Eschauer Werner

Eschauer Werner

50
muž
Rakousko
Datum nar.:
26. 4. 1974
Výška:
187 cm
Váha:
75 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 52.
čtyřhra: - / 120.

Ivo Minář se v Barceloně zranil, v Mnichově bez překvapení

ATP BARCELONA / ATP MNICHOV - Ivo Minář skrečoval v Barceloně zápas prvního kola kvůli zranění. Minářovo vystoupení v katalánské metropoli trvalo jen třiadvacet minut. Třiadvacetiletý tenista si v duelu s domácím Markem Lópezem zranil pravý kotník a za stavu 3-1 pro soupeře zápas vzdal.

Favoritům se dnes ve Valencii dařilo

ATP VALENCIE - Ve španělské Valencii, kde se ve dvouhře hraje bez účasti českých tenistů, dnes žádný z favoritů nezaváhal. V duelu teprve prvního kola se na postup natrápila druhý a sedmý nasazený hráč Monaco respektive Verdasco. Už do čtvrtfinále se probojovala turnajová trojka Tommy Robredo - i on musel utkání otáčet po prvním prohraném setu.

Preview: Antukový turnaj ATP ve Valencii

Hlavní hvězdou antukového podniku ve španělské Valencii bude pátý hráč světa, domácí David Ferrer. Nechybí ani jeden loňský semifinalista - Ital Starace a Španělé Navarro Pastor, Santiago Ventura a obhájce titulu Nicolas Almagro. Získá i letos pošesté v řadě trofej pro vítěze domácí tenista?

Barletta: Vaněk postoupil, Eschauer porazil Coriu

Aktualizováno 25.03. 19:51 - Druhý den se na challengeru v italské Barlettě představil i jediný český zástupce. Jiří Vaněk narazil na Chorvata Igora Skugora a nezaváhal. Velký boj musel absolvovat nejvýše nasazený Rakušan Werner Eschauer, jenž o svém postupu s Argentincem Guillermem Coriou rozhodl až v závěru 3. setu.

Preview: Challenger v italské Barlettě

Tento týden začíná druhý turnaj série Masters v Miami, ale současně se hrají i dva challengery - v mexickém Leonu a na antuce v italském městě Barletta. Silné obsazení však na obou turnajích samozřejmě chybí. V Itálii plní roli nasazené jedničky Rakušan Werner Eschauer, loňský finalista, kterému v žebříčku patří až 84. příčka.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist