Crivoi Victor-Valentin

Crivoi Victor-Valentin

41
muž
Rumunsko
Datum nar.:
25. 5. 1982
Výška:
-
Váha:
-
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 75.
čtyřhra: - / 300.

V Liberci si zahrají přemožitelé Federera a Nadala

Česká naděje Jiří Veselý a dva nedávní přemožitelé největších tenisových hvězd se objeví příští týden na challengeru v Liberci. Jedničkou turnaje Svijany Open s dotací 30 tisíc eur by měl být Argentinec Federico Delbonis, který minulý týden porazil v Hamburku Rogera Federera, a přihlášen je také Belgičan Steve Darcis, který letos ve Wimbledonu vyřadil Rafaela Nadala.

Čeští tenisté neztratili v Rumunsku ani bod

Čeští tenisté zvítězili v utkání baráže o Světovou skupinu Davisova poháru v Rumunsku jednoznačně 5:0. Za rozhodnutého stavu 3:0 na zápasy postavil nehrající kapitán Jaroslav Navrátil do dnešních závěrečných dvouher Lukáše Rosola a Jana Hájka, kteří přidali zbývající dva body bez ztráty setu.

Štěpánek a Berdych smetli Rumuny, Čechy dělí bod od záchrany

České tenisty už dělí jen jedna výhra od udržení ve Světové skupině Davisova poháru. Radek Štěpánek a po něm i Tomáš Berdych zvládli své zápasy bez ztráty setu a o výhře v Rumunsku mohou rozhodnout v sobotní čtyřhře. Otázkou ovšem je, zda nastoupí Berdych, protože ho ve dvouhře trápily křeče.

Baráž v Rumunsku zahájí Štěpánkem s Ungurem

S oběma uzdravenými hvězdami Tomášem Berdychem a Radkem Štěpánkem budou bojovat tenisté o udržení ve Světové skupině Davisova poháru. Zápas proti Rumunsku zahájí Štěpánek duelem s Adrianem Ungurem, v druhé páteční dvouhře v Bukurešti nastoupí Berdych proti Victoru Crivoiovi.

Rumuni nejsou na Haneska naštvaní, chtějí Čechy překvapit

Před důležitým zápasem o udržení ve Světové skupině Davis Cupu svému týmu nepomůže, jeho spoluhráči se však na Victora Haneska nezlobí. Bude nám chybět, ale jsme připraveni a pokusíme se Čechy překvapit, vzkázali krátce před víkendovým duelem Rumuni.

Davis Cup: Čechy čeká v baráži Rumunsko

Čeští tenisté se v baráži o Světovou skupinu Davis Cupu utkají s Rumunskem, které bude mít výhodu domácího prostředí. Rozhodl o tom dnešní los v Londýně, se kterým je kapitán Navrátil spokojený.

Hernych s Rosolem vypadli ve Vídni hned v úvodu

Účinkování Jana Hernycha a Lukáše Rosola ve Vídni skončilo hned první den turnaje. Hernych prohrál s Rumunem Victorem Crivoiem dvakrát 3-6, Rosol bojoval s Američanem Odesnikem přes dvě hodiny, než soupeři podlehl 2-6 7-5 6-7.

Kiefer měl nakročeno do semifinále, ale zranil se

ATP GSTAAD - Turnaj ve švýcarském Gstaadu skončil pro německého tenistu zraněním. Ve čtvrtfinále s Brazilcem Belluccim sice vyhrál první set, zdravotní stav mu však další pokračování ve hře neumožnil. Z nasazených si tak o finále zahraje pouze trojka Andrejev.

Hernych nestačil na Andrejeva a ve Gstaadu dohrál

ATP GSTAAD - Turnaje ATP budou tento týden pokračovat již bez české účasti. Jan Hernych dnes totiž ve druhém kole podniku ve švýcarském Gstaadu prohrál 4-6 1-6 s třetím nasazeným Rusem Igorem Andrejevem.

Hernych zahájil turnaj ve Gstaadu drtivou výhrou

ATP GSTAAD - Český tenista Jan Hernych vstoupil do turnaje ve švýcarském Gstaadu drtivou výhrou, když Itala Flavia Cipollu smetl za 51 minut 6-1 6-0. O druhé letonšní čtvrtfinále si zahraje s Andrejevem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist