Kichenok Lyudmyla

Kichenok Lyudmyla

31
žena
Ukrajina
Datum nar.:
20. 7. 1992
Výška:
174 cm
Váha:
60 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 156.
čtyřhra: 18. / 7.

Letošní Wimbledon má první vítěze. Mix ovládli Kičenoková s Pavičem

Ljudmila Kičenoková s Matem Pavičem vypadli před šesti lety ve Wimbledonu už ve čtvrtfinále, ale letos i díky odvrácenému mečbolu nejslavnější turnaj ovládli. Ve finále přemohli 6:4, 6:7, 6:3 Yi-Fan Xu a Jorana Vliegena. Ukrajinka odehrála své první grandslamové finále napříč všemi disciplínami, Chorvat triumfoval v mixu už potřetí a na grandslamech celkově pošesté.

Krejčíková se Siniakovou jsou potřetí ve finále Turnaje mistryň! Letos stále neztratily ani set

TURNAJ MISTRYŇ - Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková v texaském Fort Worth neztratily set ani ve čtvrtém vystoupení. Dnes nejvýše nasazené Češky porazily 7-6 6-2 ukrajinsko-lotyšské duo Ljudmila Kičenoková a Jelena Ostapenková a třetí ze čtyř startů na Turnaji mistryň proměnily ve finále. O obhájení loňského triumfu se utkají s párem Veronika Kuděrmetovová a Elise Mertensová.

Krejčíková se Siniakovou si poprvé užily Centrální kurt a podruhé postoupily do finále Wimbledonu

WIMBLEDON - Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková si zahrají po čtyřech letech finále Wimbledonu. Turnajové dvojky v semifinále porazily na Centrálním kurtu lotyšsko-ukrajinský pár Jelena Ostapenková a Ljudmila Kičenoková dvakrát 6-2 a budou usilovat o pátý společný grandslamový titul. V nedělním finále vyzvou nasazené jedničky Belgičanku Elise Mertensovou s Číňankou Shuai Zhang.

V Paříži i v New Yorku. Strýcová se Su-Wei Hsieh skončily znovu ve 3. kole na páru Kičenoková/Ostapenková

Světová deblová jednička Barbora Strýcová skončila ve čtyřhře na US Open ve 3. kole. Wimbledonské vítězky Strýcová se Su-Wei Hsieh z Tchaj-wanu nestačily stejně jako na Roland Garros na Ljudmilu Kičenokovou a Jelenu Ostapenkovou, v New Yorku s ukrajinsko-lotyšským párem prohrály 4-6 3-6.

Třetí triumf Bartyové. Australanka vyhrála WTA Elite Trophy a slaví životní titul

WTA ELITE TROPHY - Ashleigh Bartyová si na turnaji WTA Elite Trophy v čínském Zhuhai připsala třetí a dosud nejcennější titul. Ve finále dvaadvacetiletá Australanka přehrála ve dvou setech domácí Qiang Wang.

Deblová veteránka Peschkeová na prvním turnaji s Latishou Chan získala jubilejní 30. titul

WTA SAN JOSE - 43letá deblová specialistka Květa Peschkeová na turnaji WTA Premier v San Jose slaví zisk jubilejního 30. titulu. Vybojovala ho na prvním společné akci s Tchajwankou Latishou Chan, když ve finále přehrály dvojčata Ljudmilu a Nadiju Kičenokovy z Ukrajiny.

Martincová čtvrtfinále na turnaji WTA v Brazílii neobhájila

Tereza Martincová v brazilském Florianópolisu podlehla 6-1 4-6 6-7 Ukrajinkce Ljudmile Kičenkovové, když ve třetím setu dvakrát nedokázala zápas ukončit při svém podání, a neobhájila své jediné čtvrtfinále na okruhu WTA.

Martincová v Brazílii postoupila poprvé v sezoně do 2. kola

WTA FLORIANÓPOLIS - Tereza Martincová si brazilském v Florianopolisu připsala první letošní výhru na okruhu WTA, když porazila Maďarku Reku-Lucu Janiovou. O zopakování loňského čtvrtfinále, které je jejím kariérním maximem, si jednadvacetiletá Češka zahraje proti Ukrajince Ljudmile Kičenokové.

Plíšková v Číně vydřela postup, Vaidišová končí v prvním kole

S velkými problémy postoupila v čínském Tianjinu do druhého kola Karolína Plíšková. Turnajová trojka otočila zápas se Slovenkou Kristínou Kučovou, kterou po dvou a čtvrt hodinách udolala 3-6 6-3 a 7-5. Hůř dnes dopadla Nicole Vaidišová, která po úspěšné kvalifikaci nestačila v úvodu hlavní soutěže na domácí tenistku Ying-Ying Duan.

Halepová začala sezonu a spolupráci s novým trenérem triumfem v Shenzhenu

WTA SHENZHEN - Světová trojka Simona Halepová hned první turnaj pod vedením nového trenéra Victora Ionity dotáhla k triumfu. Rumunská tenistka vyhrála soutěž v čínském Shenzhenu, kde v dnešním finále navzdory drobné nemoci smetla Švýcarku Timeu Bacsinszkou a získala tak svůj celkově 9. titul.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist