Stanford: Kar. Plíšková uzdravenou Serenu nezaskočila, Radwaňská finále neobhájí

31. 7. 2014, 01:03
Aktuality 128
WTA STANFORD - Karolína Plíšková ve Stanfordu uzdravenou světovou jedničku Serenu Williamsovou nezaskočila. Češka sice v úvodním setu držela s Američankou krok, nakonec ale prohrála 5-7 2-6. Den po obhájkyni titulu Cibulkové skončila ve Stanfordu také loňská poražená finalistka Agnieszka Radwaňská. Polka podlehla po více než dvou a půl hodinách boje Varvaře Lepchenkové, která zvítězila 6-3 3-6 6-4.
Serena Williamsová

Karolína Plíšková ve Stanfordu světovou jedničku Serenu Williamsovou, s níž se utkala vůbec poprvé v kariéře, nezaskočila. Češka vstoupila do utkání s Američankou slibně, hned v první hře měla na podání soupeřky dva brejkboly, ani jeden však neproměnila. Rozhodující okamžik úvodní sady přišel až za stavu 5-6, kdy Plíšková podávala na srovnání, game ale ztratila čistou hrou, čímž prohrála i první dějství.

Ve druhém setu si Američanka během pár minut vytvořila vedení 3-0 a v osmé hře pak za stavu 5-2 bez problémů ukončila zápas na returnu. Williamsová zvítězila za hodinu a 5 minut hry poměrem 7-5 6-2 a první utkání od Wimbledonu, kde vypadla nečekaně už ve třetím kole, tak vyhrála. Ve čtvrtfinále čeká Serenu pátá nasazená Srbka Ana Ivanovičová.

"Věděla jsem, že je to hráčka, které se těžko bere servis, takže bylo důležité, abych byla na svém podání supersoustředěná," komentovala utkání vítězka turnaje z let 2011 a 2012. "Jsem na správné cestě, jsem nadšená a už se těším na další zápas," prohlásila tenistka, jež si po londýnském grandslamu vzala čas na zotavenou a před návratem do USA si dopřála dovolenou v Chorvatsku.

Agnieszka Radwaňská je sice pátou hráčkou světa, na titul však čeká už deset měsíců. Letos byla pouze jednou ve finále a už na čtvrtém turnaji v řadě se nedostala ani do čtvrtfinále. Nedočkala se ho ani ve Stanfordu, kde z pozice nasazené dvojky obhajovala loňské finále.

Pětadvacetiletá Polka v prvním zápase od letošního Wimbledonu narazila na Varvaru Lepchenkovou, se kterou sice vyhrála všech pět vzájemných duelů, dnes však s o tři roky starší naturalizovanou Američankou poprvé prohrála.

Radwaňská se v prvním setu po rebrejku ujala vedení 3-2, pak ale ztratila čtyři gamy v řadě a sadu ztratila. Ve druhém dějství polská tenistka proměnila tři ze sedmi brejkbolů a vynutila si třetí set, v něm ale za stavu 4-3 neproměnila brejkbol, v posledních 13 výměnách bodovala jen dvakrát a nakonec po dvou hodinách a 37 minutách prohrála 3-6 6-3 4-6.

"Byl to dobrý zápas, ve kterém rozhodovaly maličkosti. Nepodávala jsem dnes moc dobře, což mě hodně potápělo," hodnotila utkání Polka. "Cítila jsem se na kurtě dobře, ale první zápasy jsou vždy ošidné. Ona byla pro první kolo těžká soupeřka a zvládla to lépe než já."

Už včera v Kalifornii vypadla obhájkyně titulu Slovenka Dominika Cibulková.

Do čtvrtfinále naopak postoupila Andrea Petkovicová, jež si ve druhém kole poradila se šestnáctiletou přemožitelkou Samanthy Stosurové Naomi Osakaovou. Němka Japonku porazila hladce dvakrát 6-2 za hodinu a tři minuty hry - v utkání přitom sama dvakrát přišla o podání.

"Ona je velmi talentovaná, hraje agresivně a má výborné podání. Dnes servírovala dost tvrdě, což mě hodně překvapilo. Mně je 26, ale takové pecky neumím a jí je jen 16. Je to neuvěřitelné," řekla k zápasu Němka. "Sama jsem si vzpomněla na to, když mi bylo 16. Je to všechno o zkušenostech, které v tom věku nikdo nemá. Naomi ale ukázala, že talent má a já jsem si jistá, že o ní ještě v budoucnu uslyšíme."

Poprvé se mezi osmičku nejlepších probojovala také Sachia Vickeryová, která na domácím turnaji WTA Premier porazila 6-7 6-2 6-1 Portoričanku Moniku Puigovou.

- WTA PREMIER STANFORD -
(USA / Kalifornie, tv. povrch, 710.000 dolarů)
středeční výsledky (30. 07. 2014)
• Dvouhra - 2. kolo •
Lepchenková (USA) - A. Radwaňská (2-Pol.) 6-3 3-6 6-4
S. Williamsová (1-USA) - Kar. Plíšková (ČR) 7-5 6-2
Petkovicová (8-Něm.) - Osakaová (Jap.) 6-2 6-2
Vickeryová (USA) - Puigová (Por.) 6-7 (4-7) 6-2 6-1
• Čtyřhra - 1. kolo •
Kaniaová, Siniaková (Pol./ČR) - Chan Hao-Chin, Petkovicová (4-Tchaj-wan/Něm.) 6:2, 3:6, 10:8
TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

128
Přidat komentář
smazaný uživatel
Viko Happy Birthday
Reagovat
Cico93
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, to už jsem viděl loni. :) Hele, ten Bob Sinclair je nějaký velký kámoš s tenistkami, ne? Tady na tom videu je s Vikou, letos zase doprovázel Aničku na Pre-Wimbledon Party... :)
http://www.wtatennis.com/javaImages/43/21/0,,12781~12919107,00.jpg
Reagovat
Cico93
hele nemá s ním Anča dačo?
a ja ho vždy vidím na RG.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, pak už jsem je spolu nikde neviděl... Jo, vždyť on hraje taky v tomhle klipu. :D
http://www.youtube.com/watch?v=SUONl2RPDmM
Reagovat
Cico93
jj a kukaj jaký servis má silny:)
Reagovat
Cico93
https://www.facebook.com/Victoria.Azarenka.Fans.31071989/photos/a.613250675364654.1073741828.613021805387541/784923884863998/?type=1&theater
Reagovat
smazaný uživatel
25 - to je číslo! :D

BTW: Už jsem Vice popřál na Twitteru... :)
Reagovat
Cico93
:) budeš ráno pozerať zápas?
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli budu vzhůru, tak jo. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak se hezky koukejte, jak ji Vee porazí.. :-D Já se na to kouknu až ráno, když najdu záznam. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra nehraje, tak máš roupy, co? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nemám, ale Víku nemusím a Vee to přeju, protože mi jí bylo trochu líto, když vypadla s Petrou.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak to, že Viku nemusíš? Co je to za způsoby? :D
http://www4.pictures.zimbio.com/gi/Victoria+Azarenka+Petra+Kvitova+BNP+Paribas+LOF7FPVwm1ml.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Prostě mi není sympatická a vadí mi to hekání.. :-DD A ten odkaz mi nejde otevřít.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, to je tím větvením příspěvků... Musíš ten odkaz pořádně přejet myší i mimo ten komentář, jestli mi rozumíš. Potom to snad půjde (aspoň mně to jde). :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nemám myš, jsem na tabletu, ale to je jedno.. :DD
Reagovat
Cico93
ja na mobile a dal som to:) holka uč sa:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ok. :D A už ti to jde? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, povedlo se.. :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Hezká fotka, ne? :) Teď už konečně chápeš pointu mého příspěvku... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Fotka je dobrá, myslím, že je z IW 2012, ne? Ale stejně Viku nemusím, i kdyby to byla nejlepší kámoška Petry.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, je to z IW 2012. Pokud vím, tak jinde spolu debla nehrály. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nalinko ach jo, to mě mrzí. Tak se brzo uzdrav!
Reagovat
smazaný uživatel
Takže do čtvrtfinále postoupilo sedm nasazených hráček a jedna kvalifikantka (Czink). Myslím si, že o titulu se rozhodne mezi čtyřmi nejvýše nasazenými (Pervak, Vasylyeva, Hogenkamp, Allertová). Vůbec bych se nedivil, kdyby všechny postoupily do semifinále...

Jinak mě dneska nejvíc zajímalo, jak si povede Chantal Škamlová proti Hogenkamp. Co jsem koukal na livescore, tak Chantal ve 2. setu zabojovala (dvakrát dotáhla brejk), ale v tie-breaku toho bohužel moc neuhrála... To znamená, že Hogenkamp vyřadila dvě nejkrásnější hráčky turnaje - Lenku Juríkovou a Chantal Škamlovou. :( Takže jí teda titul moc nepřeju. :D
Reagovat
tommr
já napočítal těch nasazenejch jenom 6 ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, máš pravdu. Mikulcic vyhrála proti Dinu (osmá nasazená). To mě vlastně ani moc nepřekvapilo, protože Chorvatka hrála dobře už v 1. kole... Takže to opravím: Do čtvrtfinále postoupilo prvních šest nasazených. :)
Reagovat
smazaný uživatel
I wanted to let all of my great fans know that unfortunately I am going to have to withdraw from the upcoming WTA events in Montreal and Cincinnati, as well as the US Open. Since March, I have been struggling with my knee and it is just not where I need it to be in order to play at the highest level. My medical team has advised me that I need to take some time off to rest my knee so it heels. I look forward to getting back on the court this fall in Wuhan and Beijing. - LI NA

Takže Petra v Kanadě nasazená jako 2 :D
Snad se Li uzdraví:)
Reagovat
smazaný uživatel
takže Simča, Petra a možná Máša a když se zlepší i Aga, půjdou před Li... a samotná Li je asi definitně venku ze hry o No.1
Reagovat
smazaný uživatel
kdyby to bylo na travičce, tak by to určitě nějaká výhoda byla, ale takhle je to jedno. Zrovna odstoupení Li mě dost mrzí..
Reagovat
tommr
jedno to určitě není. Petra ted má jistotu, že na Serenu může narazit až ve finále ... :)
Reagovat
EllNino
příjemná zpráva, zároveň tlak z pozice nasazený dvojky bude velkej :) ...snad nechytne Venus na rozehrání jako teď Vika :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kolik Li Na ztratí bodů? V Montrealu, Cincy a na USO měla obhajovat SF.. To asi bude slušná porce bodů né? :-)
Reagovat
tommr
jj Li Na obhajuje tři semifinále a příjde tak celkem o 1690 bodů. A protože Petra na ní momentálně ztrácí jen 890 bodů je jasný, že se před ní po USO dostane ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
OK, díky! Takže Maruš aby se dostala před Li Na ještě před USO musí získat necelých 400 bodů! :-) To by mohla dát už v Montrealu! Ty jo, jak já se už těším na 4. srpna až začnou zápasy v Montrealu! :-))
Reagovat
EllNino
joo to já se taky těším, už aby to bylo ! :D
Reagovat
Cico93
No bolo by dobré aby Mária na US open bola v top 4.
Reagovat
tommr
brzdi trochu tu euforii. Sharapova ztrácí na Li Na 2079 bodů takže jí sice na její předstižení stačí získat pouhých 400 bodů ale bude to skoro jistě až po USO. Li Na bude totiž ztrácet body postupně: 395 bodů ztratí v Montrealu, dalších 395 v Cincinnati a největší porci 900 bodů ztratí až na USO ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
A no jo! :D Já jsem ani nevím proč bral rovnou, že tich 1690 bodů ztratí už po Montrealu.. :DDD
Reagovat
EllNino
to by byl hodně štědře bodovanej turnaj :DD ...
Reagovat
smazaný uživatel
To sakra! :DD
Reagovat
smazaný uživatel
no snad zvládne první zápas. Ten jediný je momentálně důležitý .-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Serena letos zrovna neni ta nejvetsi hrozba zatim. Pokud by Serena takhle dale pokracovala, tak na hardu v USO by pro ni byla Masha nebo Simca rozhodne tezsi...
Reagovat
tommr
Petra zatím Serenu nikdy nedokázala porazit a myslím si, že by s ní měla velký problémy i kdyby byla Serena úplně z formy - a to ted nejspíš nebude ... :)
Jinak odstoupení Li Na znamená pro nasazování na USO i automatickej posun Halepový na pozici dvojky a téměř jistě i Sharapový na pozici čtyřky. Takže ani na ty dvě nebude moct Petra narazit dřív než v semifinále ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak když rovnou odpískala USO tak to bude sakra vážné.. Ale sama říká, že s tím má problém od března, tak asi hrála přes bolest!
Tak jí přeju brzké uzdravení! :-))

A její odhlášení také znamená, že Maruš bude v Montrealu nasazená jako číslo čtyři!
Reagovat
EllNino
to je ale škoda :/ tak se nám uzdrav :/
Reagovat
dadaft
:((
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je smutna zprava. Li si toho letos zazila dost, od uspechu (AO) po zklamani (odchod trenera a tadyto odstoupeni z USO series).
Tak snad se ji to do Asie plne vyleci a bude stoprocentni...
Reagovat
kada.tom
to je škoda :-(
snad se brzy dá do pohody a bude na kurtech válet :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Mno ja hlavne doufam, ze i s touto ztratou se dostane na TM, protoze LiNa ze zacatku roku si to rozhodne zaslouzi tam byt. Dost by me tam chybela...
Reagovat
smazaný uživatel
jinak teda Katka Siniaková se tak momentálně dostává do pozice první alternativy pro kvalifikaci..
Pravděpodobnost že bude moci hrát je tudíž dost vysoká. Asi by se měla na tu čtyřhru ve Stanfordu vyprdnout a raději jet do Kanady.
Reagovat
tommr
a kdy vlastně ta kvalifikace začíná? Už v pátek nebo až v sobotu?
Reagovat
smazaný uživatel
V sobotu.. :-))
Reagovat
EllNino
a bude tříkolová že ? :)
Reagovat
PH94
Tak co? Vstal jste někdo ráno? :D Jak hrála Karolína? Myslím herně ne výsledkově :D
Reagovat
EllNino
vstal jsem a 1. set byla bombená jako hrom, 2. už Karolína moc neshítala a definitivně ji potopila prasklá struna za stavu 5:7 2:4 A:40 ...hrála jenom slicem a poslední míček, když už měla Serenu na lopatě, zahrála do pásky, od tý doby prohrála 6 míčků vřadě a byl konec :/ ...jinak ale rozhodně 1. set nebyl špatnej, rozhodně má při dobrým losu na US Open a na dalších Premier co ukázat :)
Reagovat
PH94
Díky moc :) Snad jí bude los na dalších turnajích přát trochu víc :) :D
Reagovat
EllNino
no teď ji čeká se segrou kvalda do Montrealu :) pokud vím, tak je tříkolová, hodně velká, jedna z největších pokud vím :D ...
Reagovat
smazaný uživatel
škoda toho neproměněného míče ve 2. setu za stavu 4:2 a výhody pro Karol.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za odkaz na highlights!! :-))
Reagovat
dadaft
hm, Vika Venus ještě nikdy neporazila, H2H 0:3, dokonce proti ní neuhrála ještě ani set,,,,,,,,,,,,
Reagovat
Cico93
Dnes to Vickina prelomi!
Reagovat
smazaný uživatel
Mohla by si dát pěkný dárek k narozeninám... :)
Reagovat
Cico93
Noo presne ona má dnes narodeniny, tak o to by to bolo krajšie.
Reagovat
blixa
Aby se spíš nenalomila ;-) Venus ji vypráská !
Reagovat
smazaný uživatel
Taky to tak vidím :)
Asi se na to v noci mrknu :)
Reagovat
Frick
Hm, tak Martincova nebude hrat za tyden v Belgii. Koleno. Ted to rikala otci. Yeah, to su insider. :)
Reagovat
Frick
Ale fyzicky je to zajimavej typ. Ma oci zvlastni. A to vrabci hnizdo, to je taky ukaz. Ale vztekala se pri hre. Takovy ty brekavy vylevy. Nepusobi to dobre.
Reagovat
EllNino
Koukal jsem na listinu do Cincinnati a Petra Cetkovská se odhlásila z kvaldy, tak jen snad ne další zranění :// ...
Reagovat
slacker
Je toto normalni? prohrat si trikrat servise pokazde cistou hrou?
Reagovat
Cico93
.
Reagovat
dadaft
tak záleží, proti komu hraješ - kdybych hrál já proti RF, tak je to zcela zákonité a přirozené. ))
Reagovat
Cico93
Ale noo jeden Fh by RF uletel;)))
Reagovat
Cico93
Abo Bh
Reagovat
smazaný uživatel
Stanford:
Muguruza-Blanco
Kerber
Ivanovic
Williams V.

Washington:
Kuznetsova
Pavlyuchenkova
McHale
Makarova
Reagovat
Cico93
škoda že už nemôžem napísať, že Cirstea vyhra celý Washington:(((
Reagovat
smazaný uživatel
no jo no. a co říkaš na dnešní typování? :)
Reagovat
Cico93
Čo ja viem, ked v tom tenise a hlavne ženskom je možne fakt všetko;)
Reagovat
dadaft
no, já nejsem žádný ras a taky dělám chyby, ale "tYpování" prosím NEE!
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuji. Tak ale je typ a tip a nevím kdy je co :D děkuji za opravu :)
Reagovat
EllNino
typ je pro určtení druhu, tip je tovje rozhodnutí, jak dopadne např. tenisový zápas :)
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuji ;)
Reagovat
EllNino
není zač :D
Reagovat
Cico93
proti Venus to tu už asi nikdy nebude čo podavame?
Reagovat
smazaný uživatel
nevyhraje...
Reagovat
Cico93
za 100 eur dať?
Reagovat
smazaný uživatel
Nedávej ;) Jindy by Vika vyhrála, ale momentálně ne :/
Reagovat
Cico93
ale lákavý kurz tam je dpč...
Reagovat
Cico93
dobre nedám hraje sa to o 4 ráno, to by som ani nezaspal:)
Reagovat
smazaný uživatel
:) kurz je dobrý, ale je to riskantní
Reagovat
Cico93
tak sázeni je celkovo riskantne
risk je zisk teda niekedy:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak si svad na Venus ;)
Reagovat
Cico93
proti svojim obľubeným tenistom nepodávam.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Vika je taky moje oblíbená, ale momentálně přeji Venus
Reagovat
smazaný uživatel
Tak i když jsem tu včera psal, že se na zápas Sereny s Karolínou, tak jsem fakt vstal ve 04:00, ale řekl jsem si:"Tak na to se*u!" a spal jsem dal a až tak, že jsem zaspal na brigádu! :DD Takže jsem zápas neviděl, ale tak je aspoň dobře, že Karolína držela krok.. Co jsem koukal na statistiky, tak Serena byla hodně dominantní na servise, dala 9 es a po 1. servisu prohrála jen 6 míčků! Tak ale Karolína nasbírala určitě zkušenosti aspoň! :-))
Reagovat
BooOoo
:D :D
Reagovat
dadaft
viděl jsem první set - na servisu obě hráčky maximální.
Serena vypadala dobře.
nicméně ještě počkám co s Ivanovič a případně Venus/Vika/Petko.
Reagovat
smazaný uživatel
Yvonne Meusburger se odhlásila z Montrealu. Bára Z.S. se tak dostala do hlavní soutěže a nebude muset hrát kvalifikaci.
Reagovat
smazaný uživatel
hodně se taky odhlašují hráčky z kvalifikace. Katka Siniaková je momentálně druhá alternativa, takže ten Montreal ještě není úplně ztracený.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je dobře, že se hráčky odhlašují i z kvaldy! :-) Tak snad se tam Katka do té kvaldy fakt dostane! :-))
Reagovat
kada.tom
to je dobře, že si zahraje rovnou hlavní soutěž :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Stanford:
Puig NE
Radwanska NE
Petkovic ANO
Williams S. ANO

Washington:
Rogers NE
Nara ANO
Tewnsend NE
Jovanovski ANO

Hodně mě zklamalo vypadnutí Agy-neviděl jsem zápas, ale podle reakcí to s její formou nevypadá moc dobře.
Taky mě překvapilo vyřazení Puigové. Po fantastickém výkonu nad Carlou jsem si myslel, že toto bude lehké-ale monty nám už popis dodal, tak si to přečteme ;)
No a ve Washingtonu jsem to tak nějak čekal, že jedna z mladých Američanek vypadne. Každopádně jsem typoval je kvůli tomu, že jsou mladé a předchozí výsledky tomu i tak trochu napovídaly.
Reagovat
smazaný uživatel
4/8 (50%)
Reagovat
smazaný uživatel
No a zapomněl jsem dodat, že se mi nebude zdát o Soraně - ŽE CICO :D
Reagovat
Cico93
Noo neskutočne to posrala set a brejk a prd z toho;(((
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem viděl spoustu zápasů, ve kterých set a brejk nic neznamenal... Ale jinak je škoda, že se Soraně letos nedaří.
Reagovat
Cico93
to hey, ale ona tam mala aj dosť nepremenených bb:(
dnes Victoria už sa tešim.
Reagovat
smazaný uživatel
Já teda typuji v duelu Vika vs. Vee - Venus.
Mám rád obě, ale Vika ještě nenabrala to správné tempo. Jinak bych určitě favorizoval ji :)
Reagovat
smazaný uživatel
Monča - Vickery: Jak jsem tady psal včera, Monča první set skvěle vybojovala, ale od druhého už byla Vickery jasně lepší... Už v 1. setu mě Vickery překvapovala skvělou hrou. Monča sice hned v úvodu získala brejk, ale Vickery ve čtvrtém gemu srovnala a zanedlouho Monča prohrávala 2:5 (s jedním brejkem). Vickery vůbec nechybovala, všechno jí tam padalo a dokázala dávat winnery prakticky ze všech pozic. Monča se ale nevzdala - v devátém gemu získala brejk, v desátém odvrátila setbol a vyrovnala na 5:5. Ve dvanáctém gemu pak zase musela odvracet jeden setbol, ale v těch klíčových momentech zahrála Monča aktivně a vyšlo jí to. To potvrdila v tie-breaku, ve kterém hrála od začátku velmi dobře a nakonec ho vyhrála 7-4. Vickery už ve druhé polovině 1. setu udělala taky nějaké chyby... Po 1. setu jsem si myslel, že Monču to vybojované vedení nakopne, zatímco Vickery si jako nezkušená hráčka třeba přestane věřit. Jenže pravdou byl úplný opak. Bohužel musím říct, že od 2. setu byla na kurtu už jenom jedna hráčka, kterou byla Vickery. Dá se říct, že navázala na svůj výkon z první poloviny 1. setu a vycházelo jí úplně všechno. Naopak Monča se trápila a od 2. setu už uhrála pouhé tři gemy...
Průběh zápasu zde: http://www.livesport.cz/zapas/bcVXOWzN/#prubeh-zapasu;1

Je to velká škoda, že Monča porazí Carlu (hráčku Top 20) a potom prohraje proti někomu, od koho se to vůbec nečeká. Navíc prohrála Aga, takže by Monča měla ve čtvrtfinále celkem hratelnou Lepchenko. Škoda, mohla si přilepšit o nějaké bodíky... Každopádně ale musím říct, že včera byla soupeřka prostě lepší. Vickery jsem viděl hrát poprvé v životě a na 19 let předvedla velmi vyzrálý výkon... Všímám si, že se v poslední době objevilo hned několik šikovných a talentovaných Afroameričanek - Sloane Stephens (1993), Sachia Vickery (1995), Taylor Townsend (1996). Už to není jenom Serena a Venus. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ovšem velice mě potěšil výsledek debla, ve kterém Katka Siniaková a Paula Kania porazily podle mě velmi silnou dvojici Petko/Chan. Takže Katka Siniaková má první vítězství v deblu na okruhu WTA! :) No a musím říct, že si na to vzala moc pěknou parťačku... :)
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/1002249_561002673939170_830112404_n.jpg

Zítra ve čtvrtfinále čeká holky další velká výzva - Daniela Hantuchová a Parra-Santonja. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky mi Katka udělala radost, že aspoň v tom deblu vyhrály!! Porazit nasazený pár se počítá! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Co se týče dnešního (nebo spíš nočního) programu, tak to pro mě bude hodně náročné. Anička nejspíš začne hrát někdy kolem půlnoci a Vika hraje od čtyř ráno... Pokusím se to nějak udělat, abych viděl oba zápasy, ale nejsem si jistý, jestli se mi to povede. :D Vika hraje proti Venus, což bude jednoznačný šlágr 2. kola... Anička nastoupí proti Carol Zhao, tedy přemožitelce Katky Siniakové z kvalifikace. Pokud Ana vyhraje (o čemž vůbec nepochybuju :)), tak ji ve čtvrtfinále čeká Serena...

Jinak jsem zjistil, že Carol Zhao je kamarádka Monči... :)
https://twitter.com/MonicaAce93/status/493839704089845760

No a pokud vím, tak sem ještě nikdo nedával tyto krásné fotky Aničky. Tak já to napravím a věřím, že to oceníte... :)
https://pbs.twimg.com/media/BtSxi-8IYAAiPr6.png
https://pbs.twimg.com/media/BtQ3eFpIAAIA2T1.jpg
https://pbs.twimg.com/media/BtR0hLxCUAEHJ_H.jpg
Reagovat
Cico93
...tu len slová nestačia;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Monča se nemá za co stydět. Ale zamrzí to, když porazí velmi nepříjemnou Carlu a potom s mladou nevycválanou Američankou :) díky za popis
Reagovat
smazaný uživatel
Proč se všechny zápasy, na který se chci koukat, musí hrát ve 4 ráno? Na zápas Vee s Vikou jsem se těšila..
Reagovat
dadaft
njn, je to pruda, ale dávám budíka, musím to vidět. ))
Reagovat
Cico93
Tak dobre rozohraný zápas a ty si to tak po*ebabrala...ach tote ženy.
Reagovat
dadaft
smekám před Bojanou, ještě o víkendu hrála na druhé půlce světa - Rogowská je moc slabá, ale myslel jsem, že Cirstea už ji klepne.
Reagovat
Cico93
Tak neskutočne jej za stavu 1;0 na sety a 2;0 na gemy odišla hlava a ta kopa nepremenených bb v2 sete to ju položilo už načisto dole.
Reagovat
smazaný uživatel
Co dodat... Od Katowic to je s formou dost bida teda. Jediny herne docela dobry turnaj, ktery sehrala byl Madrid, ktery me uvedl milne v pokuseni, ze na antuce to letos nemusi byt tak spatne. Pak prislo ale RG a byl jsem zpatky na zemi. Pak prisla trava a s ni velky propadak. Vcera jsem videl prvni dva sety a herne to byla opet tragedie (i ten druhy set skoro nedala). To co bylo v minulosti Agy silnou strankou je nyni jeji slabinou ? mala chybovost. Dokonce me udivilo, ze tam byly i takove udery, ktere na siti nekoncily na pasce ale nekde v jeji polovine. Letos od USO series rozhodne nic velkeho s touto formou neocekavam ale byl bych moc rad, pokud budu prekvapen...
Reagovat
dadaft
jó, vypadá to bledě. (((((((((((
Sloane Stephens a Magda Rybáriková jsou další do party. ((
Reagovat
A.R.R.
hm je to velké zklamání, ale alespoň byla snaha, narozdíl od posledních prohraných zápasů...tedy nevím jak ve 3 setu, ten už jsem neviděl.
Reagovat
dadaft
bezpochyby dokáže přepinknout míček přes síťku - to můžeme brát jako pokrok. ))
Reagovat
dadaft
totální rubačka, Karolína zatím vypadá dobře.
Reagovat
dadaft
Petko úplně v poho, stejně tak Berdych,,,,,,,,,,,,
Reagovat
VlS
Petko jsem neviděl, Tom pěkně, jen by si příště měl na kurt vzít i první serv, 42% v druhým je docela bída.
Reagovat
tommr
Aga předvedla hodně slabej výkon ...
Pro Petru je porážka Agy dobrá zpráva. Petra sice příjde po odřeknutí Stanfordu o pár bodíků, ale udrží si před pátou Agou dostatečnej náskok ... :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist