Meusburger Yvonne

Meusburger Yvonne

40
žena
Rakousko
Datum nar.:
3. 10. 1983
Výška:
175 cm
Váha:
60 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 37.
čtyřhra: - / 104.

Meusburgerová se na kurty ještě jednou vrátí. Kariéru definitivně uzavře na Australian Open

Rakouská tenistka Yvonne Meusburgerová, která letos v srpnu po prohře s Karolínou Plíškovou v 1. kole US Open ukončila kariéru, se na kurty ještě jednou vrátí. Jednatřicetiletá hráčka se představí na Australian Open, kde se chce v lednu definitivně rozloučit.

Kar. Plíšková, Záhlavová-Strýcová a Kvitová prolétly do 2. kola US Open

US OPEN ŽENY - Tři české tenistky dnes na US Open předvedly drtivé výhry, čtvrtá pak postoupila ze vzájemného souboje. Nejprve Karolína Plíšková zaznamenala na newyorském grandslamu premiérovou výhru, Barbora Záhlavová-Strýcová pak ve Flushing Meadows vyhrála teprve podruhé. Suverénně postoupila i Petra Kvitová, jež s Mladenovicovou ztratila jediný game. Petra Cetkovská pak zdolala Koukalovou.

2. den na US Open: Kvitová začne proti Mladenovicové na kurtu Arthura Ashe

Navázat na poslední grandslam a poslední odehraný turnaj bude chtít v následujících dvou týdnech Petra Kvitová. Česká jednička dnes vstupuje do svého nejméně oblíbeného grandslamu US Open duelem na centrálním kurtu proti Francouzce Mladenovicové. Druhý hrací den se v New Yorku představí v 1. kole také dalších pět Čechů

Plíšková znovu nepřešla přes první kolo, v Baku dohrála

Kristýna Plíšková si ani v Ázerbajdžánu nepřipsala první výhru na okruhu WTA od dubnového turnaje v Kuala Lumpur. Česká tenistka dnes v Baku ztratila dobře rozehraný zápas s Polkou Piterovou, které po boji podlehla 7-6 3-6 a 4-6.

Hlaváčková finále v Bad Gasteinu nezopakuje, Smitková neustála závěr proti obhájkyni titulu

WTA BAD GASTEIN - Českým tenistkám se dnes v Bad Gasteinu nedařilo, ze čtyř nadějí se z 1. kola nedostala ani jedna. Skončila loňská finalistka Andrea Hlaváčková, Kateřina Siniaková nepřekvapila proti Erraniové, Kristýna Plíšková neudržela vedení a talentovaná Tereza Smitková nedokázala udělat poslední dva fiftýny proti obhájkyni titulu Meusburgerové.

Plíšková v Norimberku postupuje, další Češky končí

Karolína Plíšková postoupila na turnaji v Norimberku jako jediná z českých tenistek do druhého kola. Dvaadvacetiletá hráčka porazila pátou nasazenou Rakušanku Meusburgerovou a s Belgičankou Van Uytvanckovou si zahraje o čtvrtfinále. Ze hry venku jsou Iveta Melzerová, která po návratu na kurty stále čeká na svou první výhru, Barbora Záhlavová-Strýcová i devatenáctiletá Tereza Martincová.

Hantuchová je po 10 měsících v semifinále, postoupila bez boje

WTA MARRÁKEŠ - Daniela Hantuchová se už rozahrávala na čtvrtfinálový zápas proti Shuai Peng, když se v tom dozvěděla, že postupuje dál bez boje. Zítra ji tak čeká první semifinále od loňského června, utká se v něm se Švýcarkou Oprandiovou.

Cetkovská v Marrákeši skončila v prvním kole na Meusburgerové

WTA MARRÁKEŠ - Petra Cetkovská skončila na antukovém turnaji v marockém Marrákeši v prvním kole. Devětadvacetiletá Češka v něm nestačila na třetí nasazenou Rakušanku Yvonnu Meusburgerovou, proti které se jí nedařilo na servisu a prohrála ve dvou setech.

Koukalová do semifinále neprošla, prohrála s Cornetovou

Klára Koukalová na turnaji v Katovicích na čtvrté letošní semifinále nedosáhla. Dvaatřicetiletá česká reprezentantka podlehla v dnešním divokém čtvrtfinále Francouzce Cornetové 2-6 6-0 a 2-6.

Radwaňská si se Schiavoneovou poradila znovu ve dvou setech

WTA KATOVICE - Agnieszka Radwaňská postoupila na domácím halovém turnaji v Katovicích bez problémů už do čtvrtfinále. Dnes si polská favoritka poradila s Italkou Schiavoneovou, se kterou už pět duelů v řadě neztratila ani set, a zaznamenala 20. výhru v sezoně.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist