Chan Hao-Ching

Chan Hao-Ching

30
žena
Taipei (CHN)
Datum nar.:
19. 9. 1993
Výška:
175 cm
Váha:
60 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 1090. / 1070.
čtyřhra: 25. / 5.

Hradecká odehrála poslední zápas kariéry. Ve sbírce má grandslamové trofeje i olympijské medaile

Dvojnásobná grandslamová vítězka ve čtyřhře žen a majitelka dvou olympijských medailí Lucie Hradecká skončila na svém posledním turnaji v kariéře hned prvním kole. V mexické Guadalajaře s Tchajwankou Hao-Ching Chan prohrály 4-6 1-6 s ukrajinsko-lotyšskou dvojicí Ljudmila Kičenoková a Jelena Ostapenková.

Krejčíková se Siniakovou v Melbourne potvrdily roli nasazených jedniček a získaly šestý titul

WTA MELBOURNE 1 - Šampionky French Open a Wimbledonu z roku 2018 Barbora Krejčíková s Kateřinou Siniakovou hned na svém prvním letošním turnaji získaly titul. Nasazené jedničky ve finále generálky Melbourne 1 zdolaly 6-3 7-6(4) tchajwanské sestry Chanovy a po roce se dočkaly triumfu, svého celkově šestého.

Matteková-Sandsová a Jamie Murray znovu po roce vyhráli mix na US Open

US OPEN - Bethanie Matteková-Sandsová a Jamie Murray ve Flushing Meadows druhým rokem po sobě nenašli přemožitele. Americko-britská dvojice v letošním finále porazila 6-2 6-3 nasazené jedničky a předloňské finalisty Hao-Ching Chan a Michaela Venuse. Společně slaví podruhé.

Muchová v kvalifikaci neztratila ani game, ve 2. kole narazí na Kr. Plíškovou

WTA DAUHÁ - Karolína Muchová vstoupila do kvalifikace podniku WTA Premier v katarském Dauhá očekávanou výhrou, když nadělila dva kanáry domácí hráčce. Ve druhém kole ji čeká souboj s Kristýnou Plíškovou.

Murray s Hingisovou zůstali neporaženi. Po Wimbledonu dobyli i US Open

US OPEN - Martina Hingisová a Jamie Murray proměnili i druhý společný turnaj v triumf. Po Wimbledonu ovládli smíšenou čtyřhru také na US Open, když ve finále zdolali Hao-Ching Chan s Michaelem Venusem

Makarovová s Vesninovou ve finále nadělily dva kanáry a získaly třetí grandslamový titul

Olympijské vítězky Jekatěrina Makarovová a Jelena Vesninová neztratily ve finále čtyřhry s Chan Hao-ching z Tchaj-wanu a Rumunkou Monicou Niculescuovou ani jeden game a za 54 minut slavily wimbledonské vítězství. Rusky získaly třetí grandslamový titul - v roce 2013 ovládly Roland Garros a o rok později US Open.

Deblistky Peschkeová ani Voráčová do finále Wimbledonu nepostoupily

WIMBLEDONU - Finále čtyřhry žen bude ve Wimbledonu bez české účasti. V semifinále neuspěla Květa Peschkeová s Němkou Anno-Lenou Grönefeldovou, ani na životním grandslamu hrající Renata Voráčová s Japonkou Makotou Ninomijaovou.

Hradecká se Siniakovou na Tchaj-wanu první společnou trofej nevybojovaly

WTA TAIPEI - Lucie Hradecká a Kateřina Sinaiková první společný titul nezískaly. Ve finále podniku WTA v tchajwanském Taipei podlehly snadno ve dvou setech domácím favoritkám sestrám Hao-Ching Chan a Yung Jan Chan.

VIDEO: I tenistky natáčely Mannequin Challenge

Nejlepší tenisté současnosti natočili aktuálně nerozšířenější virální video na sociálních sítích Mannequin Challenge už před startem Turnaje mistrů. Pozadu však nezůstávají ani tenistky, které se staly součástí nahrávek během turnajů, dovolených či příprav na novou sezonu.

Obhájkyně titulu Hingisová s Mirzaovou jsou v semifinále

TURNAJ MISTRYŇ - Martina Hingisová a Sania Mirzaová jsou na Turnaji mistryň v semifinále. Švýcarsko-indická dvojice porazila 7-6 7-5 sestry Chanovy. O finále si zahrají obhájkyně titulu s Hlaváčkovou/Hradeckou, nebo Makarovovou/Vesninovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist