Beck Andreas

Beck Andreas

38
muž
Německo
Datum nar.:
5. 2. 1986
Výška:
191 cm
Váha:
89 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 33.
čtyřhra: - / 116.

Krejčíková v Bastadu vyhrála 6-0 6-0! Siniaková postup do druhého kola vydřela

WTA BASTAD - Vstup do antukového turnaje WTA ve švédském Bastadu zvládly obě české tenistky. A zatímco loňská finalistka Kateřina Siniaková výhru nad domácí Rebeccou Petersonovou vydřela až po téměř dvouapůlhodinovém boji, Barbora Krejčíková neztratila s Němkou Annikou Beckovou ani game.

Siniaková v Bastadu vyřadila Erraniovou a s Larssonovou si zahraje o první finále

WTA BASTAD - Kateřina Siniaková na antuce ve švédském Bastadu porazila nasazenou dvojku Saru Erraniovou z Itálie a potřetí v kariéře postoupila do semifinále turnaje WTA. O premiérové finále se dvacetiletá Češka utká s domácí obhájkyní titulu Johannou Larssonovou.

Hlaváčková čtvrtfinále v Québecu neobhájila, podlehla Beckové

WTA QUEBEC - Andrea Hlaváčková na halovém turnaji v kanadském Québecu loňské čtvrtfinále nezopakovala. Českou tenistku do něj nepustila favorizovaná Němka Annika Becková, jež vyhrála ve dvou setech.

Quebec: Obrat Hlaváčkové, prohra Krejčíkové a odhlášení Koukalové

WTA QUEBEC - Andrea Hlaváčková počtvrté v řadě úspěšně vstoupila do halového turnaje v Quebeku, když předvedla povedený výborný obrat proti Američance Shelby Rogersové a teprve potřetí v sezoně postoupila na okruhu WTA do 2. kola. O zopakování loňského čtvrtfinále si zahraje s domácí Fichmanovou, nebo nasazenou Němkou Beckovou.

Veselý je na challengeru v Orléansu ve čtvrtfinále

CHALLENGER ORLÉANS - Jiří Veselý na halovém challengeru v Orléansu zatím bez problémů potvrzuje pozici nasazené trojky. Dnes český tenista přehrál ve dvou setech domácího Gueze a postoupil do čtvrtfinále.

Rosol v Dubaji zametl s Mannarinem, uspěl i obhájce Djokovič

ATP DUBAJ - Lukáš Rosol v Dubaji po roce postoupil opět do 2. kola. Český tenista dnes na štědře dotovaném turnaji rozdrtil za necelou hodinu hry Francouze Mannarina a zahraje si o své premiérové čtvrtfinále.

Gasquet smetl Soedu, Davyděnka čeká Del Potro

ATP MARSEILLE - Richard Gasquet na úvod domácího klání v Marseille nezaváhal a zahraje si už o čtvrté letošní čtvrtfinále. O něj ve Francii svedou bitvu také Rus Nikolaj Davyděnko s Argentincem Del Potrem.

Nadal s Haasem opět neztratil set, Federer jde dál bez boje

AUSTRALIAN OPEN muži - Rafael Nadal ani ve druhém vystoupení na letošním Australian Open neztratil set. Poradil si s Haasem a čeká ho Slovák Lukáš Lacko. Roger Federer postoupil bez boje. Drama se odehrálo v zápase Nalbandiana s Isnerem.

Tipsarevič první zápas zvládl, Almagro je bez boje ve čtvrtfinále

Bez sebemenších problémů postoupili v indickém Čennaí mezi nejlepší osmičku dva největší favorité turnaje. Srb Tipsarevič si snadno poradil s domácím Bhambrím a Nicolas Almagro nemusel kvůli zranění svého soupeře o postup vůbec bojovat.

Štěpánek v Hamburku postoupil, čeká ho Seppi

Radek Štěpánek si připsal první výhru od červnového turnaje v Eastbourne. V Hamburku na něj nestačil domácí Andreas Beck, který českému tenistovi podlehl ve dvou setech.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist