Khromacheva Irina

Khromacheva Irina

28
žena
Rusko
Datum nar.:
12. 5. 1995
Výška:
170 cm
Váha:
59 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 672. / 89.
čtyřhra: 54. / 41.

Martincová ve Gstaadu prolétla podruhé v sezoně do 2. kola

WTA GSTAAD - Tereza Martincová na antuce ve švýcarském Gstaadu deklasovala nečekaně snadno 6-1 6-2 Rusku Irinu Chromačevovou a podruhé v sezoně postoupila do druhého kola turnaje WTA. O první čtvrtfinále od loňského září si dvaadvacetiletá Češka zahraje s nejvýše nasazenou Francouzkou Caroline Garciaovou.

Šafářová si zahraje čtvrtfinále. Allertová a Štefková končí v prvním kole

WTA BUDAPEŠŤ - Špatná forma Denisy Allertové pokračuje. Česká tenistka letos nezvládla už čtvrtý úvodní zápas na turnaji z pěti. V maďarské Budapešti podlehla v třísetové bitvě 7-6 3-6 4-6 Irině Chromačevové. Podobně dopadla i Barbora Štefková, jež nenavázala na úspěšnou kvalifikaci a prohrála 6-4 5-7 4-6 s Irinou Falconiovou. Uspěla naopak Lucie Šafářová, která smetla 6-2 6-1 Su-Wei Hsieh.

Taškent: Kristýna Plíšková je poprvé ve čtvrtfinále turnaje WTA, Allertová poprvé v sezoně

WTA TAŠKENT - Kristýna Plíšková v uzbeckém Taškentu smetla Japonku Kurumi Naraovou a poprvé v kariéře postoupila do čtvrtfinále turnaje WTA International. Poprvé v sezoně se mezi osmičku nejlepších dostala Denisa Allertová, jež si poradila s Rumunkou Tigovou.

Kristýna Plíšková je v Taškentu v osmifinále

Český tenis má na turnaji v Taškentu dvě zástupkyně v osmifinále. Po Denise Allertové postoupila také Kristýna Plíšková, která dnes ve třech setech porazila Španělku Sorribesovou. Hůř dopadla Tereza Martincová, která končí v prvním kole.

Golubicová si ve Gstaadu zahraje o první titul, ve finále vyzve Bertensovou

Viktorija Golubicová si na domácí antuce ve Gstaadu zahraje o svůj premiérový titul. Třiadvacetiletá Švýcarka v semifinále přehrála 6-3 6-2 šestnáctiletou krajanku a překvapení turnaje Rebeku Masárovou. Ve finále narazí na turnajovou trojkou Kiki Bertensovou, jež vyřadila domácí jedničku Timeu Bacsinszkou.

Hradecká ve Gstaadu končí v prvním kole

Lucie Hradecká dohrála na turnaji ve švýcarském Gstaadu již v prvním kole. Jednatřicetiletá Češka v něm nestačila na Rusku Irinu Chromačevovou, s níž prohrála 2-6 5-7.

Vstup do kvalifikace Australian Open zvládly Krejčíková, Martincová, Smitková a Kr. Plíšková

AUSTRALIAN OPEN - Úvodním kolem kvalifikace Australian Open prošly čtyři z pěti českých tenistek. První ze tří překážek na cestě do hlavní soutěže dnes v deštivém Melbourne překonaly mladice Tereza Smitková, Barbora Krejčíková, poprvé v grandslamové kvalifikaci Tereza Martincová a nakonec i Kristýna Plíšková. Vypadla pouze Andrea Hlaváčková, jež neproměnila mečboly.

Pět českých tenistek zná los kvalifikace Australian Open

Zítra vstoupí do kvalifikace Australian Open pět českých tenistek. Dnešní los v Melbourne přiřadil soupeřky Kristýně Plíškové, Tereze Smitkové, Barboře Krejčíkové, Tereze Martincové a Andree Hlaváčkové.

Australanky jsou po 21 letech v semifinále, Němky vyhrály na Slovensku

FED CUP - Prvními semifinalistkami letošního Fed Cupu se staly tenistky Austrálie, které se mezi kvarteto nejlepších týmů dostaly po 21 letech. Austrálie v domácím prostředí smetla 4-0 na zápasy a bez ztráty jediného setu loňské finalistky Rusky, které do Hobartu přiletěly ve výrazně oslabené sestavě bez jediné hráčky Top 100. O finále se utkají s Německem, které uspělo na Slovensku.

Italky vyhrály počtvrté během sedmi let Fed Cup

Italské reprezentantky vystřídaly Češky na trůnu pro vítězky Fed Cupu. Ve finále proti Rusku doma v Cagliari získaly třetí vítězný bod díky Saře Erraniové, která v úvodním dnešním duelu v souboji s Alisou Klejbanovou zvítězila hladce 6-1 6-1.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist