Makarova Elena

Makarova Elena

51
žena
Rusko
Datum nar.:
1. 2. 1973
Výška:
-
Váha:
-
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 112.
čtyřhra: - / 190.

Makarovová s Vesninovou ve finále nadělily dva kanáry a získaly třetí grandslamový titul

Olympijské vítězky Jekatěrina Makarovová a Jelena Vesninová neztratily ve finále čtyřhry s Chan Hao-ching z Tchaj-wanu a Rumunkou Monicou Niculescuovou ani jeden game a za 54 minut slavily wimbledonské vítězství. Rusky získaly třetí grandslamový titul - v roce 2013 ovládly Roland Garros a o rok později US Open.

Rozjetá Hlaváčková po 3 hodinách udolala Kirilenkovou a v osmifinále vyzve Serenu!

US OPEN - Andrea Hlaváčková v 26 letech prožívá fantastický debut na US Open ve dvouhře. Česká tenistka v New Yorku zdolala po téměř třech hodinách boje i ve formě hrající 12. hráčku světa Marii Kirilenkovou z Ruska a postoupila překvapivě už do osmifinále. V něm vyzve největší favoritku - trojnásobnou šampionku Serenu Williamsovou.

Šafářová po dramatické bitvě postupuje

Lucie Šafářová je první českou tenistkou ve třetím kole Australian Open. V dnešní více než dvouhodinové bitvě udolala Marinu Erakovičovou z Nového Zélandu 6-1 3-6 9-7 a o osmifinále si zahraje s Francouzkou Bartoliovou.

Preview: Finále Fed Cupu

Není to tak dávno, co mělo Srbsko dvě hráčky na úplném vrcholu žebříčku WTA. Kdo ale doopravdy vládne ženskému tenisu, se ukazuje v posledních ročnících Fed Cupu. Rusky vyhrály tři ze čtyř posledních a nyní jsou jediný krok od zisku dalšího titulu. A přestože do Španělska dorazily bez tří nejlepších hráček a nebudou hrát na oblíbeném povrchu, proti domácím jsou znovu favoritkami.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist