Garcia-Perez Georgina

Garcia-Perez Georgina

31
žena
Španělsko
Datum nar.:
13. 5. 1992
Výška:
187 cm
Váha:
72.7 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 441. / 124.
čtyřhra: 315. / 83.

Martincová v Nottinghamu postoupila poprvé do čtvrtfinále na trávě

WTA NOTTINGHAM - Tereza Martincová na turnaji WTA 250 v Nottinghamu porazila ve třech setech Georginu Garcíaovou-Pérezovou a poprvé v sezoně a zároveň poprvé na trávě postoupila do čtvrtfinále. V něm 26letá Češka narazí na Srbku Ninu Stojanovičovou.

Vondroušová v Budapešti začala kanárem a je ve druhém kole. Smitková v něm skončila

WTA BUDAPEŠŤ - Markéta Vondroušová vstoupila do halového turnaje v Budapešti výhrou 6-0 7-6 nad Španělkou Georginou Garcíaovou-Pérezovou. O čtvrtfinále si devatenáctiletá Češka zahraje s Ruskou Annou Blinkovovou. Ve druhém kole už skončila Tereza Smitková.

Bouzková i Muchová si na US Open vybojovaly grandslamovou premiéru!

US OPEN - Dvacetiletá Marie Bouzková a dvaadvacetiletá Karolína Muchová si na US open zajistily premiérový start na grandslamovém turnaji, když prošly tříkolovou kvalifikací. Bývalá juniorská šampionka Bouzková rozhodujícím zápase zdolala ve třech setech Španělku Georginu Garcíaovou-Pérezovou, Muchová si poradila s Kanaďankou Francoise Abandaovou.

Bouzková a Muchová jsou na US Open ve třetím kole kvalifikace

US OPEN - Z deseti českých nadějí prošly dvěma ze tří kol kvalifikace US Open pouze Marie Bouzková a Karolína Muchová. Obě tak nyní dělí jediná výhra od premiérového startu na grandslamovém turnaji.

Martincová v Kolumbii prohrála s domácí hráčkou páté světové stovky

WTA BOGOTÁ - Tereza Martincová se první letošní výhry v hlavní soutěži turnaje WTA nedočkala ani na třetí pokus. V kolumbijské Bogotě ve svém prvním zápase sezony na antuce podlehla domácí tenistce z páté světové stovky Marii Herazové.

Krejsová v italském Solarinu neprohrála už osm utkání v řadě. Znovu je v semifinále

ITF SOLARINO - Petra Krejsová si v italském Solarinu připsala osmou výhru v řadě. Česká tenistka zatím úspěšně navazuje na titul z minulého týdne. V dnešním čtvrtfinále porazila 6-1 6-3 nejvýše nasazenou Georginu Garcíaovou-Perézovou. Se Španělkou si tak poradila podruhé během dvou týdnů. V semifinále ji čeká domácí kvalifikantka Stefania Rubiniová.

Krejsová si letos podruhé zahraje finále. Muchová a Šafránek v Antalyi končí. Neuspěl ani Kolář

Petra Krejsová si na podniku ITF 15k v italském Solarinu zahraje druhé letošní finále. Česká tenistka v semifinále vyřadila ve třech setech nasazenou jedničku Georginu Garcíaovou-Perézovou ze Španělska. Karolína Muchová a Václav Šafránek úlohu favoritů v turecké Antalyi nesplnili. Do semifinále nepostoupil ani Zdeněk Kolář.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist