a kam má jít a sem tam zaspamoval s tou Denisou. Jako někdo mu něco řekl? Kdo a co?
Reagovat
blixa
Neřeš ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Co se týče 99, ať už Mariana nebo Berdycha, tak sorry, občas se choval jak dítě, který má čas hledat všechno o Denise, ale najít si něco sám neuměl. Ok, pak tu pořád otravoval s Denisou, tak si do něj pár lidí rýplo, i já, ovšem nevím, že by to byl důvod k urážení a nemusel dělat drama, že tu končí atd. A quesh byl zaujatý, někdy zbytečně prudil, ovšem někteří ho i rádi provokovali, co si budeme povídat. A vyjadřoval se jen k Petře, ovšem Frick atd. tady řeší pomalu každou tenistku a tak nechutně, že se to občas nedá číst. A jeho téma na daně atd. je no comment. Takže když už se z queshe dělá monstrum, tak ale spravedlivě, že tu jsou opravdu někteří ještě horší. A pokud vím, občas quesh uznal, že přestřelil. Takže i když ho tu někteří měli plné zuby, neznamená, že byl nejhorším nickem na TP. A tím, že se o něm pořád mluví, tak tu evidentně některým, kteří se rádi dohadují, chybí.
Reagovat
slacker
Nepamatuji jedine priznani ze prestrelil nebo se zmylil
Reagovat
smazaný uživatel
Já jo, představ si, protože mně nevadil jako tobě. Ale je fakt, že poslední dobou ses mu nějak chtěl vyrovnat, i když to nebylo o tenise ani o Petře. :P
Reagovat
Fandina
gigin ... Kveš byl fašista? A ty jsi kdo?
Reagovat
slacker
Antifasista?
Reagovat
gigin
Ano měl fašistické způsoby diskuze. Co su já? :DDD Jsem jen nick, Fandino, tak jak říkáš.
Reagovat
Fandina
Nevšimla jsem si, že by měl fašistické způsoby, ani náhodou. Tvé názory jsou mylné.
Reagovat
gigin
Ok, quesh byl objektivní diskutér, který v případě svého omylu uznal svou chybu. Takhle je to lepší?
Reagovat
PetaM
Miluju lidi, jako jsi ty. Černá - bílá. Více barev neexistuje.
Reagovat
gigin
Tvl, tak co jako? Ty už si to nepamatuješ?
Reagovat
PetaM
Teď nemluvím o Kvešovi, ten je mi úplně jedno. Ale prostě jde o to, že ty napíšeš, že je fašista, někdo ti na to něco řekne (třeba může mít i pravdu, já fakt nevím) a ty otočíš o 360° s tím, že byl nejhodnější člověk na TP :D :D Takové to vzdorovité chování mi prostě strašně vadí :D

Ano, Kveš měl neuvěřitelně přehnané názory a ke konci jsem pěnil už jenom jak jsem nad komentářem viděl, že to psal on, ale na druhou stranu se i dokázal omluvit, když to vyloženě přehnal, to spousta lidí tady neumí a jedou si to svoje, i když to není pravda.

Jen jsem prostě reagoval na to, jak to všechno hned otočil o 360°. Jinak o Kvešovi se bavit nechci, šlo jen o tohle :D
Reagovat
gigin
Já jsem to samozřejmě přehrál, přehnal tu otočku. Tos snad pochopil. S Fandinou se jinak mluvit nedá, sorry.
Reagovat
PetaM
Jakože chápu to ... Ale napsal jsem svůj názor :D

Jinak, s fandinou se především mluvit nemá! :D :D A když už, tak o tenise :D
Reagovat
Fandina
Souhlas. Je zbytečné se s Fandinou bavit o čemkoli. Hlavně ne o mně. O tenise ano, ale o mně to nemá smyslu.
Reagovat
Roger_Federer
O tenise se stebou bavit neda, jsi mimo, vubec nediskutujes, pouze zavalis nejaky svuj pocit..z zapadu, ktery ovsem z realitou nema spolecneho nic.
Reagovat
Fandina
gigin ... nikdo tě nenutí, abys se mluvil. Nikdo tě nenutí, abys odpovídal. Tak se nedělej.
Reagovat
gigin
Tys na mne reagovala první a ptala ses kdo su. Já s tebou budu mluvit, proč ne...
Reagovat
Fandina
gigin, ano napsala jsem to jako řečnickou otázku. Ale to je tak všechno, co se od toho dá čekat. Jinak mě je úplně jedno, kdo tu co píše a je to každého věc. Fašistu si ale představuji jinak.
Reagovat
slacker
S cirem na hlave?
Reagovat
gigin
Ale vlastně on byl neomylný. Co řekl bylo svaté. Petra hukla 2x 2:6 a soupeřka měla štěstí, nebo Kvítí zařezal sudí. Petra neměla nadváhu, tos tvrdila i ty. Tys dokonce trvrdila, že je podvyživená. To bylo loni. Pak viditelně pohubla, všichni ju chválili.. no a další a další jeho a tvé polopravdy, ale spíš lži.
Reagovat
Fandina
gigin ... nauč se číst, abys věděl, co tu kdo píše. A nedávej slovům jiný význam. To, že je někdo na hranici podváhy je číslo podle tabulek, stačí si najít výšku a váhu a dojdeš k němu. Tak mi netvrď, že jsem tu psala něco o podvýživě. Nelži.
Reagovat
Fandina
Jednou jsem tu napsala, že by měla Petra přibrat a bylo to ve smyslu přibrat svalovou hmotu, protože ona krátce předtím mluvila o tom, že potřebuje posílit tuším břišní svalstvo a že na tom pracují s kondičním trenérem.
Reagovat
gigin
Dobře tak byla na hranici podváhy.
Reagovat
smazaný uživatel
Fandino, kdy konečně pochopíš, že BMI je u sportovců absolutně k ničemu?
Reagovat
Fandina
A co ti na tom BMI tak vadí, já přece o tom nepsla v souvislosti se sportovcem. Napsala jsem to jen proto, že si to každý o Petře může jednoduše spočítat. Sám, nemusí jí vidět a psát o ní, že je tlustá, jak se tu dělo. Co ti pořád na tom BMI vadí, to se sportovcem nemusí mít žádnou souvislost. O tom jsem vůbec nepsala. Já Petru viděla mockrát, tak vím, že nemá nedváhu. A co ten, kdo jí nikdy neviděl a v televizi vypadá oble. Co ten si má myslet. BMI je částečný ukazatel. Se sportovcem to nemusí souviset.
Reagovat
smazaný uživatel
Nadváha a podváha jsou lékařské terminy, které se mj. určují podle BMI. U sportovců i nesportovců. ;-)
Reagovat
Fandina
To jí nevysvětlíš, pořád mele svoje.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, fakt nemá cenu. Končím ...
Reagovat
gigin
BMI se obecně dá považovat pouze za statistický nástroj, u konkrétního jedince je BMI příliš jednoduchým prostředkem, který ignoruje velké množství důležitých faktorů (např. stavbu těla, množství svalstva apod.). V klinické praxi se proto obvykle používají přesnější testy jako měření tloušťky podkožního tuku, impedanční měření atd.
Reagovat
Fandina
Piš si co chceš, je to tvoje věc. Fašista vypadá jinak.
Reagovat
EllNino
a co zlatý střed ? :)
Reagovat
gigin
Víte co, skočte mi na cara... Zlatý střed, kompromisy.. to je hnus.
Reagovat
EllNino
mně to je fuk, sory :D quesh byl zabiják, toho tu fakt zpátky nechci
Reagovat
Fandina
Je to škoda, že tu už nepíše. On se Petry zastával, hlava nehlava. Jiný takový tady není a nebyl.
Reagovat
PetaM
Máme tady Fricka. Ten se zastává toho, aby Petra danila v Česku :D To stačí :D
Reagovat
Fandina
Toho nepočítám, ten Petře nefandí, na rozdíl od queshe.
Reagovat
Frick
Ale já Petře chci fandit. Ale nejde to. Asi by bylo třeba, aby padla někam dolu, a já bych jí zase fandit začal, když by se drapala nahoru. Jako třeba u Nicole. Samozřejmě tím nechci říct, že by musela Petra padnout az tak.
Reagovat
smazaný uživatel
Co kecáš, začal jsi ji pomlouvat, když začala aféra s Monakem a od té doby jsi jak veš. Lucka nikam nepadá a máš úplně jiný metr. Takže jdi do háje s tou falešnou lítostí, dej si na hlavu tunu Ramy, posyp to kýblem popele a pak tu něco piš.
Reagovat
Frick
Monako jsem začal u ni řešit až někdy v lednu. Do té doby ne.
Reagovat
EllNino
hele Ficku a až se Lucka nebo Jája Kája dostanou třeba do top 10 a budou z nich sélebrity, tak jim budeš taky takhle vyčítat všechno ? :D
Reagovat
Fandina
Dám ti radu. Fandíme většinou bezprostředně a u někoho to jde samo u jiného ne. A to je tak všechno, co se k tomu dá říci. Já Petře fandím nejvíc, protože jí věřím herně. A to samé fandím nejvíc Berďovi, protože mu také věřím. Pak mám další oblíbence, ale nejvíc fandím těmhle dvěma. A není to o chtění, komu chceme fandit. Fandíme a víme proč, jestli hlavou srdcem, ale nemá cenu se k něčemu nutit.
Reagovat
jirkomar
Ahoj, já jsem tu dnes prvně, ale čtu to tady tak rok a půl( jen v práci, doma nemám čas "-)). Tvůj koment mi mluví z duše tak, že jsem se odhodlal taky něco napsat.
Reagovat
spaniel
Co děláš za deset sedm v praci? Ajde dom!
Reagovat
jirkomar
Mám odpolko, to můžu být alespoň furt na compu a číst jak se tady hádáte :-). Děsně mi to zkracuje směnu.... Zaplať příroda za TP. :-)
Reagovat
gigin
Tež FFF?
Reagovat
jirkomar
Jsem asi natvrdlej, ale nevím co je FFF..? :-)
Reagovat
gigin
Jestli fandíš Fedexovi, jako spaniel. Fanatický Fanoušek Federera :)
Reagovat
jirkomar
Ahá, tak to ne e. Fedexe můžu, ale neprožívám. Pro mě jsou hvězdy Gael a Radek.
Nole mi neva, Rafu a Můru nemusím. Jinak samo fandím našim, hlavně holkám.
Nemůžu vidět sibiřskou sirénu, naopak mám rád Sam, Petko a Agu.
Reagovat
gigin
Tak díky za odpověď :)
Reagovat
spaniel
Na zabiti casu ideál :) A jeste lip to funguje, kdyz i prispivas. No a dostaneš-li se do diskuse s tou, ktere jméno se nevyslovuje, uteče ti směna jako nic. Akorát dojdes domu unavenejsi a nasranejsi, nez kdybys makal jak šroub :)
Reagovat
jirkomar
Jo je to super, tak snad se trochu rozjedu. Jinak s F nemám problém, jen když se zacyklí, tak to nejde ani číst.
Reagovat
smazaný uživatel
V kazdem pripade se zeptam..., jestli bys nemel chut na dobrou brazilskou kavu, nez se nam tady ta zalezitost s Kvitovou vyresi;)
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrou brazilskou kávou kikdy nepohrdnu :-)
Reagovat
misa
Normální kritika Petry, nic hrozného.
Reagovat
sprchon
Klasika, hezké shrnutí. :)
Reagovat
misa
českého času se pro mě zastavuje svět v očekávání velkých věcí :-))

http://www.dubaidutyfreetennischampionships.com/en/schedule/order-of-play
Reagovat
PetaM
Tak zítra Lucka s Kájou.

Pro mě je to jasné, Kája no ... :D Navíc mi přináší spoustu bodů do Fantasy, takže double radost :D Navíc má Kája skvělou hru a vypadá u toho, jako by ty pecky byly automatické a vůbec žádný problém :D

Na druhou stranu, když vyhraje Lucka, zase tolik mi to vadit nebude, taky hraje krásný tenis :)

No Petra ... Co napsat, koukal jsem na přednášce, spousta chyb, hodně vynucených, ale o dost více nevynucených. Carla ale celkem tlačila a v některých fázích hry hrála neuvěřitelně agresivně, což bych od ní nečekal. Každopádně .... servis byl dnes docela slabinou, nevím no. Je zbytečné k tomu cokoliv více psát, snad jen ... Hodně štěstí v Doha, ptáka jí přeju už hodně dlouho (stejně, jako jsem jí dlouho přál Sydney, tak snad bude karma stejná) :D
Reagovat
smazaný uživatel
Lucce a Káji gratuluji. Ani u jedné jsem ale nepředpokládal, že to dají. Velmi mě překvapily. V jejich souboji přeji Lucce. Prohru Petry jsem předpokládal. Po včerejším výkonu se není čemu divit.
Alizé x Caro: Alizé hraje velmi dobře. Caro často chybuje.
Reagovat
smazaný uživatel
úžasný tenis ze strany Alizé :) jen tak dál
Reagovat
gigin
iqe je stopro quesh.
Reagovat
misa
A jak jsme ho rychle odhalili!
Reagovat
gigin
:-D na nás si jen tak nepřijde
Reagovat
Rip.win
Nemyslím si to.
Reagovat
tommr
může mi někdo vysvětlit proč zápas Wozniacký s Cornetovou nevysílají na DigiSportu? :(
Reagovat
slacker
DigiSport, Slovak Sport, kde se to vyrojilo takove pakanaly? Maji to vysilat na nejake stabilni stanici s sirokym broadcastem napriklad na CT4
Reagovat
Fandina
Stačí zaplatit licenci na vysílání a je to.
Reagovat
VlS
o Marii zdroj tennis.com

?She knows how to make you lose your confidence and always keep you to the limit,? said Makarova, according to this translation from tennisworldusa.org. ?It is frustrating to see how she wastes time. At times it looks like she is ready to serve, but then she starts doing all her moves again. At the beginning it didn't all really bother me, but then she started shouting her ?C'Mons? after each point, as she would do when she is facing a tough moment. Each time more and more frequently. "I don't think she behaves correctly, or that she has good sportsmanship. She takes too much time before serving. The 20 seconds she is allowed within one point and the other are often passed. Then you get stuck at focusing more on these things rather than the match itself?? - See more at: http://www.tennisnow.com/Blogs/NET-POSTS/February-2015/Makarova-Complains-about-Sharapova%E2%80%99s-Lack-of-Sport.aspx#sthash.elKdj8I3.dpuf
Reagovat
misa
Každý to ví, nikdo s tím nechce nic dělat.
Reagovat
VlS
Já bych chtěl, ale to je houby platný :-((
Reagovat
Davor1
O chvíľu tu nabehne jej fanklub (Monty, Haitik, Cico...) a otočí to ešte na jej stranu :DD
Reagovat
blixa
Dneska asi ne, jsou v depresi že Anička rupla ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Se pletes...Haitik tohle ma celkem v pazi...ten ma z nich vsech trech dost nad tim nadled...to se ted musim Haitika RYCHLE zastat, to je pro mne machr, ktery nema problemy se mnou byt ve vlakne ikdyz tlacim proti Marii a ona prave hraje...to jako zase prrr...;)!!! A moc takovych tu nechodi teda...

...krom toho, nemusi ani ti tri pribihat, casove limity se obecne nekontroluji, neni to jen problem Marie, tohle byl celkem slusny problem i Djoka, o na i Simca si obcas da pekne na cas...nemluvne o Rafovi, atd. atd. tech pripadu je spousta...moc se mne to take nepozdava,

Obecne by se nikdo nemel bat tem hracum bez rozdilu postaveni v rankingu rict warrning...!!! Jenze to tak nefunguje, a to je prusvih...

Jestli Marie vytahuje svuj hlasovy projev jako zbran, jo celkem mam s tim problemy, ok, ale tady celkem Marii chapu,,,strasne silova hracka a hlavne servismanka, to musi byt dost vysilujici, ta bude hledat kazdou sekundu, aby mela cas nez odpali...pokud ji nekdo nepopozene;) jinak ten navyk tam zustane,,,dost pochybuji, ze ho zmeni...
Takze warrning, opakovacka, ztrata fiftynu...jednotne a na vsechny...;)

Musism rict, ze mam jeste par tipu, kteri by meli problemy, a celkem bych tohle i bral, byla by to pekna supa...ona Marie je tak nejak pochopitelne na ocich;) Ale nekolik kandidatu/tek by se jeste naslo;D)

Su pro, bylo by to celkem zajimave;)
Reagovat
smazaný uživatel
jo, abych nezapomnel, gratulace k Simone vyhre;)
Reagovat
Davor1
vďaka, zo začiatku kým sa zastreľovala mi nebolo všetko jedno, Cvetana hrala veľmi dobre, proti väčšine hráčok by to stačilo...tiež ju mám rád a chcel by som od nej vidieť takýto tenis častejšie, tak snáď...
Reagovat
Davor1
Haitika som tam dal len ako jedného z najväčších fans Marie, keďže mi napadol medzi prvými :-))
Ale ten Monty by jej to obhájil nabetón :DD

Ja nemám problém, ak sa to občas pretiahne, v dôležitom zápase, pred dôležitým fifteenom, kedy je potrebná maximálna koncentrácia, ale ona to doslova zneužíva, patrí to do jej repertoára nekalých praktík, porušuje to sústavne, v každom zápase a robí to zámerne, takže jej by som to rozhodne nezľahčoval a vôbec ju neprirovnával k ostatným, tebou menovaným...
Myslím si, že nejaká slušnosť a fair play by mali existovať, aj keď je jasné, že každý sa snaží vyhrať a používajú sa na to rôzne spôsoby, takéto "chodenie cez mŕtvoly" je mi ale odporné, ona to robí v najväčšej miere na okruhu a preto ju nemám rád. To, že jej vlastné spoluhráčky z repre (Svetlana, Kaťa) na to poukazujú už niečo znamená a snáď jej to niekedy dopne, škoda, že zatiaľ nemalo "gule" na ňu vytiahnúť jej vlastné zbrane viac hráčok...síce keby tie gule mali, to by tiež asi nebolo OK :DDD
Reagovat
VlS
No, já jsem spíš překvapenej, že si to dovolila zrovna Káťa ( řekl bych, že po tom, co nebyla nominovaná do FC). Za to jí Tarpiščev nepichválí.
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za zastání!! :-)) :D
Už jsem napsal svůj názor na to v reakci na VISe.. :-))

Ale nechápu proč pořád se hrotí do Maruš kvůli překračování časového limitu.. Jo, uznám, že málokdy se vejde do tich 20-25 sekund.. Přiznám se, že se sám někdy divím, že už nedostane warning! :D Ale mě to fakt nevadí, že jí to dlouho trvá, než uvede servis do hry.. :D :-)
Ale zpátky k tomu, že nechápu proč se hrotí jen do Maruš.. Támhle Nadal překročí časový limit o 20 sekund, dostane warning a hned má kecy typu, že fanoušci chtějí vidět dlouuhé výměny a že nemá čas se utřít, vyndat gatě z řitě atd.. Taková Maruš není! Když už dostane warning, tak to přejde a nazdar! Neřeší to na tiskovce, vůbec.. Tohle myslím, že je zase dobrý na ní.. Jen škoda třeba, že mi přijde, že to většina lidí přehlíží.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No podle mne se to moc zosobnuje, a potom to pravidlo fungovat nebude nikdy...kdyz nekdo rekne, hele Rafa zdrzuje, tak to jako argument proste nestaci...nebo Marie....to bude spis fungovat opacne....jako stezovani si na soupere, a omlouvani prohry...proste tyhle argumentace efektivni nebudou...

...musel by nekdo rict, my chcem takove pravidlo aby fungovalo...vic to podtrhnout jako takovy obecny princip...podle mne by to bylo vice efektivni...jenze tem hracum je jasne, ze by sli nakonec trochu proti sobe, nikdy nevis, kdy prijde zapas, kdy ty pausy budes tzv. potrebovat...;)
A nemyslim kvuli zdrzovani...;)

Urcite bych byl pro, aby se ty limity vyzadovaly konzistentne a u kazdeho, bez rozdilu;) To je jasne;) A myslim, ze by to bylo i celkem zajimave...vsadim se, ze Marie by mela ve vysledku s tim nejmensi problemy, ale nasly by se podle mne slusni kandidati, kteri myslim by to jen tezce zvladali;) Uz z toho duvodu bych to pravidlo chtel videt ficet v realu;)

Ale jinak toho hlasoveho projevu na kurtu je opravdu dost skoda;) Mohl bys s tim neco udelat:)))

...No a blizi se IW, to mne zase asi omejou z te vasi Marus, ale pozooor Karlicka je letos pripravena, tak si dejte v Kalifornii majzla, jak na sebe narazi - letos ji z toho pavouka proste Karlicka vynda;)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevim proč se nějak neomezí hekání na kurtu po každem balonu. Nikoho to nezajímá a dívat se na tak uřvaný zápas je děs
Reagovat
smazaný uživatel
ÁÁ zdá se, že Makarova pořád nerozdejchala porážku na AO! :DD

Ne, dělám si srandu.. :D Ať si Makarova říká co chce.. :-) Každý máme nějaký názor.. Jako teda ale nevím, že proč se do ní opírá, že křičí "Come on", když třeba čelí BP.. Tak každej ten zápas prožívá jinak né?.. A ještě, když je to na důležité míče..

Maruš prostě nějaká je, mě to nevadí, jsem rád, že je odlišná od jiných a nazdar! :DD
Reagovat
spaniel
Jenze ona prave pise ze to řve porad a nejen na dulezite mice. Konecne nekdo rekl pravdu, Sarapova ma nejhorsi chování na kurtu.
Reagovat
smazaný uživatel
To je blbost, že Maruš řve "Come on" po každém bodu.. Na to tam jsou jiné expertky.. :-))

Jediný zápas, kdy se povzbuzovala "Come on" po každém bodě byl zápas se Serenou v Miami 2013, kdy byla ohromně motivovaná a vlítla na ní.. Jinak se v žádném zápase tak nechová.. :-)
Reagovat
spaniel
Ja jen psal co řekla podle citátu nahoře. Mne na ni vadi mnohem vic veci nez Come on (pohyby ala lenochod, grimasy, vriskani). To come on je mozna to posledni co mne vadi. Ale ja proti ni nehraju a kdyz si nekdo troufne proti ni konecne neco rict, tak si za tim urcite stoji. A za to ji chvalim.
Reagovat
smazaný uživatel
chapu, ze jste vsichni naprosti Dusinove, asi... :-) Ale prosim te, ted na rovinu. Nehajim veci, ktere porusuji tenisova pravidla, ta dana a psana. Vnimam i etickou stranku veci, pochopitelne. Ale nenapadlo te, ze v tenise je to uplne stejne jako v zivote, ze vyrovnat se s necim (neprijemnym) je soucasti me pripravy, meho vykonu a mych kvalit? Reknu neco jeste silenejsiho - me inteligence? Jeji nedostatek nevidim v bezchybnem vykonu, ale v nepripravenosti, pripadne v opakovani stejnych chyb.. ;-)
Reagovat
spaniel
? Nejak nesleduju. Proste to neni sportovní chování. V pravidlech treba řvaní sice neni, ale jen proto, ze to pred Seles nikoho nenapadlo nejspíš. Nevadi mne heknuti u silového uderu, ale pri kazdem (uz jsem videl i u slajzu)? A navic to cim dal vic protahuji, mic uz je davno za siti a Ina jeste vresti. Na cas jsou pravidla a přesto je nekteri ignorují (Nadal). Ten dokonce porušuje i koucing na kurtu, coz je u chlapů hodne ubohé. Kolikrat uz bylo zneužité MTO, kdo dokaze ze je to jen finta na rozhozeni soupere? Pokud to dovolime a budeme zticha, z tenisu se stane hnus, kdy budou hraci vriskot, zdržovat, simulovat zraneni atd, jen aby získali výhodu. Proc by to meli ti slušní přecházet a trénovat odolnost? Pokud by meli vse davat do pravidel, to by bylo smutné. Neco proste musi byt přirozené a to je treba sportovní chování
Reagovat
smazaný uživatel
ale ja jsem jasne deklarovala respekt pred pravidly i etikou.. :-) Pred sportem mam ten nejvetsi. Ale dech by mi proste mnohem vic vyrazila hracka, ktera by MaShu porazila a pak teprve vyrukovala s kritikou jejich nevhodnych manyr. Melo by to v mych ocich mnohem vetsi grady. Navic - pokud je to Maruscino rvani skutecne takovy hrob svetoveho tenisu - hracky maji svoji asociaci, sve mluvci, sve manazery, sve tymy - protest (stiznost) lze vest mnohem elegantneji, totiz oficialni cestou. A pokud jde vsem jen o penize, tak at jsou zticha! :-)
Reagovat
spaniel
V mých očích by to taky melo vetsi grady :) Ale ono to pak tak nebolí, ze jo. Asociace, mluvčí... To uz je pak moc oficiální, pochybuju ze by to chtela hnát do extrému a jit proti nekomu jako je Masha. Mohlo by se to otočit. Takhle si rypne a dal se to neřeší.
Reagovat
smazaný uživatel
prave proto je to jen pliva a ne boj o princip.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Mam dotaz!:)
Myslis si, ze kdyby Marie nevrestela, zeby nevyhravala?
Reagovat
spaniel
To netusim. Fed nečeká a vyhrává. Treba to ma ale uz tak zažité, ze by bez toho hrala hur. Nebo by mozna nerozptylovala rvanim soupeřky a ty by ji casteji porazeli. Rozhodne by ale mela minimalne o jednoho odpůrce mene. Jeji tenis uznávám, hraje utocne a ma nervy ze železa. Bohuzel vse ostatni se mne na ni hnusi.
Reagovat
spaniel
nečeká->neheká
Reagovat
smazaný uživatel
Ja se jen ptam, abych zjistil, jestli ji proste opravdu jen nemas rad, nebo mas pocit, ze to je z jeji strany cilene nesportovni chovani...
Ja Marusku asi podporovat nebudu, nebot nemam obcas nervy na jeji ultra utocny styl, ve chvilich, kdy to podle mne je uplne zbytecne...to same Kvitova,,,ale ona u toho nerve, ze...ale je to samy,,,

Muj nazor je jinak uplne opacny, nez se vetsinou predklada, ja si totiz myslim, ze kdyby nasla "jiny zpusob psychicke vnitrni stability", a nevrazela do toho ten vriskot, tak bude vyhravat jeste vic!!! Podle mne se vydala cestou, ktera ji spis trochu zabrzdila...Muj tip take je, ze se ke konci kariery vrati k tomu s cim zacala, s tenisem plny pohybu a bez te agresivni vlozky...nejen hlasove, ale i herni...Styl Moniky Seles je podle mne slepou tenisovou ulickou, ktera muze prinest sice uspechy...ale take budi v cloveku strasne prepeti...a mozna i problemy,,,nejen u fandu...

Krom toho je mozne si vsimnout, ze Marie se pomalu vraci k tomu s cim zacala, na antuce predvadi neskutecne vykony...

Na zacatku kariery mela podle mne naslapnuto byt lepsi nez Serena...kdyz jsem ji videl, rikal jsem si, tahle bude kralovat tenisu, a jen ztezi ji bude nekdo porazet...
...muj nazor je fakt mozna ulitly, ale pro mne slusna mrhacka...
Sledovat ji na pomalem hardu, je pro mne utrpeni...i s vypnutym zvukem...na trave uz take, daleko to ma do jeji prvni vyhry a hry ve Wimbledone...
...ale ona se pomalu vraci ke svym prirozenym korenum,,,
,,,podle mne jeste tak rok, dva a bude tam mozna zpet skoro uplne;)

Nemam ji rad, ale respektuji tu jeji experimentalni cestu...je to jeji choice...ono nakonec jsem i rad;) Diky te jeji ceste, ma treba Petra Wimblas;D) a Serena vpohode kraluje;)))
Protoze, kdyby rozvijela to, s cim zacala, tak by to prvni finale Petry asi nevypadalo tak, jak vypadalo...
Takze Kvitovci by podle mne spis meli byt vdecni, za Marii, jak ted je;)))
Reagovat
PH94
Tak jak zítra dopadne české derbíčko a jak dopadne to španělské? :) Já bych to viděl na Karolínu a Suarez Navarro :)
Reagovat
Davor1
Ja to vidím presne naopak...
Reagovat
smazaný uživatel
Muguruza-Lucka muj tip ..
Reagovat
VlS
taky tak, Lucy a Mugu
Reagovat
PH94
Jen doufám, že některá z našich vyhraje ve 2. setech a pošetří tak trochu sil na semifinále. V zápase Muguruzu-Suarez bych naopak uvítal nějakou krásnou a dlouhou bitvu :D
Reagovat
tommr
Španělky mají sil evidentně dost, protože ted právě hrály (a vyhrály) společně ještě debla ...
Reagovat
tommr
škoda, že si to holky nemůžou prohodit tak, aby obě čtvrtfinále hrály Češka proti Španělce ... :)
Reagovat
PetaM
Víme, jak to dopadlo v Antverpách. Jedna na každé straně a ani jedna ve finále. Takhle je to lepší, aspoň jedna z nich bude v tom SF. Kdyby hrály proti Španělkám, nemusely by tam být ani jedna ...
Reagovat
tommr
to je taky pravda ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No trochu mě překvapila prohra Petry , no nechybělo mnoho do výhry , ale hrála s hráčkou , která toho dnes až tak moc nepředváděla Petra se musí zlepšit razance je tam skvělá , ale těch chyb ...
Karolína s tou jsem trochu počítal pokud ji pujde , ale servis ,Ana je hráčka proti , které se dá hrát když se ji nebojíš .
Lucka tak tady bylo opravdu největší překvapení , Lucka hrála skvěle pohyb byl srovnaný Venus opravdu měla co dělat ani ta její razance nestačila.
Zápas Lucka vs Karolína před týdnem jsem byl na vážkách , ale ted je ted čistým svědomím fandím Lucce opravdu ten titul už je třeba .
Reagovat
smazaný uživatel
Romane, tak konecne;) To je presne to, co nam minuly tyden chybelo;) Skvele rozhodnuti;)
Reagovat
blixa
Špatné rozhodnutí ale což. Dělat chyby je lidské .. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
..a odpoustet je bozske, odpoustim ti tvuj koment;D)))
Reagovat
blixa
Ó díky Pane, že jste se smiloval nad hříšníkem ;-)
Reagovat
LukasH
Zápas Petry jsem neviděl, ale ten výsledek mě nijak zvlášť nepřekvapuje, když jsem jí včera viděl se Svitolinou. Je to prostě Petra, byla taková vždycky a asi i bude. I v roce 2011 měla úplně hluchý období. Akorát dost vyhranejch turnajů a lepší výsledky na GS. Jak jsem koukal včera, tak asi nezáleží, jestli je Petra tlustá nebo hubená nebo jestli je den nebo noc. Naopak mi přišlo, že když je u těch míčů extra včas a má čas na rozmyšlenou, napálila to absolutně někam do háje.:-):-) Podání jí od AO s Madison někam odešlo.
A sorry, ale ty kecy o Karolíně? Jak bude nová a mnohem silnější česká 1? Až vyhraje to, co Petra a bude 4 roky v první 10, z toho dost dlouho v 5, tak se tady o tom můžeme bavit...
Reagovat
misa
Asi tak, někteří už mají vítězku pár internationalů div ne za světovou jedničku :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevim či si tady všímáte těch výkyvů vyhraje favorizují ji už na českou jedničku snad i na světovou vzápětí prohraje a bude se psát , že patří tak kolem 50 místa :)
Reagovat
VlS
Jo, to rád spolupodepíšu ( což neznamená že bych Káje nepřál, aby se jí dařilo, a když bude jednička, protože vyhraje GS a x dalších velkejch turnajů, tak jí to budu z plna srdce přát, ale zatím se to nestalo.
Reagovat
blixa
Lehce pozměníme jedno arabské přísloví :

Psi štěkají, ale Kája táhne výš ... ! :D
Reagovat
smazaný uživatel
No jen než se posouvá já ji to přeji :) Možná potom boj o českou jedničku Petru nahodí ještě výš :) Zítra vítězství , ale přeji Lucce a to jen kvůli minulému týdnu jinak Karolína už ted patří do TOP 10.
Ale chtěl jsem napsat , že tady ta výhra či prohra dělá divy chvíli patří do TOP 5 po prohře zase do první padesátky a není to jen ona o kom se to píše.
Reagovat
mac.hall
Petru nemá smysl jakkoliv komentovat a budit tady opět vášně. Pro mě je opravdu ztracený případ. Pokud si nesrovná hlavu , nikdy se nedostane na posty nejvyšší. Lucka mě příjemně překvapila. Poslední dobou neměla zrovna superformu a naopak Venus vypadala , že se do ní vrací. Takže , jen tak dále. No a Karolína . Nechci jí křivdit , ale podle mě její výsledky jsou až neskutečně kvalititní, když vezmu v potaz , jak vizuálně vypadá její hra. Ještě jsem u ní nikdy neviděl , až snad na nedávný zápas s Agie Kerberovou, hru , která by skutečně vypadala na žebříčkové postavení , které v současné době zaujímá. Samozřejmě jí fandím , ale nemyslím si , že by se někdy dostala do nejlepší pětky. Tedy s tenisem , který předvádí. To by musela hodně přitlačit.Ale rád se nechám překvapit.
Reagovat
smazaný uživatel
Zařekl jsem se, že Petru budu ode dneška sledovat až od QF, kromě wimblasu. Dříve to nemá smysl
Reagovat
VlS
Ona ta Káji hra vypadá tak nějak poklidně, až rekreačně, ale je úžasně efektivní i bez řevu a opičení. Uvidíme kam dojde, rezervy jistě má.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně nečitelně, z toho myslím těží nejvíce
Reagovat
blixa
Mě tou "nenápadností" připomíná skvělého slovenského (i když tehdy československého) tenistu Miloše Mečíře. ne že by snad hrála podobně, to ne, ale tu nenápadnost , tu mají společnou. Když hrál Miloš, tak tím soupeře úplně ničil, protože hrajete proti někomu, kdo vlastně jakoby nehraje nic zvláštního, žádné výjimečné údery, na kurtě vypadá jak když napůl spí, ale on kurnik jaksi mimochodem vyhrává !!! :D A to je přesně Kája, pokud jí vyloženě nechodí první servis. Když jí chodí, tak si to soupeřka aspoň před sebou obhájí, proč rupla, ale když ty esa nedává pořád, tak to musí být deprese :D
Reagovat
blixa
Ano , to mi Kiske připoměl, ještě tu nečitelnost mají společnou ;-)
Reagovat
slacker
me se libilo jak komentari na OH v Soulu porad pripominali ze mu souperi rikaji Velka macka :-))
Reagovat
slacker
Nebo to pripominali pri prenosech DC? Uz nevim
Reagovat
Fandina
Že to říkají v televizi je super, ale když jsem byla vloni na turnaji ve Vídni, tak tam hrál mladý Mečíř a já jsem vyslechla hovor dvou Rakušanů, kde jeden upozornil druhého, že se tak jeho tátovi říkalo.
Reagovat
Pavlis
Co jsem včera a dnes Petru viděl, bylo to dost tristní :( Agresivní kasino tenis už neumí, podání pořád slabé, v delších výměnách se neudrží. Fajn to bylo akorát v závěru třetího setu se Svitolinou. No, a pak další věc, že se jí špatně hraje s běhavějšími soupeřkami. Jediný štěstí, že nebyla dnes jediná z Top10, která prohrála. A neměla by si dávat takový pauzy, však se podívejte na Plíškovou.
Reagovat
slacker
Hlavne by nemela po pauze hrat rovnou dulezity turnaj, ale dat si nejaky predkrm, kde neroizehraniost nestoji tolik bodu. Kor kdyz vynechala FC
Reagovat
Frick
Měla hrát FC a Deniska by třeba vyhrála Patláju. Fuj Petra, zlá Petra.
Reagovat
freeteepek
A to si vem, že Karolína k singlu hraje ještě debla. I když jí to v něm teď moc nejde:-)
Reagovat
blixa
Ono je to náročný. Podle mě čím víc jí to jde v singlu, tím víc polevila v koncentraci v deblu.
Reagovat
Chrenda
až bude Karolína českou jedničkou. Ta má hlavu silnou, bude konzistentní a dle mého názoru i silnou jedničkou. Přál bych jí aby teď v Dubai vyhrála, má na to 100%. Petra je bohužel marná, věčná škoda.
Reagovat
misa
Nepřeleze qf...
Reagovat
smazaný uživatel
To si povíme, až Kája vyhraje nějaký GS a média a fanoušci se na ní sesypou jak vosy na bonbon. Teď hraje absolutně bez tlaku. ;-)
Reagovat
Davor1
Zaujímavé, že ostatné vaše hráčky (Lucka, Kája, Bára) majú obrovský problém uhrať s tou márnou Petrou set, nie to zápas :-))
Reagovat
smazaný uživatel
To víš, Češi, zvláště někteří, jsou hodně nevděční fanoušci. Úspěchy jim strašně rychle zevšední. ;-)
Reagovat
tommr
to máš pravdu - je to velice zajímavej úkaz, kterej by si vyžadoval podrobnější rozbor ... :)
Reagovat
rib
jejda, tak Petra prohrála a Karolína vyhrála... To je celé. Těším se, že roste generace hráček, a že některá ještě kromě Petry přidá místo v 10 nebo GS. Ale že je Petra marná, to bych tak úplně nezobecňovala. Někdy marná je a někdy ne. A tak to má zatím každá hráčka, včetně Plíškové
Reagovat
tommr
já to myslel tak, že je zajímavý, že Petra v poslední době poráží ostatní Češky i když se jí třeba jinak vůbec nedaří ... :)
Reagovat
LukasH
Má zřejmě nějakou podvědomou motivaci, že musí uhájit místo český 1 v tom, že jí jiná z Češek nesmí porazit. Vždy proti nim hraje skvěle.
Reagovat
slacker
Kdyby tu podvedomou motivaci radeji rozsirila ze musi byt svetovou jednickou :-))
Reagovat
Jan
Češek se Petra nebojí a hraje s nimi v klidu. S ostatními je to jiné.
Reagovat
smazaný uživatel
S jedinou Kajou to bylo vyrovnané, protože ona s ní nemá respekt
Reagovat
VlS
a stejně prohrála ve dvou
Reagovat
smazaný uživatel
Petra je českou jedničkou od 10.1. 2011, tehdy jí nebylo ještě 21 let. A v desítce byla už v 21 letech.
Budu mile překvapen, pokud bude Karolína tak dobrou českou jedničkou jako je Petra.
Pokud budou obě v desítce, tak mi bude celkem jedno, která bude českou jedničkou :-)
Reagovat
blixa
Co furt šílíte s tou jedničkou ? Kája jde pomalu ale důkladně ;-) :D
Reagovat
tommr
tak už je jasný, že Pironkova Petře nepomůže. Hraje sice na svoje poměry velice dobře, ale Halepová se zaskočit nedala. Tady je vidět obrovskej rozdíl mezi Halepovou a Petrou. Halepová na kurtu myslí a dokáže svojí hru přizpůsobit soupeřce a vývoji zápasu ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Nechtěl bys už tu Petru nechat na pokoji? :-)
Reagovat
Michaelus
Má pravdu.
Reagovat
misa
Bože, bože... To zase budou hádky. Přidal jsi od minula k Petře nějakou oblíbenou hráčku?
Reagovat
smazaný uživatel
?
Reagovat
misa
Správně. Co je to otázku, ptát se, jestli má iqe jinou hráčku kromě Petry...
Reagovat
smazaný uživatel
Mám. Třeba zrovna Simonu, například, když tě to tak zajímá. ;-)
Reagovat
VlS
No, to je ten rozdíl. Asi je ukázněnější a víc se drží taktickýho plánu. Je tak pohyblivá ( a nevadí ji, když má běhat) , že klidně hraje dlouhou výměnu a čeká na kratší nebo slabší míč a soupeřku honí z kouta do kouta. Já její hru moc nemusím, ale velice spolehlivě funguje.
Reagovat
pepin
A ještě Vis - to se ví o Petře dávno, pochopitelně ten kdo to chce vidět.
Reagovat
Davor1
Uff, tak nakoniec krásna otočka, ale bolo to veľké trápenie, až šiesty využitý BP. Cvetana hrá ale výborne, hlavne keď Simona nehrá dostatočne dlhé údery.
Druhý set už snáď pôjde ľahšie...
Reagovat
smazaný uživatel
Hm a hned na začátku daruje Cvetě gem DFkem. No, asi to nebude tak jednoduché. :)
Reagovat
smazaný uživatel
A Cveta jako správná soupeřka jí to galantně vrací :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jé, to se holky jako předhánějí, která udělá víc DF nebo co?
Reagovat
Davor1
Je to dosť rozhárané, na Simonu príliš veľa chýb. Ale vo výmenách má jasne navrch, tak už len to triafať do kurtu :-))
Reagovat
smazaný uživatel
A je to :D Simče gratulka, tak aspoň ta mě nezklamala.
Reagovat
Davor1
Trochu ma dnes vystrašila tými úvodmi setov, ale nakoniec s prehľadom...
Zajtra to bude ale ťažké, Kaťi sa celkom obávam, aby sa neopakoval AO...
A Lucka nepotešila ? :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Lucka potěšila samozřejmě, ale má tu o něco oddanější fandy než jsem já :) Lucku prostě prožívám méně než Petru a navíc tu má svůj tým, který ji pořádně tlačí.
Reagovat
smazaný uživatel
moc pěkně nasála kurt i soupeřku, krásný BH po lajně a pak krásný růžek.. :)a máme 1. set, co Vlčku, VISi, PH4 a já nevím, kolik spamů ještě fandí Cvetě :D:D:D
Reagovat
PH94
Ty jsi ale přísná :D
Reagovat
smazaný uživatel
A v čem? :)
Reagovat
VlS
Lunejko, já vždycky s výjimkou zápasů s našima holkama a Simoně nikdy.
Reagovat
smazaný uživatel
nemám tě ráda a vím, že tě to hodně trápí :D:D
Reagovat
Roger_Federer
V noci kdyz jsem do toho dival, jsem si rikal, zitra jasne trio..Pliskova, Safarova, Suarez..celkovy kurz 46 zhruba:)..
zahral jsem si jenom prvni 2 jmenovany.
Reagovat
janek_da
Tak akovky nedavam. To by byl narez.

Osobne jsem Pliskove neveril. Same prelety, porad zapasy. U Venus jsem se obaval, ze na levacky to umi, ale nakonec jsem tu Lucy dal. Karla byla jasná.

Jeste by mohl puknout Tommy Robredo. :)
Reagovat
Roger_Federer
Hral jsem to samozdrejme solo, kazdy zvlast..Akovky nehraju uz dost dlouho,zcela vyjimecne.
Jeste cekam Kudlu a ocekavam, ze Kokinakis potrapi Iva.
Reagovat
janek_da
Kuznecov, Rola, Haider-Maurer to jsou moji koni pro dnešek.
Reagovat
Davor1
prečo Haider- Maurer?
Reagovat
janek_da
Protože Tommy je teď dost mimo. Navíc odstoupil zraněný v Austrálii. Haider je solidní antukář.
Se podívej, jak hrál se 190. hráčem
http://www.flashscore.com/match/YacpKTMP/#match-summary
Reagovat
Davor1
Haidera poznám, videl som ho hrať aj naživo, ale kvalitatívne mi príde skôr na challengerovu úroveň. Čakal som, že Tommymu pomôže práve antuka, to zranenie spred mesiaca už snáď prekonal. Zatiaľ to ale skutočne vyzerá na rakúšana, ak sa Tommy v druhom sete nepreberie...
Ymmer pôjde rýchlo hore, je to veľký talent...
Reagovat
janek_da
jasan. ale kurz dkoro 7. neber to.
Reagovat
Davor1
Tam bol vážne taký kurz? Tak gratulujem, vyzerá to byť na najlepšej ceste :-))
Reagovat
janek_da
Omluva, "jenom" 5. To byl kurz na jiný zápas.
Reagovat
janek_da
ALe ted bych nedal na HM ani pětník.
Reagovat
Roger_Federer
Jj..Kuznetsov i HM..jsou dobre tipi.
Reagovat
Fandina
tipy
Reagovat
misa
mi připomíná jednoho člověka...
Reagovat
slacker
mozna iqe = inkarnace queshe
Reagovat
smazaný uživatel
Az mne zase nekdy budes predhazovat, ze ty queshe na tebe vytahuji ja...a ze ty to nepouzivas...
...tak po tobe hodim traverzu;D)))
Reagovat
slacker
V teto diskuzi a dnes uz byla divoka karta Q vytazena prede mnou :-)). Porovnej casy prispevku.
Reagovat
smazaný uživatel
?
Reagovat
misa
Kvěše přece :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A to je kdo?
Reagovat
misa
http://jirikves.webnode.cz/

Zde vystupujícího pod nickem quesh, největšího kvitovského fanatika všech dob.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha. Tak teď nevím, jestli mě to srovnání má lichotit nebo urazit :-D
Reagovat
misa
lichotit asi ne.
Reagovat
Roger_Federer
quesh ne Fulnekultras..akorad se trochu zklidnil;)
Reagovat
tommr
???
Reagovat
smazaný uživatel
přemýšlím nad tím, co se petře přihodilo, proč se tvářila jak umučení...přišlo mi, že hru by tam měla, jen to nemá v hlavě, prostě měla v hlavě loňskou porážku a k tomu myšlenky, že se její hra neobejde bez jestřába...
Reagovat
PH94
Doufám, že dnes prohraje i Simona Halep :) Velká soupeřka Petry v boji o 3. místo.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty už taky máš v hlavě jen žebříček? Ach jooooo
Reagovat
aligo
oni všichni ://
Reagovat
PH94
Mám no :D Jinak mi je Simča moc sympatická, ale 3. flek je 3. flek :D
Reagovat
Davor1
Už by som sa ani nečudoval, keby tu niektorí priali Serene či Sharapke zlomeninu nohy, len aby ich Petra nejako predbehla...
Reagovat
smazaný uživatel
Fandit nebo nefandit někomu jen proto, aby se můj hráč posunul v žebříčku prostě nechápu. Pro mě nemá žebř vůbec význam :)
Reagovat
tommr
tím bych se moc nechlubil. Z toho je vidět, že vůbec nechápeš, že postavení v žebříčku je přímo úměrný předváděný hře a výsledkům ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No když se podíváš na to, jak probíhala loňská sezona, tak nutně musíš dojít k závěru, že postavení v žebříčku je opravdu jen hrubě orientační a o reálné výkonnosti hráček v daném okamžiku neříká zhola nic. ;-)
Reagovat
tommr
nemluvím o daným okamžiku ale o období posledních 12 měsíců ...
Reagovat
PetaM
Aha, takže když Petra hraje ho.no a posune se ze 4. na 3. místo, tak je to přímá úměra tomu, jaký výkon předvádí? No potěš, až bude hrát dobře.
Reagovat
tommr
viz moje reakce výše. Nechce se mi věřit, že nechápeš o čem ten žebříček je ...
Reagovat
smazaný uživatel
To pro ni žebříček bude krátký. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Opravdu úměrný? Vždyť ty jsi první, který tady kritizuje, když vyšší hráčka prohraje s níže nasazenou, tak kde je tam úměrnost teda? A dneska bys o Petře napsal co? Hrála blbě, ale naštěstí je třetí na světě... :) Ty máš jiné priority než já, ale nepřipadám si tím na nižší intelektuální úrovni než ty :)
Reagovat
PH94
Tak to opravdu ne :) Jen je hezké vidět naší hráčku takhle vysoko :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, já ji radši vidím hrát s radostí, než třeba dneska, i když je třetí na světě. :)
Reagovat
PH94
Samozřejmě, ale ruku na srdce, kolikrát vidíme Petru na kurtu usměvavou? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Simona mne uz Kvetusku nasaala, povrch taky;)
To pro nas nevypada dobre...;)
Reagovat
Davor1
pro nás jo :-)))
Reagovat
misa
nejlepších hráček světa.

Serena: 282,5
Maria: 370
Simona: 247,5
Petra: 172,5
Caroline: 202,5
Ana: 292,5
Eugenie: 152,5
Aga: 190
Ekaterina: 115
Andrea: 125
...
Lucka: 105

Maria s přehledem nejlepší, zaujalo mě druhé místo Ivanovičové - je jasně vidět, že mimo největší turnaje má úctyhodně vyrovnané výkony na skvělé úrovni. 3. hráčka světa Petra je v tomhle žebříčku až 7.
Lucka je prakticky na úrovni Makarové, k jejímu žebříčkovému postavení jí chybí přidat k Wimbledonu ještě nějaké větší bodové zisky. Slušná vyrovnanost už tam je...
Reagovat
smazaný uživatel
Zajímavé. Jenom by mě zajímal postup výpočtů a sledované období. Protože nevěřím tomu, že zrovna Maria, která loni vyjma antuky hrála dohromady prd, tomuhle žebříku vévodila.
Reagovat
tommr
já tomu věřím. V tom srovnání je určitě zohledněno to, že Sharapova hraje minimum turnajů a skoro nikdy předčasně nevypadne ...
Reagovat
pepin
Určitě, já si ani moc nepamatuji kdy mařena vylítla hned na začátku, na rozdíl od Petry.
Reagovat
smazaný uživatel
Máš slabou paměť - Wuhan. ;-)
Reagovat
PetaM
Někteří si pamatují jen to, co chtějí a co se jim hodí ...
Reagovat
pepin
Jistěže se najde i u ní kdy se to stalo, ale oproti Petře je to mizivé procento.
Reagovat
smazaný uživatel
To je možné. A pořád je důležitější, v kolika případech dokráčí hráčka až k titulu než kolikrát vypadne v prvním kole. ;-)
Reagovat
tommr
chceš tím snad říct, že Sharapova má mín titulů než Petra? Začínám chápat proč tě tu lidi berou jako novýho Queshe ...
Reagovat
smazaný uživatel
Celkově ne. Od roku 2011, kdy se Petra dostala do špičky, ano. ;-)
Reagovat
Davor1
Minulý rok vypadla 4 krát hneď v druhom zápase. IW, Rím, Montreal, Wuhan. Všetko veľké turnaje...
Reagovat
misa
jj, Mařka má dokonce jen 15 započítaných turnajů.
Reagovat
misa
16 nejlepších započítaných turnajů k dnešnímu dni.
Reagovat
smazaný uživatel
Díky.
Reagovat
Jabadu
Není třeba ještě házet "Romanem Skamene do žita".
Figuru má Petra úžasnou a dle mě je to únava z tréninku.
Dnes po kurtu celkem lítala a když ji srovnám třeba s typově podobnou hráčkou jako je Mladenovic, Petra je na tom s pohybem mnohem líp.
Určitě se to ještě projeví.
Reagovat
spaniel
Jsem rad ze vypadla Radwanska, to co predvadi neni tenis, ale zoufale pinkani. Petra se dala cekat po včerejší tragikomedii.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele radej mne rekni, kdo ma lepsi BH?
Karlicka nebo Andy???

A zadne vytacky;D)!!!
Reagovat
VlS
Almagro
Reagovat
spaniel
Ktery/a Andy?
Reagovat
smazaný uživatel
Mura,,,preci;)
Reagovat
spaniel
Co je to za otázku Vlku? :D
Reagovat
smazaný uživatel
legitimni otazka:)
My tady ted zjistujeme s giginem, kdo ma lepsi BH, a vybirame ruzne H2H;)
Reagovat
Davor1
Poďme, vybav ju rýchle ako včera Danku :-))
Reagovat
smazaný uživatel
;) Pozor na ten tajny zdroj!!!:)
Ma to byt otevrene;)
A ja si tipl Kvetusku;)
Reagovat
Davor1
No...uvidíme :-))
Reagovat
smazaný uživatel
No, je pravda, ze jak Simona nasaje kurt a souperku, na to potrebuje nejakych tech plus minus 3-6 gemu, tak potom muze Kvetusku vysachovat raz dva;)
A otevrene nebude nic;0)
Reagovat
smazaný uživatel
No, první gemy s Dankou dostávala teda zabrat.. :) Ale věřím, že se zkoncentruje a Pironi dá.
Reagovat
blixa
Dneska je DPP (den plný překvapení), kdo ví jak to dopadne ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Lucku mám rád, ale víc budu fandit Kaje. Myslím, že větší potenciál dostat se do top 10 než Lucka. Ona je hodně silná i mentálně, apson zatím, a to ji více předurčuje dostat se do top 10
Reagovat
misa
Lucka je od top 10 tři vyhrané zápasy.
Reagovat
tommr
já budu přísně neutrální. At vyhraje ta lepší z nich a hlavně at je to rychlej zápas bez zbytečnýho natahování, aby vítězka měla dobrou šanci proti Španělce v semifinále ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jednoznačně Lucka, normálně fandím oběma, ale Lucka taky potřebuje nějaký ty bodíky a úspěch na tomhle turnaji by ji mohl přinést vysněnou top 10.
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka, jasně! Petra a Lucka jsou mé jedničky.
Reagovat
aligo
je že Petra letos ještě neprohrála v prvním kole :) a k tomu má ještě titul ze Sydney :))
Reagovat
blixa
Musím říct, že Karlička mě sere čím dál víc. Likviduje mi jednu oblíbenkyni za druhou, kdy tohle skončí dofrasa ? A ještě fandí už pomalu půl TP i proti našim !! V tom bude nějaké voodoo z močálů, sakra ..
Reagovat
smazaný uživatel
Nemusím ji, ale je potřeba uznat, že se za poslední rok hodně zlepšila. Dřív byla jen dobrá antukářka, dnes drtí dobré hračky na tvrdém povrchu
Reagovat
VlS
Tak se podívej na její jednoručák a odhodlání hrát a přestaneš hledat woodoo. Já jí sice nijak nefandím, ale respekt k ní mám.
Reagovat
blixa
Ale to já taky :D Hele nejsem slepej a vím proč to je, ale to neznamená, že mě to nesere :D
Reagovat
smazaný uživatel
No to neni pravda, zeby ji tlacilo pul portalu TP proti ceskam...to si zase trosku vemejslis...bych tipl jen hatery vylozene, ale to je pak jedno, kdo na druhe strane stoji, a s Karlickou to nema nic spolecneho...
...ale Karlicku jsme tu zavedli s janekdou, asi tak 2 roky zpatky...jednorucak na BH, se chytl...to zase jo...
zastrel nas;D)))
Reagovat
blixa
No jo, trochu přeháním , no :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jak likviduje? Tak blbě hrajou no :) A mně nevadí, už jen proto, jak jí skoro všichni mají za ošklivou a takové ty podobné kecy, což není pravda. A přesně, její jednoručák je super, tak ji pořád nedrbejte. :P
Reagovat
blixa
Krásu neřeším, ale už to přehání ! To nemohla aspoň dneska zahrát blbě ? :D :D
Reagovat
slacker
Co neni pravda? Ze je oskliva? No je.
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, tady jsou samí odborníci na krásu.. :P
Reagovat
pepin
To by mě zajímalo, co by říkali na takovou finišmenku německé štafety v biatlonu.
Reagovat
smazaný uživatel
nevím, já ji neznám protože to nesleduju. Ale říkat o někom, že je ošklivý jak noc a podobné blbost je zavádějící, každý má na krásu jiný názor a vkus.
Reagovat
pepin
Já se Ti divím, že se ještě divíš. Ale taková Darja to je kus babi a ještě je společenská.
Reagovat
blixa
Laura ? Fešná Němka !!! (nezaměňovat s fešnou ženou) ;-)
Reagovat
pepin
Ted jsi mě fakt rozesmál, opravdu hodně.
Reagovat
Kozoroh
Petra by měla vyměnit trenéra. S Kotyzou stagnuje tak, jak Berdych s Krupou. Berdych Krupu propustil, najal si Valverdua a už je vidět změna k lepšímu. Tom ale změnu udělal pozdě. Petra má ale ještě čas ji udělat včas.
Reagovat
slacker
chce to krome kampane na TP, zahajit masivn i letakovou akci, A naovockovat novinare at se ji na toto tema pokazde zeptajiv rozhovoru. A snad ji to knecne dojde kdyz to bude slyset znova a znova kam se vrtne :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Není třeba, ona to sama vidí. Rodiče si jistě taky řeknou svý. Je to čistě o tom se rozhodnot. Jenže, když si světová 3 a máš 2 GS, tak tě až tak nic netlačí ke změně. Druhá věc je potkat toho pravého trenéra s kterým si sedneš. Berda měl Vavlerdu vyhlídnutého, jak skončil u Murry, hned po něm vlítnul
Reagovat
smazaný uživatel
Naštěstí většina lidí má rozum, takže se tohohle nesmyslu nedočkáme. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
To je nesmysl, měnit teď Kotyzu by bylo neuvážené. Jestli je nějaký důvod, proč Petra nešla nahoru tak rychle, jak bychom chtěli (a tady znovu připomínám, že co do turnajových trofejí je od roku 2011 po Sereně druhá nejúspěšnější), tak v tom, že od roku 2012 prakticky neměla stabilního kondičního, takže se co do pohybu nezlepšila tak, jak by sama chtěla, což pochopitelně dost svazuje ruce při celkové přípravě vůbec.
Dávat za příklad Toma je nesmysl, protože je to jednak předčasné, jednak jakmile narazil na lepšího hráče, tak stejně prohrál - jako s Krupou.
Reagovat
pepin
Prosím Tě nech těch turnajových trofejí radši se podívej co předvádí.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže získané tituly jsou jediné relevantní měřítko kvality. Historie se totiž neptá jak, ale jestli.
Reagovat
smazaný uživatel
hmm, zajímavé tvrzení.

Petra sem tam dovede vyhrát nějaký ten titul. Ale sou tu dvě hráčky, které k těm titulům od té doby dovedly být i konzistentní. A to, že Petra narozdíl od nich v roce 2011 vyhrála TM s ní nedělá lepší hráčku. Mluvím teď samozřejmě o Marii a Azarence.
I když Azarenka je teď tak trochu nejistá, to zase jo. Ale troufám si tvrdit, že má všeobecně větší respekt.
Reagovat
smazaný uživatel
tohle měla být reakce na tu "druhou" nejlepší hráčku
Reagovat
smazaný uživatel
Ty dvě nejsou o nic konzistentnější než Petra a silně pochybuju, že mají větší respekt než Petra. Ale sousedova tráva je vždycky zelenější, není-liž pravda? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Maria konzistentnější určitě je. Neblázni. Azarenka byla před těma zdravotníma trablema.

Nejseš ty quesh?
Reagovat
smazaný uživatel
Maria konzistentnější asi je, ale rozhodně ne tak výrazně, jak ty si myslíš. Třeba loni vyjma antuky nic moc nehrála.

Co/kdo je quesh?
Reagovat
slacker
Jednotka argumentacniho faulu dle ISO
Reagovat
smazaný uživatel
Aha. A 10 queshů je jeden slacker? :-))
Reagovat
slacker
Tohle je faul za 5 queshu
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tady pozor;)
Existuje totiz jeden zajimavy paradox...nazyvam ho Lendlovy paradox...
Moc lidi si moc nepamatuje, jak dlouho sedel Ivan na trunu, ale skoro kazdy, ze to je ten dobry hrac, ktery nevyhral nikdy Wimblas...!!!
Wimblas je jasny Gral Tenistu...
Tipuji si, ze o Petre se bude rikat...to je ta hracka, ktera nebyla nejak dlouho na trunu (pokud tam nekdy bude), takze mozna bude nikdy nebyla na trunu, ale vyhrala 5-6x Wimblas
A tak vznikne druhy tzv. Kvitovsky paradox;)
Jako vetsinou si nikdo nejake dubaje, antverpy, miami atd nepamatuje...Wimblas vzdycky;) popripade obecne GS tituly...
ale vsimni si, ze Wimbledon vzdycynky...;)
Zbytek vetsina hleda v tabulakach...pokud se jim chce, a nebo pokud jim to nekdo nepripomene...
Reagovat
smazaný uživatel
A u Petry jeste dokonce muze vzniknout ultimatni paradox...
...ze nikdy nebyla nejak jeji hra koukatelna, ale jak se dostala na travu, tak to byl koncert...;)
Pokud to s ni Dejvid vydrzi do konce kariery, mozna se zapise Kvitova a vryje do hlavy lidi na svete hloubeji, nez si myslis;D)))

Ja jsem ultimatni travar, takze ja ji sledovat cely rok nemusim...ale mozna by bylo i dobre netvorit nektere paradozy, ale to bych nechal na te hracce;)
Reagovat
pepin
Souhlasím, u Ivana je to jako pěst na oko, a v podstatě když se někdo baví o jeho kariéře, vždy se tam objeví "Ale nevyhrál wimblas" Jistě jsou na to různé názory, hlavně komu se to jak hodí, ale Wimbledon je jen jeden a je nejvýš.
Reagovat
tommr
pokud Petra dokáže vyhrát 5-6 titulů ve Wimbledonu tak jí asi ta nekonzistentnost bude odpuštěna a jednoho dne skončí v tenisový síni slávy. Pouhý 2 tituly jsou na to ale málo ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pouhý? Děláš, jako kdyby tohle dokázaly davy tenistek. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
5-6x Wimbledon?

No to mi přijde jako celkem odvážná čísla :-)
Petře bude teďkom už 25 let. Myslíš, že je schopná třeba porazit Serenu? Nevidíš tam někoho, kdo by mohl být na trávě podobně silný v bližší budoucnosti? Bereš v úvahu, že Petra prostě nemusí hrát každý rok na trávě jak z partesu? Přeci jenom, je to taky jenom člověk.
Reagovat
smazaný uživatel
Rekneme ze muze pinkat do nejakych 30ti
Takze jeste 6 let...
Dva uz ma...
Ty tri vubec nejsou nerealne...
Serena??? Vic titulu ma z hardu jak AO, tak US!!!
Je to zvlastni, ale je to tak...
Trave neni jen o servisu a voleji...
...to by kazdy rok vyhraval Isner
Nerikam, ze to tak bude, ale tenhle paradox je vice realny, nez ze bude hrat na betonech v horku jak z partesu...
...trener netrener...
Reagovat
smazaný uživatel
Petře bude už 25. A pořád je nejmladší grandslamovou vítězkou na okruhu. A konkrétně na Wimbledonu má od roku 2010 vůbec nejlepší bilanci ze všech hráček včetně Sereny. Neříkám, že vyhrát 5x - 6x Wibmledon bude jednoduché, ale rozhodně to je možné.
Reagovat
pepin
Tak mařena i když ji nesnáším určitě, Azarenka v době své slávy také, momentálně pochopitelně trpí tím čím si prošla. A až sundá "batůžek" tak se myslím se vrátí.
Reagovat
smazaný uživatel
No jenže Tomáš hraje svoje maximum, jaké umí a je schopen tak hrát teměř celý rok.. Petra hraje své maximum ne Wimblasu a par zapasů na podzim, jinka tak do 50% toho čeho je schopna ....a vvoovootom to je kámo, podávat často výkony své top úrovně
Reagovat
smazaný uživatel
Takže znova - Petra je od roku 2011 po Sereně druhou nejúspěšnější tenistkou na okruhu.
Reagovat
smazaný uživatel
a jak je to od roku 2012?? To bude jiný kafe
Reagovat
smazaný uživatel
Od roku 2012? To je třetí nebo čtvrtá nejlepší. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
pátá.
Reagovat
smazaný uživatel
i když jo, asi spíš čtvrtá. Sorry.
Reagovat
smazaný uživatel
Což je pořád vynikající výsledek. ;-)
Reagovat
slacker
Na predurcenou adeptku zebricku c.1? nerekl bych
Reagovat
tommr
ale Tomáš ted aspoň jasně poráží horší hráče - Gasqueta, Monfilse nebo Simona. A porazit už dokázal i Nadala ...
Reagovat
smazaný uživatel
Naprostý souhlas, přesně jsi to popsal
Reagovat
smazaný uživatel
To Petra taky. A navíc má - na rozdíl od Tomáše - v roce 2015 titul.
Reagovat
Kozoroh
Než k Tomovi bych Petru přirovnal k Stanovi Wawrinkovi. Ten taky dokáže vyhrát a prohrát s kýmkoliv. A má GS titul, narozdíl od Toma.
Reagovat
PetaM
A že mu GS titul přinesly ty porážky slabších hráčů ...
Reagovat
VlS
Mám na to trošinku jinej názor. To, že neměla kondičního je následek, ne příčina. Petra - na rozdíl od Tomáše - včas nepochopila, že to musí být její tým a ona se musí starat a rozhodovat, ne čekat, jak jí to někdo nachystá. Klíčové je samozřejmě spojení hráč - hlavní trenér, ale ONA musí vědět proč to jak je, ne že to tak zařídil Černošek, když jí bylo 18.
A o tom nejsem úplně přesvědčenej, že to tak je.
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě tak dva tři roky nazpět bych s tebou souhlasil. Teď má ale podle mě jasně ví, co chce. Proto na podzim najala Stobera, proto nechce vyhodit Kotyzu, i když se to některým takyexpertům nelíbí.
Reagovat
slacker
Kotyza mel letet uz v 2012. A na tom se nic nemeni bez ohledu na Wimbledon 2014
Reagovat
smazaný uživatel
Neletěl. Naštěstí pro Petru a tobě k vzteku. ;-)
Reagovat
slacker
Nastesti pro Petru? Misto dominance stagnace neni nic k zavideni
Reagovat
smazaný uživatel
Dominuje Serena. A dominovat před Serenou, to nezvládl nikdo. ;-)
Reagovat
slacker
TO je u zenskych kriticke, chtit pod nich aby byli sefkami a pritom by se nejradeji k nekomu schoulily do klubicka
Reagovat
VlS
Nemáš náhodou šéfku?
Reagovat
slacker
nemam a nikdy nemel :-)
Reagovat
tommr
nečekaná porážka s CSN jí nejspíš bude stát třetí místo pokud Halepová získá v Dubaji titul. A to je bohužel vysoce pravděpodobný ... :(
Navíc tím Petra ztížila situaci i Lucce a Karolíně, protože dovolila Španělkám projít do semifinále ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
V žebříčku bude se slušným náskokem nejhůř čtvrtá, takže žádné zavaření. ;-)
Reagovat
tommr
ale přijít úplně zbytečně o třetí místo je hodně nepříjemný ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Petra to určitě hrozně řeší, jestli je třetí nebo čtvrtá...
Reagovat
smazaný uživatel
Nepříjemný? Z praktického hlediska je to úplně jedno. ;-)
Reagovat
Davor1
Že Simona vyhrá Dubaj je možné, ale určite nie vysoko pravdepodobné. Zatiaľ v tejto sezóne nehrá nijako obzvlášť skvele, skôr priemer, ak dnes porazí Piroňkovu, tak zajtra ju čaká Makarova a už to bude veľký problém. V semi potom zrejme Wozniacka- ďalšia ťažká prekážka. A s Muguruzou prehrala len minulý týždeň v dvoch setoch, vo finále by to som ju nechcel.

Nechápem, čo máš stále s tým rebríčkom, ak by aj bola na chvíľu štvrtá, tak Simona obhajuje titul z Dohy- ďalšiu obrovskú porciu bodov, takže Kvitová bude po Dohe tretia pravdepodobne až do Wimbledonu...

A oba španielky v semi určite nebudú...
Reagovat
PetaM
Doha se obhajuje teď. Dubaj je teď dva roky 900 a Doha 470. Loni to bylo naopak :)
Reagovat
EllNino
no ne, Doha už Halep odepsala ...tento rok se to hraje opačně víš :)
Reagovat
Davor1
vďaka, tak to mi úplne uniklo, ja tie rebríčky zas až tak nesledujem...
ale stále platí, že Petra by do Wimbledonu mala tretie miesto v pohode obhájiť, Simone tento rok veľmi neverím :/
Reagovat
PetaM
Měla, především po antuce určitě. Simona má finále v Madridu a na FO. Takže před Wimbledonem by měla být třetí.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teoreticky by mohla být druhá. Mashena obhajuje Madrid, FO a Stuttgart.
Reagovat
PetaM
Tak to je už větší psycho :D
Reagovat
smazaný uživatel
Technická - titul z Doha fakticky obhajuje teď. Oproti loňsku si totiž s Dubají prohodily pořadí a potenciální body. Což ale nemění nic na tom, že toho Simona v první polovině roku obhajuje požehnaně, zatímco Petra toho tolik nemá.
Reagovat
tommr
lonskej titul z Dohy už má Halepová dávno odpočítanej a v IW a v Miami obhajuje zhruba stejně bodů jako Petra ...
Reagovat
VlS
Lucka s Kájou si to musí uhrát za sebe, nikdo jinej to za ně neuhraje, ani Petra. Lucka si to pohnojila v Moskvě s Begu, v Sydney se Sam a na AO s Yarkou, teď to má jen a výhradně ve vlastní ruce. A Kája taky. Doufejme , že v Doha nebudou zas ve stejný čtvrtce pavouka.
Reagovat
EllNino
pro jistotu hned v 1. kole ;)
Reagovat
smazaný uživatel
tak pockej, Jarka je killer prvniho kola, to zase prrrr;)
Reagovat
VlS
Ale tak ani Sam není lehkej soupeř, já to neberu jako nějaký selhání, ale prohrála zápasy, který mohla vyhrát. Ale je to fuk - viď, že se mnou souhlasíš, že si to já vyhrát sama a ne čekat, koho jí pi cesté sežera Petra.
Reagovat
tommr
ale mohla jim aspoň trochu pomoct. Lucka a Karolína to navíc mají ztížený tím, že jdou proti sobě a uspět vlastníma silama může tudíž jen jedna z nich ...
Reagovat
aligo
4 z dnešních 6 zápasů dopadly proti papírovým předpokladům....:D :D
Reagovat
freeteepek
Nějak tu aktuální Petřinu nejistotu nechápu. Nehrála Fed Cup, tzn. že měla dost času na odpočinek a na trénink. Navíc jí v Dubaji sedí podmínky. Rychlý kurt a žádné velké vedro jako v Austrálii. Měla by se tam cítit dobře. Na jejím servisu je ale znát, že tomu tak není. Esa dala jen tři zatímco dvojchyb dvanáct! Karolína Plíšková odehrála Fed Cup, po náročném programu a dlouhém přeletu dnes postoupila do čtvrtfinále. Zvládla náročný třísetový zápas v němž dala sice devět dvojchyb, ale i třináct es!
Reagovat
VlS
To člověče nejspíš nemá žádnou souvislost s přípravou. To jsou ty Petřiny dny, kdy jí to viditelně nebaví a nechce se jí. Otrávenej výraz, sklopený oči, shrbeně se plouží po kurtu a sype rány do autu. Každej rok má x takovejch zápasů. Bohužel, asi nikdo neví co s tím, ani Petra ne.
Reagovat
blixa
Já bych řekl, že to je její danajský dar co dostala do kolébky. "Budeš skvělou tenistkou, ale jen někdy !". To podle mě není ani hlava, teda je ale ne ve smyslu psychiky. Prostě jí ta mikromotorika nefunguje a ať se snaží jak chce, tak to nejde. To už asi jiné nebude, s tím se musíme smířit. Budoucí česká světová jednička nebude Petra ale Kája ! ;-)
Reagovat
misa
Skončím se sledováním tenisu...
Reagovat
blixa
Klídek, však Káje přijdeš na chuť ;-) Sám rád budeš muset ! :D
Reagovat
freeteepek
Taky myslím, že sotva dnes Petra vstala, už věděla, že to nepůjde. Je zajímavé, že na Wimbledonu se vždy cítí dobře a takovéto dny nemívá. Ale v Dubaji už titul rovněž získala a byla tam v loni i na dovolené. Vážně tomu nerozumím:-)
Reagovat
Fandina
Já myslím, že to není nic tak nepochopitelného. Některý den se zadaří, jiný ne. A pořád dokola. Petra má výkyvy. Někdo jiný je na tom přibližně pořád stejně. Jiný má výkyvy. Petra ano.
Reagovat
tommr
jj na únavu a nedostatek času na přípravu se Petra rozhodně vymlouvat nemůže. Obzvlášt to vynikne ve srovnání s Karolínou, která musela zvládnout náročný přesuny po 4 kontinentech (z Austrálie do Severní Ameriky, odtud do Evropy a pak zase do Asie) a odehrát přitom spoustu zápasů. A výsledky má přesto lepší než Petra ...
Reagovat
Davor1
Uvedom si, že medzi Kvitovou a Plíškovou je obrovský rozdiel v konzistencii. Petra je schopná vyhrať Wimbledon, aj vyletieť v hociktorej fáze turnaja s hociktorou outsiderkou. Karolína naproti tomu zvyčajne vyhráva zápasy ako favoritka, ale na tie úplne najlepšie už zvyčajne nemá a pochybujem, že niekedy bude čo len vo finále niektorého GS...
Reagovat
smazaný uživatel
Rozdíl mezi Karolínou a Petrou je především v tom, že když Kája minulý týden hukla s CSN, prošlo to tady téměř bez povšimnutí, zatímco Petře to někteří jedinci budou předhazovat až do konce aktivní kariéry. ;-)
Reagovat
Davor1
presne :-))
Reagovat
slacker
Ze prohrala s CSN ji bude predhazovano tak tyden. Ze neudelala zmenu trenera vcas ji bude pripominano do konce kariery. A po kazde porazce
Reagovat
smazaný uživatel
U nás se takovým, jako ty říká Blbej, ale zásadovej. :-))
Reagovat
freeteepek
Karolíně věřím čím dál tím víc. Má excelentní servis, odolnou psychiku a v neposlední řadě je odolná vůči únavě i vlivům počasí resp. horku. Současně má pořád velké rezervy zejména v pohybu i v taktice. Určitě ještě půjde nahoru. Jestli to někdy bude stačit na zisk GS titulu se teprv uvidí.
Reagovat
VlS
teda na servisu, hlavně na druhým, má sakra co zlepšovat. Dneska tam těch DF bylo, ale o to nejde, tím druhým si prostě nepomáhá ( pokud nezariskuje a nedá eso i z druhýho).
Reagovat
blixa
Naprostej nesmysl. Rozdíl je ten, že Kája jde pořád postupně nahoru a ty získané pozice hrou i fixuje, posouvá se na další level. K tomu absolutně nejvyššímu už jí moc neschází a až tam dojde, tak věřím ,že se tam udrží. Petra je hráčka hore/dole, když jí ta jemná motorika funguje tak je k neporažení, když ne tak je to jen průměr. Myslím že to jiné už nebude, to není o kondici, o psychice, to je prostě ona, tak to dostala v genech.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak doufám, že aspoň Simča mi tu zůstane, když ostatní teda frnkly pěkně rychle...
Reagovat
VlS
Já fandím Cvetaně, protože je:
a) ranařka
b) trávařka
c) daleko hezčí holka
d) protože Simoně nefandím
Reagovat
smazaný uživatel
nestačilo napsat jen to déčko? :D Takže dneska proti sobě? No, jednou k tomu dojít muselo :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ja take podporuji Kvetusku;)
U mne vitezi ta travarka;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jéžiš, zase mám ve vlákně spamy, nejde to nějak vymazat? :D
Reagovat
smazaný uživatel
;D)
Reagovat
Davor1
A, Travárka, ktorá nemá z trávy jediný titul.
B, Ranárka určite nie je
C, Subjektívny pohľad, je pekná, ale to aj Simona
D, Tam je ten hlavný dôvod :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, ale na trave ma nej. skalpy na H2H, a z GS zase nej. vysledky;)
Reagovat
Davor1
To nepopieram, ale mimo Wimbledonu jej to ani na tej tráve až tak neide, ona má proste 2 turnaje- Wimbledon a Sydney :-))
Reagovat
tommr
v Sydney letos Petra uspěla poprvé. Jestli má kromě Wimbledonu ještě nějakej oblíbenej turnaj kde se jí mimořádně daří tak je to New Haven ... :)
Reagovat
Davor1
ja ale hovorím o Piroňke :)
Reagovat
tommr
aha, tak to se omlouvám - myslel jsem, že mluvíš o Petře ... :)
Reagovat
sprchon
Simča zůstane až do finále. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak ji to nějakou dobu nejde, tatko ji seřve a Maria vymění trenera a zase se zvedne ..je to jako s Berdou, který leta tvrdošíjně trval na Krupovi, až mu asi už ujel vlak, neb má už léta
Reagovat
smazaný uživatel
Dost teda rychla reakce!!!
>>>
Dobrý den, díky za upozornění. Jedná se o starou firmu s novým nickem, už je zablokovaný.
>>>
je to celkem zajimave, ani jsem BAN nezadal, jen otazka,,,nazor nebo dost mimo ?;)

A slo to rychleji nez bys rekl svec;) Kluci ihned rozhodli, ze mimo...
Tak si rikam, ze obcas neni spatne se jich na neco zeptat;D)
---
DOTAZ:
Psal jste jim nekdo take?
Reagovat
tommr
já jsem se k tomu už chystal, ale předběh si mě. Hod sem prosím tě adresu na admina abych jí příště nemusel hledat (nebo mi jí pošli do vzkazů) ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
zadna adresa spec. neni, jen misto nicku do vzkazniku napises >
administrator

to je vse;)
Reagovat
smazaný uživatel
a kdo je bloklej? Kafina či odborník?
Reagovat
gigin
janekda.
Reagovat
smazaný uživatel
:D:D:D takže on byl ta pochva od Fricka? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Dotaz znel na kafinu:)
Reagovat
smazaný uživatel
Hodil jsem ti i kopii komunikace do vzkazu...;)
Reagovat
tommr
díky moc. Promptní reakce admina mě příjemně překvapila ... :)
Reagovat
Fandina
Petra dneska neměla svůj den, Carla ano. Viděla jsem třetí set a Carla si tak trochu Petru povodila. Jinak Petře nešlo podání a to je vždycky špatně, když se nejde o něj opřít a také nějak extra moc dneska neútočila. Škoda. Takže doufám, že příště zase bude Petra top a zápas bude vypadat jinak. Držím palce. Peti pojď!
Reagovat
sprchon
Jo, ono to zase půjde. ;)
Reagovat
Roger_Federer
Ona nema svuj den porad...;)
Reagovat
Fandina
Když vyhraje, tak ano a má x titulů, na rozdíl od jiných.
Reagovat
slacker
Vcera vyhrala ale svuj den nemela. dneska prohrala a svuj den nemela
Reagovat
Fandina
Všera ho měla, jinak by nevyhrála. To je ten rozdíl.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak snad od poloviny roku se to zlomí a zase pujde nahoru
Reagovat
EllNino
pokud vím, tak loni neměla titul ze Sydney, semifinále a 3. kolo z Austrálie ..to si asi pleteš s 2013 ;)
Reagovat
EllNino
* myslel sem srovnání 2013 a 2014 ...
Reagovat
smazaný uživatel
Loni neměla toulhe dobou titul, letos jo.
Reagovat
smazaný uživatel
tak paráda, je tam zlepšení ..:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Fandové hrozně zapomínají co? :)
Reagovat
tommr
ale na těch důležitých turnajích pohořela téměř stejně jako loni ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Co to meleš?
Reagovat
EllNino
titul Premier je hrozně lehký vyhrát víš ...
Reagovat
tommr
no letos to měla v Sydney opravdu hodně ulehčený. Směrodatnej je ale výsledek na GS a ani v Dubaji ho nedokázala napravit ...
Reagovat
EllNino
na to se historie neptá, titul má, tak co :) na AO prohrála se semifinalistkou a já teď tipuju, že si finále zahrajou Suarez a Halep, ač nerad :)
Reagovat
PetaM
Carla finále skrečne :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jdi se doučit. Důležité turnaje jsou grandslamy, TM a z těch všech premierů jedině 9 turnajů PM a P5, obdoba mužských ATP 1000. Letos tedy i Dubaj. Sydney k důležitým opravdu nepatří.
Reagovat
PetaM
Tebe tvůj manžel musí vyloženě týrat.
Reagovat
EllNino
nikdo se tě na nic neptal, tak kušuj :)
Reagovat
smazaný uživatel
:-DDD No když myslíš. :-DDD
Reagovat
pepin
Zatím je vidět posun jen v postavě, hry se to až na vyjímky netýká. Opět kdo to dnes sledoval si musel říci jak je možné, že hráčka top 3 předvádí to co Petra. Kotyza ji i dobře radil, ale je to jak když házíš hrách na zed. Servis mizerný, pohyb mizerný, delší výměna sít nebo aut. Nevím zda ji tak limituje to hubnutí a přeměna tuku ve svalovou hmotu či co.
Reagovat
Jan
Možná přeměna svalů v tuk :)
Reagovat
tommr
něco je tam špatně, ale dokud bude u Petry strašit Kotyza tak se odpovědi na tyhle otázky nikdy nedočkáme ...
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych spíš řekl, že je tam po dlouhé době konečně všechno v cajku, jenom asi bude chvíli trvat, než se to projeví.
Reagovat
smazaný uživatel
Karličku a Petru sem neviděl, takže nevim. Každopádně neva. Lucka a Karo dneska vyhrály, tak nesmíme být zas moc přemlsaní. Petra bude zpátky na konci roku, jak ji zase poteče do bot.

Asi budu přát v příštím zápase Lucce. Jednak proto, že teď potřebuje nahrabat nějaké body po ne zcela vydařeném začátku sezóny (v singlu), pak taky nemůže s Karolínou furt prohrávat, že jo. Chce to nějakou vzpruhu. A taky si myslím, že by mohla mít proti Garbine lepší šanci v semifinále.
Reagovat
smazaný uživatel
No vidis Blbce, jak ti to jde;)
A jeste si tam zapomnel dodat, aby taky meli kluci z 1GSL a misa radost;)
Reagovat
smazaný uživatel
jo a jedna Dama!!! pochopitelne;)
Reagovat
misa
:-)
Reagovat
Michaelus
Petra mě zase zklamala :(
Reagovat
smazaný uživatel
Mě ne , ja t po včerejšku čekal
Reagovat
smazaný uživatel
Jakože překvapení? Mi je řeznice ukradená možná tři roky. Jsou žebříkově daleko horší tenistky, ale na jejich utkání se dá v pohodě koukat. Narozdíl od mačů selky.
Reagovat
Fandina
To je možné, že se dá na různé zápasy dobře koukat. Ale přece jenom je lepší být na žebříčku třetí a vyhrát dvakrát Wimbledon, než nic podobného a dobře se na hráčku dívat.
Reagovat
smazaný uživatel
proč jsi vylezl? Nemáš , co říci nového a zajímavého, jak ohraná deska.
Reagovat
smazaný uživatel
Věřím, že na Petřino utkání žhavíš a točíš všechny talíře, abys ji viděl hrát, protože tě sice vůbec nezajímá, ale napsat sem koment, když prohraje, je tak lákavé, že jo.?
Reagovat
smazaný uživatel
pláču sůl.... Alespoň Lucka a Karolína jedou dál. Petra asi měla hrát radši ten FC.
Reagovat
tommr
jj na tom něco je - aspoň by byla rozehraná a hůř by hrát stejně nemohla ...
Reagovat
EllNino
s jejím chatrným zdravím by nejspíš v DUbaji nenastoupila kvuli nemoci ...
Reagovat
smazaný uživatel
No, myslím, že jí ta dlouhá přestávka vůbec nepomohla....
Reagovat
smazaný uživatel
taky myslím, to si může dovolit djoker nebo fedex či serena, ale petra je s jiné kategorie
Reagovat
smazaný uživatel
To nevím, kdo si to může a kdo nemůže dovolit, Petře to evidentně neprospělo.
Reagovat
slacker
Sydney vyhrala jen protoze se byla rozehrat v Shenzenu kde vypadla predcastne. Zacinat na nejvivce bodovanem turnaji a nedat si jeden mensi turnaj na rozjezd je rozhodne CHYBA, kor kdyz to sama dobre vi jak ji dlouhe prestavky mezi turnaji vykoleji.
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, že se žádný menší před Dubají nehrál, až na plně obsazené Antverpy.
Reagovat
slacker
Nechapu pro neni napres 470 Doha pred 900 Dubajem?
Reagovat
kodkar
No ty budeš dobrej blbec.
Reagovat
deLaFere
obrovskej blbec
Reagovat
smazaný uživatel
pokalena labilní tenistka Petra kvítová se zase pomočila a prohrala s tragedkou pizizubkou....jupiiiii
Reagovat
Fandina
Ale vůbec ne. Nikdo se nepomočil, ani nic podobného. Jen jedna tenistka porazila druhou. Jinak se nic nestalo.
Reagovat
Frick
To, že jsem na 3 ze 4 letoších turnajích prohrála zápas, kde jsem byla jasná favortitka (Petřiny kurzy na výhry - 1,17, 1,24, 1,34), "Prostě to tak je."
Reagovat
PetaM
Jako hráčka top 5 je v drtivé většině zápasů jako favoritka, takže když prohraje, tak jasně na malý kurz ... Trochu mozek zapojit ...
Reagovat
EllNino
to neřeš, tady je teď každej moudrej, a uznat kvality soupeřky není prostě důstojný, ono to není vždy jen o Petře, jak tam dneska Carla Petru honila z rohu do rohu, to je hrozně o Petře no ...
Reagovat
PetaM
Ne, tak všichni si myslí, že servisy holek bude vyhrávat 0:40, protože má bombu z returnu. Čekají, že své servisy bude vyhrávat 40:0, protože má bombu ze servisu. A pak ... se jim představa rozplyne ...
Reagovat
misa
Třeba je to i chybná představa Petry.
Reagovat
EllNino
jo, ale s tim trener asi moc nezmuže, když je to v Petře ne ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím, nepruď !
Reagovat
tommr
k tomu ale taky musí bejt dvě - jedna, která honí a druhá, která se nechá honit. Petra jako třetí hráčka světa by měla bejt schopná adekvátně reagovat a nedovolit soupeřce vnucovat jí svou hru ...
Reagovat
EllNino
ale když je soupeřčina hra kvalitní, tak se s tim ani Petra nepopasuje ...
Reagovat
pepin
V čem byla prosím Tě tak kvalitní? Že Petra nedala první servis? Nebo, že to vracela doprostřed kurtu? Nebo, že nebyla schopná se pohybovat? Tommr Ti odpověděl správně, to jen zde někteří to nechtějí vidět a uznat. Ale to tu již také bylo, samé omlouvání a hledání jiných příčin.
Reagovat
PetaM
Ty jsi strašný fanatik. Úplně jako Quesh ...
Reagovat
EllNino
mně to je fuk, já nic omlouvat nepotřebuju, prostě prohrála, život jde dál, já nežiju život Petry, ale svuj, nebudu se hroutit z porážky Petry a už vubec jí nebudu omlouvat :D ...a nevím, proč na mě utočíš..
Reagovat
smazaný uživatel
Šedivá je teorie, zelený je strom života ;-)
Reagovat
VlS
Když hraje tak bez zájmu, jako dneska, tak se Petře prostě fandit nedá. To byl strašnej výkon, k tomu asi není co dodat.
Reagovat
smazaný uživatel
Skutečný fanda fandí vždy. ;-)
Reagovat
sprchon
Já na to dneska neměl nervy, ve druhém setu jak přišla o podání, když vedla 40:0, tak jsem to vypnul. :)
Ale věřím, že to zase brzo půjde... :) To je prostě Petra.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo zná Petru, už dost pozná z jejího výrazu a reakcí. Já sice věřila, že ve 3. setu to dá, ale pak bylo vidět, že je odevzdaná a ani nebojuje a chce to mít za sebou. No bože, zase prohrála, nic nového, tak zase budu čekat, že někde vyhraje a tak to půjde pořád dokola... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Petro Petro Petro. Co se dá dělat, Aga vylétla ještě rychleji. Jedno pozivitum to ala má a to že Lucka a Kája už Petru v Dubaji nepotkají takže je reálná šance na finále na turnaji WTA Premier 5 to by byl pro obě životní výsledek (když nepočítám Lucky SF ve Wimbluú
Reagovat
smazaný uživatel
dobrý je, že těch holek začíná přibývat a není to jen o Petře, takže když vyletí, nic se neděje , máme tam další želízka v ohni
Reagovat
tommr
škoda jen, že se ty dvě zbývající utkají mezi sebou ... :)
Reagovat
Frick
JJ, pro Karolínu by životní bylo už to finále, pro Lucku jen titul.
Reagovat
tommr
i pro Lucku by bylo finále životní úspěch, protože by jí to vyneslo nejlepší umístění v kariéře ... :)
Reagovat
tommr
další obrovský selhání Petry. Výměna Kotyzy se zdá být jediný řešení v situaci kdy Petra nezvládá základní údery včetně servisu a není vůbec schopná takticky reagovat na průběh hry. Tenis se bohužel nehraje jenom ve Wimbledonu kde si Petra vystačí i bez trenéra ... :(
Reagovat
misa
Petřin servis je hluboko pod její možnosti. Když si jím nedokáže pomoct, hraje se jí pak těžko.
Reagovat
VlS
Ale ona si s ním umí pomoci, ale duší nebyla na kurtu.
Reagovat
EllNino
a co ty ostatní tituly co má ? ...pokud vím, má jich 15 + dalších 5 finále, semi nepočítaje, 2x SF na grandslamu, nevidím tam jen Wimbledon ...a takovej kec, že si tam Petra vystačí i bez trenéra, to bych od inteligentního člověka, jako seš ty, vážně nečekal, vždycky, když máš po prohře zatemněnej mozek, plodíš celkem "zajímavý" úvahy ...
Reagovat
smazaný uživatel
Prohrála s dobře hrající Carlou, ona Carla není žádný nazdárek. Kotyza za to nemůže, jeho výměna nejen že není jediný řešení, ale byla by to hrubá chyba, mimo jiné proto, že adekvátní náhrada za něj není.
Reagovat
smazaný uživatel
Otázka je koho za Kotyzu. Jak vidíte Agna s Navratilkou neudělala terno. Faktem ale je, že Petra potřebuje nějaký nový impuls
Reagovat
smazaný uživatel
To je nesmysl, nových impulsů měla za poslední roky až až. Namátkou několik životních partnerů a především 5 kondičních. Teď potřebuje pravý opak - jak stabilitu v týmu, tak v osobním životě.
Reagovat
slacker
Tak prave na tom miste trenera je stability az az. Vlstne ne stability ale stagnace a stereotyp
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže tým není jenom trenér, kapišto?
Reagovat
smazaný uživatel
prosím tě, vždycky tady vytahuješ výměnu Kotyzy, když Petra hraje pod psa. Za to, že hraje,jak hraje , určitě nemůže.Jinak jsem zklamaná, nevidřla jsrm nic, nemohu posuzovat, ale už včera to bylo bídné, takže dneska asi taky.
Reagovat
smazaný uživatel
Já viděl kousek, a raději to vypnul
Reagovat
VlS
Dneska to bylo asi horší. Bohužel, na Petře je to vidět pi chvilce hry. Jak se začne mezi výměnama plouťit se sklopenou hlavou, tak je vymalováno.
Kotyza, ani jinej trenér s tím neudělá nic, to musí Petra sama.
Reagovat
PetaM
Čím lepší kondičák, tím horší výkony :D :D
Reagovat
Jabadu
Tělo má skvělé, ale zřejmě je to na úkor únavy a koordinace. Třeba to chce čas.
Reagovat
smazaný uživatel
Měsíc nehrála, unava to nebude. Spíš chbějící zapasová zátěž a Petřina hra vabank
Reagovat
PetaM
Čím lepší kondičák, tím horší výkony :D :D
Reagovat
Davor1
Carla dnes výborný výkon, priam fantastický vzhľadom k tomu, že ešte v nedeľu ani nemohla nastúpiť...ale tie dvojchyby na MP, to boli faily ako prasa, nabudúce sa jej to môže vypomstiť...
Takže už máme jedno české QF a jedno španielske, a to ešte dnes hrajú Carla s Garbine spolu debla :DD
Reagovat
Frick
nějak na naše holky umí. Snad aby do SF šla Kukurůza....
Reagovat
smazaný uživatel
Ta ještě všem vypálí rybník.
Reagovat
EllNino
No nic, Petro, nedá se nic dělat...
Reagovat
slacker
Da se delat. Podekovat panu Kotyzovy a vyplatit posledni plat s odstupnym.
Reagovat
EllNino
mně to je fuk, nejsem zastáncem toho, že trenér je všechno, na kurtu ti pak žádnej trenér nepomůže :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kotyza jí radí dobře, tohle je prostě Petrou...
Reagovat
smazaný uživatel
přesně, je to o jen a jen o Petře, kdo poslouchá rady Kotyzy, tak tam není nic, co by jí říkal blbě. Já nevím, co pořád fanoušci chtějí, že se jako Petra zázrakem celá změní a bude neporazitelná? Tak ať si radši pustí nějaký virtuální tenis, realita je prostě jiná..
Reagovat
PetaM
Ve Virtua Tennis jsem neporazitelný :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já ve stick tennis. :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem porazitelná všude :D
Reagovat
sprchon
Nemůže to být třeba láskou? :) Aby ji to nezničilo jako Caro...
Reagovat
VlS
To si zažil s Petrou poprvně? To je u ní normálka.
Reagovat
Frick
Každopádně to bude obrovská šance uhrát velký výsledek, pro jednu dokonce životní.
Reagovat
misa
Lucka musí, musí, musí. Já ji budu zítra šíleně přát.
Reagovat
fretek
Viděli jsme tenis třetí hráčky světa
Reagovat
smazaný uživatel
Tyvole Peti podivej se jak z hnusnou a nesympatickou tenistkou si prohrala -_- uz se seber prosim a zacni hrat jak driv :) dik . A Carla , ktera ma neco s pateri aha ...
Reagovat
Davor1
chcel by som vidieť teba, aký si krásny a sympatický, čo tak tu hodiť foto? :-))
Reagovat
Jabadu
Nejde o to, že prohrála. Ale jak! To, co ji dřív zdobilo, je prostě pryč. A to není dobré. Psychika šla dolů, tělo neposlouchalo a na konci viditelná únava.
Reagovat
smazaný uživatel
pokálená kvítová opět tragická :D :D jupiiii další vypadnutí je na světe. to je ale ostuda!!! očekávám prudký pokles zebrickem od pomočené kvítové
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím proč, ale tohle mě neskutečně připomíná komentáře z Labilních tenisten na facebooku!
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, kafina, odborník a další experti jsou jedna rodina, každý je na netu děsný hrdina :D
Reagovat
smazaný uživatel
no, jenže tohle opravdu slovník toho Labila.
Reagovat
smazaný uživatel
Tady se těch Labilů teď vyrojilo, asi nějaká epidemie asi, ale já jsem očkovaná :D
Reagovat
mrafe
tak to ti teda závidím. :-)
Reagovat
George_Renel
ne že ne. Přitom Španělka dnes nic moc.
Reagovat
smazaný uživatel
ty vo.le Petro :((
Reagovat
slacker
Kotyza VEEEEEEEEEEEEEEN.
Reagovat
misa
Připojil bych se, musí tam být po letech už strašný stereotyp.
Reagovat
smazaný uživatel
Vy dva už jste taky pěkné ohrané desky teda... :P :)
Reagovat
misa
Tak vzhledem k tomu, že je s ní už od roku 2009, neustále říkají, že pracují na servisu a jeho stabilizace je v nedohlednu...
Reagovat
smazaný uživatel
Dlouhodobě má jeden z nejlepších servisů na okruhu, to je fakt. Že to ale nemůže jít pokaždé, to taky není žádné překvapení.
Reagovat
slacker
Hele dokud se ji na to nebudou opakovane ptat v rozhovorech tak nase prace neni u konce :-). Kotyza se musi snad dalsim Monakem
Reagovat
smazaný uživatel
Ach Petro, to snad není možné :((
Reagovat
misa
Mezi dvojnásobnými gs. šampionkami asi největší všech dob.
Reagovat
EllNino
Kuznetsova víc :D ...
Reagovat
smazaný uživatel
Karlička už podruhé hodila Petře rukavici v podobě DF při matchballu, co by chtěla Petra víc..
Reagovat
slacker
3DF za sebou
Reagovat
smazaný uživatel
Nechtěla nic, jak je vidět, tak se nakonec vyhodila. No, je zbytečné to myslím vůbec komentovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Chybující Petra + obstojně hrající Carla + chybějící jestřáb * nepřesní lajnoví = konec v osmifinále. No co se dá dělat. :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Proč?
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím jestli reaguješ na mě, pokud ano, tak já prostě nemám chut tu rozebírat pořád dokola to samé, proč prohrála, proč předtm hrála líp, atd. a bla bla bla.. Na to jsou tu jiní experti, mě to sice mrzí, ale život jde dál a ten tenisový obzvlášť :)
Reagovat
misa
Zřejmě si viděl málo jejích zápasů.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jich viděl víc než dost. Kromě toho, statisticky je od roku 2011 po Sereně druhou nejúspěšnější hráčkou na okruhu, a to se slušným náskokem. Nevím co bys chtěl víc. ;-)
Reagovat
tommr
Petra je na returnu čím dál tím horší a bojuje se prakticky jen při jejím servisu o kterej nejspíš brzo příjde. Štve mě, že CSN hraje jako o život ačkoli před pár dny darovala Petkovicový titul bez boje. To má u mě schovaný ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Petra má zase ten svůj výraz, takže asi prohraje..
Reagovat
janek_da
Nech toho, dopr. Jak vlk poznamenal, Petra zase vyhrala Wimblas po odstoupení. Amá to u tebe schovaný???
Reagovat
tommr
ted vůbec nechápu na co narážíš?!
Reagovat
tommr
jo takhle. No popravdě řečeno moc mě tím odstoupením nepotěšila. Titulem z Wimbledonu si to ale u mě zase vyžehlila ... :)
To naštvání na CSN jsem samozřejmě myslel trochu v nadsázce. Pokud by ale třeba fanoušci Bouchardový Petře to Eastbourne nějak předhazovali tak bych to chápal ... :)
Reagovat
Andrew89
CSN nemám rád, nikdy jsem jí neměl rád a nebuud. Pro mě je to tenistka která se hodí do cirkusu. Osklivá jak noc a hlavně...super herečka...krečuje finále a ted hraje jak kdyby jí nic nebylo.

Kadopádne Petra je neskutečná, co dokáže pos*at
Reagovat
Fandina
Peťa hraje a Carla všechno doběhne. To je těžké. Teď 3:3. Chtělo by to teďka Carlu brejknout a pak dopodávat. Peti pojď!
Reagovat
VlS
Ale vždyť to není pravda, Petra každej druhej míč vyhodí, to nemá s běháním Karličky nic společnýho.
Reagovat
Fandina
Asi ses díval na jiný zápas, nebo set. Já viděla ten třetí a tam to takhle fungovalo. Stačí se dívat!!!
Reagovat
gigin
co to je za pochvu zase tady. Fricku to si sem dotáhl ty?
Reagovat
PetaM
To jsou fejsbůkové žumpy, za to Frick asi nemůže :D
Reagovat
smazaný uživatel
To je jedno, akce vyvolava reakce, kdyz hnojis pul roku, vzdycky neco vyroste, ikdyby to mela byt jen jedna zhnila vokurka...
Takze asi tak...;/
Reagovat
smazaný uživatel
:D:D:D:D pomalu se z toho stává gynekologický portál :D:D
Reagovat
Andrew89
neskutečný:D že já se pořád divím, co z některých hlav dokáže vylézz za nesmysly:D
Reagovat
Atoidi1
poradíte někdo odkaz - nejspíš na youtube - myslím, že Vlk to umí hezky najít... Díky!
Reagovat
Fandina
OT na DUBAI SPORTS 3 už od konce zápasu Káji s Anou rozebírají české tenistky a tenisty. Petru, Šafi, Káju a Berďu, Štěpulu. Nerozumím jim, jen ty jména a oba dva pánové ve studiu mluví i o DC.
Reagovat
smazaný uživatel
to je vždycky něco teda :D
Reagovat
misa
Chtěl bych mít admin. práva k ženským článkům.
Reagovat
lars
Co bysi s temi zenskymi clanky tela delal ? :))
Reagovat
misa
K diskuzím pod články :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja bych ty prava taky chtel mit...;D) Ja bych Bany nedaval;)))
Ale ja bych tu zridil Monacky koutek, a tam bych ty nicky smeroval, takze by se dostali jen do casti portalu, do toho koutku a tam bych je s tim tematem nechal vysmrdet klidne i 10let;D)
Ono v levem menu najdes diskusi, tak jak tam vejdes, je to takova restauracka IV. cenove skupiny,,,jako proc ne,,,;)
Takze bych jim tam udelal tez takovu diskusni hospu s nazvem Monako a tam by se mohli klidne rezat do aleluja...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Je vždycky super, když sem sázkaři zavítají, sice se tu snaží být slušnější, ale občas jim to nejde :D
Reagovat
tommr
s Petrou to nevypadá moc dobře ... :(
Reagovat
misa
Vidím, že jsi přišel Petře na pomoc :-)
Reagovat
tommr
Petře dneska bohužel nepomůže nic ... :(
Reagovat
lars
UE CSN ji pomohou urcite :))
Reagovat
tommr
to by ale nejdřív nějaký musela udělat ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Janekda, ihned let do live tipace, Petra dnes porazi Karlicku, uz je tu tommrovo nevypada moc dobre;D)
Reagovat
smazaný uživatel
ikdyz lepsi to bylo po prvnim setu;D)
Reagovat
slacker
Doprdele dvojchyba za dvojchybou, co ji ten Kotyza zase ty 3 tydny ucil?
Reagovat
janek_da
ale tak ted se tam pěkně honily
Reagovat
misa
třísetový zápas naposledy 5. 10. ve finále Pekingu. Chtělo by to tuhle nadějnou bilanci udržet.
Reagovat
janek_da
No jo, ale vloni tady prohrála ve tříseťáku s Karlou
Reagovat
VlS
ale ke koukání jen pro otrlé
Reagovat
smazaný uživatel
Jako včera, věřím, že to Petra nakonec nějak uplácá....
Reagovat
smazaný uživatel
Jenze na druhe strane je Karlicka...
to znamena BH uhly "lepsi jak Djokovic"...
Uplacat jak se Svitolinou to fakt nemuze...
Bude to muset nejak uklidnit, a dat i mezihru...
...jinak to proste nepujde...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Petra ubojovala 2.set. Koukám jen na čísla, nervy mám jen jedn :)
Reagovat
Fandina
Petra druhý set 6:4. Tak ještě jeden Peti. Pojď!
Reagovat
Fandina
Sorry 6:3 první 3:6
Reagovat
smazaný uživatel
Opět po týdnu Lucy proti Plišuli. Jsme zvědavý zda ji to vratí, nebo opět narazí. S Venusí dnes dobře zametla
Reagovat
misa
který ji konečně naučí podávat. Problémy se servisem se objevují v každém druhém, třetím zápase... Oproti Lucky jsou to často nazdařbůh poslané rány bez umístění, dvojchyby... Když se nedaří na podání, musí Petra běhat, což u ní bude vždy problém.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra má dlouhodobě jeden z nejlepších servisů na okruhu, i když to tak zrovna teď nevypadá.
Reagovat
smazaný uživatel
Lucy hraje uplně jinak, ta hodně použivá spin. Zatímco Petra to trefuje placatě
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel, snad větší hrůza než včera
Reagovat
smazaný uživatel
To si děláš pr.del Petro. Vedla při svém servisu 40:00 a nakonec servis stejně ztratila. Hlavně že vede 3:0 + dva brejky a teď je srovnáno :((((
Reagovat
PH94
Paráda :) Mám fakt obrovskou radost :)
Reagovat
slacker
Do prdele z 40:0 prohrat podani, to neni dobry vubec to neni dobry
Reagovat
smazaný uživatel
hm Petra vedla při svém servisu 40:0 a teď je to 40:40 ach jo :(
Reagovat
smazaný uživatel
vedla 3:0 ne? Chvíli to nesleduju a opět tsunami..
Reagovat
smazaný uživatel
Velká gratulace, ale Petra zatím nic moc, snad to otočí
Reagovat
smazaný uživatel
Sledujes to?
Ma to smysl?
dik...;)
Reagovat
janek_da
nee. Musim tvorit moji cast HDP na hlavu :D
Reagovat
sprchon
Tak to zvládla Kája i Týna. :) Super
Reagovat
Fredy
Supér! Velká gratulace! Uf, tobyly nervy! Mají to s Kristýnou dobře nastavený, ta před chvilkou také vyhrála zápas na 50. A zítra další derby, moc se těším. Kájo pojď ! ! ! :)
Reagovat
Frick
Ale bohužel je to dost názorná ilustrace toho, jak se ty holky rozešly.

18.2.2013
99. Plíšková Kristýna
128. Plíšková Karolína
Reagovat
zpilat
zapomněls doplnit
18.2.2015
18. Plíšková Karolína
137. Plíšková Kristýna

ať to víc bije do očí :-)
Reagovat
blixa
Jooooo ! Ale byla to dřina než jsme Káju dotlačili !!! Děkuji všem spolutlačitelům !!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Co to má Petra za prak, že ji to tak líta. Bud to hraje bez spinu, nebo to chce přitvrdit výplet
Reagovat
misa
Odkud z vesmíru to přiletělo, z čeho to bere energii? Singl, debl, týden za týdnem... Letos už potřetí zkříží mé fanouškovské plány. Po pár dnech opět proti Lucce, té to navíc s Češkama nejde :-(

Alespoň Petra se trochu zvedla.
Reagovat
blixa
Muhehehe, to je prostě naše Kája. Zvykej si :D
Reagovat
misa
Nikdy. Asi si zítra dám ban na komentáře :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky ho hodim na zitrek do filtru, jeste pliskovce tommra, PetuM, no a jeste par adeptu se najde...;)
Reagovat
misa
Myslel jsem, že sám sobě zakážu psát komentáře k zítřejšímu zápasu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ne,,, jen je tu pekne soupni;)
Reagovat
blixa
:D :D Celkem zbytečně, já při zápasech nekomentuju ;-)
Reagovat
blixa
Teda většinou :D
Reagovat
smazaný uživatel
Od zitrka to Lucy jde vpohooode;)
Reagovat
Frick
Ale měla by nabrat trochu svaly. Byla by hezčí.

Neřikejte, že kdyby třeba Šafi pohubla, tak by se vám líbila více, Mne teda ne.
Reagovat
smazaný uživatel
No netrvalo to dlouho, a opet vzajemny zapas...
...take mohla byt Lucy v horni pulce pavouka;)
Ale nevadi, bude aspon revenge,,,;)
Reagovat
Jabadu
ano.
Reagovat
kada.tom
Karol to zvládla, jsem rád a znovu uvidíme souboj Lucky s Karol, tak třeba ta odveta vyjde, uvidíme. Každopádně SF na turnaji v Dubaji je pěkným počinem :-)

Uvidíme co Petra ještě, ve 2. setu to nevypadá nejhůř.
Reagovat
smazaný uživatel
Neviděla jsem nic, jen že Anča křičela nadšeně Ajde a pak najednou prohrála.. :) a Petra opět 1. set prohrála a ve 2. vyhraja a zase budou 3 sety, nuž což :D
Reagovat
blixa
Ajde , ajde, on si tě jednou najde ;-) Dneska to ale, Aničko nebude ;-)
Reagovat
George_Renel
ve stejný moment padaly a ve stejný moment se zvedly. Snad to Petře už vydrží.
Reagovat
Fandina
Kája gratulka. Třetí set super zápas, přelévalo se to. Gratulka!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Fanda67
Před pěti minutama vyhrála i Kristýna , tak to mohou děvčata na dálku jít oslavit :)
Reagovat
smazaný uživatel
Petře ty 1.sety v Dubaji moc nejdou. Snad to Petra otočí
Reagovat
smazaný uživatel
eso
Reagovat
smazaný uživatel
eso
Reagovat
EllNino
df
Reagovat
Fandina
Kája teď brejk na 5:4 a jde podávat. Kájo pojď dopodávat!!!
Reagovat
Fandina
30:0
Reagovat
Fandina
40:15
Reagovat
smazaný uživatel
Snad neni mozne;D)
To byl jako uhel, ktery mi ani logika nebere;D)
A Anicka tim rebrejkuje...
To bude jeste zajimave 4:4
Anicka celkem dost nabuzena, a Karolina probuzena, v zaveru se da cekat super tenis...
No a cim dyl budou hrat, tim lepe;)
Reagovat
smazaný uživatel
a nebo super nervak;)
Reagovat
smazaný uživatel
tak Ana nervy ze zeleza ted,,,
,,,zaver zapasu famozni...
konecne,,,dalsi zajimavy zapas;)
Reagovat
Davor1
čo z toho, že raz nervy zo železa, keď v ďalších 10 prípadoch sa zase vracia k mačke na diaľnici :-))
Reagovat
smazaný uživatel
;D)
Chvili jsi nahore, a za chvilu dole...
Reagovat
smazaný uživatel
tak ted to Ana zabila;D)))
2-DFka ve chvili opravdu,,,
Skazila tim i zaver zapasu...
Ale karolina jde podavat na vitezstvi...
...trener u Karoliny...rekl ji tfuj, tfuj,,,
takze poplivano, a jde se na to ;)
Reagovat
vrabejka
Tak Kája si naštěstí udžela důležitý servis v 3.setu. 1-1.
Reagovat
smazaný uživatel
Aspoň že to nebude kanár...
Reagovat
janek_da
komu? Karla nebo Petra? Za mě Karla
Reagovat
smazaný uživatel
Vim ja...tak Karlicka rozhodne na pomalem hradu sledovatelnejsi, ale kdo vyhraje...to fakt nevim, ja sleduji souboj, z ktereho vyjde souperka pro Lucku...
...chapes sleduji vsechno, abych pak rychle napsal Lucce nejake duuulezite infa;)
Reagovat
gigin
Reagovat
ta-dah
Prosim, muzete mi nekdo doporucit stream na Petru? Diky
Reagovat
vendulkabendulka
Radeji snad ani ne ;) Usetris si nervy.
Reagovat
Davor1
na vlastné riziko :D

http://live.drakulastream.eu/players/free-live-video-streaming-suarez-navarro-kvitova-wta-dubai-tennis-wta-10412.html
Reagovat
George_Renel
začala hrůzně.
Reagovat
smazaný uživatel
Šílený. :((
Reagovat
vendulkabendulka
3:3, ted uz se mi to tolik nelibi, Ana se rozehrala.
Reagovat
smazaný uživatel
jj, dostala se do zápasu. Nebude to jednoduchý.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobre depta Anicku, ta hraje hodne pod svuj standart
Reagovat
vendulkabendulka
Ahoj, ja jsem Karolina a rozsekam te na kousky stejne jak minule. Nekompromisne 6:2.
Reagovat
Neor
A kdyby sis náhodou myslela, že využiješ na začátku druhé sady jeden ze tří gameballů, ukážu ti, že i to není možné. Obrat a break!
Reagovat
sprchon
Zatím super. S tím servisem je sranda, no... Buď eso nebo DF. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pekny tenis, videl jsem vymeny, tedy i mezihru, pekne prohozy, i voleje byly videt, Lucka na returnu mela dnes velky den De.
Venus zustal obcas jen usmevny nadhled; na vic to dnes nebylo,
zkousela si i s tim servem pohrat, proste dnes nic na Lucku neplatilo...zacina dokonce i ladit pohyb, to je dobre...Lucy jde dal, mym vetsim pranim v dalsim kole je Ana, ale i odveta by nemusela byt marna;) Ikdyz bych tu odvetu radeji videl nekdy v pozdejsim casovem obdobi...;)
Reagovat
pepin
Přesně tady je zářný příklad jak u holek nejde nic předvídat. Podle včerejšího výkonu ji měla dneska Venus v podstatě smáznout a hle, je to naopak. Proto je také na základě dnešního výkonu předpovědět další Lucky zápas at již bude proti komukoliv.
Reagovat
pepin
Chybí mi tam těžké. Pardon.
Reagovat
George_Renel
si zatím bere z Lucky mistr.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist