Kleybanova Alisa

Kleybanova Alisa

34
žena
Rusko
Datum nar.:
15. 7. 1989
Výška:
181 cm
Váha:
72 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 20.
čtyřhra: - / 10.

VIDEO: Už byla na lopatkách, přesto Bouchardová zahraje vítězný úder

Uklouzla a fiftýn se zdál být ztracený. Eugenie Bouchardová ale ve včerejším utkání na antuce v Oeiras i díky druhé šanci, kterou od Rusky Klejbanovové dostala, zahrála úder v sedě, vstala a dalšími dvěma agresivními forhendy výměnu vyhrála. Kanaďanka díky tomu v úvodu druhé sady proměnila brejkbol a nakonec zvítězila 6-4 6-1.

Neporazitelnost Šarapovové ve Stuttgartu neukončila ani Radwaňská

WTA STUTTGART - Marii Šarapovovou na antuce ve Stuttgartu nezastavila ani jubilejní desátá vyzyvatelka. Dvojnásobná obhájkyně titulu v dnešním čtvrtfinále porazila i nejvýše nasazenou Polku Agnieszku Radwaňskou a svou neporazitelnost na místním halovém turnaji prodloužila už na 11 utkání.

Kvitová přechod na antuku nezvládla, prohrála s Klejbanovovou

WTA STUTTGART - Petra Kvitová rychlý přechod z tvrdého povrchu, na kterém o víkendu hrála Fed Cup, na pomalou antuku nezvládla. Ve Stuttgartu česká jednička nestačila ve svém úvodním utkání na Rusku Alisu Klejbanovovou, které podlehla 2-6 6-7.

Parádní obrat bez šťastného konce. Šafářová prohrála maratón se Šarapovovou

WTA STUTTGART - V rozhodujícím setu se dostala ze stavu 1-5 a při svém podání byla třikrát dva míčky od vítězství, Lucie Šafářová ale parádní obrat ve skalp Marie Šarapovové nakonec nepřetavila. Česká tenistka na antuce ve Stuttgartu prohrála s dvojnásobnou obhájkyní titulu po skvělé více než tříhodinové bitvě ve třech tie-breacích. Skončila i Klára Koukalová, jež nestačila na neoblíbenou Italku Erraniovou.

Melzerová neuhrála set ani v Miami, podlehla Klejbanovové

WTA MIAMI - Iveta Melzerová ani ve svém třetím zápase po rok a půl dlouhé pauze nezískala alespoň set. V Miami jednatřicetiletá Češka sice podávala proti Alise Keljbanovové na zisk první sady, nakonec však Rusce podlehla 0-2.

Přiletěly a zvítězily. Zakopalová a Šafářová zvládly těžký program, v Dauhá postupuje i Plíšková

WTA DAUHÁ - Stoprocentní úspěšnost mají po prvním kole turnaje v Dauhá české tenistky. Den po Cetkovské postoupily Karolína Plíšková a také Klára Zakopalová a Lucie Šafářová, které do Kataru přiletěly teprve dnes ráno po třídenním fedcupovém martyriu ve Španělsku.

Přemohla rakovinu. Dnes Klejbanovová získala cenu za Comeback roku

Alisa Klejbanovová vyhrála letošní anketu Comeback roku. Ruská tenistka, které v nominaci konkurovaly Italka Flavia Pennettaová a Němka Andrea Petkovicová, se na kurty vrátila dva roky poté, co v červenci 2011 oznámila, že má rakovinu lymfatických uzlin.

Italky vyhrály počtvrté během sedmi let Fed Cup

Italské reprezentantky vystřídaly Češky na trůnu pro vítězky Fed Cupu. Ve finále proti Rusku doma v Cagliari získaly třetí vítězný bod díky Saře Erraniové, která v úvodním dnešním duelu v souboji s Alisou Klejbanovou zvítězila hladce 6-1 6-1.

Preview: Italky jsou ve finále Fed Cupu favoritkami

Italské tenistky jsou jasnými favoritkami finále Fed Cupu, v němž o tomto víkendu hostí na antuce v Cagliari výrazně oslabený výběr Ruska. Domácí hráčky se pokusí získat již čtvrtý titul za sedm let.

Tarpiščev: V Itálii jsme prakticky bez šance

Ruské tenistky odlétají do Itálie k finále Fed Cupu, s velkými ambicemi ale na antuku do Cagliari necestují. V sestavě totiž není žádná hráčka Top 100 a kapitán Šamil Tarpiščev je prakticky smířen s porážkou. Nemáme šanci, nevkládá naděje do nezkušených a mladých hráček.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist