Krejsova Petra

Krejsova Petra

33
žena
Česká republika
Datum nar.:
30. 6. 1990
Výška:
-
Váha:
-
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 221.
čtyřhra: - / 158.

Šátral, Šafránek a Hradecká prošli prvním kolem kvalifikace US Open

US OPEN - Osm z deseti Čechů včera vstoupilo do kvalifikace US Open, tři prvním ze tří kol prošli. Naději na start v hlavní soutěži posledního grandslamu sezony si udrželi Jan Šátral, Václav Šafránek a Lucie Hradecká.

Kvalifikace US Open rozlosována. Do bojů o hlavní soutěž zasáhne deset Čechů

V pondělí byla rozlosována kvalifikace závěrečného grandslamového podniku sezony US Open. Kvalifikačním sítem se v newyorském Flushing Meadows pokusí projít celkem deset českých zástupců, šest žen a čtyři muži. Letošní kvalifikace se bude od předchozích ročníků nepatrně lišit. Právě v kvalifikaci US Open si totiž hráči i trenéři vyzkouší plánované změny pravidel.

Vondroušová je na Štvanici i nadále suverénní. Komardinové povolila tři gamy

ITF PRAHA - Markéta Vondroušová ve druhém kole turnaje ITF 80k na pražské Štvanici přehrála 6-1 6-2 Rusku Anastasii Komardinovou a postoupila do čtvrtfinále, v němž vyzve Slovenku Škamlovou. Uspěla také Denisa Allertová. Ve čtvrtfinále je bez boje Karolína Muchová. Petra Krejsová a Miriam Kolodziejová ve druhém kole neuspěly.

Hlasujte v červnových anketách WTA. Mezi nominovanými jsou i Češky

Stejně jako každý měsíc i za červen mohou tenisoví příznivci na stránkách WTA Tour zvolit nejlepší hráčku měsíce, největší průlom měsíce a nejlepší úder měsíce. Mezi nominovanými v kategorii Hráčka měsíce jsou Petra Kvitová s Karolínou Plíškovou. V anketě Úder měsíce byly nominovány Kvitová, Lucie Šafářová a Petra Krejsová.

Životní turnaj Krejsové skončil. Češka ve druhém kole proti Curenkové nepřekvapila

WTA 'S-HERTOGENBOSCH - Životní turnaj Petry Krejsové na trávě v nizozemské 's-Hertogenboschi skončil ve druhém kole. Šestadvacetiletá Češka v něm nestačila 2-6 3-6 na sedmou nasazenou Lesju Curenkovou. Ukrajinku ve čtvrtfinále čeká Aliaksandra Sasnovičová, nebo turnajová dvojka Kristina Mladenovicová.

VIDEO: Úder dne? Petra Krejsová!

Koncem měsíce oslaví 27. narozeniny, ale až včera si v nizozemském 's-Hertogenboschi zahrála poprvé v hlavní soutěži turnaje WTA. A byl to debut, na který rozhodně nezapomene. Úspěšná česká kvalifikantka Petra Krejsová, jež hraje na teprve druhé akci na trávě, si vyšlápla na bývalou světovou jedničku Srbku Jelenu Jankovičovou a výměna, která jí pomohla k obratu skóre ve druhém setu, byla vybrána jako úder dne.

Krejsová v Nizozemsku prožívá životní turnaj! V prvním kole vyřadila Jankovičovou

WTA 'S-HERTOGENBOSCH - Petra Krejsová prožívá v Nizozemsku životní turnaj. Na akci WTA International v 's-Hertogenboschi poprvé v kariéře prošla kvalifikací podniku WTA a rovnou si při své premiéře v hlavní soutěži připsala své nejcennější kariérní vítězství, když porazila 6-3 7-5 bývalou světovou jedničku Jelenu Jankovičovou. O čtvrtfinále si Krejsová zahraje se sedmou nasazenou Lesjou Curenkovou.

Maturantka Bouzková se kvalifikovala na turnaj WTA v Norimberku

WTA NORIMBERK - Před pár dny složila maturitní zkoušku, dnes vybojovala svůj třetí start v hlavní soutěži turnaje WTA. Osmnáctiletá Marie Bouzková na antuce v Norimberku prošla dvoukolovou kvalifikací bez ztráty setu. Do hlavní soutěže se prodrala i Barbora Krejčíková.

Krejsová v Istanbulu dominuje! Piraženkové povolila jen dvě hry a je ve svém největším semifinále

ITF ISTANBUL - Petra Krejsová zatím v hlavní soutěži podniku ITF 60k v tureckém Istanbulu podává výborné výkony. Beze ztráty setu dnes postoupila do svého největšího kariérního semifinále, když z kurtu v duelu kvalifikantek po setech 6-0 6-2 vypráskala Světlanu Piraženkovou z Běloruska. V semifinále Krejsová narazí na další běloruskou tenistku - Věru Lapkovou.

Krejsová slaví v Istanbulu postup do svého největšího čtvrtfinále

ITF ISTANBUL - Petra Krejsová zvládla na turnaji ITF 60k v tureckém Istanbulu už pátý zápas v řadě. Úspěšná kvalifikantka ve druhém kole hlavní soutěže za 69 minut přehrála 6-3 6-4 Mihaelu Buzarnescuovou z Rumunska a zahraje si své největší čtvrtfinále v kariéře. V něm bude čelit běloruské tenistce Světlaně Piraženkové.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist