Loit Emilie

Loit Emilie

44
žena
Francie
Datum nar.:
9. 6. 1979
Výška:
167 cm
Váha:
61 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 27.
čtyřhra: - / 15.

V Acapulku postoupily tři Češky, Šafářová končí

WTA / ATP ACAPULCO - Tři ze čtyř českých tenistek, které se představily první den turnaje v Acapulku, postoupily do druhého kola. Na svou soupeřku nestačila pouze šestá nasazená Lucie Šafářová, která podlehla Italce Robertě Vinciové.

Jankovičová devětkrát ztratila servis, přesto i s puchýři postoupila

WTA PAŘÍŽ - Srbská tenistka Jelena Jankovičová se na halovém podniku v Paříži trápí. Postup do semifinále si zajistila až po třísetovém zápase s Cornetovou, se kterou dnes celkem devětkrát ztratila vlastní servis. Naopak světová jednička Serena Williamsová soupeřky drtí. Dnes smetla domácí Loitovou.

Benešová Serenu nezaskočila, v Paříži dohrála

Vítězstvím světové jedničky skončil na turnaji v Paříži souboj prvního kola mezi Serenou Williamsovou a Ivetou Benešovou. Česká tenistka favoritku na začátku obou setů potrápila, za rovnou hodinu ovšem Williamsové podlehla 1-6 4-6.

Vaidišová znovu neuhrála set. V Paříži končí i Kvitová

Trápení Nicole Vaidišové jako by nebralo konce. Česká tenistka prohrála čtvrtý zápas v řadě, aniž znovu uhrála set. S turnajem v Paříži se rozloučila za necelou hodinu, s domácí Emilií Loitovou prohrála hladce 1-6 4-6. Nedařilo se ani Petře Kvitové, jež podlehla kvalifikantce Špremové.

Ve Stockholmu dohrála dvojka Szavayová

WTA STOCKHOLM - Druhé kolo turnaje ve Stockholmu bylo nad síly druhé nasazené Agnes Szavayové. Čtrnáctá hráčka světa nestačila na Rusku Duševinovou, která v úvodním kole vyřadila Lucii Šafářovou. Další favoritky už dnes nezaváhaly.

Ve Wimbledonu dnes nepostoupila ani jedna Češka

WIMBLEDON ŽENY - Ani jedna ze čtyř českých tenistek, které dnes ve Wimbledonu nastoupily k zápasům úvodního kola, do dalších bojů nepostoupila. Po Hrdinové a Cetkovské dohrála i Voráčová, která potrápila Davenportovou, a Šafářová, jež podlehla Loitové.

Preview: Šafářová - Loitová

Los ženské části pavouka svedl dohromady Lucii Šafářovou a Emilii Loitovou z Francie. Po včerejším postupu Nikol Vaidišové tak bude o postup do druhého kola usilovat i donedávna druhá nejlepší Češka na okruhu WTA. Obě hráčky se utkaly doposud pouze jednou. V roce 2007 na tvrdém povrchu v Miami slavila výhru česká zástupkyně.

Češi válí: Štěpánek ani Vaněk neztratili set

Dlouhé čekání na první zápas na French Open se dvěma českým tenistům vyplatilo. Radek Štěpánek dnes hladce přešel přes nebezpečného Gillese Simona a bez ztráty setu proklouzl do druhého kola také Jiří Vaněk, který smetl Nizozemce Hutu Galunga. Oba Češi na sebe v Paříži narazí ve druhém kole. O dost hůř si vedla Klára Zakopalová, která proti domácí Loitové neuhrála ani set.

Monaco titul v Buenos Aires neobhájí

V Buenos Aires se v prvním kole nedařilo šampionům z minulých let. Po porážce musí na obhajobu loňského titulu zapomenout druhý nasazený tenista Juan Monaco a podobně dopadl i šampion z roku 2006 Carlos Moya ze Španělska.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist