Borecká Martina

Borecká Martina

33
žena
Česká republika
Datum nar.:
19. 3. 1991
Výška:
-
Váha:
-
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 310.
čtyřhra: - / 206.

Vaidišová na Štvanici postupuje, dál jde i Allertová

Pět českých tenistek dnes na pražské Štvanici postoupilo z úvodního kola zdejšího turnaje ITF. Svůj první start v Česku po loňském návratu na dvorce zvládla Nicole Vaidišová, která si tak zahraje o čtvrtfinále. Nezaváhala ani turnajová jednička Denisa Allertová.

Cetkovská otočila zápas s Boreckou a po dvou týdnech je opět ve finále

ITF ROKIETNICA - Petra Cetkovská na antuce v polské Rokietnici otočila nepříznivý vývoj utkání proti krajance Martině Borecké a na druhém turnaji po sobě postoupila do finále. V něm narazí na talentovanou Lotyšku Jelenu Ostapenkovou.

Cetkovská v polské Sobotě postupuje, Vaidišová prohrála s Boreckou

ITF SOBOTA - Petra Cetkovská zdolala ve čtvrtfnále turnaje ITF s dotací 75.000 dolarů v polské Sobotě třetí nasazenou Richel Hogenkampovou 6-4 1-6 6-2 a postoupila do semifinále, kde narazí na Martinu Boreckou, Ta dnes utekla bývalé světové sedmičce Nicole Vaidišové za stavu 1-6 a 1-4. S turnajem se ve čtvrtfinále rozloučila také Barbora Krejčíková, jež nestačila na turnajovou dvojku Kiki Bertensovou.

Češky v polské Sobotě září. Ve čtvrtfinále jsou Cetkovská, Borecká i Vaidišová

ITF SOBOTA - Stoprocentní úspěšnost udržely dnes Češky na turnaji ITF v polské Sobotě. Petra Cetkovská zdolala poprvé v kariéře sedmou nasazenou Rominu Oprandiovou. Cenný skalp si připsala také Martina Borecká, jež vyřadila nasazenou jedničku Sesil Karatančevovou a o postup do semifinále si zahraje s krajankou Nicole Vaidišovou, která přehrála Vögtovou z Lichtenštejnska.

ITF Rokietnica: Vaidišová, Cetkovská, Krejčíková i Borecká jsou ve 2. kole

ITF SOBOTA - Prvním kolem antukového turnaje ITF v polské Sobotě prošly všechny čtyři Češky. Suverénně postoupila nejmladší z nich Barbora Krejčíková, v třísetových bitvách pak v podvečer uspěly Nicole Vaidišová, Petra Cetkovská i Martina Borecká.

V Praze odstartovaly kvalifikační boje na turnaj WTA J&T Banka Prague Open

V pražské Stromovce dnes odstartovaly kvalifikační boje na turnaj J&T Banka Prague Open. V prvním kvalifikačním kole se dnes na pražské antuce představilo celkem jedenáct českých tenistek, do druhého kvalifikačního kola postoupily jen čtyři z nich.

Borecká v Tunisku poprvé vyhrála desetitisícový turnaj ITF

ITF MONASTIR - Devatenáctiletá rodačka z Brandýsu nad Labem Martina Borecká v Monastiru získala premiérový titul z okruhu ITF. Talentovaná Češka v Tunisku vůbec poprvé postoupila dál než do čtvrtfinále a nakonec po finálové výhře 7-5 6-1 nad čtvrtou nasazenou Slovenkou Janou Čepelovou turnaj dotovaný deseti tisíci dolary vyhrála.

Veselý a Borecká jsou mistry republiky mezi juniory

Tenisté Jiří Veselý z Agrofertu Prostějov a Martina Borecká z I. ČLTK Praha vyhráli mistrovství republiky juniorů, již 82. ročník populární Pardubické juniorky, z které vzešla téměř všechna esa české tenisové historie.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist