Kovalik Jozef

Kovalik Jozef

31
muž
Slovensko
Datum nar.:
4. 11. 1992
Výška:
183 cm
Váha:
82 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 164. / 80.
čtyřhra: 1391. / 126.

Forejtek v Ostravě zdolal Slováka Kovalíka a má na dosah třetí čtvrtfinále v řadě

ATP CHALLENGER OSTRAVA - Jonáš Forejtek do challengeru v Ostravě vstoupil vítězstvím 7-5 6-4 nad o osm let starším Slovákem Jozefem Kovalíkem, který v žebříčku figuruje o 70 míst výše a byl už v elitní stovce. O třetí čtvrtfinále v řadě bude 21letý Čech bojovat se šampionem předchozí akce v Praze Sebastianem Ofnerem, nebo Dmitrijem Popkem.

Kopřiva v indickém Púne prošel podruhé v kariéře kvalifikací turnaje ATP

ATP PÚNE - Vít Kopřiva si podruhé v kariéře zahraje hlavní soutěž na turnaji ATP. 24letý Čech prošel kvalifikací v indickém Púne, kde dnes v závěrečném druhém kole po obratu zdolal 6-7 6-3 7-5 Turka Altuga Celikbileka.

Veselý nevyhrál dvakrát po sobě ani v Kitzbühelu, podlehl Kovalíkovi

ATP KITZBÜHEL - Jiří Veselý už na 16 turnajích v řadě nevyhrál víc jak jeden zápas. Ve druhém kole antukového podniku ATP 250 v Kitzbühelu český tenista podlehl 6-2 2-6 4-6 Slováku Jozefu Kovalíkovi. Do čtvrtfinále se nedostal ani druhý nasazený Španěl Roberto Bautista, po boji postoupil vítěz posledních dvou turnajů Nor Casper Ruud.

Veselý porazil Gulbise i počtvrté, v Kitzbühelu ztratil jen tři body po svém podání

ATP UMAG - Jiří Veselý vyhrál s Lotyšem Ernestsem Gulbisem i čtvrtý vzájemný duel. Na antuce v Kitzbühelu zvítězil 6-4 6-1, když po svém podání ztratil jen tři míčky. O druhé letošní čtvrtfinále si zahraje se Slovákem Jozefem Kovalíkem.

Veselý začal na antuce porážkou, v Cagliari nestačil na Slováka Martina

ATP CAGLIARI - Jiří Veselý vstoupil do antukového jara porážkou. Na turnaji ATP 250 v italském Cagliari český tenista podlehl 4-6 6-2 1-6 Slováku Andreji Martinovi.

Córdoba: Domácí Cerundolo, Coria a Bagnis jsou poprvé v semifinále. Schwartzman je překvapivě nedoplnil

ATP CÓRDOBA - 19letý Juan Manuel Cerundolo. 28letý Federico Coria. 31letý Facundo Bagnis. To je trojice Argentinců, která včera na domácí antuce v Córdobě postoupila poprvé v kariéře do semifinále turnaje ATP. Mohl je doplnit i jejich krajan a největší favorit Diego Schwartzman, devátý hráč světa ale poprvé nestačil na Španěla Alberta Ramose.

Paire v Córdobě porazil Jarryho a na čtvrtý pokus se dočkal první výhry v sezoně

ATP CÓRDOBA - Benoit Paire si ve čtvrtém letošním utkání připsal první výhru. Dočkal se jí na antuce v Córdobě, kde druhý nasazený Francouz porazil Chilana Nicolase Jarryho a vzájemnou bilanci si s ním vylepšil na 4-0. Po bezmála třech letech se do čtvrtfinále turnaje ATP dostal slovenský tenista Jozef Kovalík.

Veselý a Rosol neztratili ani set. Češi vedou v Bratislavě 2-0

DAVIS CUP - Čeští tenisté vedou nad Slovenskem 2-0 a jsou blízko postupu na finálový turnaj Davis Cupu, který se bude hrát v listopadu v Madridu. Jiří Veselý nejprve potvrdil roli favorita a na antuce v Bratislavě zdolal Jozefa Kovalíka 6-3 7-5. Lukáš Rosol následně přehrál domácí jedničku Andreje Martina dvakrát 6-4.

Slováci na Davis Cup s Českem nominovali Martina i Gombose, chybí Kližan

V nominaci slovenských tenistů na kvalifikaci Davisova poháru s Českem je čtveřice Andrej Martin, Norbert Gombos, Jozef Kovalík a deblista Filip Polášek. Pátého hráče jmenuje kapitán Dominik Hrbatý dodatečně. Nominaci dnes v Bratislavě oznámil trenér slovenského daviscupového týmu Tibor Tóth na tiskové konferenci. Na antuce v bratislavském Národním tenisovém centru se bude hrát 6. a 7. března. Vítěz postoupí na finálový turnaj v Madridu.

Cecchinato titul v Buenos Aires neobhájí, přidal další krach už v prvním kole

ATP BUENOS AIRES - Marco Cecchinato pokračuje v mizerných výkonech. Na antuce v Buenos Aires italský tenista podlehl Španělu Robertu Carballesovi a již na 18. z posledních 21 turnajů ATP tak nezvládl svůj úvodní zápas.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist