Leshem Edan

Leshem Edan

27
muž
Izrael
Datum nar.:
19. 3. 1997
Výška:
183 cm
Váha:
70 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 865. / 249.
čtyřhra: 770. / 349.

Češi si znovu zahrají finálový turnaj Davis Cupu. V kvalifikaci nedali šanci Izraelcům

DAVIS CUP - Čeští tenisté znovu po roce postoupili na finálový turnaj Davisova poháru. V kvalifikačním zápase na domácí půdě ve Vendryni potvrdili roli favorita proti Izraelcům a postup vybojovali nejrychlejším možným způsobem. Po sobotních výhrách ve dvouhře zvládli i nedělní čtyřhru, ve které bodovali Tomáš Macháč (23) a Adam Pavlásek (29). Na výhru se příliš nenadřeli, Daniel Cukierman (28) a Edan Leshem (26) jim po pěti gamech vzdali. První vítězství v soutěži si pak ještě za rozhodnutého stavu připsal Vít Kopřiva (26).

Češi zvládli baráž Davis Cupu v Izraeli. O postupu rozhodl Lehečka

DAVIS CUP - Čeští tenisté zvítězili v baráži Davisova poháru v Izraeli 3-1. Rozhodující třetí bod získal Jiří Lehečka, který otočil zápas s Edanem Lešemem a po více než dvou hodinách vyhrál 4-6 6-0 7-5. Svěřenci kapitána Jaroslava Navrátila se zachránili v elitní společnosti a budou hrát kvalifikaci o účast na finálovém turnaji v příštím roce.

Na sedmý pokus to vyšlo! Lehečka má první výhru v Davis Cupu, na 2-0 v Izraeli zvýšil Macháč

DAVIS CUP - Až na sedmý pokus se Jiří Lehečka dočkal premiérového vítězství v Davis Cupu. Dvacetiletý Čech si v baráži v izraelském Tel Avivu bez ztráty podání poradil 6-0 6-4 s Danielem Cukiermanem a poslal Čechy do vedení 1-0. Náskok následně zvýšil Tomáš Macháč, který potvrdil roli favorita proti Edanovi Lešemovi.

Češi v boji o baráž vedou nad Izraelem 2-0. Bodovali Veselý i Pavlásek

DAVIS CUP - Čeští tenisté vedou ve druhé divizi Davisova poháru v Ostravě nad Izraelem 2-0 na zápasy a bod je dělí od výhry, která je posune do zářijové baráže o návrat do Světové skupiny. O body se dnes postarali domácí jednička Jiří Veselý a při své daviscupové premiéře ve dvouhře Adam Pavlásek.

Duel Čechů s Izraelci rozehrají Veselý a Leshem

Týmová jednička Jiří Veselý zahájí utkáním s Edanem Leshemem zápas českých tenistů v druhé divizi Davisova poháru proti Izraeli v Ostravě. Na antuce v hale v Porubě se v pátek začne hrát v 15:00. Poté nastoupí ke své premiéře ve dvouhře v soutěži Adam Pavlásek, proti němuž se postaví Dudi Sela.

Češi jsou favority, ale my se soustředíme na sebe, řekl kapitán Izraelců Levy

Kapitán izraelských tenistů považuje český výběr za favorita duelu druhé divize Davisova poháru. Harel Levy ještě nemá jasno o druhém hráči dvouhry pro utkání v Ostravě Porubě a antuky se nebojí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist