Duque-Marino Mariana

Duque-Marino Mariana

34
žena
Kolumbie
Datum nar.:
12. 8. 1989
Výška:
169 cm
Váha:
kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 66.
čtyřhra: - / 96.

Hlasujte v červencových anketách WTA. Mezi nominovanými jsou i Češky

Stejně jako každý měsíc i za červenec mohou tenisoví příznivci na stránkách WTA Tour zvolit nejlepší hráčku měsíce, největší průlom měsíce a nejlepší úder měsíce. Mezi nominovanými v kategoriích Hráčka měsíce a Průlom měsíce je Kateřina Siniaková. V anketě Úder měsíce byly nominovány Petra Kvitová a Kristýna Plíšková.

Stoprocentní Češky v Torontu: Strýcová, Kvitová, Siniaková i Šafářová jsou ve druhém kole

WTA TORONTO - Do turnaje WTA Premier 5 v Torontu vstoupilo kvarteto českých tenistek a všechny mají za sebou úspěšný start. Barbora Strýcová vyřadila světovou třináctku Kristinu Mladenovicovou z Francie, Petra Kvitová si poradila se Španělkou Carlou Suárezovou, kterou porazila po sérii čtyř porážek, Kateřina Siniaková poprvé na okruhu WTA vyhrála už šest utkání po sobě a v nočním zápase uspěla i Lucie Šafářová.

Halepová se na postup nadřela. Talentovaná Andreescuová vyřadila Mladenovicovou

WTA WASHINGTON - Simona Halepová se ve druhém kole turnaje WTA International ve Washingtonu nečekaně nadřela. S Kolumbijkou Marianou Duqueovou musela dokonce vývoj utkání otáčet. Favorizovaná Rumunka ale nakonec zvítězila 3-6 6-4 6-2. O velké překvapení se postarala Bianca Andreescuová. Sedmnáctiletá Kanaďanka přehrála překvapivě hladce 6-2 6-3 Kristinu Mladenovicovou.

Halepová si ve Washingtonu poradila se Stephensovou

WTA WASHINGTON - Nasazená jednička Rumunka Simona Halepová vstoupila do turnaje WTA International ve Washingtonu dvousetovou výhrou nad domácí Sloane Stephensovou, která se na kurty vrací po téměř roční pauze zaviněné operací levého chodidla. Ve druhém kole se světová dvojka utká s Kolumbijkou Marianou Duqueovou-Marinovou.

Plíšková porazila Witthöftovou a v Paříži postoupila do osmifinále

FRENCH OPEN - Karolína Plíšková si dnes poprvé v kariéře zahrála ve třetím kole French Open a své pařížské maximum dokázala znovu vylepšit. Druhá nasazená Češka porazila 7-5 6-1 Němku Carinu Witthöftovou, když vývoj prvního setu otočila ze stavu 2-4, a postoupila mezi šestnáctku nejlepších. O čtvrtfinále zabojuje proti Veronice Cepedeové z Paraguaye.

Bertensová si v Norimberku došla z kvalifikace pro svůj druhý titul

WTA NORIMBERK - Kiki Bertensová si na antuce v Norimberku došla pro svůj druhý titul na okruhu WTA. Čtyřiadvacetiletá Nizozemka vyhrála včetně kvalifikace sedm zápasů v řadě a ztratila v nich jediný set, v dnešním finále smetla Kolumbijku Marianu Duqueovou-Marinovou.

Nasazené tenistky v Norimberku propadly. Dohrála i jednička Vinciová

Roberta Vinciová neobhájí v Norimberku loňské finále. Jednička v pavouku dnes nestačila na Nizozemku Bertensovou a s generálkou na French Open se rozloučila už ve 2. kole. Stejně dopadly v Německu i další čtyři nasazené hráčky.

Češky ve Stromovce válí. Vyhrály Šafářová, Plíšková, Strýcová a další tři domácí hráčky

Prvním kolem pražského turnaje J&T Banka Prague Open prošlo sedm z deseti domácích tenistek. Karolína Plíšková dnes udělala první krok za obhajobou titulu, když hladce porazila Švýcarku Vögeleovou. Dál jdou i Lucie Šafářová, která se dočkala prvního letošního vítězství, Barbora Strýcová, Lucie Hradecká, Barbora Krejčíková a Markéta Vondroušová.

Svitolinová v Bógotě neproměnila pět mečbolů proti Panovové

WTA BÓGOTA - Jeden z nejhůře obsazených turnajů WTA v historii přišel hned v 1. kole o svou největší hvězdu. Ukrajinka Jelina Svitolinová ve svém prvním letošním zápase na antuce neproměnila pět mečbolů a s Ruskou Alexandrou Panovovou prohrála ve třech setech.

Britkám se v Monterrey dařilo. Ve druhém kole jsou Watsonová i Kontaová

WTA MONTERREY - Britským tenistkám se povedl vstup do turnaje v mexickém Monterrey. Do druhého kola postoupila čtvrtá nasazená Johanna Kontaová a po boji i Heather Watsonová.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist