Cervantes Inigo

Cervantes Inigo

34
muž
Španělsko
Datum nar.:
30. 11. 1989
Výška:
183 cm
Váha:
78 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 1247. / 56.
čtyřhra: 175. / 105.

V Shenzhenu na sebe znovu po roce narazí Berdych a Veselý

Tomáš Berdych jako nejvýše nasazený hráč zvládl vstup do turnaje v Shenzhenu. Michajla Kukuškina dnes porazil ve dvou tie-breacích a je ve čtvrtfinále. V něm se stejně jako před rokem utká s krajanem Jiřím Veselým, který zdolal Španěla Iniga Cervantese.

Veselý si v Shenzhenu poradil s Andújarem, Rosol dohrál

Jiří Veselý se po zranění vrátil na okruh ATP vítězně. V čínském Shenzhenu potvrdil roli favorita proti Španělu Andújarovi a postoupil do 2. kola. Do něj se neprobojoval Lukáš Rosol, který navzdory 24 nastříleným esům podlehl v třísetové bitvě Kazachu Kukuškinovi.

Kližan v Hamburku doslova vydřel první výhru po 5 měsících

ATP HAMBURK - Martin Kližan včera na antuce v Hamburku zdolal Nizozemce Igora Sijslinga a poprvé od únorového triumfu v Rotterdamu postoupil do druhého kola turnaje ATP. V něm se utká s domácím outsiderem Louisem Wesselsem, který zaznamenal premiérovou výhru mezi dospělými a zároveň se stal nejmladším vítězem v této sezoně.

Češi v Prostějově dohráli už ve čtvrtfinále. Neuspěli Veselý, Rosol ani Pavlásek

Challenger v Prostějově dnes přišel o domácí zástupce. Ve čtvrtfinále ztroskotali dvojnásobný obhájce titulu Jiří Veselý, druhý nasazený Lukáš Rosol i Adam Pavlásek, byť měl proti favoritovi mečbol.

Kyrgios si zpříjemnil narozeniny výhrou, čeká ho Čorič

ATP ESTORIL - Nick Kyrgios v portugalském Estorilu úspěšně vykročil za obhajobou finále. V den svých 21. narozenin druhý nasazený Australan zdolal v prvním letošním zápase na antuce Španěla Iniga Cervantese a postoupil do čtvrtfinále. V něm změří síly s dalším talentem Chorvatem Čoričem.

Veselý v Marrákeši vyhrál první letošní zápas na antuce

ATP MARRÁKEŠ - Jiří Veselý si v prvním letošním zápase na antuce připsal druhou výhru v sezoně. V marocké Marrákeši smetl Španěla Iniga Cervantese.

Obhájce titulu Cuevas v Sao Paulu zastavil Monteira

ATP SAO PAULO - Pablo Cuevas vyhrál už sedmý zápas v řadě. Na antuce v Sao Paulu obhájce titulu otočil špatně rozehraný souboj s domácím mladíkem Thiagem Monteirem a postoupil do semifinále. V něm narazí na Srba Dušana Lajoviče.

Pavlásek v Ostravě svůj první challengerový titul nezískal

CHALLENGER OSTRAVA - Adam Pavlásek své první challengerové finále v titul neproměnil. Dvacetiletý český tenista na domácí antuce v Ostravě ztroskotal těsně pod vrcholem na raketě Španěla Iniga Cervantese-Hueguna.

Pavlásek si v Ostravě zahraje poprvé ve finále challengeru

Adam Pavlásek si na domácí antuce v Ostravě zahraje poprvé finále challengerového turnaje. Dvacetiletý český tenista dnes zdolal 6-4 5-7 7-5 třetího nasazeného Španěla Daniela Muñoze-De La Navu a navázal na včerejší skalp nasazené jedničky Pouilleho.

Auckland: Kohlschreiber dostal lehčího soupeře a nezaváhal

ATP AUCKLAND - Už v prvním kole měl narazit na Nalbandiana. Argentinský tenista se ale zranil a Kohlschreiber tak do turnaje v Aucklandu vstoupil duelem s jedním z poražených kvalifikantů. A uspěl, byť minulý týden propadl a připsal si hned pět porážek. Suverénně si dnes na Novém Zélandu vedl Juan Monaco.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist