Istomin Denis

Istomin Denis

37
muž
Uzbekistán
Datum nar.:
7. 9. 1986
Výška:
188 cm
Váha:
85 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 1509. / 33.
čtyřhra: 594. / 59.

Federer se po 16 měsících vrátil na grandslamy, v Paříži přehrál Istomina 3-0 na sety

FRENCH OPEN - Roger Federer vstoupil do French Open hladkou výhrou 6-2 6-4 6-3 nad Uzbekem Denisem Istominem, se kterým neztratil set ani v osmém vzájemném střetnutí. Ve druhém kole se 39letý Švýcar utká s Marinem Čiličem.

Lajovič ve Gstaadu přežil divokou bitvu s Istominem

ATP GSTAAD - Dušan Lajovič, který v neděli na antuce v Umagu slavil svůj premiérový triumf na okruhu ATP, úspěšně vstoupil do dalšího antukového podniku ve švýcarském Gstaadu, když vyhrál divoký zápas s Denisem Istominem. Ve čtvrtfinále nasazeného Srba čeká šampion ročníku 2014 Pablo Andújar.

Veselý začal na trávě skalpem Fratangela. Rosol porazil Istomina

CHALLENGER ILKLEY - Jiří Veselý zahájil letošní část sezony na trávě hladkou výhrou, když na challengeru v britském Ilkley porazil Američana Bjorna Fratangela a přerušil sérii tří porážek. Už čtvrtou letošní výhru na trávě a opět po třísetovém boji vydřel Lukáš Rosol, který si poradil s Uzbekem Denisem Istominem..

Kyrgios si v Delray Beach poradil bez ztráty podání s Millmanem

ATP DELRAY BEACH - Poprvé od porážky v prvním kole Australian Open se na kurtech objevil Nick Kyrgios. V Delray Beach na Floridě si australský tenista poradil po třísetovém boji s krajanem Johnem Millmanem, když ani jednou nepřišel o servis.

Překvapení v Tenisové extralize: Porážku utrpěla Sparta i desetiletí vládci z Prostějova

TENISOVÁ EXTRALIGA - Na úvod semifinálových skupin tenisové extraligy došlo k překvapivým výsledkům, když neuspěli oba loňští finalisté. Sparta v pražském derby prohrála s I. ČLTK a desetinásobný obhájce titulu Prostějov v domácím prostředí podlehl Přerovu.

Kližan proměnil své šesté finále v šestý titul a vyrovnal Gulbisův rekord

ATP KITZBÜHEL - Slovák Martin Kližan si dnes po dvou letech a pošesté v kariéře zahrál ve finále turnaje ATP a pošesté v něm triumfoval. Na antuce v Kitzbühelu ve finálovém souboji dvou kvalifikantů porazil hladce 2-0 na sety Uzbeka Denise Istomina.

Kližan je po dvou letech ve finále. O titul si zahraje i deblista Jebavý

ATP KITZBÜHEL - Martin Kližan na antuce v rakouském Kitzbühelu porazil Španěla Jaume Munara, včetně kvalifikace vyhrál už šestý zápas v řadě a poprvé od července 2016 postoupil do finále, v nichž má bilanci 5-0. O šestý titul se slovenský tenista střetne s Uzbekem Istominem, který je ve finále popáté a poprvé na antuce.

V Kitzbühelu postoupili Munar či Istomin. Ve druhém kole vyzvou dvojnásobné šampiony

ATP KITZBÜHEL - V rakouském Kitzbühelu dnes začal poslední letošní turnaj ATP na evropské antuce. Mezi kvartetem nejvýše nasazených jsou dva bývalí dvojnásobní šampioni Philipp Kohlschreiber a Robin Haase, kteří se dnes dozvěděli jména svých prvních soupeřů.

Dimitrov i Kyrgios v Brisbane zvládli další tříseťáky a čeká je vzájemný souboj

ATP BRISBANE - V semifinále turnaje v Brisbane se utkají dva favorité - obhájce titulu Grigor Dimitrov a domácí Nick Kyrgios. Oba v úvodu sezony odehráli už dva náročné třísetové duely, Bulhar dnes zdolal Brita Edmunda a Australan otočil duel s Ukrajincem Dolgopolovem.

Šafářová přišla o deblový trůn. Kvitová a Berdych klesli

Lucie Šafářová se na pozici deblové světové jedničky udržela šest týdnů. Kvůli zranění zápěstí nemohla česká tenistka obhajovat velkou porci bodů a na trůnu ji vystřídala Martina Hingisová. Petra Kvitová ve Wuhanu neobhájila titul a klesla na 18. příčku. V mužském žebříčku si o jednu pozici pohoršil Tomáš Berdych.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist