Kudryavtsev Alexander

Kudryavtsev Alexander

38
muž
Rusko
Datum nar.:
26. 10. 1985
Výška:
183 cm
Váha:
79 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 117.
čtyřhra: - / 71.

Rosol i Šátral končí v Bratislavě hned v prvním kole

CHALLENGER BRATISLAVA - Lukáš Rosol končí jako nasazená pětka na challengeru v Bratislavě hned v prvním kole. Český tenista v něm nestačil ve třech setech na Rusa Alexandera Kudrjavceva a po setech 6-7 6-2 3-6 se s turnajem loučí.

Češi ve finále kvalifikace neuspěli: Končí Pavlásek, Štefková i Hlaváčková

Českým zástupcům se dnes na londýnské trávě nedařilo a do hlavní soutěže Wimbledonu se neprobojoval ani jeden z nich. Adam Pavlásek nepotvrdil roli favorita s Rusem Kudrjavcevem, Barbora Štefková podlehla Lucemburčance Minellaové a Andrea Hlaváčková neudržela proti Paszekové nadějné vedení a utkání nakonec kvůli křečím a vyčerpání skrečovala.

Rosol v Čennaí končí, prohrál s Pairem

Český tenista Lukáš Rosol si na turnaji v Čennaí při svém premiérovém startu v sezoně čtvrtfinále nezahraje. Ve druhém kole indického podniku prohrál se třetím nasazeným Benoitem Pairem dvakrát 5-7.

Nadal nezaváhal, kvůli zranění kolena ale málem nenastoupil

AUSTRALIAN OPEN muži - Rafaelu Nadalovi komplikují život na Australian Open další zdravotní problémy. Vítěz turnaje z roku 2009 přiznal, že do úvodního grandslamu sezony málem vůbec nezasáhl, neboť mu prý v neděli křuplo v koleni. Proti Kuzněcovovi ale nastoupil a bez problémů zvítězil. Stejně snadno postoupil i Roger Federer.

Nišikori otočil ztracené utkání, Wawrinka se trápil

ATP ČENNAÍ - Kei Nišikori se v Čennaí vyžívá v obratech. Po souboji s Čiličem měl namále i v duelu s Kolumbjcem Fallou, jehož zdolal až po skvělé druhé polovině zápasu. Dva tie-breaky potřeboval ke zdolání hráče z třetí světové stovky Švýcar Stanislas Wawrinka.

Benešová v Pekingu dohrála v prvním kole

Iveta Benešová vypadla na turnaji v Pekingu hned v úvodním kole. Česká tenistka, která se do hlavní soutěže dostala jako "šťastná poražená" z kvalifikace, dnes nestačila na osmou nasazenou Annu Čakvetadzeovou z Ruska.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist