Kim Kevin

Kim Kevin

45
muž
USA
Datum nar.:
26. 7. 1978
Výška:
180 cm
Váha:
75 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 63.
čtyřhra: - / 121.

Štěpánek smetl Kubota, ve Vídni postupuje i Hájek

ATP VÍDEŇ / LYON / PETROHRAD - Radek Štěpánek na úvod halového turnaje ve Vídni nezaváhal. Druhý nasazený hráč porazil Poláka Lukasze Kubota 6-4 6-1. O své premiérové čtvrtfinále si zahraje Jan Hájek, který v Rakousku udolal Itala Seppiho.

Tsonga zvládl tie-breakové drama a je ve čtvrtfinále

Největší možný počet gamů dnes v Bangkoku odehrál nejvýše nasazený Jo-Wilfried Tsonga, aby se dostal do čtvrtfinále. Francouzský tenista prohrál s Lotyše Gulbisem první set, zápas ale otočil a zvítězil 6-7 7-6 a 7-6.

Berdych konečně vyzrál na Južného, černé série končí

ATP MIAMI - Od osmifinálové prohry na Australian Open prohrál Tomáš Berdych na okruhu ATP všechny tři zápasy. Až v Miami proti neoblíbenému soupeři Južnému sérii ukončil a postoupil do 3. kola. Do něj se nedostal Jan Hernych, jež nestačil na Robreda. Vstup do turnaje zvládli favorité Federer a Djokovič.

V Memphisu postupuje Šafářová i Štěpánek

ATP / WTA MEMPHIS - Lucie Šafářová si letos zahraje podruhé ve čtvrtfinále, když na turnaji v Memphisu porazila domácí Kingovou. Vstup do téhož podniku v Tennessee zvládl Radek Štěpánek, který na čerstvý úspěch ze San Jose navázal výhrou nad Kevinem Kimem.

Preview: Turnaj ATP 500 v Memphisu

Nejsledovanějším podnikem ATP bude tento týden klání v Memphisu. Halový turnaj získal na prestiži a vítěz si do žebříčku připíše 500 bodů. Přesto to největší tenisová esa do Tennessee nepřilákalo. Fanoučci se mohou těšit na domácího Roddicka, dalšího hráče Top 10 Del Potra, čerstvého vítěze ze San Jose Štěpánka nebo trojnásobného šampiona Haase.

V mexickém Cancunu se daří nasazeným Portugalcům

CHALLENGER CANCUN / TOYOTA - Dva nasazení Portugalci Frederico Gil a Rui Machado postoupili na antukovém challengeru v Cancunu do čtvrtfinále. V Japonské Toyotě jsou známi již všichni semifinalisté.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist