Kichenok Nadiya

Kichenok Nadiya

31
žena
Ukrajina
Datum nar.:
20. 7. 1992
Výška:
174 cm
Váha:
57 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 100.
čtyřhra: 44. / 29.

Unavená Siniaková a nemocná Krejčíková vypadly v 1. kole a titul na Roland Garros neobhájí

FRENCH OPEN - Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková neobhájí deblový titul na grandslamovém Roland Garros. Nasazené jedničky dnes v prvním kole prohrály 2-6 4-6 s ukrajinsko-americkým párem Nadija Kičenoková a Abigail Spearsová. Na Krejčíkové se projevovala nemoc, kvůli které vzdala v Paříži v kvalifikaci dvouhry. Deblová světová jednička Siniaková pro zěmnu nastoupila na kurt tři hodiny poté, co ve druhém kole dvouhry za tři hodiny a dvacet minut udolala Řekyni Marii Sakkariovou.

Třetí triumf Bartyové. Australanka vyhrála WTA Elite Trophy a slaví životní titul

WTA ELITE TROPHY - Ashleigh Bartyová si na turnaji WTA Elite Trophy v čínském Zhuhai připsala třetí a dosud nejcennější titul. Ve finále dvaadvacetiletá Australanka přehrála ve dvou setech domácí Qiang Wang.

Deblová veteránka Peschkeová na prvním turnaji s Latishou Chan získala jubilejní 30. titul

WTA SAN JOSE - 43letá deblová specialistka Květa Peschkeová na turnaji WTA Premier v San Jose slaví zisk jubilejního 30. titulu. Vybojovala ho na prvním společné akci s Tchajwankou Latishou Chan, když ve finále přehrály dvojčata Ljudmilu a Nadiju Kičenokovy z Ukrajiny.

Hlaváčková čtvrtfinále v Québecu neobhájila, podlehla Beckové

WTA QUEBEC - Andrea Hlaváčková na halovém turnaji v kanadském Québecu loňské čtvrtfinále nezopakovala. Českou tenistku do něj nepustila favorizovaná Němka Annika Becková, jež vyhrála ve dvou setech.

Halepová začala sezonu a spolupráci s novým trenérem triumfem v Shenzhenu

WTA SHENZHEN - Světová trojka Simona Halepová hned první turnaj pod vedením nového trenéra Victora Ionity dotáhla k triumfu. Rumunská tenistka vyhrála soutěž v čínském Shenzhenu, kde v dnešním finále navzdory drobné nemoci smetla Švýcarku Timeu Bacsinszkou a získala tak svůj celkově 9. titul.

Záhlavová-Strýcová porazila Niculescuovou, Plíšková ztratila vedení a 10 gamů v řadě

WTA MIAMI - Karolína Plíšková v Miami podruhé v sezoně nezvládla zápas 1. kola. Zápas proti nejlepší deblistce světa Shuai Peng sice výborně, neproměnila však setboly, ztratila deset gamů v řadě a v soutěži skončila.

Na Li v Shenzhenu poprvé obhájila titul, Zakopalová slaví ve čtyřhře

Také druhý ročník turnaje WTA v čínském Shenzhenu vyhrála domácí hráčka Na Li. Světová trojka ve finále porazila krajanku Shuai Peng a získala svůj 8. titul. Naopak poražená Číňanka neuspěla ani ve svém šestém finále. V soutěži deblistek se radovala Klára Zakopalová s Rumunkou Niculescuovou.

Birnerová v Taškentu končí, prohrála popáté v řadě

Ani v uzbeckém Taškentu neukončila Eva Birnerová svou sérii porážek, která se protáhla už na pět zápasů. Česká tenistka nestačila v úvodním kole na Ukrajinku Kičenokovou a po prohře 5-7 2-6 se s turnajem rozloučila.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist