Lapentti Nicolas

Lapentti Nicolas

47
muž
Ekvádor
Datum nar.:
13. 8. 1976
Výška:
188 cm
Váha:
86 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 7.
čtyřhra: - / 33.

Giovanni Lapentti na posledním turnaji v kariéře postoupil po 12 letech do druhého kola

ATP QUITO - Giovanni Lapentti tento týden na domácím antukovém turnaji v Quitu startuje na své poslední akci kariéry, svou derniéru si však nečekaně prodloužil. Čtyřiatřicetiletý Ekvádorec (méně známý bratr bývalé světové šestky Nicolase Lapenttiho) porazil Brazilce Thiaga Monteiru a poprvé od srpna 2005 vyhrál zápas v hlavní soutěži turnaje ATP.

Nicolas Lapentti ukončil kariéru

Okruh ATP přišel o jednu ze stálic posledních let. Ekvádorec Nicolas Lapentti, kterého momentálně trápí zraněné koleno, se ve svých 34 letech rozhodl skončit s tenisem.

Berdych v Miami postoupil, Murray padl

Tomáš Berdych zvládl úspěšně vstup do prestižního turnaje série Masters v Miami. Český tenista, který měl v prvním kole volný los, porazil po setech 6-3 a 6-4 Nizozemce Thiema de Bakkera. Hůř se vedlo třetímu nasazenému Andymu Murraymu. Loňský vítěz neuhrál proti domácímu Mardymu Fishovi ani set a po výsledku 4-6 4-6 se s turnajem loučí už ve druhém kole.

Fish nezaváhal, čeká ho Murray

Nepříliš úspěšný den mají za sebou v Miami američtí tenisté. Dva ze tří domácích hráčů vypadli, radost divákům udělal jen Mardy Fish, který postoupil po výhře nad Argentincem Mayerem. V dalším kole ho ovšem čeká obhájce titulu Andy Murray.

Berdych letos první kolo na US Open zvládl, stejně jako favorité

US OPEN MUŽI - Tomáš Berdych dnes stvrdil na US Open stoprocentně úspěšnou bilanci českých mužů a po Janu Hernychovi a Radku Štěpánkovi i on postoupil do druhého kola.

Blakeovi se v Paříži nedaří. Letos vypadl s kvalifikantem

FRENCH OPEN MUŽI - James Blake si svou nelichotivou bilanci na French Open nevylepší ani letos. Už v úvodním kole neuhrál ani set s argentinským kvalifikantem Leonardem Mayerem a v Paříži tak více prohrává, než vyhrává. Vstup do turnaje naopak zvládli favorité Djokovič a Del Potro.

Los French Open: Federer je v polovině s Djokovičem

Kdo se pokusí zastavit Rafaela Nadala v cestě za pátým triumfem z Roland Garros v řadě? Podle papírových předpokladů by se o to ve finále mohl pokusit vítěz semifinálového duelu Federer - Djokovič. V Paříži o tom rozhodl dnešní los.

Češi se v Barceloně drží. Dnes postoupili Berdych i Štěpánek

Dvě vítězství českých tenistů dnes viděli diváci na turnaji v Barceloně. Tomáš Berdych sice v souboji s domácím Hernandezem ztratil set, po více než dvou hodinách se ale radoval z vítězství 6-2 4-6 6-3. Radek Štěpánek později podobné drama nepřipustil a Srba Tipsareviče porazil ve dvou setech.

Nadal dnes zvládl dva zápasy, je v semifinále

Španělský tenista Rafael Nadal pokračuje v cestě za pátým titulem z turnaje v Monte Carlu za sebou. Nejlepší hráč světa si dnes kvůli včerejšímu dešti musel poradit se dvěma soupeři: nejprve dopoledne přehrál 6-3 6-0 Ekvádorce Lapenttiho a odpoledne pak ve dvou setech porazil i Ivana Ljubičiče. V sobotu narazí na Murrayho.

Štěpánek v Monte Carlu zaváhal. Nadal na sebe tlak necítí

ATP MONTE CARLO - Český tenista Radek Štěpánek vstoupil do antukové části letošní sezony porážkou. V prvním kole prestižního turnaje Masters v Monte Carlu nestačil na Ekvádorce Nicolase Lapenttiho a prohrál po setech 3-6 6-1 3-6. Jméno svého prvního soupeře už zná vítěz posledních čtyř ročníků Rafael Nadal.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist