Chang Kai-Chen

Chang Kai-Chen

33
žena
Taipei (CHN)
Datum nar.:
13. 1. 1991
Výška:
167 cm
Váha:
53 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 82.
čtyřhra: - / 65.

Kr. Plíšková v Tokiu postoupila do druhého kola

WTA TOKIO - Jediná česká zástupkyně ve dvouhře na turnaji WTA International v japonském Tokiu Kristýna Plíšková v prvním kole potvrdila roli favoritky, když si beze ztráty setu poradila s Kai-Chen Chang z Tchaj-wanu, s níž neprohrála ani třetí vzájemný duel. O čtvrtfinále si Plíšková zahraje s lepší z domácího souboje mezi Nao Hibinovou a Miyu Katovou.

Krejčíková i Hradecká se na Tchaj-wanu přiblížily postupu z kvalifikace

WTA TAIPEI - Úspěšně dnes vstoupily do kvalifikace turnaje WTA v Taipei obě české tenisty. Barbora Krejčíková i Lucie Hradecká postoupily přes domácí soupeřky.

Kristýna Plíšková je v Shenzhenu po výborném výkonu ve čtvrtfinále

WTA SHENZHEN - Kristýna Plíšková je na turnaji WTA v Shenzhenu už ve čtvrtfinále. Po náročném prvním zápase zvítězila česká tenistka v dnešním utkání druhého kola za pouhých 47 minut 6-1 6-2 nad Kai-Chen Chang. Ve čtvrtfinále vyzve světovou desítku Johannu Kontaovou.

Koukalová vypadla v Kuala Lumpuru v prvním kole

Klára Koukalová si ani v Kuala Lumpur nepřipíše letošní první výhru v hlavní soutěži turnaje WTA. Českou tenistku vyřadila v Malajsii Britka Broadyová, která v dnešním úvodním kole zvítězila 6-3 3-6 a 6-3.

Favorizovaná Jankovičová v Nanchangu přemožitelku nenašla

WTA NANCHANG - Jelena Jankovičová potvrdila roli favoritky na menším turnaji WTA 125k v čínském Nanchangu, kde byla jedinou hráčkou Top 60. Srbská tenistka soutěží prošla bez ztráty setu, když v dnešním finále porazila Kai-Chen Chang z Tchaj-wanu.

Kvitová a Záhlavová-Strýcová nezaváhaly a jsou ve třetím kole. Smitková a Allertová nepřekvapily

AUSTRALIAN OPEN ženy - Do třetího kola Australian Open postoupily celkem čtyři české tenistky. Roli favoritky dnes na rozpálených kurtech potvrdila Petra Kvitová proti Němce Barthelové, kterou porazila bez ztráty podání, i Barbora Záhlavová-Strýcová proti soupeřce z Tchaj-wanu. Naopak debut na úvodním grandslamu sezony skončil pro Terezu Smitkovou i Denisu Allertovou.

4. den na Australian Open: Kvarteto Češek bude hrát o třetí kolo

Čtyři české tenistky se představí v zítřejším programu Australian Open. O účast ve třetím kole budou hrát Petra Kvitová, Barbora Záhlavová-Strýcová, Tereza Smitková a Denisa Allertová.

Šarapovová na úvod sestřelila Pučkovovou 6-0 6-0

AUSTRALIAN OPEN ženy - Stejně jako zahájila svou pouť za loňským titulem z French Open, vstoupila Maria Šarapovová i do úvodního grandslamu nové sezony v Melbourne. Ruská tenistka na Australian Open deklasovala 6-0 6-0 krajanku Olgu Pučkovovou a jako první postoupila do 2. kola. V něm je po drobných problémech i Agnieszka Radwaňská.

Watsonová odvrátila mečboly a je první britskou vítězkou turnaje WTA po 24 letech!

WTA ÓSAKA - Velká Británie se po 24 letech dočkala své vítězky turnaje WTA. Dlouhé čekání ukončila v japonské Ósace dvacetiletá Heather Watsonová, jež ve více než tříhodinovém finále odvrátila celkem čtyři mečboly a udolala Kai-Chen Chang z Tchaj-wanu.

Stosurová dál čeká na titul. V Ósace ji zaskočila Kai-Chen Chang

V Ósace si mohla dojít pro první letošní turnajový titul, ani v Japonsku to ale největší favoritce turnaje nevyšlo. Samantha Stosurová dnes nestačila na Tchajwanku Kai-Chen Chang a neobhájila loňské finále. Do něj vedle přemožitelky Stosurové prošla poprvé v kariéře také dvacetiletá Britka Heather Watsonová.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist